4.2.13

Ruku líbám, milostivá aneb krém na ruce Dr. Hauschka

Mám ráda své malé rituály. Vlastním mraky puntíkatých ponožek a první co ráno udělám je, že si vyberu některé z nich a pak si chvíli, ještě v županu, čtu nebo prohlížím oblíbenou knížku. Potom si před zrcadlem trošku marnivě vybírám tu správnou brož (dneska s modrým deštníčkem) a upíjím při tom kávu. Tak mi začíná téměř každý den (kéž by to znamenalo, že má můj bláznivý život řád!). A je tu ještě jedna věc, bez které neodcházím z domova - bez krému na ruce. 
Jeden nikdy neví, odkud k němu může přilétnout vážně míněná věta: "Uctivě ruku líbám, milostivá", a tak je dobré se na takovou chvíli pro jistotu nachystat (pořídit si hebké ruce). Mě na takovou situaci cílevědomě připravuje krém na ruce Dr. Hauschka. Je lehký, nemastí, v mžiku se vstřebá, účinně uzdravuje popraskanou a suchou pokožku a voní po ibišku a mandlovém oleji. Splňuje všechny moje požadavky, které u přírodního krému na moje zhýčkané packy hledám. 
V nedávných třeskutých mrazech jsem vylítla z domova a nechala na stolku smutně ležet zapomenuté rukavice. Brrr, tak vysušené a popraskané ruce jsem po celodenním běhání venku snad ještě neměla. Pomoc byla blízko a přišla rychle. Stačilo si krém vmasírovat do prokřehlých rukou a nechat přes noc účinkovat...a  ráno bylo růžové - ruce jsem měla jako princeznička. A když krém zlepšil ekzém na rukou mého muže, se kterým docela dlouho všemi mastmi mazanými bojoval, bylo rozhodnuto, že si ho nechám a už ho nepustím (tedy vlastně si nechám oba dva...krém i svého muže; oba jsou totiž nejbezva). Tak ruku líbám a přeju vám krásný začátek nového týdne.

Moje ranní nepostradatelnosti - zleva: velká knížka Ikea, zimní obrázek s lyžařem, krém na ruce Dr. Hauschka a hrnek s kafem. 

Dobře znáte mou zálibu v roztomilých, načančaných lahvičkách kosmetiky a obalech krémů, které vypadají jako by právě vyskočily z výlohy starodávného obchodu. Mezi všemi těmi parádivými designy ale vítám příjemnou změnu v podobě krémů Dr. Hauschka. Jejich obaly jsou "mastičkové", jednoduché a tak klasické! To mě baví.
Vivi podpis

100 komentářů:

  1. Vivi..zase další kosmetická vychytávka kterou si musím pořídit..no to bude mít můj muž radost:)krásný článek jako obvykle:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nó, je to tak! Čím víc věcí si my děvčeta pořizujeme, tím větší radost mají naši muži (nebo snad ne?) ;-)

      Vymazat
  2. Také se po něm zkusím podívat.. mám hodně suché ruce takže je musím neustále mazat :) moc hezký článek ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak v tom případě by tohle mohl být ten pravý parťák pro tvé suché ruce. ;-)

      Vymazat
  3. Máš pěkné rituály, to já jich po ránu tolik nezvládám, když teda nepočítám ty základní. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Amelisko, ty základní rituály já úplně ignoruju ;-) a soustředím se na své brože, kosmetická patlátka a puntíkaté ponožky.

      Vymazat
  4. a navíc má krém nádherný obal! my, co máme jen ty základní ranní rituály se máme, protože každé pondělí máme tebe, což už u mě je takový malý a hodně milý rituál! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viď? Mně se ty jednoduché, klasické obaly Dr. Hauschka taky hrozně líbí.
      Zlatá jsi, děkuju. ♥

      Vymazat
  5. Krásný start do nového týdne Vivi!
    Óda na krém mi zní jako sen, no ale od té doby, co jsem se osypala po slavném Růžovém krému, se jejich krémům vyhýbám... Ale nějakej olejíček, to bych si dala líbit!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc ;-).
      Slavý Růžový krém jsem ještě nezkoušela a popravdě mě nelákal. Jenže člověk otevře časopis a tam ho vychvaluje jednou Cher, podruhý Cate Blanchett, jindy zas Jerry Hall, a tak ve mně tyhle slavné divy probudily touhu pomazat se "Růžovákem" ;-). Tak uvidíme.
      A nic si z počátečního neúspěchu s "hauschkovskou kosmetikou" nedělej...i ptáče, když se učí lítat, napřed si nabije zobáček;-)

