2.7.12

Horké tipy na zchlazení

Mně byl o víkendu hic! A protože si myslím, že vám možná taky, připravila jsem pro vás na dnešní pondělí modře chladivý článek. Budeme si v něm lakovat nehty zlatavým parádníkem Dior, polijeme se vodičkou "Body Splash - cool ice", můžeme si povídat o tom, kam se pojedete v létě osvěžit a sníme pár mentolových bonbónů obalených v čokoládě - Peprmintky. Orion je vyrábí už asi 100 let, mají (jak jinak) peprmintovou příchuť a čokoládový povrch. Na první pohled vypadají jako dokonale hladké a dobré bonbóny, ale já včera při focení objevila, že se jejich spodní strana tváří děsně kysele (přesvědčte se na poslední fotce). 
Přeju vám, ať se vyvarujete kyselých obličejů, jaké hází pan Bonbón a ať užíváte léto, prázdniny, jíte spoustu zrmzliny, popíjíte citronádu, voníte (samo)opalovacím krémem a hodně čtete (moje mrazivé tipy na knížky najdete v novém vydání časopisu Bohemia Living).




Zleva na fotce: chladivý sprej s Mickey Mousem z HáeMka, bonbóny Peprmintky (ty dva v rohu jsou pro vás), dopis na ledově modrém papíře + lak na nehty Dior - obojí od kamarádky Míši, tyrkysový sáček se zlatým vyšíváním (ideální úschovna pro pětikorunu nebo vzácný šperk).


Trocha chladu od "Mikyho"                                      Pan Bonbón je (zatím) bez nálady

Vivi podpis

116 komentářů:

  1. Drahá Vivi, něco mi říkalo, že se mi tady dneska opět dostane něčeho, čeho se v posledních dne moc nedostávalo a opravdu - osvěžení jako by pohledal a já Ti za něj dík. Jdu posnídat bonbóny a vzhůru do nového dne :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Teri, dnešní počasí se k mýmu blogu přidalo a vypadá to (zatím), že chládek dneska přichází ze všech stran! ;-)

      Vymazat
  2. Nádherné barvičky, Vivi, když se tak dívám na chladivý gel s Mikym, chce se mi křičet - "lejte to na mě!" Naštěstí v noci začal povívat příjemný vánek, tak mě třeba někam odnese... k ledu. :D PAPA, krásné prázdninové pondělí!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-))
      Moc ráda bych na tebe chladivou vodičku S Mikym vylila, ale je to jen lahvička o 40 ml, tak bysme s tou procedůrou byly brzy hotový :-D

      Vymazat
  3. Moje milá Vivi, mně teda byl taky hrozný hic, ale vyzráli jsme na něj. V sobotu jsme si zajeli do lesa na borůvky a včera jsem z nich uvařila marmošku a taky veliký plněný knedlíky nahoře s tvarohem a cukříkem a máslem, mňam to byl svěží oběd. A peprmintky? jak já je miluju, ale nesmím, protože jsem hrozně neukázněná a sním vždycky celý balíček naráz. Jednou jsem si řekla, že stačí půlka, tak jsem tu druhou hezky zalepila, zašpendlíkovala a schovala v nejspodnějším šuplíku. A co myslíš????????????? za chvilku jsem netrpělivě trhama zašitý pytlík a házela si do pusy zbytek bonbónů. Krásný letní den Majka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Holky, vy mě tu dneska pěkně rozesmíváte! Hned jsem si představila, jak moje drahá Majka lepí, špendlí, schovává pytlík se zbytkem bonbónů, aby za chvíli všechnu svou snahu a námahu hodila za hlavu a zmocnila se dalších Peprmintek. Ty jsi fakt číslo :-).
      Tvoje "kulinaření" mě nikdy nenechá chladnou (ovocný knedlouše miluju), i když se přiznám, že včera jsem hlavně, hlavně pila vodu (a jednoho Kozla) a jedla tyčinky Bounty. :-*

