7.1.13

Bude to nejlepší rok na světě aneb vyhrál diář Malý princ

Nevím, jestli už jste to slyšeli (pokud se pravidelně díváte na televizní noviny, tak asi ne), ale rok 2013 bude nejlepším rokem na světě. Alespoň já si to tak usmyslela. Budeme se v něm hodně smát, plnit si svá přání, poznávat nová místa, jídla a lidi. Přestaneme se pořád za něčím hnát, soupeřit, strachovat se a tím pádem se nám bude dařit mnohem líp. To všechno jsem si usmyslela a to všechno budu ve svém životě i na blogu realizovat. Vždycky, když se něčeho bojím, vzpomenu si na Marka Twaina, který řekl: "Celý život jsem se něčeho bál, ale přitom se nic tak hrozného nestalo" - no jasně, Marku, většina našich starostí je zbytečná. Mít letos dobrou náladu - to je to, oč tu běží! Je to jen v našich rukách.
A který diář mě bude tímhle šťastným rokem 2013 provázet? Jaký papírový parťák nakonec vyhrál tu velkou notesovou bitvu? Tramtadadá...představuju vám můj letošní diář s Malým princem od značky Moleskine, který mi dala pod stromeček má zlatá čtenářka Andrea. Úžasně milý a nezištný dárek, který si zaslouží, aby byl se mnou celý rok. Je tmavě modrý, má šikovnou gumičku, spoustu místa na poznámky, papírovou kapsu (na samolepky a tajné vzkazy) a dokonce ukrývá ještě jeden sešit na adresy a malý stolní kalendář - no řekněte, je nějaká možnost se do něj nezamilovat? Do takového diáře se nesluší psát špatné zprávy (vyloučeno!) nebo příliš úkolů (vždyť zítra je taky den...a co můžeš odložit na zítra, to klidně odlož na pozítří nebo až na příští týden...po-ho-da). 
Zkrátka a dobře, užijeme si tu spolu každou chvilku. Budeme si hrát, poslouchat desky, číst knížky, koukat na filmy, rozmazlovat se přírodní kosmetikou, malovat, plánovat, tvořit, vařit, tancovat. A radovat se - to je přece důvod, proč běháme světem. Už teď se na to všechno s vámi moc těším.
PS: rozhodla jsem se, že si letos splním bez výmluv a do puntíku všechna svá předsevzetí. Třeba častěji používat azurově modrou a růžovou pastelku nebo zase nosit ve vlasech berušku. Jo a taky se budu víc smát a víc tancovat v nezkrotném rytmu strašidelného Snoop Doggy Dogga. A začínám s tím vším právě...TEĎ!



Do svého diáře pro rok 2013 jsem na první stránku vlepila opojně voňavý parfémovaný papírek Papier d'Arménie a napsala větu, která mě bude provázet celý rok, a které opravdu věřím: "Rok 2013 bude (je) nejlepší!". Kdykoliv otevřu svůj diář, uvidím tuhle veledůležitou poznámku. A i kdybych třeba měla zrovna "den blbec", uvědomím si, že to je vlastně jen jeden nevydařený den z toho celého úžasného roku, takže nad ním stojí za to mávnout rukou anebo ještě líp - změnit ho ve skvělý den (co třeba dortíkem, novými samolepkami nebo růžovou pastelkou?).



Zleva: malý stolní diář a sešit na adresy "Malý princ" (součástí diáře), tmavěmodrý diář "Le Petit Prince" od Moleskine a jahodový donut...už jsem svůj nový diář s jahodovým koblížkem seznámila (budou se ráno vídat hodně často).



Zleva: přání od panenky Betty Boop, která čte můj blog, a se kterou letos pojedeme do Paříže (když mi to napsala ve svém vánočním přání, tak to musí být jisté - panenky ví víc, než si myslíme), balíček skandinávských samolepek, stolní kalendář Malý princ, malůvky v diáři Moleskine, retro beruška na culík (dárek od mé milé čtenářky Pavlínky) a pastelkové duo "růžová/modrá".

Vivi podpis

162 komentářů:

  1. Ahoj Vivi, vítám Tě zpět! Už jsem se nemohla dočkat :-) Miluju Papier d'Arménie a přeju, aby tento rok byl opravdu tím nejlepším!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Báro, děkuju :-*. Papier d'Arménie je nepostradatelnost ;-).

      Vymazat
  2. Krasa :))). Ja si svuj diar jeste nevybrala, je jich tolik krasnych :). Koukam po tom modrem s kockama od Paperblanksu, i kdyz normalne bych sla do elegantnejsiho :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucí, mně se zdá, že kočičí diář se k tobě náramně hodí. Navíc podle mě je rok 2013 přímo předurčený pro to dělat věci trochu jinak, než jsme zvyklí, takže být tebou, neváhám a sem s kočkama od Paperblanksu ;-)

      Vymazat
  3. Už jsem se moc těšila, jaký milý článek napíšeš. A jako vždy krásné, milé potěšující, chytré!

    Přesně dělám to, co píšeš v odst. začínajícím na Z, ale někdy se za to až stydím, že se mám tak skvěle. Takže já jdu malovat (se), plánovat (výlety), tvořit (šít), vařit (kuře na paprice), tancovat (v sobotu na plese). Přeji ti ten nejlepší rok!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju mockrát, Marti.
      A není to náhodou tak, že jsme strůjci svého štěstí? Takže jaképak stydění! Je paráda, že si umíš užívat života a takhle krásně ho hltáš! Děláš mi velkou radost ;-).

      Vymazat
  4. Doufám, že s tím rokem 2013 to bude pravda. Po roce 2012 bych uvítala velkou změnu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaký bude letošní rok, to záleží jenom na nás. Když budeme věřit v to, že to bude perfektní rok a když pro to něco uděláme, čeká nás spousta skvělých dnů...ale je potřeba tomu aktivně pomoct, to se ví. ;-)

      Vymazat
  5. Anonymní8:11

    Vivi, po precteni tveho dnesniho clanku nechapu jak jsem mohla
    bez tveho psani vydrzet dva tydny!! Uz nikdy nas nenechavej
    tak dlouho cekat. :) Diar jeste nemam, ale prave jsem nasla ten pravy
    (budeme mit stejny).:)) Misa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, jen nerada jsem vás nechala čekat, ale byla jsem nemocná, takže blog musel jít stranou. Teď už jsem ale tady a v plný síle ;-).

