24.5.11

Vařila myšička krémíček - Ma Crème Nature

Koupila jsem si něco, co by směle mohlo aspirovat na titul Pitominka roku 2011, ale znáte to - někdy si prostě člověk pořídí zbytečnost, kterou v podstatě nechce, často na základě podobného rozhovoru:
Prodavačka: "budete určitě spokojená, design krému je ve vintage stylu, je čistě přírodní, výhradně z bio surovin, šetrný a účinný, navíc je zábavné, že si ho vyrobíte doma sama...mohu vám ho zabalit?"
Já - v duchu si myslím: "to je ale pitomina roku 2011", ale slyším se, jak odpovídám: "ano, jistě, budu platit kartou".

Nuže, mám tu slávu od L´occitane - Ma Crème Nature doma a představuju vám soubor směsí a a patladélek, ze kterých jsem si SAMA za vydaných 925,- vyrobila svůj první bio krém stylem "vařila myška kašičku a dost toho vylila"! Vydrží ale jen 6 týdnů a pak je DOPORUČOVÁNO koupit si další...Příště dám radši "příspěvek na chudý". ;-) Ale: nechci, aby článek působil jako "antilocitejnský" - mám francouzskou značku L´occitane ráda...už proto, že netestuje výrobky na němých tvářích, v koupelně vypadají její výrobky jako hezké "cukrbliky" a její olivový kondicionér je vážně bezva. Howgh.

A kdy Vy jste si naposledy koupili něco ... ulítlého? ;-)



   
Ma Crème Nature je hydratační krém, který si rozmarná majitelka připraví doma sama. Je 100% přírodního původu s BIO certifikací od organizace Ecocert.



 
Vivi podpis

29 komentářů:

  1. Anonymní11:11

    Dobrý den,
    víš co, kolikrát vyhodíme peníze za větší pitominy. Tohle bylo určitě vzrušující ne?
    pěkný den s bio krémíkem. Majka

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Vivi, neznám tě, ale určitě ještě zkrásníš a budeš k nepoznání :o)
    Neboj, to se občas stane každému, i chlapům.
    Ale nafotila si to krásně!
    Hezký namazaný den, pa Helena

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Vivi, minimálně máš krásné vintage fotky. Nezoufej, stanou se horší věci.
    Krásný den
    Jana

    OdpovědětVymazat
  4. ...Majko, určitě. Osobně mám doma spoustu adeptů na Pitominu roku 2011, ale musela jsem vybrat jednu z nich a krém se docela dobře fotil ;-).

    ...Helčo, jsem ráda, že se ti líbí photos ;-) a s tím zkrásněním - no, úplně mi bude stačit, když se neosypu ;-).

    ...Jani, to víš, že jo. Já beru všechny životní trágy s humorem :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Přemýšlím... Moc blbostí nekupuji, ale jak už jsem psala v jednom komentu, v sobotu jsem se vydala na lov nových věcí do práce (nová pozice, nový dress code!), ale říkala jsem si, že se musím odměnit něčím fakt skvělým, když už mě povýšili... No a mám kožené šortky s třásněmi, puntíkaté vintage šaty ze sekáče a jeden jediný kancl top. Ehm...

    Líbí se mi u Tebe, je to tu milé a originální (v původním slova smyslu, bez klišé), to je vzácné. ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Anonymní12:30

    Vivi, fotky jsou úchvatné a tak se pitominka roku :o)))) vyplatila!!! Možná budeš spokojená a příště koupíš zas!!! Není nad to si umíchat krém sama.

    Mazání zdar!!! Šárka

    P.S. nejde mi přihlášení, tak jsem anonymní:o))))).

    OdpovědětVymazat
  7. Óoo, krásné fotky! V L´occitane jsem ještě nikdy nebyla - jen metr za dveřmi a hned ven - nejsem schopná tam dýchat. Ten krém je určitě nabitý pozitivní energií, užívej si ho celých těch 6 týdnů.:-)
    Já se v pitomosti realizovala minulý týden - koupila jsem v sekáči příšerné hedvábné košile s nádhernými vzory, že si z nich něco ušiju. A teď jsem zvědavá, jestli se k tomu do konce světa dostanu.:-)

    OdpovědětVymazat
  8. Vivi, perfektne som sa pobavila a na takú skvelú reklamu by som si to kúpila určite, možno aj dva kusy *-))
    krásny deň
    Emily

    OdpovědětVymazat
  9. ...Sabi, děkuju za milý kompliment, mám radost! Pobavila mě tvá historka s nákupem "business" oděvu ;-). To se mi stává často...

