20.5.11

Ikea párty a 150 milionů masových kuliček

Ikea dnes v 6 hodin ráno zahájila bumtaratatá velkou párty. Oslavuje 20 let působení v České republice a my se můžeme těšit na slevu 20% na vše! Ale jen dneska! Párty pokračuje i o víkendu 21.–22. 5., ale sleva 20% se vztahuje už jen na doplňky nabízené v přízemí obchodního domu. Ikea slibuje veselou hudbu, dárky pro děti a párty občerstvení...Takže já jdu za pět minut šlápnout na plyn a vydávám se směrem Zličín...Uvidíme se tam?! Užijte si! ;-)

A pár zajímavostí
• Ročně Ikea prodá 150 milionů masových kuliček
• Ikea vloni ve svých obchodních domech uvítala celkem 590 milionů návštěvníků.
• Celkem najdete ve 41 zemích 301 obchodních domů Ikea.
• Katalog Ikea se vloni vytiskl v nákladu 195 milionů výtisků, v 56 vydáních a 27 jazycích. Celkem čte katalog 400 milionů lidí ve 41 zemích (čili i vy i já) ;-).


www.ikea.cz

Vivi podpis

16 komentářů:

  1. Vivi, no to je neuveritelne 150 milionu a o toto cislo jsem se zaslouzila i ja :o) Vedela jsi, ze zakladatel a majitel Ingvar Feodor Kamprad zije ve Svycarsku? Ted me napadlo, ze bych mu mohla zatelefonovat a zeptat se, jestli jakozto ceska dostanu slevu i tady... Hm, mam smulu neni v telefonnim seznamu :o) Preji ti krasny den s 20% slevou a masovyma kulickama! Katerina

    OdpovědětVymazat
  2. Anonymní10:31

    Hezký den,
    to číslo, které označuje počet návštěvníků a počet kuliček je opravdu neuvěřitelné, ale nedivím se, já tam taky ráda chodím a kuličky máme taky rádi. Jen teda nevím, jestli dnes bych tam chtěla být, bude to zřejmě masakr. Pěkný den Majka

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Vivi,
    tak to číslo prodaných masových kuliček - to je bomba!!
    Hned jsem si představovala tu šílenou hromadu!!
    Máme je také moc rádi (a s brusinkami!!!:o))))) a občas si tam koupíme i mražené - je to fajn rychlé jídlo, když není čas vařit!! :o)))
    Také by mne zajímalo, kolik se tak prodá brusinkové šťávy!!!
    Krásný víkend :o))

    Jarka

    OdpovědětVymazat
  4. Vivi, to je neuvěřitelné množství! Ale na druhou stranu, když vidím, jak padají do našeho Adama, nedivím se...
    Hezky si nakupování a slavení užij, snad tě dav neušlape a vrátíš se nám!
    Pa, Helena

    OdpovědětVymazat
  5. Raději jsme zašli na kuličky ve středu, aby na manžela zbylo. V doplňcích, jsem koupila dětské nádobíčko "Duktig" na servírování "apéritif dinatoire".Líbilo se mi, jak u nich bylo napsáno, že je to hračka k rozvíjení dobrých stravovacích návyků..., doufám, že je brzo použiji.

    OdpovědětVymazat
  6. tak jaké to bylo v Ikee?..škoda že se tam nedostanu..i když to že tam bude masakr je fakt..ať žijí masové kuličky:)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to mě teda mrzí, že jsem tuto speciální akcičku prošvihl. Mohl jsem pořídit tu postel, kterou jsem si vybral o 20% levnější :/. Ale co, i za tu cenu si myslím bude dobrá.

    OdpovědětVymazat
  8. ...Káťo, nepochybuju o tom, že nebýt tebe, o 150 milionech snězených kuliček by si mohla Ikea nechat leda tak zdát...Mohla bys Kamprada navštívit osobně a vyzvědět pro mě, jestli nemá v rukávu ještě nějaký byznys podobný Ikeové mánii...brala bych mít pár miliard navíc ;-)

    OdpovědětVymazat
  9. ...Vítám tě u mě, Majko! Představ si, že to v pátek vůbec nebylo tak hrozné. Čekala jsem obrovský nával, ale co se lidí týče, byla to pohoda, nic neobvyklýho. Nápor bude asi sílit teď o víkendu.

    ...Jaruško, ty mražené kuličky - to není vůbec špatný nápad ;-)

    ...Helčo, děkuju za milou starostlivost. Davy tam nebyly (dokonce ani fronty v restauraci), takže mě neušlapaly a jsem tu v bezpečí zpět ;-).

    ...Lezarts, myslím, že by hračku Duktig měli v tom případě používat i mnozí dospěláci..:-)

    ...Ino, bylo tam bezvadně! Ještě levněji než obvykle, lidu stejně jako obvykle a nám přibylo doma tolik "nezbytností", že nevím, kam to všechno umístím.

    ...Johnys, myslím si přesně to samé. V Ikea jsou příjemné ceny vždycky, a i když chápu, že prošvihnutí slevy trošku mrzí, vsadím se, že postel si získá tvoje srdce a za čas si už na nějakou propásnutou slevu ani nevzpomeneš! ;-)

    DĚKUJU VÁM, MOJI MILÍ, ZA NÁVŠTĚVU U MĚ A PŘEJU KRÁSNOU, POHODOVOU SOBOTU. Vivi

    OdpovědětVymazat
  10. Děkuju moc :) Ikeu zbožňuju! <3

    OdpovědětVymazat
  11. Vivi, já to vědět, tak jsem to křeslo jela koupit místo v ponděli v pátek, ale co už..:) A co jsi si koupila....??

    OdpovědětVymazat
  12. Kuličky jsou nejlepší! :-) V pátek jsem se tam taky chtěla podívat, ale nevyšlo to, škoda!!! Tak nám pak vyfoť, co jsi hezkého ulovila! IKEA FOREVER <3

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Vivi, mám mooooooc,ráda IKEU vždy si něco pořídím !Také patřím mezi pojídače masových kuliček prostě IKEA je tu pro mě!!!!!!!!!!Daja

    OdpovědětVymazat
  14. ta torta!!!!
    a guulicky som mala len raz :P

    OdpovědětVymazat
  15. Přiznám se, že katalog jsem nikdy neviděla :) jsem asi ostuda, ale ani nevím, že nějakej je. Ale ty kuličky, ty jsou --- MŇAMÓZNÍ.

    OdpovědětVymazat
  16. Miluji IKEU!Ještě jsem v ní tedy nebyla:-))))ač se tam dlouho chystám,ale s malým mimi se vydat na takovou cestu a na nákupy to moc nejde..snad další měsíc už se mi poštěstí a tchyně chvíli pohlídá,zatím jen slintám u internetu:-)Michaela

    OdpovědětVymazat