10.9.12

Giveaway...Chanel, ELLE, Clinique, perly + rozhovor s vámi

Jste úžasní! Seznámení s vámi a vaše komentáře mi úplně projasnily žití ;-), a proto vás chci odměnit - je tu soutěž (giveaway)! Třeba zrovna u vašich dveří zazvoní modrooký pošťák s balíčkem plným dárků! Mám totiž pro vás takových balíčků hned několik! Najdete v nich to, po čem jsem sama vždycky toužila a co je pro mě symbolem opravdovýho rozmazlování - rtěnka Chanel (magický symbol ženskosti), perlový šperky, poklad pro milovníky módních obrázků - 15 let starý časopis ELLE, čistící péče od Clinique a ještě něco navíc...Ale už dost mých řečí, pojďme na to.

Tady jsou výhry, kterými vás budu hýčkat :
1. cena: rtěnka Chanel + perlový náhrdelník
2. cena: vzácný výtisk Elle z roku 1997 + perlový náramek
3. cena: pleťový rozmazlovač Clinique + perlový náhrdelník

Do komentáře mi napište, kterou výhru si přejete získat a proč.  

Giveaway je mezinárodní, protože vím, že mám čtenáře ze všech možných koutů světa, tak ať je to fér.
Soutěžit můžete do 24. září.


Ták a tady už jsou vaše ceny vidět pěkně zblízka. Bedlivým okem je bude střežit a zároveň dohlídne na férový průběh celýho soutěžení - vám už známý - nerodilý Francouz kocourek Zděnek (vpravo).


Chcete-li tedy, aby vám pošťák s červenýma tvářema předal balíček zabalený v hedvábným papíře a ovázaný saténovou stuhou, zapojte se a užijte si moji Giveaway. A mně nezbývá, než vám usilovně držet pěsti a přát štěstí! ;-)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Přidáno 6. října
Jména vítězů najdete tady. Všem moc gratuluju! A ti, kteří nevyhráli, nemusí smutnit. Další soutěž na sebe totiž nenechá dlouho čekat a už předem můžu prozradit, že bude stát za to ;-).
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vivi podpis

335 komentářů:

  1. 1. Proč bych měla vyhrát? Ale Vivinko, to je tuze zlá otázka! Takto po ránu v nás probouzet chamtivost! To se nedělá :-) Chtěla bych (a měla bych!!!) vyhrát, protože mi nikdo balíčky v hedvábném papíře neposílá a já si je zasloužím :-)! Protože se mi perly hodí k pleti, stejně jako rudá rtěnka :-) A protože mám tvůj blog ráda a čtu ho a prostě proto :-D
    2. Odkaz na tvou soutěž jsme umístila na svůj FB: https://www.facebook.com/Evelinsbook
    Hezký start pracovního týdne, Vivinko!

    PS: Co kniha, líbila se?

    OdpovědětVymazat
  2. Když nevyhraju tak budu moc smutná, budu dělat hrozný psí oči na Vivin blog a já si to zasloužím ;)
    wr55@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Protoze bych chtela vyzkouset rtenku od Chanel :-)
    ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Proč bych měla vyhrát? Protože v poslední době mě štěstí opustilo a tak bych chtěla, aby se konečně na mě to štěstí usmálo. A když né, nevadí, budu doufat v lepší dny :)
    Pleťový rozmazlovač Clinique? To zní dobře!
    valcikovam@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Anonymní8:19

    Milá Vivinko, měla bych vyhrát já, protože jsem nikdy nic nevyhrála. Kromě dvou soutěží ve zpěvu u nás na vesnici při dětském dnu. To už je ale pár let a já zpívám už je na hodech lidové písně. Ale tam bohužel nic nevyhraji... :))
    Nejsem hojným účastníkem Giveaway, ale ty je máš tak krásné, že prostě neodolám.
    Navíc miluji perly, které z každého oufitu, udělají božsky ženský oufit a taky proto, že jsem nikdy rtěnku nenosila. Ale poslední dva týdny po ní pokukuji. Ale nevím, jestli si ji sama odhodlám koupit ! :))
    Odkaz hodím na blog do postraní lišty :)

    Jinak ti přeji krásný a úspěšný den :)

    OdpovědětVymazat
  6. Proč bych měla vyhrát? :) Miluji perly, miluji rudé rtěnky, miluji tu radost a očekávání, když má přijít pošta. A když to nevyjde? Nevadí. I tak se budu těšit alespoň na každý tvůj nový příspěvek. :)
    katylapisz@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Já to přeju ostatním, vyhrát bych neměla za žádnou cenu! :) Ale chci ti napsat, jak krásně si to naaranžovala! Elle 1997 to je sběratelský skvost :) ten rok začala moje sestra navštěvovat kadeřnickou školu a furt mi chtěla dělat tyhle free ofiny tak už v 5 letech jsem byla celá free.. hlavně protože se mi to nelíbilo a řešila jsem to dětskýma nužkama na papír :D
    ale ty perly, na ty já mám slabost...

    OdpovědětVymazat
  8. Teda, Vivi, ty už si mi po několikáté hned po ránu vykouzlila úsměv na tváři :)) jsi skvělá!
    Proč bych měla vyhrát zrovna já? Rudá rtěnka mi zrovna dochází a ta Channel od tebe by byla více než perfektní náhradou za ní. Perly zbožňuji, kam se na ně hrabou diamanty..jsou takové něžné a já jsem také celá něžná, takže bychom tvořily úžasný pár :D
    Když nevyhraju, smutnit nebudu. Radost mi udělá každý tvůj nový článek :*
    saras-island.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. Milá Vivi,
    vždycky jsem v údivu nad tvými Giveaway.. kam se hrabou ty moje :D.
    Ale proč bych měla vyhrát zrovna já? :) To je těžké.. ale vlastně mě něco napadlo.. Ráda bych vyzkoušela i dražší kosmetiku (zatím si ji kvůli studiu nemohu dovolit) a toto je skvělá příležitost :) Navíc, 24.9. (kdy končí tato soutěž) slavím dvacté narozeniny a také je to den, kdy nastupuji poprvé na vysokou školu ;) (není to náhoda? :)

    Majdikr@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. ...Protože perly a skvostná rtěnka by ze mě udělaly femme fatale a tou já jsem moc ráda ;) navíc Chanel je legenda.....ááááach :D

    OdpovědětVymazat
  11. Milá Vivi, myslím si, že vyhrať bez nejakého zvláštneho pričinenia je omnoho viac vzrušujúce ako po preukázaní rôznych zdatností. Často sa do takýchto súťaží zapájam, lebo pre mňa získať veci, ktoré vlastne ani nepotrebujem, nesie v sebe niečo čarovné. Moment prekvapenia a moje meno medzi výhercami! Tak toto je dôvod, prečo by som rada vyhrala. A samozrejme ten rozhovor - chvíľa sebadôležitosti ;-)
    Nikdy som nemala taký červený rúž - možno to je práve ten pravý!

    OdpovědětVymazat
  12. Vivi, připravila jsi opět krásnou giveaway!
    Ráda bych vyzkoušela kosmetiku, kterou nabízíš, nosila perly, které zbožňuji a prolistovala starou Elle.

    Přeji krásný den!

    http://ardianddekri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. Anonymní8:50

    Pro Chanel i perly bych dejchala, ale nechci nic vyhrat, preji to ostatnim !!!! :o)
    Preju Vsem hodne stesti a nadhernej den!
    Michelle

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Michajličko,já Tě úplně vidím, jak se překonáváš ;-). Ale nezapomeň, že kdo přeje sobě, přeje i ostatním. Je přece v pořádku něco si přát jen pro sebe. Jednou za čas je to i zdravý, není to žádná chamtivost. Nejdůležitější je, abys byla šťastná ty sama a rozmazlovala se. Pak budeš dávat radost i druhým; nemusíš se kvůli tomu vzdávat soutěžení. ;-)

      Vymazat
  14. ach skvelá giveaway!! :) hlavne ten rúž je skvelý .. určite by som chcela vyhrať :) a keď budem písať nový článok tak tam určite odkaz na túto giveaway dám :P :)

    OdpovědětVymazat
  15. No jednak bych nebyla hamoun a rozdělila se s maminkou a druhý důvod je, že se mnou ještě nikdy nikdo nedělal rozhovor a ta představa mě fascinuje ještě tisíckrát víc, než ty nádherné dárky, co si vybrala do soutěže:)))
    beautyofbodyandmind@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přidávám ještě odkaz: http://beautyofbodyandmind.blogspot.cz/2012/09/soutez-pro-vas.html

      Vymazat
  16. For the giveaway ;3
    1st of all, I'm cot claiming I should win, but may the best comment win ;)

    My reasons are that whatever I get gifted from a fellow person, I will always treasure it from my heart. And if you ever dropped by to my blog, you know that I was quite impressed with your VINTAGE blog, as a big fan of vintage, myself ^^

    Anyway- I was your follower already before the giveaway. But the giveaway worked, and now I also follow you on Facebook ;).

    xxx ,Lara
    http://rockteraptor.blogspot.fi/

    OdpovědětVymazat
  17. Proč bych měla vyhrát právě já ? No protože jsem nikdy nic od Chanelu neměla a nikdy mít nebudu, protože je to tak trochu od mojí cenové kategorie :/. A když už nevyhraju, tak i tak budu přát ostatním aby si výhru užili :)

    lucazima@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Milá Vivi, to je teda paráda, takhle nás rozmazlovat. A proč bych měla vyhrát zrovna já? No protože si to přece moooooooooooc přeju. Ale tak trošku pochybuju, protože já teda nevím, jestli mám ksichtík zrovna stavěný na takovouhle rtěnku neb luxusní pleťový rozmazlovač, ale co kdyby přece jen se štěstí unavilo, že jo. Krásný den Majka

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj Vivi,no teda... taky se zapojuju do krásné giveaway. A víš proč bych měla vyhrát? Protože už bych taky mohla dospět a nosit perly a špulit rtíky zmalované Channelem, no vážně! :D
    Jo,a info na svůj blogís dám ASAP. papa a krásné pondělí!

    OdpovědětVymazat
  20. Vivi,

    jsem frankofilka jako Ty, proto miluji Chanel, Elle a Tvůj blog! Ráda bych se začala obklopovat stejnými věcmi jako Ty, to je i důvod, proč bych mohla vyhrát ...

    Děkujeme!