      Vymazat
  6. Anonymní8:12

    cute stuff <3

    OdpovědětVymazat
  7. koukám pěkný diář, něco mi připomíná http://kocourpsild.blogspot.cz/2013/01/le-petit-prince.html :D JE DOKONALÝ!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Páni, máme stejný diář i stejné leporelo s Malým princem...tak tomu říkám osud ;-).

      Vymazat
    2. A jméno!!! To jméno! :D Je to jasný, jsme si souzeny :D

      Vymazat
    3. Jen dva znaky, které promluví za mě: ♥ a :-D

      Vymazat
  8. hádam sa tej berušky vo vlasoch dobre nanosíš ;)
    a ten diár je dokonalý,knihu malý princ z celého srdca milujem!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budu ji nosit ve dne v noci ;-).
      Malý princ je skvělá knížka...baví mě to čtení mezi řádky.

      Vymazat
  9. Krásný optimistický příspěvek takhle v pondělí po ránu!
    Začala jsem si taky víc užívat života a mám v plánu v tom pokračovat i během letošního roku.
    Každý má nějaké starosti a kdo ne, je prý už mrtvý (jak jsem se dočetla v jedné chytré knížce).
    Tak si užívejme života se vším, co k němu patří ;)

    Diář je fakt krásnej!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ilonko, výborně, tak to jsem ráda, že jsi do nového roku vkročila tak pěkně optimisticky. Tak hlavně ať nám ten optimismus vydrží! ;-) I když jak se říká - lepší je, když se optimista mýlí, než když má pesimista pravdu ;-).
      A co se týče té věty z chytré knížky, tak v tom případě jsem živá až moc.
      Měj se krásně a děkuju!

      Vymazat
  10. Anonymní8:57

    To je tak krásně pozitivní článek, že i když mi je dneska celkem na nic, musím se prostě od srdce usmát! Ano, rok 2013 bude ten nejlepší!

    http://andy-and-her-weight-loss-journey.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andy, príma! Jsem moc ráda, že se mi tu od srdce usmíváš, a doufám, že tě budu nutit k úsměvům celý letošní rok. ;-)

      Vymazat
  11. Krásný diář. :) Já mám reklamní diář, ale chci si ho polepit tapetou. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je nápad! Pořídit si krásný diář je hračka, ale udělat parádní diář z obyčejného reklamního, to je kumšt...a to větší je pak radost, když se to povede.

      Vymazat
  12. Vivinka se vrátila!<3
    Milá Vivi, moc pěkný článeček a překrásný diář! Závidím ti! Já ten svůj ještě nemám :( Mám prozatímní z Elle a vyhlížím ten pravý a pořád nic :( Ale nevadí. Krásné barvičky růžová a tyrkysová jsou mé oblíbené! Tak ti přeji ať je to tvůj rok a jsi stále veselá a usměvavá tak jak sis to vysnila! Doufám, že i pro mě bude tento rok lepší než minulý i když nezačal zrovna nejlépe. Krásný den :*

    Pandička

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Pandičko, ano, po svátcích a po nemoci je Vivi zase v plné polní a blogařka jak má být ;-).
      Mně se diář z Elle moc líbí. Mám ho taky, i když zůstane nevyužitý. S diáři s Elle jsem strávila už pěkných pár let a musím říct, že to byly vydařené roky. ;-) Tak ať je báječně povedený i ten Tvůj! ;-) (A že ti začal špatně, to mě moc mrzí...i já odstrtovala nový rok děsně, ale nevadí...smůlu jsme si určitě na nějakou dobu vybraly a teď vzhůru do světa a do života, hola hej!) ♥

      Vymazat
  13. Skvělé rozjasnění pošmourného rána a připomenutí mého odhodlání prožít rok 2013 obdobně. Se spoustpu veselých plánů, lákavých výletů a zábavných akcí. Brzy začínáme loutkovým představením o Kašpárkovi...nesmrtelná klaika :-) A to vše zapsáno v pod stromečkem nalezeném diáři Paperblanks, o němž jsem po tvém článku doma mlela tak usilovně, že se muž alias Ježíšek nakonec slitoval a nadělil :-)
    Díky a krásný den, potažmo celý rok!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Báro, to je paráda, že Ježíšek vyslyšel tvé volání (snad se na pokušitelku Vivi nezlobil) ;-) a jsem si jistá, že s takovým růžově nadějným odhodláním musí být letošní rok pro tebe obzvláště vypečený (teda vydařený). Kašpárkovi třikrát hurá!

      Vymazat
  14. :) ja som konecne nasla moj vysneny diar Paperblanks, a na uvodnej strane mam tiez napisanych par krasnych viet :) Nech tento rok stoji zato! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Diář Paperblanks - to je vždycky krok správným směrem. ;-) Každopádně ti přeju, ať se všechny ty krásné věty přemění ve skutečnost.

      Vymazat
  15. Milá Lucinko, už jsi mi chyběla...Vyloudilas mi úsměv na tváři a to jsem dnes potřebovala jako sůl. Diář mi přinesl Ježíšek, takže všechny ostaní šly stranou, ale nezačala jsem moc zvesela :-(...takže beru růžovou fixku a píšu na předsádku to heslo: ROK 2013 JE TEN NEJLEPŠÍ NA SVĚTĚ!
    PS. A Malého prince taky miluju :-).I Moleskiny :-)
    PPS: Díky, moje milá za vše, za radost a optimismus, které nám rozdáváš ...za to, že jsi...díky tobě jsem našla v sobě malou holku, která celá ustrašená konečně prokoukla a nachází veselosti a radosti a prostě legraci v tomhle světě, kdy to občas vůbec není do smíchu. Pusu H.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Hani, mám pocit, že je nás tu víc, kdo měl neslavný start do nového roku. Ale víš jak to je - neveselo a truchlivo je za námi, smůla je na nějaký čas určitě vyčerpaná a šťastné heslo napsané růžovou fixou je neklamnou známkou toho, že nás teď čekají jen samé růžové dny...musíme pro to udělat všechno ;-)).
      PS: kombinace Moleskine a Malého prince je trefa!
      PPS: Jsi úžasná...to jsou tak krásná slova, že si je asi budu muset přepsat do diáře a podívat se na ně kdykoliv na případné chmury nezabere "heslo roku". ;-)

