23.7.12

Retro je nutnost moderní doby aneb Beatles žijou!

Obyčejné brambůrky Bohemia Chips stojí už 45,-, přestali vyrábět mou oblíbenou rtěnku, státní hlavy si budou zvyšovat platy o symbolických 20% a mně se zdá, že už nikdy nebude nic jako dřív! Kdyby byli bývali tenkrát Johna Lennona nezastřelili, říkám si, bylo by bývalo možná všechno jinak (třeba čipsy za dvacku).  Ale protože jsem opravdu chytrá, tak vím, že dlouho si zoufat nemá smysl a k rozveselení mi stačí docela málo - třeba tenhle song. Jak z klipu zjistíte, Beatles zpívají jednoznačně nejlíp, když si vlezou dovnitř piána, jezdí na bicyklu, lyžujou, koupou se ve vaně s plastovou rybičkou (John!), svlíkají se do pruhovaných trenek (Ringo!)...no prostě blbnou podle mýho gusta.
Jak jsem tak poslouchala Ob-La-Di, Ob-La-Da, vzdušnou myšlenkovou čarou jsem se dostala ke slavný Johnově Japonce Yoko Ono. A tak vznikly dnešní fotky. Nebo jsem napřed Yoko vyfotila v časopisu a pak jsem si na ni teprve vzpomněla? Nebo na mých fotkách vůbec není Yoko Ono?? No, každopádně neberte drogy, děti. 60. léta už jsou totiž pryč. K dobrý náladě vám musí stačit bítlsácký klucí. Pro jistotu ještě jednou klik sem.




Zleva: Yoko Ono a John - to je ono, to je klasika!, stará dobrá Vinea, retro gumička do vlasů s beruškou, korálkový náhrdelník se srdcovým křížkem od kamaráďuchy, pomáda na rty v retro stylu "Soda pop", míchátko do nápoje ve tvaru kytary. Na kousku papíru (dole na fotce) vidíte obrázek od další přítelkyně - jednou (pozdě večer) v hospodě na koleji namalovala mě a mýho kudrnatýho vlasatýho kluka, kterej si mě nakonec vzal za ženu - a VHL (čili Velká Hořící Láska) trvá a trvá ;-).



Z Yoko vyrostla opravdu véliká holka ;-)
 


Pamatujte, že děti, mámy, tátové, lékaři, geometři, Jonášové a psi by neměli brát drogy!! Celosvětového míru se dá docílit i jinak! 

Moje milá čtenářka - ta, co běžela za králíkem, mi do komentářů napsala: "Neberte drogy! Nikdy nikomu neberte drogy!" A co z toho plyne? No že krást se taky nemá ;-)

 
P.S.: dneska se mi chce tak nějak všemu smát (beru si týden blogového volna a uvidíme, esli mě ten humor přejde).

Vivi podpis

155 komentářů:

  1. Já kedysi počúvala Beatles stále ... vyrastali na tom moji rodičia ...a nejak tak sa to s nami viezlo ... ach jo kde sú tie časy platní a kotúčových nahrávok ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Ali, naštěstí se to s námi "nějak veze" pořád ;-)

      Vymazat
  2. Beatles jsou nejlepší! Stejně jako tvůj blog! Beznadějně miluju jak je, tak i tebe!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nic lepšího jsem si ráno přečíst nemohla ;-). Za sebe i za Bítls děkuju.

      Vymazat
  3. jé, Beatles jsou úžasní :) říká se, že prý v každém století jsou nejlepší 60.,70. a 80. léta, tak třeba za pár desítek let zase taková doba nastane :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, tak hlavně ať se těch nejlepších šedesátek a sedmdesátek ve zdraví dočkáme ;-)

      Vymazat
  4. to Yoko naozaj teraz vyzerá takto, to by som nikdy nepovedala :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. veď áno - aj ja som bola prekvapená; ale pekná je stále ;-)

      Vymazat
  5. Ty chipsy mě taky naprosto naštvaly. Respektive ti, co to zařizují...Ale já mám ráda Strážnické brmabůrky, pokud mohu doporučit.)!
    A Beatles asi mají rádi snad všichni, ne? To ani jinak nejde.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jo, budu teď frčet na "Strážnickejch"
      Určitě Beatles nemají rádi všichni, ale měli by ;-)

      Vymazat
  6. Beatles jsou nestárnoucí klasika, doma ještě občas poslouchám "elpíčka". :) O zdražení chipsů an nevím, protože to moc nekupuji, ale o zvýšení platů státníků vím, ale dny si tím kazit nenehám. Sice se občas u takovýchto zpráv rozčílím, ale pak raději přemýšlím, jak by to šlo změnit...
    Radost z tvé blogové dovolené moc nemám, protože si tvé články čtu po ránu v práci a zpříjemní mi hezky den, ale bočas je to potřeba. Těším se na další článek! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, dobře děláš, kazit si náladu hlavama pomazanejma stejně nemá cenu.
      Bude to jen týden ;-)