      Vymazat
  4. Nohy v lavoru s vodou - super osvěžení při sezení u počítače :-D Ale ty peprmintky bych si dala taky ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Magdíku, to je skvělej nápad, ale jak se znám, začtu se do tvýho blogu, zapomenu, že mám nohy ve vodě a ještě bych pak do toho lavoru spadla! ;-)

      Vymazat
  5. Vivi ty si čarovná osôbka, pri čítané tvojich blogov sa stále usmievam a mám pocit, že raz všetko bude fajn :) jo a to teplo znášam dosť ťažko :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám radost, že se ti moje články líbí, a doufám, že díky mýmu mrazivýmu dnešnímu postu se ti to teplo bude snášet líp ;-).

      Vymazat
  6. :DD Vivi, ty vždycky zlepšíš náladu! :) mimochodem, nevíš náhodou, kde jsi koupila ten chladící sprej s Mickym? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Veru ;-). Vím to jistě - koupeno v H&M.

      Vymazat
  7. Nooo...jak já ty peprmintky moc nemusím, vypadají tak krásně chladivě, že jim možná dám další šanci :D ...a moc se těším na tvá knižní doporučení, sice mě teď o prázdninách čeká knížek dost, ale inspirovat se rozhodně můžu :):) ...hezký den, Vivinko :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jančo, já jsem je moc nemusela jako malá, ale asi před rokem jsem si v Marks&Spencer koupila mintovou tyčinku v čokoládě, která chutnala úplně stejně jako Peprmintky a od tý doby na ně nedám dopustit. Nějak se mi změnily chutě.
      Prázdniny jsou dloooouhý a knížek není nikdy dost ;-).

      Vymazat
  8. milá Vivi, ty mi vždy dokážeš vykouzlit úsměv na tváři ! :) A pan bombónek se mračí jako čert !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že se usmíváš. Bonbón ať si dělá co chce, hlavně, že se smějeme my ;-)

      Vymazat
  9. Milá Vivi,
    můj víkend začal kompletním uvařením v sobotu v práci, pokračoval pečením doma a korunován byl tím, když jsem se v neděli dopoledne táhla s nákupem (už definitivně hotová) a dvě malé cikánky mi ukradly peněženku. Nakonec ale asi zafungovalo nevím co a moje peněženka byla nalezena - sice komplet vybraná, bez karet, bez peněz, ale co je hlavní - s doklady! Měsíc života, který bych strávila na úřadech byl znovu vzkřísen. A na závěr - výtečná noční bouřka, dík které dnes nebude žádné pečení, smažení, dušení! Dám si pepermintku a pokusím se myslet jen na ty dobré konce :)
    Krásný týden!

    Veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Veroniko, když jsem četla (u snídaně) tvůj komentář, tak mi málem zaskočilo. Měla jsi tedy pořádně perný a horký víkend. Já si v neděli sotva přehodila nohu přes nohu, natožpak se odněkud někam táhnout s nákupem!
      Cikánky ti určitě chtěly pomoct a ulehčit tvým těžkým taškám, proto ti vzaly peněženku (hned se ti šlo určitě snáz). :-D Ne, já vím, že to není k smíchu, ale mám takovou radost, že se ti vrátily aspoň doklady! Kdyby ses mi koukla do kabelky, uviděla bys, že nosím jen takovou pidipeněženčičku a doklady mám zvlášť v kabelce v jedné malé kaspičce uzavřené na zip. Žádnou kabelku jsem nikdy neztratila, zatímco peněženku xkrát, a proto mám tohle opatření. Funguje.
      Mysli jen na dobré konce, ono to nakonec vždycky všechno nějak (dobře!) dopadne ;-).
      Děkuju za prima "popovídání".

