4.11.12

Moje sbírka parfémů aneb jak se odměňuju

Po dobře zvládnutém úkolu nebo práci se má člověk odměnit (to je poučka, kterou jsem kdysi někde zaslechla a hezky rychle si ji vryla do paměti). Někdy se za zásluhy potěším velkou čokoládovou opičkou (pak je mi ji ale líto sníst), knížkou nebo nekonečně dlouhým obědem, jindy zas krémem nebo si z papíru vyrobím "Řád za šikovnost". Ale úplně nejlepší odměnou, kterou si dovedu představit,  jsou voňavky. Ať už levné parfémy nebo takové, na které člověk musí nějakou dobu šetřit...hlavní je, že odměna krásně voní...
Pokusy najít svůj celoživotní parfém jsem už vzdala. Vůní je příliš a na trh se pořád sebevědomě derou nové a nové flakónky světoznámých značek a já jejich pokušení podléhám. Ačkoliv k jedné značce se přece jen pořád vracím...mou vyvolenou je Francouzka Annick Goutal...její vůně v sobě mají emoce, cit, tajuplnou energii a rozhodně to nejsou parfémy, kterými by voněly davy. Dopřávat si pocit výjimečnosti je tou nejlepší odměnou.
Napadá mě, že jsem byla tenhle víkend mimořádně blogově aktivní - sešli jsme se tu včera i dneska, a tak bych se měla asi odměnit...třeba voňavkou?! A propos....to mi připomíná, že zítra budu odměňovat já vás! Děkuju za krásný víkend s vámi :-*



Mám opravdu velmi marnivý toaletní stolek. Pořád chce nové a nové parfémy a já mu naoko nadávám, že z něj musím utírat prach, ale to víte, že mu ve skutečnosti ráda vyhovím a čas od času mu dopřeju nějakou voňavou radost. Mezi nejčastěji používané lahvičky patří Chanel Chance, parfémy Annick Goutal a teď aktuálně i novinka (přivezená z Parisu) Hermés L'Ambre des Merveilles (vpravo dole).



Zleva: Toaletní voda Annick Goutal UN MATIN D´ORAGE - přesně takhle jiskřivě voní ráno po bouři. Čistá, ženská vůně, pro kterou mám opravdu slabost.
Parfém Annick Goutal PETITE CHÉRIE - může člověk nemilovat vůni, která v překladu znamená něco jako "Malý miláček"? Je svěží, lehoučká a roztomilá...a letní (a možná právě proto ji mám dneska na sobě). ;-)
Toaletní voda LE VIOLETTE - (koupená za skvělou cenu na Parfums.cz). Je to křehká a nenásilná vůně fialek...provází mě na jaře a na podzim. Když se s ní navoním, vždycky si vzpomenu na taťku, který mi už spoustu let nosívá první fialky, řekne mi při tom "Lucíku, tady máš..." a já vím, že ta malá kytička znamená přesně to samé, jako kdyby mi řekl "Lucíku, mám tě rád..." Ale prosím - vy mi dál říkejte Vivi ;-).

Vivi podpis

109 komentářů:

  1. miluji parfémy, mám jich doma několik a každý den je střídám :) strašně se mi líbí ta Le Violette, možná o ní řeknu ježíškovi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, parfém kopíruje momentální náladu...taky to tak mám. ;-)
      Le Violette je spíš jarní vůně, ale to neznamená, že by se o ni nemohl už v zimě (s předstihem) postarat Ježíšek. Já mám od něj taky jednu novou voňavku od Annick Goutal slíbenou. ;-)

      Vymazat
  2. No máš to ale krásnou sbírečku, Vivi. Minulý týden jsem ty svoje parfémíky drhla kartáčem, flakonky byly už notně ochytané, teď se krásně lesknou na poličce v koupelně. A je pravda, že se začínám poohlížet po nějakém novém sourozenci do zásoby... Zima je pro mě vždy štědrá - vánoce -svátek-narozeniny... :D tak uvidíme!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Binn, já předstírám narozeniny přibližně jednou za tři až čtyři týdny...ale samozřejmě pořád je mi 21 let ;-).
      Téda, kdybych věděla, že chystáš parfémový úklid, hodila bych ti do lavoru s horkou vodou všechny svoje voňavky...potřebovaly by očistu jako sůl. ;-)

