21.8.13

Růžový fešák ze Starbucks aneb zůstanu s ním napořád

Koupili jsme si velký gauč a pak jsem dlouho vybírala super měkké a barevné polštářky, aby na něm bylo to nejpohodlnější sezení. A to všechno jen proto, abych stejně nakonec skončila na podlaze. Neznám totiž nic lepšího, než vzít si knížky, notesy, notebook, sednout si na parkety a jen tak na zemi relaxovat. A vy mě znáte - nikdy by to nemohla být doopravdická pohoda, kdybych u toho neměla šálek horké kávy. A tak tady dneska otevřu, jako správná kavárenská fanynka, kávové téma a povím vám o jednom růžovém hrnku, který mi připomněl, jak snadné je zamilovat se.

A než začnu vyprávět, uděláme si kafčo, co říkáte? Třeba pikantní zrnkovou kávu Kati Kati Blend (čerstvě ji umelu - pro vás chci jen to nejlepší). Jen chvíli počkejte, za pár okamžiků můj starý mlýnek s Jane Fonda předvede, co ještě umí! Čerstvě mletá Kati je silná, voňavá, jiskřivá a má květinovo-citrusové podtóny, takže si na své přijde každý kávový fajnšmekr. A i vy, co kafe nepijete, dostanete svůj hrnek s čokoládově temnou tekutinou...už jen kvůli té vůni to za to stojí.

Zleva: LP The Four Aces (snad jsou ti chlapci tak šťastní, jak vypadají), amer. Vogue, růžový termohrnek Starbucks s brčkem (původní brčko je zelené, ale já je ráda měním), blok Esprit, sešit a diář Moleskine a jelínek s kostkovanou mašlí (tomu jsem termohrnek opatřila taky, i když zatím jen kreslený).
Kdo si myslí, že láska na první pohled existuje jen ve filmech s Robertem Redfordem, ten se mýlí. Jsem živým důkazem toho, že pravá láska se dá potkat i ve skutečnosti. Za ruku totiž držím nejsuperbezvadnějšího muže a v druhé ruce mám nejlepší růžový termohrnek Starbucks, který jsem uviděla poprvé na jaře v jednom časopisu. Byl tam - celý růžový, zářivý, s typickým logem a hned jsem neomylně věděla, že on byl stvořený pro mě a já pro něj. Nemohla jsem si ho odepřít, musel být prostě můj. V té době jsem byla na cestách a ptala jsem se po něm snad v každé Starbucks kavárně, kde ale pokaždé, když jsem řekla "jeho jméno", zavrtěli hlavou: "už není". Zapojila jsem tedy své známé, zvědy, detektivy, ale hrnky už zkrátka nebyly nikde k dostání. A protože nevěřím na smutné konce, vyčkávala jsem...
Čekala jsem několik měsíců (nadlidský výkon pro někoho, kdo je extra netrpělivý), než se zase hrnek v kavárnách Starbucks objevil a pak už byl konečně u mě. Přesně takový, jaký jsem si ho vysnila. Velký tak akorát (355 ml), růžově průhledný, někdy celý "horkokrevný" (to když do něj naliju kávu, teplý čaj nebo horkou čokoládu), jindy zase chladný a studený (to když do něj naliju ledovou tříšť nebo citronádu). Doprovází mě ráno do práce, zůstává se mnou doma, když se mi pracovat nechce (no jo, žijeme přece jenom jednou), vyrážíme spolu na nákupy i na schůzky, osvěžuje mě v autě, pořád spolu cestujeme a tolik mě z něj baví pít, že jsem ještě nikdy nedodržovala pitný režim tak poctivě, jako v poslední době. Takže, přiznejme si to, tohle je opravdový cit...chceme spolu zůstat napořád (nebo alespoň do té doby, než se mi jednou nerozpadne stářím).

