21.12.14

Jak to vypadá u mě doma...o Vánocích 2014

Myslím, že je ten pravý čas vás pozvat (vlastně už tradičně) na vánoční návštěvu ke mně domů. Napřed nakoukneme do obýváku a potom do mé pracovny, které bych měla spíš říkat holčičí pokojík, já vím. Cukroví je napečeno (mamka zlatá mi zase vytrhla trn z paty), dárky zabaleny (věděli jste, že když se vám dostane lepící páska do vlasů, musíte si ustřihnout celý pramen?), vanilkové svíčky rozmístěny na všech možných i na těch nejnemožnějších místech, jehličnaté větve a větvičky koukají z každé vázy a moje jelínkovito-koloušková závislost se zase projevila v plné parádě. 

Za chvilku odjíždím do práce a pak za prvními vánočními návštěvami, proto vás u mě doma nechávám samotné. Jste moji, takže se chovejte opravdu jako doma. Určitě jste ke mně na návštěvu nepřišli s prázdnou...donesené vánoční dárky nechte, prosím, rovnou pod stromečkem a krabice s cukrovím (nejradši mám vanilkové rohlíčky a takové ty ořechy plněné máslovočokoládovou náplní), nechávejte v kuchyni...děkujů. A na konci návštěvy mám pro vás malé překvapení - otevřela jsem deník, který jsem si psala jako mrňous mrňavý, takže si můžete přečíst můj tajný štědrodenní zápisek.












Deníčkovým zápiskem ze Štědrého dne, z doby, kdy mi bylo 7 let, se s vámi loučím. Pamatuju si přesně na ty Vánoce, kdy jsem tyhle deníčkové řádky psala. Byla jsem tak bezvýhradně šťastná, veselá a spokojená, ale nechtělo se mi nic zapisovat do deníčku, protože jsem měla plné ruce práce - bylo potřeba si hrát s černovlasou panenkou, s modrým mončičákem a číst si Brouka Pytlíka; byl to opravdu nejkrásnější den. ;)  

Z celého srdce vám proto přeju, abyste aspoň na chviličku zažili to tajemné rozechvění a radost, které nás provázely Vánocemi, když jsme byli malí. Přeju vám, aby se vám splnilo o Vánocích všechno, o čem jste "sněli" (ať už je to zdraví všech, milá rodinná a přátelská setkání, plné talíře cukroví nebo vodovky, které "mněli" dokonce 24 barev). Přeju Vám, aby nejenom o Vánocích, ale nikdy nezvítězily starosti nad radostí ze života, a dospělácká vráska na čele aby nikdy neměla přednost před vaším úsměvem. Prožila jsem s vámi moc hezký rok. Byli jste milí, rozesmívali jste mě, těšili a radovali se se mnou a dávali jste mi pocit, že i v internetové džungli může být bezpečno a milo. Jste kámošíci. Děkuju a přeju vám pohádkové Vánoce a stejně takový i příští rok.  

Vivi podpis

66 komentářů:

  1. Milá Vivi, přeji ti ty nejkrásnější Vánoce! U tebe je tak milo, že tu pohodu jsem načerpala zde a budu ji předávat dál. Děkuji za všechny ty nádherné články.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vzkaz pro všechny:
      moc Vám všem děkuju za nejmilejší komentáře. Kdybych si mohla vysnít ideální čtenáře a komentující, vysnila bych si přesně, ale úplně přesně VÁS. ;) Jste ú-ú-úžasní. ♥ ♥ ♥

      Vymazat
  2. Vivinko, to je krása! U nás už to taky vypadá vánočně a hlavně jsme se krásně zpomalili... to je vegáááč! a poprvé asi nazdobíme stromeček dřív. Už se těším!
    Přeji Ti krásné Vánoce, do nového roku mnoho inspirativních lidí kolem sebe, spoustu tvořivých nápadů a bez zdravíčka to nejde, takže to hlavně :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten dopis je skvělý Vivi! :D❤