      Vymazat
    2. No věř mi, že jsem pak běžela domů pěšky, žádná tramvaj, lilo ze mě... byla jsem jak šílená :D A nějaká opatření odteď zavedu také. Doklady zvlášť je určitě dobrý nápad. A nejspíš taky nějaká kabelka, co dost špatně otvírá. Jinak můj optimismus ohledně nepečení se byl zbytečný. Vedro vedro vedro. Ale mám peprmintky! :)

      Měj se krásně :)

      Vymazat
    3. Jasně, kabelku od teď na dva západy ;-).
      Já vím...vedro! Jsme teď všichni jak maso na grilu, uff. Peprmintky a káď plná ledový vody...jediná možnost, jak vydržať! :-)

      Vymazat
  10. Anonymní9:17

    Mickey, přines mi trochu chladu domů! Mám tady 30 stupňů! A ten tyrkysový sáček je moc hezký .. pěkný start do nového KRÁTKÉHO!! týdne! Pusu, milá Vivi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ally, 30 stupňů...tak to budeš muset přibrat na pomoc ještě jahodovýho Mrože, Míšu nebo cokoliv od Algidy - je to potřeba! ;-)
      Krátký pracovní týden, DLOUHÝ odočinkový víkend ;-).

      Vymazat
  11. Stále tě budu obdivovat za to, jak božsky píšeš a jak skvěle děláš koláže.
    To horko je fajn, že se konečně můžeme naložit do bazénu a užívat si letních radovánek, ale ve zbytku času jen hoříme. Děkuji za zchlazení. =P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, milá Rony! :-*
      Jen doufám, že jsem to s tím chlazením dneska nepřehnlala, je mi zima od nohou :-D

      Vymazat
  12. Vivi, jsi prostě skvělá!!! :-*

    OdpovědětVymazat
  13. Bonbóny pro nás přenechám tobě či ostatním čtenářkám - přeci jen jsou jen dva tvých nadšených obdivovatelek jsou haldy :o)
    Mnohem víc bych ocenila rozprašovač s Mickeyem - protože zrovna teď už pár dní přemýšlím do čeho nalít trochu vody, abych měla vlastní :o)

    Přeji pěkný den a spoustu chladivého osvěžení :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdeni, já věděla, že si někdo všimne a poukáže na to, že jsem vám nechala málo bonbónů, ale když...oni mi tak chutnaly...Příště celej pytlíček, jo? ;-)
      A víš, Zdeni, bez čeho teď nedám ránu? Bez termální vody ve spreji od Vichy nebo Evian. Moc šikovná věcička do kabelky.
      Děkuju, přeju to samý ;-)

      Vymazat
  14. Já v mračícím bonbonu vidím strom :)
    Chladící sprej by se hodil :) já se totiž moc osvěžovat nemohu, jsem stále lehce nachlazená, když je chřipková epidemie, já si pobíhám venku, ale většinu června proležim a na bazén mohu tak leda koukat na fotkách :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kristýnko, no jo, ty jsi známá estétka s uměleckým cítěním - strom by mě nenapadnul, ale zní to mnohem líp, než že se bonbón mračí ;-).
      Teď je plno lidí nemocnejch, nejsi v tom zdaleka sama. Akorát nevím, jak se v horku léčí nachlazení - horký čaje by člověka asi položily...Na bolest v krku je nejlepší hodně zrmzliny a nanuků (bože, já tuhle fámu miluju!) ;-)

      Vymazat
  15. To je ale pořádně osvěžující článek :)) Mně v noci bylo takové horko, že jsem na chvíli vyběhla na zahradu do deště..a bylo to super!
    Teď jsem si natrhala mátu a udělala si z ní čaj..počkám ale, až vychladne, abych měla mint ice tea :))
    saras-island.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  16. ja pepermintky velmi nemam rada...ale cokoladu mulujem..nemala by som to pisat, ale prave som si dala :) paci sa mi ako si to dokreslila :)aj ako vidis veci, ktore tam nie su, ale on sa vazne skaredo pozera :D

    Súťaž o lak na nechty od Catrice a holografické samolepky na nechty. Prosím pripojte sa. Ďakujem :)

    http://dorota-art.blogspot.sk/2012/07/giveaway-o-catrice-samolepky-na.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen to klidně napiš - tady na vintage blogu se za čokoládový hřešení nikdo nestydí :-D. Je tu přímo čokoládový společenství!