      Vymazat
  6. Obdivuju tvou ranní čilost, s níž jsi schopna zvesela vykonávat své rituály! :-) Mě se tohle nikdy nepodařilo. Jedinou mou ranní snahou je spát co nejdéle...a pak samořejmě se strhaným výrazem poletuju domem, tu obléknu ponožku jednomu dítěti, tu tričko druhému, vyčistit zuby a šup ven! Ještěže mateřská znamená, že málokdy musíme být někde na čas, natož po ránu :-)
    Ale za inspiraci na krém děkuju. Jsem kosmetický negramota a nemám trpělivost něco zkoušet a hledat, proto jsem ráda za osvědčená doporučení:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Báro, taky svoje ranní rituály nevykonávám vždycky tak zvesela - zvlášť když do dvou do noci popíjím s hosty víno nebo si do tří do rána pouštím filmy s Brigitte Bardot ;-).
      Tak se drž, kočko! ;-)

      Vymazat
  7. Já mám pondělní ritál s Tvým článkem, hned co se vyhrabu z pelechu a připravím si snídani, zasednu k počítači a už čtu. Pak mám hned lepší den! :) Úspěšný start do nového týdne přeji! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Anonymní9:35

    Jak píše skodulka, můj ranní riutál je jen jeden-zasedám k tvému blogu a když není nový článek,pročítám ty staré :)).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím ti napsat totéž co Škodulce. Ó, to je tak milý! Děkuju ♥ :-D

      Vymazat
  9. Vypadá moc dobře, tvůj raní rituál i krém :). Já mám vždycky ráno málo času, že jsem ráda, že na sebe hodím cosi, co připomíná oblečení a detaily doladím ve škole :D. A krém ti závidím, mně už se párkrát stalo, že jsem si koupila nějaký, který i pěkně voněl, ale nevsakoval se, to je nejhorší :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ;-). Tak tenhle krém nemá se vsakování ani ten nejmenší problém ;-).

      Vymazat
  10. Anonymní10:09

    Ahoj Viví,

    přesně takový krém má moje mamka a já jí ho chodím krást.:D Napřed mi vůbec nevoněl, ale nakonec se nemůžu jeho vůně nabažit. Od Hauhky mě láká olejíček,ten na mastnější pleť, ale mám strach, aby se mi po něm pleť spíš nezhoršia a nebyla moc mastná. Neznáš ho náhodou?

    Děkuji za zpříjemnění rána. :*

    Kateřina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Káťo, to je klasika. Krémy Dr. Hauschka jsou často zcizovány rodinnými příslušníky. ;-)
      Olejíček (máš určitě na mysli Regulační pleťový olej) mám a napíšu o něm časem určitě recenzi. Obavy jsou zbytečný, právě pro mastnou pleť je ideální, reguluje nadprodukci mazových žláz, pleť se po něm krásně rozzáří a vyčistí (alespoň v mým případě to tak je).
      Můžeš pouvažovat i o testovací sadě, která olejíček obsahuje.
      Psala jsem o ní tady

      Vymazat
  11. opat krasny start tyzdna Vivi :) tak na tento kremik si musim posvietit. a hned si aj idem nakremovat rucky ;) pekny den ti prajem

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, Domi, že se start podařil a týden začal dobře, protože jak se začne, tak se zpravidla taky končí.
      Těším se, až si jednou podáme své jemné, namazané ruce ;-).

      Vymazat
  12. Vivi - začínám milovat pondělní rána. To je můj rituál - s kafíček honem k PC podívat se, čím mě opět potěšíš. Po krému se určitě poohlédnu, vzhledem k tomu, že domácí práce nejsem schopna vykonávat v rukavicích, nejsou moje ruce zrovna výstavní kousky. Děkuju za tip!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z tvého rituálu mám velkou radost, Ali ;-).
      No právě, ani já jsem si na gumové rukavice nezvykla, a tak musím o to poctivěji mazat, mazat, mazat ;-).