    OdpovědětVymazat
  4. Drahá Vivinko,

    děkuji za pozvání na návštěvu k tobě domů (to se nedá odmítnout ;)). Bylo mi u tebe moc příjemně ( nejen teď, ale i celý uplynulý rok co jsi nás k sobě zvala domů) <3 Máš doma krásně útulno, cukrovíčko vypadá lákavě a ti koloušci a jelínci jsou vážně rozkošní. Zápis v deníčku mě rozesmál a zároveň mi připomenul jaké to bylo kdysi skvělé bezstarostné období, kdy jsme se dokázali radovat z maličkostí. :)
    Děkuji za přání a zároveň přeji i já Tobě, kouzelné Vánoce s těmi které máš nejraději. Ať se ti splní všechna tvá tajná přání a hlavně ať jsi v nadcházejícím roce šťastná.
    Užívej tento Vánoční čas a budu se těšit zase příště u tvého nového článku!

    S láskou
    Vendy

    OdpovědětVymazat
  5. Přeji také krásné Vánoce a jsem unešená z tvého krásného Vánočního bydlení a moc se mi u tebe líbilo:)

    OdpovědětVymazat
  6. Vivinko, vypada to u vas krasne. Diky za krasna slova. :) Preji ti krasne a pohodove stravene vanocni svatku a aby ses citila stejne jako kdyz ti bylo sedm. :)
    P.S. Ten denicek je vazne super. :)

    OdpovědětVymazat
  7. aaaa...ten detsky dennickovy zapis je taky sladky :D....

    OdpovědětVymazat
  8. Hahah , to je úžasný ten zápisek :D. Ty máš už i dárky? Vždyť Ježíšek chodí až ve středu...

    OdpovědětVymazat
  9. Milá Vivi,
    děkuji za pozvání a za obrovskou dávku vánoční atmosféry. Ta mi letos trochu uniká a objeví se vždy jen na chvíli... Díky Tobě jsem jí zase spoustu doplnila a myslím, že už mi vydrží :o).
    Přeju Ti, ať jsou tyhle svátky něčím speciální, ať máš své blízké po ruce, ať se Ti všechno daří a nic se nekazí! A jak se zpívá v jedné koledě "Štěstí, zdraví, pokoj svatý vinšujeme vám..." ;o).

    PS: to kolouškovské tričko v odrazu zrcátka NUTNĚ potřebuju, jdu ještě apsat Ježíškovi ;o).

    Pac a pusu D.

    OdpovědětVymazat
  10. To je krásný Vivi! A ačkoliv tě poctivě sleduju, tak tento tvůj článek mi vykouzlil úsměv na rtech obzvlášť, tak už ti konečně musím taky napsat. Měj krásné a klidné Vánoce, vypadá u vás nádherně! Na toho zlatého jelínka jsem měla zálusk taky, ale nakonec jsem si ho nevzala a teď toho lituju ... :) Krásné Vánoce!

    OdpovědětVymazat
  11. Milá Vivi,
    chcem sa ti poďakovať za tvoj rozkošný blog - nikdy z neho neodídem bez úsmevu :) a tiež prajem nádherné a rozprávkovo zázračné Vianoce :)

    OdpovědětVymazat
  12. Takéto denníky sú viac ako najvzácnejší poklad.

    Milá Vivi, ďakujem, že si, pretože v blogovom vesmíre tvoríš dôležitú galaxiu. ;)
    Prajem ti nádherné Vianoce!

    3znitry.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  13. U Tebe doma je opravdu nádherně...Deníčkový zápisek mě vážně dojal,protože děti jsou prostě nejvíc nej...a o vánocích se stáváme dětmi zase všichni...Krásné voňavé vánoce a splněné sny....Vám všem...

    OdpovědětVymazat
  14. Vivi, to je krása! Nejen tvůj byt, ale tvůj deníček mě dostal..Taky jsem si kdysi psala, ale kde je mu konec? Bůh ví..škoda..ale sněla jsem si taky vždycky krásně:o)) a pro mě byl nejkrásnější dárek 100 sešitů a červené náplně do propisovačky..to jsem milovala, byla jsem "švihlá" učitelka snad od narození:o)))...jó to byly časy:o))..měj se moc krásně a doufám, že Ti Ježíšek nadělí co si přeješ a taky doufám, že jsi nezapomněla o něčem "snět":o)))..Krásné Vánoce Vivi, Inka!