      Vymazat
  16. to je naprosto nejroztomilejší diářek na světě!..odkudpak ho máš? nevidím žádný odkaz..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Natly, diář jsem objevila pod stromečkem, ale najdeš ho na stránkách http://obchod.moleskine.cz A když si notesy Moleskine kupuju sama, tak si pro ně chodím zpravidla do knihkupectví Kanzelsberger. ;-)

      Vymazat
  17. Diář je krásný, ale Vivi, Snoop Dogg taky.) Viděla si Starsky & Hutch - tam byl doslova k sežrání (a taky do půl těla:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Iri, a sakriš. :-D Já věděla, že nemám psát, že je Snoop Dogg ošklivý :-D. Ale když na mě působí tak strašidelně ;-). Ve Starsky & Hutch jsem ho neviděla, ale neunikl mi v seriálu Tráva a ve filmu Big Bang. Jo a vlastně hrál i s mým veleoblíbeným detektivem panem Monkem, tam si mě získal. ;-)

      Vymazat
  18. Vivi, Ten je ovsem dokonaly! :) ja mam letos taky od Moleskine - Maleho prince, ale malicky a oranzovy :) uz ted je mym vernym pritelem a duvodem ke kazdodennimu usmevu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně - tak to máme úplně stejnou každodenní radost ;-).

      Vymazat
  19. Vivinko, jak jsi mi přes svátky chyběla! Jsem ráda, že opět můžu číst Tvé úžasné články a na chvíli u nich vypnout :) A malý princ je můj favorit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Vratinko, jsi moc milá. :-* Já vím, princezny jako ty mají rády prince. ;-)

      Vymazat
  20. To je fakt nádherný! :-*

    OdpovědětVymazat
  21. áá diár Malý princ, nič dokonalejšie asi nemôže byť ♥

    OdpovědětVymazat
  22. Milý a hladivý článek jsi milá Vivi napsala. Opět mám lepší náladu než před jeho přečtením. Nabíjíš mě (myslím, že ne jen mě) pozitivní energií.

    Děkuji ti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Šárko, moc mě tvoje slova těší a budu se snažit, aby tě moje články nabíjely celý letošní rok (a pak ten další a další a další...jak dlouho člověk vlastně může blogovat?) :-D

      Vymazat
    2. Ty? Vivi forever:***

      Vymazat
    3. ♥♥♥♥♥ :-)

      Vymazat
  23. Diář je opravdu kouzelný! Moc přeju, aby se ti všechna přání a předsevzetí do puntíku splnila a vyšla. Přeju to nám všem. A pokusím se být taky co nejpozitivnější. Když už nic jiného, spoustu protivných lidí kolem sebe tím naštvu!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Ali, děkuju mockrát. To se ví, škarohlídi mají stopku, zatímco pozitivní lidi mají zelenou. ;-)

      Vymazat
  24. Milá Vivi, tvůj článek mi přinesl do srdíčka a(hlavně uklidnil moji pomatenou hlavičku) spousty optimismu a vyhnalo to veškerý stres ale nezaručuji že tam optimismus vydrží dlouho, ale jak jsi psala ,,jed další nevydařený den´´ proto ti moc děkuji, ani nevíš jak jsi mi pomohla, mám teď toho hodně do školy a to ještě se uzavírá pololetí a já jsem nemocná :-/ ;-) ale když budu zase pusou na zemi přečtu si zase tvůj článek a na delší dobu budu mít zase pokoj ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, to jsem tak ráda! Vždycky mě neuvěřitelně potěší, když si přečtu komentář, že někomu moje řádky vlily do žil optimismus. ;-) Ačkoliv se to teď možná zdá k neuvěření, všechno dobře dopadne. Fakt. ;-) A ty teď nemysli na školu, ale pusť si nějaký príma film, dej si horkou čokoládu (ta vyhání bacily spolehlivě) a odpočívej, abys nabrala sílu a pak se mohla s energií pustit do školních povinností (zatím ale počkají). ;-)

      Vymazat
  25. Anonymní10:43

    Neber si to osobně, ale já tě miluju :D. Navíc ten Snoop na konci článku to je prostě pecka. Díky, díky, díky. J.

    OdpovědětVymazat
  26. Vivi, musím se Ti k něčemu závažnému přiznat... Nejdřív prolítnu ty rozkošné barevné obrázky a až potom si čtu článek!!! :) Vím, že se to nemá a jsem tfuj tfuj, ale nemůžu si pomoct! Jelikož se mi to nestalo poprvé, rozhodla jsem se jít s pravdou ven. Tak a teď to víš a děj se vůle boží! :)))
    PS. Výběr diáře moc chválím, Malý princ je moje velká tajná láska! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Reny, tak to je tedy opravdu závažné přiznání. Jak tě potrestat? Mučidla...to je přežitek. Zákaz televize...to by byla spíš odměna. Tak víš co, já tě nebudu trestat, ale místo toho ti napíšu, co si myslím - jsi moc a moc milá. To jsem to vyřešila šalamounsky, viď? ;-)

      Vymazat
    2. I ty jedna! Tak víš co? Potrestám se sama, dnes jenom tři kafíčka, víc ani ťuk! :)

      Vymazat
    3. Výborně! A tak mě napadá, že budu "držet basu" a tvůj trest ponesu na svých zádech s tebou...takže říkáš "tři kafíčka?"...ok ;-)).

      Vymazat
  27. Milá Vivi,

    dlouho jsem tu nebyla a navíc nový rok nezačal moc dobře. Ale po přečtení tvého příspěvku je mi o maličko líp a vlastně musím říct, že máš pravdu. Já si svůj diář musím ještě koupit, ale už teď vím, že si tam musím nechat nakreslit obrázek od svých dcer. Už vloni se mi osvědčilo, že to pomáhá, když není člověku do smíchu.