Zleva: pruhované ponožky H&M, olivová tapenáda z Provence, termohrnek Starbucks a taška "Andy Warhol".
Někdy si do svého růžového hrnku naliju jen vychlazenou sodovku s kapkou domácí šťávy, do tašky hodím pár dobrot, piknikovou deku, nějakou muziku, notesy, diář a jdu pracovat do parku. Proč se dusit v kanceláři nebo v pracovně, když venku je čerstvý vzduch a plno nečekané inspirace?

 
zdroj
Ke kavárnám Starbucks mám citové pouto, protože mi (hlavně na cestách) už mockrát poskytly útěchu v podobě dobré silné kávy, kterou nutně potřebuju nejen pro vlití čerstvé energie do žil, ale taky ji potřebuju ke štěstí. Jen tak si tam sedět, jíst borůvkové muffiny, zout si pod stolem boty (pšššt), pozorovat okolí nebo si číst, a rozmýšlet, jak bude pokračovat den...Fotky jsou z nové kavárny u Pražského hradu, kam se teprve chystám, ale kde bych se podle všech dostupných indicií mohla cítit jako doma (třeba při popíjení Refresha - to je novinka z extraktu ze zelené kávy, ovocného džusu, ledu a ovoce a s přírodním obsahem kofeinu).

Nejsem lakomá. Dám napít každému, kdo otevře pusu. Tak na zdraví, přátelé!
Vivi podpis

75 komentářů:

  1. tenhle tumbler je skvělý, taky mám podobný jen celý průhledný :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten průhledný by se mi taky hodil do sbírky. ;-)

      Vymazat
  2. Vivi, pekla jsem včera borůvkový muffiny, už zvoním u dveří, otevřeš mi??? :-)
    Díky za prima článek a hezký den!
    L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Otevřu a už si tě doma nechám (tedy pokud mi k mé oblíbené kávě budeš péct muffiny každý den) ;-).

      Vymazat
  3. Tak ve Tvé kavárně jsem se cítila opravdu nejlépe ze všech kaváren, dýchla na mé krásná domácí a tvořivá atmosféra, kávu mám moc ráda, hlavně voňavou z Kuby, i když ve Starbucks jsem ještě nebyla :-). K hrnečkům si i já vytvářím silné citové pouto a nejvíce k těm, které dostanu. Tvůj růžový je rozkošný, tak ať si spolu užijete spoustu voňavých kávových chvilek...!! Díky za kávu Vivi, hned mě po ránu potěšila a povzbudila!!! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A mě zas po ránu potěšil a povzbudil tvůj milý komentářový vzkaz. Děkuju moc. ♥

      Vymazat
  4. Káva mi zachutnala teprve nedávno, ale již nyní ocením krásné povídání o ní nebo o milých věcech s ní spojených a to vlastně může být cokoli. Tak já si jdu jeden hrneček dát a budu snít, že jsem v tom parku. Bohužel nemám takový krásně růžový, ale můj s vlčími máky z porcelánu mi také dělá radost. Určitě by se ti líbil :-) Zvu tě!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, na objevení chuti ke kávě není nikdy pozdě. Jsem si jistá, že by se nám spolu v parku na piknikové dece s našimi hrnky moc dobře povídalo. ;-)

      Vymazat
  5. Fakt pěkný a milý článek! Já pořád nemůžu svůj nej tumbler objevit. Buu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Claire. ♥ Ten pravý (muž i tumbler) se hledá těžko, ale na každou z nás někde čeká. Přeju ti, ať ho objevíš brzy ;-).

      Vymazat
  6. Já ty hrnečky ze starbucksu uplně miluju, mám termohrneček a už se chystám dlouhou dobu koupit si ještě jeden, ale stále čekám na nějakou kolekci, která bude uplně bomba!:D Viděl jem krásné termohrnečky v Číně, ale neměla jsem na ně penízky, tak musím číhat na Starbucks u nás:D O té jejich dobré kávě ani nemluvím:P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Ivo, lásku k jejich hrnkům máme společnou. Je prima si jednou za čas doplnit a osvěžit sbírku ;-).