      Vymazat
  7. Mě toho vždycky napadne tolik, co sem chci napsat, až to pak vypadá, že to nemá žádnou hlavu a patu. Takže jen nejsilnější vzpomínka na gumičku s beruškou, kterou jsem nosila jako malá Lucinka (co ztratila bačkoru a na dvorku si hrála, samozřejmě) a na desku Beatles, kterou jsem ulovila v antiku a několik let ji měla vystavenou. Co ty ve mně, Vivi, nevyvoláš za vzpomínky :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My Lucinky jsme prostě tyhle gumičky musely mít! A v co největším množství, protože Lucinky, jak známo, neztrácejí jenom bačkůrky, ale taky sponky a gumičky a ponožky, no ne? ;-)
      Já si myslím, že by sis ji měla zase vystavit. Už "kuli" mně ;-)

      Vymazat
  8. Anonymní8:55

    Zase jsi mě svým článkem rozesmála.Má takové roztomilé drogové opojení. :) Videokllip mi také pořádně zvednul náladu, ale zdá se mi, že Lennon nemá plastovou rybu, ale letadýlko . :)))
    K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nó, je tam takové lehké psychedelicky drogové opojení, ale jenom z legrace. Vždyť přece "Vivi říká: žádné drogy" :-)
      Abych ti řekla pravdu, jak tam v tom videoklipu sedí John Lennon ve vaně a má tam fakt málo pěny, tak jsem na tu plastovou hračku koukala jen tak periferně ;-). Asi teda letadýlko, když to říkáš. Miluju svoje pozorné tajemné čtenáře :-)

      Vymazat
  9. tak toto je super clanok! :D tiez mi urobil dobru naladu :D

    OdpovědětVymazat
  10. Wow, jsem naprosto uchvácená tvým blogem! A jsem moc ráda, že díky tvému komentáři, jsem tě našla! ;)
    Po přečtení článku mám opavdu dobrou náladu! navíc Beatles jsou nezapomenutelní a nejlepší :)

    Ovesné sušenky, kdyby šlo, klidně ti je udělám a pošlu poštou :D.. Nebo třeba jednou se někdy někde náhodně potkáme a já zrovna u sebe budu mít ty výborné sušenky a dám ti je =P. Kdo ví ..
    PS: Ty jsi z ČB? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Znovu to musím napsat: Ó, výborně! To mám velkou radost. Halley, já klidně budu čekat u Černý věže v ČB od rána do večera a vyhlížet děvče s baretem a copy, který nese krabici se 13 ovesnýma sušenkama (sním je najednou a pozvu Tě pak za odměnu k Piccolovi na skvělý kaféčko. ;-) Jsi zlatá :-*

      Vymazat
    2. To je tak milé! :)) Baret bych někde sehnala, už dlouho jsem si ho chtěla pořídit. Jen s tím copem bych to viděla bledě, jedině si sehnat příčesek. Pak bys mne možná u Černé věže poznala :) Jen aby jsme každá nestála na jiné straně, už se mi to párkrát stalo :D

      Vymazat
    3. Milá Halley, já vycházela z "ikonky/obrázku" u tvého nicku, a tak jsem si myslela, že nosíváš copy a červený baret ;-). Tak až upečeš sušenky, pošleš fotku a sladíme termíny v našich diářích, budu se těšit na setkání. Mě poznáš tak, že v jedný ruce budu držet jahodovou zmrzlinu, v druhý malý dárek pro Tebe a budu mít dychtivý výraz (to kvůli těm sušenkám) ;).
      Měj se krásně!

      Vymazat
    4. Milá Vivi, vím, je to matoucí, ale tuto slečnu zde mám pro mou inspiraci ;). Je moc krásná a její fotografku (Báru Prášilovou) mám velmi ráda! :)
      Tak super, budu se snažit, aby se mi povedly! Mohla bych zkusit s různými druhy ovoce a ty mi pak řekneš jaká kombinace je nejlepší 0:). Už se na to těším! Do konce prázdnin bychom snad nějaký termín mohly najít ;)
      PS: Moc krásný popis! :) S těmito indíciemi budeš nepřehlédnutelná =P

      Vymazat
  11. Opět skvělý článeček nabitý pozitivní náladou..:)
    Podobnou gumičku jsem měla taky :D Ale nejraději jsem měla takové ty klasické sponky do vlasů, které když mi maminka zacvakla, třásla se mi z toho celá hlava :D
    saras-island.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sáro, jóó, "praskací sponky"!!!!! Ty jsem milovala a sháním je. V DM mají jejich "napodobeniny", ale já potřebuju nutně pravý retrovky se srdíčkama nebo kytičkama, ze kterých se roztřese celá hlava! :-**

      Vymazat
  12. Strašně se mi líbí, že i z toho, jak spousta věcí nestojí za nic, uděláš takhle pozitivní příspěvek. :) A Beatles jsou... prostě Beatles, nic jako oni už nebude. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se strašně líbí tvůj komentář ;-). Děkuju.