    ...Šárko, Ty se jen tak lehce anonymním přispívatelem nestaneš ;-). Moc mě těší, že se Ti fotky líbí. Jestli koupím to "samodělátko" zas, tak mě chytne ďas.

    ...Jani, máš pravdu, krém mi úplně vlévá novou krev do žil :-D. V L´occitane se dýchá těžko, ale už jsi někdy byla v Lushi? ;-) Ty hedvábné košile bych chtěla (vidět).

    ...Emi, ráda jsem ti vykouzlila úsměv na rtech ;-)

    ...Moni, víc takových nákupů, že? ;-)

    OdpovědětVymazat
  10. Páni to je dokonalý!♥

    OdpovědětVymazat
  11. Cha cha, Vivi, jako bych se viděla... No, a z čeho se ten super bio krém skládá? Co máš z toho, já taky nakupuju krémy a blbiny tak kolem tisícovky, a pak zjistím, že nejlíp mi i tak dělá obyč indulona a vazelina za 30kč z lékárny... :S a nebo se natřít olivovým olejem... :D A aspoň hezky vypadá. :)

    OdpovědětVymazat
  12. L'occitane mam rada a verim ze ty ten krem vyuzijes a tvoje plet bude heboucka jako hedvabi alespon tak se to snazi propagovat .Ale co se tyce blbinek tem neodolam hlave kuchynskym pomuckam ktere vubec nepomuzou a skonci v hlubinach supliku a uz nikdy neuvidi denni svetlo,ale vzdy z nich mam tak pet minut radost.

    OdpovědětVymazat
  13. ...Niko, těší mě!

    ...Milá Binno, krém obsahuje organické výtažky z olivovníku a žádné konzervační látky, proto se do něj přidává už jen voda (ideálně Evian) a musí se skladovat v lednici. Máš pravdu, olivový olej je senzační, používám ho na odličování očí a je to jednička! Jasně, levné mnohdy neznamená špatné, ba právě naopak ;-).

    ...Elli, hlavně aby mě pak moji známí a rodina vůbec poznali :-). Á, tak ty jsi můj člověk ;-).

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj Vivi, moc díky za návštěvu na blogu a nechání komentáře, díky tomu jsem objevila tvůj blog a hned přidávám k oblíbeným a rozhodně budu chodit "na čumendu", líbí se mi u tebe:-). Jsem zvědavá, jak budeš s krémem spokojená, u mě by to - vzhledem k jeho krátké trvanlivosti - nemělo valnýho užitku, si vzpomenu se krémem namazat tak jednou za týden a to ještě je často:-D

    OdpovědětVymazat
  15. Kdo by si někdy nekoupil blbost, kterou nepotřebuje. Ale v tu chvíli prostě musí. Znám to. A za tu radost, byť třeba trvá jen v tom obchodě, to stojí! (pokud to není 5x v týdnu) Přeji pěkné chvíle a snad krém dobře poslouží. (mohl by za tu sumu)

    OdpovědětVymazat
  16. Ahojky VIVI!!!!
    tak tady přemýšlím,kdyže jsem si koupila něco ulítlého a nevím...hodně teď investujem do zahrady,tak na nic jiného moc nezbývá...kdoví,to se taky někomu může zdát ulítlé.
    Přeju krásné skoro letní dny!!!!
    B.

