30.12.14

Co jsem dostala k Vánocům 2014

Když se mě někdo (v prosinci) zeptá, "v co věřím", neříkám, že věřím ve vyšší moc, v sebe samu ani si se všeříkajícím a důstojným pohledem neudělám rukou křížek přes prsa. Odpovídám prostě a jednoduše - že totiž věřím v Ježíška i v Santu. Že se mi líbí italský dárečník Babbo Natale, a že má u mě dveře otevřené i francouzský Petit Jesus. Se zatajeným dechem vyhlížím z okna, jestli už nejde německý Christkind, a že ke mně může přijít i švédský Tomte, to ví každý vrabčák na střeše. Zkrátka netroufám si jakoukoli kouzelnou bytost zneuctít svou nevírou. Ano, jsem kosmopolita (hlavně o Vánocích), protože a poněvadž se mi hódně líbí balíčky ovázané mašlí...

A že se mi má víra a důvěřivost ve všechny celosvětové dárkonosiče vyplácí, to se ukázalo pod letošním nazdobeným stromečkem. Doteď nemůžu uvěřit, že jsem fakt byla tak hodná. Ale ona ta bohatá nadílka bude dána spíš tím, že je hodné moje okolí (a vy), a taky že dárkonosiči zřejmě nepřikládali příliš velkou váhu mému celoročnímu zlobení a hříšničení, což musím opravdu ocenit (soustředit se jen na to dobré a hříchy odpouštět, v tom bychom si mohli vzít od Ježíška i Christkinda příklad).

Vánoční nadílka byla tedy tak krásná, že jsem se nejmíň desetkrát zatočila v kole samým štěstím, a to se ví, že se mi z toho pořádně zamotala hlava - z čeho konkrétně, na to se teď spolu mrkneme.



Když se setmělo, přišla první nadílka. Už v pondělí 22. prosince. Moje Vánoce totiž mají spoustu etap, docela dost setkávaček a návštěv a tím taky dost štědrých dnů a večerů (dobře zařízeno).


Máme (já i můj muž) senzační rodiče. Jsou úžasně důvtipní, protože umí s vánočními šiřiteli radosti (Ježíšek, Tomte, Santa,...no vždyť víte) domluvit samé krásné dárky. Vybrala jsem jich na fotku aspoň pár. Káva z pravého retro koloniálu, vánoční kosmetika (miluju tyhle limitky), svícen, sud zrnkové kávy (bude hned pryč), nějaký ten mok pro dobrou náladu od barona Hildprandta, nová kabelka (mňam), voňavka Nike (v mých barvách), útloučká soška víly Andělky, hrneček (na kosmetické štětce). A tak dál, rodičovský Ježíšek nadělil zkrátka všechno, co jsem si přál. ;)


Etažér na cukroví byl ještě dodatečný dárek od mojí mamky, která mi ho zapomněla dát k svátku. A co se zapomene ve svátek, to se pod stromečkem jako když najde. Jen jedinou vadu můj nový etažér má - cukroví (hlavně vanilkové rohlíčky) z něj ubývá až příliš rychle.


Když dostanete od kamarádky Šárky nádhernou Eiffelovku, karamelovou kávu, vázu ve tvaru kolouška (můj bože), brejličky, tužku s "Mikymauzem", vlastnoručně vyrobenou brož, která vypadá jako Minnie (na fotce není, ale na kabátě už dělá vesele parádu), svíčku, která voní jako kafe (tý jo), a přitom jste bláznivý milovník Paříže, bez kávy nedáte ani ránu, máte slabost pro roztomilé tužky a brože a koloušky zbožňujete tak, jak jen se koloušci zbožňovat dají, máte pocit, že jste obdrželi dokonalé vánoční dárky. A není to jen pocit.


Když dostanete od vánoční Aničky krabici, která je ovázaná saténovými mašlemi, uvnitř se o slovo hlásí bio lahůdky (peeling&maska a čistící houba ve tvaru srdce One Love Organics z Beautyville), pruhovaná lízátková hůlka a perníčky ve vašich barvách (růžová a mintová), máte pocit, že se všechno dobro světa spiklo, aby vám udělalo radost. A není to jen pocit.