      Vymazat
  7. Děkuji za dobrý a nový tip, kavárenské povalečce. Jak půjdu kolem, určitě si tam zajdu na kávu. Třeba se tam i jednou potkáme:-D A poznáme se podle růžových ke thermo-kelímků:-)))

    OdpovědětVymazat
  8. Anonymní9:44

    Kávu nepiju, ale kavárny miluju :-) Třeba se někdy, Vivi, potkáme v té u Pražského hradu. Poznáme se podle pruhovaných ponožek ;-) Kávou provoněný den přeje Niki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kéž by! Setkání s Tebou by mě obzvlášť potěšilo. ♥

      Vymazat
  9. Ty jejich hrnky jsou úžasný. Káva ze Starbucks je žůžová. *-*

    OdpovědětVymazat
  10. tuhle olivovou tapenádu jsem si přivezla s Provence je nejlepší, mňam<3, ale teď tě asi trochu zklamu, já kafe nepiju, tedy skoro - pro mě jedině karamelové latté, a potom espresso piju jen v tom nejhorším případě a to když se potřebuji hodně, hodně, hodně učit, haha, ale až budeš mít nějaký skvělý tip na latté, bude to bomba, jinak tvých článků se nemohu nabažit jsou vážně skvělé, máš obrovský talent na psaní a myslím, že bys klidně mohla rozšířit obzory ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terezko, děkuju, při čtení tvého komentáře úplně cítím, jak se mi hrne do žil nová vlna blogovací energie. ;-)

      Vymazat
  11. Anonymní10:03

    Ahoj Vivinko,
    okolo Starbucks kaváren jsem dřív chodila bez povšimnutí.Sice se mi líbily jejich hrníčky, ale to bylo tak všechno. Jenže pak jsem začala číst (vlastně spíš hltat) tvůj blog, koupila si díky tobě knížku Jak mi Starbucks zachránil život a neušlo mi, že je Starbucks tvým oblíbeným místem. Tak jsem tam jednou zašla a dala si obrovský hrníček kávy Caffè Americano a k němu malinový cheesecake. Blahořečila jsem tě! :) Od té doby jsem tam stálým hostem a vyhlížím tě tam :)) Na tvé úžasné fotky zas čučím s otevřenou pusou a ten růžový hrníček si jdu dneska koupit!!
    Krásný den přeje Karolína

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsme na tom hodně hodně podobně. :))

      Vymazat
    2. Vy jste holky zlatý! ♥

      Vymazat
  12. Anonymní10:03

    Krásný článek a díky za tip na novou kavárnu. Já kavárny miluju, takže tahle nesmí do mého portfolia chybět! Hezký den a zdraví Jířa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Jířo, děkuju. ♥ To víš, my kavárenské povalečky se musíme informovat o nových kavárnách, aby nám neunikla ani jediná možnost, jak se u horké kávy ukrýt před povinnostmi. ;-)

      Vymazat
  13. Jéhehee, jelenček, čo pije kafe z vlastného ružového pohára!:D Vivinko, ty si neskutočná, toto dokážeš len ty! To žiadneho uja horára doteraz nenapadlo, že by srnčekom mohla chutiť káva.:D U teba sa každý tak má!♥ Ešte aj ten starý mlynček sa potmehúdsky usmieva. No ja sa mu teda vôbec nečudujem;-)).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dandíčku, moje nejnovější a nejoblíbenější nové slovo je "potmehúdsky" a ještě dneska si zjistím, co znamená. ;-) Zdravím tě od horké kávy (a sklenky "ruzoveho" - ale musím s ním opatrně, však víš, jak jsme to s ním při minulé oslavě přehnaly) ;-) a těším se na všechny Tvoje mejlíky, které jsi mi napsala. :-**

      Vymazat
  14. krasny pohar. taky bych brala :) uz jen kvuli te barve :)

    blog she.is.the.one

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jéje, růžovou máme my děvčata v oblibě ;-).