    OdpovědětVymazat
  21. 1. Pravidelným čtenářem jsem už dlouhooo :) Proč bych měla vyhrát zrovna já?? Asi protože jsem nikdy nic nevyhrála. Pokud tedy nepočítám, běh pro plusíka s vypočítaným příkladem k učitelskému stolu :) Udělalo by mi to velkou radost poprvé něco vyhrát :)
    2. Bohužel nemám blog :(

    OdpovědětVymazat
  22. Protože vím, komu bych případnou výhrou udělal radost - a to svoji mamince :-) A protože tvuj blog cte potají z mého Účtu a myslí si, že na to neprijdu!

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj Vivi.

    Výhry bych si náležitě vážila. Rtěnka Chanel je pro mě už pár let velkou Rtěnkou. Vždy jsem si říkala, že až ji budu mít, bude to známka mé dospělosti, vyspělosti,.. :-) Tento rok jsem na studijním pobytu v Bordeaux a kde jinde než ve Francii by se měly uskutečňovat dávné sny a touhy. Tím si mi vnukla nápad, že pokud nevyhraji, nevadí. Za odměnu, že tu vydržím bez většího pláče celý rok, si koupím rtěnku od Chanelu! :-)

    Krásný den, Kája.

    OdpovědětVymazat
  24. ahoj Vivi,
    no proč bych měla vyhrát to teda nevím, třeba že už to štěstí musí být táááák unavený, že musí sednout zrovna na mě. A protože žádnou rtěnku od Chanelu ještě nemám a určitě jí nutně potřebuju. Ale s tím pošťákem to u nás nebude tak horký, nevím kde bydlíš ty, ale tady fakt modrooký krásný pošťáci nechodí :-)
    měj se fajn Věrka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní0:00

      Luxusní giveaway,to se jen tak nevidí!
      Vyhrát jakýkoli z dárků je sen,kéž by se mi splnil.
      ivana.jwustenrot@gmail.com

      Vymazat
  25. Pravidelnou citatelkou so uz zopar mesiacov a musim povedat, ze tvoj blog ma nesmierne bavi...nielen kvoli unikatnemu a originalnemu stylu, ale najma kvoli tomu, ze sa po vacsine tvojich clankov hned zrana citim francuzsky a akoby som prave bola v parizi :) a to je neopisatelny pocit :) No a preco by som mala vyhrat prave ja? Lebo som uplny uchyl na cervene ruze, ak su este Chanel, tak to sa mi jezia chlpy od nadsenia a ked sa to skombinuje aj s bielymi perlami, tak si hned v tom predstavim samu seba a hovorim si: Oh lalaaa, je suis tres elegante :D

    OdpovědětVymazat
  26. Milá Vivi,
    toto je opravdu luxusní giveaway. No a já se přiznám, že luxusní věci se mi líbí. Bohužel žádnou rtěnku Chanel nemám, ale vím, že by mi určitě slušela společně s těmi perlami. Na druhou stranu bych si moc ráda zavzpomínala s patnáct let starou Elle. Skoro jistě jsem ji už jednou četla a při ní toužila po perlách a rtěnce. Perly už nějaké mám, ale tu rtěnku ještě pořád ne.

    Děkuji za tu šanci a hezký den, Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ....jo a ještě by to byla taková malá kompenzace za to, že vždycky přijdu pozdě kvůli tvému příspěvku. Musím ho dočíst, pročíst a řádně okomentovat. ...fakt pokaždé

      Vymazat
  27. Tvůj blog je famózní!:) Jsi jiná,originálnější než ostatní blogerky a tím mě nesmírně bavíš:) Proč bych měla vyhrát právě já? Protože bych strašně chtěla vyzkoušet rtěnku Chanel:)) Moje studenské finance nejsou tak velké abych si mohla dopřát něco takového... A vždy když vidím, jak si ji ostatní chválí chtěla bych taky :-P :)aaaach! Nebo protože bych si chtěla někdy přečíst takový výtisk ELLE, ELLE miluji! Nebo protože bych se chtěla nechat rozmazlovat Clinique:))! Nebo protože by pro mě byla pocta vyhrát na tvém milém blogu <3

    anulinka@post.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Hellou, ty staročasopis maník. Ledva som rozlepila oči dnes, a tak som si rovno vygooglila najoriginálnejšie odpovede na otátku why should I win this contest a nevypľulo mi to zhola nič. Takže by som mala vyhrať, lebo som chcela podvádzať, ale čestne som sa priznala :P Pjekný týždeň ti, Vivi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. keby niečo mail: vv.soltinska@gmail.com
      a keby ešte niečo, dala som to sem:
      http://nervoznypatapuf.blogspot.sk/2012/09/high-heels-sweet-enemy-of-mine.html

      Vymazat
  29. Ahoj Vivi,toto je tá najkrajšia Giveaway akú som videla:)
    Prečo by som mala vyhrať práve ja? Je to veľmi ťažká otázka,na ktorú by odpoveď mohla vyznieť naozaj chamtivo.Viem,že každé jedno dievča,ktoré sa zapojilo určite túži po hociktorom zo skvelých balíčkov.Rovnako aj ja.Takže prečo by som mala vyhrať? Odpoveď nemám,jedine že by som to zvalila na to,že som ešte žiadnu takúto súťaž nevyhrala:)
    Tvoju Giveaway uverejňujem aj na stránke môjho blogu nech všetci vedia,aká si štedrá a skvelá!Ten rozhovor by potešil snáď viac ako tie hmotné výhry:)
    Tu je odkaz na tvoju Give u mňa:
    http://www.facebook.com/pages/La-mode-toujours-avec-nous/241764822588971?ref=hl

    Prajem krásny deň a budem dúfať!:)

    OdpovědětVymazat
  30. Úžasná giveaway, Vivinko. Není jedna cena, která by byla víc nebo míň úžasná než ta druhá :) Já jsem včera v jedné giveaway vyhrála, tak zase přenechám možnost ostatním i když na soutěže teda nemívám vůbec štěstí :D Ať zvítězí ten nejlepší komentář! :)

    OdpovědětVymazat
  31. Milá Vivi,

    co mi to děláš, neumím napsat, proč bych měla vyhrát. To je určitě v osudu, ale pokusím se o to. Zcela určitě by mi slušel perlový náhrdelník, neb jeden takový mám a ráda ho nosím, o červené rtěnce už tak nejsem přesvědčená, nešla by mi k pleti, ale pleťový rozmazlovač by moje pleť, zcela určitě snesla, neb jak jsem se minulý týden dozvěděla, lidé, kteří překročí magickou padesátku jsou považovány za seniory- považ že tedy jsem už seniorka. /a vůbec se mi toto nařčení nelíbí, neb se stále myslím, že jsem v dobrém středním věku/. A tak tedy, rozmazlovač pleti by jsem už měla začít používat dávno, ale třeba, když ho vyhraji to ještě stihnu a vylepším, co se dá. Tak tedy, já bych byla šťastná, kdybych vyhrála třetí cenu. /Jsem hrozná, nakonec si ještě budu vybírat, kterou chci vyhrát/.
    Vivi, moc tě zdravím a přeji ti šťastnou ruku při losování.
    IVA

    OdpovědětVymazat
  32. Kde bolo, tam bolo, za siedmimi horami a siedmimi dolami, žilo raz jedno dievčatko, vlastne už mladá dáma, menom Veronika. Milovala rúže odkedy jej otecko doniesol rovno 4 zo svojej ďalekej cesty. Od tej chvíle si z času na čas kúpila nejaký pekný rúž v drogérii, až si vytvorila malú zbierku. Zrazu však na blogu u Vivi uvidela krásavca menom Chanel a okamžite sa zaľúbila. Bola to láska na prvý pohľad. Nebolo im však súdené byť od začiatku spolu. V ceste im stálo veľa prekážok...

    Mala by som vyhrať, aby táto rozprávka mohla mať šťastný koniec :)))
    veronika.bejdova163@gmail.com

    a využívam aj možnosť rozhovoru, lebo by som sa aj ja veľmi tešila:
    http://muffinsisters.blogspot.sk/2012/09/bajecna-giveaway-u-vivi.html

    OdpovědětVymazat
  33. měla bych vyhrát právě já, protože prahnu ani né tak po těch hmotných skvostech jako po tom nehmotném (i když ta rtěnka ♥) a proto sdílím zde: https://www.facebook.com/pages/M%C5%AFj-fialov%C3%BD-sv%C4%9Bt-My-purple-world/209125032439331?ref=hl :-)
    mujfialovysvet@hotmail.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Tedy... konečně něco, co mě dnes opravdu probralo :)! Proč bych měla vyhrát? Protože jen při pohledu na tuto výhru se vidím jako femme fatale podzimních ulic našeho krásného města s perlami na krku a rtěnkou v kabelce (a na rtech samozřejmě!) kráčejíce do místní kavárny s nosem tak trochu nahoru (- to kvůli té rtěnce a perlám, aby nedošlo k omylu), zakopávajíce o "kočičí hlavy", které kazí dojem onoho femme fatale vzhledu, ale i přesto pyšná, že jsem mohla něco takového vyhrát :)

    OdpovědětVymazat
  35. Dovoluju si vstoupit do komentářů. Děkuju vám moc, jsem překvapená, jak dokážete být mile soutěživí a naprosto skvělí! Moc držím pěsti a fandím! ;-)

    OdpovědětVymazat
  36. Vivi, je to moc pěkná giveaway!
    No a proč bych měla vyhrát. Protože mám na výhry strašnou smůlu a už by se to mohlo zlomit. Nebudu říkat, že jsem nikdy v životě nic nevyhrála...to zas jo. Ale nikdy nic, co bych chtěla. Na plese zahrádkářů jsem byla vylosovaná a obdržela semena trávy s žehlícím prknem (ve svých 16 letech ehm). Na školním plese jsem taky jednou vyhrála - balíček chipsů a tři vařečky (rovněž ve svých 16 letech :))
    Takže tak to mám s výhrama já a moc ráda bych teď vyhrála rtěnku od Chanelu nebo Elle magazín. Přece jenom je mi to trošku bližší :))

    belle.hanele@gmail.com

    Tvoji soutěž jsem sdílela i na svém facebooku - Blog de Belle Hanele ;)

    OdpovědětVymazat
  37. Moje nejmilejší Vivi. Zkusím štěstí, ikdyž bych výhru přála více ostatním, já už tu svoují mám. ♥ :)
    InsaneAnne@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  38. Ahoj Vivi,

    měla bych vyhrát, protože chci být tak stylová jako ty a už mě napadají věci, co bych si k perlám a rudé rtěnce vzala. Protože chci rozzářit naše ulice tou krásnou červenou rtěnkou a chci, aby mi všichni mé perly záviděly. A taky proto, že mám ráda pány poštáky s balíčkama pro mě! :)

    OdpovědětVymazat
  39. Sleduju to zde delší dobu. Už minulá giweaway mě lákala, ale říkám si, nebudu vyžírka a nepřihlásím se jen kvůli ní. A je tady další a mé předsevzetí vzalo za své. Holt mám slabou vůli, jsem jen žena :-) Rtěnky Chanel miluju. Ale co mi rovněž vzalo dech je 15 let stará Elle, vintage každým coulem! Výhra by mi nepokrytě udělala radost. Ale vzhledmem k tomu, že vím co je zde k mání, potěší mě, když ji vyhraje kodokoliv.

