4.3.16

Na návštěvě u mě doma...pojďte dál


Vítám vás po delší době v mém malém království, kde neexistují žádná pravidla. U mě doma se můžete jaksepatří uvolnit. Můžete drobit, můžete si na zem dát polštáře a povalovat se na nich, můžete si brát podle chuti pitinky z domácího baru, můžete si prohlížet (a pouštět) mou sbírku vinylů, můžete tancovat (i na stole, když odendáte vázu) a můžete si v mojí koupelně půjčit jakoukoli voňavku. Fakt. Chovejte se prostě přirozeně a klidně až drze. Dovoleno je všechno.

A teď už tu mám pro vás malou ochutnávku nějakých novinek, které jsem si v průběhu prázdnin pořídila. Vezmeme to pěkně popořádku.


Některé věci jsou už u mě stálice (třeba tahle dědou vyrobená dřevěná bedna na knížky), jiné ráda obměňuju nebo přidávám. Před nedávnem k nám přibyl barevný proutěný koš na prádlo, kterého je ale na špinavé ponožky věčná škoda, takže jsou v něm aktuálně časopisy čekající na přečtení.


Vyrobila jsem si zlaté ramínko a pověsila na něj svoje nejoblíbenější pruhované tričko, které si beru (pro štěstí) vždycky, když někam cestuju. Hlídá ho (pro jistotu) malá srnka.


Bez gramofonů myslim asi nemůžu žít. Určitě ne. Tenhle tyrkysový gramofon Crosley je můj třetí (slíbila jsem doma, že už poslední, tak snad...).


Mám ráda, když má všechno nějaké místo. Takže i oblíbené laky na nehty nenechávám jen tak někde povalovat, ale opatřila jsem jim skleněnou dózu se zlatým kováním. Organizování věcí, to je moje.


Koupila jsem si několik dřevěných táců s vyřezávaným dnem a používám je na všechno, co mě jen napadne. Třeba na konferenčním stolku mám jeden, ve kterém je aktuálně pětiletý deník "One line a day", kam si už pár let každodenně píšu své malé radosti, sklenice s květinama, svíčka a taky tenhle (s)prostý malovaný talířek.


Toaletní stolek na poklady kočičí (teda holčičí).
 

Nikdy si neodpustím malé detaily pro potěšení - třeba "tattoo námořnici" Fluff.


Keramický talířek na šperky, prázdninová kořist z Urban Outfitters.


Pokud přespávám někde jinde než doma, okamžitě tam zakládám "soukromý minibar" (to abych náhodou nestrádala). A doma zakládám minibary taky, se ví. Teď zrovna jsem na další z mých mintových táců nashromáždila oblíbené pití a dobroty a mám je po ruce hned vedle počítače. Člověk by se až divil, jak umím být praktická. ;)


Tyhle knížky patří mezi ty, které hodně ovlivnily můj styl. Pořád se k nim vracím, prohlížím je a dělám si poznámky, proto jsou plné různých papírků a záložek. Obzvlášť knížky od Kate Spade (zatím mám dvě) a knížky od Todda Selbyho (zatím tři) jsou moje nejvíc nejoblíbenější.


Nemám doma myčku ani televizi, ale mám plno diy květináčů, svíček, plechovek se sušenkama a vanilkový čaj. Je zvláštní, jak moc může okolní prostředí ovlivnit náladu, ale já jsem díky svým malým důležitostem a vůni vanilky doma šťastnější.

Děkuju, že jste přišli omrknout můj "domácí vesmír" a už teď se těšim zase někdy příště. ;)

PS: další články z mého domova si můžete připomenout tady: http://www.vintageblog.cz/jak-bydlim

Vivi podpis

84 komentářů:

  1. Anonymní9:07

    Mne sa páči, mám pocit ako u nás doma, ja sa bez pink, tyrkys a fun farieb vôbec, nezaobídem tiež :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten jednorožec! A srnečka! A zlatý ananas! To u nás by neprošlo :D Ale u vás to vypadá tak moc krásně! Zeptám se jen na jednu věc nebo spíš požádám o radu! Jak to všechno udržuješ takhle krásné a čisté? Jak často a čím?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Barb, to je úplně jednoduchý - ocet, citron a občas Cif (konkrétně Cream pink flower) - to jsou nejlepší udržovače pořádku, jaký znam. Ale popravdě, já pořádku moc neotročim. Vždycky mě víc zajímají kavárny, kina a výlety, než nádobí ve dřezu. ;)