    I já ti asi opožděně, ale z celého srdce přeju, aby ten nový rok byl takový jaký si ho přeješ mít.

    Nika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ti, milá Niko ♥ a přeju ti, abys našla co nejdřív (už je čas) svůj vysněný diář a měla ho celý pokreslený obrázek od těch, které miluješ. Já už si svůj diář nechala taky pomalovat (svým mužem, který mi už spoustu let říká, že neumí malovat, ale je to nejlepší malůvkář na světě). ;-)

      Vymazat
  28. To je fakt krásne:) ako z filmu! <3
    Šťastný nový rok!! <3
    Vivinátorka ;)

    OdpovědětVymazat
  29. Tak to se moc máš Vivi, že máš takový pěkný diář. Já jsem měla objednaný krásný růžový od Filofaxu, ale pak jsem se po několika týdnech dozvěděla, že není a už nebude na skladě :/. Takže jsem skončila u diáře z Elle. No moc nadšená nejsem, ale na příští rok si snad seženu nějaký pěkný s náplní.
    S.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Stefi, tak se ti musím přiznat, že kdybych měla několik týdnů objednaný růžový Filofax a takhle to s ním dopadlo, že bych si pak musela jít okamžitě koupit diář s Malým princem, aby se mi to zklamání nějak vykompenzovalo. Ale na druhou stranu - ono není ani tak důležité, jak ten náš diář vypadá...hlavní je, aby stál za to jeho obsah! Moc ti přeju, aby byl Tvůj diář 2013 z Elle plný zážitků a těšení. ♥

      Vymazat
  30. Tak ten diář je krásný, Vivi:) Ten bych také chtěla:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Milo, sázím se, že tvůj diář je určitě taky velký parádník a určitě bude nacvaknutý a přeplněný spoustou kosmetických akcí. ;-)

      Vymazat
  31. To se mi snad jen zdá :-)))) I já se, Vivi,rozhodla, že ten letošní rok bude ten nejbáječnější, jsem doslova nažhavená na všechna ta dobrodružství, co na mě čekají a víš, co? Od tohoto rozhodnutí potkávám stéjně naladěné lidičky, blogy a články..... To mě jen utvrzuje v tom, že to tak BUDE (je) a BASTA FIDLI :-))))) Přeji nám všem báječné dny

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lilienko, no to víš že jo! Přesně tak to je. ;-) Člověk vždycky přitahuje sobě podobný lidi. Prostě jak se do lesa volá, tak se z něj ozývá. A letos budeme volat a pokřikovat jenom samý veselý věci, a basta. ;-)

      Vymazat
  32. Milá Vivinko, strašně ráda bych tomu, že rok 2013 bude nejlepší věřila, už jen proto jaké hrozné útrapy mě letos čekají (státnice, hledání práce), no věřím, že si to umíš představit. Snad budete mít s Markem Twainem pravdu. :) Čtenářka ti nadělila opravdu krásný, stylový a veskrze praktický dárek. Bez dobrého diáře se prostě neobejdeme žádná ;)
    Zdraví Eve.h

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evičko, jasnačka - Vivi má vždycky pravdu, a když nemá pravdu Vivi, tak to jistí Mark Twain ;-). Ó státnice...neradostný období, vzpomínám si. Ale pomáhalo mi sledování seriálů (viděla jsem v tý době všechny série Simpsonů), čokoládový dorty a taky nevědomost (teprve na státnicích jsem zjistila, že jsem se dva měsíce učila špatný otázky...horší už to být nemohlo, ale jak to dopadlo?...ano, tušíš správě...nakonec totiž vždycky všechno dopadne dobře) ;-).

      Vymazat
  33. Milá Vivi,
    mám neuveriteľne rada tvoje optimistické články, prajem ti, aby tento rok naozaj bol a verím že už aj je ten najzábavneší :)
    Ten diár je fakt roztomilý, čo je veľmi dôležité, to vie každý! :D

    OdpovědětVymazat
  34. čau,
    vidím, že máme stejný přístup - jen já u toho víc nadávám, ale růžovou taky nešetřím ;)
    Ať žije rok 2013! A jak říkáš - bude nejlepší!

    Mimochodem - už mi tu po tobě bylo smutno...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alenko, jen esli si mě neidealizuješ...já si taky umim pustit pusu pěkně na špacír :-D.
      Jéé...zlatá jsi. ♥

      Vymazat
  35. Chtěla bych být tak optimistická jako ty, ale tenhle rok mám spíš bobky z maturity a z vysoké školy :) Ale doufám že vše dopadne dobře a že rok 2013 bude vážně nejlepší!
    Diář závidím, paráda!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možnost, že by to dopadlo špatně neexistuje! Já být tebou, tak se klidně raduju a slavím už dopředu (jo a mezitím bych se taky pro jistotu trochu učila ;-)), protože školu zvládneš, sázím svoje nový boty. ;-)

      Vymazat
  36. Krásná předsevzetí, podobně bych chtěla svůj rok prožít i já. :)
    Jinak diář si moc líbí, já mám svůj letošní ten, který byl přibalen k časopisu Apetit. :D Je docela hezký a jsou v něm recepty... Uvidím ale, zda si nepořídím něco hezčího... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá An, diář z Apetitu jsem viděla a je bezva. Jen si ho nech a piš, kresli a lep do něj všechny svoje radosti...pak to bude nejhezčí diář na světě ;-).

      Vymazat
  37. Taky mám letos diář s Malým princem, od jiné značky a menší, ale dostala jsem ho k narozeninám od kamarádky. Miluju ho :-)
    Zapisuju si teď pozitivní věci z každého dne, takže s tebou souhlasím, že 2013 bude NEJLEPŠEJŠÍ!