    OdpovědětVymazat
  40. Jestli bych měla(!) vyhrát, to nevím. Vím ale, že by mi výhra udělala obrovskou radost a to za to stojí. Radostí v životě není nikdy dost. Rtěnka nebo Elle jsou krásnými dárky...

    OdpovědětVymazat
  41. Tvým blogem se vždycky kochám,
    nad dnešními dárky OCHám
    Náš pošťák má sexy zadek
    a co teprv až donese tenhle nejlepší dárek:)
    chci tu rudou chanelku děsně moc mít
    a našeho pošťáka s ní okouzlit!
    Natka.horvathova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  42. Vivinko, ty si nás neskutečně hýčkáš!A proč zrovna já? S kým jiným toho mám tolik společného (i přesto, že jen virtuálně), než právě s tebou! :*
    kavarenskapovalecka@gmail.com
    P.S. šoupám tě na FB, at i ostatní můžou ocenit tak parádní výhry! :)

    OdpovědětVymazat
  43. Proč bych měla vyhrát já? Třeba protože sem rtěnkový maniak a taková krásná chanelka mi ve výbavě chybí..
    peta.3@email.cz

    OdpovědětVymazat
  44. Vivi you are always so nice when write your post! also this giveaway is proposed in such adorable way!!:) love how you made the pics, in particolar the one with the pearls and the chanel lipstick!! I want to win cause I am a chanel make up junky and looooove it!!:) kisses dear!:*

    OdpovědětVymazat
  45. Proč bych měla vyhrát? Protože už hodně dlouho toužím po nějaké krásné rtěnce :) A taky proto,že jsem ženská,která miluje rozmazlování a ráda dostává dárky :D

    zickie-kagerou@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  46. No tedy to je záludná otázka proč zrovna já :D, ale napadnou mě hned tři důvody. První je ten, že Chanel naprosto miluji jak kosmetiku tak hlavně oblečení. Další je že mám moc ráda tvůj blog, byl to snad první co jsem začala sledovat a hlavně ty si byla první čtenář mého. Moc se mi líbí jak je tvůj blog jedinečný, na celé blogové scéně se nenajde podobný :). A třetí a zároveň poslední důvod je ten, že jsem ještě v žádné Giveaway nevyhrála, tak snad mi bude přát štěstí :). Stefi ( Stefi.diAngel@gmail.com )

    OdpovědětVymazat
  47. Pretože sa každé ráno teším, čo si uverejnila!

    OdpovědětVymazat
  48. Mila Vivi, to je krasna soutez :) priznavam, ze nejvice by me potesila vyhra onoho casopisu (a rozhovor, o ano), protoze nesmirne rada listuji starymi casopisy a modni obrazky jsou obrim plus! Proc bych mela vyhrat? Ani nevim, jen by me to potesilo :)
    A v rozhovoru by me nesmirne zajimaly tve otazky, ktere by urcite nebyly obycejne :)
    Soutez urcite dam na blog, takove krasne ceny... :)
    Muj e-mail je escholzova@gmail.com, a preji Ti krasny den :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://dreamytree.blogspot.cz/2012/09/kocka-nepohodlne-boty.html

      Vymazat
  49. Ahoj Viv,
    mohla bych vyhrát proto, že jsem v životě ještě skoro nic nevyhrála, tak jednou se to prolomit musí :) A ty ceny jsou báječné, to bych si snad ani nezasloužila :)
    No tak uvidíme... Jinak se vždycky těším na tvé články, optimismus v nich mě vysloveně povzbuzuje!

    OdpovědětVymazat
  50. Proč bych měla vyhrát? :) Protože bych si chtěla zpříjemnit zbytek těhotenství perlami na krku a rtěnkou chanel na puse :D
    IvettN@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  51. Anonymní12:53

    Drahá Vivi, samozřejmě, že jsem tvojí pravidelnou čtenářkou :) Přidala jsem si tě tedy i do sledování, ale nepotřebuji žádné upozornění na tvé úžasné články :). Proč bych chtěla vyhrát? Rtěnka by byla skvělá, protože jsem nikdy žádnou nepoužívala a mohl by to tedy být start do mé nové životní rtěnkové éry. A perlový náhrdelník? Skvělé, konečně nějaký krásný šperk, po kterém by okolojdoucím padaly brady dolů. Na pleť se snažím jít shánět něco týdny, takže by to byl konec prokrastinace a začátek rozmazlování! A výtisk Elle by byl malý poklad, protože bych věděla, jak vzácný pro tebe je a teď ho mám já - mohla bych o něj pečovat a s napětím, co na mě vykoukne na další stránce, jím listovat.

    Ráda bych se tě zeptala, jestli bys nebyla tak hodná a neudělala se mnou v nejbližší době rozhovor o Vintage stylu do jednoho německo-českého internetového magazínu. Byla by to reklama i pro tvůj obchůdek :). Dej mi brzy vědět na mail ladydesik@seznam.cz, či blog, děkuji :)

    OdpovědětVymazat
  52. Strašne krásna giveaway :) A prečo by som mala vyhať prve ja? No neviem, ale blížia sa mi 20. narodeniny a takéto krásne darčeky by ma veľmi potešili ... Ale nikdy som ešte nič nevyhrala, takže možno sa na mňa teraz šťatie usmeje :)
    Moj e-mail: aca15@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  53. Já si vůbec nemyslím, že existuje důvod, proč bych měla vyhrát zrovna já, už vůbec ne oproti ostatním slečnám, účastnícím se soutěže. :) Ale nemění to nic na tom, že bych byla nesmírně potěšena, protože co může člověka potěšit více než rtěnka a perly. Nebo perly a malý zázrak od Clinique (nemůžu se rozhodnout, která ze dvou cen je lepší. :))

    karamba.lou@gmail.com
    (sdíleno zde: https://www.facebook.com/CarreDeSucreBlog )

    OdpovědětVymazat
  54. Milá Vivi,
    vymyslela si tú najbáječnejšiu a najneodolateľnejšiu Giveaway, akú som zatiaľ videla :) Dávnejšie som si povedala, že sa už nebudem zúčastňovať všetkých súťaží, ale u teba sa to asi nedá. A prečo by som mohla vyhrať ja? Tak ak už, tak možno preto, že by som sa asi jediná pri pohľade na balíček zabalený v hodvábe asi zbláznila.:) Nehovoriac o ostatnom... :P
    Ale prajem každému :D mail: bkika10@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  55. Anonymní13:25

    Tak toto je najkrajšia a aj najluxusnejšia giveaway, akú som kedy videla :) No a prečo by som to mala vyhrať ja? Myslím že každá jedna sníva mať niečo doma od Chanel a presne taká istá som aj ja, takže by mi rúž spravil veľkú radosť ako aj iné darčeky :)

    OdpovědětVymazat
  56. Ahojky Vivi:)
    vlastně nevím proč bych chtěla vyhrát, většinou nikdo, kdo soutěží neví proč chce vyhrát, ale jednoduše chce vyhrát. Jde o tu soutěživost a o ten pocit když se to podaří. A proč bych chtěla vyhrát zrovna u tebe? Protože ELLE z roku 1997 bych chtěla pročíst - zjistit co se nosilo když mě bylo 5 let:)
    a.n.e.t.t.t.a@seznam.cz
    (zmíněno o giveaway http://by-anett-s.blogspot.cz/)

    OdpovědětVymazat
  57. když je to mezinárodní tak se taktéž zapojuji a budu doufat, že když vyhraji uděláš si výlet za mnou do Anglie aby byl splněn i bonus - rozhovor na blogu jak jinak než osobně :)) udělala bych ti tu i soukromou prohlídku a protože si taktéž přeji abych prohodila s naším panem pošťákem více slov než "hi" a "thank you" :D

    OdpovědětVymazat
  58. jéj, krásne darčeky:)
    Dovolím si byť na okamih zarytý materialista! A vyhrať chcem už len preto, pretože som časopisový fanatik a o to číslo elle by som sa kľudne, hrdo "pobila" :D a zároveň som aj milovník rúžov a s tým chanel by som si bez debaty v spoločnosti vyprosila oslovenie dáma!
    ;)
    simona.licha@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  59. Úžasná giveaway!:) A proč bych měla vyhrát? Nemyslím si, že bych měla větší "důvod" vyhrát, než všichni ostatní. Možna proto, že už se sakryš tak dlouho zapojuju na oblíbených blozích do giveaway a pořád nic:D.. A říkám si, že proč nezkusit štěstí:) Myslím, že každého potěší výhra a pokud jsou to ještě TAK SKVĚLÉ věci, jako tu máš ty, tak o to větší radost :)
    TRezacova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  60. Ahojka, proč zrovna já? Protože bych mohla křičet jupííí a sláááva a huráááá :oD Protože bych se stala na chvilku velice šťastnou osobou, která má taky štěstí ve hře :oD

    Jinak máš super blog, moc ráda se sem chodím kochat, obzvlášť do Tvé koupelny, jéje :oD

    cucooredka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  61. Vivi, tak to je opravdu podařená GA, moc krásné ceny máš! Nemohla jsem se s ostatními o této soutěži na svém FB nepodělit (http://www.facebook.com/pages/Mamou-stylove/431623543518666), rozhovor však klidně přenechám někomu povolanějšímu ;-)

    No a proč bych měla vyhrát? Protože si zasloužím taky nějaké hýčkání, které by se mi s lady Chanel nebo kráskou Elle jistě dostalo a roztomilé perly by mi dělaly radost na mých každodeních procházkách s kočárkem (no a časem by jistě dělaly radost i mé dceři :-)))

    OdpovědětVymazat
  62. Proč bych měla vyhrát? Protože kdybych vyhrála, zbláznila bych se radostí a hlavně bych měla chvíli pocit, že se mi daří. Letos končím ve škole a začínám psát absolventskou práci, proto si potřebuju nějak udělat radost, abych byla v pohodě.
    A miluju kosmetiku i Elle a taky Francii, kterou mi perly a červená rtěnka velice připomíná.
    Tvou soutěž jsem zvěřejnila tady http://www.facebook.com/pages/Minimalist-Lady/145062055525635
    eliska.janci@email.cz