    OdpovědětVymazat
  15. Milá vílo Vivi, děkuji za krásnou celoroční nadílku optimismu a humoru, Proto Ti (si) přeji, aby ti to (tudíž i nám) vydrželo hodně let:-)))
    Krásné vánoce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  16. Milá Vivinko,

    u Tebe je vždycky tááák hezky a příjemně, že se mi nikdy nechce odcházet. Zrovna v pátek jsem si na Tebe vzpomněla, když jsem vodou omývala od prachu své skleněné figurky, protože vlastním i kolouška a právě ten koloušek mi Tě připomněl.:-) Sice má chudáček trošku ulomené ouško a slepenou nožku, ale pořád je stejně roztomilý, jako dřív.:-)
    Deníčkový zápisek mě moc pobavil, hlavně ten "ozdobyčkamy ozdobený stromeček".:-D
    Přeji Ti taky nádherné Vánoce, klídek, pohodu, zdraví a chuť psát další a další články, kterými inspiruješ a rozesmíváš spoustu lidí! :-) :-* A taky hodně dárečků!

    Alča

    OdpovědětVymazat
  17. Vivinko, asi se budu opakovat, ale Ty víš jak člověku zvednout náladu. Po včerejšku kdy mi nebylo moc veselo a z části i dnes se mi zlepšila nálada až po předvánoční návštěvě u Tebe.... Jsi moc zlatá holka <3 <3

    OdpovědětVymazat
  18. Jééé, máš to doma naprosto nádherné :) Krásné vánoce!

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  19. Vivi, u tebe doma je krásně. a tím psaním ze soboty jsi mě úplně dostala.
    přeji krásný předvánoční čas. Majka

    OdpovědětVymazat
  20. Máš to doma nádhernééé. A ten zápis z deníku je parádní!!! krásné vánoce, Vivi.

    OdpovědětVymazat
  21. Vivi, děkuji za pozvání. Cítila jsem se u Tebe moc dobře. Přeji Ti krásné vánoce, zdraví, štěstí, lásku a těším se na další Tvoje psaní :-)

    OdpovědětVymazat
  22. Anonymní14:51

    Milá Vivi,přeji opravdu krásné a šťastné Vánoce a díky za moc hezké vánoční psaní.Ivka

    OdpovědětVymazat
  23. Anonymní15:37

    Tvůj byt, dekorace a vůbec všechno je tak nádherné, že bych s tebou okamžitě měnila. Alespoň se snažím toho co nejvíc odkoukat a opičit se u nás doma. :)) Jaký je tvůj byt, takový je i tvůj blog. Tolik krásných fotek a vtipných článků, které dovedou zvednou náladu,i když je člověku zrovna hodně úzko! Jsem ti vděčná a děkuji ti za to.Bude to znít možná divně,ale miluji tě i tvůj blog,a už se těším na další nové články,které pro nás budeš psát příští rok. Přeji ti překrásné vánoce.
    Míša

    OdpovědětVymazat
  24. Vivinko, po dlouhé (bohužel :( době jsem konečně zavítala k Tobě a co mě tu nečekalo??
    Nádhera! Překrásná procházka nádherným vánočním časem s nádechem cukroví a lásky! :)))
    Jelínek, skřítek, stromečky ... nádherní jsou :3 !

    Přeji Ti
    Veselé Vánoce, Vivinko!
    A těším se na další rok s Tebou a Tvým blogem!

    Gabulka :-*

    OdpovědětVymazat
  25. Aaach, krásná návštěva u Tebe :) Všechno je tak roztomilé a krásné. Já Ti Vivinko přeju taky nádherné vánoční svátky
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  26. Hohoho Vivi! :-)
    Aaaah! Tak jsem se díky tvému deníčku vrátila zpátky o nějaké ty roky (bylo jich více, tak to chvilku trvalo!). A musím ti nesírně moc poděkovat! ♥ Ta doba byla naprosto dokonalá a Vánoce byly jedna velká pohádka! ♥♥

