26.3.11

Milovnice starých věcí ví, že na blešáku super kousky uloví

Na bleších trzích se musí postupovat obezřetně, avšak odvážně. Je tam zpravidla takové harampádí, že mám tendenci utéct z boje dřív, než se rozkoukám, ale povím Vám, že když neuteču, tak obvykle vyhraju. Spokojeně si pak odnáším úlovky, které pak doma čistím, myju, drhnu a pokud z nich po mém hygienickodezinfekčním zásahu ještě něco zbyde, tak už nezbývá než se kochat...


Stařičká plechovka od kakaa ulovena hrozně brzy ráno na trhu. Jsou to jednoduché počty: vstávání = hrůza, plechovka = paráda!

Vivi podpis

3 komentáře:

  1. Ten bílý tác je naprosto božský...myslím, že jsem na podobný, nebo stejný narazila v This&That a strašně jsem po něm toužila, ale pak už jsem ho tam znovu neviděla- máš ho odtamtud? :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem moc ráda, že se ti tác líb a je jasná věc, že jsi odborník - ano, tác je z This&That a tímto se Ti veřejně omlouvám, protože když jsem ho kupovala, byl poslední...a možná jsem Ti ho NECHTĚNĚ vyfoukla ;-). Ale je hrozně šikovný, plechový a beru ho s sebou i na pikniky, aniž bych se bála, že se rozbije. Pa pa, krásný den. Vivi

    OdpovědětVymazat
  3. :-DDD já přesně vím, je tam zezdola a ležel v rohu na té bílé patinované židli!!! :-DDD je fakt překrásný! určitě je ve správných rukách ;-)

    OdpovědětVymazat