    OdpovědětVymazat
  63. Proč bych měla vyhrát? Už jen proto že sleduji tvůj blog :-D né, já ani nevím možná už jen proto že mám snahu se zapojit do soutěže a brát i prohru sportovně :-) a rozhodně i pro prohře nepřestanu sledovat tvůj blog :-D ale možná bych měla vyhrát pro radost po mém unaveném víkendu :-D teď se cítím jako nějaký namyšlený člověk :-D
    Musím uznat že tohle je milé překvápko ;-)

    IvetaKluzova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  64. Milá Vivi, ještě nikdy jsem nic nevyhrála. Proto jsem doufala, že alespoň jednou v životě se budu moci umístit a ty jsi přišla na můj blog, potěšila mě hezkým komentářem a odkaz na giveway mi poskytla. Já jsem tedy zde a přemýšlím proč bych zrovna JÁ měla tedy vyhrát. Opravdu tě nechci zatěžovat psychologickými projevy o tom, jak těžký jsem měla život, ale moji rodiče se rozváděli a nebylo to pro mě jednoduché, ano, normální rozvod bych pochopila, jenže oni se navzájem pořezali střepy z rozbité lahve od vína, já mezitím seděla v autě a čekala co se bude dít dál, jeli jsme na pohotovost. Táta se pak odstěhoval a nám zrušili topení i vodu, přestěhovali jsme se 100 km od toho místa a bydleli v garsonce, byla daleko od školy do které jsme chodili takže to znamenalo vstávání v půl čtvrté ráno a dojíždění MHD. Pamatuji si na vánoce které jsme ten rok měli, můj jediný dárek byla stolní hra, když jsem jí dostala, ležela pod stromečkem, velkým asi jako obyčejné rádio - byl opravdu malý a umělý.

    Přesně proto, kolik jsem si toho v životě prožila a jakou smůlu stále mám, ráda bych alespoň tuto soutěž vyhrála, opravdu.

    OdpovědětVymazat
  65. Ahoj :)
    Proč bych měla vyhrát? Ještě nikdy jsem žádnou giveaway nevýhrala a proto bych radostí asi prorazila strop :D
    klara1.b@seznam.cz
    P.S. Díky za komentář na mém blogu :) Moc mě potěšil.

    OdpovědětVymazat
  66. 1. Já chtít Maláška Chanelku
    2. tapeta2007@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  67. Ahoj :)
    preco by som mala vyhrat ? :) hmm tažká otázka, kedže vyhrat chce každá, ved inak by sa sem nikto neprihlasil, Ja by som chcela vyhrat preto, lebo som giveaway zatial ziadnu nevyhrala, a s blogovanim len zacinam :) tak by ma to velmi potesilo :)
    monikakrogmanova26@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  68. To je lehká otázka, proč bych chtěla vyhrát :D Ze dvou jednoduchých důvodů. Jelikžo jsem ještě ani jednou nevyhrála (:'() a protože dárky jsou naprosto úžasné:D Mé důvody jsou naprosto neoriginální, já vím, ale je to tak. Aaaahm, ty dárky jsou boží!
    coco-chanel@email.cz

    OdpovědětVymazat
  69. Vívinko ,
    Tomu nebudeš věřit !!! :.. Asi čtvrt hodiny jsem ti tu psala komentář s tím jak jsme se setkaly a jak jsem za to ráda a že bych s tebou chtěla na dovču a pěkně jsem se rozepsala a ejhle , vypnul mi počítač a i elektryka , měla jsem stochutí do mého zlatíčka kopnout , ale bolela by mě noha a on by mě pak možná už k tobě nepustil , ale pustil jsem tu a snažím se psát co nejrychleji to jde , kašlu na gramatiku spisovnost adt. tak snad nevadí :)
    A co kdyby mi teď znovu vypnul ? ... Ne nevypnul ! :)
    A co teď ? ... Taky nic ! To je dobře ! :)
    Radši to nebudu prodlužovat , protože nevím , jestli bych to stihla psát ještě potřetí ! :D

    Ale Vivinko, samozřejmě ti řeknu při téhle Chanelkovské události , že nevím nevím co bych u tebe chtěla víc ? Elle vs. Chanel vs. Clin. ? :)
    No to je ďábelský výběr , ale ty snad vybereš někoho kdo si to zaslouží ! Třeba já ? :D :P
    Né já už jsem si zasloužila dárek a ten byl v podobě Vivinka a pondělní a čtvrteční ráno ! :))
    Musíme si začít zase častěji psát ! A až budu mít vobčanku , tak budeme si psát poštou ju ? :))

    gabcai@seznam.cz

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  70. Každá výhra by mi udělala velikánskou radost :) Ale když nevyhraju, tak se zlobit nebudu! :D
    i.krep@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  71. followerem jsem již dlouho Vivi :)
    email: mich.styblova@gmail.com
    blog: michelle-kingdom.blogspot.com

    A proč právě já? Nevím, těžko říct.. mám na to stejný nárok jako ostatní, ale snad jen by si měla vědět, že nejsem ten typ blogerky, která si článek ani nepřečte a do komentářů napíše nějakou blbost jenom proto aby si ji komentář oplatila :). Navíc do různých giveway jsem se hlásila asi 100× a ani jednou jsem nevyhrála :/ ale to asi nejsem sama no :/. Jinak tvůj blog je úžasný, a jsem tvá velká obdivovatelka (i když ve většině případů jsem spíš tichým čtenářem). Tvoje články jsou fantastické a o obrázcích už radši vůbec nemluvím - ty maj ne jen něco do sebe - ty jsou nejlepší které znám.. prostě dokonalost:)) neumím se tak dobře vyjádřit jako ty, takže tento můj dlouhý komentář zní asi hodně divně, ale máš to tady všechno boží..:))
    Tak hodně štěstí Vivi, a když nic nevyhraju - nevadí, budu to zkoušet zase dál a dál :))

    OdpovědětVymazat
  72. Proč ? Vivi, ty se ptáš proč ? proč bych to měla být zrovna já ? No protože jsem tvá nejlepší čtenářka, která si to zaslouží,, Haha nene dělám si srandu :) No, srandu si nedělám že jsem tvá nejlepší čtenářka to je fakt !!! :)

    OdpovědětVymazat
  73. Krásné překvapení sis pro nás připravila Vivinko :)
    Proč bych tuto giveaway měla vyhrát? :D Nooo, tak každý chce určitě vyhrát že :) Já bych byla štěstím bez sebe vyhrát takhle úžasnou giveaway od Vivinky :* Navíc jsem tvůj pravidelný čtenář,který si nenechá ujít ani jeden tvůj článek tak proto :) Samozřejmě kdybych nic nevyhrála, nic by se nedělo :D
    eliskakonarova@seznam.cz
    Sdílela jsem na blogu :*
    real-smile.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  74. Krásná giveaway :) Vivi, ty máš tak dobré srdce, ráda bych tě někdy poznala osobně :) Nevím, proč bych měla vyhrát zrovna já, asi jen proto, že po rtěnce chanel toužím už strašně dlouho stejně tak bych moc chtěla mít v rukách 15 let staré Elle :)
    doufám, že budu mít štěstí :)
    veronika.penkava@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  75. Překrásné věci, Vivi a velmi milé překvapení.
    Jinak co se týče té otázky, kterou jsi nám zde položila, je pro mě docela těžké zformulovat na ni odpověď. Řekla bych to asi takhle: Miluji perličky a vše, kde jsou tyto malé perleťově ozdobené kuličky přítomné a také kombinaci perel a klasiky v podobě rtěnky od Coco Chanel či tak cenného pokladu jako je staré vydání časopisu Elle.
    Navíc ty to vždy umíš tak výborně nafotit, že mě vždy zachvátí pocit velkého přání mít alespoň jednu z vyfocených věcí doma. :)

    P.S. Moc Ti děkuji za milý komentář ke mně na blog. Muselo být úžasné zakusit tu tajemnou a nádhernou atmosféru i z jiného pohledu, než jaký na to má divák. Někdy bych si velmi přála si to vyzkoušet, tak doufám, že se mi to splní a že snad někdy v budoucnu budu mít tu možnost. Byl by to zážitek na zbytek života.

    Měj kouzelné dopoledne.

    saraphinness@email.cz

    OdpovědětVymazat
  76. Protože jsem ještě nikdy nic v giveaway nevyhrála, a protože všechny ty produkty nutně potřebuju.:D :)

    barborakasalova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  77. Proč?...nevím ale vím že výhra by mi určite udelala oooooobrovskou radost :)
    k.malatinova@gmail.com :)

    OdpovědětVymazat
  78. Tahle giveway, je snad nejlepší, které jsem se za svůj velmi krátký bloggerský život účastnila)
    Měla bych zájem o cenu č. 2 prosím vzácný výtisk ELLE a perlový náramek´, nevím proč bych měla vyhrát, ani se tu nechci chlubit jak jsem nadaná blogerka(což nejsem) a tak je má odpověď němá)
    terezchalupova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  79. mala by som vyhrat, lebo chcem perly! hodili by sa mi k zubom, takisto ako rtenka :D a este preto lebo ma lakaju vsetky ceny :) prajem si vela stastia :))

    bubbles269@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  80. prečo by som mala vyhrať? no preto, že by to bola asi jediná dobrá vec čo by sa mi teraz stala... nič sa mi nedarí... :/

    reichlova.petra@zoznam.sk

    OdpovědětVymazat
  81. Vivinko, já bych si tedy vyhrát přála,
    abych mohla mít radost jako malá,
    i když už jsem velká holka
    tak na Chanel jenom koukám ;)

    A co se perel týče.. tak né diamanty, ale perly jsou girl's best friends!!
    Chtěla bych se těšit na balíček v hedvábném papíře a následně se těšit z něho. Na blogu jsem se tebou také pochlubila.. http://aprincesna.blogspot.cz/2012/09/stripky-z-cest.html ;)

    OdpovědětVymazat
  82. chci moc vyhrát, protože moc toužím po rtěnce od chanelu. už mockrát jsem si ji chtěla koupit. bylo by to úžasné vyhrát.
    petamezlikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  83. Milá Vivi, měla bych vyhrát, protože jsem po 6ti letech mateřských radostí nastoupila zpět do rachoty a jsem vorvaná jak borůvka. Sice budu vorvaná i nadále, ale aspoň se k tomu obtočím perličkama !

    lady.clock@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  84. TADY UŽ JE TAKOVÁ SPOUSTA DŮVODŮ PROČ VYHRÁT..JÁ ŽÁDNÝ KONKRÉTNÍ DŮVOD NEMÁM RÁDA BYCH VYHRÁLA.PROTOŽE TAHLE SOUTĚŽ JE NEJLEPŠÍ A NEJLÁKAVĚJŠÍ ZE VŠECH CO JSEM KDY VIDĚLA! SNAD TO TEĎ NEVYPADÁ JAKO PODLÉZÁNÍ :D ALE URČITĚ SE MNOU BUDE VĚTŠINA SOUHLASIT!:) ZAPOJUJI SE DO SOUTĚŽE A VŠEM NÁM DRŽÍM PALCE HOLKY!!!