    P.S. A děkuju ti strašně moc za přání k novému roku! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak - nejlepšejší! ;-) Nemáš vůbec zač, milá Fée. ♥

      Vymazat
  38. Súhlasím, pretože to, že rok 2013 bude napriek všakovakým nástrahám najlepší som si zaumienila aj ja! Krásny diárik,aj celý príspevok plný optimizmu! Želám ti šťastný nový rok 2013 so všetkými splnenými prianiami (a ak by aj nebol, my si ho krásnym spravíme) !:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju mockrát ♥. Letošní rok bude přesně takový, jaký si ho my uděláme. ;-)

      Vymazat
  39. ten je úžasný!!! :-)

    OdpovědětVymazat
  40. Nádherné! Já jsem si koupila taky teď nový diář a jsem z něj nadšená! :) Hodně štěstí do roku 2013 budem potřebovat všechny:) Takže i tobě přeji!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nadšení z nového diáře je vždycky to, na co se v prosinci (nebo v lednu) těším nejvíc. Tak ať nám štěstí přeje ;-).

      Vymazat
  41. Ten diár je užasný, verím v tom, že bude ešte oveľa lepší ako ten minulý nielen pre mna ale pre všetkých ! :o)

    OdpovědětVymazat
  42. Tak ten diár! Ti zatraceně závidím! :) A donut taky :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak si kup do každý tváře jeden donut a bude po závisti :-D.

      Vymazat
  43. Ten diár je prenádherný! :) Tento rok bude určite skvelý a keď nie lepší ako ten minulý tak aspoň taký dobrý :)

    OdpovědětVymazat
  44. Anonymní16:04

    Ten diář je fakt pecka a aby tvůj rok byl fakt ten nejlepší to ti moc přeju!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsi moc milá. Ale nebude to jen "můj" nejlepší rok, ale NÁŠ. Nás všech, platí? ;-)

      Vymazat
  45. Právě se ti podařilo vlít do mě tolik naděje, energie a odhodlání, že ti za to musím tisíckrát poděkovat! :)
    Rok 2013 musí být nejlepší! Třináctka je pro mě šťastné číslo. ;))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Bin, jsem šťastná, že jsem do tebe svým článkem nalila energii a odhodlání - to je skvělá zpráva. Rok 2013 bude nejlepší a je potřeba s tím začít hned ;-).

      Vymazat
  46. Vivinko, už jsi mi chyběla ;-) A zrovna dnes jsem ulehla s nějakou virózou, takže se mi takovéhle povzbuzení hodilo!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Adrianko, já se z nemoci před pár dny vzpamatovala a ty jsi zrovna ulehla...Tak nezapomeň - čaj s medem, film "Lepší pozdě nežli později" a čokoládové bonbóny - to je zaručený recept, jak se brzy uzdravit. ;-)

      Vymazat
  47. S takhle krásným diářem ten rok 2013 musí být prostě nejlepší! Krásný článek na uvítanou...A Mark měl určitě pravdu,celý život se něčeho bojíme,třeba abychom někoho nezklamali a nakonec klameme sami sebe..a ono se opravdu nic tak hrozného neděje...ale když bez toho bání se,to asi úplně nejde.Malý princ je krásný,moudrý a celý takový roztomilý,s ním to bude moc fajn..Jsem moc ráda,že jsi zpět,protože už tu bez Tebe bylo ohromně moc smutno.S Tebou je svět hned veselejší,barevnější,prostě Vivinkovštější...takže už žádné nemoce...jen hodně se veselit,broukat si písničky a do rytmu si poskakovat...jen si musím dát pozor,abych si nenatrhla sukýnku:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá panenko Bettynko, děkuju, krásně jsi mě zase povzbudila. "Vivinkovštějsí svět...to je tak milý!" ♥ Jsem ráda, že jsem už zdravá a můžu zase psát a fotit a můžu se tu spolu s Tebou a ostatními smát a dovádět. Kdyby sis při tom lumpačení náhodou poničila sukýnku, slibuju, že ti nakreslím novou (a třeba rovnou dvě...nebo čtyři?) ;-). Ostatně do té naší Paříže ti stejně budu muset nakreslit pár nových šatiček.
      PS: když jsem dneska malovala sněhuláka a srdce na zamlžený okýnko v autě, vzpomněla jsem si na tebe (naštěstí mě ale za to nikdo nehuboval) ;-).

      Vymazat
  48. Ciao Vivi!! Hope your holidays went good! Ah You just know that I will have a really special diary for all the 2013:))) something really nice who someone too adorable personalized too:)) Love yours too, I always like the little prince drawing:)) Kisses my friend, have a nice week ahead! Mwah!:*♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Grazie, mio caro amico.
      Sei incredibile. Anno 2013 = fiaba! ;-)

      Vymazat
  49. Taky nám někdo nadělil Moleskine, tentokrát s Legem :)

    http://carlitaskawaii.blogspot.cz/2013/01/moleskine-lego-skvely-zapisnik.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jů, limitky od Moleskine nemají chybu. "Legové" zápisníky jsou senzační, se máš! Já mám od Moleskine menší zápisník s Pacmanem (to je moje veleoblíbená PC hra, u který jsem strávila dětsví, dospívání a trávím u ní často i dospělost...jó, dostat se "k ostružině" nebo "ke klíčku", to je něco...pochopí jen "pacmanofandové") :-D a chystám se, že do něj letos budu psát všechno, co se mi rojí v hlavě (chudák zápisník) :-D

      Vymazat
  50. Jej, ani nevíš jakou jsi ve mě ted vyvolala závist, ale nakonec to skončilo v tom že je nádherné, že se někomu líbí to samé ! :) Přeju ti tenhle diář, neb já jsem si ho hrozně moc přála, ale musím vybírat v nižší cenové kategorii :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Šárko, nezáleží tolik na obalu, jako na obsahu diáře ;-). Ať máš v tom svém diářku (i kdyby to měl být jen sešit za dvacku) jen samé příjemné a veselé zápisky...vo tom to je ;-).