      Vymazat
  3. Anonymní9:26

    Ahoj, máš prosím ucet na instagramu?;) :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nádhera. Miluju fotku Colomba. Minibar je super nápad

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to si přestav, Wiki, že jedna moje čtenářka mi nedávno psala, že má Columba vytetovanýho. To je teprve něco! ;)

      Vymazat
  5. Vivinko, mooooooooooooc děkuji za krásné pozvání do tvého překrásného a stylového bytečku. :-) Mezi tvýma knihama jsem zahlídla i Učebnici sebe-lásky :-D To je první po čem na návštěvách koukám: knihovna a jejich stav.. Pokud někdo nemá doma jedinou knihu, tak to naprosto nechápu, to už radši když je bez televize, ale bez pořádné police s knihama, to musí být takovému člověku pořád jen smutno. Mám kamarádku a ta to má stejně, doma nemají televizi, ale za to, mají skvostnou knihovničku.
    A ty zbývající věcičky, jééééje, paráda :-) Už se zase vidím s nějakým koktejlíčkem v ruce, a za doprovodu nějaké super muziky procházím celým tvým bytem :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Marti, neznám nic lepšího za co vyměnit televizi, než je hezká knížka. A tahle od Tebe "Učebnice sebelásky" je má veleoblíbená. ;)

      Vymazat
  6. Vivi, u Tebe je tak krásně a mile :)

    OdpovědětVymazat
  7. Nádherné bydlení,je tu hezky .-)Věra

    OdpovědětVymazat
  8. Kráááááááááááááááááááááásnééééééééééééééé

    OdpovědětVymazat
  9. Anonymní10:17

    Clanky o bydleni tu mam asi ze vseho nejradeji. Vzdy po jejich preceteni mam, ale tendenci utracet. :-))) Vivi kde treba nakupujes vsechny ty knizky? Daji se sehnat i u nas v cr?? a co tvoje loznice, kuchyn ci koupelna, ukazes nam nekdy i tyto mistnosti? Ahoj a dekuji take za odpoved na muj email.Hrozne jsi mi vcera potesila! Janca (Jenny)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jani, co se týče prohlídky kuchyně, tak ta už tu před pár lety byla, odkaz na článek z mé koupelny najdeš v tomhle článku hned v prvním odstavci a ložnice..tak ta je u nás extra minimalistická, ta by tě nebavila (jen velká postel, dvě bedny místo nočních stolků, jeden obraz a čistič vzduchu.) ;)
      Knížky z předposlední fotky jsou většinou z knihkupectví Bookdepository.co.uk, ale viděla jsem je i v knihkupectví u nás - pátrej po takových, které se zaměřují na zahraniční literaturu.

      Vymazat
  10. Uzasneee.. Citim se jako doma. Tak utulno, cisto, nadhera. A to pruhovane triko, tak dlouho uz shanim! Prozrad odkud je? Preji krasny den Vivi 😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Lucí, děkuju. ;) A průžo tričko je z Tesca (F&F).

      Vymazat
  11. Týjo, to je barevný pokoukáníčko :) všimla jsem si, že na tom talířku z Urban Outfitters máš úplně stejný řetízek s křížkem jako mamka, který pořád nosí :D náhody :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Peťo a víš co je na tom nejlepší? Že tenhle řetízek je taky mojí mamky. Ale půjčila jsem si ho od ní (natrvalo asi). ;)

      Vymazat
    2. Fááákt, tak to je milý :) a fakt asi existuje něco mezi nebem a zemí (ne že bych to posuzovala jen díky řetízku v tém postu, který jsem si zrovna dnes přečetla a nemusela, že) no a mamka by mi ho teda nedala/nepůjčila ani omylem! měj se

      Vymazat
    3. :-) Cesty osudu jsou prostě nevyzpytatelný. ;-)

      Vymazat
  12. Anonymní10:58

    To mě fakt bavíííííí.....