    Byteček máš překrásně nazdobený! Já jsem do krabice zabalila co nejvíce vanilkových rohlíčků, ale pracny jsme letos nedělali, tak jsem ti přibalila vosí úlky, snad budou chutnat. ;-)

    Chichi, jen nevím, zda se ještě nějaké dárečky pod ten fantastický stromek vejdou! :-D

    To jsem vůbec nevěděla, že po zásahu isolepy si musím ustříhnout celý pramen! Budu na to myslet! :-DDDDD

    Vivi, i ty se měj nesmírně nádherně, Vánoce a celé svátky prožij s úsměvem na tváři a s překrásným pocitem na duši! :-)
    Já tento rok s tebou prožívala nesmírně ráda! Jsi úžasný člověk! ♥♥

    Měj se krásně a ahooooooooooj!
    P.S.- Když jsem byla na návštěvě, tak jsem si s dovolením prolistovala vánoční knížky. ;-)

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj Vivi,
    dárek jsem nechala pod stromem (je to ten fialově zabalenej s velkou mašlí) a uvnitř najdeš další porci vánoční pohody a štěstí!
    Cukroví jsem nepřinesla, páč jsem levá, ale v bytě jsem ti zazpívala koledu, tak snad se k tobě donese až zase budeš doma! :)

    Krásnej byt!
    Hezký Vánoce přeju!
    Kamush

    OdpovědětVymazat
  28. Ja milujem tvoj štýl. Krásny bytík máš. Niektoré veci by som ti určite zobrala, haha :D

    ℓα ℒιcσrηe - ℒa vie est ℓa petite ℓicorne.

    ❈ CHRISTMAS GIVEAWAY ❈

    OdpovědětVymazat
  29. Vivi...ty me proste vždy..tedy téměř..dojmes.Tohle není ten zradny a leckdy pokriveny moderni internetovy svet.To co nam umoznuje s tebou je kouzelne teplo a pohoda co od tebe sala a ja jsem za nej vdecna.Ano..jasne..lepsi by bylo osobní setkani a navsteva u tebe doma a ja bych si moc prala u tebe kaficko z toho hrnecku ale tak chudacku kam bys nas všechny vecpala..tohle je velmi slusna varianta prenest se k tobe a ja jsem tak rada.Preji kouzelne svatky moje zlatouckaaaa...muck...Kati

    OdpovědětVymazat
  30. Vivi, nádhera .... zvláště nahlédnutí do deníčku mě dojalo .... snad se něco podobného objeví i v deníčcích mých kluků .....vůbec jsem netušila, jak zákeřná umí být izolepa, děkuju za varování .... večer se chystám něco zabalit, tak snad nebudu ráno "holohlavá" :o):o):o) ........přeji ti krásný a pohodový zbytek čtvrté adventní neděle .......♥♥♥...........pa, pa Marki

    OdpovědětVymazat
  31. Tohle byla moje první letošní vánoční návštěva - a jestli budou všechny následující tak prima, Vánoce budou senzační :-) V ledničce jsem Ti nechala domácí vánoční punč (a taky zázvorový likér proti chřipce - je z vodky a pomerančů a citrónů a z medu a samosebou ze zázvoru a víš ty co? Vážně zabírá ;-) a pod stromečkem máš zabalené maličkaté tajemství. To na oplátku, že je svět s tebou tak príma :-) Krásné Vánoce, Vivi!

    OdpovědětVymazat
  32. Vivi, díky... Krásné Vánoce i Tobě!

    OdpovědětVymazat
  33. Krásný článek! :-)) Výzdoba se mi jako vždy moc líbí a hodně ráda bych nakoukla do knížky (či brožurky?) s vánočními detaily :-))

    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  34. Anonymní19:58

    Jelencek a srncek musia byt tie najstastnejsie zvieratka na zemeguli :)* kiki

    OdpovědětVymazat
  35. Moc krásné :)
    http://svetkossmetiky.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  36. Všem vám moc děkuju za nejmilejší komentáře. Kdybych si mohla vysnít ideální čtenáře a komentující, vysnila bych si přesně, ale úplně přesně VÁS. ;) Jste ú-ú-úžasní. ♥ ♥ ♥

    OdpovědětVymazat
  37. Anonymní0:19

    Fredy Kruger


    " Nuže ! tady jest stromeček !!"
    ... Hovoří Lubosch Pyij ( dědeček )

    " Kdeť dědečku , máme však ozdoby??"