      Vymazat
  51. Nejlepší pozitivní myšlení do nového roku ! Vivi ať se ti daří ! :)

    OdpovědětVymazat
  52. Drahá a letos nejšťastnější Vivi!!!
    Nad tvým dnešním článkem prostě musím vznést nelibou námitku... Snoop Doggy Dog je úžasnej chlap!! Je charismatickej, je takovej jinej (no jo máš pravdu, že není hezkej, ale ošklivej je až moc silné slovo nemyslíš??)
    Na druhou stranu jsem byla nucena vyměknout!! :) Vždyť článek je věnovaný mému milovanému Moleskinovi!!
    Děkuji za krásný článek a těším se zase častěji načítanou :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Zdeni, já se Snoop Doggy Doga trošku bojím, vypadá tak strašidelně ;-), ale zase musím uznat, že když si pustím jeho muziku, tak mám všechny domácí práce vyřízený asi stokrát rychleji než kdybych poslouchala UB40 ;-). Umí to kluk pořádně rozject! Můžete si o něm někdy popovídat s Iri Novak, která mi tu ostatně už dneska v komentáře taky vynadala za to, že jsem ho pohanila...zlá, zlá Vivi! :-)
      Jsem ráda, že jsem to Malým princem zachránila..uff ;-). Měj se moc krásně a ať to sviští a ať se přání plní! ♥

      Vymazat
  53. První co mi svitlo když jsme uviděla nový příspěvek bylo " ÁÁno Vivinka je zpátky !!! :))

    Vivi ,
    Stojím při Tobě , také jsem si usmyslela že tento rok musí být prostě boží , nezapomenutelný , plný energie , smíchu a pohody !!! Jestli né , tak mě to naštve, ale nesmí být " ne " ! ;)
    Já ti přeju všechno nejlepší jak do blogového světa , tak i do osobního života ( do osobního samozřejmě co nejvíc !!! ;) hodně úspěchů , šťastných chvilek smíchu a radosti a štěstí ! Žadné zdravotní problémy ! :) Ale bez štěstí to taky nejde , lidé na Titanicu byli zdraví , ale neměli štěstí ... ;) :D

    Takže prostě a jednoduše , všechno NEJLEPŠÍ do nového roku pro Tebe Vivinko !!! :) :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gabulko, ano, Vivi je zpátky a už jen tak neodejde. ;-)
      Milá moje, když ty budeš plná energie, smíchu a pohody, bude takový i letošní rok, tím jsem si jistá! ♥
      Děkuju ti za moc krásné přání a i já ti přeju, abys měla při plavbě novým rokem klidné moře, příznivý vítr, dostatečné zásoby, pevné kormidlo, hezkou kapitánskou čepici a zkrátka aby nehrozilo nic, co by třeba i jen náznakem připomínalo Titanic ;-).

      Vymazat
  54. naprosto skvělý článek! :) ten citát "Celý život jsem se něčeho bál, ale přitom se nic tak hrozného nestalo" přesně sedí :D přeji ti krásný rok 2013, at se ti splní všechna přání :)

    OdpovědětVymazat
  55. Jasně že bude nejlepší! :) I u mě to začíná diářem .. a vlastně i končí, když si pak procházim všechno, co se za ten rok vlastně v mym diáři stalo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda. Člověk se někdy nestačí divit, jaká bláznivá dobrodružství ten jeho diář během roku prožil ;-).

      Vymazat
  56. Krásnej článek :) A umíš francouzsky? Se máš, že jedeš znovu do Paříže... ale já TAKY!! Se školou... :)) v červnu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Francouzsky umím perfektně = rukama nohama :-). No, ta Paříž s panenkou Betty Boop - to byla jen taková legrácka, takové snílkovství, ale co já vím, třeba se její papírové přání přemění na skutečnost.
      No jéje, tak to je paráda, že vyrážíš do Parisu. Doufám, že pošleš čumkartu a budeš ode mě pozdravovat na Ajfelovce ;-).

      Vymazat
  57. Taky už jsem se nemohla dočkat nového příspěvku :-) A rovnou taková pecka, diář s Malým princem...

    OdpovědětVymazat
  58. Mám zase za 5! Nemám doposud diář na tento rok,žádný mi zatím nepadl do oka,
    spíše do kabelky:-(
    Ale protože ta 13, je pro mě mooooc šťastné číslo, házím to za hlavu a stejně, jako Skarlet si říkám, zítra je zase nový den! Když si to budu opakovat každý večer 365x, tak si vlastně ani žádný diář, nebudu muset kupovat:-D (ovšem za následky neručím)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Renatko, ty jsi na to teda zase vyzrála! ♥ Holka moje, kam ty na ty nápady chodíš?! ;-)

      Vymazat
  59. Hurá, Vivi, je zpátky a s ní optimistické a veselé články. :) Chyběla jsi mi.
    Vivinko, přeji Ti, ať je rok 2013 tím nejlepším pro tebe a vůbec pro nás pro všechny. Každý den je alespoň z části takový, jaký si ho uděláme. Takže i když v práci občas (?) nadávám, tak si na každém dnu dokážu najít to hezké a mít z něčeho radost. Aneb jak to zpívají Chinaski: Jaký si to uděláš, takový to máš.
    Diář je krásný a s ním musí být každý den krásnější. No je na čase, abych si pořídila také už diář, nějak jsem to zanedbala...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ó, moc děkuju ♥ Taky už jsem se zase mezi vás po svátcích a po nemoci těšila. ;-)
      Vyjádřila jsi to naprosto přesně. Je jen v našich rukách, jaký máme den, týden, měsíc i celý rok. Musíme si dělat radosti z maličkostí a užívat si, že můžeme běhat a dýchat a smát se. Zní to trochu klišovitě, ale je to tak.
      Děkuju ti za neutuchající věrnost a těším se na celý letošní rok, který spolu strávíme ;-).

      Vymazat
  60. Miluji diáře a ten tvůj je vážně krásný. A moc se mi líbí fotka s donutkem :)
    Just be yourself by Petra

    OdpovědětVymazat
  61. Anonymní21:05

    Opravdu krásný diář to je, opravdu! Takový jaký jsem si vždy přála (kouzelný). Ať se ti v roce 2013 splní všechna přání a hlavně ať je ta 13ka šťastná! ♥
    Lenka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ty jsi opravdu, opravdu báječná ♥. Děkuju!

      Vymazat
  62. Vivi, konečne nové príspevky! A hneď také krásne a optimistické! Tak ja nám všetkým (aj tebe, aj mne, aj každému, kto si to prečíta aj tým, čo si to neprečítajú) aby sme mali úžasný rok ! Ja som tohto roku začala do svojho diára vpisovať malé optimistické vetičky a nápady , ktoré objavím - hneď vyťahujem diár a zapisujem :) verím, že keď budem mať zlý deň a diár prelistujem, malé optimistické odkazy vyhrajú :) asi si tam idem zapísať aj tvoj citát od Marka Twaina , veľmi sympatický :)
    Tak krásny rok !!