      Vymazat
  17. Mňam mentolovočokoládové bonbony bych si dala hned :-)

    OdpovědětVymazat
  18. Pan Bonbón mě opravdu pobavil, dobrý mračidlo:D)

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj Vivi, vedro bylo teda pořádné, ale já jsem se létě narodila, tak mi to jaksi vadí míň než ostatním. Vždycky se mi moc líbí tvoje koláže :) Moc ráda se sem vracím, tak jen tak dál ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, tak to jó, ty jsi letní dítě! Doufám, že ti u mě v tom případě nebyla dneska zima. Jen se vracej, to mi dělá velkou radost ;-).

      Vymazat
  20. Já jsem se o víkendu střídavě pekla, smažila a dusila ve vlastní šťávě. :) Ovšem jinak se mi ale vůbec nic zajímavého nedělo. A vzhledem k tomu, jak příliš rušno u mě bylo poslední dobu, docela ráda se chvíli budu "nudit" (Já se nikdy nenudím, i když třeba zírám do zdi, tak u toho odpočívám.:)). A peprmintky jsou skvělé! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. An., tak mi pak musíš napsat přesný recept toho svého dušení, vaření a smažení. ;-) Já jsem taky po víkendu pěkně grilovaná.

      Vymazat
  21. Vivi, asi budu vypadat jak největší jedlík, ale nejvíc mě zaujal pan Bonbon:-) Ani by mi nevadilo, že se mračí:-D
    Mila de Illusoire

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně, milá Milo, čokoládový bonbóny prostě vedou. Pan Bonbón se mračí jen když ho otočíš, jinak je ok ;-).

      Vymazat
  22. prosím, prosím aká je to značka sprejííku :-)

    OdpovědětVymazat
  23. Hi Vivi! Thanks for the tips dear! Aww I wanted the cool spray with mickey mouse!^^ too cute!! Kisses dear and have a nice week!:*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Darling,
      thanks for your sweet comment.
      Mickey Mouse is king! ;-)

      Vymazat
  24. peprmintový bombóky v čokoládě? to je něco pro mě! a líbí se mi ten tvůj dioří lak!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naty a ještě lepší je, že už mi na nehtech drží 10 dnů ;-).

      Vymazat
  25. Anonymní13:40

    No,komu nebylo vedro,tak ten snad pochazi z Afriky,ja neodolala a hazela placaky do naseho jezera,mima na me koukala jako kdyz jsem spadla z visne,asi si broucek s berunkou mysleli,ze se uz mamka nevynori,nebo proste co se to deje.Z tatinka se rinul pot,jak se v tom paraku snazil jeste pracovat,brousil Elince starou reto kolibku z aukra,tak ten uz nevedel,cim se otirat.Jo a mimochodem,na ty mentolky se hned mrknu v samosce,trochu si pripomenem detstvi.
    Taky me zajima znacka tvy extra chladivy vodicky.
    Ja jsem zvolila vodni lacek na sve nehtiky a to barvicku aquamarinkove se trpitkama,tak ty chladi uz od pohledu,sice to neni Dior,ale zatim drzi,ovsem ten tvuj,neni take spatny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tomu říkám letní zábava s velkým "L" i "Z". ;-) My se chladili v řece u chaty, ale stejně to pomohlo vždycky jen na chviličku.
      Peprmintky - ach ano, šťastný dětský léta...!
      Chladivá vodička s Mickey Mousem je z HáeMka.
      Aquamarinový lak byl určitě dokonalým doplňkem pro tvoje skoky do jezera :-*
      P.S. Děkuju za komentářovou nabídku Elle (v minulým postu) a budu čekat na tvou zprávu..;-)