    OdpovědětVymazat
  13. Krásné bydlení! Až budu v příštím životě zase singl, zařídím si to u sebe podobně... Díky za inspiraci!

    OdpovědětVymazat
  14. Anonymní11:29

    Krásné bydlení :-) plno barev a úžasných originálních věciček, které dokáží vykouzlit úsměv jen, co je člověk uvidí :-) je vidět, že se v tomto útulném bydlení musíš cítit šťastně a pokuď to jde, tak stále pozitivně :-) a Vivi, kde si prosimtě ty skvělý zlatý a porcelanový ananasy? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě moc těší, děkuju. ;) Velká ananasová dóza (na poslední fotce) je z Urban Outffiters (z Británie) a malý ananásky jsou svíčky z H&M. ;)

      Vymazat
  15. Krásny toaletný stolík. Super minibar. A najviac sa mi páčil elegantný tanierik s krásnou dámou. Vôbec ne je (s)prostý. Je nádhernýýýýý ....

    OdpovědětVymazat
  16. Teeeeda, to je ale změn od poslední návštěvy, nádhera! Tři gramofony? Ale nutnost mít ten tyrkysový naprosto chápu, krásná barva a navíc ladí s tolika dalšími věcmi - tácky, talíři, knihami a dokonce i s mapou na zdi! :)

    OdpovědětVymazat
  17. U tebe je tak krasne! Libi se mi, ze je na co koukat. Same krasne roztomilosti.

    OdpovědětVymazat
  18. Všimla jsem si, že u tebe vévodí pin-up girls, ale všechno takové klasiky. Co Hilda? Tu ve sbírce nemáš?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Magi, teda asi klamu tělem, protože nejsem zrovna milovnice pin-up girls a jen málokdy si je pustím přes práh, i když jsou to pěkný holky, to zas jo. ;) Ovšem kdybych pinapky sbírala, tak Hilda by v té sbírce měla hlavní slovo. Hilda je totiž dovopravdická ženská! ;)

      Vymazat
    2. Ou, zdá se, že jsem se asi nějak přehlédla (ještě nemám tvůj blog zcela prolezený). Jo, jo, Hilda je přesně ten typ pravé ženské - tak trochu uličnice ;-)

      Vymazat
    3. To jsi nemohla tušit. ;) Máš pravdu, Hilda je tak trochu uličnice, tak trochu žena vamp a tak trochu dáma k pomuchlání. ;) A taky vypadá na to, že peče určitě ty nejlepší čokoládový dorty. ;)

      Vymazat
    4. A co teprve Applepie!

      Vymazat
    5. Joooo, a k němu horká čokoláda! Už na nás leze podzim. ;)

      Vymazat
    6. Anonymní17:48

      Vivinka všimla som si skôr, že nemáš pin-up príliš v láske a pýtam sa prečo? :-) Veď sú krásne!
      ps Veľa úžasných vecí máš. Nehľadáš náhodou podnájomníka? Viem variť i piecť!!! :-)
      Tvoja Ajka

      Vymazat
    7. Já už zahájila sezónu horké čokolády včera. Inu, na horách je chladno dříve než v údolí.

      Applepie nepečeme, ale za to už jsme dělali druhý plech štrůdlů.

      Vymazat
    8. Ahoj Ajko, proti pinapkám nemám nic osobního ;). Dokonce před pár lety jsem si koupila velikou obrázkovou knížku s pin-up girls (autor Gil Elvgren) a byla jsem z ní dlouho nadšená. Ale pak se z pinapek stala masová záležitost, jsou všude, na plechovkách, v plechovkách, na hodinách, na tričkách, na polštářích...prostě je jich už moc. Ale v rozumný míře a v malým množství nemůžou uškodit. ;) Ale radši mam takový ty sexy holky ála Fluff, co si je nechávali námořníci tetovat na rameno. ;)
      Původně jsem podnájemníka nehledala, ale když říkáš, že umíš péct i vařit...bal si kufr. ;)

      Mag, to je dobrý nápad. Je čas na horkou čokoládu a domácí štrůdl. Ou jés. ;)

      Vymazat
    9. Vivi, procházela jsem si zpětně tvůj blog a všimla jsem si, že jsi často psávala o svém obchůdku. Ten e-shop už nefunguje? Mohu se zeptat proč, pokud to není tajem?

