8.3.16

Horký favorit parfém Prada Candy Florale aneb odměna nutná

Něco se mi před pár týdny povedlo. Už si přesně nepamatuju, co to bylo (takže zjevně nic nezapomenutelného), ale rozhodně to bylo něco, co si zasloužilo odměnu. A protože se blíží jaro a k jaru patří nový parfém, nebylo co řešit - odměním se novou vůní, která mě bude provázet těšením se na teplé dny a všechna jarní dobrodružství a pak jarem (i létem) samotným.

Měla to být taková vůně, ve které se bude snoubit něžná dívčí laskavost i hravé laškování plné života se smyslností pravé ženy. Ohó! Ženy, která už ví, co k ní sedí a fádnost a konvence to rozhodně nejsou. A tak jsem se rozhodla pro jednoho horkého favorita a koupila jsem si (přiznávám, že jako vždy úplně naslepo...já si prostě myslím, že odvážným štěstí přeje) na Elninu v kulaté růžové krabici (no jo, ta krabice rozhodla) vůni Prada Candy Florale.

Včera jsem seděla s kamarádkou v kavárně a na chvíli jsem se tam ocitla sama, takže jsem vyslechla rozhovor dvou (stroze oděných a usedle vypadajících - ale to jen klamaly tělem) dam, které seděly u stolku poblíž: "Já si kolikrát jen tak poposkočim. Nebo doma skáču tak vysoko, jak dokážu a při tom si pouštim hrozně nahlas muziku". Ta druhá se smála a hned dodala: "Jo jo, to já taky dělam". Bývala bych ráda řekla, že i já to tak dělam a pak bychom si daly pohár a vyprávěly si o skopičinách, které vyvádíme, protože máme ten dar nebrat sebe ani život tak šíleně vážně, ale místo toho jsem si jen stříkla do vlasů svůj nový parfém. Ten to všechno řekl za mě...



Dámská vůně Prada Candy Florale je květinově bombonózní, ovšem začíná překvapivě pikantně a nesmlouvavě - to bude tím limoncellem, ale zanedlouho se o slovo přihlásí jemné pivoňky, které pak doprovází karamel a med.

I když by se dalo říct, že je to nekomplikovaně hravá vůně k rozevlátým šatům a mašlím ve vlasech, oblékám se k ní úplně protichůdně. Ráda ji nosím třeba k úzkým černým džínám, pánské bílé košili s ohrnutými rukávy, s lechtivým kalhotkovým náhrdelníkem a rozcuchaným účesem. Kontrasty mě baví. Dokonce i tváří parfému Prada Candy Florale je někdo "very kontrastní" - moje oblíbená hérečka Léa Seydoux.


Víte, co je lepší než lahvička nového parfému? Plná krabice lahviček. Je to vlastně asi to nejhezčí parfémové balení, jaké jsem si kdy koupila. Všechny přípravky sady (mini parfém do kabelky 7 ml, klasické balení 50 ml a tělové mléko 75 ml) jsou vzorně uložené v kulaté růžové krabici, která se podobá krabicím na klobouky z nějakého správňáckého holčičího budoáru.


Mini voňavka ze sady se pohodlně vejde do večerního psaníčka nebo do kabelky, takže si svou novou vůni můžu připomenout kdykoli během dne. A konečně jsem díky její hravosti měla po dlouhé době chuť vytáhnout ze šperkovnice svůj kalhotkový náhrdelník, lištičkovou brož a nehtům jsem dopřála trochu třpytu a nadýchané růžové.


Flakón voňavky Prada Candy je fešák s netradičním víčkem. Respektive vůbec žádné víčko nemá. Prostě jen lahvičku vezmete a fííí...stříknete.