      Vymazat
  26. Stejne nejvic cool jsi ty, Vivi!!!
    Super clanek a preju ti taktez krasne leto plne horkych dni a osvezujicich zazitku:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanýžko, děkuju ti moc, jsem vždycky potěšená, když tu vidím komentář od tebe :-**

      Vymazat
  27. Zdravím, Vivi ^^
    Tak opět jsi mě nezklamala tvým úžasným článkem, jako vždy s úsměvem si ho ráda přečtu. Jinak bonbón bych si dala hned, ale chladící vodička by byla vzhledem k takovému počasí jako je teď možná lepší :-) Pac a pusu ♥ :) P.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peťo, abych ti pravdu řekla, na tyhle hice je už i ta "Mickeymousova watter" slabá, chce to kýbl s ledovou vodou ... ;-). Děkuju :-*

      Vymazat
    2. No to máš pravdu, tyhle teploty jsou fakt strašný, pomůže fakt už jen ten kýbl s ledovou vodou a kolik těch kýblů :DD

      Vymazat
  28. Lucinko :)
    Nejsi sama komu byl tenhle víkend hic !
    Jak jsem dočetla druhou větu řekla jsem si , konečně mi někdo pomůže přežít ! :)
    Zase jsi mě rozesmála ( jak jinak ).
    Zbožňuji tě Moje Milovaná Lucinko ! :)
    Až se podíváš u mě na blogu na můj nový článeček , tak určitě poznáš že mluvím pravdu :P :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gabulko, děkuju za krásnej komentář, úplně rudnu (od stydění i od radosti).
      Tvůj milý článek na blogu jsem četla, mám velkou radost, že Tě Vogue a francouzská obálka potěšily! :-* Jsi zlatá!

      Vymazat
    2. Lucinko, nemáš zač příště se snad zase více rozepíšu ,abych slňovala to abychom ti psali velmi mnoho !! :)
      Lucinko ! Myslíš že jen potěšily ? Když jsem to dostala do rukou skákala jsem s tím po celém bytě a až potom prohlédla co tam bylo :) :*

      Vymazat
    3. Ty mi píšeš pořád "velmi mnoho" a já z toho mám pokaždý velkou radost.
      A víš, že jsem taky takhle skákala po bytě, když jsem měla v rukách první Vogue? Ale to už je hodně dávno ;-).
      Měj se krásně, užívej prázdniny a zase brzy na napsanou :-*

      Vymazat
  29. Tento víkend bolo naozaj veľmi teplo, aj dneská je :/ Tvoj post ma aspoň nachvýľku "schladil" :D

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj Vivíku,
    jakobys mě odladla celým článkem! Už jsem na něj čekala jak na smilování a byla to opravdu ledová smršť!!!
    Jen já jsem se moc nepekla válela jsem se letos poprvé u vody a bylo to bááájové a voněla jsem samoopalovacím krémem a vodou z přehrady...
    Vybrakovala jsem tentokrát zase obchůdek L´occitane a vše bylo bezva jen to hrozně rychle uteklo...
    Miluju mátové bonbony,čokolády, zmrzku, čaj...vše jsem mátová lady:)
    Jóó a chci ten sáček co máš ty je neskutečná bájovej.
    pa Vivíku a měj se chladivě

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vladí, parádně sis užila začátek prázdnin!
      Do L´occitane musíme někdy zajít "brakovat" spolu, to bude pořádná holčičí jízda!
      Mátova lady? Tak to zajdeme do jedný restaurace poblíž Budvaisu u nábřeží, mají tam super mátovej čaj.
      A co se toho sáčku týče...uvidíme, co se s tím dá dělat ;-)

      Vymazat
  31. Jeeee Vivi, to je super ochlazení :_)) Těším se na ty knihy :_))

