27.9.12

Odkrývám obsah kabelky nevelký

Hlásím se vám z Parisu a hned na vás vysypu celou svou kabelku. Mastím si to totiž po nábřeží Seiny s malou, zdánlivě poloprázdnou taštičkou a nikdo nechápe, že z ní vyndavám moře věcí jako kouzelník Pokustón. Jestli je moje kabelka kouzelná, nafukovací nebo má mafiánské tajné přihrádky, to už nechám na vašem fantazírování. Každopádně k věcem z fotek připočtěte ještě tři nové hedvábné šátky (copak je možné jim v Paříži odolat?), láhev s vodou, lehký svetřík, notes s poznámkami, peněženku, foťák, 16 různých důležitých kartiček (hlavně zákaznických - do mých oblíbených obchodů) a obsah mojí kožené kabelky je (snad) úplný.
A když jsme u těch "zavazadel", posílám vám vzdušnou čarou jeden roztomilý song z let šedesátých (to vám nemůže uškodit) o jedné moc těžké kabele, která je plná snů. Tu bych určitě neunesla, proto si radši sny plním průběžně - kdo by se s nimi pořád tahal? Klik sem.


Takový lehký základ mé kabelky - žvejky v plechové krabičce ze Starbucks, životopisná knížka Brigitte Bardot, diář Malý princ, rtěnka a třpytivý pudr Dr. Hauschka, termální voda ve spreji Evian, balení do kabelky - 2 ml parfému Vivacités de Bach (má aktivovat pocity radosti, bystrosti a vitality...tak proto mě je pořád všude plno), zrcátko Chanel a balzám na rty French Vanilla od Crazy Rumors.

Zleva: plechová krabička s větrovými bonbóny s lehkovážným námořníkem, co rozdává pusy místo pozdravu (přiznejte se, kdo z vás ho chce na ulici potkat?), kapsa Moleskine s přihrádkami na  všechny důležité papírky, které na cestách shromažďuju, nálepky (nutnost pro každou Parisienne) a růžovou sponkou sepnuté kostičkované lístky s adresami - budou se posílat čumkarty, to se ví!

Na pruhovaných peřinách si hoví přívěsek "Ajfelovky" - nejnutnější pařížský suvenýr, můj oblíbený starý flakón od parfému a troška podzimní zeleně (to je tak, když ve fotoprogramu objevíte "tiskátko", co vypadá jako bazalka a nemůžete si pomoct a potiskáte celou fotku).
Vivi podpis

76 komentářů:

  1. podľa mojej skúsenosti, čím menšia kabelka tím sa do nej viac zmestí, síce to nechápem, ale je to pravda...ten diár Malý princ je krásny a aj všetky tie ostatné poklady z kabelky... au revoir :)

    OdpovědětVymazat
  2. Opět ty nejkouzelnější věcičky! :)) Já miluju posílat a dostávat čumkarty. Vždy se s přáteli domluvíme, když někdo někam jede a pak posíláme jak o život. Mám plnou lednici pohledů ze všech koutů světa a moc ráda si je pročítám :)
    saras-island.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sári, to ses mi měla před cestou připomenout. Posílala jsem tolik čumkart, že bych jednu pro tebe do žlutý francouzský schránky ještě vměstnala ;-).

      Vymazat
  3. Drahá Vivinko..
    Před pár dny jsem se vrátila z Francie,teď se mi momentálně po návratu zhroutil můj přítomný svět,ale vzpomínky na tu nádhernou zemi a lidi,které jsem tam potkala mě drží nad vodou..
    Přeji Ti spoustu krásných zážitků a samé milé a příjemné lidi,kteří Tě potěší a inspirují..
    Dej na sebe pozor a brzy se nám vrať..Těším se na Tvé úlovky:-)
    Pa milá má
    Brigit

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Brigitko, mámo moje blogová, to mi ani neříkej. Doufám, že tvůj přítomný svět už zase stojí pevně na nohou. Vždyť dobře vím, jak jsi statečná! Myslím na tebe!