    OdpovědětVymazat
  85. Milá Vivi,

    tohle je asi nejhezčí výhra v historii mého sledování českého blogo-rybníčku :) Proč bych si přála vyhrát? To je jasné, miluju Paříž a k té Chanel patří. Rtěnku bych si hýčkala jako malý poklad a pokaždé, když bych jí použila, vzpomněla bych si, od koho jí mám :) Držím všem palce a kdyby se na mě náhodou a omylem usmálo štěstí, tak email je u mě na profilu :) Měj se moc hezky a těším se na další tvůj článek, který člověka pohladí po duši :)

    R.

    OdpovědětVymazat
  86. Vhtěla bych vyhrát,protože žiju těžkej studentskej život na na rtěnku chanel prostě peníze fakt nemám! A jako jedna z mála by jsi mi vykouzlila úsměv na tvááři! :))

    OdpovědětVymazat
  87. Proč já? Protože by mi to udělalo neskutečnou dětinskou radost, tetelilo by se celé mé já! :) rstiborova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  88. Chanel me laka uz roky, zvlast rtenku, ale nikdy to pro me nebyl must-have. Stejne tak jsem nikdy nenosila perly, ale v praci nosim naramky perlove-bizu. Chanel je pro me synonymum elegance, Parize a noblesy :). Hodne by mi dokazal ozivit me desetilete vzpominky na Pariz :).

    OdpovědětVymazat
  89. 1. Tvým pravidelným čtenářem samozřejmě jsem. A proč bych měla vyhrát zrovna já? Protože jsem ještě žádnou giveaway nevyhrála a Tvé ceny jsou úžasné! :)
    messincloset@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  90. Moc děkuju za pozvání na skvělou giveaway, ceny jsou opravdu úchavtné! :)
    Sledovat budu velmi ráda, blog mě velmi zaujal. Nevím, proč bych měla vyhrát zrovna já. Možná proto, že jsem se zančkami Clinique ani Chanel ještě neměla zkušenosti a možná proto, že jsem ještě žádnou giveaway nevyhrála. Ale ať už vyhraje kdokoliv, moc mu to přeju, výhra určitě potěší :)

    sue.michalkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  91. Ja by som mala vyhrať pretože by si ma urobila stááášne šťastnou a ja by som celý deň strááášne skákala od radosti a strááášne by som ťa za to zbožňovala :-D

    OdpovědětVymazat
  92. Vivi výhru bych si moc přála, hlavně ten výtisk elle z toho staršího data to by mě moc zajímalo

    OdpovědětVymazat
  93. tak to je moc pěkná soutěž:)
    krissfstyle@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  94. Proč bych měla vyhrát?
    Hmmm ani nevím asi bych ani neměla :D Ale chci! A to proto že ty ceny jsou úžasný :) A mám ráda ten pocit když vyhraju :DDD

    zizkozuz@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  95. Proč bych měla vyhrát? :) Protože Chanel je prostě Chanel, Elle je Elle a špreky jsou šperky :) věci které miluje snad každý :D a taky protože sem ještě nikdy nic nevyhrála :(( a já bych potom byla tááák šťastnáá :)

    OdpovědětVymazat
  96. Jsem tvůj follower:)
    No proč bych měla vyherát.. protože tahle giveaway je super a všechny věci co tu jsou bych určitě plně využila:D:)) Miluju rtěnky, takže tu od Chanel, bych brala hned, všema deseti, má i krásnou barvu a myslím, že každá ženská by jednou za život měla mít alespoň jednu rtěnku od Chanel, a kdybych jí vyhrála, bylo by to opravdu super. Od Clinique jsem už taky chtěla vyzkoušet mnoho věcí, zatím jsem se ale k tomu nedokopala a perly? To je moje! Mám hrozně moc věcí z perlama, dokonce i tričko:D Elle staré 15 let musí být užasné přečíst a proto bych byla hrozně vděčná za nějakou tu věc:))

    Můj mail je: heybeautiful@seznam.cz
    Měj se krásně, s pozdravem Minnye♥

    OdpovědětVymazat
  97. nejsom účastník giveaway :) len ti chcem povedať, že máš naozaj skvostný blog :)

    OdpovědětVymazat
  98. Proč bych měla vyhrát? :-) Protože nevím :-D. Ráda bych vyhrála, protože ceny jsou moc pěkné a kdo by je nechtěl? :D Jen kdyby se na mě usmálo štěstí :-).

    safrova.m@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  99. Ahoj Vivi:-) krásna súťaž, rada by som sa aj ja zapojila...neviem prečo by som mala vyhrať snáď len tak pre radosť a , že by bola veľká to je jasné:-)

    OdpovědětVymazat
  100. Vivi ty si zlaticko:) Znova si nam pripravila prekrasnu giveaway, pri ktorej urcite kazdej z nas poskocilo srdiecko a zatocila sa hlava. Vyhrat ruz od Chanel, by bolo uzasne, ale pouzivala by som ho len na velmi vynimocne situacie, Elle z roku 1997 by bol zrejme skvost medzi mojimi casopismi,takze by som sa onho vynimocne starala a perly su uz len bonbonik na torticke, a kedze viem ze by sa hrozne pacili mojej mamine spravila by som zrejme radost jej:)
    meispn@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  101. prečo vyhrať, prečo vyhrať.. no proste preto, že som zvedavá o čom čítala moja mama v roku 1997, kým som poobede spinkala a mala chvíľku pre seba. A potom som začala kričať a plakať a ona musela zatvoriť na strane číslo 63 a venovať sa zasa mne.

    z tohto vyplýva že by som rada vyhrala elle, ak by sa mi pošťastilo :)

    ambrozalia@centrum.sk

    zdieľam tvoju giveaway tu, na mojom blogovom facebooku :3

    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=464085613622687&id=349626281735288

    OdpovědětVymazat
  102. och nádherné ceny :O a k tej otázke no nemám žiadnu čupr dupr odpoveď pripravenú, všetko je to predsa len o šťastí ako sa náš milovaný random vyspí :D takže na konci môžeme potom popriať tým trom šťastím hmm alebo ich závisťou zaťahať za vlasy :D
    ináč zdieľala som tu https://www.facebook.com/pages/Path-Sylar-graphics/241928529175932 ;)

    OdpovědětVymazat
  103. Já to přeju všem, určitě každý tvůj čtenář si zaslouží vyhrát :) ale musím přiznat, že nechat se rozmazlovat rtěnkou od Chanelu je tak trochu můj sen :)
    klariska.skodulka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  104. Vivi! To je ale sakra dobrá giveaway! A proč bych měla vyhrát? Jsem prostě jedinečná!
    Hahahahha, kecám. Od Clinique jsem ještě nikdy nic nevyzkoušela a tak bych se o výhru moc těšila.. a Elle z roku 1997 si snad přeje každý! Nehled'ě na to, já se rok poté narodila, a tak by mě zajímalo, jak dřív Elle vypadala :)

    OdpovědětVymazat
  105. hahah proč bych měla vyhrát? jako cenu útěchy, když jsem nevyhrála botky od jeffrey campbell který jsem si moc prála, holt asi nemám moc štěstí na mé straně :-D :(
    sleduji přez gfc
    christina.deneuve@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  106. Vivi, páni, to je tedy soutěž o parádní ceny! Jsi velmi štědrá! Mám sice docela milou pošťačku, ale jdu pokoušet štěstí.
    Tobě přeji krásný večer. Helena

    OdpovědětVymazat
  107. Ja neviem preco by som mala vyhrat, necitim sa zle, nic ma neboli, uzivam si zivot.. a co je vacsie uzivanie si ako mat ruz od Chanelu? Jednoducho, spravi z dobreho pocitu ten najlepsi, a ja si myslim ze si zasluzim len to najlepsie :)) ( fakt nie som az taky narcis ako sa zda) Vejs
    absolutvejs@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  108. Anonymní19:31

    Ahoj, měla bych vyhrát asi proto, protože chci. Nikdy se mi vyhrát nepodařilo - krom 10 Kč na losu :D - tak už by se mohlo jednou poštěstit. :)
    Key.Es@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  109. Sleduji tě pod GFC - Kristýna Kišelová :)
    Jinak vyhrát bych chtěla proto,že jsem nikdy nic nevyhrála:(:D:D
    lady.kiminka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  110. Anonymní19:41

    Tvá otázka mě pobavila :D Určitě bych si moc přála vyhrát právě já, protože věci, které dáváš jsou opravdu moc pěkné! Ale vyhrát by si zasloužila určitě každá z nás;) Takže přeju sobě i ostatním hodně štěstí! Marsi

    marsi.blog@e-mail.cz

    OdpovědětVymazat
  111. Vivi, opět jsi vymyslela krásnou soutěž! :)
    A proč bych měla vyhrát já? Tyhle otázky nemám moc ráda, protože každý je něčím výjimečný a výhru si zaslouží. Ale dobře, když tedy proč já, tak třeba proto, že po rtěnce o Chanelu prahne mé srdce už dlouho (a myslím, že by mi i coby pihaté zrzce slušela :D), perly jsou nadčasový kousek, který nikdy nezestárne a sluší každému a kdo by nechtěl vlastnit vintage Elle od Vivi případně rozmazlovat svůj obličej kosmetikou Clinique? :)
    Přeji všem hodně štěstí a úspěšný týden. :)

    stylebyveronika(at)gmail.com

    P.S. Kdybych náhodou vyhrála a neozývala se, tak výhru neposílej jinam, tou dobou totiž budu nejspíš na dovolené. :)

    OdpovědětVymazat
  112. Anonymní20:34

    Krasna soutez o uzasne vyhry, mila Vivi!
    Jsem zvedava, na koho se usmeje stesti! A kocourek Zdenek by k mani nebyl? U mne by se mel krasne!:)
    Lucie