      Vymazat
    10. Ahoj Magi, jéj, ty myslíš asi můj obchod Vivi.cz s notýskama a pastelkama a roztomilostma...úplně jsem zapomněla, že jsem ho nějaký čas měla ;) (už je to spoustu let zpátky). Tenhle obchod fungoval jen pár měsíců, bohužel jsem vůbec nestíhala všechno kolem toho vyřizovat a trochu jsem přecenila síly, takže obchůdek už opravdu léta nefunguje. Ale jeho jméno brzy získá tenhle blog, který se bude přejmenovávat a vůbec tu budou všelijaké změny. ;) Měj se krásně, paá

      Vymazat
  19. ďakujem za pozvanie, rada som nahliadla do tvojho sveta :)

    OdpovědětVymazat
  20. Nádhera! Ani bych nemusela dodávat nic dalšího, ale aby to nebyl tak krátký komentář, nejvíc se mi líbí ten (s)prostý talířek. Kde mají takové poklady? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Lavieen, ráda ti "pokladovitý tajemství" prozradím - poklady...ty jsou totiž úplně všude, akorát člověk se musí pořád rozhlížet. ;) Nejlepší poklady se dají ulovit na cestách (v krámkách "mimo turistický ruch"), na trzích a klidně i na Aukru (tam je to dobrý). ;)

      Vymazat
  21. Vivi, ty jsi prostě úžasná! U tebe je mi vždycky táák hezky příjemně.:-) Nikdy nevím, na co se dívat dřív. Dneska bych nutně potřebovala minibar s nějakým horkým čajem proti rýmě a dobrůtky a taky ten růžový polaroid - to je mého srdce šampión! <3

    OdpovědětVymazat
  22. Anonymní16:54

    Ahoj Vivi. dnes jsem poprve neodolala napsat ti
    komentar, prestoze jindy spise jen s potesenim ctu.
    Chci ti podekovat za kouzelny blog, ktery mi vzdy
    zvedne naladu a mnohdy me inspiruje k tomu, abych
    si vice uzivala vsednich dnu a jakoby obycejnych
    chvil. Tve bydleni je velice vkusne a zaroven ma
    takovy pikantni smrnc. Zajimalo by mne, kde
    hledas inspiraci? Budu si s manzelem brzy take
    zarizovat bydleni a chtela bych neco v tomto duchu.
    Miluji barvy a premyslim i o barvach zed, ale vsimla
    jsem si, ze ty mas vetsinou bile zdi. Myslis, ze je
    to lepsi nebo vyzkousela jsi nekdy i barvicky? Promin
    za takove zvedave otazky, mela bych jich jeste i vice,
    ale musim te setrit. :-) Jeste jednou dekuji za tvuj
    blog a cekam na odpoved. Muzes psat i na muj e-mail,
    ktery zni: simona.slavicka90@veterinars.cz
    Dekuji, ahoj Simona.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Simčo, bílý zdi jsou dobrou volbou, protože nádherně provzdušní a zvětší prostor, dokážou místnost úplně rozzářit a navíc si pak o to víc můžeš pohrát s barvama dekorací, který se vždycky změní snáz než barva na stěně. Ale víc už v mejlu - právě jsem ti ho poslala. ;)

      Vymazat
  23. Ahoj Vivi! ♥
    Ťuk ťuk ťuk - jsem tak vychovaná a proto klepu, než vejdu dál. :-)
    Oh! Ah! U tebe je nádherně! Hned jsem si pustila desku na tvém senzačním a nádherném gramofonu! Po chvilce se mi začínají boky houpat v rytmu, noha si podupává a hlava přikyvuje! :-D
    Tanečním krokem postupuji k tvému minibaru, co si jen nabídnu (já jsem ale drzá - když je to dovolené!). :-D V plechovce je limonáda? Neodolávám, jen to zasyčí! :-) Jé! Lízátko, už ti jedno chybí! :-D