      Vymazat
  13. cool post, I love the Beatles.Thx for sharing:)
    happy monday,
    xx chris

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dear Chris, thanks. Oh yes, Beatles = ageless love ;-).

      Vymazat
  14. To je ale retro post! :))

    OdpovědětVymazat
  15. Chlapci z Liverpoolu to naozaj vedeli , to sa musí nechať ! :) Super článoček , najviac sa mi páči VHL obrázok :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ach ano, v Liverpoolu se rodí hvězdy :-*. Přeju ti taky VHL ;-)

      Vymazat
  16. Beatles mám fakt ráda, to's mi udělala radost, ale na druhou stranu nemám ráda Yoko a vlastně ani nevím, proč. ale stejně si teď prozpěvuju všechny hity od kluků mého srdce a závidím ten bezva obrázek s VHL, taky musím takový namalovat! ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Slečno L, možná to bude proto, že se podle tajných zdrojů Yoko snažila Beatles rozeštvat. ;-) Ale něco na tý japonský holce být muselo, když jí John tak propad´.
      http://aktualne.centrum.cz/kultura/hudba/clanek.phtml?id=639822
      Obrázek VHL (tebe s Úžasňákem) musí někdo namalovat tobě, aby to platilo ;-). Nejlíp ve vysokoškolský hospodě, po několika Kozlech. :-)

      Vymazat
  17. Beatles jsou klasika!:-) Hezky si ten týden volna užij!:-)
    Mila de Illusoire

    OdpovědětVymazat
  18. Anonymní10:51

    Hahahaha! :D to neni vubec mozny, ty mas rada vineu! To ja taky strasne moc, zrovna vcera jsem o ni psala! My jsme urcite nejak strasne propojeny, vim to.. :D
    To ze si chteji zvysovat platy kdyz vsichni ostatni setri me taky stve, yoko ono rada nemam, porad ji mam zafixovanou v hlave jako TU, co rozborila beatles. A ten obrazek je skvelej, a i zkratka VHL! Ja mam taky zkratku, ZPSVPG - zhuleny ptakopysk smejici se v predaleke galaxii, sice bych to zrovna dneska kvuli tvemu pouceni o drogach psat nemela, nicmene se nachazim v podobne vysmate nalade jako ty.. takze mi neda nenapsat to :D
    Krasny den vivi! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Zoe, díky za zábavnej komentář. Na Vineu se jdu k tobě bez meškání podívat. Já myslela, že už o ní dneska nikdo ani neví, natožpak že by o ní psal ;-).
      Já vím, Yoko má tuhle nepříjemnou pověst, ale když mě se tak líbí retro fotky, na kterých je s Johnem! ;-)
      ZPSVPG bych začala okamžitě taky používat, ale vzhledem k tomu, že si to v životě nezapamatuju, tak zůstanu u VHL nebo taky VSL (Velká Světová Láska).
      A z toho mýho drogovýho poučení nechť si každý vezme to svý a klidně ať se z předaleké galaxie směje o sto šest :-))

      Vymazat
  19. Vivinko,
    preju TI krasnou blogovou dovcu a ja si jdu pustit Beatles....nejlip asi Help, protoze
    proste perfektne vyjadruje mou soucasnou situaci:DDD

    CHIC SICILY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, já myslela, že k tobě sedí spíš "I Feel Fine". ;-)

      Vymazat
  20. Ať žijou "Brouci", ale ne v hlavě:-D.Tak se mi ta Yoko zdá, že je v nějaké depresi a jí,jí a jí:-) S P. Mc. jsem byla jeden čas (než jsem se odstěhovala, kdo to měl s těma fanynkami pod okny vydržet?!)v Londýně i sousedy. Krásné suvenýry, vypadalo to že se v 68 změní celý svět, ale..., jak se zdá měníme se pouze my!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Renatko, anebo je Yoko šťastná, a tak jí a jí a jí.
      A nemysli, že svou beatlesáckou zkušenost odbydeš v několika větách v tomhle komentáři. Chci celý dlouhý článek, chci, abys přeháněla, abys nevynechala žádnou podrobnost, a abys mi ukázala Paulův podpis na svojí podprsence!! ;-)

      Vymazat
  21. To "symbolické" zvyšování 20% u platů poslanců mě pobavilo:-).