Můj ty světe pacholete, dárky od mojí najlepší priatělky zo Slovenska a z Vrecka - Lusynky - vypadají, jako kdyby vyloupila celou pohádkovou říši a k tomu všechna papírnictví na zeměkouli. Pokud se vám bude zdát, že to neuvěřitelně bláznivě přehnala, že mi nadělila dárků (a to nejsou na fotce ještě úplně všechny) na minimálně 50 Vánoc dopředu, tak jen sklopím oči a budu s vámi muset s červenými tvářemi souhlasit. Ale víte...jenže...já to zbožňujůůů a milujůůů a jsem šíleně, o překot a moooc nadšená z každičké veličkosti a maličkosti, které mi Lusynka nadělila. 

Tak třeba - červené bačkůrky s bambulema, vánoční nálepky (vlastně nálepšišky úplně všeho druhu, jaké jen existují), zimní konfety do vany, notýsky, krabičky s poklady, magnetické zrcátko, krém na ruce s jelínkem, růžové ponožky s plameňáky, nejpěknější rtěnka, sbírka ubrousků, barevné fazolky do vany, které se hodí do teplé vody a pak se čeká, až se rozvinou do kouzelných tvarů (na obalu je napsáno, že je to prý skvělá podívaná i pro rodiče, ale já nevím, no, jsem přece jen pár let zvyklá koupat se bez jejich dohledu...ještě to budu muset promyslet), razítko ve tvaru Polaroidu, kapesníčky se soby, kteří se pusinkují (ou jéé), tužka s jednorožcem a ještě koukejte na ten označovač klíčů a washi pásky na dalších fotkách (tý brďo).


Každá věc, každý dárek by si zasloužil samostatnou fotku stejně jako tenhle zimní ptačůdkovský označovač klíčů, ale když těch dárků je 1152 a můj starý foťák už taky nemá takový tah, jaký měl zamlada...


A velmi osobní washi páska. Vidíte, kde udělala na krabičce Lusynka ty šipky? Mno, tak to jsem jako já...Vivi. ;)


Anetčina kouzelná růžová krabice...Když byla ještě zavřená, už jsem tušila, že se v ní budou skrývat doopravdické poklady pokladovité. Chytrá jsem a to moc, protože moje tušení se potvrdilo - v růžové krabici byl totiž odličovač očí theBalm, o kterém tu určitě ještě uslyšíte a nejkrááásnější zimní kočičkový Steamcrem - už jsem vám tu o něm básnila jako o objevu minulého roku a básním o něm dál. Tomu se říká láska, víte?!


Moje věrná čtenářka Bettynka mi kromě všech možných kosmetických laskomin věnovala taky koně. Téda, nečekala jsem to a přiznávám se, že doteď úplně jednoznačně nevím, jestli mu to jmelí a paprika, kterými ho krmím, chutnají, ale každopádně je to skvělý kůň - bytelný, roztomilý a umí rychle jezdit (však má taky pěkně vyřezaná kolečka). A jmenuje se Kizmír. Pro přátele Kizmírek.


Ó, tenhle něžný dárek od Petry se u mě zabydlel tak rychle, jakoby ke mně patřil odjakživa. Květinová brož vypadá křehce a něžně, a nikdy bych nečekala, že v klasické velké modré plechovce od Nivey (super originál balení) na mě bude čekat právě ona. Na bílý kabátek, do sněhové pohádky...Ó ano!


Překvápko od Zuzky a její hrošíkovské rodiny. Magnetka s pravým Francouzem (o la lá, ty kocoure jeden) a levandulové bonbóny přímo z "Provence" - báječný francouzsko-sladký dárek, o jakém jsem "sněla" (každý přece sní o tom, že v jednom z balíčků najde levandulové bonbóny a pařížského kocourka, no ne?).


Terezka mi po vánočním pošťákovi předala nejenom krásný dopis orazítkovaný pařížskými motivy a nezbytné růžové nálepšišky, ale taky andílka pro štěstí a..."kousek lásky". A takový kousek lásky, ten se tedy rozhodně neodmítá, ten se totiž hodí a vítá s otevřenou náručí. :-*


Mám muže, trala la la la, je to muž moc hezký, trala la la la, je taky děsně milý, tralala a nosí nejlepšejší dárky ze všech mužů na světě, tralalalala. Pardon, nechala jsem se trochu unést, ale tuhle písničku, kterou jsem sama složila (hudbu i text) ne a ne dostat z hlavy. ;) 