    Basha

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bashi, výborně! Jsi přesně ten typ člověka, o kterém si myslím, že má dokonale vyzdobený, roztomilý diář plný nápadů a myšlenek a skopičin...takže jsi mě nezklamala ;-).

      Vymazat
  63. Už si chýbala. Minule som tohto papierového Princa držala v rukách a vedela, že s ním by sa v novom roku dalo objaviť všetko, čo dospeláci nevidia. Ale už som ho vziať nemohla, môj (bordová jednoduchosť s priestrannými dňami a miestom na kopu kresbičiek a poznámok). Tak nech sa ti to deň čo deň darí, vidieť, snívať, mať ten najlepší rok/svet.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Objevovat všechno, co dospěláci nevidí...to je moje životní krédo, i když už nějaký ten pátek dospělá jsem. Ale copak existuje někdo, kdo člověku od nějakého věku diktuje, že už nesmí nosit berušky ve vlasech, stavět hrad z písku nebo s vyplazeným jazykem malovat někomu pro radost pejska?! ;-) Tak třeba papierového Princa podržíš a nepustíš příští rok...
      Děkuju Ti, moc! ♥

      Vymazat
  64. super, už se těším na ten Nový šťastný rok a tobě ho přeji taky, http://katefashionstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  65. Jéé Vivinko :) ani nevíš, jak jsi mi chyběla :) pořád jsem se dívala na tvůj blog, jestli náhodou nenajdu nový článek :) a dnes jsi mi udělala obrovskou radost :) Doufám, že sis volíčko krásně užila :)))
    Diářek je úžasný :) malý princ je nádherná knížka :)
    Beruška do vlasů mi připomněla, jak jsem jako malá nosila každý den dva culíky a na každém jednu barevnou gumičku s nějakou ozdůbkou :) tyhle berušky jsem měla nejradši :) škoda že jsem je někde už zašantročila :) jsou roztomilé :))))) a Tobě budou určitě slušet :)
    Měj se přenádherně :)))) Jane

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje milá Jane, děkuju za krásný slova, jsi zlatíčko. Byla jsem nemocná, takže musel jít blog stranou, ale teď už jsem fit a minimálně pondělky a čtvrtky tu objevíš nový článek. ;-) Moc mě tvé návštěvy u mě na blogu těší, jsi hrozně milá.
      Pusu jako husu (myslím tak velikou) ti posílá Vivi ♥

      Vymazat
  66. je nádherný, já jako milovnice malého prince trochu pláču, mám totiž dočista jiný diář a tenhle jsem si měla pořídit. :( no co, za rok! ten letošní bude krásný i tak, už jen protože 13 je mé šťastné číslo, nejšťastnější.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, nevadí. Příští rok to můžeš napravit a pořídit si vysněného diářového prince. Tak ať se ta "třináctka" povede. ;-)

      Vymazat
  67. ten je krásny
    inšpiroval ma nakresliť si do môjho diáru ovečku :)

    OdpovědětVymazat
  68. Nádherný příspěvek. Kéž by opravdu nový rok byl lepší než ty předcházející.

    OdpovědětVymazat
  69. Krásný diář. A vždycky jsem unesená z tvých fotek. Jsou tak nápadité :-))

    OdpovědětVymazat
  70. Tak se mi opět potvrdilo, že správný, vtipný a roztomilý diář je nezbytný a půjdu si ten svůj nej teprve najít. Protože není nad to mít i úkoly a povinnosti napsány barevně, s nadhledem a na krásném papíře. No jo, ale povinnostmi svůj diář moc trápit nebudu, určitě si ale zapíši každý milé randíčko s někým v kavárně a také jakou novou brněnskou kavárnu určitě nezapomenout vyzkoušet.
    Bude to zážitky nabitý rok :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivetko, ty mě tak dobře znáš, viď? Ty tak dobře víš, jaký slova mě nejvíc potěší. Ke štěstí mi teď už chybí jen dát si pár hrnků kávy s tebou. ;-)

      Vymazat
  71. Anonymní15:45

    Vivinko,musím se ti k něčemu přiznat.Mám diář už dva měsíce koupený a týden si do něj zapisuji poznámky.Jenže včera jsem přečetla tvůj článek a měla bezesnou noc!!!! :) Hned ráno jsem si diář s princem musela koupit!!! Tak a teĎ to víš. :)))) Míša

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, to je jedno z nejmilejších přiznání, jaká jsem letos slyšela ;-)...já myslela bůhvíco jsi neprovedla ;-). Tak to je skvělé...budeme mít stejný diář a stejně krásný rok, to jsem si jistá. ♥

      Vymazat
  72. Anonymní17:21

    Kde ste, prosím Vás,zohnali tú pánbožkovu kravičku = berušku. Také som nosila vo vrkočoch, keď som bola malá školáčka (a to mám dnes už 55 rokov), nikde som v obchodoch také už nevidela.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje milá čtenářko, berušku (tu pánbožkovu) ;-) jsem sice dostala od kamarádky, ale zagůglila jsem pro Vás trošičku a našla třeba tenhle obchod: http://www.hrackydrobecek.cz/berusky-do-vlasu/
      Tam berušky mají a jsem si jistá, že vám budou moc slušet. Copak je důležité, kolik nám je let? ;-))
      Mějte se krásně.

      Vymazat
    2. Anonymní18:06

      Ďakujem Vám, skúsim ich zabezpečiť pre budúce vnučky, snáď sa ich o pár rokov dočkám.
      Váš blog je prekrásny, prajem Vám, aby sa darilo aj naďalej.

      Vymazat
    3. Trošku jsem doufala, že je budete nosit vy ;-). Udělejte si pořádné beruškové zásoby, určitě se jednou budou hodit.
      A moc vám děkuju za krásná a povzbudivá slova. ♥

      Vymazat
  73. Anonymní22:00

    Krásné, přesně od 7. ledna mám tentýž diář a k němu jsem koupila dva krásné tenké fixy ve stejných barvách jako Tvé pastelky.. Až děsivá náhoda :) (ani nezmiňuji, že jsem pevně rozhodnutá, že rok 2013 bude ten nej již od Silvestra).