      Vymazat
  3. Ty Goutalky jsou tak roztomilé, a je mi nad slunce jasné, že na chic toaletním stolku u Vivi nemůžou chybět. A ty jsi moc hodná, že jim dopřáváš další voňavé kamarádky :)
    L'Ambre de Merveilles ve mně probouzí zvědavost. Tuhle verzi neznám!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Tutto a Bene, já jsem si "Goutalky" zamilovala napřed kvůli flakónkům...každý z nich je tak roztomile žensky nafintěný...;-) Ano ano, myslím, že je důležité, aby moje parfémy měly stálý přísun nových voňavých přátel ;-)).
      L´Ambre de Merveilles od Hermés se ještě v ČR neprodává. Je krásná, ale na mě moc silná - trošku víc pačuli...připadám si s touhle vůní jak elegantní děvče z Woodstocku ;-).

      Vymazat
  4. to je krasny, je treba se odmenovat!!:)
    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda. Mně se zase moc líbí ta tvá odměna v podobě výrazných šperků, kterou jsem viděla u tebe na blogu. ;-)

      Vymazat
  5. Super článek a určitě se odměn! Kate

    OdpovědětVymazat
  6. Anonymní9:02

    Vivinko odkud mas tu malou krabicku,co je na druhe fotce vpravo? Dekuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krabička je koupená v jednom malém obchůdku se šperky a suvenýry v Hluboké nad Vltavou. Pokud chceš, písni mi na ímejl a já ti tam podobnou můžu koupit. Stála 129,- ;-).

      Vymazat
    2. Anonymní16:15

      Vivinko jezismarja,to bys pro me fakt udelala??? Jdu ti okamzite napsat e-mail!!!

      Vymazat
  7. Jak já ti rozumím... Děkuju ta tenhle článek, dneska jsem Tvoje pohlazení po duši vážně potřebovala jako sůl :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A já děkuju za moc milý komentář...:-*

      Vymazat
  8. Vivinko, tvoje sbírka je naprosto dokonalá! A rozhodně se něčím odměň, jelikož si to jednoznačně zasloužíš! hezkou neděli, Vivinko, přeji :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Evelins, to se tak krásně poslouchá, že se mám odměnit. Jdu na to ;-).

      Vymazat
  9. Anonymní9:46

    Vivi odměnu zasloužíš ! :)Na tu fialkovou vůni musím kouknout- miluji je ! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za podporu, milá Michell ;-). Fialky voní krásně, taky mám pro slabost.

      Vymazat
  10. Ano, Vivi, souhlasím s tím, že by se měl člověk odměňovat a obklopovat krásnými drobnůstkami, které udělají radost a potěší oko (jako v tomto případě ;)) Ale Ty se odměňuješ tak, až Ti závidím :-D
    Já bohužel žádný krásný stoleček s vůněmi nemám, protože bych ho neměla kam dát. (To budu muset napravit!) Co s týče mých vůní, tak už asi 5 let používám Guess Woman, ale vedle něj má ještě své místo Lanvin Jeanne a John Richmond. Svou mini sbírku bych chtěla obohatit o Christinu Aguileru a Calvina Kleina a jeho Forbidden..Ale to začnu dřív tisknout peníze, než na něj našetřím :D
    A určitě přispívej na svůj nádherný blog častěji, protože aspoň máme krásnější dny s Tvým počteníčkem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vratinko, určitě se ti podaří aspoň malý stoleček s parfémy někam vměstnat (my děvčata takové stolky prostě mít musíme). Mám takový dojem, že Christina Aguilera a parfém Forbidden od Calvina Kleina se na tvém budoucím stolečku budou náramně vyjímat! Já to s penězma řeším tak, že svoje přání rovnou přeposílám Ježíškovi nebo mému muži :-) a taky dost pracuju a málo šetřím ;-).
      Děkuju, jsi moc milá :-*

      Vymazat
  11. Panečku, ty si byla asi hodná a šikovná Vivi, že si měla tolik voňavých odměn ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, Vivi je hrozně šikovná, vůbec nezlobí, a proto Ježíškovi píše hooodně dlouhé dopisy! ;-))

      Vymazat
  12. nádherný flakonky :)

    OdpovědětVymazat
  13. Taky bych chtěla takový stoleček s tolikati nádherami !! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Nicol, a mně se nejvíc líbí to slovo "tolikati" - to začnu používat ;-). Jsi milá, díky moc.

      Vymazat
  14. Jsem ráda, že nejsem jediná, kdo má takovou ,,úchylku'' na parfémy. Taky jich mám dost :D. Třeba zrovna Chanel Chance eau fraiche mám taky :) Pak zbožňuju Lanvin-Jeanne. Armani-Acqua di Gioia a Guess Woman :) no a nejvíc Burberry Body, který si teď chystám konečně pořídit, zatím mám jen mléko :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Andreo, mně u Chanel Chance chybí to "eau fraiche"...zajímalo by mě, jak moc jsou tyhle vůně odlišné. Budu to muset v parfumérii testnout ;-).
      Burberry Body očichávám v časopich a vypadá to na překrásnou, svůdně jemnou vůni. Máš delikátně vytříbený nosík ;-).

      Vymazat
  15. nádherné voňavé útulné zátišie plné čistoty :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že sis toho všimla...před focením jsem utírala prach :-)

      Vymazat
  16. Skvělá sbírka, taky miluju parfémy :) Vypadá to moc hezky :)

    OdpovědětVymazat
  17. Anonymní10:51

    Vivysku nejmilejsi,

    presne tak! Clobrda se musi vodmenovat a to porad porad porad, delat si radustky za dobre odvedenou praci anebo jen tak, vid? :)

    Ja si delam radustky porad! :) to musi bejt, pac na svete je tolik starustek, takze huuuraaaaa delat si radustky!

    Ja taky miluji parfemos a mam jim feeelikou sbirku, moc je miluju! Nejvic nejvic nejvic Chanel no 5 a Chanel Coco, ale taky Chloe, Ninu Ricci etc.

    Annick Goutal vuuubec neznam, to jsem, vid! hruuuza! Pamprlinko, kde se da na AG narazit? Schovava se za vylohami v ulicich? V nejakem boutique francais? Kde kde?
    Uz jsem si nekolikrat vsimla, jak o ni krasne pises, ale kde si muze jeden cuchnout? :))
    Ty nazvy ... achich, me uchvatilo Un matin d´orage, ale i ten Milacek, achich achich, snad i ty fialky ...vsechno !!!

    Moc moc bych chtela bejt u tebe f koupelne a secicko to ocmuchat !!! :)

    Je t´embrasse, ma petite cherie ...

    Michelle

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Píďalko, právě jsem ti dopsala mejlandu! A co se týče toho, kde sehnat parfémy Annick Goutal, tak na internetu je mají za supr ceny na Parfums.cz (některý dokonce nestojí ani 1000 Kč, objednávala jsem u nich už dvě "Goutalky") a kamenný obchod v Prague je taky, ale nevím přesnou adresu. Určitě ti ji vyplivne náš věrný přítel zvaný Google.
      Líbá tě na čenich Tvá Lu :-**

      Vymazat
  18. tak na najbližšie narodeniny chcem jedine annick goutal!

    OdpovědětVymazat
  19. Jéé Vivi :) to je krása! :):)Pettite Chérie :) to balení je tak roztomilé :))) Máš nádherný "marnivý" stoleček :)) Taky mám doma spoustu voňavek :) ale jen pár jsem si koupila sama :) většinou je dostávám k vánocům, narozeninám :)) Takové voňavé dárečky mám nejraději :) Seřazuji si je podle barev jako dekorace :D :) na poličce, kde mám modré svíčky, jsou modré voňavky, kde mám dekorace do růžova jsou růžové a červené vůně :) a na zrdcadle v chodbě béžové, světlé, u nich jsou mušličky a pískově zbarvené dekorace :))))
    ale nejvíce se mi to líbí pohromadě, jako máš ty :)) jen nemám tolik místa, kam bych je všechny společně dala :D :))))
    Krásný den, Jane :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, tak musím smeknout hučku před tvým barevně sladěným parfémovým rájem. To zní dokonale organizovaně. Potřebovala bych tě mít doma, abys mi mou sbírku taky nějak barevně poladila. ;-)
      Přeju ti, ať ti o letošních Vánocích přibyde další exemplář. ;-)

      Vymazat
  20. Tvá sbírka je nádherná; ty roztomilé flakonky ti určitě musí dělat voňavou radost. :-) Všechny ty popisy mě uchvátily; a Un matin d´orage mě hrozně láká vyzkoušet! Po bouři to totiž vždycky překrásně voní... Já svůj snový parfém taky ještě hledám, ale pátrám a věřím, že se někdy objeví.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Len, děkuju za pochvalu, moc mě to těší. Možná, že svůj snový parfém najdeš třeba zrovna u Annick Goutal...;-) Ačkoliv, já taky pořád dál hledám "parfém č. 1". ;-)

      Vymazat
  21. Máš pravdu, že najít svoji vůni je hrozně náročné. Taky jsem to už vzdala, takže teď vůně podtrhují moji naládu. Máš hrozně hezkou výstavku!

    OdpovědětVymazat
  22. Krásna zbierka ! Systém odmien uplatňujem aj ja, veď aký by to bol život bez malých radostí :)

    OdpovědětVymazat
  23. Vivisiku, ja sa tak tesim! :)
    Vecer zaspavam s tvojim najmilsim komentarom u mna na blogu a vstavam (teda zapinam pocitac :)) s tymto vonavym prijemnym clanockom. Aaach... :) Mas tu zlatulinke fotky a Annu G. si idem okamzite googlit, z tvojho popisu a jej fotiek som sa zamilovala :) Krasny den ti prajem!
    Tina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Tino, aj ja sa teším...tvoje komentáře mi vždycky udělají takovou radost! Děkuju a teď už pěkně gůgli :-*

      Vymazat
  24. Anonymní11:42

    Milá Vivi! Vypadá to nádherně - a odměňovat se je povinností každé ženy!!!
    Aničky zatím nejsou mým šálkem kávy, ale kdo ví, třeba se to změní (už kvůli těm flakonům...)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přimlovám se aspoň za jeden "gutalovský" flakónek ;-)

      Vymazat
    2. Anonymní20:11

      Očenichám a promyslím to... Nakonec... taky určitě za něco zasloužím odměnu...

      Vymazat
  25. Milá Vivi, tímto článkem si mi připomněla, že "je potřeba" si vybrat parfém k Vánocům. Už jsem navštívila parfumérii nesčetněkrát a stále si nejsem jistá, který flakonek u mě vyhraje. Jsem ostuda, ale žádný opravdický parfém jsem ještě neměla, a tak si dávám na výběru záležet, abych nebyla po pár ovonění zklamaná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Caroline, ó, tak to je vážná věc. Je moc dobře, že svůj první opravdický parfém a jeho výběr nepodceňuješ. Na první parfém se totiž obvykle vzpomíná stejně jako na první lásku. Tak ti přeju šťastný výběr, ať je jednou nač vzpomínat ;-).

      Vymazat
  26. Po takových článcích mám choutky vzít vše do ruky a jednoduše oňufat. Mám mizernou představivost na vůně. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rony, doufejme, že časem technika pokročí a vůně budeme moct očichávat i přes monitory ;-).

      Vymazat
  27. tá zbierka vyzerá tak krásne, flakónky sú nadherné a nielenže pekne voňajú, ale aj slúžia ako dekorácia :)

    http://secrets-of-wonderland.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anet, jsem moc ráda, že se ti moje sbírka líbí stejně jako mně ;-)

      Vymazat
  28. Milujem nové vône, hlavne tie, ktoré len tak hocikto nemá :) A tvoje vône by som vyskúšala všetky... ;) A tvoje motto je skvelá inšpirácia na pred-vianočné nákupy... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje motto je bezva na celoroční nákupy ;-). Já holt si vždycky zapamatuju samé inspirativní poučky ;-)).

