17.1.13

Jahodový balzám k snídani aneb klasika nestárne

Ráda bych s vámi dneska strávila den nebo alespoň posnídala. Napila se něčeho horkého z růžového porcelánového hrnku, otevřela si knížku (klidně i jen obrázkovou...Vojnu a mír jsme přece už četli) a k tomu by to chtělo něco lehkého k zakousnutí. Nějakou opravdovou lahůdku..počkejte...už to mám! Zvu vás na jahodový dortík v podobě balzámu na rty Strawberry od Rosebud. Vůbec se po něm netloustne, jen rty vypadají plnější (ale to vám určitě vadit nebude).
Vlastně byly pro mě balzámy Rosebud jedním z nejpoutavějších voňavých objevů loňského roku. Však si určitě dobře pamatujete, jak jsme si s nimi vyrazili na pustý ostrov - tady. Jenže dneska se mi nikam nechce. Chci být doma, vyřizovat poštu a v prádelně sesbírat do proutěného koše pruhované povlečení. A konečně sundat ze stěny velikou vánoční punčochu (zdá se, že už do ní v dohledné době nikdo nic nedá). A pít kapučíno. A udělat si pořádek ve svém organizátoru, kde mám veledůležité věci - nálepky, pohledy a recepty. A taky budu svým jahodovým balzámem Strawberry Lip Balm opečovávat zimou pomačkané rty a až budou hladké a jahodově voňavé, napíšu do USA dopis Charlize Theron, že máme hodně společného (hlavně rty), a že bych se s ní chtěla přátelit (doufám, že odepíše do léta...ráda bych k ní letěla v červenci na dovolenou).
Jak tak na to koukám, čeká mě dneska docela roztomilý den (aspoň jeden den v týdnu by takový měl být). Posílám vám jahodovou pusu a přeju, aby se vám povedlo najít si na dnešním dni něco príma, ať už ho máte v plánu trávit jakkoliv.


Zleva: růžový hrnek s kapučínem (Ježíšek se letos vyznamenal), Ikea knížka "Beloved Homes!", nálepka "jahodová známka", Charlize Theron (vsadím se, že stejně jako spousta hollywoodských hvězd tenhle balzám používá i ona, protože jahodové rty se na červeném koberci báječně vyjímají) a můj jahodový dortík Strawberry Lip Balm.

Strawberry Lip Balm ve zlaté plechové krabičce se vyrábí už 40 let. Jasný důkaz, že dobré věci nestárnou.

Staré noviny s inzeráty, ručně vyráběná bílá perleťová miska a v ní mé aktuálně nejvíc používané balzámy na rty. Ty ve velkých kulatých krabičkách od Rosebud perfume jsou moje malá závislost. Naštěstí jsou to velcí kluci, žádní prckové (krabička má průměr 5 cm), takže vydrží moře času. A až je jednou vypotřebuju, budu si do prázdných krabiček dávat ty nejpokladovatější holčičí poklady ze všech pokladů pokladovitých.

Rosebud balzámy jsou k mání nejenom v krabičkách, ale i v praktických tubách.
Vivi podpis

149 komentářů:

  1. Jahodové pohlazení hned po ránu v pelíšku od Vivi - tak to je tedy něco! Balzám na duši. Dnes to zorganizuji podobně. Stromek už vážně musí jít.

    Takový balzám je poklad pokladů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Marti, těžké loučení s vánočním stromkem jsem absolvovala už před dvěma týdny. Teď nezbývá než se mazat jarně laděným jahodovým balzámem a Vánoce nechat za sebou ;-).

      Vymazat
  2. Taky mam rada podobne balzamy, a obcas se mi zda, ze jsou nekonecne, zatim ani jeden jsem nedokazala dokoncit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nekonečné balzámy...to mám ráda. A čím víc jich je, tím líp. ;-)

      Vymazat
  3. Vivi, to je ale krásná sbírka! Já od Rosebud vlastním (jen a jen díky tobě!) ostružinovo-vanilkový a mám ho moc ráda. Přeju prima den, taky to mám dnes v plánu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ostružinovo-vanilkový to zní tak úžasně!

      Vymazat
    2. Milá Iri,
      ten ostružinovo-vanilkový balzám - Brambleberry Rose Lip Balm (na poslední fotce vpravo nahoře) je dokonalý.
      Baruško, jsem moc ráda, že jsi s balzámem taky spokojená. Ostatně - ostružina pro tebe není jen tak obyčejný plod, jak by se mohlo zdát...já to dobře vím ;-)

      Vymazat
  4. Ach, to se mi hned lepe vstava, s Vivi :).

    OdpovědětVymazat
  5. opat raz velmi pekny prispevok :)

    OdpovědětVymazat
  6. Milá Vivi,
    dnes jsem tu po dlouhé době ráno a tak jsem si nenechala ujít tvůj čtvrteční článek. A udělala jsem dobře! Hned mám lepší náladu a bude se mi lépe pracovat. Jahodový dortík to je sen :) Už minule, když jsi se zmiňovala o těchto balzámcích tak jsem přemýšlela, že si nějaký pořídím a pořád jsem se k tomu nedostala. Teď si mi to připomněla a já jdu objednávat. Děkuji za milé usměvavé ráno! Hezký den.

    Pandička

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Pandičko,
      mám velkou radost, že jsem Tě při čtvrtečním ránu potěšila jahodovým pokušením ;-). Dej mi pak určitě vědět, kterému balzámku jsi nakonec podlehla. Já bych nejradši měla doma...úplně všechny ;-).
      Měj se moc krásně.

      Vymazat
  7. Vivi, crazy rumors mam taky. Ale jinej :) A ted na nej nedam dopustit. Ty v plechove krabicce ale vypadaji moc krasne :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co bysme si bez těch našich patlátek počaly, viď? ;-)

      Vymazat
  8. skvělé balzámy :) mám přesně tenhle crazy rumors a ta vůně je překrásná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nosím v každé kapse dva balzámy, další tři v kabelce a čtyři v saku..:-) zkrátka bez balzámů ani ránu. Jsem ráda, že máme stejný balzámový vkus ;-)

      Vymazat
  9. super, len odkedy som videla v usa ten balza, za 5,5 dolarov co je asi 106kc, odmietam zannho platit 2x tolko

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No..když ho miluješ, nekoukáš na cenu :-D. Já se taky jednou nechala zlákat levnějším zbožím z USA (i když poštovný a případný clo může být taky slušná pálka), jenže jsem na zásilku čekala tři měsíce, přišla poškozená a ještě v ní tehdy něco chybělo. Asi smůla..ale od tý doby zásím na tuzemský obchody a respektuju jejich ceny, pokud dostávám rychle a kvalitně to, co objednávám. ;-)

      Vymazat
  10. Je! Tak to bych mela vyzkouset :) jakmile je neco jahodovyho, neodolam...

    OdpovědětVymazat
  11. Vivinko, dekuji za krasne a mile probouzeni do dnesniho dne, ktere je diky tobe s usmevem na rtu :-*

    OdpovědětVymazat
  12. Ten jahodový poklad bych okamžitě měla chuť ochutnat. A jsem si jistá, že takovou kamarádku jako ty by Charlize určitě brala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šárko, jsi moc milá ;-). Tak víš co, až za Charlize poletím do USA, přibalím tě do kufru. Myslím, že by tě ta jedna holka emerická měla taky poznat ;-).

      Vymazat
    2. Kdyby jsi mě přibalila, vůbec bych se na tebe nezlobila. Letěla bych někdy na jaře, co myslíš?
      Jinak úžásná Vivinečko, mockrát ti děkuji za nejmilejší komentář:***
      Budu tě od dnes sledovat, aby mi už nikdy nic neuteklo.

      Krásný víkend

      Vymazat
    3. Šárko, jaro - to je geniální nápad. Nejlepší čas pro divoce dobrodružné výlety ;-).
      Ách, děkuju, děkuju, jsi moc milá - zářím radostí ♥

      Vymazat
    4. Dobrá tedy na jaře. Budu se těšit na výlet:*
      A já zářím a děkuji:*****

      Vymazat
  13. Mnami mnami mnami! To su take chutnosti, o ktorych nam tu pises :) Ked som si citala tvoj clanok, mala som pocit, ze uz-uz a mam jahodovy balzamik na puse tiez...
    Krasne ranko od tvojej Tin. :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ach, milá Tinuško, buď já tak dobře píšu nebo ty máš tak skvělou fantazii ;-)).
      Zlatíčko jsi ♥

      Vymazat
  14. och takéto niečo by moje pery potrebovali, lebo veľmi trpia touto zimou :) a závidím ti momentálne všetky aktivity sveta, všetko je lepšie ako moje učenie sa na skúšky :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jako jsou zima a rty nepřátelé, tak velcí kámoši jsou rty a balzámy Rosbud...zní to jako reklama, ale fakt to myslím vážně ;-).
      Zkoušky ať dopadnou na výbornou (jsem si tím jistá)! ♥

      Vymazat
  15. Krásná první fotka! A je to tak lákavé, ale já jsem si teď koupila lesk od Sephory a nemůžu tak bezhlavě kuovat další, ach jo:) Ale mám na něj takovou "chuť" a vanilkovo-ostužinový , jak tu zmiňovala Bára, z ní taky tak skvěle a navíc to přírodní složení...ach jo, ach jo. Ještě chvilku počkám, snad to vydržím:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vyděržaj pioněr! ;-) Každý pionýr, který si počká, ten se nakonec dočká. To je známá věc ;-)).
      Na ten ostružinový balzámek najdeš recenzičku tady:
      http://www.vintageblog.cz/2012/11/kultovni-balzam-aneb-maly-vylet-na.html

      Vymazat
  16. Vivi, můj top balzám je momentálně od crazy rumors, ty jejich vůně! ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Á, tak to je to tajemství tvých krásných rtů...;-)

      Vymazat
  17. Ahoj Viv!
    Nevím proč, ale až teď jsem si všimla té podobnosti tvého jména s nejznámější moderní Popelkou Hollywoodu. Vždyť Pretty Woman byla Vivian :o) Což mě přivádí na myšlenku, že máš taky dost pohádkový život. Alespoň tvůj blog o tom mluví, spíše to volá do celého světa... :o)
    Jsem ráda, že tu jsi s námi a vždy se s námi o kapku tvé pohody a kousek svojí pohádky podělíš :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Zdeničko, musím se usmívat nad tvým pohádkově milým komentářem. Tak jako v každé pohádce, i v té mé se občas musím poprat s draky a otravnými čaroději a taky prošoupu spoustu malých střevíčků běháním po světě (a těch buchet co do sebe musím nacpat), ale o tom každá správná pohádka je...je v ní to zlé i to dobré a důležité je jen jediné - co z toho vyhraje. Na mém blogu určitě vyhrává dobro...i díky mým úžasným čtenářům...i díky tobě. Děkuju! ♥

      Vymazat
  18. Anonymní9:51

    Skvostné fotky a ty balzámy! Alespoň jeden musí být můj. .)
    Kamila

    OdpovědětVymazat
  19. Vidím, že dnešní den se ponese v duchu (vůni) jahodového balzámu.
    Milé. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak v tom případě to bude skvělý den ;-)

      Vymazat
  20. Ty krabičky jsou tak roztomilé a ten balzám vypadá moc dobře. Jak chutí, tak tím co umí. Určitě si ho napíšu na seznam produktů, které chci zkusit :-) A taky mám dneska takový ukllízecí den, po zkouškovém se musím vypořádat s hromadou papírů :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Vráno, umí toho moc (dokonce je skvělý i jako parfémek na zápěstí). Zaslouží si být na tvém "přacím" seznamu ;-).
      Ach bože, vyhazovat papíry a skripta po zkouškách, to je ta nejlepší činnost na světě ;-).

      Vymazat
  21. Anonymní10:07

    Krásný dobrý den Vivi,
    právě jsem zasedla v županu po lahodné sprše a natření balzámkem pusinku Brabmblerry (Ježíšek, byl štědrý) k PC s druhou mou láskou po kávě to víš již jsem Ti psala v emailu pressovač již doma, ale teď ta druhá nová láska je Drink ME Chai chai Latte, mají klasik mango a mátu..(čaj do mléka, kupuji si ho u nás v kafírně) a běžím si číst článeček od Tebe za zpěvu ZAZ. To se divíš, že??? Jaktože si takto lebedím v tom Novém roce. Oliverek je u babičky Albertovi jsem zalepila pusu a já... no celý den to nevydržím pak půjdu též sklízet Vánoce (neboj vše už mám nafoceno jak jsem psala v emailu došel???), ale nemusí pršet stačí, že kape a já už sedím... Se vzpomínkou Pavlína

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lahodná sprcha, župan, ostružinový balzám, Chai chai Latte, Zaz...můj ty světe, Pavlí, ty umíš žíííít! ♥♥♥
      Ostuda největší na světě - e-mail už pár dnů neotevřen, ale dneska večer mě čeká "e-mailový dýchánek" a tak už se moc těším na to, až si přečtu ten od Tebe. A taky jsem velezvědavá na fotky! Jo a hlásím, že Albertík se má k světu, trošku ztloustnul, ale to je těmi Vánocemi. Začnem šlapat na rotopedu ;-).

      Vymazat
    2. Anonymní15:28

      Prosím pozor na curkovku u Alberta, má to v rodě... z jednoho dne u babičky se vylouply dva a já... tak trochu uklízím, tak trochen lelkuji na PC ještě, že je Daniela ve škole a mám ho pro sebe. Filcuji Oliverkovi barevné kuličky čaj je výtečný, ale teď popíjím kávičku.. Jsou tam dva tak si přečti i ten co je pod tím.... Krásný víkend PAVlína

      Vymazat
    3. Pavlí, dobře dobře, slibuju, že od teď nasadím Albertíkovi dietku - kuskus se zeleninkou, troška čočkové polívky a ráno tmavý chléb s dia džemem.
      Kávičku zrovna popíjím i já...tak ať nám chutná.
      Přečtu všechno a už se moooc těším. :-*

      Vymazat
  22. Moc krásně napsáno a nafoceno. Hned se ten šedivý den zdá příjemněší. Máš dar Vivi!
    PS: Já bych nepohrdla ani opravdovým dortíkem, jahodovým samozřejmě:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ♥ mockrát děkuju!
      Anooo, jahodový dort se šlehačkou (do každé nohy aspoň jeden) ;-)

      Vymazat
  23. Ta vůně jde cítit až sem ;) Přeju krásný, pohodový a ničím nerušený jahodový den ;)
    PS: Že Charlize pozdravuju :)
    Zdraví Eve.h

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, děkuju :-** a Charlize to moc ráda vyřídím! Víš, že v jednom filmu měla úplně stejné vlasy, jako je nosíváš Ty?! ;-)

      Vymazat
  24. Mňam úplně cítím tu vůni :) Moc hezké fotky :)

    OdpovědětVymazat
  25. Vivi, ty umíš všechno tak krásně podat, že i to sbírání prádla do proutěného košíku mi přijde jako nejkrásnější denní činnost :) Připíjím si na zdraví tvoje i tvé blízké přítelkyně Charlize, kávou ze stejného malinového Jumbo hrnečku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Reny, já moc ráda sbírám voňavé a čisté prádlo do velkého koše...no není fajn si najít na všem nějakou malou radost?! ;-)
      Děkuju ti za krásný komentář a co se hrnečku Jumbo týče, tak víš, že už mě u nás dvou nic nepřekvapí, viď?! ♥

      Vymazat
    2. Je! :) Jen aby to člověka trklo, že třeba zrovna proutěný koš zmůže tolik radosti :)

      Vymazat
  26. Roztomilé je to... :)

    OdpovědětVymazat
  27. Anonymní12:36

    Já ho chciiiii :))) Jahodové balzámky jsou nej :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když se chce, tak to jde. A když to jde, tak se chce...budeš určitě jahodová ;-)

      Vymazat
  28. Jéé Vivinko :) takový roztomilý článek od Tebe udělá i ze zamračeného a chladného dne den plný slunce a tepla :)) Vím, že už jsem Ti to určitě psala tisíckrát, ale nemůžu si to odpustit :) Tvé články prostě zahřejí u srdíčka ♥ A i když jsem teď ve škole, už se strašne moc těším domů, až si udělám domácí pohodičku :)) Ještě že tady mám u sebe alespoň jeden jahodový balzám :) protože po přečtení článku je to pro mě momentálně největší nutnost :))) Krásný den bez mráčků Vivinko :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Jane, i kdybys to psala milionkrát, nemůžu se tvých komentářů nabažit. Děkuju, jsi můj čtenářský poklad. ♥♥

      Vymazat
    2. Jéé :) taková milá pocta od Tebe :) děkujiii ♥

      Vymazat
  29. och nič iné nenapíŠem len tie sú krásne! ♥

    OdpovědětVymazat
  30. Dnešní den pasuji na jahodový čtvrtek a proto hned běžím k měsíčkům pro jahůdky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivetko, pozdravuj tam a přimluv se, prosím, ať už tolik nesněží (mám sníh sice ráda, ale nejsem už v závějích skoro vůbec vidět a to mě trošku znezvózňuje) ;-).

      Vymazat
  31. jeej aj ja chcem také...máš úžasnú zbierku balzámov :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A doufám, že se má sbírka bude utěšeně rozrůstat ;-).

      Vymazat
  32. juu Vivi, ja mam dnes krasny den. Tvojim clankom, ale aj ked pozriem von z okna nadherne snezi. Je to ako v rozpravke. A ja sa nechcem priatelit s Charlize, ale s tebou! Zavolam ta do Bratislavy, budeme sa prechadzat starym mestom a potom ta zavediem do dedinky, kde som vyrastala. Nadychame sa cerstveho vzduchu, pri krbe si dame teply cajik a budeme kecat ako skolacky :)
    tvoja Dominika

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Dominiko, mně je po přečtení tvého komentáře jako kdybych vyhrála všechnu radost na světě. Jsi tak milá a víš co, kašlu na Chalize (navíc kdo by se trmácel až do Emeriky?) :-D. Bratislava...to je teď můj hlavní cestovatelský cíl. Krb, čaj, propovídaná noc...to si ujít nenechám. ♥

      Vymazat
  33. Dny s Tebou, Vivi, jsou opravdu nádherné! Ty balzámky jsou zázrakem a potěšením nejen pro oko, ale také pro duši :-* Klidně bych se Tvými články nechávala rozmazlovat častěji, ty jedna čarovná vílo ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Vratinko, čím víc mých článků, tím víc tvých překrásných komentářů?? Tak potom budu psát každý den 34 článků! ;-)) ♥♥
      Děkuju ti moc.

      Vymazat
  34. Ciao Vivi!! Im craving for this lip balm now! You know, besides vanilla that is my fav scent, strawberry comes soon after!! The photos you have taken are so adorable, for sure this product has no age!:))) Kisses my friend, hope you are fine! Have a good day and stay warm♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My dear Lilli, thank you very much for your lovely comment.
      Lilli = my vanilla-strawberry girl and my adorable penfriend :-D.

      Vymazat
  35. To je roztomilej balzáámek:). A Charlize tě určitě neodmítne ;D!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ptáčátko, já vím...když se u Charlize za mě přimluvíš...♥

      Vymazat
  36. zruinujes me! tohle potrebuji!!!

    OdpovědětVymazat
  37. môžem tie balzamy aj ochutnať?:) :D
    vyzeraju krasne:)
    Vivinatorka xx

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vivinátorko moje, ty přece můžeš cokoliv ;-).

      Vymazat
  38. Já už jsem si něco prima našla:-D Balzámy miluju,ale tyhle ještě nemám!A kdo by nechtěl mít jahodovou pusinku.Díky Vivinko,alespoň vím,čím příště udělám radost své pusince.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bettynko, víš, že jsem si myslela, že panenka jako ty má na každém kresleném prstě pět balzámů Rosebud?! ;-) Potěšit svoje rtíky - to je základní myšlenka měsíce leden...tak ať se to podaří ;-).
      A děkuju, že si na mě během toho všeho filmování dokážeš najít čas. ♥

      Vymazat
    2. Na Tebe a Tvůj blog si udělám čas vždy,neb je to můj malý rituál...oáza klidu,zapomnění a snění...A jahodových pusinek♥

      Vymazat
    3. Já se tu úplně tetelím štěstím. Moc děkuju, panenko. ♥♥♥

      Vymazat
  39. Anonymní16:21

    k týmto chladným ránám sa snáď ani nič lepšie nehodí ako krásne voňavý balzám a horúci čajík, alebo aj káva :) úplne akoby som raňajkovala s tebou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Má milá romantická Beth, však jsme se spolu virtuálně už něco nasnídaly! ;-) A spousta dalších snídaní nás ještě čeká.

      Vymazat
  40. Ten jahodový balzam vyzerá neskutočne dobre :) A určite tak aj chutí :) ;)

    www.spwfashion.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  41. Ooo Vivi.. zbožňuji tvoje články a tvoje fantastické fotky.. jahodová známka je boží a balzám na rty musí být ještě víc.. to by se moje rtíky měly! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, nevím co napsat...strašně moc děkuju ♥

      Vymazat
  42. Mňam, příjemně jsi mě naladila na růžovo-jahodou vlnu :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Juno, tak to je vlna přesně podle mého gusta ;-)

      Vymazat
  43. mnam, to by som aj zjedla :D
    http://yvettamikulova.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  44. Jahodový balzám je klasika, ale já mám pak vždycky chuť ho sníst. :) A taky bych si asi měla sklidit vánoční výzdobu.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tenhle je přírodní, tak by snad ani tak nevadilo dát si ho trošku k svačině ;-).
      Ano - Santů a sobů už bylo letos dost :-D

      Vymazat
  45. Krásné fotky, balzám pro oko i duši. Dneska jsem nějaká nemocná, dokonce jsem si vzala i dovču a tenhle článeček mě povzbudil. Hrneček na capucino je nádherný, já se momentálně ale kurýruji medvědím mlékem (mléko, med a rum), je to děsně zdravé :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivanko, doufám, že už je ti dneska líp. Jsem moc ráda, že tě můj článek povzbudil, i když k povzbuzení určitě přispělo i medvědí mlíko. A víš co, já si ho dám za chvíli PREVENTIVNĚ ;-).

      Vymazat
  46. Vivi, díky za tip. Balzámy nepoužívám, ale potřebovala bych, tak aspoň vím jaké. Jinak super článek. Monika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moni, jen tě musím upozornit, že na balzámkách Rosebud vzniká silná závislost, ale jinak nemají chybu ;-).

      Vymazat
  47. *Samá krása!* S tebou musí byť pohodové aj stroskotanie na opustenom ostrove Vivi:)
    ..a teraz ma ospravedlňte, nutne potrebujem dávku cappuccina in pink!;) Lxxx

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc milá, děkuju ♥.
      Na pustém ostrově by bylo určitě fajn, s vámi se všemi; sama tam nevydržím ani minutu :-D

      Vymazat
  48. ten hrneček je jako dělaný na nějaké ranní kapučínko! ráda bych si ho s tebou dala, vivi, i s balzámem! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak uděláme plán...letos už by to vážně chtělo vypít pár společných kafí...ať děláš čest svému jménu ;-).

      Vymazat
  49. no to ja by som ho k raňajkám asi celí zjedla milá Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bys měla senzačně promazané a voňavé útroby ;-). Věř mi, milá Ali, na pusince je lepšejší ;-).

      Vymazat
  50. Jéje, Vivi, to já bych ho měla chuť sníst. :) Možná bych se ráno díky němu probrala víc už před tím než se začnu soukat z pyžama do oblečení. Mmm, balzámek musí opravdu krásně vonět.
    Navíc krabičky jsou krásné, takže bych nedevila, kdyby se držely i dalších 40, 80, 120 ... let. :)
    Jinak ten tvůj hrníček na kapučíno je nádherný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verunko, vidím, že máš v plánu dlouhověkost...tak jo, ať se tedy balzámy vyrábí nejmíň dalších 1000 let. ;-)

      Vymazat
  51. obal vypada nadherne!

    OdpovědětVymazat
  52. Anonymní9:56

    Vivinko,četla jsem minulý rok tvůj článek, ve kterém jsi si brala tyto balzámky na pustý ostrov :D a zamilovala jsem se stejně jako Ty. Jeden už mám doma, ale tento jahůdkový bude mým druhým přírůstkem do sbírky :D. Nádherný článek, jako vždy. :*
    Miška

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Miško, ať se nám naše sbírky pěkně rozrůstají ;-).

      Vymazat
  53. Tak tento balzam by sa oplatilo kúpiť aj len kvôli tej krabičke a keď hovoríš o jahodovej príchuti a balení čo vystačí na roky, mám chuť si ho kúpiť hneď :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky zatížená na krásný krabičky, vid? ;-) Obsah si u strawberry balzámku nezadá s obalem...tak to má být! Děkuju za tvůj blogový pařížský pozdrav ♥

      Vymazat
  54. ty umíš člověku zvednout náladu :))

    OdpovědětVymazat
  55. Anonymní20:02

    Dokonalý blog!

    OdpovědětVymazat
  56. i follow you now via gfc and bloglivn. its your turn :)

    OdpovědětVymazat
  57. Ten lesk musí být úžasný :). A ta krabička je úplně suprová :D.

    OdpovědětVymazat
  58. Ten lesk musí být naprosto boží, už jenom kvůli té krabičce :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ježiš, tak jsem to napsala hned dvakrát :D. No, tak je to dvakrát boží :D.

      Vymazat
    2. I kdyby třeba desetkrát...jsi moc milá, takže si můžeš psát kolik chceš komentářů ;-)).
      ♥♥♥

      Vymazat
  59. mne toto vážne neprospieva čitať :D hlavne mojej peňaženke by to neprospelo. ale tieto balzami ma už lákaju nijaku tu dobu :D len si vybrať :D aaach ja.. nesmiem podlahnuť! alebo? :D
    Nataly

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-D
      Když si chce člověk občas udělat radost, odměnit se něčím krásným, peněženka by to měla pochopit...zvlášť když se jí to nějak rozumně vysvětlí (třeba já jí slibuju, že po nějakém obzvlášť vydařeném nákupu budu jíst pár dnů jen topinky s máslem - ostatně, jsou moc dobré). ;-)

      Vymazat
  60. teda Vivi, úplně si tu vůni představuju... a pokud je balzámek tak dobrý, jako ten klasický, co voní a chutná po růžích, tak musí být můj! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych řekla, že tenhle je ještě lepší. U mě vždycky vyhrávají jahody nad růžemi, ale šlápnout vedle u těhle balzámů nejde. ;-)

      Vymazat
  61. Ahoj Vivinko.
    Jak se Ti povedl den?Doufám,že byl celý voňavý a jahodově pohodový..
    Také mám takové dny ráda...
    Nezažla jsem ho od narození dětí,ale na pár hodin si vždycky dokážu utéct do pohody,jako Ty:-)
    Měj se moc hezky milá a díky za virtuální balzámovou pusu..
    Dolečuji si rty po několika oparech,takže se hodí na zvláčnění:-)
    Bi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Brigitko, děkuju za tvou další milou návštěvu.
      Vlastně to byl nakonec opravdu moc hezký a jahodový den...i díky tobě. ♥
      Ať si utrháváš co nejčastěji krásný den jen pro sebe přeje Vivi ;-)

      Vymazat
  62. Ahoj Vivi, máš tu samé krásné lásečkové kousky k rozmazlovaní!!! Moc tě zdravíme

    OdpovědětVymazat
  63. Jé, Ty máš všechno tak nádherně vyfocené i napsané. Čte se to opravdu hezky, jako pohádka :)
    Škoda jen, že většinou píšeš o věcičkách, které mi přijdou zbytečně drahé.. Ale jako inspirace jsou dokonalé, jdu hledat nějaký podobný hezoučký balzám za rozumnější cenu. :D
    Přidávám se ke čtenářům a přeji hezký víkend :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Nicco, to mě moc těší ;-).
      Na svém blogu píšu o věcech, které mi přináší radost, rozmazlují mě a hýčkají. Jsou to věci velké i maličké, levné i drahé...prostě takové, které dělají krásnější den i život. A tyhle balzámy takovou moc mají, aspoň pro mě určitě. Je to jako koupit si hamburgra za dvacku nebo si dopřát výbornou večeři v oblíbené restauraci. Tu druhou variantu nejde zvolit každý den, ale jednou za čas je třeba se rozmazlit, i kdyby na to měl člověk nějaký čas šetřit...;-)

      Vymazat
  64. Veľmi krásne. Mne sa tak páčia tie kovové krabičky, vyzerajú tak luxusne ako a-la 30.roky, vždy si spomeniem na knižky z Paríža a New Yorku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je přesně ono, vystihla jsi to dokonale :-**

      Vymazat
  65. Ahoj Vivinko,
    Ty krabičky jsou překrásné a ty noviny ... Ach , takové věci miluju , takové ty věci které jsme jako malá nacházela na půdě po prababičkách , jsou to pro mě nejcenější věci a ještě k tomu mi babička řekla vždycky velmi dlouhý milý příběh který s tou věcí co jsem našla na půdě byl nějak spojený , bylo to pro mě šílené dobrodružství ... ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Gabulko,
      mám velkou radost, že se ti to všechno u mě líbí. Však já jsem taky dneska s otevřenou pusou obdivovala tvoje fotky. Chicago válí! ;-)

      Vymazat
  66. ten balzám vypadá k nakousnutí i takhle přes foto..<3

    OdpovědětVymazat
  67. Hned bych s tebou posnídala! :)
    A ten blazám, hmmm, ten by se mi hodil. Už jen kvůli obalu :))

    OdpovědětVymazat
  68. skvělé jako vždy a takový jahodový den bych taky někdy měla podniknout:), hezký víkend http://katefashionstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  69. Po přečtení článku jsem už dnes po desáté taktéž sáhla po balzámu na rty :) v práci mám u monitoru pouze jeden, ale doma 3-4 různě po bytě :) pusinka se musí hýčkat :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to i pro Tebe, moje milá :*
      www.marki-life.blogspot.cz/2013/01/ja-muj-blog-uvaha-podekovani.html

      Vymazat
    2. Milá Marki, máš pravdu, tolik toho s námi ta naše pusa prožije (třeba já pořád povídám, takže se za celý den ani na chvíli nezastaví) ;-), tak je potřeba ji potěšit těmi nejlepšími balzámky na světě -;).
      A teď se běžím podívat k tobě na blog...

      Vymazat
  70. Jak jsi vyrobila tu perlovou misku? :-) Děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Kateřino, miska je koupená, ale mám ve svém "sešitě plánů" zaznamenáno, že se brzy naučím perlové misky vyrábět, tak snad se k tomu brzy dostanu a návod se objeví i tady na blogu ;-).

      Vymazat
    2. Tak to se budu moc těšit. Zatím děkuji :-)

      Vymazat