      Vymazat
  4. Vivi ako to len robíš, že vždy u teba nájdem more inšpirácia a čo je horšie veci (napr. žuvačky zo starbucksu, starý flakon...), bez ktorých som sa doteraz zaobišla, ale teraz bez nich nemôžem žiť ?!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá moje, přijmi mou srdečnou omluvu za to materiální škádlení a slib, že jiný už to tady nebude :-D

      Vymazat
  5. Vivinko, takové krásné poklady!:-) Mohla bys mi prosím prozradit, odkud máš ten diář Malý princ?:-) Hezky si to na dovče užij!:-) Těším se, až se vrátíš a o všem nám budeš vyprávět:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Milo, diář je z Ebay a je tak nádherný, že si zaslouží celý post (někdy během října), včetně přesné on-line adresy, kde ho koupit. ;-)

      Vymazat
  6. Vivinko hezky si to tam užívej za nás za všechny :)
    Ten diář Malý princ je krásný, pořád ho obdivuji a taky ta plechová krabička s lehkovážným námořníkem :D nepopírám, že bych ho ráda potkala. Polibkem od námořníka se přece nemůže chlubit každý ;)

    OdpovědětVymazat
  7. taky s sebou taham vsechno :-D

    OdpovědětVymazat
  8. Moc si užij Paříž. Je to asi zbytečné psát. Tak ať máš aspoň nádherné počasí. Těším se na zážitky a vyprávění o nich v tvém podání.

    OdpovědětVymazat
  9. Milé poklady a pokládky, moc mě inspiruješ! Tohle jsem dělávala jako dítě - schovávala jsem si obaly od žvýkaček, hezký obrázky, krabičky, lahvičky, pytlíky od "zahraničních" čajů... jak hezké je vracet se k tomu i teď! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Reny, tak to jsem nadšená. Prosím, písni mi na e-mail svou adresu. Bohužel lesk na rty Oilily jsem nesehnala, ale i tak jsem na tebe v Parisu pamatovala...;-)

      Vymazat
    2. Ach, ty jsi tak zlatá, nemůžu se dočkat! :)

      Vymazat
  10. juuu, moc si uzij Pariz! Ja odjizdim na vikend do milovane Prahy. Tvoje prvni fotka je bezkonkurencne nejlepsi, vzbuzuje ve me pocity stesti a estetickeho naplneni :)))

    OdpovědětVymazat
  11. obsah kabelky stylový stejně jako celá Vivi :) užívej Parisu!!! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ach ty se tak máš! Hned bych si to s tebou vyměnila...

    OdpovědětVymazat
  13. Anonymní11:06

    Ach to je tak krásné:) Jak já Ti závidím:)
    Ale takového námořníka, který rozdává pusy bych potkat teda nechtěla:) Zní to hezky, ale když si představíš, kolik těch pus před tebou musel rozdat:)

    OdpovědětVymazat
  14. Tak to je krásný článek, Zlatíčko. Moc se těším na nějaké fotky a postřehy z Parisu! :)
    Doufám, že tam máš krásné počasí. U nás byl dneska ráno pěkný vítr, déšť a šílená zima.. :( Pac a pusu z jihu čech! :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anetko, bude bude, všechno bude ;-). V Parisu bylo sluníčko a taky skvělý kafe a barevný židličky a trocha tý špíny, to se ví. ;-)

      Vymazat
  15. aké krásne :)
    sprejový evian a chanel púdrik závidím!

    CHANEL GIVEAWAY http://cheryldelarge.blogspot.sk/2012/09/chanel-eau-de-parfum-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  16. Miluju kartičky..i ty neobchodní:D...M*

    www.marcelajezkova.com

    OdpovědětVymazat
  17. Tomu říkám fešné cestování, Vivi:-)

    OdpovědětVymazat
  18. have fun in Paris! <3 tres jolie!!