    Jsem tu prvně, ale hned jdu zkoumat dále, vypadá to na osudovou návštěvu.

    L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá L (že by taky "Lucie"?), jé, to je tak milé; děkuju.
      Raduju se z naší podobnosti, a i když nevěřím na náhody (jedině na "náhody osudové") ;-), jsem šťastná, že se mi tu objevila nečekaně taková spřízněná duše. Budu věřit, že se ti u mě zalíbí a uvidíme se tu často. Tak ať se práší letošní rok za kočárem a ať se nikdy nenudíme! ;-)
      PS: sakriš, ty fixky v barvě růžové a azurově modré budu asi taky nutně potřebovat.

      Vymazat
  74. Anonymní7:03

    Milá Vivi, to je ale krásné přání. Samozřejmě, tento rok bude ten nejkrásnější, teda z těch co zatím byly. Zrovna jsem si říkala jaký diář si letos pořídím, takže už vím po jakém se musím poohlídnout. díky za tip. A já už zas běžím, musím pracovat (ale hlavně si musím jít objednat krémíky na ksichtík co udělaly Popelku tak krásnou) Pa Majka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Majko, určitě si už brzy diář kup, vždyť je potřeba tam rychle začít zapisovat všechno, nač se letos těšíš!
      A děkuju ♥

      Vymazat
  75. Ahoj Vivi, no já to věděla, že Tě bude provázet Malý Princ, to by ani nijak jinak nešlo! Přeji ti v nejkrásnějším roce na světě, ať Ti Tvoje květina vzkvétá pod rukama.
    Já jsem milovala v anglické větu: ..."I was not old enough to know, how to love her..." Věřím a přeju všem, abychom byly dostatečně zralé na to milovat - sebe, svůj život, své projekty, každý jeden den, který nám byl dán, abychom prozářili den sobě i druhým.
    Krásný rok 2013, zlatá Vivi. xxx Binn

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na tak krásný slova mi nezbývá jiná reakce než: ♥♥♥

      Vymazat
  76. Vivinka mila,
    uz sa velmi tesim, ako mi tvoje clanky a skvely pohlad na svet budu sprijemnovat tento rok! :) Verim, ze sa mas dobre a ten diarik od citatelky je proste skvely- hlavne pre taku milovnicku Maleho princa akou je Vivi ♥
    Krasny den ti prajem :**

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tinuško, jsi zlatá. Panenku od tebe nosím pořád při sobě a jsem si jistá, že mi přinese letos štěstí ;-). Malého prince jsem četla poprvé asi před rokem..taková jsem ostuda, ale hned si mě získal. Ten malý udivený klučina to s člověkem zkrátka umí.
      Měj úžasuplný rok.♥

      Vymazat
    2. Jeeej, Vivinecka, to som uplne v uzase a stastna, ze malilinka panenka je stale s tebou! ♥ Verim, ze vytvorite skvelu dvojku :)

      ...a nevadi, hlavne, ze ste sa s princom nakoniec nasli ;)

      Vymazat
  77. ten diář je kouzelný*, dodatečně Ti přeji vše nejlepší do nového roku)

    OdpovědětVymazat
  78. zelam farebny a vonavy novy rok! :) a mam zvedavu otazku... v mnohych postoch mas prekrasne nalepky... ja sa snazim ich kade-tade hladat (nie konkretne tie tvoje, ale akekolvek) (a samozrejmenajviac hladam v papiernictve, ale vacsinou natrafim na auticka, a to nie su moje vysnene motivy :))... nemas nejaky tip na internetovy obchod pre papierofilov? :) a nalepkofilov? (dakujem)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ;-). Jak já ti rozumím...sehnat krásný nálepky dá velkou práci. Všude samý autíčka, medvídci Pů (to je ještě ten lepší případ), zvířata ze ZOO atakdál. Takže mě vozí obvykle nálepky kamarádky ze zahraničí nebo si objednávám já sama na Ebay. Ale...dneska jsem ještě neudělala dobrý skutek...pošli mi na e-mail adresu a těš se na pošťáka...;-)

      Vymazat
  79. Ttak ten je kouzelný, Vivi :-)) Skvělá volba :))

    OdpovědětVymazat
  80. Anonymní5:51

    Mila zlata Vivi, preju Ti, at je rok 2013 opravdu ten nejlepsi (a ja vim, ze na tuty bude)!!! Maleho prince mi ted pujcila kamaradka ve spanelstine, musim si ho osvezit!:-)
    Diarek je bozi!
    Byla jsem tyden bez internetu a ted dychtive hltam Tve nove kouzelne pribehy!
    Lucie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Lucinko, děkuju ti za krásné přání i komentář. Zítra letím na poštu reklamovat balíček, protože dva měsíce na cestě...to už je přece jen důvod dát pošťákovi políček. Navíc všechny věci v balíčku jsou vánoční, a tak už to nebude to pravý vořechový, až dorazí (jestli vůbec někdy).
      Pusu na Tvůj mexický sosáček posílá Vivi ;-)

      Vymazat
  81. Ahoj Vivi,
    tak ta růžová věta - to je myšlenka roku!!! A to ještě není ani půlka ledna, blahopřeju. Vážně přemýšlím, že si svou nálepku na zrcadle v koupelně - DON´T PANIC - vyměním za tvou větu. Díky za inspiraci.
    Těším se na další rok ve tvé společnosti!
    Vivat 2013!!!
    Pusu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Roso, já bych asi nálepku DON´T PANIC pro jistotu v koupelně ponechala a k ní přidala "růžovou větu"...budou tam spolu krásně souznít. ;-)
      Děkuju..moc!

      Vymazat
  82. Vivinko, diář je opravdu krásný :) také jsem si dala do nového roku pár předsevzetí, i když to slovo nemám ráda... tak to budu nazývat událostmi, které čekají na vyplnění :) ať se Ti moc daří ♥

    OdpovědětVymazat