    Dlouho jsi se u mně neukázala, tak očekuj novinky - konečně je tam článek o Tip pro Opalování a také konečně i možnost během pár kliknutí stát se mým čtenářem :_))

    http://bimboů-divas.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  32. :D vivi, veď ja normálne vidím "troll face" na tom zamračenom bonbóniku :) ty ma vieš pobaviť. a máš šťastie, že dnes si sa s nami podelila ;) pekný deň prajem

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nino, a ty vieš pobaviť mňa, lebo "troll face" je super idea! ;-)

      Vymazat
  33. Bonbón se možná mračí, protože je mu teplo a stéká z něj čokoládový pot :D.

    OdpovědětVymazat
  34. Vivi, to je teda parádní osvěžení:-). Já bych si hned dala ten pepermintkový bonbon, tu přemlouvám M., ať mi vydá na pospas bonbošku Tatianu, kterou jsme koupili pro švagrovou k svátku...ale uvidíme ji až o víkendu, tak by se dalo dokoupit nějaké náhradní řešení:-D. Ale nechce povolit lump jeden (už jsme ji takhle jednu bonboniéru sežrali o víkendu:-D). Těším se zítra na nový BL:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peťo, jo, to já se už dávno odnaučila, že kupovat někomu dopředu "jedlé a chutné" dárky, vyjde hrozně draho ;-).

      Vymazat
  35. Vivi na tých bombónoch som bola závislá niekoľko rokou ... teda to si ma ale potešila vyzerá to tak že si ich najbližšie kúpim i keď teda neviem lebo som sa ich dosť prejedla ... a mimochodom ten lak od Diora ... och ach ...krása

    OdpovědětVymazat
  36. Veľmi pekne spravené fotky :))))

    http://stoker-dewy.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  37. bonbon asi tusi ze ho snis!

    OdpovědětVymazat
  38. úúúúú mám chuť na ten bonbónik :)

    OdpovědětVymazat
  39. krásné obrázky :)) a článek taky :))tvůj blog mám moc ráda

    OdpovědětVymazat
  40. Vivi, bonne-bonbone:-D, nátěr Diorem, ale hlavně někde v chládku:-)

    OdpovědětVymazat
  41. Vzbudila si ve mě chuť na bonbon, bohužel žádný po ruce :(, jinak krásné obrázky i s panem mračícím :)

    OdpovědětVymazat
  42. Jojo, to vedro je fakt strašný! Vůbec se panu Bonbonovi nedivím - mračím se taky!

    OdpovědětVymazat
  43. skoda Vivi, ze som si tvoj prispevok neprecitala rano. aspon by som si pocas celeho dna nan zmyslela. parila som sa v 42 stupnoch!! :/

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  44. check m blog..
    have an award fr you..
    xo sabbi

    OdpovědětVymazat
  45. Jéé to je skvelý článok! Moc ma pobavil aj inšpiroval,hneď si idem po ten telový sprej ;)

    OdpovědětVymazat
  46. Tak tieto letné úlovky sú všetky do jedného skvelé! :) A teším sa už na tvoje typy na knižky :D :))

    OdpovědětVymazat
  47. moc hezky napsáno : ), http://katefashionstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  48. ach zbožňujem tvoje fotky, vždy mi trvá hodnú chvíľu kým vzhliadnem všetko čo sa na nich nachádza :D a pre dnes si mi ešte spravila aj chuť na pepermintové bonbóny

    OdpovědětVymazat
  49. na pepermintke som si pochutila :)

    OdpovědětVymazat
  50. Moc moc moc děkuju za všechny vaše vzkazy! :-****

    OdpovědětVymazat
  51. Anonymní20:44

    trochu chladu od mikyho bych brala:D:)

    OdpovědětVymazat
  52. Vivinko...já vím, že se opakuju, ale ty jsi tak nesmírně vtipná...s tebou se cítím zase jako malá holka, co má radost z prkotin, maličkostí a vymýšlí všelijaké neplechy...jupííí! :-)))

    OdpovědětVymazat
  53. Anonymní23:11

    božský články i fotky!!! S.