No prostě, nebudu to protahovat, ale můj muž (to je ten, co je tak hezký a hrozně milý) mi nadělil dárky mých snů. Retro telefon s doopravdickým (kouzelným) sluchátkem, na který se připojí chytrý telefon, takže škodlivé telefonozáření je daleko předaleko a navíc si teď (konečně) při telefonování připadám jako holka z 50. let se srdíčkovýma podkolenkama, růžovýma natáčkama ve vlasech a červenou rtěnkou na puse. A pak vytoužený a (nejúžasnější) diář od Kate Spade (pane bože, pane bože) - Kate Spade je moje největší oblíbenkyně (hned po kolouškách, francouzském šampáňu a sladkých mandlích v čokoládě). Taky mi můj Džordž nadělil velikánskou knížku Tory Burch In color, o které jsem dlouho "sněla" a taky knížku "Places to go, people to see" od Kate Spade (že ji miluju, to už víte) a to je ta nejkrásnější knížka na světě a pak ještě "travel" kalendář od Anny Bond (jestli ji neznáte, tak hlásím, že ta dívka umí s barvičkama neskutečně milé věci).


A taky mi můj muž dal tenhle hrneček....úúú!


A já mu za to všechno namalovala obrovitánské srdce do sněhu. Tak a tomu se říká, prosím pěkně, láska. ;)
Chci všem moc poděkovat za vaše zlaté komentáře, dárky, e-maily, pohlednice, přání a dopisy, které mi od vás - mých bájožůžo čtenářů a přátel - přišly, a i když se tu dneska neobjevily všechny (už mě bolí za krkem, víte?), jsem ze všech úplně stejně nadšená a šťastná. Pokaždé, když jsem od vás něco obdržela (ať už jednu řádku v komentáři, ručně psaný dopis nebo balíček), zatancovala jsem si krátký Tanec štěstí (to se několikrát zatočíte v kole, pravou ruku dáte na levou nohu, levou nohu na pravé ucho, levým uchem se dotknete pravého kotníku a můžete při tom i zpívat). Jsem tak ráda, že...ale vždyť vy to víte, prostě že tu jste...Vánoce (a nejen ty) s váma jsou parádní a já vám moc děkuju - i vám, kteří "ani nedutáte", ale jste tu, chodíte sem a čtete, prohlížíte a třeba se občas trochu usmíváte pod fousky. Všem vám patří, jak já říkám, vobejmutí. ;)

Vivi podpis

89 komentářů:

  1. Krásné dárečky :)
    chickflickcherry.blogspot.cz/2014/12/vanocni-opi-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vzkaz pro všechny:
      všem vám moc děkuju za nejmilejší a nejhezčí komentáře - díky nim nakonec ještě uvěřím, že jsem byla celý rok opravdu hodná ;)). Ale vážně - když mi tu někteří z vás píšou, že si díky mým článkům uvědomujete, jak je na světě hezky, a že stojí za to se radovat, že jsem vás třeba inspirovala k nějaké té legrácce nebo nějaké hezké věci, kterou jste si koupili, tak se mi chce (z okna) zavolat: "joooo, tak se to povedlo, hurááá". Zkrátka - je s váma švanda a je s váma moc hezky. Tak ať to trvá...příští rok a klidně napořád. ;)

      Vymazat
  2. Téda ty jsi byla ale hodná, Vivi! Krásné dárečky!! :)

    OdpovědětVymazat
  3. petra9:13

    krásné a nápadité dárky .... myslíš, že by mi tvůj muž mohl sdělit, kde sehnal ten úžasný telefon ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní12:35

      Můžu se také nenápadně přimluvit za odhalení značky či modelu toho retro founa? ;) Tak krásný tvar jsem ještě neviděla. Kecám, do dneška jsem nevěděla, že se mimo utržená sluchátka dělá i takový stojan. To je prostě boží dárek! To tvůj přítel krásně vymyslel, přesně pro tebe. :)) B.

      Vymazat
    2. Oukej, holky, dneska večer otevřu láhev rybízovýho vína a vytáhnu to z něj. :-D

      Vymazat
    3. Ahoj Péťo, ahoj B., tak jsem tu a hlásím, že Ježíšek koupil telefon tady: http://www.netradicni-darky.cz/retro-telefon-na-mobil-cerny/d-73253/ ;)

      Vymazat
    4. petra11:19

      moc díky

      Vymazat
  4. Páni Vivinko, ty jsi ale musela být hodná. Tolik krásných věcí! Závidím a obdivuju důvtip rodiny a tvého úžasného muže. Přijď se podívat, jak to na Ježíška bylo u nás. Pěkný mezisváteční den přeje...