    A procházíme dál. Nebo ne, pohodlně si sedám na tvou nádhernou židli, začínám si pročítat tvé časopisy. :-)

    Pomazlím se s růžovým prasátkem, a ač jsem drzá, do deníku nenahlížím - to se prostě nedělá. ♥ Ovšem, půjčuji si tvůj překrásný fotoaparát a dělám si pár vzpomínkových fotek! :-)
    Aaaaaah! Vivi! U tebe je prostě božsky! ♥♥♥ Návštěvu si vychutnávám plnými doušky a než odejdu, tak po sobě zase vše uklidím na svá místa. ♥♥
    Měj se moc krásně a já zase přijdu! :-D
    Ahoooooooooooooooooooooj!!!!!!! ♥♥

    OdpovědětVymazat
  24. Děkuji za pozvání na návštěvu, máš to doma nádherné jako vždy. Zbožňuji tvůj styl!
    Dobroty od A

    OdpovědětVymazat
  25. Jujkyy to je zase tak sladky a krasny <33 Moc super :))
    http://nellylove99.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  26. máš to tam nepopierateľne okúzľujúce :) byť tak malou muškou, vletím ti do okna a žijem s tebou v tej krásnej domácnosti ;)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  27. Vivi miluju Tvůj vkus! Je podobně zvrhlý jako ten můj :) Máš to parádně uspořádané!

    OdpovědětVymazat
  28. Tyhle návštěvy se mi líbí, u tebe je vždycky tak krásně!<3
    Simushka in Bubblegum

    OdpovědětVymazat
  29. Úžasné detaily, musíš to mít doma opravdu krásné :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  30. Máš to doma krásné, ten gramofon je naprosto dokonalý, a ty tácky s vyřezávaným dnem, hmm. Nádhera, jen tak dále, těším se na další fotky. https://bekaknihomolka.wordpress.com/

    OdpovědětVymazat
  31. Diky za navstevu, Vivi. Mas to tam krasne a ty tve vychytavky jsou proste nejlepsi. To prouzkovane tricko je uzasny stejne jako toaletni stolek a minibar.
    Vis, ze jsem si myslela, ze doma televizi nemas? Proste mi ktvemu domovu nejak nejde, ale pokud si nejakou poridis, tak ji urcite zakomponujes tak, ze tam bude zapadat pekne po Vivinkovsku. :)

    OdpovědětVymazat
  32. Anonymní11:47

    To je krásné a útulné bydlení :) Přesně takové malé (i velké) drobnosti vytváří jedinečnou atmosféru domova a jsou odrazem osobnosti toho, kdo zde přebývá. U mě jsou to především plechové dózy, které sbírám a většina z nich má i praktické využití. Také si vystavuji dárky (pokud tedy mají dekorativní účel :)), abych je měla na očích a vždy si tak připomenou milou osobu, která se na mě upamatovala. Právě takové věci dělají z příbytku domov, kam se člověk vždy rád vrací a kde je dobře.
    P.S. Také nemám televizi :)

    Přeji hezký den,
    Amelia D.

    OdpovědětVymazat
  33. Tvoje bydlení je fakt jak z nějakého prospektu. Kam se hrabe můj chudý, nezajímavý pokoj bez naprosté kapky inspirace. No což, ještě, že už se brzy budu stěhovat :-)

    Ketrin Fl ~ CALL ME KETRIN BLOG

    OdpovědětVymazat
  34. Anonymní14:26

    Super bohémské a netradiční. Zatím bydlím na koleji, ale moc mě baví to nakukování do tvého bytu. Vyrobila jsem si dokonce asi před rokem ten talířek,na který jsi tu dávala návod. Dávám na něj kamínky přivezené od moře.:D

    OdpovědětVymazat
  35. Mám velikou radost, že se vám u mě doma líbilo. Děkuju vám všem za komentáře, který mě potěšily tááááákhle a ještě trochu víc. Jste nejmilejší. ♥