      Vymazat
  15. Já bych se chtěla zeptat Vivi, jestli moc nepálí když v něm je to horké kafe když je plastový? Na obrázcích vypadá jakože "dvojvrstvě", to by byla super vychytávka! Taky bych potřebovala nějáký univerzální uzavírací hrníček, protože si v práci a vlastně všude dost často vylívám pití a pak mám všechny papíry hrbolaté:) škoda jen že moc nemusím Starbucks..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Radko, hodného nepálí a darebák se nedá. ;-) Ale vážně - hrnek je takový, jak vypadá, tzn. "dvojvrstvý", takže nepálí. Měla jsem právě úplně stejný problém, věčně pobryndané tiskopisy a faktury, takže tahle starost mi nadobro odpadla. Měj se krásně. ♥

      Vymazat
  16. To já mam nejradši klasiku. Momentálně vede nádherně malovanej hrníček, kterej jsem si přivezla z Maříže...není termo a není zavírácí, ale je nejlepší! Z plastu mi tolik nechutná :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Kačabo, to já mám nejradši klasiku v kombinaci s modernou, jsem typická "eklektička". ;-) Je moc fajn mít oblíbený hrnek, který je pro nás "ten nejlepší" a pokud je z Paříže, tak není co řešit ;-).

      Vymazat
  17. Anonymní12:56

    ten hrnek (a take tu tasku s Marilyn a jelinka s masli) musim mit!!!

    OdpovědětVymazat
  18. To je vsetko tak nadherne...poharik, tvoje slova a fotky ...a tvoje kresbicky...aach Vivi, ako ja to tu milujem :***
    Ten poharik proste chcem vo svojom zivote tiez; verim, ze sa mi ho podari zohnat...a ak ano, pri piti z neho si vzdy spomeniem na Vivi- Superinspiatora :)
    A prazska kaviarnicka vyzera skvelo, vdaka sa tip, a aj na novy napoj- uz sa ho neviem dockat.

    Papa moja mila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tinuško milá, a víš, co je ještě nádherné? Tvoje komentáře, Tvé e-maily a TY! ♥

      Vymazat
  19. Ten hrnček som chcela tiež :( Škoda, že u nás na Slovensku nieje ani jedna predajňa Starbucks :/ Snáď raz aspoň podobný zoženiem niekde mimo SR :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Silvi, tak přijeď k nám, zajdeme na nákupy a na kafe. ;-)

      Vymazat
  20. Anonymní13:36

    Vivi draha, tak si to tu ctu a prohlizim fotky a nevím co obdivovat driv. Stary uchvatny mlynek na kavu s Jane Fondovou? Kavicku s rozkosnym jmenem Kati Kati? Jelinka s vlastnim poharkem od Vivi? Ruzovy termo poharek ze Starbucks? Novou kavarnu na Hrade? Zajicka na tuzce z prvni fotky? Vinyl s veselymi zpevaky? Tve napady? Tak vis co, ja budu obdivovat vse naraz. :))) Vivi, jen kez bys davala vic clanku /slo by to?/. M.
    p.s.: psala jsem Ti pred dvema dny email. Prosim prosim odpoved.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obdivovat všechno, to je nejlepší :-)). Jsi milá, díky moc.
      Články dávám zpravidla dvakrát až třikrát do týdne, víc nestíhám, je s nimi plno práce. Ale mám tu celkem už 300 článků, tak si můžeš někdy číst ty staré ;-)).
      PS: vyřizuju, vyřizuju a dneska se už určitě dostanu k tomu tvému mejlíku. ♥

      Vymazat
  21. Škoda, že nepiju kafe, vadí mi jeho hořkost, takže i když je ho tam špetka a zbytek je mléko, stejně mi to vadí. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Rony, nerozumím ani jednomu slovu (hlavně tomu "nepiju" a "hořkost"), které jsi mi napsala. :-DD

      Vymazat
  22. A my u nás na Slovensku Starbucks nemáme! :( Ale deň, keď sa tu náhodou objaví, budem určite oslavovať ako národný sviatok! ^.^

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stejný svátek, Dado, bude vyhlášen, až bude Starbucks v jižních Čechách a v Brně. Tak doufejme, že snad bude brzy aspoň na některém z těch našich vysněných míst důvod k oslavě ;-).