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Anonymní9:30

    Vivinko toto všechno rozbalit, nafotit a zpracovat to musela být fuška. :-) Všechny dárky je vidět, že jsou promyšlené a krásně se k tobě hodí. Doufám, že si tu na některé dárečky přečteme brzy recenzi!
    Krásný nový rok Vivinko!
    Petra

    OdpovědětVymazat
  6. bože, vivinko..tebe musí blízcí nepřekonatelně milovat.tolik nádherných dárků budou jistě dělat radost minimálně do příštího ježíška...všeho je tak roztomilý a chutný..

    OdpovědětVymazat
  7. No teda, tolik krásných dárečků :). Radost by mi taky udělal každý z nich uplně stejně!

    OdpovědětVymazat
  8. Jááá chci ten nádherný hrneček s Malým princem!! Je úžasný :-) :-) Stejně jako ostatní dárky, jen mi pověz - kam to vše dáváš? Já už bych to neměla ani kam vystavit, dostat tolik (i když krásných) blbinek :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ;) No je to taková záhada i pro mě, kam se všechny mé "krásné blbinky" vejdou. ;) Ale vždycky se tak nějak rozmístí, rozptýlí, každá si najde své místo, takže to vypadá, jakoby ke mně patřily odjakživa. ;) Je ale taky pravda, že mám doma velkou komodu se třemi ještě většími šuplíky a tam (prozatimně) odpočívají staré věci, které jsou střídány těmi novými...protože i když mám hodně věcí, mám ráda dost prostoru, vzduchu a nepřeplácanost, takže obměňuju a vystavuju jen to, co mě zrovna nejvíc těší. ;)

      Vymazat
  9. Ten hrnek s malým princem je krásný:)

    OdpovědětVymazat
  10. Jé, dostala jsi úplně přenádherné dárečky Vivi :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  11. Anonymní10:14

    Vivi ten TANEC ŠTĚSTÍ :o))) To můžeš vymyslet opravdu jedině ty. :o) Já se z tebe jednou zblázním (v dobrém). :o) Prosím prosím ukaž tu někdy po stránkách tu knížku Kate Spade. Děkuji. Míša

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, určitě si ho zkus taky zatancovat, je to super tanec na protažení duše a svalstva. ;)
      Píšu si do růžového sešitu: " ukázat tu někdy po stránkách knížku Kate Spade" - žádný problém. ;)

      Vymazat
  12. Anonymní10:24

    Prosím, odkud je ten Keycap?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, ak myslíš ten s ružovým vtáčikom, kupovala som ho pre Vivinku (no dobre, jeden aj pre seba;-) v papierníctve Ševt, mali ho priamo pri pokladni.:-)

      Vymazat
    2. Anonymní0:23

      Musím se Vivinky zeptat, jestli by mi tě nepůjčila alespoň na několik dnů jako nejlepší kamarádku. :-))), i když vy dvě se k sobě tolika hodíte, že by mi to asi neprošlo. :-)) Krásné dárečky! Denny

      Vymazat
    3. Júú, Denny, tak to je tak milá a krásna požiadavka, až som si istá, že by s ňou Vivinka súhlasila:-)). Ale pre istotu počkajme, nech to máme "schválené zhora", oficiálne... ;-) :P :-*

      Vymazat
    4. Ach vy kočky zlatý. ;)

      Vymazat
  13. Vivi, ty to ještě nevíš, ale ty mně bavíš.... Líbí se mi, jak se umíš radovat... Snažím se to odkoukat, už jsem to asi trochu zapomněla...
    Piš dál, těším se
    Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Evi, nevěděla jsem to sice, ale bylo moc bezva se to dozvědět. ;)
      Tak odkoukávej, prosím, ať mě brzy v radování klidně předběhneš. ;)

      Vymazat
  14. Vivi tvé dárky jsou prostě ňuňu roztomilé a krásné :))