    OdpovědětVymazat
  36. Bílý ananas, stříbrný ananas, zlatý ananas! A gumový ananas <3 zbožňuju! Doma mám ten stříbrný, momentálně v něm ukrývám prstýnky, a už se těším, až mu pořídim nějakého kámoše. Máš to doma krásné Vivi. A Kate Spade taky miluju. Nekonečná inspirace (i když docela drahá), ale proč si jednou za čas neudělat radost.... :)

    OdpovědětVymazat
  37. Říkala jsem si, jestli náhodou nejsem jediná, kdo nemá telku a nevadí mu to! :)

    OdpovědětVymazat
  38. Krásný článek a bydlení - vždycky mě fascinuje ta (stylová) čistota. U nás je to o dost větší "punk", hlavně kvůli nedostatku místa a úložných prostor.
    Všimla jsem si knihy The New Bohemian a ze zahraničních recenzí mě zaujala... Stojí za to? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Lalaith, jsem moc ráda, že se Ti u mě líbilo. ;) Co se týče knížky The New Bohemian, tak já jsem na ni dlouho čekala, měla jsem ji asi rok předobjednanou a to všechno proto, že jsem dlouholetá fanouška Justiny Blakeney a jejího webu "The Jungalow". Sice bych mohla mít knížku od Justiny celou jenom o jejím bydlení, to mě baví totiž nejvíc, ale v knížce je ukázáno i plno dalších domovů zařízených v boho stylu a je tam i pár zajímavých návodů na vlastní tvoření. Mám knížku The New Bohemian moc ráda. Možná by to chtělo zahraniční recenze protknout recenzí českou (si to zapíšu do plánovacího notesu). ;) Papa

      Vymazat
    2. Díky za odpověď, blog jsem lehce prozkoumala a je to nádhera. Českou recenzi jsem nenašla, ani jsem ji moc nečekala. Plánuju se teď trošku pustit do úprav malého bytu, tak se ráda inspiruji. Jen mám pocit, že většina bytů z blogů jsou velké byty, tak nevím, jak se nám podaří vylepšit a zútulnit náš malý byt s nedostatkem úložných prostor. Předpokládám, že v českých knihovnách se kniha nevyskytuje, že?

      Vymazat
    3. Nemáš vůbec zač. Myslela jsem to tak, že tu českou recenzi si vezmu na starost. ;) Bohužel vůbec netuším, jestli je tahle knížka v knihovnách, spíš ne. Ale je moc jedna dobrá knížka vydaná v češtině "Inspirace pro váš byt" (od autorů Becker a Copestick), tu bys možná v knihovně najít mohla.
      Ono většina bytů vypadá na fotkách větší než ve skutečnosti jsou. Vždycky to chce koumání a fantazii, s nedostatkem úložných prostor taky bojuju, ale je to boj docela zábavnej...dyzajnovej ;)
      Tak ať se úprava bytu zadaří a hlavně ať tě to baví. ;)

      Vymazat
  39. Téda, strašně moc krásné to tam máš, Vivinko! ♥
    Máš skvělý styl a talent dát věci hezky barevně dohromady... Doufám, že v reálném životě děláš do architektury nebo designu, protože v tobě rozhodně dřímá velký umělec! ♥

    Krásný víkend!
    Suzy ( ˘ ³˘)♥

    THE KAWAII PLANET

    OdpovědětVymazat
  40. Nááádherné! Zamilovala jsem si Váš blog.

    OdpovědětVymazat
  41. Holky zlatý, ještě jednou vám moc děkuju za všechny vaše komentáře. Vás je radost zvát k sobě domů, zase to někdy z♥pakujem. ;)

    OdpovědětVymazat
  42. Krásný, přesně podle mého gusta :) Originální, útulný...paráda! Miluju ty detaily..