    OdpovědětVymazat
  17. Vivi, opravdu jsem se pobavila pri cteni tohoto clanku. A kdo vi, terba je to opravdu super krem a ty nam ho priste doporucis. A kdyz ne tak co, stavaji se horsi veci. KRasny den, Katerina

    OdpovědětVymazat
  18. Vivi, dobrý příspěvek :D, občas každá ulítneme na něčem a někdy se i spálíme...:)Pa Peťa

    OdpovědětVymazat
  19. Děkuju všem za moc milé a zábavné komentáře! Vaše Vivi

    OdpovědětVymazat
  20. Ty jo, devět stovek? To by mě jeblo. To je jak ty smrdutý supervoňavky teď nevim jak se ta "značka" jmenuje nějak CY nebo NC nebo NY prostě něco takovýho :D kamarád měl jako brigádu je lidem vnucovat a musel se naučit jakoby to co má říkat... "naše firma byla založena za a) *název města* nebo za b) *název města*? Pokud odpovíte správně dostanete náš parfém se slevou" -- pokud člověk odpověděl že za a), měl se můj kamarád začít halasně radovat "zcela SPRÁÁÁVNĚ" .. pokud nebohá oběť odpověděla že za b), měl začít jásat "anooo to je zcela správná odpověď!!!" --- no ehm... to je sice trochu mimo mísu :D ale snad nevadí.
    Mimochodem, já jednu z těch NY, CN, CY voňavek dostala k Vánocům od babičky.

    A musím říct, že bio krémím vypadá teda mnohem lákavějš. A nezapomeň, že po 6ti týdnech je potřeba si koupit další! :D

    OdpovědětVymazat
  21. Upřímně, na takové pitominky jsem taky:) Cena je poměrně vysoká, ale byla bych zvědavá, takže bych si to nejspíš koupila také.. Jen by mě možná trochu limitovala ta spotřební lhůta. Kolik se toho krému umíchá? Je pravda (jak říkala paní prodavačka:)), že design této značky je vintage, což mám ráda.. Takže s tebou tuto pitominku sdílím:)

    OdpovědětVymazat
  22. ...Týnuše, tak to mě opravdu moc pobavilo! Díky za tuhle legraci na mém blogu ;-).

    ...Nik, krému je asi 50 ml (ale něco jsem při míchání vylila) :-D. Musí se skladovat v lednici, takže si na něj večer nebo ráno ANI NEVZPOMENU. Spotřební lhůta s tímhle mým postojem skutečně šibeniční ;-). Pitominkám zdar!

    OdpovědětVymazat
  23. To mi připomíná moje míchání krémíků z bylinek, aromaolejíčků, oleje a včelího vosku - akorát teda ty náklady na suroviny byly poněkud jinde :DDD
    Jinak moc svěží, příjemný bloček.

    OdpovědětVymazat
  24. Milá Vivi, děkuji za super příspěvek.. nádherné fotečky a pocit, že nedělám blbiny sama hihihi.. po dlouhé době co se nestravuji zdravě, jsem se rozhodla to změnit. Nebudu se rozepisovat, ale můj výdaj v řádu 1.400,- kč.. za super sušenky s vlákninou, vlákninu a bylinkový čaj ( 320,- Kč) ..no... možná, dkybychom to daly dohromady vzejde super krásná a super zdravá žena .-)**
    Moc zdravím do Zlivy a chválím orřiginální příspěvky .-)**

    OdpovědětVymazat
  25. Haha :-DD aspoň ti zbyde ta krásná metlička- ta se hodí vždy! za ty peníze to je teda pecka, ale zase je to asi zábava si to zkusit ;-) já už vyhodila peněz za pitmonky, že se to nedá snad ani spočítat :-D

    OdpovědětVymazat
  26. ...Jolanko, děkuju ti. Takže ty jsi taky babka míchalka, tak to bychom si rozuměly ;-).

    ...Susie, zdraví je drahé, to je fakt. Jsem moc ráda, že se ti u mě líbí!

    ...Sandruš, přesně tak, pro krásu se musí trpět a každá zábava něco stojí. To jsou moudra! ;-)

    DĚKUJU VŠEM ZA ÚŽASNÉ KOMENTÁŘE! VAŠE ViVi

    OdpovědětVymazat
  27. Moc krásné fotečky-máte to moc hezky naaranžované,mě to ještě takhle nejde:-)Michaela

    OdpovědětVymazat
  28. Tak o tomhle jsem v životě neslyšela. A ono to je jenom dobře, já na to vaření nikdy moc nebyla:-)

    OdpovědětVymazat