24.7.11

Porouchané zrcadlo spraví čokoládová maska

Co Vám budu vyprávět - prostě mi prodali závadné zrcadlo. Tedy...někdy ukazuje s p r á v n ě, ale jindy - hlavně po ránu - je úplně porouchané! Byla jsem ho samozřejmě hned reklamovat a důrazně jsem žádala výměnu za nové, které bude k mému rannímu obrazu mnohem lichotivější. Ale místo opravy mi doporučili změnu kadeřnice..:-/
A tak jsem zkoušela různé tipy, triky, recepty a patlátka, až jsem ukotvila u několika přírodních a na zvířatech netestovaných výrobků, po jejichž používání se zrcadlo docela "srovnalo" ;-) Nuže, vítejte v rubrice Kosmetický vikýřek. Dnes Vám představím čokoládovou dobrotu, která je lahůdkou, ačkoliv se nejí. Čokoládová pleťová maska je zcela nekalorická, a pro mě znamená takovou pleťovou vzpruhu, že už je mým pěstícím partnerem asi 2 roky. Nanesu čokomasku, vlezu si do vany, vezmu Vojnu a mír a než mi román ztěžkne a spadne do vody (to je asi po 15 minutách), moje pleť je zase fit.
Takže se pak svého zrcadla klíďo píďo můžu zeptat: "Zrcadlo, zrcadlo, pověz, kdo je v zemi zdejší ze všech děvčat nejkrásnější"?... Nooo, a když zrovna nemá poruchu, odpovídá naprosto jednoznačně...:-*



Kde koupit: www.i-radost.cz


Vivi podpis

35 komentářů:

  1. Ja kosmetiku (krom te dekorativni) pomalu vzdavam, vzdycky se necim nadchnu a po 1mesici zjistim, ze vlastne zadny zazrak. Zlate obycejne Protex mydlo a Rice Butter od Body Basics:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní0:13

      Tuto masku jsem si koupila na i-radost už dvakrát, ale teď ji nemají. Velká škoda, chybí mi, protože je pěkně voňavá a pomáhá mojí suché pleti.
      Makréta

      Vymazat
  2. Anonymní21:17

    Skvělé fotky a super tip, maska vypadá hodně lákavě. Není nad čokoládu, po které se nepřibere!!! Těším se na další věci z Kosmetického vikýře :o) Jitka

    OdpovědětVymazat
  3. Milá Vivi,
    tak to jsem ještě nezkoušela. Asi bych ale měla nutkání tu masku ochutnat :)).
    Zrcadlo denně používám, ale pouze z nutnosti, kamarádit asi nikdy úplně nebudem, je až moc upřímné. Na druhou stranu, pokud se do nich nemusím zblízka dívat, zrcadla miluju - pro jejich schopnost odrážet světlo a zvětšovat prostor, schválně jsem počítala, kolik jich máme..., tedy osm :). Plus jedno u botníku.
    Přeju hezké letní dny! Mariana

    OdpovědětVymazat
  4. Vivi, obavam sa ze toto by som kupila a moj manzel by si to uplne s kludom natrel na chlebik a este by mi nezabudol podotknut, ze preco mame tu cokoladovu penu v kupelni... :)

    OdpovědětVymazat
  5. Vivi, a já si myslela, že stárnu...a možná mám jen taky nepovedené zrcadlo (zrcadla:o)
    Čoko masku nezmám, ale navnadila si mě. I když tadu už asi nic nepomůže :o)
    Měj se krásně, pa Helena

    OdpovědětVymazat
  6. No tak to je super zpráva, čokoládou zevnitř jsem už při tom snědeném množství zkrášlená jistě dostatečně, tak teď ještě zvenku :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Anonymní10:36

    Vivi, teda zrovna minulý týden jsem se na tu masku u tebe dívala. Ale mně čokoláda prostě patří k příjemnému kulinářskému zážitku a na pleť ani na masáže mi prostě nesedí, že by to byly předsudky? budu se s nima muset vypořádat. Hezký den Majka

    OdpovědětVymazat
  8. Vivi a nechceš prozradit, jakou kosmetiku používáš? Já pořád testuji něco nového a u ničeho dlouho nezůstanu :-)
    V každém případě mám pocit, že jsme kupovaly zrcadlo u stejného výrobce, to moje taky po ránu ukazuje nějaký divný odraz :-)

    OdpovědětVymazat
  9. ...Helenko, no to mi pověz, co s těmi zrcadly ti výrobci dělají. Před léty byla všechna zrcadla naprosto v pořádku a nezávadná...Hm...čert je v tom zakopaný. Nebo pes. ;-)

    ...Jani, chce to holt pojistit ze všech stran. Z rubu i z lícu, z vnitřku i z vnějšku. A čokoláda je skvělý antioxidant, takže s ní není radno šetřit. ;-)

    ...Majko, no právě, jen považ, jaká je čokoláda v kuchyni - největší dobrota, kterou znám. A z kuchyně už je jenom krůček do koupelny. V čokoládových bobech je tolik prospěšných látek, že se zkrátka musí jíst i patlat ;-). Já mám tuhle masku navíc spojenou s dokonalým relaxem. Napustím si vanu, zapálím svíčky, nanesu čokomasku a pak už jen přemýšlím o tom, jak krásně se mám ;-).