Na vymazleném kulatokrabicovém balení sady vůně Prada Candy Florale je fajn i to, že se do ní po vyjmutí parfémů dají uložit hedvábné košilky a milostné dopisy...takže hej, krasavci (nejlíp metrosumdesát vysocí a kudrnatí muzikanti), neváhejte a pište! ;)

Vivi podpis

28 komentářů:

  1. Ahoj Vivi :-)

    No, hned bych si poskočila...tu vůni cítím až sem :) krásnáá

    OdpovědětVymazat
  2. To je krása! A krabice na klobouky jsou úžasné, takové kulaté krabice mám doma už tři, nekoupila jsem je s parfémem, ale samostatně, a miluji je!
    A vůně musí vonět nádherně!
    Vivi krása krása.

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní9:16

    oo to je nádhera...asi taky neodolám! <3

    OdpovědětVymazat
  4. Uplne chapu, ze jsi si to koupila uz jen kvuli te krabici. Ovsem parfem je take krasny. Pro mne je lahvicka mnohdy dulezitejsi nez vune.

    Je to krasne zenske! Ty jsi uzasna zena a tak ti preji dnes vse nejlepsi ;-)!

    OdpovědětVymazat
  5. Baví mě ten fajn popis vůně a co vše ta vůně dokáže způsobit :) Děkuji za další barevný a povzbudivý článek! J.

    OdpovědětVymazat
  6. Aj moj oblubeny! Lepsi ako Prada Candy, ktora je prilis sladka :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Vivi, pořád koukám na ty kalhotky a pak to konečně pochopím.Super fruper náhrdelník :-) Miluju Candy od Prady, ale přítel říká, že už je to trochu přehnané :-( Tvou variantu jsem ještě nezkoušela, ani nečichala v obchodě :-)

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  8. No tak to je krása nejkrásovější :-) A kontrasty, to je moje! Nedávno jsem se bláznivě zamilovala do sladké Chanel Coco Mademoiselle, ale pořídila jsem si jen toaletku, aby té provokace (to když běžím v teniskách nakoupit) nebylo až tak moc. Snažím se taky chránit zdraví všech, které potkám, aby si nevykroutili krk, až tu krásu ucití ;-) A ta myšlenka, odměnit se za malé úspěchy a povýšit každý běžný den na slavnost...to by se mělo zanést do zákona! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Anonymní11:35

    ahoj Vivinko,tuto vůni jsem si ve verzi edt pořídila asi před měsícem a mile mě překvapila, protože narozdíl od klasické Candy Prada není tato tolika sladká je příjemně svěží a nevtíravá. Přítel si ji zamiloval hned a když se navoním jinou vůní, diví se proč ta změna. =) JENŽE jsem si ji koupila v normálním balení a teď tu slintám nad tou sadou v překrásné krabici a nad tělovým mlékem. Že bych si udělala radost k dnešnímu MDŽ?!? =) Lenka (blog lenniskosmetik)

    OdpovědětVymazat
  10. Tak to je paráda! A jak říká Krteček - to bych mooooc potřeboval! :-D Ale já dneska doufám dostanu slíbený Just cavalli a to se budu mít taky voňavě.:-) Dnes totiž slavím jak MDŽ, tak narozeniny, tak se těším na zbytek dárků. A tenhle článek beru jako narozeninový dárek od tebe.:-) Krásný den žen i tobe Vivi!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ali, Krteček, ten zná moc. ;-)
      Ó, tak to budeš mít dneska superkrásně voňavý večer...Just Cavalli je dokonale provokativní a sexy záležitost.
      Tak, Ali, ať jsi šťastná a veselá a já si jdu dát na Tvou narozeninovou počest skleničku něčeho pikantního. Asi rum. :-D

      Vymazat
    2. Odepisuju až teď, ale přece.:-) Just už fíííká ostošest a je to paráda.:-) Děkuji a jen si dej rum a snad ne pak bum.