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj Vivi, tvůj článek mi opět v pondělí ráno vykouzlil úsměv na tváři :) Beatles byli mládí mých rodičů a my jsme je zpívávali s naším profesorem hudebky na gymplu. Vždycky to uměl rozbalit :) Nicméně tím výrokem o drogách jsi mi připomněla hlášku z Lásky nebeské: "Děcka, neberte drogy... Staňte se hvězdou a budou vám je dávat sami." :D Pěkné pondělí přeju.
    Eve.h

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, tak to jsi měla štěstí na učitele hudebky. My měli Jarku Dlabačovou, sedávala u piána a hrála "Kdeže jste ňa husičky zanechaly"...nó, takže jsem si musela hudební vkus tříbit sama :-D.
      Jó, Láska nebeská a naše stárnoucí rocková hvězda, která se snaží o come-back za každou cenu ;-). Já ten film miluju!

      Vymazat
  23. Naprosty souhlas!

    http://klaraspoint.blogspot.be/
    http://klaraspoint.blogspot.be/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak se mi to líbí. Moji čtenáři by se mnou vždycky měli "naprosto souhlasit" :-D

      Vymazat
  24. Lucíí :)
    Konečně ti píšu !!! :)
    Taky si vždycky říkám " to je taková škoda , že jsem Beatles nezažila ... :(
    Určitě bych je Milovala !!! :)
    PS : Mě brambůrky netrápí , dělám si je sama :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gabulko, Beatles můžeš milovat, i když jsi je nezažila. Vezmi si příklad ze mě ;-).
      Domácí čipsy? V tom případě mi musíš dát někdy recept.

      Vymazat
    2. Lucinko , Ano vezmu si příklad z tebe ! :)
      Recept : Nakrájet bramboru na opravdu tenké plátky ( nejlépe tím spešl kráječem z teleshopu :) dát na plech ,osolit,polít olivovým olejem a přidat nějaké koření ( příchuť brambůrek :)
      Dát upíct a hotovo :)
      Takovéto brambůrky papám já :)

      Vymazat
    3. Paráda, Gábi! Kam se hrabou Bohemia Chips. Vymyslela jsem pro ně nový slogan: "Bohemia Chips - od teď už nikdy víc". ;-) Od teď jen "brambůrky ála Gabulka" ;-)

      Vymazat
  25. Anonymní11:45

    Vivysku,
    Miluju Beatles!
    Miluju tebe
    a miluju zivot!
    S laskou Tva milujici
    Milovnice
    Mi .... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Michajličko, milovnice moje nejmilejší, ty jsi prostě moje! Dlužím ti mejlisko - napíšu hned teď! A balíček ti dneska připravuju a bude tam toho hódně a bude celej letní a trochu retro a trochu zaláskovanej a úplně celičkej pro tebe! :-***

      Vymazat
  26. Vivi, moc děkuju za milý komentář u mě na blogu. (Trsátko a struny? Můj muž je taky drnkálista ;) Abigail taky zdraví!

    Líbí se mi, že jsi "jiná" než ostatní bloggerky. A hlavně snad nejvíc milá ze všech :))

    http://svetpodles.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc :-D, to bych mohla číst od rána do večera.
      Já bych taky hrozně chtěla Abigail. A pár takových "abigailek" máme na chatě a já jim házím bublaninu a sýr, ale nikdo z rodiny to nesmí vidět, protože chtějí myšičky Márinky z chaty vypudit!!!! Oh! :-D

      Vymazat
    2. :D Pěkné :D Já mám krom Abi ještě dvě potvory a za nic na světě je nedám, jsou to miláčci :)
      Moc Ti děkuju za follow, taky si Tě (konečně, už Ti tu občas nakukuju taky docela dlouho :D) přidávám :) Užij si volno od blogu a už teď se těším na další článek :))

      Vymazat
    3. Já se ti vůbec nedivím a tvoje malé milé potkany moc zdravím!
      Jsi zlatá, děkuju moc. Keep in touch ;-)

      Vymazat
  27. Vivi, retro je díky tobě zas a znovu tady :-) Ale týden bez tvých příspěvků? To nezvládnu :-( Kdo mě bude nabíjet energií tak jako Tvoje příspěvky?Ale jinak překrásný retro blogové volno :-)
    Popelka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Popelko, díky tobě ožívají pohádky, díky mě zase doba dávno minulá. Máme to skvěle rozdělený. Jsi strašně milá, děkuju a můžeš si třeba číst starý příspěvky, kdyby ti bylo bez nových článků smutno. A když ti bude nejhůř, zavolej mravenečky a voni ti pomůžou. Nebo to bylo, milá Popelko, zas v jiný pohádce? :-)

      Vymazat
    2. Ty jsi milá Vivinko :-) Pohádky a retro ožívat musejí, bez toho by to nebylo to pravé ořechové :-) To si piš,že si budu číst starší příspěvky, pořád jich tu je dost co jsem nestihla přečíst :-) Papa

      Vymazat
  28. I když jsem ty časy, kdy byli The Beatles na vrcholu své kariéry, nezažila, přesto je miluju a když mě přepadne taková ta nálada.. ráda si je pustím ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jó, to je to naše mládí! Hodně jsme toho nezažili, ale to nám nebrání si občas retro pustit do srdcí a trošku se vrátit zpátky do doby, kterou si tak rádi a beztrestně idealizujeme. Navíc já jsem taková "romantička", že si myslím, že Beatles jsou pořád na vrcholu svý kariéry ;-).

