16.7.12

Zlaté filmové časy...v posteli

Není na světě síla, která by mě přinutila dívat se na televizní zprávy. Všechno to násilí, nehody a průšvihy našich politiků nezachrání ani "sweet" novinka na konci zpráv, že se narodil tygřík v pražské Zoo. Od tý doby, co nemáme televizi, jsem mnohem šťastnější. Ale pokud jde o filmy, tak jsem spolu se svým přenosným DVD přehrávačem pro (téměř) každou srandu. Tu a tam se najde něco dobrého mezi novými filmy (třeba jiskřivý "Jeden den" nebo upřímně vtipný film "Friends with Benefits" - doporučuju vidět v originále, český dabing se krutě nepovedl).
Pak je tu ale něco, co má ještě větší grády, co zraje jako víno...kultovní filmy, klasika všech klasik. A dneska vám "Vivi TV" dvě méně známé "klasiky" představí. Troufám si říct, že je spousta z vás ještě neviděla, a že vás oba filmy svou dokonalou atmosférou, vtipem, švihem, nepřekonatelným dabingem i úžasným humorem pobaví.
Podrobnější informace o filmech "Nebožtíci přejí lásce" a "Včera, dnes a zítra" najdete pod televizí značky Tesla ;-) a teď už nezbývá než si filmy stáhnout, koupit nebo je s někým vyměnit za staré obaly od žvýkaček a nechat se unášet bezstarostnou podívanou.
P.S.: Až potom, co jsem pro vás obě televizní fotky vytvořila, jsem si uvědomila, že jsem z obou filmů vyfotila "postelovou scénu". No teda!!

 

Vivi TV vysílá:


...italská rozpustilá komedie podaná s neskutečnou lehkostí (v tom má prsty režisér Billy Wilder, jeden z nejlepších "režižérů" všech dob). On je nabroušený, nechápavý Američan a ona výřečná, rozkošná Angličanka tak trochu při těle. Za poněkud tragických okolností se sejdou v Itálii (na pohádkové Ischii) a dobrodružství může začít.
Zábavná a provokativní komedie, ve které se stoprocentně naučíte dvě italská slovíčka. "Permesso? Avanti!" Určitě si tuhle "lekci italštiny" pusťte.




...jsme v Itálii, v roce 1963 a s námi je tam Sophia Loren a Marcello Mastroianni! Co víc si přát? Tři povídky s horkokrevnou "Lorenkou", která v nich ztvárnila pouliční prodavačku cigaret, dámu z vyšších kruhů a prostitutku s energií a živelností sobě vlastní. Třetí povídka je bezkonkurenční a Sophia v ní má ten nejrozkošnější byt na světě!
I Felix Holzmann chtěl jít na film "Včera, dnes a zítra" do kina - připomeňte si jeho legendární vtipnou scénku tady.



Vivi podpis

113 komentářů:

  1. Drahá Vivi TV, děkuji ti za famózní tipy na dokonalé filmy! Už vím, co mi bude dělat dnes společnost při tomto chmurném počasí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evelins, tyhle filmy chmurné počasí přebijí, za to ti ručím ;-)

      Vymazat
  2. Ahoj Vivi, už při čtení úvodu jsem se vybavila scénku s Felixem Holzmannem. Vidíš, tu známe všichni, zjišťovat, co je to vlastně za film, mě nikdy nenapadlo.
    Hezký den
    Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jani, mě to právě nedávno napadlo, a tak jsem se vlastně "přes Felixe" dostala až k Sophii ;-).

      Vymazat
  3. Anonymní8:26

    Určitě se minimálně na jeden z nich podívám. Staré italské filmy mám moc ráda.
    A souhlasím s Janou, nikdy mě nenapadlo pátrat co je to vlastně za film z té slavné scénky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přimlouvám se za oba...;-) A pokud možno vidět za sebou a v jeden den, a mít k tomu dost jídla a pití a vypnutý mobil a stažené rolety ;-)

      Vymazat
  4. Jé, Nebožtíci přejí lásce mám tak moc ráda! Pouštěli nám ho po cestě na dovolenou, na kouzelný ostrov Ischia, kde se i natáčel :) a já si ho pak musela hned opatřit! Je opravdu skvělý! A proto musím shlédnout i druhý, z tvé nabídky ;).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Len, nám pouštěli na pár zájezdech v buse takové filmové hrůzy, až jsme přestali na dovolený jezdit v zájezdovým autobuse ;-).
      Doufám, že se ti i druhá filmová lahůdka, kterou zatím neznáš, bude líbit.