      Vymazat
  11. Vivi, to je prostě nádhera... :_)) Hned se po ní jdu podívat. Přeji Ti jen to nejkrásnější k MDŽ. Eva

    OdpovědětVymazat
  12. Anonymní12:52

    Vivi, krásně napsaný :-) Zrovna se poohlížím po jarní vůni,chystám se na očuchávací maraton, tak se možná nechám zlákat Tvou vůní. A ta růžová krabice je kouzelná. Krásný den žen Vivi :-) Míša

    OdpovědětVymazat
  13. To balení je přenádherné!!! Hnelde mám odkaz v záložkách a vůni v jarním wishlistu :)
    Hezký den a děkuji za tip,
    K.
    inkpotstories.com

    OdpovědětVymazat
  14. Jéé, ta lahvička vypadá nádherně! a určitě i stejně nádherně voní :) takže blahopřeju nám všem k tomu, co se ti povedlo.. protože kvůli tomu máme tenhle úžasně milý článek.. Doufám, že teď budeš mít na psaní čas a chuť hodně často, protože já jsem konečně přečetla celý blog, pěkně od prvního článku až sem, a u psaní bakalářky je takové hezké růžové oddechnutí potřeba! (někdy i víckrát denně, ale nechci na tebe vyvíjet přílišný nátlak) :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Téda, Majko, klobouk dolů - přečíst skoro 600 mejch článků, to chce silnou náturu. :-) Věřím, že tu těch příjemných růžových oddechnutí bude pořád dost přibývat, ještě i dlouho poté, co bude bakalářka celá horká od tisku. ;)

      Vymazat
  15. Anonymní18:16

    Dobry den,
    clanek jsem objevila dnes rano pred navstevou zubare, povedlo se vam me rozveselit.:D
    Mohu se zeptat? Je telove mleko stejne vune jako toaletni voda? Nekdy v podobnych sadach byvaji v parfemacich odlisnoti.
    Dekuji,
    ctenarka Jna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní18:17

      * Jana

      Vymazat
    2. Jani, jo jo, všechny přípravky v sadě voní úplně stejně, takže tělový mlíčko krásně podtrhuje vůni parfému.

      Vymazat
  16. Milý holky, moc vám děkuju za senzační komentáře ♥ a přání k našemu dnešnímu dámskýmu svátku MDŽ. Doufám, že pořádně oslavujete. Já teda jo. ;-)

    OdpovědětVymazat
  17. Teda Vivi, úplná paráda. Ta krabica je neodolateľná a tú vôňu cítim až sem. Krásne si sa odmenila, presne toto je vec ktorú žena životne potrebuje. Prajem Ti to, tak si to krásne uži. Pa pa Lenka

    OdpovědětVymazat
  18. Celou dobu jsem přemýšlela, jak sakra vypadá kalhotkový náhrdelník?! A už to vidííím! :D

    OdpovědětVymazat
  19. No to je sen! Takový ten pravý, voňavý a holčičí. Otestuju v parfumérce jak se na mě rozvine (doufám, že krásně) a připisuju na wishlist. :) Už to balení?! To nemůže dopadnout jinak než nákupem. :) Ach, jaro vítej :)

    OdpovědětVymazat
  20. Vivi, máš na svědomí moje konto, protože zatím všechny parfémy, o kterých jsi tu psala, mi velmi voněly. Acqua di Gioia mám už druhé balení. A tahle Prada se mi moooc líbí, takže očuchám a pořídím. :)
    Posílám pusu ze superskvělého Schladmingu. Pokud lyžuješ a nevíš kam jet, tak tady je to ráj. ;)

    OdpovědětVymazat
  21. Anonymní10:03

    Já taky doma skáču tak vysoko, jak dokážu :) A někdy si taky kreslím nebo píšu na ruku, když mě zrovna něco zaujme :D
    Parfém je opravdu nádherný.
    Krásný den,
    Amelia

    OdpovědětVymazat
  22. Ten parfém budu muset ovoňat někde v parfumerce! Já se teď zamilovala do La vie est belle :).

    OdpovědětVymazat
  23. Indulge your senses with the hot favorite, Prada Candy Florale perfume. Its enchanting floral notes create a captivating aroma that lingers delicately. As a rewarding experience, explore the exquisite collection of online artwork painting for sale in Florida.Elevate your space with the vibrant colors and unique expressions of these artworks, turning your surroundings into a visual masterpiece. Whether it's the allure of fragrance or the beauty of art, both serve as essential rewards for the senses, enhancing your daily experiences.

    OdpovědětVymazat