    " Sám Ježíšek stromek vám ozdobí !
    ... až cinkání ozve se na zvonci
    vejdete do cimry... pitomci,
    ... pak uvidíte to nadělení !!"

    Děti jsou zvědavy ! rozrušeny !!

    ... však Jeňýk upadl v pokušení,
    šeptaje sestře : " Se neposerem,
    když nahlédnem do jizby před večerem !!"

    Strašné !!! ... Jeník je vyděšen !
    ... " Pojďte sem !!... stromek byl unesen !
    ..... tam...pod oknem zvuky dopadu !!"

    " Ježíšek stromek nám ukradl,
    místo aby jej vyzdobil !!"
    pět dětí křičí : " On to byl !!
    ... chytni jej !" ...křičejí na otce

    " Jdu na něj !... kdos běží od obce !!"
    ...muž vyběh !! ... " Zapni si poklopce !"
    ( řve matka ) " Abys nám nenastyd !!"

    řve otec : " Už jsem ho lumpa chyt !!
    ... Tvůj bratr !... Frantischek Beyzcek !"

    ... "Strejček ! ... je to náš strejček !"
    ... křičejí děti . " Pročpak jsi ?.....

    " Jest kanec ! ... též vaši bratranci !"
    ... křičí děd s bábou : " Hanba vám !"
    ... strýc odchází s prázdnýma rukama .....
    beze stromku a rozčilený ...

    " Běda, bys shýbnul se po kameni ! !
    ... pak hodím vám do okna obrubník !!"
    ( řve otec )
    ..."Seru !"... strýc jenom syk...
    a zpět k svojí chýši vyšel .....

    " Ježíšek !! přece jen přišel !!!"
    křičejí děti k večeru ....

    " Těch dárků !!... no... to se poseru !"
    křičejí všichni : " No toto ??" ... " Páni !!"
    " Jedno, když s strýcem jsme rozhádáni ....
    Těch dárků a jídla .... než všechno sníme !!"

    řve bába : " Nejdřív se pomodlíme !!"

    .... konec modlidby.... Ámen.....
    Vtom do jizby oknem vlít kámen !
    střepy... okna skla zařinčení !!!

    " Jděmež jim dáti poučení,
    ať vědí, jak lumpárna bolela !!"

    ... děd s otcem vyběhli s holema !!

    OdpovědětVymazat
  38. Nahlédnutí k tobě domů je vždy pastva pro oči plná inspirace, a tak jsem po přečtení tvého článku běžela udělat doma určité úpravy :). Vivi, jsi pro nás velká inspirace a hlavně radost. To my děkujeme Tobě a já Ti přeji, aby jsi na svém blogu pořád rozdávala radost a pohodu, které je jinde málo,ale u tebe vždy dost. Krásné vánoce!

    OdpovědětVymazat
  39. Anonymní8:33

    Dobry den (ahoj) Vivi,
    konecne jsem se odhodlala napsat ti, prestoze tvuj blog ctu pravidelne a neni den, kdy bych tvuj blog neotevrela. Bud me potesi novy clanek nebo se probiram temi starsiho data, vsak je jich tu uz temer petistovka. Obdivuji tebe i tvuj zivotni elan a entuziasmus a nespocitala bych, kolikrat jsi zahnala me chmury, kolikrat jsi mne isnpirovala k predelani nebo alespon k malym zmenam meho obydli a kolikrat jsi mi svym humorem nebo fotografiemi zvedla koutky ust k usmevu. Tento blog je jedinecny a je jediny, na ktery se vracim uz tri roky a pribrala jsem behem te doby do cteni celou rodinu (cte te dokonce i muj pritel), kolegyne v praci a kamaradky. Jedna z nich letosni rok prekonavala velice tezke obdobi a priznala se mi, ze si chodi dusi lecit prave sem. Vytvorila jsi ve virtualnim prostoru neopakovatelne misto plne krasy, kdy se clovek na kazdy clanek tesi jako na darek k Vanocum a ja verim (preji si to), ze tve blogovani bude nekonecne. Jsi uzasny clovek a snad ti, kteri te znaji osobne, vi jake maji stesti.
    To jsem ti dnes chtela napsat. Preji ti Vanoce plne stesti a do noveho roku zdravi a stale hodne sil na blogovani a teseni nas ctenaru.
    Tvoje verna ctenarka Eliska