    OdpovědětVymazat
  15. To su nadherne vecicky, mala si krasne Vianoce :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  16. Vsechno hezky, ale promiň nesnáším zbytečnosti a nepraktické věci, co se budou někde jen válet.... Prostě si raději řeknu, co bych si pod stromečkem přála najít než tam najít víno... Asi to máme každá jinak ;-)

    OdpovědětVymazat
  17. Pámi, Vivi, takových nádherných dárků, až mi z toho spadla brada. :-) Ten hrneček s Malým princem a diář od Kate Spade bych potřebovala a brala hned. :-)
    Ty jsi prostě hodná holka, co rozdává optimismus na potkání, a proto si takovou nálož dárků tasloužíš. ;-)

    OdpovědětVymazat
  18. Hrneček s Malým princem jsem dostala také :-)
    Krásné fotky, jako vždy, Vivi! Měj nádherný nový rok :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní20:40

      Děvčata nemůžete poradit, kde hrneček seženu?? :) i really like :) jinak toto je opravdu krásný blog s krásnými milými věcmi :) Venda

      Vymazat
    2. Ten hrneček prodávají v knihkupectvích Luxor ;)

      Sororessa
      A.

      Vymazat
    3. Anonymní1:19

      Dekuju dekuju:)

      Vymazat
    4. Sororessko, taky děkuju, že tu tak krásně a skvěle radíš. ;)
      Vendy, doufám, že hrníček už máš doma a děkuju za pochvalu. :-**

      Vymazat
  19. Vivinko,
    Ehm, tu písničku (je dokonalá, mimochodem ju teď taky nemůžu dostat z hlavy!!! :/ ... ) Moc ráda bych si ju stáhla ;)) Pošleš odkaz?? :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Gabulko, na únor plánuju vyprodat Lucernu, tak Ti určitě pošlu lístek do první řady. ;)

      Vymazat
  20. úplně se ve mně rozlilo teplo a takovej ten klid... tvoje psaní je úplně jak terapie, hrozný pohlazení po duši, je krásný, že se umíš radovat takhle "nahlas" a ještě se o to podělíš; když tě čtu, hned si uvědomím, jak je důležitý a hezký vážit si všeho a ocenit každou maličkost, jako by byla veličkost... no a ten retro telefón, och, dovoluji si závidět :) přeju, ať je rok 2015 pro Vivi a spol. měkkoučký a nadýchaný, hodně pocukrovaný a tak akorát pikantní...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ami, asi tušíš, že jsem z tvých slov úplně červená a blažená, a že bych Tě nejradši ze všeho...no prostě vobejmula. ;) Děkuju moc za přání...takový rok si nechám líbit. :-*

      Vymazat
  21. Samé úžasné věci :)

    OdpovědětVymazat
  22. Vivi ty jsi vážně byla hodná :) tolik milých dárečků :) !

    OdpovědětVymazat
  23. Páááni, ty jsi byla ale hodná :) Tvůj muž má vytříbený vkus. Mně můj drahý nadělil obruč, jsem z ní úplně paf (dobře, tak trochu jsem si ji vybrala, ale to, že nezapoměl! :)), až do včerejška jsme teda objížděli rodiny (taky jsme měli čtvery Vánoce, hehe), takže nebyl čas, ale od včerejška si aspon chvilku zakroužím pokaždý, když kolem obruče projdu :)

    http://eklekticka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  24. Milá Vivi, ty jsi dostala tolik milých věcí i proto, že máš upřímnou radost i z těch nejmenších a "nejobyčejnějších". A asi jsi byla i hodná :). Nika

    OdpovědětVymazat
  25. No páni, to je hromada parádnych darčekov :) Museli to byť naozaj šťastné a veselé vianoce :)

    OdpovědětVymazat
  26. nejkrásnější je to srdce z lásky! :))))

    OdpovědětVymazat
  27. Zkrátka každému co zaslouží - a Ty si, Vivi, zasloužíš každičký z těch krásných a roztomilých dárečků, o tom žádná ;-) Musely (a pořád ještě musejí ;) to být báječné Vánoce (a tak to má být! :-) Moc se těším na Tvé články a fotky a exkurze v příštím roce, Vivi :-)

    OdpovědětVymazat
  28. Úplně nádherné a krásně naaranžované!