    OdpovědětVymazat
  54. mnam dostala som práve chuť na tie bonboniky:)
    mnam mnam

    http://petush-book.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  55. Zajímavé a hezky napsané ...
    Mě peprmintky nechutnají :/ ...
    Hezký a strašně díky za úžasný komentář , tak moc mě potěšil !

    OdpovědětVymazat
  56. skvělé nápady na ochlazení a hezké fotky... :)
    Kde prodávají takové bonbony?

    theadorabledream.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peprmintové bonbónky se prodávají všude, je to klasika; výrobce je Orion. Já je kupuju v Kauflandu, ve Sparu, v Globusu...;-)

      Vymazat
  57. Again great post, always like visiting your blog! You put so much effort in it! Wow!

    xoxo lorena

    http://www.lolitainthemix.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  58. osvěžila jsem se hlavně Tvým článkem, je bezvadný! Jen tak dál a víc a víc :-)

    OdpovědětVymazat
  59. Hi! I just moved to a new blog and you have a great blog! please check out my blog and if you like it, please follow me on Google Friend Connect and Bloglovin, I promise to do the same for you! xx
www.love-joice.com

    OdpovědětVymazat
  60. Svěží článek, díky:-))) Vyrážím na RFP a mám obří chuť na Peprmintky :-D

    OdpovědětVymazat
  61. Krása v těchto parných dnech mi přišel tvůj článek vhod :)Až na ty bonbonky. Bohužel nemám ráda čokoládu, už od mala. Nebo spíš bohudík, že ji nemám ráda, když vidím jak s ní každý druhý rád hřeší :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pandi, nemít rád čokoládu - to je docela rarita, jsi první, koho znám ;-). Tak teda gratuluju a budu si pamatovat, že k narozeninám ti rozhodně nemám péct čokoládový dort.

      Vymazat
  62. Teda Vivi, ten pan bonbon mě fakt dostal. Asi bych si podobného tvaru nikdy nevšimla - já bonbony hážu okamžitě do pusy, sotva zaregistruju, o co jde (a pak se občas taky šklebím:-).

    Krásné svátky, Viv:-)

    OdpovědětVymazat
  63. love your pics!!
    www.giornalismodimoda.blogspot.it

    OdpovědětVymazat
  64. DĚKUJU všem za komentáře. Vrátila jsem se právě z "oddychových dnů bez počítače" a moc jste mě všichni potěšili. :-**

    OdpovědětVymazat
  65. Anonymní10:34

    Ten ochlazující sprej vypadá dobře!Bonbóny musejí být dobré-mňam !!!:-)
    Hezké léto!

    http://fashionorlife.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  66. Nejlepší ten Pan Bonbón :DD Proč se mračíte? :D

    http://fashionpuding.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  67. Jo, tak zchladit bych potřebovala. Ten bonbón je super.

    OdpovědětVymazat
  68. najlepší je pán bonbón!)) a sprej s mickeym musi byť určite užasný

    OdpovědětVymazat
  69. ty tvoje články mi u toho "móřa" chyběli! :)

    OdpovědětVymazat
  70. ooo ten miki mauz moze byt velmi napomocny :)

    OdpovědětVymazat
  71. Díky, díky moc všem :-**

    OdpovědětVymazat
  72. Nejlepší osvěžení ve Španělském horku je vějíř, voda ve spreji a ledové Tinto de Verano :-) Jen bych ještě potřebovala poradit, co v tak vysokých teplotách nosit na sobě...

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
  73. Anonymní18:22

    Dravá Vivinko máš tu asi 160 článků a já je všechny přečetla!Úžasná seš! Káťa

    OdpovědětVymazat