      Vymazat
  5. skvělý výběr! Vivi TV by měla být v každé domácnosti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano ano ano! Do každé domácnosti! To je cíl! ;-)

      Vymazat
  6. Ahoj Vivi, se sledováním zpráv jsme na tom stejně. Proč si kazit náladu, že? Zato filmy, to je jiná... Díky za skvělé tipy, už se těším na "domácí kino"!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, Jani, ládovat do sebe jednu negaci v TV novinách za druhou a pak jít spát? Díky, ale o noční můry nestojím.
      Užij si filmařský večer ;-).

      Vymazat
  7. Milá Vivi, já vážně netuším, jak to všechno děláš, ale všechno máš vždy tak perfektně načasované, no přesně jako teď! Jsou to totiž dva dny, co se nám v pokoji rozbila televize, takže teď hledáme filmy k čučení z pelechu o sto šest. No vida a už máme další dva na seznam, jsi poklad, díky :-) Mám co dohánět, protože z výše zmíněného znám jen tu Holcmanovskou scénku. Přeji Ti krásný den!
    P.S. A děkuji za odpověď, pošťáka k Vám snad už brzy vyšlu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teri, no páni, vy máte skvělý týden. Napřed z vyhřátého pelíšku koukat na "Nebožtíci přejí lásce" a pak ject do Parisu?! Tomu říkám prázdniny. Škoda, že jsem tu neudělala "francouzský týden", to bych se trefila ještě víc.
      Pařížský pošťák, až přijde a zazvoní, dostane u nás knedlo, vepřo, zelo, ať se na tu zpáteční cestu do Fr. pořádně posílí! ;-)

      Vymazat
  8. Viviii!!
    V sobotu večer jsem ležela a odpočívala po náročném dni..a vzpomněla jsem si na film "Nebožtíci přejí lásce"..vůbec nevím proč(a pak jsem usnula:-)!!
    Ale teď jsi mi to připomněla a program na dnešek je jasný:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, tomu se říká telepatie. ;-) Máš dobrý "prášek na spaní" ;-)

      Vymazat
  9. Ani jeden z filmů jsem neviděla a tak děkuji za skvělé typy :))
    A po shlédnutí zpráv je má nálada také pokaždé na bodu mrazu, takže se jim snažím vyhýbat...
    saras-island.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sáro, takže je to jasný - vyhnout se obloukem zprávám a místo nich si pustit italské filmy. "e tůto mío" ;-)

      Vymazat
  10. Dobré dopoledne Vivi, moc děkuji za inspiraci:)

    OdpovědětVymazat
  11. Vivi, jsem na tom stejně! Zprávy nesmím ani zahlédnout, jinak často nastává slzavé údolí a hluboké myšlenky o tom - jak proboha může někdo tohle udělat! Stačí mi už to, že se neubráním jejich čtení na netu. Od té doby co mám mrňouska se u nás tv pouští výhradně na pohádky a jsem tomu ráda. Ovšem na starý dobrý /ideálně černobílý/ film se vždycky ráda podívám :) Krásný den přeji a děkuji za tip, určitě hodlám oba filmy shlédnout! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Reny, chápu, vnímám to úplně stejně. Dokonce jsem měla jednu kamarádku, která se pořád bavila sledováním zpráv, hltala i anglické plátky s "černou kronikou", a nakonec jí z toho všeho přeskočilo.
      Pohádky (hlavně ta "O Popelákovi") ;-) jsou mnohem lepší podívaná.
      Mnou doporučené italiáno filmy jsou sice barevné, ale snad ti to nebude vadit. ;-)

      Vymazat
    2. Určitě nebude, budu se navíc kochat barvami, co víc si přát? :) Mám tu jedno dobře vychlazené bílé vínečko, v lednici mozarellu, rajčátka ze zahrádky, no prostě to vidím na italský večer se vším všudy :)

      Vymazat
    3. Reny, tak to nemá chybu! Škoda, že nebudu u toho ;-).