    OdpovědětVymazat
  43. Jeee, máš to doma opravdu úžasné. Takové zajímavé, originální. :)) A fotky skvělé. Ten koš s časopisama je skvělý, knihy super a deník? Jsem ráda, že nacházím člověka, který si takové píše deník. Třeba ne každý den, ale vždy, když se stane něco, co stojí za zmínku. Paráda. Svůj deník už mám také docela dlouho. Vlastně jeden už jsem celý popsala a teď mám druhý. :))
    Jinak skvěle napsané. Dokonce mě to bavilo i číst a ne si jen prohlížet fotky. :)) A ještě něco nakonec, líbí se mi, jak vše má své místo a všechno je tak čisté a krásné. :)

    OdpovědětVymazat
  44. Ty brďo, to máš moc krásné doma! :) Já bych tak bydlet nemohla, mám raději tmavší a útulnější byty, třeba i když jsou zdi obložené dřevem a tak, ale ty to máš opravdu moc pěkně zařízené, velmi různorodé a velmi to k sobě ladí! :)

    OdpovědětVymazat
  45. Anonymní18:27

    Opravdu krásné a útulné. Jednou bych si přála bydlet také tak, ale zatím je to jen sen, který je v nedohlednu. Ale inspiruji se u tebe ráda. :)) Zdraví Eliška

    OdpovědětVymazat
  46. Krásné a velmi originální bydlení, Vivinko. :) Zrovna prohlížím rámečky na Almarashopu a když jsem uviděla tento, hned jsem si na Tebe vzpomněla, že by se ti mohl líbit. :) http://www.almara-shop.cz/fotoramecky strana 7 - ten druhý zlatý sluníčkový. :)

    OdpovědětVymazat
  47. Jéééj vidím, že aj ty máš polaroid a v krásnej ružovej farbe. =D Ja mám ešte ten "o tiredu" starší typ.... a biely ale človek si s ním i tak užije kopec zabávy. Inak bývanie veľmi elegantné. Zaujali ma aj knihy vedľa polaroidu - ja momentálne čítam Lipovetského ale tá kate spade ma zaujala. =)

    OdpovědětVymazat
  48. Ahoj, teď jsem tento blog objevila a hrozně se mi líbí tvůj styl :) Zvlášť na poslední fotce jsem si všmla růžového prasátka a prostě mi nedá nenzeptat se odkud ho máš? Miluju prasátka :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, a já zase až teď objevila tvůj milý komentář s otázkou, tak snad není pozdě na odpověď. Ale na odpověď, "kde mají růžová prasátka", není podle mě pozdě nikdy. ;) Růžová prasátka jsou totiž potřeba pořád. ;) Je z obchodu Kare design (kare-shop.cz)a mají ho v různých barvách.

      Vymazat
  49. To je naprostá nádhera :) moc se mi líbí veškeré detaily, Přesně dle mého gusta :)
    Ráda Tě přivítám i u mne na blogu
    magdalenefashion.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  50. Parádní pokoukání a nádherná inspirace pro nadcházející podzim (na minibary nějak zapomínám, čím to může být? :o)). Ooo ano Vivi, zase jsi trochu polechtala mé marnivé já, které trochu zahálelo... A teď se zase probouzí k životu... To je úleva :o)

    OdpovědětVymazat
  51. Sakryš takový pokojík by toužila mít každá :-)). Ten talířek je boží!

    OdpovědětVymazat
  52. Hi ! I love your blog , you have a new follower
    Angelica

    OdpovědětVymazat
  53. Zdravím!! Moc krásný blog! Strašně ráda tu čtu tvoje příspěvky. Momentálně strašně moc toužím po gramofonu a nikde nemůžu žádný hezký najít. :( Tak se chci zeptat kde jsi koupila ten tvůj? Je strašně krásný!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Fangirl ;), děkuju za krásný slova, moc mě těší, že máš ráda moje články. ♥ Gramofon jsem koupila v zahraničí, ale když si zadáš do googlu "gramofon Crosley", tak ti najede dost odkazů na eshopy, kde se dá pořídit. Třeba namátkou tady: https://www.metrostore.cz/gramofony/crosley-cruiser-tyrkysovy-gramofon.html Anebo koupit nějaký levný v bazaru a natřít ho na na svou oblíbenou barvu. To jsem právě teď s jedním svým gramcem udělala (okoukala se mi jeho béžová barva, tak je teď růžovej). Hrajeme si...;-)

      Vymazat