    OdpovědětVymazat
  40. Boží! Miluju ty vánoční serepetičky, bez kterých by to prostě nebylo ono. A ten zápisek do deníčku je úžasný! :) Také přeji krásné a klidné Vánoce! :)

    LadyKerstyn blog
    INSTAGRAM

    OdpovědětVymazat
  41. Takovouhle miločukou návštěvu dva dny před Štědrým dnem, to si nechám líbit :).

    Vivnko, ještě jednou Ti přeji krásné Vánoce, užij si je plnými doušky! A v Novém roce na viděnou ♥.

    OdpovědětVymazat
  42. Moc krásné pokojíčky a dekorace :)
    Přeji ti krásné Vánoce :)

    OdpovědětVymazat
  43. Taky přeji krásné Vánoce, pohodové svátky a do nového roku jen to nej ;)

    OdpovědětVymazat
  44. Krása, máš úžasný dar šířit kolem sebe pohodu, díky za další krásný článek. Ten zápis z deníčku je super, krásné Vanoce a do nového roku všechno nejlepší!

    OdpovědětVymazat
  45. Anonymní18:02

    To je boží! Krásné a přesně takové, jaké to také jednou doma budu mít. Tedy doufám. :-) Tvoje kolouškovská obsese mě hrozně baví. :-) Vivi měj veselé Vánoce. Budu na tebe o štědrém dnu vzpomínat. Lenka Z.

    OdpovědětVymazat
  46. Vivi přeji Ti také nádherné vánoční svátky, ale vidím, že už je máš :-) a hlavně spoustu splněných snů v novém roce!!! Deník je naprosto rozkošný!

    OdpovědětVymazat
  47. Anonymní18:53

    Presne taký článok som dnes potrebovala čítať. Rozkošný a taký vypiplaný je tvoj bytík- je poznať, že si doma šťastná. Ostatne aj ja som u teba doma (aspon takto internetovo) šťastná. ;o) Všetko najlepšie v novom roku Vivinka!
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  48. Moje nejmilejší Vivi, děkuji za krásný článek i přáníčko.. A já Ti přeji, aby jsi letos našla pod stromečkem zase všechno, o čem jsi "sněla" a měla opět ten nejkrásnější den :*

    OdpovědětVymazat
  49. Máš to tam jako vždycky opravdu přenádherné! :) Pěkné Vánoce přeji!

    OdpovědětVymazat
  50. Nádherný dopis! :-)
    Přeji Ti krásné a pohodové vánoce, vůbec nepochybuji, že takové u Tebe budou! :-)
    Iva

    OdpovědětVymazat
  51. Anonymní14:29

    U tebe doma se mi moc líbí pokaždé, ale o Vánocích je to úplně nejlepší. Kéž by se dala internetová návštěva vyměnit za skutečnou. .-) K.

    OdpovědětVymazat
  52. Děkuju vám všem ještě jednou za překrásné komentáře - některé jsou dojemné a pěkně mi prohnaly slzné kanálky, jiné jsou veselé, ale všechny mají společného jmenovatele - jsou moc moc milé. ♥
    Speciální dík patří poetovi Fredymu, bez jehož každoročního lyrického projevu naplněného vánoční romantikou by se Vánoce na mém blogu prostě už neobešly. ;)
    Bláznivé a vesele rozdivočelé anebo pokojné a pohodové (to podle vaší nátury a vašeho přání) Vánoce a hodně radostí, dárků a cukroví vám z celého ♥ přeje Vivi