      Vymazat
  12. Staré filmy mám ráda a postelové scény mi nevadí ;-) Díky za tip....mám pocit, že jsem je tak před čtvrt stoletím viděla. Zopakuji si to a moc ráda a se zcela jiným pohledem na svět.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, když je v televizi postelová scéna, musíš se hned podívat na strop, jestli tam náhodou neleze beruška (tak řešila hanbaté scény ve filmu babička mého muže, když byl malý samozřejmě) :-)))

      Vymazat
  13. Ahoj Viví
    V sobotu večer, v neděli ráno - v repertoáru nemáš? :D :D
    Když jsem u televizních novin - tak jsem je neviděla asi tak rok - občas si pustíme televizi k večeři a když jdeme cvičit dřív než obvykle, tak vidíme kousek z regionálních večerníků... Vetšinou to není nic hrozného a dozvím se něco z mého okolí :) Takže zprávy ne, na netu taky zprávy nečtu - to je to samé v bleděmodrém.
    Jo a ještě jsem chtěla říct, že zrovinka včera jsem viděla jeden kultovní americký film, ve kterém si zahrál jednoho z hlavních aktérů i Jiří Voskovec, zda-li pak uhádneš jaký film to byl? :o) /doufám, že máš ráda hádanky/ :D
    Pěkný den :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Zdeni,
      "V sobotu večer, v neděli ráno" se mi zas tak nelíbí, proto jsem doporučila "Včera dnes a zítra" :-)), i když dnes v pondělí ráno nebo v úterý ráno bych si klidně pustila cokoliv, jen abych nemusela nic dělat ;-).
      Zdeničko, děláš si legraci? Vážně mě chceš pokoušet a dávat mi hádanky týkající se mého nejoblíbenějšího emerického filmu? ;-) Dvanáct rozhněvaných mužů je moje odpověď, a doufám, že jsem vyhrála zájezd do Brazílie!!!!
      Měj se se krásně, díky moc! :-**

      Vymazat
    2. Drahá Vivi
      To jsem netušila, že až tak moc miluješ tento kultovní film!!! Samozřejmě jsi uhádla. Trochu sobecky musím přiznat, že pokud by někdo měl vyhrát zájezd do Brazílie, tak bych to chtěla být já. :o)
      Ale byla bych ráda, kdybych mých silách bylo aspoň to, abych ti dopřála to nečinné dopoledne - škoda že už je dopoledne za námi :D
      P.s: Já ho včera viděla poprvé a moc se mi líbil!!!

      Vymazat
    3. Vlastně je to nejzajímavější film, jaký jsem viděla. Víš, dostávají mě naprosto brilantní dialogy, čtyři stěny, ve kterých se odehrává celý film, a přesto dokáže člověka přikurtovat k obrazovce na celých (téměř) 100 minut. Strhující podívaná a na CSFD úctyhodné hodnocení 92%. Sláva, že lidi ještě pořád dokážou ocenit kvalitu.
      Zdeničko, dopoledne jsem si nakonec nicnedělání dopřála, nic ty se nebuj ;-).
      Věřím, že si moje filmová doporučení pustíš a třeba nakonec změníš názor na Itálii. :-**

      Vymazat
  14. Raňajky u Tiffanyho- to je moja srdcovka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ach ano, Holly Golightlyová je úžasně rozpolcená a stylová bytost. Já jsem před pár lety četla i stejnojmennou knížku Trumana Capoteho - moc milá záležitost.

      Vymazat
  15. Včera, dnes a zítra - je strašně krásný film :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to ještě nevíš, jak "strašně krásný" je film Nebožtíci přejí lásce :-)

      Vymazat
  16. Oba filmy mám ve své paměti dobře uložené a považuji je za perly ve svém žánru. Tak ať stále "Včera, dnes a zítra", "Nebožtíci přejí lásce"!!! všem živým:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Renatko, tvoje paměť je přímo klenotem! ;-)

      Vymazat
  17. Máš naprostou pravdu "kamarád taky rád" se v českém dabingu vůbec nepovedl, ale jinak si český dabing nemůžu vynachválit, podívejme se třeba na 2 nejlepší Sám doma !! :) Ale celkově musíme uznat , že asi máme jeden z nejlepších dabingů, no však, podívejme se na slováky. Na jejich Mrazíka se nemůžu skoro ani podívat :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Nicol, já se na "Kamaráda taky ráda" ;-) těšila v češtině, ale asi polovinu vtipů z originální verze český dabing pohřbil, navíc tam byly nějaké komoleniny jmen a zkrátka režisér dabingu neměl dostat výplatu ;-). Ale jinak není vůbec pochyb o tom, že máme úžasné dabingové hlasy (když nebudu počítat Mádla a Vondráčkovou - jejich milovníci prominou) ;-). Na Mrazíka ve slovenštině bych si netroufla...