      Vymazat
  13. Vivi, neviem či sa mi viac páčia tvoje skvelé tipy alebo to , ako o nich píšeš (lebo ja ako človiečik s nekonečnou predstavivosťou som si hneď predstavila, ako sa ráno ponáhlam do práce keď tu spoza kríčku vyskočí džentlmen v obleku s vychádzkovou paličkou, nonšalantne na pozdrav nadvihne klobúčik a potom pristúpi ku mne, vezme moju ručičku, ukloní sa a povie "Uctivě ruku líbám, milostivá". :)) krása

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ...a ty sklopíš zrak, začervenáš se, upustíš bílý krajkový kapesníček a pak...pak bude svatba ;-)

      Vymazat
    2. lebo to bude Johnny Depp !!! :D

      Vymazat
    3. Né, bohužel, Bashinko, moc nerada ti to píšu, ale musím tě zklamat. Pokud se totiž Johnny ještě jednou ožení, bude to se mnou - promiň.
      :-D

      Vymazat
  14. Vivinka, tak toto ja riešim stále... moje suché ruky a nič nepomáha, a to som už toho poskúšala...a ešte to tak, aby si ešte nejaký pán vypýtal moju rúčku na bozk, by som sa musela za tú púšť červenať :) Ďakujem za príjemné čítanie, maj krásny deň!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Michalko, mě pomáhají na suché ruce zábaly z olivového oleje (pěkně na noc a překrýt bavlněnými bílými rukavičkami) a pak ten náš starý známý (slavný) Hauschka ;-).

      Vymazat
  15. Celkom úprimne priznávam, že čo sa týka krémov na ruky som tak trochu prelietavá a žiadna značka ma doteraz neohúrila natoľko, aby sa u mňa zabývala natrvalo. Doktora Haušku som ešte nemala tú česť otestovať, ale asi by som mala ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mala bys, podle mě tě Hauschka ohúrí ;-)

      Vymazat
  16. Ahoj Vivi :)
    Před odchodem do práce doma kafíčko už nestíhám, ale teď - po návratu domů než se pustím do povinností - jsem si jedno krásné voňavé uvařila a přečetla si Tvoj bloček - to je zase můj pondělní rituál!
    Pěkný týden!
    Alenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alenko, ty mě umíš vždycky tak potěšit :-*

      Vymazat
  17. Též Vám madam,
    ručku za svěží článeček líbám.
    Kávičkou přiťukám,
    jen to paraplíčko,
    jako brož,
    ale opravdové
    v ruce dneska mám:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Červeň mi vždycky vženeš do tváří,
      když na mém blogu tvůj komentář zazáří.
      Paraplíčko je vážně potřeba,
      ty jsi zkrátka moje malá nezbeda ;-).

      Vymazat
    2. Boduješ:-)!!!

      Vymazat
    3. Ale ty vítězíš ;-)

      Vymazat
  18. Ciao mia cara Vivi♥ I also never leave home without putting some hand cream!:P Since there is cold my hads soon became dry! Love the ones you are talking about, must be so good and leave the hand very smoothie! Aww you took adorable pics as always! Happy monday my friend, love and hugs to you♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lilli = my LOVE ;-)).
      Thank you, darling. ♥

      Vymazat
  19. Jé! Krásný nový článek :) Jinak kdybys měla chuť, budu ráda, když se zapojíš u mě na blogu do GA :)) http://bigemptywallet.blogspot.cz/2013/02/balubunny-giveaway.html#comment-form

    OdpovědětVymazat
  20. Vivi, ještě napíšu k minulému článku ... Co dál doktore jsem si opravdu stáhla a zamilovala jsem se do takového filmu. Po prvním zhlédnutí jsem měla takové zvláštní pocity, je to pro mě něco staro-nového. Po dalším shlédnutí (musela jsem to pustit příteli) jsem na to schopná zírat stále dokola. Nejlepší je pan soudce. :D

    Můj přítel měl vysušené ruce až běda a nenáviděl mazání rukou. Cha, já ho přeučila a už je má lepší. Pokud však bude nejhůř a na ruce nebudou pomáhat takové přípravky, které doma máme, sáhnu po tomhle, o čem jsi psala, protože to vypadá jako "jednoduchý" zázrak.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rony, mám radost, že se Ti můj filmový tip tolik líbí. Je to skvělý film na dlouhé zimní (i krátké letní) večery, protože pan soudce prostě válí! ;-)
      "Jednoduchý" zázrak - máš pravdu, nenazvala bych to líp. ;-)