    OdpovědětVymazat
  19. Užij si to v Paříži, Vivi! :) A ten diář ti moc moc závidím!

    OdpovědětVymazat
  20. Jejda, já tak miluju ty tvoje koláže! jsou nejvíc! a ten diář je vážně boží, odkud ho máš?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Silvi, děkujůů! Diář je z Ebay, napíšu o něm brzy na blogu víc. ;-)

      Vymazat
  21. Vivinko Tvole články mi vždycky dokáží zvednout náladu. Užij si výlet! :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha píšu jak blbec, samozřejmě "Tvoje" :-)))

      Vymazat
  22. Hi Vivi! Love what there is inside!:) I used to use small handbag but I never could make all I need so now Im using again large tote:) Btw, that diary is too cute! Have fun and enjoy the trip dear! kisses!:*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lilli, my dear lady, my diar is cute and you too! ;-)) Thank you very much :-*

      Vymazat
  23. Milá Vivinko, tomu ale říkám stylový obsah kabelky, samotnou by mě zajímalo, jaké je její tajemství, protože nějaká kouzelná nafukovací kabelka by se mi taky hodila :) Užívej si v Paříži!

    OdpovědětVymazat
  24. Doufám, že se ti tam líbí :) A tu eiffelku jako přívěsek jsem taky přivezla domů kamarádkám jako suvenýr :D Sama jsem si koupila o něco větší...

    OdpovědětVymazat
  25. Anonymní14:25

    Milá Vivi, teda to je pokladů, tos musela tahat fakt nafukovací kabelku. ALe ten diář s malým princem ti taky závidím. Hned odpoledne vytáhnu knížku a znovu, snad potisící si ji přelouskám. A doufám, že si teď užíváš montérkový prodloužený víkend. Krásné dny Majka

    OdpovědětVymazat
  26. Moc pěkný článek!

    musliwithmilk.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  27. Vivi uzasne ako vzdy :) musis byt super spolocnicka na cesty

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  28. Uživaj si ten Pariž a foť! <3
    Veci sú krásne,som totalne zamilovaná hlavne z Chanelu :-))

    OdpovědětVymazat
  29. Obsah možná "nevelký", ale zato samá kvalita!

    Příjemné cestování ti přeji, Vivi!

    OdpovědětVymazat
  30. Vivi, nedráždi mě tím Chanelem ! ♥

    OdpovědětVymazat
  31. tohle očumování mám nejraději, navíc ty máš takové zajímavé a originální věci, na to je radost pohledět (hlavně na ten chanel..)

    odkud máš ten diář s malým princem? já ho mám nejradši!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Natálje, děkuju, mám radost, že se ti moje malicherný důležitosti líbí ;-).
      Diář mám z ebay, určitě se tu o něm zmíním víc a dám přesnou adresu.

      Vymazat
  32. je l'adore! užij si paříž:)

    OdpovědětVymazat
  33. Panejo, takovyho namornika bych klido pido rada potkala, hrozne se mi libi, kdyz se nekdo umi polibit jak filmu, mne takhle nikdo nelibal, teda zatim, doufam:)
    Jinak si me moc potesila zelenou lahvicku od parfemku. Uplne jsem si vzpomela, ze kdyz jsem byla mala, nasla jsem ji u babicky a desne jsem ji chtela, jenze jsem tusila, ze ji nedostanu, protoze jsem byla opravdu mala, tak jsem si ji schovala do pytlicku bonbaru a odvezla si ji. Samozrejme jsem dostala doma od mamky vyhubovano a babicka to samozrejme zjistila hned po mem odjezdu, ale i tak mi ji ponechala:)
    Krasne uzivej Pariz:)

    OdpovědětVymazat
  34. Asi bych byla také jedním z těch, kteří nechápou jak se ti všechno tohle může vejít do kabelky. To zrcátko Chanel je nádherné, možná je to trochu malichernost, ale také bych ho brala :)

    OdpovědětVymazat
  35. Ale veď to sú samé dôležité veci! (a krásne! ooo!)
    Nálepky! Milujem nálepky! Najradšej by som si nimi oblepila celý svet :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je nejlepší nápad, jaký jsem kdy slyšela! ;-)

      Vymazat
  36. aj ja ťa zdravím z "Kaschau-u" :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a ďakujem za pesničku :)

      Vymazat
    2. Ó, vzácný pozdrav, děkuju ;-). Písnička...ta nic nestojí ;-).