      Vymazat
  18. Anonymní11:50

    Parádní návrhy - do toho počasí, co právě vidím z okna, se skvěle hodí! Škoda, že jsem si nevzala dovolenou!
    Friends with benefits byla skvělá oddychovka :)
    Tak ve čtvrtek ahoj, milá Vivi!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ally, zkus i Jeden den, je to moc fajn film. Anne Hathaway s Jimem Sturgessem jsou výborní!
      Tak ty jsi nezapomněla na Viviny čtvrtky? ;-) Brzy si od nich dáme maličko oddych, Vivi si totiž začne užívat prázdnin, blogovat bude jen pondělky, ale jenom proto, aby se zas po prázdninách vrátila v plný blogařský síle a s častějšími články. ;-)

      Vymazat
  19. Včera, dnes a zítra mohu vidět klidně hned dnes :) Už jsem to viděla a Sophii Loren nelze odolat :) Děkuji moc i za druhý tip ;)

    OdpovědětVymazat
  20. Jeee , na nebožtíky jsem zrovna v neděli koukala!!! Njelepší film! :)

    http://fashionpuding.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, "Nebožtíci" to umí rozject ;-).

      Vymazat
  21. Anonymní12:32

    Ani jeden filmík neznám,ale jak znám tebe, vyplatí se na oba se co nejdříve podívat. Třeba hned dnes večer!:) K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za důvěru ;-), a doufám, že se právě teď díváš!

      Vymazat
  22. dik za tip! tak tohle musim videt!
    http://she-is-the-1.blogspot.ch/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když musíš, tak musíš ;-). Ať se ti filmový dobroty líbí.

      Vymazat
  23. Vivi, Neboztici preji lasce mam rada uz jenom kvuli bajecnemu Jacku Lemmonovi. Ten druhy neznam, tedy samozdrejmne znam scenku od Holzmanna, ale netusila jsem ze existuje opravdu takovy film. Prave jsem zjistila, ze opravdu existuje i V sobotu vecer a v nedeli rano :o) Me oblibene jsou od Monty Python - neni to zrovna romantika, ale ja miluji anglicky humor. Mimochodem v patek se chystame do openair-kina na the best exotic marigold hotel, tak jsem zvedava... Hezky tyden, Katerina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Káťo, mě tam napřed Jack Lemmon rozčiloval, ale po druhým shlídnutí bych ho už za nikoho jinýho nevyměnila ;-).
      Jasnačka, Monty Python a "Létající cirkus" musí milovat každý filmový fajnšmekr ;-).

      Vymazat
  24. "Jeden den" je natoceny aj v Edinburghu! Si pamatam ako som to pozerala a sla postupne: hej! to poznam! tam som bola! okolo tohto chodim kazdy den! pockat!!! neni to Edinburgh? :DDD

    Nebožtíci přejí lásce vyzera super! pustim si Vivi Tv coskoro! Len nemam Teslu :'(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Meli, sázím se, že je možno tě někde ve filmu zahlídnoooout! Od teď se na něj budu dívat mnohem pozorněji ;-).
      Retro telka Tesla je fajn a v Gimpu si ji můžeš taky namalovat ;-). Ale DVD přehrávač směle její funkci zastane.

      Vymazat
  25. ked prsi, alebo ked nemam naladu na nic a nikoho, zababusim sa sama v posteli a pustim si nejaku filmovu klasiku, v style: Casablanca, alebo Ranajky u Tiffanyho :) to mi vzdy vrati chut do zivota :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně jeden čas "Snídaně u Tiffanyho" trošku nudil, asi proto, že jsem ho viděla už mockrát. Ale v poslední době jsem se k němu zase vrátila a písničku Moon River si můžu pobrukovat pořád. Ostatně, ne nadarmo za ni film získal Oscara! ;-)
      Audrey Hepburn je fantastická taky ve filmech Prázdniny v Římě, Jak ukrást Venuši nebo My Fair Lady. Doporučuju!