      Vymazat
  23. Anonymní16:02

    ty máš tak krásne vecičky, veľmi sa mi páči ... všetko!

    OdpovědětVymazat
  24. Vivi, I want to go there and have a coffee with you my friend! What a shame in my city there isnt! Hugs and kisses, love you!♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thank you, my darling. Love you very much !♥ Un bacio grande!!

      Vymazat
  25. Ahoj Vivi! :-)
    To je krásnééééé!!!!!! :-)
    Tento článek dám povinně přečíst mému mladšímu bráškovi - on je totiž kávový maniak a závislák! :-DDDDD Kafe by mohl mít k snídaní, ke svačině, mezi svačinou a obědem, k obědu, ke svačině, mezi svačinou a večeří, k večeři, k dobrému filmu večer, před usnutím, v noci by se klidně vzbudil jen aby si udělal kafe . . .!!!! :-DDDD No, jestli si přečte moje slova, asi se zde už nebudu vyskytovat, neb mě uškrtí! :-DDDDDD Ale jinak kafe miluje hodně, teď si koupil karamelovou kávu a nemůže si jí vynachválit. :-)

    Tvůj růžový hrnek je úžasný! Já si prvně myslela, že budeš psát o tom prvním, co máš na úplně první fotce, ale kdepak, ty jsi psala o tom druhým - prvně jsem vůbec nevěděla, že je to hrnek! :-D Ale je fajn, že jste se našli!!!! Moc vám to oběma přeji! :-)

    A ještě zpět k první fotce - ten králíček - jmenuje se Melody (to určitě víš, jen tu machruji!!) a patří k mé tuze oblíbené postavičce Hello Kitty - zde důkaz: http://plushiemarket.files.wordpress.com/2009/11/kawaii-melody-and-hello-kitty.jpg
    Opět jsi mne naprosto nadchla - u tebe člověk narazí na takové obrovské poklady!!!!! :-)

    A i když já jsem zase čajař, tak do té kavárny bych se také ráda podívala. :-)

    Jo a do tvé figurky jelena jsem se pro změnu zamilovala já! :-) A tvůj mlýnek na kávu mě naprosto dostal!!!!!!! Jeden poklad vedle druhého! :-)

    Vivi měj se nádherně! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Šárko, Tvoje komentáře by si pokaždé zasloužily zarámovat a pak bych si je pověsila nad postel a spokojeně se na ně dívala před usnutím ;-). Jsou jedním slovem úžasné.
      Dobře, že jsi mi to připomněla - vždycky zapomenu jeho jméno (Melody!) - poskytla jsi moc roztomilý důkaz, Melodymu i Kittynce to na fotce náramně sluší.
      Bráškovi, prosím, vyřiď, že už si obouvám boty a vyrážím na karamelovou kávu. Už se nemůžu dočkat, až u Vás zazvoním ;-)).
      Děkuju Ti ještě jednou, jsi poklad. ;-)

      Vymazat
  26. Já mezi příinivce kávy nepatřím, dám si ji jen výjimečně (tak jednou za čtvrt roku), protože mi po ní prostě není dobře. Za to růžový kelímek bych brala hned a dala si do něja buď Refresh, který jsem včera měla (a je výborný), nebo můj oblíbený zelený čaj nebo detoxikační z M&S.
    Jinak mlýnek na kávu je dokonalý. Když ho uviděla přítel, tak prohlásil, že kvůli tomuto mlýnku by si tu kávu mlel i sám a ožele by automatický presovač. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Refresh v růžovém kelímku, to zní jako dokonalá stylovka ;-). Na čaje máš výborný vkus, zelený mám ráda a detoxikační z M&S mi taky nesmí chybět. A co se týče mého mlýnku, který chválíš, tak nevím, jestli mám větší radost z toho, že se Tobě i příteli líbí nebo že na můj blog zavítala Tvoje drahá polovička. :-D. Mlýnek mám od mamky, je asi 30 let starý a mele jako o život (v tom jsme si podobní) ;-).
      Děkuju za věrnost, Verunko. :-*