      Vymazat
  21. Mě se osvědčil krém na ruce basic sensitive od Lavery, taky obsahuje mandlový olej a ta vůůně.. božská! :-)
    Zvu tě ke mě na giveaway!
    http://the-world-in-colours.blogspot.cz/2013/02/narozeninova-giveaway-c1.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krémy s mandlovými oleji jsou nej! ;-)

      Vymazat
  22. Anonymní16:08

    Krásné fotečky. Závidím ti (krém, muže i to že umíš tak krásně fotit). :-))

    OdpovědětVymazat
  23. Milá Vivi,
    děkuji za další velice hezký článek na začátek nového týdne :) Tentokrát jsem si jej přečetla, až jsem se vrátila ze zimy, a dobře jsem udělala, protože při jeho čtení si jej vyživuji a zvláčňuji krémem od Baley, Dr. Hauschka nemám, ale zřejmě bych to měla napravit ;)

    Hezký den :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Vratinko, ráda tě u mě zase vidím a slibuju, že až si spolu jednou sedneme k horké kávě, vysypu na tebe celou svou kabelku (a taky životní anabázi) a určitě z ní na tebe vypadne i krém Dr. Hauschka a budeš si ho muset vyzkoušet. Protože jak jednou zkusíš, už nechceš jinak. ;-)

      Vymazat
  24. Anonymní16:38

    Hezky nafocené:) Takový krém jistě není k zahození, ráda se obohacuji o poznatky ztakhle pěkných recenzí :)

    OdpovědětVymazat
  25. Tvůj den začíná moc hezky. :) Já mám čas na knížku vždy jen večer. Ráno co ráno nestíhám. :D I když si většinu věcí nachystám večer.
    Dřív jsem krémy na ruce nemohla ani vystát. Dnes? Jsem krémová víla. Pořád si něco patlám na ruce, obličej i tělo. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá krémová vílo, já obvykle už nemůžu dospat, jak jsem zvědavá na nový den, proto vstávám hodně brzy a mám relativně dost času na všechno svoje nejdůležitosti ;-).

      Vymazat
  26. Anonymní16:44

    Vivinko,poslala jsem odkaz na tvuj dnesni clanek svemu priteli emailem. Mam za mesic narozeniny, proto doufam, ze ho to trkne :))).
    Pekny den ti preje
    Sona

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Soňo, udělala jsi dobře, ale doporučuju to příteli ještě aspoň třikrát připomenout ;-).

      Vymazat
  27. Ach drahá Vivi, nič nedokáže začiatok týždňa spríjemniť tak ako niektorý z tvojich článkov! A že si zrovna vybrala takúto tému.. Suché ruky a (bohužiaľ) aj ekzém sú tiež mojou starosťou, som rada, že riešenie je zase o niečo bližšie :)
    Prajem krásny týždeň :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Donny, to mám velikou radost, zlatá jsi, děkuju. ♥
      Řešení problémů bývá blíž, než si myslíme ;-).

      Vymazat
  28. Vivinko :) Tvoje články tak úžasně zpříjemňují pondělí :) zítra ráno si přivstanu,a bych ho mohla trávit tak krásně jako ty :) většinu rán totiž nestíhám :))) Měj se nádherně ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jane, děkuju za další tvoje milé řádky; vždycky mě tak potěšíš! Zítra, až si budu v puntíkatých ponožkách ráno číst, vzpomenu si na tebe, a budu doufat, že děláš to samé ;-).

      Vymazat
  29. Vivi, že ty jsi se narodila nějaké nadpřirozené bytosti, viď? Jinak si tvé kouzelné články nedokážu vysvětlit... Prosím o objasnění.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsi rošťanda, Šárko! ;-) Něco na té nadpřirozenosti mojí mamky bude, protože takovou svíčkovou, jakou dělá ona, nemůže normální smrtelník zvládnout ;-).

      Vymazat
    2. Já jsem si to hned myslela:*

      Vymazat
  30. Okamžitě jsem při čtení tvého článku po krému zatoužila. Toto mi nedělej, já mám totiž krémy na ruce snad v každé místnosti. Tenhle ještě nemám a mám pocit, že o něco přícházím. Tak já se jdu kouknout na ten odkaz.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Marti, dokonalá žena (ano, mluvím o tobě) by měla mít dokonalý krém na ruce (ano, mluvím o krému Dr. Hauschka)...podle mě budete perfektní parťáci! ;-)

      Vymazat
  31. Uctivě ruku líbám, milá Vivi a chválím, chválím, chválím :-) Sama bez něj nevycházím z domu a hlavně, na ty ekzémy je fakt super! Krásný večer.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Báro, já si to myslela, že se zase shodneme ;-). A propos...už jsem ti říkala, že máš prostě fantastický kosmetický vkus?! ;-)

      Vymazat
  32. Milá Vivinko,
    pořád hledám ten nej krém na ruce, třeba to bude právě ON :)
    Úplně tě vidím v puntíkatých ponožkách :) Roztomilé barevné ponožky, to je moje!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Ivetko, krém je ideální pro milovnice dobré kávy, bio kosmetiky a puntíkatých ponožek...takže přesně pro tebe ;-).

      Vymazat
  33. krásně napsáno, taky miluji krémy, nedám dopustit na klasickou modrou Niveu:), není ten zimní obrázek s lyžařem z retro kalendáře z Levných knih? Zdravím Vivi:), http://katefashionstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Kate, výborně - kdo miluje krémy, ten je můj nejlepší kamarád ;-).
      Obrázek s lyžařem jsem už takhle i s rámem koupila před dvěma lety v jednom obchodě s retro sortimentem, ale bohužel už nevím jeho přesnou adresu. Nicméně z tvého komentáře se dá vytušit, že v Levných knihách mají nějaké moc zajímavé retro kalendáře a to by mi nemělo uniknout. Děkuju ;-).

      Vymazat
  34. Vivinko, další nepostradatelná věc, kterou si musím pořídit, ačkoliv si packy mažu několikrát denně. A určitě očekávám dotaz od přítele, na co další krém potřebuji a zakončí to typickou větou, že tomu nerozumí. :) Krásně napsáno a zpříjemnila si mi pondělní večer (bohužel jsem se k článku nedostala dříve). :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verunko, někdy budeme muset uspořádat nějaké velkolepé "školení" pro všechny muže a vysvětlit jim jednou pro vždy, že "kosmetiky, oblečení, bot, polštářků a čokolády" prostě není NIKDY DOST! ;-)

      Vymazat
  35. Milá Vivinko,
    o své ručky se přeci musíme starat, vždyť jsou nejvíce používány a namáhány, nebo ne?:) Jak je vidno ty se o ty své staráš skvěle. Děkuji ti za báječný typ. Už dlouho přemýšlím co bych si od Dr. Hauschka objednala a tak jsi mi napověděla. Krém na ruce jistě bude to pravé. Děkuji za pondělní povzbuzující dávku pohody a přeji ti krásný týden.

    Pandička

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Pandičko, krém na ruce od tebe mám vystavený v kuchyni a tam je tedy několikrát za den po mytí nádobí a rukou prověřován a natírán. Takže máš pravdu - krémů na ruce není nikdy dost. ;-)
      Tenhle krém bude výborná volba pro seznámení s naším laskavým doktorem ;-).

      Vymazat
  36. Drahá V.V., prezraď mi ty, o koľkej vstávaš, prosím ťa? :) A o koľkej musíš asi tak z domu preč? Ja si síce moje rána tiež užívam po svojom (s kávovými a mailovými rituálmi), ale čarovne ako ty, bez stresu a v pokluse za mávania na šoféra autobusu sa zriedka obídem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přiznám se ti, drahoušku, že pracuju většinu dnů v týdnu z domova, proto ta moje ranní pohodička. Dopoledne obvykle nejsem schopná se rozumně (pracovně) nastartovat, a tak docela často (aby se to vyvážilo) pracuju až do noci (jenže to už nezní tak hezky, abych o tom psala na blogu) :-D.