    OdpovědětVymazat
  113. Ráda bych vyhrála hlavně proto, že zatím nevlastním žádnou luxusní rtěnku, vlastně zatím nevlastním nic od Chanel, ale ráda bych to prostřednictvím tvé giveaway změnila. Tak a proto vyhraju!:D
    Super, opravdu moc krásné ceny :)
    Yanictta@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  114. Ahojky Vivi, giveaway je totálně super a tak si říkám, že to taky zkusím. Proč bych měla vyhrát zrovna já? Rudá rtěnka Chanel je totálně ikonická, snem každé holky a já bych chtěla patřit mezi ty šťastné, které tuto nádheru vlastní. Jinak vlastně ani žádnou rtěnku nemám, protože mi skoro žádný odstín nesluší a tak používám jen balzámy. V poslední době jsem ale objevila kouzlo rudé rtěnky, kterou tajně kradu mamce z toaletního stolku. Proto bych ráda vyhrála Chanelku - nejsem vlastníkem žádné rtěnky a tahle by byla asi jediná, kterou bych nosila s vědomím, že mi opravdu sluší <3 Co se týče druhé ceny - Elle taky neodebírám, ale mít něco tak unikátního, jako je tohle číslo? To najednou 12- ti kusová sbírka rok starých čísel vedle tohoto jednoho nemá prakticky žádnou cenu. A holky ze školy by mi ho určitě jen tiše záviděly :))

    Vyhrát by bylo super, ale když neudělá radost mně, tak někomu jinému a to je podstatný. Držím pěsti i ostatním a v nejbližším článku giveaway sdílím na blogu! :))

    tereza.gastova@yahoo.com

    OdpovědětVymazat
  115. Vivi, Vivi, kdybys viděla můj obličej, hned by ses slitovala nad ošklivým kačátkem :D Léto už končí, a tak se Orionův pás z nebe přenesl na moji bradu. A ještě k tomu jdu co nevidět dělat první dojem na nové spolužáky, no co když si mě budou po další dlouhá léta studia pamatovat jen a jen jako Slečnu Beďarovou? :D Ale mohla bych je zdrtit mocně slovy "tyhle roztomilé pupínky mi vyhrály soutěž, cha!" :D To zní jako plán, ne? :D

    OdpovědětVymazat
  116. Nejprve bych Ti chtěla poděkovat,za krásný komentář...a za pozvání
    na Giveaway..:-) Elle,je úžasný časopis,vždy plný dobrých rad....
    a neskutečná inspirace...občas se snažím napodobovat slečny z časopisů,ale
    moc mi to nejde..:) dárky jsou úchvatné..♥ Přeji to každé..hodně štěstí!
    cerka08@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  117. ach jaj, vždy keď k tebe zavítam, mám úsmev na tvári 8D
    krásna GA, ďakujem ti 8)

    sledujem ako venusa22e

    odkaz na GA - http://violetwitch-eve.blogspot.sk/2012/09/i-am-sorry.html

    Odkedy blogujem (zachvílu to bude rok) som vyhrala 2 GA a bola som z toho nesmierne happy, ale vyhrať u teba by bol učinený sen 8P si jedna z mojich najobľúbenejších blogeriek a tvoje posty mi vždy vyčaria úsmev na tvári, takže aj keď nevyhrám, verím, že bude víťaz skákať od radosti, keď mu pošleš balíček 8_)
    ...a to teraz nepodliezam! 8D len hovorím ako to je 8P
    prajem ti ešte viac followerov, lebo si to zaslúžiš 8)

    OdpovědětVymazat
  118. Skvělá giveaway ! :)
    Strašně moc bych si přála vyhrát tyto ceny. Rtěnka , časopis,..no prostě bomba ! :)

    luckybaby115@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  119. Má drahá štědrá Vivi,

    ptáš se, proč bych měla zrovna JÁ vyhrát? Odpověď je prostá. Protože v ničem nejsem tak dobrá, abych mohla vyhrát. Zpívat neumím, na sport jsem levá. A k tomuhle potřebuji jen trochu štěstíčka :)). Tak snad mi to vyjde! Určitě teď mohu mluvit za všechny zúčastněné a říct ti jedno velké nadšené DÍKY!

    neznamaautorka@email.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://neznamaautorka.blogspot.cz/2012/09/dejte-mi-prachovku.html

      Vymazat
  120. Milá Vivi
    Jak ty jsi mě Svojí giweavay rozveselila!
    Proč bych měla vyhrát zrovna já?
    Tak samozřejmě protože jsem nejúžasnější bytost pod sluncem a zasloužím si vyhrát úplně všechno! Ne přece nevyhraju protože jsem strašně samolibá (chytří už vědí že byl tohle vtip :D)
    Ale doopravdy...
    ...Protože tě sleduju už hroooozně dlouho, i když oficiálně přes gfc až teď (hanba aby mě fackovala)
    ...Protože se těším na každý tvůj článek jako dítě o Vánocích
    ...Protože stejně jako ty miluju prohrabávání starožitnictích či sklepů (zvláště toho jednoho který vlastní má babička. Neuvěřila by jsi co za poklady se za vrstvami pavučin skrývá)
    ...Protože vlastním stejné množství starých fotek, obrázků a podobných věcí z dětsví (ať žijou staré sešity z první třídy na dně šuplíku!!)
    ...Protože zbožňuji všechny tvé postavičky (ať už kreslené nebo opravdové). Mé sešity a diáře plní malůvky (spíše pokusy o malůvky) kocoura Zdeňka, Tuzexových panenek (hlavně Vivi), dřevěného koně na kole a podobných
    ...Protože si srašně ráda vyzdobuju pokoj různými vlastnoručně vyrobenými skleničkami, vázičkami, konvičkami, krabičkami a kufříky
    ...Protože bezmezně obdivuji Francii a všechno s ní spojené (Chanel nevyjímaje)
    ...Protože bych si ráda v Elle přečetla co se nosilo,když pro mě byly vrcholem módy růžové princeznovské šaty a dokoalé R (ať už to francouzské či české) bylo dalekou budocností (děkuju paní logopedko!)
    ...Protože bych si moc přála aby mi pošťák s červenýma tvářema předal balíček (bohužel u nás by bylíček předala protivná pošťačka která jezí všude autem, ale to nevadí toho pošťáka si přece můžu jenom představit)
    ...Protože běhám přes dům od počítače do kuchyně abych mohla zároveň psát tenhle komentář a hlídat, abych nespálila své milované cookies (i když vím že jako správá Franciomilka bych měla dělat spíš Crème brûlée nebo Mousse au chocolat, jenže na to moje kuchařské schopnosti nestačí)
    Nebo prostě jenom proto, že prostě zbožňuju tebe i celý tvůj blog.
    Doufám že tě můj komentář potěšil ale alespoň ze čtvrtiny tolik jako mě každý tvůj článek :*.

    OdpovědětVymazat
  121. Milá Vivi, chtěla bych vyhrát už z toho důvodu, že bych se mohla aspoň kouskem chlubit Tvým vytříbeným stylem! Přišla bych si jako královna krásy s těmi perlami...:-)

    Lucievankoten@zivotpodlelucie.com

    OdpovědětVymazat
  122. Vivi, už jen to, že mi trvalo hrozně dlouho, než jsem se dostala až dolů k okýnku na komentář, znamená, že jsi něco hrozně výjimečného a úžasného a rozjasňuješ celý blogový svět ostatním. Jsi naše sluníčko. =) Ale proč bych měla vyhrát zrovna já? To nechejme být, já nikdy takové soutežě nevyhrála a asi ani nevyhraju, účastním se většinou jen pro zajímavost. :D

    OdpovědětVymazat
  123. Je ťažké určiť seba ako výhercu a napísať, prečo práve ja by som mala byť jedna zo šťastlivcov...
    Asi ti poviem len toľko, že by ma to veľmi potešilo, pretože výhra je originálna a ty si jedna z blogeriek, ktoré si rada prelistujem a prečítam :). Nie som rečník sama o sebe tým, že som najlepšia a musím to mať! To vôbec nie.
    Preferujem skôr ten názor, že ak sa na mňa usmeje šťastie, budem len veľmi rada a určite bude môj deň o niečo krajší :).

    Zdieľam :
    http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=140380482773010&id=220364381342967&notif_t=wall

    A držím si pršteky ;).
    kejmy.do.ot(at)gmail.com

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
  124. Ahoj Vivi,
    vyhrát bych měla protože: ,,Chodí štěstí dokola, sem tam sedne na vola´´.
    Těším se na losování:)

    pa Vlaďka

    OdpovědětVymazat
  125. och, mala by som vyhrať ja, pretože po rúži Chanel túžim už od 12tich, ale finančne si takú drahú kozmetiku nemôžem dovoliť..a preto že môj perlový náramok som minulý týždeň rozstrihala a perly som prišila na golier košele :D
    snáď sa na mňa usmeje šťastie :)

    christina.praznovska(at)gmail.com

    OdpovědětVymazat
  126. sleduji .)
    zdielam tu - http://www.facebook.com/ema.sheistheone
    miluji cosmetiku. a kdo ne?
    :)

    OdpovědětVymazat
  127. tolko krasnych darcekov :)
    preco by som mala vyhrat? pretoze som este nikdy v zivote nic nevyhrala :( ale toto mi asi nepomoze :D neviem preco..mat doma nieco z drahsej kozmetiky je pre mna nemozne, kedze financie na to vobec nie su a na toho modrookeho postaka by som sa tesila :D sranda by bola, keby to doniesol daky 60 rocny zosuseny dedusko :D

    lenka.kerteszova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  128. Anonymní13:01

    taková pěkná výhra
    proč bych měla vyhrát zrovna já nikdy jsem nic nevyhrála nemám na takové soutěžže štěstí doufám že alespoň se namě to štěstí usměje
    konici000@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  129. Milá Vivi,
    hezké překvapení!

    Proč já? No, je to moje první giveaway. A pak jsem přemýšlela proč dál a pořád jsem měla před očima ty perly. Achjo, ony jsou tak krásné a pokaždé, když bych je měla na krku bych si na tebe vzpomněla :D
    Druhou podmínku nesplním - FC nemám a na blog nevím jak lupnout, navíc víš, že slovům moc nekraluju. Ale pokud by u mě pošťák zazvonil, budu pět chválu dodatečně pomocí obrázků.

    Uf
    Hezký den
    NIka

    OdpovědětVymazat
  130. Jé, super dárečky.
    Proč bych měla vyhrát? Protože jsem nikdy nic nevyhrála a děsně by mi to udělalo radost. Nikdy jsem se takových soutěží nezúčastňovala už z principu, že sme si předem řekla,že tolik štěstí mít nebudu. Takže nastal čas soutěžit:-) A jak se říká neštěstí ve hře, štětsí v lásce u mě bohužel neplatí,takže je čas vyhrávat:-D

    Měj se krásně

    treasureislandv@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  131. Vivi, nádherné dárečky jsi připravila! A proč bych měla vyhrát zrovna já? Protože štěstěna je vrtkavá a třeba ... se zadaří! Perly mi mooc sluší a na značku Chanel nedám dopustit. Krásné pozdní léto. Maru

    OdpovědětVymazat
  132. Ahoj Vivi, proč bych měla vyhrát já? Protože nám s přítelem právě zrušili úžasnou rozmazlovací dovolenou a já mám rozmazlovací deficit - tak proto. :)

    Anna

    agostyna@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  133. Milá Vivi,
    proč právě já? Abych pravdu řekla, nenapadá mě nic, co by se neobjevilo již v předešlých komentářích, tak že asi nebudu originální, ale mám strašně moc ráda módu, proto jsem zvolila právě nákup v Butiku Radost a tím se ocitla také na Tvém blogu, který se skvěle čte a stala se tedy jeho členkou. Protože jsem nikdy nic nevyhrála, přestože strašně ráda soutěžím a tedy se zapojuji do každé lákavé soutěže, která mi vstoupí do cesty...:-), i když... abych nelhala, kdysi 2 letenky po evropě, které jsem ovšem nemohla využít, protože jsem měla doma 4 dětičky a nikde žádný tatka...a také bych musela bývala vzlétnout v zimních měsících, což pro mě není a nebylo přiliš atraktivní období. Další proč? je i mé sdílelní a následných pár doporučujících řádků na facebooku. Také, protože ani já nemám štěstí v lásce, jelikož podle prísloví: "Štěstí ve hře, neštěstěstí v lásce", bych musela být samá výhra, o čemž svědčí i to, že jsem byla ne jednou vdaná...Také protože..., ale takhle bych mohla ještě pokračovat hooodně moc dlouho, jenže musím pro mojí v pořadí pátou vnučku do školky. Ale upozorňuji, že nejsem ledajaká babička, jsem totiž "mladá čupr babča", která si už konečně jednou zaslouží míť štěstí ve hře, když už ne v té spropadené lásce...;-) Přeji Ti Vivy prima strávené dny a šťastnou "ruku", při výběru výherkyně této soutěže...kakob06@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  134. Chtěla bych vyhrát, protože jsem ještě neměla v žádné soutěži štěstí, takže bych konečně chtěla zažít ten pocit, když jste vítěz! :D A také bych moc ráda vyzkoušela rtěnku Chanel, jelikož od této značky se mi ještě nepoštěstilo bohužel nic vyzkoušet..:-(
    michaela.cahlova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  135. Chcela by som vyhrať ten rúž, aby som ešte viac žiarila a aby som bola ešte viac extravagantná;) A ešte preto lebo presne tento odtieň potrebujem, neviem nájsť a na Chanel momentálne nemám money:(
    A mala by som vyhrať lebo som ešte nikdy žiadnu giveaway ani loto ani tipos nevyhrala:( :D
    A do tejto giveaway som sa neváhala zapojiť, lebo sa mi straaašne moc páči!
    Odkaz na ňu som dala na svoj blog:)
    http://leavall.blogspot.sk/2012/09/i-found-out-that-on-these-e-shops-as.html
    lea.valachova@gmail.com
    www.leavall.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  136. Anonymní16:04

    To já jsem ráda, že jsem Tě poznala, a že mi každým tvým článkem rozjasníš tvář:)
    A proč bych měla vyhrát já? No, protože jsem ještě nikdy žádnou GW nevyhrála, i když tohle je dosti hloupý důvod, proč bych měla zrovna já vyhrát.
    Takže snad by bylo lepší tohle.
    Hrozně se mi líbí, jak se dokáže spousta dívek proměnit z " ošklivek" na krásky, jak dokáže kombinovat oblečení, a že to jsou holky, v tom pravém slova smyslu. Já jsem byla vždycky taková šedivá myška, která se na tohle všechno jenom tak koukala a ve své kosmetické taštičce měla jenom tužku a řasenku a pár filajových laků na nehty. A nedávno jsem se rozhodla, že bych měla tedy konečně vylézt z té své myší skrýše a měla bych se také začít proměňovat v mladou sličnou slečnu. A tohle by byl skvělý začátek!
    janienka.r@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní16:06

      A druhý bod taky splňuji:)

      Vymazat
  137. Anonymní16:52

    Drahá Vivi,

    ponúkla si doslova prepychovú giveway, všetkým "nám chanel-achtivým" si nám dala aspoň iskierku nádeje, že aj my, obyčajní smrteľníci, sa môžeme stať vlastníkmi takého neskonalého luxusu, ako je rúž od Chanel!
    Prečo by som mala (alebo nemala? =D) vyhrať? Okrem toho, že je to môj nesplnený sen, čoskoro oslavujeme s manželom piate výročie svadby a keďže chcem byť pre môjho drahého neustále nedolateľná, pričom sa držím motta Coco: Muž si môže zvyknúť na škaredú ženu, ale nikdy nie na zanedbanú.", veľmi veľmi by ma potešila tak ohromujúca vecička, ako je rúž Chanel =D

    OdpovědětVymazat
  138. Proč bych měla vyhrát? Protože bych si nikdy nic od Chanelu nemohla dovolit, protože miluju rtěnky, protože 15 let starý Elle bych si zarámovala a protože perly mi připomínají moře a moře miluju :) A když nevyhraju, tak taky dobře, protože věřím na kruh radosti, když má radost někdo jiný, je na ostatní milý a tak to tak postupuje dál a dál a kousek té radosti se nakonec dostane i ke mně :D

    neutral.bubble@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  139. Ahoj Vivi,
    dárečky jsou opravdu mimořádně dokonalé! Proč bych měla vyhrát? Důvodů je samozřejmě víc. Jeden je, že si se mě trefila do vkusu, protože už dlouho je chci vyzkoušet. Druhá věc je kdo by neměl rád perly. A taky mě velice zajímá ELLE z roku 1977.
    A samozřejmě přeji všem štěstí aby se na ně usmálo štěstí :)

    learntopause@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  140. Proč bych měla vyhrát Vivi? No přece protože jsem nejlepší!:D Né kecám;) Nikdy jsem nic takového nevyhrála a účastním se druhé giweway. Docela mě to zaujalo,tak to chci aspoň zkusit,ale když vyhraju budu maximálně spokojená:)

    OdpovědětVymazat
  141. vyhrát bych měla, protože jsem nikdy nic nevyzkoušela od chanel nebo clinique :) Tyto značky mají dobrou pověst, ale však za moc vysokou cenu. Hold doufám, že tuto giveaway vyhraju, jelikož jsem také žádnou ještě nikdy nevyhrála .)

    Tvá čtenářka :)

    shakira113@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  142. Ahoj:) Prečo by som mala vyhrať? No pretože by ma to veeeľmi potešilo a výhra je celá super:) A za 2. ešte som nič nevyhrala takto.:)
    Nicolettevalkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  143. Vyhrát bych měla, protože to přeju i ostatním (a nebudu se zlobit, když nevyhraju). dennidavkaironie@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  144. ted uz to snad vyhraji! pac jsem preci tva tajna laska :D pusu!

    OdpovědětVymazat
  145. Jula19:13

    Prečo by som mala vyhrať?Pretože som ešte nikdy nič nevyhrala,hoci som sa už zapojila snáď do milióna rôznych súťaží :)
    patricia.kmetova@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  146. Moc bych si přála vyhrát, protože se vždy zapojuji do všech soutěží, na které narazím, ale ještě nikdy jsem nic nevyhrála :D a taky protože jsem měla narozeniny ;)
    market.vitkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  147. Sledujem ťa ako Berenice
    Ja by som chcela veľmi vyhrať, pretože som zatiaľ nevyhrala žiadnu podobnú súťaž. Tie ceny sú naozaj lákavé! :)

    OdpovědětVymazat
  148. Děkuji moc za chválu, ano Versage bude úúžasná uvažuji o Moschinu :) máš s ní nějaké zkušenosti? A jinak sleduji jako Michaela a určitě Tvou giveaway dám na svůj blog :) snad budu mít konečně štěstí, jsou to moc nádherné ceny :)

    mscotkova@sezman.cz // www.michelbook.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  149. Úžasná giveaway.
    Proč bych měla vyhrát? Hrozně by mi udělala radost rtěnka od Chanelu. Sama bych si takovýto produkt nemohla dovolit.
    Tinka.linka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  150. Prečo by som mala vyhrať práve ja? Tak to je dosť ťažká otázka, myslím, že krásny perlový náhrdelník a kozmetika poteší srdiečko každej slečny! Rúž Chanel je takým mojím kozmetickým snom, keďže ešte študujem a nezarábam, nemôžem si ju sama dovoliť a tak by ma táto výhra veľmi potešila :). A minulý mesiac som mala meniny, tak by to bol taký oneskorený super krásny darček! :)
    Samozrejme sledujem tvoj blog (pod menom zuzana grajciarová)
    :)
    zuzanagrajciarova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Súťaž som zverejnila u mňa na blogu dole v menu ;)
      strayalley.blogspot.sk

      Vymazat
  151. Ahoj :) chtěla bych vyhrát protože jsem nikdy žádnou giveaway nevyhrála :( :D jediný balíčky od pošťáka, který mi chodí mají obsah toho, co jsem si objednala :/ :D
    anda.krupova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  152. Proč vyhrát? Protože ten starý výtisk Elle je jako poklad a rtěnka Chanel, o tom ani není třeba mluvit. Perlový náhrdelník a kosmetika k tomu. To je bomba! A já to všechno vážně chci a určitě i POTŘEBUJU. :-D Ještě jsem žádnou Giveaway nevyhrála, to je taky jeden z důvodů. :)

    klarkalachnitova@seznam.cz
    http://pieceofclaire.blogspot.cz/2012/09/nothing.html

    OdpovědětVymazat
  153. mala by som vyhrat preto, lebo ulohou tejto sutaze je potesit a ja by som urcite potesena bola :)

    OdpovědětVymazat
  154. Protože perličky by ze mě udělaly vílu a rtěnka zase femme fatale. A v konečném důsledku bych s takovou výbavou vešla do dějin. A to se setsakra počítá.
    marankovazena(a)gmail.com
    http://shepoosclouds.blogspot.cz/2012/09/co-si-myslim-o-vcelach.html

    (A co takhle zajet si na výlet na Moravu? Anebo ještě líp - uspořádat si vlastní v jižních Čechách :)

    OdpovědětVymazat
  155. Milá Vivi, skvělá giveaway :)
    Krásná rtěnka, krásné perličky, krásný rozmazlovač a vzácný výtisk Elle
    .... to je opravdu sen <3.