      Vymazat
  29. Odpovědi
    1. Marti, a ještě lepší než "VHL obrázek" je VHL ve skutečnosti ;-)

      Vymazat
  30. Ááá, tu písničku od nich mám moc ráda! :D Zpívával ji i taťka se svou kapelou, možná proto je mi i blízká.
    Kéž bys mohla psát každičký den články pro rozveselené dušičky. Vždy mi pomůžeš. =)
    Ten poslední obrázek je suprovní! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Rony, Obladioblada je startovní song - měl by startovat (začínat) každý den, byli bysme pak veselejší a usměvavější. ;-)
      To mám velkou radost; po létě plánuju stoupající frekvenci mých článků ;-).

      Vymazat
  31. Milá Vivi,
    dnešní článek mě potěšil obzvlášť, často si taky říkám, jak by.. kdyby nám tu John zpíval dál a dál... Ale pak si vzpomenu, jak je to vlastně s těmi rybami, kde by byly, kdyby nebyly rybníky, však víš (bodejď jihočeška, že!) :-) Mír s Tebou za osvětu a za to, jakým příkladem nám jdeš... Ale Yoko, tu jsem nikdy ráda neměla... No a teď je to už vážně velká holka. A na závěr si nemůžu odpustit, ať jsou John s Yoko sebehezčí pár, tak na Vás s mužíčkem stejně nemají :-)
    Měj krásný bezblogový týden :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terinko, čteš v mých článcích mezi řádky, máš bod. Přesně tak jsem to s tím "Kdyby bývali byli.." myslela. Ryby v zadku nejsou určitě nic příjemnýho, to dá rozum :-).
      Ach jé, děkuju za kompliment. Je fakt, že nám to straaašně sluší, když se líbáme :-)))
      Já ti nevím, jestli to ten týden nakonec vydržím ;-).
      PEACE!

      Vymazat
  32. Ach, Beatles ... dneska jsi mě tématem článku potěšila ještě více než obvykle, vlastně jsem se zrovna dodívala na Imagine: John Lennon, a ach ach ach. Nikdy ho nepřestanu obdivovat, protože love is all you need! :)
    Juno

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máme podobný platonický lásky, milá Juno ;-)

      Vymazat
  33. Hi Vivi! Love Beatles too, one of my fav is all u need is love! enjoy your week off!! big kiss!:*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oh, darling, "need is love" is best song ;-). Thanks :-**

      Vymazat
  34. Zdravím Vivi, retro můžu, Beatls taky a hlavně na vineu jsem si nedávno vzpoměla, že bych si nějaký takový pití dala , ale ani nevím jestli se dá ještě podobný pití někde dnes sehnat? Měj krásné volné dny!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, jasnačka - Vinea se pořád ještě vyrábí. Koupila ji společnost Kofola, pokud se nepletu, ale pořád je k dostání a chutná skvěle ;-).Já ji mám ráda ve skleněných lahvích, ale dělá se i v "petkách":
      http://www.la-vin.cz/vinea-15l-pet-bila:p:29862

      Vymazat
  35. Anonymní14:25

    Z té starší hudby jsou Beatles jednoznačně nejlepší. Ani nevím, kterou písničku od nich mám nejradši, všechny jsou super.. Dřív to musela být tak populární skupina, občas si říkám, že bych chtěla zažít tu jejich dobu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá J., já si říkám dokonce hodně často, že bych jejich dobu chtěla zažít. Tak jedině z filmů a písniček...ale i ta naše doba je krásná, blahobytná ;-).

      Vymazat
  36. Já teda nenosila berušku, ale mamka mi dávala na palmu z vlasů banánek.. Asi jsem hold mladá a berušky už nefrčely. Zato Beatles, ty miluji! A drogy neberu! Děkuji za rozveselení. :)

    OdpovědětVymazat
  37. Je lepší nepřemýšlet nad tím co by, kdyby. Ale s Tvým názorem souhlasím. Retro beruška je skvělá, pořád je doma někde mám. Nosila jsem je do školy když mi babička pletla "vrkočky".
    Beatles jsou dokonalý. :) Jako Ty a Tvůj blog ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Anetko, moje "kdyby" jsou myšlená vždycky s nadsázkou; dokonce ani ty brambůrky za 45,- mě zas tak nehlodají :-). Den je krásnej zrovna teď, bez jakýchkoliv "kdyby". I když...kdyby fakt toho Johna tenkrát David Chapman nezastřelil...
      Pusu na tvoje vrkočky posílá Vivi ;-)

      Vymazat
  38. :))) Opět jsem se pobavila, díky Vivi!
    Beatles jsou klasika, ale Yoko Ono moc nemusím, nějak mi ta ženská nesedí, no asi je to ta moje zpropadená intuice! :))
    ~ The Diary Of Pie Rette ~