    ...Simčo, to víš, prozrazuju - právě v dnešním postu jsem otevřela Kosmetický vikýřek. Další mé malé soukromé kosmetické poklady budu postupně zveřejňovat. Tajemství krásy se musí dávkovat postupně ;-)). Je to skandál, dneska se člověk nemůže spolehnout ani na ta zrcadla! :-*


    Mějte se krásně, děvčata. Děkuju za milé zprávy. :-*

    OdpovědětVymazat
  10. Anonymní11:14

    Aha, tak to jsou fakt asi předsudky. Budu to muset napravit. Že bych si ji teda u tebe objednala? jenže mně se tam líbí tolik věcíííííííííííí. Majka

    OdpovědětVymazat
  11. Anonymní11:30

    Já už jí objednávala,ale asi před měsícem.Jenže jsem hrozná, ještě jsem jí nepoužila. Vždycky, když si něco koupím, tvrá mi věčnost než to začnu používat :o)))) Ale voní krásně a známý se v koupelně diví a pak obdivují,co to tam mám :o))). Nějak mi nejdou vkladat komentáře :o((...Čauky

    OdpovědětVymazat
  12. ...Majko, strach z neznámého klidně můžeš bez obav zahnat! ;-) Jsem zvědavá, co řekneš na další můj kosmetický miláček, o kterém tu časem porozprávím - hlína ze severní Afriky ;-). Děkuju, jsi milá; jsem ráda, že se ti u nás (u mě) líbí. Milých zákazníků není nikdy dost, takže kdykoliv tě Radost uvítá s otevřenou náručí :-*

    ...Jéje, tak to by možná chtělo otevřít víčko a zkusit, aby se tvoji známí nedivili po 10 letech, co to u vás v koupelně zapustilo kořeny :-). Moje mamka je stejný případ - to, co jí koupím, putuje na poličku a tam to čeká do konce expirační lhůty. Mamka vždycky říká: "přece to nebudu používat, když je to tak krásný".

    OdpovědětVymazat
  13. Ach, tak to je něco pro mne- na nové přírůstky v kosmetickém vikýřku se u tebe budu moc těšit, protože se zdá. že máme na kosmetiku stejný vkus ;-) Já už zase vymýšlím, co bych si tak pořídila v Lush, ale tahle čokomaska je teď můj kandidát nr. 1! Kdepak se dá pořídit a za kolik? :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Mňam :-) taky by mě zajímalo, kde takovou dobrotu sehnat :-D a taky si občas vybírám kosmetiku podle krásného obalu, který potom zdobí poličky v koupelně...

    OdpovědětVymazat
  15. ...Magdi a Sandro, to jsem ráda, že se v názoru na kosmetiku shodnem ;-)!
    Čoko dobrotu najdete na:
    www.i-radost.cz/pletova-maska-cokolady-100-ml-p-2030.html

    OdpovědětVymazat
  16. Tak porouchané zrcadlo mám tak nějak celoročně, nestíhám se namalovat, kolikrát ani učesat...a pak se divím, kdo to na mě kouká ze zrcadla. :-)

    OdpovědětVymazat
  17. Anonymní19:19

    Milá Vivi,si budeš možná ťukat na čelo,já si od jisté doby při pohledu do zrcadla říkám ,že jsem jak víno,čím starší,tím lepší.:-)
    chi chi chi nikdo nemládne....
    Nejsem zase tak stará .ÁLE:-) při každém mém robátku(3kousky)jsem nabrala 20-25kg a to jsem žádnou čoko nebaštila.Teď mi po nejmenším něco málo(více) zůstalo,ale co,hlavně že jsme holky zdravé.
    Díky za tip na masku,u nás doma bych na ni musela udělat přebal s cedulí jak vrata NEJÍST!!!Bo by se určo našel,kdo by koštnul:-)
    Měj se pa pá.

    OdpovědětVymazat
  18. Pozor Vivi, neotevírej dveře babičce s jablkem, pak by jsme museli plakat, jak 7 trpaslíků!
    Zatím se mažu čokoládou zevnitř, ale asi budu muset zkusit i zvenčí!