    OdpovědětVymazat
  29. Ah! Vivi!
    Ty jsi ta nejbáječnější osůbka na světě! ♥
    S tebou je radost, láska, štěstí, přátelství - největší dar na celém světě! :-)

    Sama vidíš, jak moc hodná jsi. :-) Tolik dárků! Jsou úžasné! :-) A nesmírně moc ti je přeji! ♥♥
    Jak jsem ti to už psala, tobě dělat radost je prostě radost! :-)
    Ty se umíš radovat i ze známky na pohledu! Jsi úžasná! Prostě úžasnáááááá! :-)

    No, zkusím tvůj tanec štěstí, ale trochu se bojím o svůj bolavý krk! :-DDDDD Máš krkolomné kreace! ♥

    Vivi, to je radost, že napadl sníh a ty do něj můžeš malovat srdce, že jo? :-) Já jsem také šťastná, že nasněžilo! :-)

    A naprosto mne dostal hrníček s Malým Princem! ♥♥♥

    Vivinko, měj se nádherně a za vše ti nesmírně moc děkuji! ♥♥♥
    Ahooooooooooooooj Šárka! ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šárinko, dneska se "utancuju". ;) Co se na to všechno dá říct, než jen...že Ti taky namaluju do sněhu jedno veliké srdce (však uvidíš) ;).

      Vymazat
    2. Vivi, to já se na to srdce budu taaaaaakhle mooooc těšit! ♥♥♥

      Vymazat
  30. Mila Vivi, dakujem ti sa to, ze si nam cely rok prinasala tolko radosti, zazitkov a postov o krasnych veciach!

    Happy New Year prajem!

    OdpovědětVymazat
  31. Ten telefón Vivi!!!!! To je absolútna pecka! Takže nový song o dokonalosti svojho muža si spievaš absolútne oprávnene!

    OdpovědětVymazat
  32. Vivi, clovek ani nemusi cist, ani nemusi presne zkoumat co jsi to vlastne dostala, protoze clovek ma dobry pocit uz jen z tech fotek. Semtam se tam mihne srdce, semtam krem, semtam hrnek, clovek trosicku pozavidi, ale vlastne se hned usmiva :)
    Ja dostala od manzela taky spoustu krasnych veci, hlavne nausnice a privesek v tyrkysove barve, coz, jak se tam divam, je nase spolecna oblibena barva :) a taky jsem dostala sperkovnici s ruzovym vintage potiskem, kam jsem si zatim dala true nature make up Lily Lolo, ktery sem si poridila za penize od Jeziska, k cemuz jsi me opet inspirovala ty (jelikoz me uz par mesicu inspirujes k vymene me stavajici kosmetiky za prirodni). Ale nejvic toho stejne dostal nas syn, asi byl fakt hodnej, halt za tech par mesicu, co je na svete, jeste nestihl zlobit :D ale ne, je to nejhodnejsi miminko na svete, protoze je spokojeny, jelikoz jeho maminka si v tehotenstvi casto zlepsovala naladu na tvem blogu :) preji ti vse nejlepsi do noveho roku!:*

    OdpovědětVymazat
  33. Múj ty svjete!! Ten koník, ten telefón, tá Kejt Spejt! Malý princ, srdiečko (to od Terezky aj to v snehu:-), etažér od maminky, plechovky od Anetky, koloušek od Šárky, nová kabelka mňam od rodičov!;-) Ach och juch! Santa, Ježiško, Petit Jesus a či Tomte... je to jedno. Hlavné je, že všetci títo milí páni poznajú tú najsprávnejšiu z najsprávnejších adries, kam všetky tie vianočné poklady doručiť. A totiž: k Vivinke, tomu najmilšiemu škriatkovi, ktorý kedy cupital po blogových chodníčkoch (ale ktorý si vyšlapal aj tie skutočné, "nevirtuálne" k našim srdciam...). ♥ A to sa potom, zlatík náš vivinkovský, niet tomu množstvu darčekov vôbec čo čudovať, nie veru.;-))
    MŤR, my deer... / a vidím, že nie som sama ;-) :-***

    OdpovědětVymazat
  34. Vivi, nádherné dárky a ještě lepší povídání o nich. Těším se na další psaní od Tebe. Šťastný nový rok :-)

    OdpovědětVymazat
  35. Kdo jiny nez ty by mel dostat takove krasne darecky! Moc mily clanek, ktery zahreje u srdce.