    OdpovědětVymazat
  53. Upřímně jsem se lekla, když jsem si přečetla že jsme určitě nepřišli s prázdnou, moje první reakce doopravdy byla "sakra já opravdu přišla s prázdnou" :D Mám tu ale krásnou zlatou blýštivou dárkovou taštičku, kterou si určitě můžeš vzít. :D Domů si ale odnesu trochu lineckého, vadí? :)
    Zlatej jelínek je náádherný a chci ho hnedka teďka a mimochodem přenesla si na mě kolouškovou záležitost. :D Děkuji pěkně. Dneska budu koukat na Bambiho. ;)
    Jo a ještě jsem ti chtěla poradit, najdi v obchodě s potravinami krabičku Horké jablko, kup jablečný džus a nemáš zač! :D Budeš tenhle vánoční nápoj milovat. :)

    P.S.: Stýskalo se mi. :)

    www.infinitetreasure.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  54. Hrozně moc se mi líbí tvůj styl bydlení a všechny ty dekorace! ten svítící věnec je fakt boží:)
    Přeju ti ty nejkrásnější Vánoce, ale myslím, že v takhle krásném prostředí to nebude těžké:) Prostě si celý den užij jako tenkrát, když ti/vám (nevím jestli tykat nebo vykat) bylo 7 let a měla si ze všeho radost:)

    http://redhalt.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  55. Anonymní20:42

    Ahoj Vivi, tvůj blog jsem objevila před pár dny a asi si dovedeš představit, kde teďko trávim veškerý volný čas. :-) Nemám skoro nic na Vánoce hotovo, nechala jsem se unést tvým světem. Je hezké si pročítat i komentáře, je tu taková komunita super lidí. Fandím ti a tvoje články a styl je senzační, je to pro mě všechno nové a připadám si jako v pohádce. Bomba inspirace, jen tak dál! ;-)
    ......Zuza

    OdpovědětVymazat
  56. Vivi, děkuji za pozvání k tobě domů. No, konec konců, skrze obrazovky ti tam lezeme docela často, že:-)) Ještě, že jsme takové skladné... Máš doma nádhernou vánoční atmosféru.Vánoce miluji, a také máme doma nazdobeno vše, co se dá,a každý rok něco nového přibude. Horší to už je s odinstalací, a další rok s instalací (a hlavně s nalezením, nebudu lhát).

    Přeji ti hlavně pohodové vánoce,dárečky takové, aby o nich byl zase podobně nadšený deníkový záznam, a do příštího roku hlavně zdraví, moře nápadů, které nám budeš prezentovat, a my budeme v tom životním sprintu nuceni se na chviličku u počítače zastavit a zasnít se, jaký že bychom to život vlastně chtěli mít. Třeba někdo i takový konečně začne žít... Moc ti děkuji za každou chvilku strávenou nad tvým blogem.

    OdpovědětVymazat
  57. Anonymní22:46

    DĚKUJI! Děkuji,že jsem mohla objevit neskutečně milý ostrůvek na netu... Marťa

    OdpovědětVymazat
  58. Anonymní13:34

    Máš to doma krásné! Hrozně se mi líbí, jaký máš pořádek na té první fotce, to by se u mě nikdy stát nemohlo.
    Krásné fotky i dekorace. Doufám, že sis užila krásné svátky a přeji ti hodně úspěchů do Nového roku :)

    OdpovědětVymazat
  59. DĚKUJU. To já děkuju moc vám, protože to VY - moji nejmilejší čtenáři a hlavně komentátoři - mi dáváte velkou radost a chuť pro vás fotit a psát a vytvářet a rozšiřovat to naše malé virtuální místečko, kde se nenadává, neválčí, nezávidí... kde je prostě jen tak obyčejně a lidsky příjemno a "hezko". ;) ♥

    OdpovědětVymazat
  60. Opravdu krásný. :)

    OdpovědětVymazat
  61. To je krásný článek! Vodovky s 24 barvami jsem si také naježila. A jak už píše Wolfiie o dva skoky výš, máš to doma opravdu krásné :-)

    OdpovědětVymazat
  62. Nádhera! Máš to doma moc útulné a krásně vyzdobené :)
    www.svetkossmetiky.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  63. no ja odpadnem, ty musis byt riadne kreativna dusa :) mi to pripada ako vo velmi peknom obchodiku a nie ako doma :) krasne!!

    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat