21.1.13

Můj mini svět aneb o Rumcajse si musíte říct

Mám takový smělý návrh - vyskočte na chvilku z velkého a vážného kolotoče ke mně, do mini světa. Tam, kde maličkosti dělají velké věci. Tam, kde se pořád nečeká na něco velkého (to by se taky mohl jeden učekat). Tam, kde se člověk raduje z úplně malinkatých pidi věcí. Tam, kde nikdo nepoužívá slova "až jednou", "možná", "za pár let"...v mini světě se totiž na nic nečeká, tam se žije teď.
Zvláštním znamením obyvatel mini světa je, že když jim v kavárně přinesou kávu, radují se jako malí, pokud je v hezkém hrnku a na podšálku čeká čokoládová sušenka (nebo ještě lépe - mandle obalená ve skořicovém cukru). U zubaře vyhlížejí, jestli jim dá doktor obrázek Rumcajse, a když se k tomu nemá (to už jako dospělákům nenáleží obrázková odměna za to, že zubaře nekousli do ruky?!), nebojácně si o něj řeknou (a nepohrdnou ani vílou Amálkou). Těší je, když je na banánech malá exotická nálepka nebo když najdou před domem kamínek, co vypadá jako srdíčko (nebo prdelka?). Taky mají "minisvětáci" rádi, když jim dopíše růžová fixa, protože se pak musí vypravit do papírnictví udělat pořádné zásoby. Nemusím už pokračovat, viďte? Počítám, že i vy máte svůj mini svět, kde se radujete z drobností, a tak vím, že mi rozumíte.
Tak se pojďte podívat na ty mé pidižvíky, které zrovna nosím po kapsách a nechte za sebou hektické pondělí, chřipku, prezidentské volby i starosti se složenkami. Aspoň na chvíli...


Zleva: magnetka "homerovský donut", růžový cukr Starbucks, smetana do kávy Paneria s racky (?), měkká nálepka "dortík", miniaturky vůní Coco Chanel a Chanel N°5 a mini magnetka s králíčkem. 
Maličkostem se zkrátka líbí, když je jich hodně velká velehromada.

Zleva: malá polaroidová brož Andy Warhol, obrázky z mého sešitu, nálepka japonského kosmonauta a všechny možné pytlíčky, které doma skladuju v plechových krabičkách a pár jich nosím v kabelce. Nikdy totiž nevíte, kdy se vám bude hodit sáček s citrónovou štávou nebo s hořčicí - ta chvíle může přijít kdykoliv ;-).

V mém mini světě si magnetičtí králíčci rozumí se sametovými prasátky. Sametová prasátka se v něm voní malými parfémky Chanel. Malé parfémky tam rostou na stromech. Stromy se tam malují voskovkami. A voskovky...tak ty v mini světě umí udělat cokoliv. Třeba umí začmárat problémy, a když i přes jejich barevnou snahu trable pořád prosvítají, tak vás můžu ujistit, že jsou taky docela malé. Protože v mini světě se ví, že se nic nejí tak horké...
Vivi podpis

112 komentářů:

  1. Vivinko, asi ti musím něco napsat. Svěřit se... Mám takový malý pocit, že jsem se do tebe asi zamilovala. Víš o tom, že jsi kouzelnice? Vždy u mě vyčaruješ usměv na tváří, přijemné mrazení na těle, brnění v konečcích prstů a hlavně skvělou a pro mě nezvykle optimistickou náladu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní16:14

      Souhlasím,ona je vážně úúúúžasná.

      Vymazat
    2. Šmankotemarjánko, já jsem z vás, holky, celá pryč. Červenám se a stydím a nevím, co napsat, ale taky si vaši chválu moc užívám ;-). To je tak krásný! :-*

      Vymazat
    3. Prosím Vivi bez rozpaků. Zasloužíš si jen a jen samou chválu.

      Vymazat
  2. Žít právě teď bych moc ráda uměla, ale pořád se o to jen bezvýsledně snažím.) Buďto plánuju, co bude, nebo přemýšlím o tom, co bylo (a jak to mohlo být lepší:) Hrůza. Tyhle roztomilosti jsem kdysi taky milovala a taky jsem si vedla sešity s módními, kosmetickými a psychologickými zápisky (musím je najít:)), ale teď jen řeším ty "velké" věci, které jsou ve skutečnosti mnohem menší než radost z Tvých měkoučkých magnetek:) Díky Vivi za připomenutí velké pravdy a i Tobě hezký den:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Iri, chápu to. Není lehké se jen tak změnit. Všichni v sobě máme všelijaké obavy, ale dá se s tím prát. Právě třeba těmi malými radostmi. Být tebou, tak už neváhám ani minutu a bez meškání vyhledám ty úžasné sešity, které sis vedla. Vsadím se, že si v jejich společnosti užiješ skvělý večer a třeba tě i namotivují k tomu, abys byla veselejší a šťastnější. I já se o to na svém blogu budu dál snažit. ;-)

      Vymazat
  3. Jééééjo :) aký krásny a milý článok.Úplne som sa v ňom našla.Milujem ,,pidi,, vecičky. A tie tvoje sú táááááák nááááááádherné........ :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Jani, to mám velkou radost. ;-)

      Vymazat
  4. Jééé, já chci tak žít v pohátce a být růžovým králíčkém, co si trhá ze stromu chanel parfémky! Mé pondělní ráno se rozzářilo, ach... Krásní den Vivi:-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní16:16

      ...teda Hujere..co ta hrubka..?..v tvém věku...?

      Vymazat
    2. Sharko, jak znám tvůj blog, tak takovým růžovým (nebo spíš elegantně bílým a decentně šedým) králíčkem jsi...jen ty parfémy Chanel by se už vážně měly naučit růst na stromech! ;-)

      Záhadný neznámý, ty jsi ďábel :-DD

      Vymazat
  5. Ach Vivi, dekuji za krasny clanek u ktereho jsem se zasnila:) krasne pondeli :)

    OdpovědětVymazat
  6. naozaj majú tvoje články niečo do seba :)) pekná práca,len tak dalej :)

    OdpovědětVymazat
  7. Moje milá Vivi, ty jsi prostě Ú ♥ Ž ♥ A ♥ S ♥ N ♥ Á ...!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ááááách, to je sen! ;-) Děkuju moc. ♥

      Vymazat
  8. Toto je balzam na uprsane pondelkove rano! Dakujem, Vivi! Krasny novy tyzden!

    OdpovědětVymazat
  9. Vivi, tvůj blog je velkým objevem pro lidstvo! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Malý krůček pro lidstvo, velký krok pro mou milou Reny ;-)...ty umíš člověka v osmi slovech tolik potěšit). ♥

      Vymazat
  10. Krásný článek, úplně se v něm poznávám :-) Je krásné umět se radovat z maličkostí :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná je to jediná možnost, jak přežít (tedy jak žít spokojeně). ;-)

      Vymazat
  11. kde si koupila ty miniaturky?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lily, miniaturky Chanel mám z blešího trhu, ale občas jsou k vidění na Aukru. ;-)

      Vymazat
  12. Krásné pondělní ráno, Vivi! Víc ani nemám co dodat, nádhera!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani já nemám co dodat...snad jen: ♥

      Vymazat
  13. Anonymní10:05

    Zustala jsem paf a chci te mit doma i s tvymi pidi vecickami :)). K.

    OdpovědětVymazat
  14. Milá Vivi,
    kdyby byla nějaká anketa, ve které by se vyhlašoval nejoriginálnější a nejroztomilejší blog, s radostí bych Tě nominovala a s ještě větší radosti bych Ti předávala cenu za první místo, protože neznám lepší čtení po ránu, jak Vivin blog :-* <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsi zlatíčko! Mně úplně stačí, když jsem byla nominovaná (nebo dokonce výherkyní) ve tvém velkém ♥. ;-)
      Děkuju moc, mám óbr radost.

      Vymazat
  15. Ahoj Vivi, k zubaři jdu zrovna dneska, že bych to zkusila?! :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, vůbec neváhej! A řekni si rovnou o dva obrázky (druhý pro Vivi). ;-)

      Vymazat
  16. Milá Vivi, nemám sílu na blogování, ale ten tvůj okouknout musím, protože vím, ze se zase potěším, i když mám právě tu chřipku a umřel mi blízký člověk. Čas to zahoji a je třeba radovat se z maličkostí....to já vím a dělám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, vím, že slova útěchy nejsou nic platná. Takové trápení si člověk musí odsmutnit (nemá smysl smutnění zadržovat a přemáhat...musí to ven) a nechat čas, ať ho léčí. Ale dobře jsem si na tvém blogu všimla, že se dokážeš prát statečně. Tvůj oranžový svetr, žluté rukavičky, tvá plesová róba, kterou by ti mohla závidět každá "Bondgirl"...to všechno mi říká, že s barvami a drobnými radostmi přepereš i tenhle smutný čas. Drž se, myslím na Tebe.

      Vymazat
  17. Za dnešního šedivého dne, skáču Vivi do tvého mini světa přímo šipku! Abych pak viděla "la vie en rose":-)Jen hrozí, že to bude asi návykové:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Renatko, těmhle roztomilým návykům netřeba se bránit. ;-) A děkuju za návštěvu v mém mini světě, vždycky mě potěší, když se v něm objevíš. ♥

      Vymazat
  18. Milá Vivi, Tvé články jsou pro mě vždycky příjemné zpestření dne :-) A i když jsem opět nějakou dobu ani nepřidala žádný komentář, ani neblogovala (svaluji to na to, že jsem měla starý prohlížeč a táááák dlouho mi trvalo, než jsem si nainstalovala nový), tak jsem vždy netrpělivě čekala, čím novým zase překvapíš :-)
    Magnetek máme díky naší malé holčičce už plná dvířka od ledničky, vyhrabala jsem kvůli ní i své malinké mončičáčky - naše domácnost je teď plná malých věciček a i já se z nich raduji :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Magdi, moc mě těší, že ke mně chodíš a čerpáš nějakou tu přívětivou inspiraci.
      Pro mončičáky mám, to jistě tušíš, slabost, magnetky na lednici považuju za povinnost, a proto tě chválím, tleskám a raduju se, že je u tebe doma tolik malých radostí. ;-)

      Vymazat
  19. Drahá Vivinko..
    I Ty jedna..Ještě se osobně neznáme a Ty tady vysypáváš obsah mé kabelky?:-)Pravda je taková,že těch srdečkovo prdelkových kamínků už tam mám docela dost a místo voskovek různé tužky a pastelky..Právě teď jsem od kamaráda dostala mailem čtyři roky staré fotky..Moc potěšily..Krása je teď kolem,v nás,všude...Někdy se hledá hůř..Já ji dnes ráno taky nějak nemohla probudit a za pár hodin jsem se smála,i díky Tobě milá..
    Krásný den..Posílám velkou pusu..Bi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Brigitko, však jeden srdcový kamínek od tebe pečlivě opatruju a bedlivě střežím.
      Máš pravdu, někdy se věci pro radost hledají hůř, ale musíme se snažit je vyburcovat a mít oči otevřené. Jsou vážně všude, stačí jen je umět objevovat.
      A děkuju, děkuju mockrát. ♥

      Vymazat
  20. Anonymní11:13

    Vivi,
    ty jsi vážně praštěná a mě se to hrozně líbí :o))
    Díky za další, skvělý, pondělní článek!
    Janča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, takže ty už sis toho všimla...no, dlouho jsem se snažila utajit, že jsem praštěná, ale tak nevadí, už je to venku. A skvělá zpráva je, že se ti to líbí :-D.

      Vymazat
  21. Ještě že existují tvoje pondělní články, díky bohu a Vivince za to! :)

    OdpovědětVymazat
  22. Ach Vivi,ako keby si ten blog mala naprogramovaný presne podľa mojich situácií!Vždy sa v niečom nájdem,alebo mi vždy týchto pár riadkov, nad ktorými sa zamyslím dodajú ten správny návod na všetko. A pritom k tomu stačí tak málo!:)Krásny článok!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To víš, moje milá, dá to práci takový prográmek sehnat a nainstalovat do PC, ale jsem šťastná, že se to povedlo ;-).
      Děkuju ♥

      Vymazat
  23. Really love these pictures!

    OdpovědětVymazat
  24. Jsou to sice maličkosti, ale důležité maličkosti! A pak už to tudíž nejsou maličkosti. Takové papírnictví - jeden z nejdůležitějších obchodů vůbec! Moc pěkně napsaný článek :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivanko, děkuju ti. To je pravda...obešla bych se bez pekařství, uzenářství i železářství, ale v papírnictví pro mě musí mít obden něco čerstvého ;-).

      Vymazat
  25. Tak ty miniaturní parfémky jsou úžasný! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Až mě někdy mrzí, že jsou tak maličký ;-).

      Vymazat
  26. Ciao Vivi! Could I leave in your mini world too?!:D Is for sure one of the sweetest place in the world!:) Aww the velvet piggy is too adorable, as well as the donut magnet, yum make me want to eat it^^ happy monday my friend, love and hugs!♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dearest Lilli, omg, you're in my mini world. I hope - per sempre ;-). Sei incredibile.
      Un bacio grande!! ♥

      Vymazat
  27. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  28. Jak mně je v tom tvém mini světě krásně ... Máš svatou pravdu ... a líbí se mi, že u tebe to vždy víří veselými barvami, děkuji Vivi za zlepšení pochmurných dní. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju milá Rony...tvoje (vaše) komentáře a návštěvy zase neuvěřitelně zlepšují moje dny. Je to vzájemný. ♥

      Vymazat
  29. Anonymní16:18

    Každý den někomu uděláš svým článkem radost... i já díky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je tak milý! ♥ Moc mě to těší...i já díky. ;-)

      Vymazat
  30. VIVI!
    To je proste neuveritelne- asi sme na jednej vlnovej dlzke lebo: od narodenia(teda odkedy mi pamat siaha) neprekonatelne milujem miniaturky a vsetko malinke :) a to tesenie sa z malych veci patri k mojej zivotnej filozofii akosi prirodzene (zvastne je, ze vcera vecer som o tom mala chut napisat tiez- a pozri otvorim tvoj clanok a tu o tom istom!) ODPADNEM!♡

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tinuško, tak o tom není vůbec pochyb. Telepatie a sesterské pouto prostě funguje ;-). Doufám, že od svého úmyslu neupustíš...moc ráda si u tebe přečtu článek o malých radostech. ♥

      Vymazat
  31. Malé radosti, ty jsou úplně nejlepší! Já mám ráda takové ty chvilkové záblesky radosti v mezi cizími lidmi - milý úsměv paní prodavačky, radost dítka apod.
    Ráda si někdy příště přečtu, jak Vivi dostala chuť na hořčici při cestě do práce :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivetko, když malé radosti tvoří lidi okolo nás, tak to je úplně to nejlepší. Šmarjá, vždyť kolik stojí úsměv? Je zadarmo a přesto se lidi někdy chovají, jako by ho měli vyplácet zlatem a drahým kamením. Tím spíš potěší, když s ním někdo cizí nešetří. ;-)
      Já většinou pracuju z domova...tak si dám pytlíček hořčice, až budu ležet na gauči ;-).

      Vymazat
    2. Vystihla jsi to krásně!
      Vždycky mě zajímalo, co naše Vivi vlastně dělá, teď už to vím láduje se hořčicí :)

      Vymazat

    3. Ano, Vivi se láduje hořčicí, ale jen trošičku...z mini sáčku ;-).
      Zato hrnek na kafe má půllitrový ;-).

      Vymazat
  32. krasne Vivi :) mne sa priatel stale smeje, ze sa viem radovat z takych malickych hluposti. ale ved to je na tom to krasne! :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uvidíme, kdo se bude smát naposledy :-)).
      Tak ať nám radost z maličkých hloupostí ještě hodně dlouho vydrží.

      Vymazat
  33. to je nádherný článok, chcem sa presťahovať do tvojho minister :)
    cara mia

    OdpovědětVymazat
  34. Já nevím čím to je Vivi, ale mě ty Chanelky vůbec nevoní, ale přesto mám tak velkou touhu je mít ve svém pokojíku, až praskám závistí !! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co se vůně týče, tak i mně tahla chanelovská klasika postačí v mini balení ;-). Doporučuju vystříhnout si nějakou "šanelku" z časopisu, přišpendlit na nástěnku snů a být přesvědčená o tom, že sny se plní...a pak se dočkáš ;-).

      Vymazat
  35. So, so pretty! I especially love the first picture!

    Have a great week,
    -Kati

    OdpovědětVymazat
  36. Tak já nevím..já,když jdu do lesa na houby..donesu si domů skoro vždy nějaký úžasný kámen..ještě,že to není často:-D A tyhle pidi rozkošné věci mě obklopují taky ze všech stran.Někdy mám problém se u počítače hnout,aby mi nespadl nějaký miláček na zem...Raději se vyhýbám papírnictví,neb skoro vždy něco přinesu domů..samolepky,pohledy..nebo plechovkové lesky..medvídky,přívěsky...ale když se kouknu kolem sebe,tak všude je kousek mě a to krásně hřeje u srdce.Zpoza monitoru na mě vykukuje slon a u subwofru je včelka mája z překližky a vystrkuje na mě pozadí.Takže já prostě tyhle kouzelné výlety miluju!A Tebe samozřejmě taky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bettynko, já to věděla! ♥ Já věděla, že ty mě nezklameš! Ostatně - viděla jsem tě na fotkách obklopenou spoustou malých věciček...ty se zkrátka umíš radovat!! Tak ať si děláš (děláme) kouzelných výletů pořád víc a víc...klidně nepočítaně ;-).

      Vymazat
  37. Moc milé pohlazení... Díky za něj...
    A náhodou - já si u zubaře nedávno o obrázek řekla. Obrázky neměli, ale dostala jsem malé plastové letadálko. Heč!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Výborně! Tak přesně takhle si to představuju. Jen by měli mít zubaři i něco pro holčičky...Plastová letadýlka pro kluky, náramek s beruškou pro nás děvčata ;-).

      Vymazat
  38. No jéje, v tom mikrosvětě jsem zalezlá neustále a asi i sepíšu článek o maličkostech, které mi dělají radost :) Pěkný nedělní večer, Vivinko ;)

    OdpovědětVymazat
  39. Napsala jsi to moc hezky. Všichni by jsme se měli radovat z maličkostí, protože všechny ty maličkosti do sebe zapadají a tvoří celek. :)

    OdpovědětVymazat
  40. toľká krása :) úplne som sa zamilovala do tohto príspevku :)

    http://slyfestyle.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  41. super věcičky, http://katefashionstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  42. Úžasný věci :). A je pravda, že se člověk v dnešní době už skoro neraduje z maličkostí a pozastavit se nad nimi hned udělá hezčí den, stejně jako čtení tvých článků :)). Vždycky mě naladí neskutečně pozitivně :).

    OdpovědětVymazat
  43. Citronová šťáva z Mekáče, nj :-P
    U zubařů ani na očním už obrázky nedostávám a taky bych je hned brala.. i když jsem teď během posledních pěti let byla u zubaře tak často, že kdybych dostávala za každou návštěvu obrázek, tak si můžu otevřít galerii..

    OdpovědětVymazat
  44. Něco přitažlivého na těch miniaturách opravdu je. Nás ženy okouzlují zvláště ty miniaturní flakonky, vzorečky parfémů a kosmetiky vůbec... Pánové zase začínají obvykle miniaturními autíčky... :-)

    OdpovědětVymazat
  45. Anonymní1:32

    Ten druhý odstavec je taak výstižný. Jsem stoprocentní minisvěták, zrovna včera jsem se rozplývala nad samolepkou na banánu. Ony jsou ty se samolepkou tak nějak lepší ;) A každou chvíli mě zaujme nějaký šutr, jako malá jsem maminku hrozně zásobovala :D Měli jsme menší kamenolom. Plus růžový fix a papírnictví, samozřejmě.

    Díky za každý pozitivní článek :)

    L.

    OdpovědětVymazat
  46. O obrázek jsem si zubaři jednou řekla, poté co mé děti zahrnul spoustou dárečků a po mně chtěl jen finance. Díval se na mě, chudák, dost vyděšeně. Voskovky, které začmárají problémy - to je skvělý nápad. Musím se dnes zastavit v papírnictví!

    OdpovědětVymazat
  47. Milá Vivi,
    to je krásný článek. Já takových mini věciček mám doma spoustu a je mi líto je vyhodit a tak už se mnou tráví čas několik let :) Hned budu mít lepší den! Musím vytáhnout svou tajnou krabičku a trošku se prohrabat těmi miniaturkami co mám :)Měj se krásně :)

    Pandička

    OdpovědětVymazat
  48. Moje nejmilejší Vivinko, ve svém černém týdnu mám jeden den červený-šťastný. Je to dnešek-díky Tobě. Děkuju

    OdpovědětVymazat
  49. Ahoj Vivi
    Náhodou jsem dnes našla tvůj blog a něco si tu přečetla. Musím ti poděkovat, protože jsem si tu pěkně odpočinula a kompletně přišla na jiné myšlenky.
    Mám taky ráda tyhle pidi věcičky a některé jsou i dost praktické a vejdou se všude.

    OdpovědětVymazat
  50. Úplně se vznáším samou radostí nad vašimi milými komentáři...jste prostě všichni úžasní a v mém mini světě jsou pro vás dveře vždycky dokořán! ;-)
    Děkuju všem, moc a moc. ♥

    OdpovědětVymazat
  51. Vivi, jak ty to děláš? Ty jsi prostě asi nějaká víla či hodná čarodějka z jiného světa. Jakmile si u tebe člověk přečte článek, nabudí ho to spouustu pozitivní energií a okamžitě mu spustíš úsměv na tváři! Jsi kouzelná! Bez tvého blogu už bych snad nedokázala být! :-) Ty by jsi tu Nobelovku, prostě měla dostat! a něco na sebe, by jsi určitě vymyslela. Něco trošku vintage, možná trošku francouzského šarmu se špetkou nádechu jako z černobílých filmů? :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Darinko, děkuju ti za krásný slova ♥♥♥. Mám velkou radost, že se ti u mě na blogu tak líbí. Tak já si o tu Nobelovku pošlu někam žádost :-D, protože mám zrovna nové šaty...koktejlky, jaké měla Audrey ve Snídani u Tiffanyho ;-)

      Vymazat
  52. Vivi, díky tvým článkům (nejen díky tomuto) mám dny příjemnější a vždy na chvilku uteču do jiného světa, tentokrát do světa miniaturek. :) Takov poklady je potřeba dobře strážit, což ty určitě děláš. :)
    A Vivi, nemohly by mininatrky parfémů růst na stromech nebo na louce? To by byla parádička. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsi drahoušek! ;-)
      Verunko, tak víš co, já hned na jaře zasadím malou borovičku a přivážu k ní Chanel parfémek...uvidíme, jak se to chytne ;-).

      Vymazat
  53. milé :) hneď by som utiekla a našla útočisko v takomto minisvete :) pretože tento reálny ma už pomaly začína dobiehať :)

    môj blog:
    styllin.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  54. Správne si podotkla, že sa ružová fixka vždy minie prvá. Už odmalička si nad tým lámem hlavu :)

    OdpovědětVymazat
  55. Tak neskutočne roztomilé, že som si to musela prečítať zopár krát a cítila som sa ako v inom svete :)

    OdpovědětVymazat
  56. mas velmi zaujimavy blog


    PODTE NA NASU GIVEAWAY http://aj-ro-na.blogspot.cz/search/label/Giveaway

    OdpovědětVymazat
  57. Moc vám všem děkuju za krásný komentáře. ♥

    OdpovědětVymazat
  58. Ty jsi zkratka slunicko, Vivi, at v mini svete nebo i v tom beznem:) Mrzi me, ze jsem nebyla posledni dobou vzornou komentatorkou, ale vernou ctenarkou jsem stale:) Doufam, ze sis krasne uzila Vanoce a Novy rok, zrovna vcera jsem delala jednu tezkou zkousku, na kterou jsem se ucila velmi dlouho, tak jsem ztratila trochu pojem o case, takze se prosim nelekej ze po mesici vytahuji Vanoce:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanýžko, je mi jasný, že máš moře práce, o to víc mě těší, že si i tak děláš čas na můj blog. Tak ať máme každý den takové malé mini Vánoce ;-).

      Vymazat
  59. Odpovědi
    1. Já vím, však už jsme se tam spolu párkrát potkaly ;-).

      Vymazat
  60. LOVE this collages ^^
    xoxo

    novelstyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  61. skvely post, paci sa mi styl akym pises!:) a COCO samozrejme:)))

    OdpovědětVymazat
  62. Moc pěkné, vtipné a nápadité. Naprosto souhlasím! I mě potěší úplně malinké blbůstky, protože, jak moudře díš, na velké věci bychom čekaly dlouho. Je s podivem, že někteří lidi tohle vůbec nechápou a občas vypadám ve svém věku jako blázínek - ale ať, jsem ráda, že je nás víc. Moc se mi líbí Tvoje naaranžované fotečky, jsou prostě rozkošné....Ať se Ti daří!!

    OdpovědětVymazat
  63. Děkuju za komentáře, jste zlata zlatý. Mám velkou radost, že se vám moje blbinky líbí, protože to je známka toho, že si rozumíme, a že jste na správným místě, ve správnou dobu. ;-)

    OdpovědětVymazat