      Vymazat
    2. Zlatá :) ja podobne, vstávam skoro, teším sa na dlhý deň, kedy veľa stihnem, robím si radosti pastelkami, vystrihovačkami a čítaním knižiek v metre (kým nezaspím) a potrebné veci potom do noci ťukám... takže si budem naďalej predstavovať, že niektorí ľudia majú úžasné wellness rána ako Vivi na blogu a potom toho stihnú toľko, čo Vivi v noci :) ideálne :)

      Vymazat
    3. Ty jsi drahoušek :-)

      Vymazat
  37. Perfektni blog. Miluju jak to podavas.. taky bych tak chtela umet psat.. nebo proste ten styl.. aaach ♥ :-)

    OdpovědětVymazat
  38. Ručičky Tě určitě za tu péči, kterou jim poskytuješ, milují :)

    Zvu Tebe Vivinko i Tvé čtenářky ke mě na blog, kde pořádám první giveaway! :)

    http://www.d-f-n.blogspot.cz/2013/02/prvni-giveaway-dietar.html

    OdpovědětVymazat
  39. Anonymní9:55

    To jsou ty nejhezčí fotky na Hauschku,jaké jsem viděl. Už dlouho mě lákat něco od nich vyzkoušet, ale netuším, jestli Hauschku mohou používat i muži. Zdraví a fandí Tomáš

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Tomáši, díky ;-). Dr. Hauschka na muže rozhodně pamatuje - mrkni sem:
      http://www.yinyang.cz/dr-hauschka/pece-pro-muze/

      Vymazat
  40. Anonymní9:56

    oprava: *láká
    Tom

    OdpovědětVymazat
  41. Vivusik,
    trochu ma znepokojuje po tomto clanku obava o tvoje rucicky. len dufam, ze si rukavice (a netreba zabudat ani na poriadnu salu a ciapku) nezabudas doma pricasto. :)

    Inak ale som za ranne ritualy, puntiky a kavicku vsetkymi desiatimi! :)
    Opatruj sa :*
    tin.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Tinuško, nic ty se nebuj. Dneska voní vzduch jarem, takže snad už žádné třeskuté mrazy nedorazí a pokud ano, mám svého pomocníka ;-).

      Vymazat
  42. Anonymní15:11

    Vivinko, prosim odepis na muj mejl. Psala jsem ti dnes dopoledne, ale zatim neprisla odpoved. Nebo ti mam radeji otazky napsat sem na blog? Ma Hauschka kameny obchod a daji se pozadat o vzorky?. Dekuji ti, Alenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alenko, už jsem ti na e-mail odepsala, tak věřím, že ti mé informace pomůžou s výběrem něčeho příjemně hauschkovsky voňavého ;-).

      Vymazat
  43. Vivi, ten teda budu muset vyzkouset :))).
    A doufam, ze ti me maily dosly.... asi jen nekam zapluly, jak ten tvuj u me, co jsem koncem roku tak dlouho "ignorovala".

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Luci, dovol, abych se představila. Jmenuju se Vivi a v poslední době jsem největší lemplouš na světě na e-mailové dopisování. Ale léčím se. ;-)
      Brzy napíšu, kočko.

      Vymazat
  44. Na krémech na packy taky ujíždím, Dr. Hauschku ale ještě nemám. Aha, tak proto mi pánové nelíbají ruce! :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivanko, ááá, tak záhada rozluštěna. Ovšem, pokud toužíš po "rukulíbání", je na to lehká pomoc ;-).

      Vymazat
  45. Ano ano, krémy na ruce mám doma na všech možných i nemožných místech, jeden v kabelce a v práci rovnou dva :))

    OdpovědětVymazat
  46. Krásny článok, ja mám asi najsuchšie telo (a samozrejme ruky na prvom mieste) na svete a niekedy ma aj ekzémy neminú, skúšam všetko, nič nepomáha. Skúsim aj tvoju variantu možno sa mi pošťastí :-).

    http://someonedifferent-denise.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Deni, Dr. Hauschka by v takovém případě měl přispěchat se svým koženým kufříkem, vyndat své kouzelné krémy a nechat tě nadobro zapomenout na suchou pokožku ;-).

      Vymazat
  47. Dr. Hauschka je super :)

    OdpovědětVymazat
  48. Anonymní14:19

    Nezkoušela jsem,ale přemýšlím. Zrovna jedu v biofázi,tak pak uvidíme....Pěkný blog a díky za něj :-)

    OdpovědětVymazat