      Vymazat
    2. Sám po blozích nebrousí, ale dost často mi kouká přes rameno a komentuje. :)
      Vivi, mně přijde, že ty život meleš jako o život možná víc než ten mlýnek. To myslím, ale v dobrrém. Jsi asi nejpozitivnější člověk, jakého jsem dosud poznala. :)

      Vymazat
    3. Já opravdu melu (pořád a moje okolí o tom ví své - pusu zavřu jen, když se potřebuju nadechnout) ;-). Ale vážně - vím, jak jsi to myslela a mám z Tvých milých slov velkou radost. No co, přece se nebudeme na svět mračit. Vždyť je tu fajn. ;-)

      Vymazat
  27. Anonymní20:28

    Ach VIVI, děkuju za dnešní článek. Je přesně pro mě :o).
    Tvá Janča

    OdpovědětVymazat
  28. Mám ten samý a také ho nedám z ruky. :) Miraculous Style GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  29. Tak ten je krásny! V Starbucks som bola prvýkrát v Paríži a bohužiaľ som bola trochu sklamaná, bol tam dosť neporiadok a špinavšie toalety som už dlho nevidela.. ale náladu mi spravilo aspoň moje meno na poháriku :) Veď treba sa tešiť aj z maličkostí! Avšak keby mám taký pohárik ako ty, to by bolo hneď iné! Každý nápoj v ňom by dostal určite nový rozmer :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Keso, zrovna včera jsem s jednou čtenářkou v e-mailu narazila na Paříž a na to, jak je špinavá (tak nějak celá, ať už se to týká ulic, města, kaváren nebo třeba záchodů ve Versailles, takže se nedivím, že s městem pařížský Starbucks drží krok...ovšem i přes tu špinavost má Paříž /i Starbucks/ ;-) svoje magické kouzlo, však víš). Věřím, že až přijedeš do Čech a zajdeš si na dobrou kávu, napraví český Starbucks to, co se nepovedlo v tom francouzském. A až tu budeš, zavolej - dám ti napít z růžového pohárku (mívám v něm i levandulovou limonádu). ;-)

      Vymazat
  30. Eliška M.12:59

    Ahoj Lucko!

    Jsem čtenářka tvého blogu. Tvé články mi každý týden zvedají náladu. Moc se mi líbí velmi milý styl komunikace. Působíš na mě hrozně pozitivním dojmem a tak jsem ti chtěla nabídnout účast na jedné akci, kterou jsme s přáteli vymysleli a pokud se ti bude zamlouvat, tak tě zároveň požádat o pomoc s její propagací. Jedná se o happening s názvem "Láska ve jménu racka". Jeho cílem, je šíření jakéhokoli pozitivního poselství pomocí street artu. Umělecká forma našeho happeningu spočívá v tom, že si každý účastník vystřihne z bílého papíru, buď podle fantazie nebo podle šablony, bílého racka a zároveň si k němu vyrobí malou jednoduchou obálku do kterého vloží svůj vzkaz a pro náhodného kolemjdoucího zavěsí na strom. Vzkaz by měl rozšířit pozitivní láskyplnou atmosféru ve společnosti a může se týkat čehokoli. Podmínkou je, aby vzkaz případně citát kolemjdoucího buď potěšil nebo jakýmkoli způsobem duševně obohatil.

    Tuto akci osobně podpořil Tomáš Klus, jelikož původně to byla myšlenka jeho fanoušků. On totiž na svých koncertech k šíření pozitivní energie, lidi nabádá a jeho filosofie je zhruba taková, že všichni jsme jednotní a spolu navzájem propojení a proto, když vyšleš do svého okolí radost tak se k tobě vrátí. Nicméně akce není v tento moment určená pouze pro jeho fanoušky, ale může se zapojit každý.
    Byla bych moc ráda, kdyby ses k nám připojila a pokud by to bylo možné tak tuto myšlenku nějakým způsobem rozšířila do svého okolí. Myslím si, že happening pomůže v lidech vyvolat empatii a kdyby se zúčastnilo větší množství lidí, tak by měl šanci vylepšit společenskou atmosféru. (co víc si v nastávajícím čase tvrdých volebních bojů a kampaní přát)


    Svým blogem rozdáváš už tak spoustu pozitivní nálady do světa, takže se samozřejmě neurazím, když akci nepodpoříš, ale mohla bych tě poprosit, abys mi dala vědět jak jsi se rozhodla? Za jakékoli info, ti předem moc děkuji.
    Přeji ti, ať se ti daří všechno co plánuješ.