      Vymazat
  26. Páni Vivi .... já to mám s tými správami stejnak ... tiež to nepozerám všetko to násilie ... už skoro 2 roky nemáme televíziu ...a vôbec nám to nechýba .. áno občas by sme si pozreli nejaký ten dobrý film čo tam dávajú ale vynahradíme si to skvelím seriálom alebo podobne ... čo sa na nete nájde alebo doma na Cd

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Někdy bysme si my "netelevizáci" měli udělat mejdan. Sešlo se nás tu docela hodně ;-).

      Vymazat
  27. Vivi, díky :-)
    Marně jsem pátrala po nějakém příjemném filmovém osvěžení mezi Krtečkem a Patem a Matem, kteří jsou sice kouzelní, leč po tisícerém opakování již trochu okoukaní :-) Pokusím se stáhnout film, uvařit špagety a až děti usnou, pozvat manžela na italské rande :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já být tebou, milá Báro, tak se pohádek přidržím, stejně jsou nejlepší. Má nejoblíbenější je "Jája a Pája", "Radovan" (mluví ho Luděk Sobota, geniální), "O Popelákovi" (je to pohádka "naruby" od Josefa Lady; to je fakt můj největší úlet) a ještě by se toho našlo hodně. Krteček a Patík s Matíkem - to jsou mí kluci milovaní! :-D
      Báro, užij si dneska večer randíčko ;-).

      Vymazat
  28. Jo tohle je Vivi TV :-))) to je super, miluju Tvé tipy na filmy! Mimochodem, ani já doma nemám už šest let televizi a televizním i internetovým zprávám se vyhýbám velkým obloukem- opět máme víc a víc společného :-) Moc mě těší, že se mezi všemi lidmi, kteří tráví svoje večery rozvalení u bezduchých TV pořadů najdou i ti, kteří dokáží bez televize normálně žít...a přesně jak píšeš- bez zpráv jsem šťastnější. Opravdu nevím, proč by mě mělo zajímat, kdo koho ubodal, jaký politik kde naboural a že zase našli pěstitele marihuany ve vietnamské komunitě...komu tohle prospěje? Já bez těchto informací mohu dál žít bezstarostně. Nikdo z těch lidí, co na zprávy hledí, nezmění naprosto nic, jen u toho nadávají, rozumují a přitom jediné důležité jim právě utíká před nosem- jejich vlastní život :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sandruško, moc děkuju za komentář. Četla jsem ho už před pár hodinama a teď znovu a pokaždý mám z poslední věty husí kůži. Je to napsáno tak trefně a výstižně, až je mi z toho, jak velkou pravdu jsi mi tu napsala, smutno. Tak se nedá nic dělat, mušíme se rozveselit - pomůže pohádka "O Popelákovi" - už jsem tu o ní v komentářích psala dvakrát a úplně jsem se na nic navnadila ;-).

      Vymazat
  29. ciao Vivi! what a lovely post!! U are right dear and I would choose "Vivi tv" for my home too!:) Kisses dear!:*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My "Vivi Tv" and amazing Lilli = super duo ;-).

      Vymazat
  30. No teda tyhle filmy vůbec neznám, ale moc mě lákají! Staré filmy mám ráda, takže brzy budeme doma promítat i my!:-D

    OdpovědětVymazat
  31. Anonymní19:23

    Ja chci Vivi Teslu namisto Novy a Primy a vseho, protoze a ponevadz Vivi zna ty nejlepsejsi filmy na svete a to ja vim !!!!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ať už jsi kdokoliv, choď sem často a nechávej mi dál tak primisimózní komentáře. Domluveno? ;-))

      Vymazat
  32. Vivi, moc díky za super taliánské tipy na filmy, pořídíme, shlédneme a doufám, že potěšíme:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak se mi líbíš, Peťo, poslušná holka ;-)

      Vymazat
  33. Ahoj Vivi, krásné tipy na pokoukáníčko!!!! Včera, dnes a zítra ještě můžu koukat. I po zítří a popozítří... v sobotu pak přijde den D. :D
    Opatruj se a těším se na další článek! :) To už budeme číst rozloupnutí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Binn, mám velkou radost, že mi přibyde další čtenář! Nauč ho co nejdřív číst! ;-)

      Vymazat
    2. Jestli bude po mě, Vivi, tak mu dej tak 4 - 5 let. :D (Mno, už chystej články pro mladé gentlemany. :D :D :D

      Vymazat
    3. Ty kecko, prcek bude geniální, sečtelý milovník první republiky a stejně tak galantní. Ale to má čas ;-).