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Yoko Ono? Kdo by ji měl rád? Mrcha jedna ;-)

      Vymazat
  39. U Beatles nejradši cvičím a tancuju :)

    OdpovědětVymazat
  40. Tak si své blogové volno užij, ono je to občas potřeba..! ;) já jsem se z něj právě vrátila :D

    OdpovědětVymazat
  41. od beatles ma úplne najviac baví ich come together, ak nepoznáš-tak rozhodne odporúčam ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od Beatles spoznám všetko. Ďakujem. ;-)

      Vymazat
  42. Anonymní19:14

    Bítls,co říct,že.Klasika,úžasná klasika.Zabite mě,že jsem jim propadla relativně nedávno.Moc se za to stydím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na poznání Beatles není nikdy pozdě.

      Vymazat
  43. Milá Vivi, opět jsem se pobavila, ty jsi vážně neskutečné číslo! Beatles taky "můžu", parádně se na jejich songy blázní třeba i s klukama-pucíkama, když si děláme "diskotéku":-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Péťo, pokud nemáte uzavřenou společnost, tak bych si taky na tu vaší diskošku přišla trsnout ;-).

      Vymazat
  44. Při první větě jsem se lekla, že to bude dneska smutnej článek a ejhle není. Brouci na mě útočí z odkazu :-) Miluju Brouky a tímhle článkem si mi maximálně zvedla náladu takhle před narozenima :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Sandro, smutný články nevedu ;-). Už dopředu gratuluju a dnešní článek ber jako malý dárek k narozeninám ;-).

      Vymazat
  45. Milá Vivi, já jsem to u tebe poslední dobou flákala, nějak jsem neuměla napsat nic důstojného...
    A tak tě moc zdravím a těším se na další příspěvek!
    Světu mír, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko, ať už jsi můj tichý čtenář nebo se mi tu rozpovídáš (tj. rozepíšeš), vždycky mě moc potěšíš!

      Vymazat
  46. skvělé, jako vždy : ), http://katefashionstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  47. Milá Vivi krásně jsem se tu u Tebe naladila.Úžasný příspěvek a tu berušku i já měla na svém pidi culíčku pořed lety :o)Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem moc ráda, děkuju.
      Pidi culíček s beruškou - zatím nepřekonaná klasika ;-)

      Vymazat
  48. Beatles nikdy nevyjdou z módy, doufám. Miluji je navždy. Máme doma rodinný poklad - desky, které taťka dovezl z cest po světě, často nelegálně:-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Skvělý! Takže kdybych se někdy ocitla na okraji společnosti a začala loupit, rozhodně půjdu jako první k Papaye...pro ty tvoje elpíčka! ;-)

      Vymazat
  49. Tak video je luxusní - POBAVILO :'D
    Jinak to že Johna zastřelili, mi pořád nedává smysl.
    A jako poslední věc, ti závidím ty obrázky.. Vždycky je tak vkusně naaranžuješ.. prostě BOMBA!! Jednou budeš designérka ;)

    P.S. Čipsy za dvacku by se škily :DD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bezva, Míšo. Já na tenhle videoklip taky nedám dopustit.
      Taky to nechápu a myslím, že ani střelec David Chapman ne. Špatný věci se dějou, s tím nic nenaděláme. Naštěstí Beatles budou žít na "jůtubu" pořád ;-).
      To mám velkou radost, že se ti moje fotky líbí. Tak jo, sudičko - až já budu velká, budu designérka. ;-)

      Vymazat
  50. Beautiful photos!
    So inspiring and great!
    I loved Beatles! My favourite one is Paul.
    Kisses <3

    vintageiz.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  51. Loving your blog! followed you, hope you can follow back :) http://xxxloveisbeautyxxx.blogspot.ie/

    OdpovědětVymazat
  52. Such great collages and looks so cool..! xo akiko
    Style Imported

    OdpovědětVymazat
  53. Já ty drogy ale chci brát!
    A kdy Yoko takhle vyrostla? :-O Na ten hrudník jsem čučela dobrý tři minuty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vegetariáni berou taky drogy? :-) A kdo bere drogy, dívá se pak na Yoko tři minuty, viď? Ale vážně - spustit z ní zrak dokáže jen otrlá povaha. Možná jsem jí ještě trošku "přidala" tím úhlem focení :-)

      Vymazat
  54. Boží článek jako vždy! :) Beatles miluji! :-) Dneska si je tedy pustim, kdyz jsi me tak navnadila, ty opicko jedna! :D ..

    OdpovědětVymazat
  55. omg super love the last picture, so meaningful and fun! no drugs!! xx

    Letters To Juliet

    OdpovědětVymazat
  56. Jeeejo Vivi, nevedela som, že ťa Chrobáci tak uznávali :D Každopádne prvá fotečka je dosti luxusná. Uži si blogové volno - ale vráť sa!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vivi byla oblíbená napříč celou muzikantskou histórií ;-).
      Děkuju, milý Patapufe, "vrátím sa" :-*

      Vymazat
  57. Beatles miluju a nikdy neprestanu, Ringovi bych klido pido zpivala I wanna hold your nose a hlavne bych jecela a pistela jako spravna fanynka v prvnich radach. Skoda, nepostesti se mi to, ale tancovat na ne muzu stale a pit k tomu treba cervenou Vineu:)
    Uzivej blogove dovolena a vrat se k nam odpocata a s opet superskymi clanky:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Hanýžko, tak to já bych to zpívala spíš Johnovi ;-), ale to je dobře, že každá jinýmu, aspoň si nepolezeme do zelí ;-).
      Někdy trsnem spolu!
      Vrátím se ;-)

      Vymazat
  58. Loving your images and your inspiration =)

    Fashion and Cookies
    You're invited to my $50 GIVEAWAY on LASPACENY.com !

    OdpovědětVymazat
  59. Tohle mě extra potěšilo, děkuju. Když mi bylo nějakých 15, 16 na Beatles jsem úplně ujížděla, za rok už byl mým hrdinou výhradně John :) A i když se dneska po pár letech už tak krásně nadchnout neumím, tak je (a ho) mám pořád moc ráda :)

    Trochu tu zlehčuju, ale když jsem si přečetla to o nebraní drog, hned mě napadlo:
    "Neberte drogy! Nikdy nikomu neberte drogy!"

    Krásný týden, Vivi :)

    http://mojeobludarium.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Počkej a to chceš jako říct, že kdyby se John podepisoval na holej pupík, že by ses drala přede mě? Protože já taky milujůůů Johna!! Jedině, že bysme se rozdělily. Já bych měla na pupíku "Lennon" a Ty "John".
      Jó, ty platonický lásky holt neumíraj!

      Vymazat
    2. Domluveno ;-)

      Vymazat
  60. Tak vidím, že mam průšvih. Neber drogy. Hm, to se lehce řekne. Ale když Ty a Tvoje články jsou tak návykové! Jsi pro mě moje droga a teď budu mít týden nuceného abstaku :-)

    OdpovědětVymazat
  61. Tak vidím, že mam průšvih. Neber drogy. Hm, to se lehce řekne. Ale když Ty a Tvoje články jsou tak návykové! Jsi pro mě moje droga a teď budu mít týden nuceného abstaku :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tahle závislost se, moje milá mejkapová dívko, s radostí povoluje a tím pádem můžu slavnostně napsat - ať žijou drogy! ;-)

      Vymazat
  62. retro je stále in a Beatles môžeme asi všetci počúvať dookola, to sa nikdy neobohrá :)...tie lienky do vlasov si pamätám...tak rozmýšľam či už aj ja nie som trochu "retro" :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bibo, kdepak, nejsi retro!!! Spíš bych řekla..zralá, zkušená, věkem krásná ;-)).
      :-*

      Vymazat
  63. Beatles jsou a vždy budou ta nejlepší kapela,která kdy světu něco přinesla, obohatila ho o velkou spoustu věcí. Jejich písně mají smysl. Když se podívám na dnešní "popíkové" zpěváky a zpěvačky, říkám si: "Co ?!" tohle já vlastně poslouchám ? Popravdě, proč vlastně všichni posloucháme ty současné "pecky", které uslyšíme na Evropě 2 ? Já osobně vím, že vždy když se ta nějaká nová popová pecka dostane do Čech a konkrétně do naší třídy, jakoby se svět zbláznil - všichni to poslouchají jenom protože je to PRÁVĚ TA NOVÁ, aby náhodou někdo nebyl v dnešní hudbě zaostalý. Mě je to opravdu jedno ! Já si Beatles POSLOUCHÁM jak chci - jsem zblázněná do spousty jejich písní a nevadí mi to, např. Help, Fool on the hill, Strawberry fields forever, Let it be, I me mine, Hard days night a samozřejmě jejich neslavnější písnička, Yesterday :) Je mi jen 13let, ale to co se mi líbí za hudbu přece neurčují žebříčky HITPARÁD ! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Barbaro, děkuju za vyčerpávající komentář. Souhlasím se vším. Evropu 2 ani jiná ráda neposlouchám, stejně tak jako se nedívám na televizi. Je to všechno pořád dokola, výmývání mozků. Mám velkou radost, že mám mladičkou čtenářku (ale pozor - já jsem taky mladáá, i když 13 už mi jaksi bylo), která má svůj styl a svůj (vytříbený) vkus, za kterým si stojí.
      Máš můj potlesk.