    Tady je pár odkazů, abys pochopila o co jde:

    https://www.facebook.com/events/433199286793459/

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=505010236248657&set=gm.433631693416885&type=1&theater

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=507316929351321&set=gm.436067543173300&type=1&theater

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Eliško, právě jsem si přečetla Tvůj e-mail i komenář, za oboje děkuju ;-). Potěšila mě Tvoje milá slova a jakmile budu mít chvilku, prostuduju si odkazy a pak Ti písnu mejl.
      Měj se krásně. :-*

      Vymazat
  31. Milá Vivinko,

    dýchla na mě z tvého článku pohodová atmosféra :) I když kafe nepatří mezi mé nejoblíbenější nápoje tak naopak hrníček vypadá skvěle a určitě by u mě doma našel využití :) Co se Starbucks týče tak v něm párkrát do roka usednu a vychutnám si jejich výborné latté. Kavárnička u Pražského hradu vypadá útulně.

    Měj se moc hezky.

    Pandička

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pandičko, v tom případě doufám, že se tam někdy potkáme ;-)

      Vymazat
  32. Vivi,
    ty víš, že na kávičku nechám pozvat kdykoli. Ale mít tak bájo společnost, jako jsi Ty, Starbucks a výhled na Prahu, to se jen tak nestává. Já si prosím jeden lahodný šálek Tvé čerstvě namleté kávy a pak ještě jeden klidně malinkatý jen kvůli té vůni!

    Nakonec Ti ještě musím pochválit pruhované ponožky a krásný mlýnek, pac a pusu, Tvá Ivet.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všechno kafe světa jen pro Tebe. ♥
      A děkuju mockrát ;-).
      PS: na mejlisko odpovím v "cukuletu".

      Vymazat
  33. Anonymní18:40

    Mila Vivi, Starbucks miluju a tvuj blog jeste vic, takze kombinace Vivi a Starbucks mi udelala velkou radost a pro hrnicek jsem si uz byla! Nakonec jsem si koupila modry (ruzovy nemeli) a k tomu jeste dva porcelanove. Mam z nich radost a uz se tesim na novy clanek.
    Z Prahy zdravi Katka N.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Katko, moc mě těší, že máme podobné hrnky a že sis díky mému článku udělala nákupní radost. ;-)

      Vymazat
  34. Milá Vivi, při čtení Tvého článku sem se cítila jako bych sama z tohodel hrnečku pila, je krásný, úžasný... já si musím klást menší cíle a napřed navštívit teprve ten Starbucks...

    OdpovědětVymazat
  35. Jů, takový hrneček by se mi také líbil:)) Opět prima článek .... a pod to, že Šárčiny komentáře by zasloužily zarámovat, se můžu podepsat:-))
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  36. Anonymní8:06

    Vivysku,
    az prijedes do stovezate maticky, tvuj Misulin te bude cekat ve starbaks u Prazskyho hradu, joooo? :) Hrnek uzasnackej a warhoulofska taska tez! Laf ju, posilam pusiny z destivy Prahy xxxxxxxxx

    OdpovědětVymazat
  37. Děkuju vám mockrát, holky moje ;-).

    OdpovědětVymazat
  38. Anonymní19:44

    Já si rtěnku Chanel koupila před měsícem, červenou. Viděla jsem ji tady u tebe na blogu a zatoužila jsem po ní. Nelituji, i když stála víc, než je můj rozpočet. :) Jak říkáš, člověk se musí odměnit. :)

    OdpovědětVymazat