      Vymazat
  37. ty tam máš ale věcí Vivi! :))
    A všechno je naprosto bezkonkurenční!
    Tereza♥

    OdpovědětVymazat
  38. Krásné věci máš v kabelce! Ta rtěnka a diář - moc hezké! Navíc tvé články vždy zvednou náladu!
    Užij si výlet v Parisu. :)

    OdpovědětVymazat
  39. Vivi, já chci okamžitě vidět tu tvou kabelku a přijít na fígl, jak do ní tohle všechno umístit!:-D Užívej si krásně Paříž!

    OdpovědětVymazat
  40. bezodné kabelky sú naj! Skoro ako Hermiona Grangerová :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Angie, tak to ses trefila. Rowlingová napsala postavu H. Grangerové podle Vivi...ale pst, nikde to nerozkřikuj ;-).

      Vymazat
  41. Moje oko potěšeno velice, takříkajíc po francouzsku :)) Pěkně si to užij a šťastnou cestu domů ;) Tut de la frut! :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Beatko, a moje srdce tvým komentářem potěšeno velice. Děkuju ;-).

      Vymazat
  42. Podobnou kýčovitou věcičku mám na klíčích, kamarádka mi ji přivezla z Francie, druhá mi přivezla zase kabelku a teď jsem vyhrávala Giveaway Paris - že bych se do té Paříže měla jet podívat? :D

    OdpovědětVymazat
  43. Vivi, nebyla jsem tu delší dobu a jak jsem se těšila,až si přečtu tvůj článek!..:*
    Krásné poklady máš v kabelce..Strašně se mi líbí ten diář s malým princem ..:)
    Užíj si Paříž♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc ráda tě tu zase vidím, milá Catie. A děkuju ;-).

      Vymazat
  44. čítanie Tvojho blogu mi vždy vyčaruje úsmev na tvári!! :)
    v kabelke máš teda krásne vecičky :) užívaj Paríž! :)

    OdpovědětVymazat
  45. Tento blog jsem objevila úplnou náhodou a musím říct, že se rovnou stal mým nejoblíbenějším. Skvělé posty plné pohody a radosti. Super! Krásný pobyt v Paříži! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Catherine, třeba to nebyla náhoda, ale osud ;-). Mám velkou radost, děkuju mockrát. Doufám, že tě budu bavit dál a dál. :-*

      Vymazat
  46. Tak to si v Paříži moc užíj! :))

    OdpovědětVymazat
  47. Anonymní17:16

    Jiný obsah bych od tebe ani nečekela :) Krásný a roztodivný.

    OdpovědětVymazat
  48. Chci za tebou !!!!!!! .... :)

    OdpovědětVymazat
  49. Tak krásně nafocený! :) Moc se mi to líbí :)

    OdpovědětVymazat
  50. Hey! Long time no hear! Hope you're doing we'll dear. Love the post. Don't forget to keep in touch. :) Have a wonderful weekend.

    OdpovědětVymazat
  51. Móóóře zábavy ti přeju a čekám tě s otevřenou náručí !!!

    OdpovědětVymazat
  52. Krásné věcičky sebou taháš :)

    OdpovědětVymazat
  53. Moc vám děkuju. Právě jsem přisvištěla z Parisu a vaše komentáře pro mě byly úžasně milým přivítáním (i překvapením). Jsem zpátky doma a vím, že mi tu bude zase (s vámi) dobře - protože co si budeme povídat, všude je fajn, ale doma je to největší štěstí.

    OdpovědětVymazat