      Vymazat
  34. Ok, díky za tipy :) Už to sosám :)

    OdpovědětVymazat
  35. Vivinko, začnu ladit Vivi TV! Oboje musím vidět a ta scénka s Felixem Holzmannem je skvělá, jakmile ji vidím, vždy se hodně nasměju. :) A dočkáme se pokračování Vivi TV? ;)
    Jinak já si televizi moc nepouštím, jen když dávají něco, co mi zaujme - jako třeba zítra dokument na ČT2 o Audrey Hepburn. Jinak nejrději na něco koukám při žehlení, naposledy to byla páta řáda Sexu ve městě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verunko, mám radost, že Vivi TV dneska poběží i u mé zrzavé pražské přítelkyně ;-). Určitě bude zase někdy pokračování, mám v záloze něco fantastickýho ;-), ale Prima s Novou ode mě chtějí koupit práva na vysílání, tak musím odolat pokušení ;-).
      Taky jsem zaznamenala, že teď běží v telce cyklus dokumentů o ženských ikonách, minulý týden mě někdo informoval, že byl na ČT2 dokument o Coco Chanel. Že bych naladila internetovou televizi? ;-)
      Á, výborně, já před týdnem dokoukala "šestku". Carrie - to je prostě stylovka.

      Vymazat
  36. Hi sweetie!
    Great post, love it
    xoxo

    OdpovědětVymazat
  37. stiahnem, Ď za dobré tipy :)

    OdpovědětVymazat
  38. Milá Vivi, zase jsi mne potěšila a pobavila. Určitě se na filmy podívám, neb na nemocenské ten čas utíká pomalu.
    Hezké sluníčkové dny - sluníčko-
    IVA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivo, děkuju za moc milý komenář; tak v tom případě, než budeš zase zdravá jako rybička, tě ještě nějakými tipy budu muset zásobit ;-).

      Vymazat
  39. stále sa musím smiať, neskutočne ma bavíš Vivi ;D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ách, to se báječně čte ;-). Děkuju!

      Vymazat
  40. Na klasické zprávy už se taky nedívám a taky je mi o něco líp. Člověk začne cítit takovou bezmoc, že s tím nic nenadělá, takže zprávy taky vynechávám. I když třeba na Hydepark se koukám ráda :D.

    OdpovědětVymazat
  41. Nedokážu odolat a nechám si těmihle dvěma kousky prozářit den (i za cenu toho, že budu zlá holka a stáhnu si je)! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, ty jedna zlá, zlá holko, vítej do party ;-)

      Vymazat
  42. **Ahoj Vivi,
    posílala jsem ti mail, jestli bys mi napsala tvoji adresu, protože jsi vyhrála giveaway na mém blogu ;) ( http://fashionpuding.blogspot.cz/ )
    Ještě jsem jí od tebe nedostala :) Když tak mi jí napiš na můj email : r.choc@me.com
    **Díky moc :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já psala hned, jen se mi od klávesnice kouřilo, ale nějak se nám to mejlisko asi zatoulalo. Napíšu určitě znovu, děkuju ;-).

      Vymazat
  43. ohohó, tak nech žije Vivi TV! :) idem na to

    OdpovědětVymazat
  44. Milá Vivi,
    pri tomto počasí je to ten najužitočnejší článok, aký mohol niekto vymyslieť :D Ten druhý film ma strašne zaujal a hneď ako si ho pozriem, stiahnem si aj ten prvý :D :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá K., stáhni oba najednou a věř, že nebudeš litovat ;-).

      Vymazat
  45. Vivinko, děkuji za tipy na filmy... zrovna jsem přemýšlela, co budu v tom škaredém počasí dělat, tak mám už aspoň vím! :)

    OdpovědětVymazat
  46. ta prva moznost ma zaujala, takze hor sa do pozerania:)

    OdpovědětVymazat
  47. Anonymní22:08

    ahojky heleď jestli chceš ten šátek z mého článku tak ti ho můžu u nás ve městě koupit a poslat ;) napiš mi svůj email pro lepší domluvu pokud budeš mít zájem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsi zlatá! Taková nabídka přichází jednou za 10 let ;-). Ozvu se určitě, díky moc!