    Všem přeji hodně štěstí :)

    pandulka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  156. Skvělé výhry, nepředpokládám že vyhraji, ale zkusit to musím =)

    imiiska.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  157. Vše splněno, zde máš odkaz na zmíňku o tvojí giveaway :-) http://blondesucks.blogspot.cz/2012/09/giveaway-u-vivi-o-ceny-chanel-elle.html

    email: hani.sarvajova@seznam.cz nebo mě prostě najdeš zde na blogspotu. :-)

    Nejvíc bych ocenila asi rtěnku Chanel, chtěla bych být princeznou, ale kdo ví..:-)

    OdpovědětVymazat
  158. Jé, tak to je to tvoje překvapení, tak to je super :)
    Vivi, odkaz jsem dala na hlavní stránku, vím, že to není klasika jako příspěvek, jak to mají všichni ostatní, ale já zkrátka nedělám nic normálně :) čili odkaz na tvou giveaway najdeš v pravém panelu na mé homepage tady: http://michelleandherneverendingstory.blogspot.cz/

    A co bych si nejvíce přála? ceny jsou úžasné, ale já bych byla nejvíce vděčná za rozhovor s tebou, protože tě mám jako blogerku moc ráda (a hlavně bych chtěla moc poznat tu tajemnou Vivi :)))

    OdpovědětVymazat
  159. Skvělá giveaway!
    A proč bych měla vyhrát? Protože nic od Chanelu nebo Clinique nemám a sttašně bych něco chtěla.

    misamikulaskova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  160. Juuu Vivi, to je parádní giveaway...taková luxusní a noblesní :-) Já bych nejvíc toužila po třetím balíčku, ale i první je velmi lákavý :-) Na blog určitě odkaz hodím, pak nakoukni...a kdyby se na mě chtělo usmát štěstí, tak přihodím i mail, i když ho už znáš ;-) : styx777@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  161. Krásný giveaway!!
    Máš krásné ceny, já bych strašně moc chtěla vyhrát, ale vůbec s tím nepočítám.no Snad bych měla vyhrát, protože...by na mě padla tvá náhodná ruka,nebo proto, že jsem nikdy nic nevyhrála, nebo proto, že mám ráda umění a módu a ty tvoje ceny jsem si zamilovala hned z obrázku a protože,protože..zkrátka po prvním shlédnutí jsem si tvůj blog a tvé koláže okamžitě zamilovala. :)

    OdpovědětVymazat
  162. Proč bych měla vyhrát? Protože bych si to moc přála !!!!! :D Ještě nikdy jsem žádnou giveaway nevyhrála, tak třeba se na mě konečně usměje štěstí :)

    zaleska.petra@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  163. Všechno je moc krásné! Bohužel mě nenapadá žádný přesvědčivý důvod proč bych měla vyhrát, protože jsem zdravá šťastná holka, co má skvělou rodinu, přítele, přátele.. má co jíst a má kde spát :)) život už mě stihl naučit, že tohle je víc než by člověk mohl chtít .. :)
    Pořád jsem ale jen smrtelník a marnivá holka a nedá mi to nezkusit ;) Letos ze mě snad bude bakalář a myslím, že k těm státnicím by se mi šlo hned veseleji s dokonalou rtěnkou a perlovým náhrdelníkem :))

    OdpovědětVymazat
  164. Prajem pekný deň, rada sa zúčastním súťaže, pretože vyhrať kozmetiku Clinique a perlový náhrdelník by bolo pre mňa príjemným prekvapením na moje 32.narodeniny. veľa nadšených čitateľov a blogových priateľov praje natália

    OdpovědětVymazat
  165. Ahoj, najviac by ma potešil rúž, pretože mi vždy dodá kopec sebavedomia a ešte k tomu je to CHANEL, odpadávam :)

    sona.sladeckova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  166. Dárky jsou úžasné! Moc bych si přála konečně jednou vyhrát. :)

    Alisce@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  167. Mňa by potešilo čokoľvek,pretože všetky ceny sú krásne,no najviac sa mi páči prvá a druhá :) Giveaway som spomenula tu http://diytutorialslizzy.blogspot.sk/2012/09/ny-fashion-week-marc-jacobs-aw-201213.html na konci článku
    lizzy-fashion@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  168. Milá Vivi, když vidím tu hromadu komentářů, tak si říkám jestli je vůbec reálné abych vyhrála, ale za zkoušku nic nedám :)
    Proč bych měla vyhrát já? Protože doufám, že si zasloužím konečně něco vyhrát :D z tolika pokusů, které mám za sebou, by bylo sice až moc velké štěstí vyhrát jednu z Tvých krásných a štědrých cen, ale i tak bych si přála rtěku od Chanelu s perlovým náhrdelníkem (ten jediný mi v mé sbírce chybí).

    Giveaway sdílím na mém blogu v menu :)

    OdpovědětVymazat
  169. sledujem ťa už dlho, máš skvelý blog a vybrala si naozaj super ceny :) a už dlhšie chcem vyskúšať nejakú kozmetiku od Clinique, takže by ma výhra neskutočne potešila :) luckavyle@gmail.com :)

    OdpovědětVymazat
  170. ahoj:) hmmm,úžasná giveaway.Toľko krásnych vecí! Perlový náhrdelník a rúž-objekt môjho večného snívania... ♥ Taký balíček v schránke by potešil ;)
    ribboninhair@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  171. a nejvíc by potěšila rtěka chanel a náhrdelník :) ale tak všechno poteší :D

    OdpovědětVymazat
  172. Milá Vivi takové krásné ceny tu máš.. před pár dny jsem nastoupila do práce a za 4,5 roku nemám rtěnku která by byla použitelná :-)) tak třeba proto bych měla velkou radost kdybych vyhrála... ale i něco jiného by bylo supr.. krásné dny.. Dita

    OdpovědětVymazat
  173. Milá Vivi...zdravím tě a děkuji za návštěvu a pozvání k tobě. Soutěž je krásná a ceny lákavé. A protože jsem velikou obdivovatelkou Coco Chanel, což ostatně mnohokrát zmiňuji u sebe na blogu, tak by mě nejvíc potěšila rtěnka s perličkovým náhrdelníkem. Vzhledem k tomu, že jsem ale ještě nikdy nic nevyhrála, tak by to bylo opravdu veliké štěstí, kdyby se mi u tebe poštěstilo ☺ Měj se moc fajn, pa pa Martina (m.svikova@centrum.cz)

    OdpovědětVymazat
  174. Wau :) parádna givoška :) krásne ceny! :)
    Elle z 1997? :) popravde Elle nekupujem :) u nas ho je ťažke dostať :) ja skor kupujem časopis EMMA,Eva :)

    martinahlbocanova@centrum.sk
    vybrala by som si cenu číslo 1 :) ale nejak extra by mi nevadilo keby mi pošleš v prípade výhry aj inú :)

    OdpovědětVymazat
  175. Ahoj, Vivi:) Předně děkuji za návštěvu a určitě budu ráda, když si mou povídku přečteš, až budeš mít chviličku:)
    Dárečky v Giveaway vypadají opravdu úžasně!:) Tudíž se tímto zapojuji rovněž do soutěže;) Myslím, že bych byla šťastná za každičkou výhru z výše uvedených, ale abych pravdu řekla, nejvíc mě asi nadchla cena č. 1, a sice rtěnka Chanel, která mě naprosto uchvátila, a perlový náhrdelník :) Takže budu doufat, že má smůla vezme roha, a třeba se na mě tentokrát usměje štěstí :)

    OdpovědětVymazat
  176. zuziland@email.cz
    Líbila by se mi výhra číslo 3.

    OdpovědětVymazat
  177. Sic se stydím, že první komentář píšu až teď, ale Tvůj blok sleduju už dlouho předlouho a mám zkouklé všechny články v archivu - čestné skautské! :) A ty dárky jsou všechny úžasné, i když první a poslední jsou mému srdci nejblíž ;)

    OdpovědětVymazat
  178. Měla bych vyhrát já, protože ze všech nejvíc chci rtěnku chanel! :)

    annacooperova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  179. Giveaway je neskutočná! wau tie ceny..
    strašne by som si priala rúž od Chanel, pretože Chanel je kozmetika, ktorú prakticky ešte vôbec nepoznám..nemám ani jeden kúsok z tejto značky...aj keď mňa by potešil aj rozmazlovač pleti :P Clinique...proste by som bola mega šťastná,keby sa mi podarilo niečo z toho vyhrať :)
    slh.blogspot@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  180. Sleduji tě už dlouho a odkaz na svou Giveaway najdeš zde:
    http://estrella-2012.blogspot.cz/2012/09/kde-prave-probihaji-giveaway.html

    lucie.martinakova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  181. Týýjo skvělé ceny.. tak zkusím štěstí :))

    MartiRezaninova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  182. :) pokusím se o výhru...jinak jsou to super ceny
    petussssssssss@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  183. Vyhrát bych měla já, protože jsem úplně nemožná.
    V životě jsem neměla na krku ani na ruce perly, na puse Chanel, netuším, co je pleťový rozmazlovač, asi jen dvakrát v životě jsem si koupila Elle (ale zato mám doma jednoho z prvních amerických Playboyů = myšlen časopis).
    Nevím, jak jsem se bez toho mohla obejít celých svých 43 let.
    No nejsem já ideální adeptka na výhru?!

    OdpovědětVymazat
  184. V soutěžích prostě nemám štěstí a jen výjimečně se stane, že bych něco vyhrála, proto si toho náležité cením :) Byla bych strašně nadšená, kdybych vyhrála :) Proto se této soutěže účastním :)
    Kdyby se náhodou stalo, že bych vyhrála, ráda bych vyhrála cenu číslo 1, jelikož nemám žádnou značkovou kosmetiku a náramek s perličkami sháním už strašně dlouho :) Takže tak :)
    Můj e-mail: Sariiisek.M@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  185. Moc krásná giveaway :)Já bych si přála tu 1. cenu :) Pravidla jsem splnila :)

    janeandherworld@seznam.cz

    Přeji ti hezký den.

    OdpovědětVymazat
  186. I já zkusím své štěstí :) Dárky si vybrala krásné a každý by potěšil, ale nejvíc se mi líbí dárek č.1 :)
    Chanel je prostě klasika, kterou by chtěl vyzkoušet každý :)

    Měj se krásně, Zuzka
    zuzizuzana.blog@gmail.com




    OdpovědětVymazat