    OdpovědětVymazat
  36. Anonymní16:50

    Tvoje články miluji a vždy se na ně těším jako na samotného Ježíška. Děkuji za další slovní a obrázkové pohlazení a vylepšení dne. Janka

    OdpovědětVymazat
  37. Ráda bych popřála krásné a požehnané dny post vánoční a do Nového roku moře zdraví a obyčejné lidské radosti. Věrka

    OdpovědětVymazat
  38. Anonymní17:36

    Drahá Vivi,
    díky že jsi tu i se svým jásotem, radováním se a velikánským otevřeným srdcem.
    Tvá věrná Maruška

    OdpovědětVymazat
  39. Krása a nádhera. Zaslúžila si si to ! :)

    ❈ Happy holidays ! ❈
    ℓα ℒιcσrηe - ℒa vie est ℓa petite ℓicorne.

    OdpovědětVymazat
  40. Milá Vivi,

    to je prostě nádhera! Nejvíc se mi líbí ten retro foun.:-) Takový by se mi taky líbil. Hlavně je krásné, jak to všechno dokážeš popsat, z toho musí mít každý radost, protože se to tady jen hemží skvělou náladou.:-)
    Já jsem dostala taky spoustu krásných věcí, hlavně nové brejličky, ať se mi krásně brejlí.:-D Ono ani nezáleží na tom, kolik jich člověk dostane, ale na tom, že jsou opravdu z lásky.:-) <3
    Ještě jednou přeji krásný nový rok!! :-*

    OdpovědětVymazat
  41. Krásné dárečky a úžasný článek, který jsem u šálku černého čaje s pořádnou dávkou citronu a cukru přečetla jedním dechem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní19:29

      Naprosty souhlas, akorat ja u clanku mela kavu a vanocku. :D

      Vymazat
  42. Nááádhera! :)
    Krásný nový rok, Vivi ;)

    OdpovědětVymazat
  43. teda, tak ten travel kalendář tiše závidim:)

    OdpovědětVymazat
  44. Krasne napisane, nafotene a veru paradne darceky :)

    OdpovědětVymazat
  45. Anonymní21:01

    Si taká zlatá a milo bezprostredná. Je radosť vidieť tvoju radosť, ľahko sa to prenáša. Vivat Vivi!! :) Tvoja Ajka

    OdpovědětVymazat
  46. takové krásné dárky, to je radost pohledět :))

    OdpovědětVymazat
  47. Všem vám moc děkuju za nejmilejší a nejhezčí komentáře - díky nim nakonec ještě uvěřím, že jsem byla celý rok opravdu hodná ;)). Ale vážně - když mi tu někteří z vás píšou, že si díky mým článkům uvědomujete, jak je na světě hezky, a že stojí za to se radovat, že jsem vás třeba inspirovala k nějaké té legrácce nebo nějaké hezké věci, kterou jste si koupili, tak se mi chce (z okna) zavolat: "joooo, tak se to povedlo, hurááá". Zkrátka - je s váma švanda a je s váma moc hezky. Tak ať to trvá...příští rok a klidně napořád. ;)

    OdpovědětVymazat
  48. Vivi, všechno je strašně nádherné, voňavé, ťuťuňuňu a prostě Ty! ;) Že jsi byla celý rok strašně moc hodná, o tom nepochybuju! ;)

    Sororessa
    A.

    OdpovědětVymazat
  49. Nádhera :-) fakt krásná nadílka. Nevěděla jsem na co dříve koukat, až jsem se v tom doslova utopila :-D :-D

    OdpovědětVymazat
  50. no som odpadla. a už spisujem zoznam na budúce Vianky, toľko milej inšpirácie pod tvojim stromkom. dúfam, že si kopa ľudí dáva sledovanie tvojho blogu do novoročných predsavzatí, tooooľko spokojnosti a radostenia sa do každodennosti nemôže uškodiť.
    inak, vianočný sprcháč z druhého obrázku mi robí sviatky v kúpeľni už celý december, vynijakúci!