      Vymazat
    2. Anonymní22:20

      :D aaale prosimtě vždyť o nic nejde ;) písni mi dyžtak sem nicol.sedlackova@email.cz

      Vymazat
  48. Vivi, tebe mi poslalo samo nebe! Díky převelice za filmové tipy. Konečně se nebudu muset po stoosmdesátéprvé koukat na Ten svetr si nesvlíkej a Notting Hill, když na mě o víkendu padne chandra (jako minule). Arrivederci, bella!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Roso, Notting Hill je pro mě skvělá nostalgie i po stopadesátýprvý ;-). Ten svetr si nesvlíkej jsem viděla před rokem poprvý a možná se časem ke "stopadesátce" dopracuju, Petr Nárožný tam exceluje ;-).

      Vymazat
  49. This is such a cute post! I don't really understand what you typed but I like the pictures :) I just followed you, hope you visit and follow back soon <3 P.S. Thanks for your recent comment on my blog post :)

    sunshineconnoisseur.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dear Ashley,
      thanks for visiting my blog. I´m happy ;-)

      Vymazat
  50. Friends with benefits miluju, Mila je uzasna a Justin jakbysmet, chemie tedy mezi nimi opravdu je:) U Jeden den jsem nemalo brecela, to uz mam holt v povaze:)
    Vcera, dnes a zitra mi doporucovala zrovna nedavno kamaradka, tak to musi zkouknout.
    Jinak ja bych Ti treba doporucila starsi film Bose nohy v parku, v nedeli mi zvedl naladu:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanýžko, o filmu Bosé nohy v parku jsem tu na blogu psala před rokem, je to skvělá záležitost:
      http://www.vintageblog.cz/2011/07/bose-nohy-v-parku-aneb-zaridte-si-byt.html

      Vymazat
  51. Určite si ich pozriem, taliansku kultúru milujem ;) Vivi poradila by si mi nejakú dobrú stránku na pozeranie online filmov prosím?:)
    ďakujem,Simona

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Simčo, asi tě zklamu, ale na žádnou opravdu dobrou stránku na on-line filmy jsem za svou "filmařskou kariéru" ještě nenarazila. Třeba si tvůj komentář přečte někdo, kdo bude mít nějaký dobrý tip...

      Vymazat
  52. samozřejmě že se líbí :-) já zase koukala na filmy ted u kamarádky, sjely jsme snad všechny romantický komedie :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To by mě zajímalo, co se ti tak samozřejmě líbí ;-)? Asi romantický komedie, viď? Já u nich potřebuju ještě špetku něčeho...něčeho navíc, abych si film uložila do škatulky "SKVĚLÁ romantická komedie" (moc jich v téhle škatulce podle mě není, ale odpočívá se u nich výborně, to zas jo.

      Vymazat
  53. Rozhodně není nad skvělý film ;) Já mám hrozně ráda Půlnoc v Paříži, Woody zkrátka s věkem neztrácí ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, Půlnoc v Paříži je skvělá. Hlavně se mi moc líbí Léa Seydoux! Je okouzlující.

      Vymazat
  54. love your vintage blog:) I follow you via bloglovin/122 and gfc/1106, follow back if you want:)
    xx chris

    OdpovědětVymazat
  55. O těhle jsem ještě neslyšela. Rozhodně si je stáhnu.:) A hrozně děkuji za tvůj komentář, ani nevíš jak mě potěšil! .)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veličenstvo Jelimane, prosím, neděkujte! Bylo mi ctí poznat vaše jelimanské království a stát se vaším poddaným Jelimanem. Těšit vás je od nynějška mou povinností! :-D

      Vymazat
  56. Skvělé Vivi, kouknu : ), http://katefashionstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  57. Ani jeden z tých dvoch filmov nepoznám, ale tvoje texty dokážu tak zaujať, že si tie filmy určite pozriem :) Super článok, len tak ďalej :)

    www.activeway.sk

    OdpovědětVymazat
  58. Zatímco Suzanne si užívala filmy v Karlových Varech, Vivi TV tu vysílala senzační šlágry, za které by se ani Bartoška nemusel stydět. Děkuji Ti, filmová fanynko, za skvělé tipy. Ty nové už znám, ale do staré Itálie jsem se ještě nepodívala. Hned to napravím! Já Ti, má milá, na oplátku posílám ochutnávku jedné italské dobroty, co ani nestačila vychladnout, ale voní podobně jako osvědčené dobroty. Do Říma s láskou Tě zve Suzanne. http://www.youtube.com/watch?v=dZcip9HY1Pw

    OdpovědětVymazat