    OdpovědětVymazat
  19. maska vypadá skvěle :) ! kde si ji koupila ?

    OdpovědětVymazat
  20. ...Ami, zrcadla v poslední době vykazují zásadní poruchy. Měly bychom se všechny se stejným problém spojit a podat hromadnou žalobu na výrobce ;-)

    ...Žanetko, krásně jsi to řekla...čím starší, tím lepší :-). To chce vytesat do kamene a pověsit do každého domu místo těch klasických obehraných obrázků s nápisy "Dej Bůh štěstí tomu domu".

    ...Lezarts, dnes neotevřu nikomu! Děkuju za upozornění ;-).

    ...Nicol, masku najdeš na www.i-radost.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Jéje, to jsem měla kosmetický vikýřek otevřít dřív, já si zrovna pořídila Čokoládový bio balzám.:-) Nevadí, vedu čokomasku v patrnosti a těším se na další ViviVikýřek.:-)

    OdpovědětVymazat
  22. Vivi, zlatečko, dík za tip. Ale jak to tak vidím, tak bych si po jejím nanesení musela dát ještě tu opravdovou do pusy..:D Krásný den. Peťa

    OdpovědětVymazat
  23. Vivi, krásně jsi mne i v tuhle večerní hodinu pobavila. Vidíš, takovou masku nemám, a už bych ji zcela určitě potřebovala - no, jestli už není pozdě. Dobrou noc. IVA

    OdpovědětVymazat
  24. děkuju moc za milý komentář potěšilo mě to :)
    a děkuji za odkaz, podívám se a možná i objednám :)

    OdpovědětVymazat
  25. Jééé..i přes kupu pracovních povinností jsem si konečně zase udělala čas na tvůj blog...a opět mě nazklamal:)..skvělý článek..jen bych ti ráda řekla..že v tom nejsi sama..na moje rozbité zrcadlo pomáhá maska z mrtvého moře..a taky když se mu delší čas vyhýbám..taky se záhadně napraví když mi můj muž říká komplimenty:)

    Těším se na další články:) Ty nikdy nezklameš:)

    http://ina-tina.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  26. mňam mňam :) parádiška... :D To bych si dala!

    OdpovědětVymazat
  27. fantasticky vtipny lahky clanok:) tvoj blog sa skvele cita, nakolko pises zabavne, s pointiou a neznou davkou ironie :) krasa :)

    OdpovědětVymazat
  28. ...Jani, nic není ztraceno. Vivin Vikýřek bude pokračovat ;-)

    ...Peťo, jak jsme se tu s holkama usnesly - čokoládové mazání je nejlepší pro jistotu provádět vydatně zevnitř i z vnějšku ;-)

    ...Kaivo, to jsem moc ráda. Lepší pozdě, nežli později :-*

    ...Nicol, rádo se stalo ;-)

    ...Ino, moc děkuju, jsi milá. I já už se těším na návštěvu k tobě - momentálně velké nestíhání. Mrtvé moře je jako živá voda, to je fakt ;-)

    ...Binno, zlatá jsi :-*


    DĚKUJU VÁM ZA KRÁSNÉ A MOC MILÉ KOMENTÁŘE a přeju veselé, čokoládově letní dny. Vivi

    OdpovědětVymazat
  29. Úžasné fotky Vivi :) Už dlouho chci nějakou čokoládovou masku zkusit, tak třeba konečně? :D Jinak máte moc hezkou koupelnu!

    OdpovědětVymazat
  30. Moja mama asi vie, po čom túžim. ;)
    No, nechcem sa vychvalovať, ale som hrdá na svoj priemer 1,3. :)

    OdpovědětVymazat
  31. ...Adriano, mám velkou radost, že se ti článek líbil.

    ...Dazz, máš výbornou příležitost ;-). Děkuju, těší mě, že se ti u nás v koupelně líbilo.

    ...Sim, každá mama vie, že její dcera NUTNĚ potřebuje čokoládovou masku na pleť s velmi vysokým průměrným hodnocením ;-).

    DÍKY, DÍKY VŠEM. Vivi

    OdpovědětVymazat
  32. Milá Vivi.Čtu tvé komentáře a usmívám se.Super počteníčko.....Když přidám poruchovost mého zrcadla,tak mně nejvíc zlobí večer.Vypadá hodně unaveně.Taková čokoládová maska by tu únavu mohla napravit.Měj se hezky.Lena

    OdpovědětVymazat
  33. hmmm mnamka:) hehe

    OdpovědětVymazat
  34. To je dokonalý článek :-D. Prý pokud zrovna nemá poruchu :-D

    Čokoládovou masku jsem zkoušela z Lushe, tak jsem zvědává zda- li je tahle lepší nebo horší.

    OdpovědětVymazat