    OdpovědětVymazat
  51. krááása :3 tvůj blog na mě působí tak hezky upraveně a sálá pozitivní náladu, děkuji moc :))

    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  52. Musela jsi být vskutku móc hodná:-)
    Krásný nový rok:-)
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  53. Vivi, dárečky jsou nádherné, úplně se mi z těch krásných fotek tají dech a srdce plesá radostí nad tou krásou :)
    Jinak ti přeji jen to nej do nového roku, ať se ti daří ve všem na co sáhneš a jsi pořád šťastná. :) A moc děkuji za výherní balíček Starbucks, už dorazil a dělá mi ohromnou radost :)

    Yankee Candle a jiné vůně domova :)

    OdpovědětVymazat
  54. Anonymní17:07

    je vážně super, že je nás víc, které máme muže, kteří nám dávají nejlepšejší vánoční dárky:)! Janina

    OdpovědětVymazat
  55. Vše dobré v novém roce. Eva

    OdpovědětVymazat
  56. Teda Vivinko, tolik krásňoučkých dárků! Usmívám se tady jako blázen a to si je jen prohlížím na fotkách. Je báječné vidět, že v tom našem blogovém světě běhá víc takový úžasňáckých lidí jako jsi ty.
    Přeju vám všem krásný nový rok♥

    OdpovědětVymazat
  57. Mila Vivinko, preji ti jen to nejlepsi do noveho roku! Z blogoveho sveta jsem se tak nejak vytratila, ale k tobe se vzdy rada vracim <3 <3 <3

    OdpovědětVymazat
  58. Anonymní13:35

    Ahoj Vivi, nevím jak je to možné, ale tvůj blog jsem objevila teprve nedávno a už teď můžu říct, že vede na plné čáře :-) Každý článek doslova hltám a tvoje fotky nemají chybu. Děkuji za spoustu inspirace! Díky tobě vím, že je důležité radovat se z maličkostí. Mimochodem krásné dárečky jsi našla pod stromečkem. Retro telefon bude na seznamu mých přání :-) Už teď se těším na další články. H.

    OdpovědětVymazat
  59. Aaaaaach Vivi, usmievam sa popod fuzky a je mi hned na svete tak... tak lepsie a jemnejšie ... dakujem a prajem nám najrozkošnejší rok 2015 :***********************

    OdpovědětVymazat
  60. Vivi, moc si užívej ty malé kousky i velké kusy radosti. Nádherné dárečky jsi dostala! :-) Moc mě tento milý článek potěšil. Moje Vánoce byly "skromnější", ale já jsem měla Vánoce celý rok, ke svatbě jsme dostali tolik krásných věcí, že se mi o tom v životě nesnilo, včetně svatební cesty na Havaj :-). Takže jsem se radovala neustále. Užij si skvělý rok 2015! Mám Tě ráda, i když zatím jen virtuálně.

    OdpovědětVymazat
  61. Anonymní15:31

    Zrovna pokukuji po nějakém krytu na mobil a když jsem objevila tento, vzpomněla jsem si hned na tebe!!! ;-) http://www.aliexpress.com/item/Freeshipping-1PC-Lovely-Baby-deer-mobile-phone-case-hard-Back-cover-Skin-Shell-for-Samsung-galaxy/2035429951.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Óoo, ten je rozkošňácký. Kdyby padnul na můj telefon, okamžitě už bych žhavila tlačítko "Buy Now". ;)

      Vymazat
  62. A já pořád, jaký hrníček si pořídím do nového roku... jdu shánět Malého prince, je geniální. :)
    Krásný nový rok a spoustu nápadů na další příspěvky a fotky.

    OdpovědětVymazat
  63. Jste zlatí. Vždycky, když si sem přijdu načerpat energii z vašich komentářů a vidím tu "nové tváře", které právě můj blog objevily, nebo tváře staré známé a mně už dlouho milé, mám tak velikánskou radost, že si to ani neumíte představit. Za každou řádku, za všelijaké vaše tipy anebo za ty super roztomilé pochvaly, ze kterých se pořádně červenám..prostě za všechno vám moc děkuju. Děláte mi velikou radost a vážím si toho, že tu jste. ♥ ♥ ♥

    OdpovědětVymazat
  64. Vivinko, miluji tvůj hrneček Malého prince a ještě více ten etažér!

    OdpovědětVymazat
  65. Vivinko, dostala jsi nejkrásnější dárečky na světě :) ...nádhera!!!!

    OdpovědětVymazat
  66. Moc vám to přeju, u nás doma jsme se rozhodli nedávat si dárky a radši vyrazit někam pryč - a vidím to jako správné rozhodnutí. Jsme velká rodina a sejít se jenom na jídlo a popovídání (bez dárků) je najednou pro všechny naprosto osvobozující :)

    OdpovědětVymazat