      Vymazat
  64. I Ty jedna Vivinko:-)
    To jsi mě zase pohladila..Nemám teď moc času na brouzdání,neboť mám doma opět 4 děti znenadání a hledám v sobě nadání,až mi to hrůzu nahání:-),abych dokázala býti,jako Ty hravá a nebolela mě z toho s těma 4 malýma klukama hlava:-)Díky milá za tip,jak je zabavit a přitom trošku kulturně vzdělat..
    Bude u nás disco Beatles!!!
    Měj se vesele a beatlsově,buď usměvavá i bez drog:-)v každé roční době:-)
    Pusu v poklusu posílá
    Brigit

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty moje milá blogová mámo, ráda udělám, co mi řekneš. Budu usměvavá, nebudu brát drogy a to sice od jara do zimy. Poslušná jsem! ;-)

      Vymazat
  65. Anonymní17:34

    miluji beatles a taky bohemia chips.
    pamatuji, jak sjem je kupovala za třicet. jo, děsný pamětník
    ale aspoň mi ta cena pomůže zbavit se závislosti na nich, celkem to leze do peněz :DDD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to máme stejný lásky ;-).
      Jó, a pívo prej stálo kdysi 2,50 Kčs :-)
      Určitě, zbavíme se závislosti tak, že si místo brambůrku budeme kupovat čokoládičky, gumový medvídky a nanukáče!

      Vymazat
  66. S cenou mých oblíbených i jiných brambůrků už jsem taky delší dobu pořádně nespokojená! Cenu zvyšují ale jejich množství opačným směrem:/
    Aaa týden pauza? Co budeme bez Vivi dělat ?:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Demi, ty kecko ;-), už to utíká. V pondělí jsem tu zas jak na koni!

      Vymazat
    2. Né vážně pořád to tu kontroluju:P Dobře dobře, budu se těšit:))

      Vymazat
  67. Beatles!!! Beatles!!! Mám doma pomalu jejich kolekci, od nádobí po oblečení

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš doma jejich kolekci? Nezávidím jen proto, že jsem slušně vychovaná ;-).

      Vymazat
  68. Beatles jsou jednoznačně bezkonkurenční!
    A máš krásný blog!;)
    No..já jsem byla také až po uši "zaláskovaná" do dortíků a pod..:)
    Ale je to droga, te které jsem se vyléčila (částečně)..a on ten dortík pak chutná lépe, když si ho dopřeješ za odměnu jednou za čas :D..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky.
      Né né, mě nepřemluvíš! Dortíky každý den = to je moje heslo :-D

      Vymazat
  69. Nikdy nikomu neberte drogy! = sa tu chichocem! :D no ano, asi by som nebola rada, keby mi zobrali! teda ved ziadne nemam! ale som pocula ze aj tie zdrazeli - ako tie brambuurky :D Yoko mam rada! Na tej fotke ma mrte uces, taky ako z postele! Asi bol John tiger medzi plachtami :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aj ja sa tu chichocem, lebo mám radosť, že ťa mám! :-) John a tiger?...Nikto nepochybuje, jasnačka! ;-))

      Vymazat
  70. hey :) my blog today about a new post. You must to see this you don't have a choice xD
    Thanks for spending time on this comment sweetie :)

    OdpovědětVymazat
  71. Toto je neskutočne milý post.

    OdpovědětVymazat
  72. cool pictures!

    delicatelyfierce.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  73. Vivinko,
    moc pěkný článek, jako vždy♥
    a úžasné obrázky!

    OdpovědětVymazat
  74. Hezky clanek & fotky)*


    souvenirspourtoujours.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  75. to si delas srandu, ze Bohemia chipsy stoji 45!!! :))) jinac miluju ty tvoje kolaze. A moc dekuju za krasny komentar onehdy <3

    OdpovědětVymazat
  76. Jé, no tak to je boží! The Beatles miluju a fotky jsou úplně úžasné :). Retro se teď docela rozjelo, což je dobře :D. Hrozně se mi to líbí :D. A docela bych udělala stroj času, jenom proto, abych si mohla zajít na koncert Beatlesáků (a hlavně Queenů), nebo prostě zažít tu atmosféru :).

    OdpovědětVymazat
  77. Děkuju vám všem za príma komentáře. Jste zlatí. Sejdeme se tu brzy zas ;-)

    OdpovědětVymazat
  78. Beatles si pouštím a hned je mi líp ;).
    Ty chipsy fakt podražily, asi je to nějaká zvláštní daň z nezdravých věcí :).

    OdpovědětVymazat
  79. Ahoj Vivi! Parádní článek!!! Na "drogách" fičím od minulého týdne, a Vineu tu teď piju po litrech. Jede po ní mlíko! Jo, mama is in da house!!!! moc moc moc pozdravujeme i s novým čtenářem a těšíme se na další články!!!! pusinku a papa

    OdpovědětVymazat
  80. Och Beatles! Zrovna v Paříži jsem si je pouštěla skoro každý den. Nedávno jsem i viděla film Across the Universe, takže mám Beatlesáky opravdu maximálně připomenuté. :)

    OdpovědětVymazat