      Vymazat
  29. to je krása! Annick Goutal by som si zamilovala už len pre tie krásne flakóniky !! A s tým odmeňovaním súhlasím (niekedy mi príde úžasné, za čo všetko sa ja musím odmeniť..ale pomôžem si keď musím?? :))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Barborko, když musíš, tak musíš; nedá se nic dělat, odměny jsou potřeba. ;-)
      Ty šperkové poklady, které jsem si u tebe nechala vyrobit, jsou taky za odměnu...to jsem zrovna, myslím, umyla nádobí, takže jsem pak směle mohla objednávat náhrdelníky :-D

      Vymazat
    2. Velmi spravne! :D a Vivi...teraz si predstav....kolko krat to nadobi este len umyjes! to bude darcekov, juuuu ! :DD

      Vymazat
  30. áááchm zase si mnusím tak obdivně povzdychnout :)) a usmát se :) budu muset ty Goutalky očichat někdy, jima jsem zatím nepolíbená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, tak v tom případě musíš brzy do obchodu Annick Goutal pro pořádnou pusu! Mlask ;-).

      Vymazat
  31. panečky to je krása!
    tie flakóniky sú proste božské! :)
    ja sa odmeňujem sladkým niečim a ty takto luxusne ako to mám rada :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale veď niečo sladké je také perfektná odmena! ;-))

      Vymazat
  32. Vivi, for me you should win the award for the most adorable post! Your dressing table is so cute^^ btw, I'm a huge addicted to perfume and love to find always new ones! Petite Cherie made me curious from what you say it, love that kind of smell! happy sunday my dearest, lots of hugs!:**

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My darling, just a few words - I love you! :-D

      Vymazat
  33. tak tento príspevok som nemala otvoriť! :-( Vivi ty si ale zlá! <3 Toľko krásnych a voňavých mňamiek na jednom mieste! <3
    z týchto poznám len chance-chanel,kt. milujem :) a minulý rok to bola moja stálica:)
    krásne si to naaranžovala vyzerá to ako z rozprávky,ako každý tvoj post:) Ale ta Hermes ma bude teraz lákať celú dobu! <3 a asi si po ňu skočím aj ja :/:D (zla vivi,zlá!:D)
    teraz milujem VS telové vôňe,kt. sa neviem nabažiť a striekam ich stále !:D
    s láskou verná Vivinátorka:*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Vivinátorka, vůně VS jen tak nezklamou. Mám moc ráda i jejich tělová mlíčka, ale tělové vůně - to zní úplně nejlíp! Musím mít! A pak kdo je na koho zlý? :-DD

      Vymazat
  34. páni...nádherný kútik, prekrásne fotky...k tebe sa stále chodím kochať...problém je len v tom, že po väčšine vecí zatúžim aj ja :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ách, tak to mám velkou radost, že se ti můj kútik páčí ;-). Ráda si tu hraju na pokušitelku, prepáč ;-).

      Vymazat
  35. Parfémy mám zo všetkého najradšej. Je to taká dokonalosť v malom krásnom flakóniku. :)

    OdpovědětVymazat
  36. jen se odmenuj :)))
    join giveaway on my blog :)
    http://she-is-the-1.blogspot.ch/2012/11/giveaway-v.html

    OdpovědětVymazat
  37. Pěkná sbírečka :) ta Chanelka krásně voní, má jí kamarádka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se už trošku "ovoněla", ale máš pravdu - je to krásně jemná vůně.

      Vymazat
  38. Anonymní14:37

    wow
    amazing collection's :)
    thanks for nice comment on my blog :)
    I follow your blog now

    tamaritza.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  39. Vivi, krásná sbírka! Krásný zbytek neděle. B.

    OdpovědětVymazat
  40. To je krásná sbírka! Já svou dokonalou vůni stále hledám a nenacházím nic, co by se jí přibližovalo :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jednou ji najdeš...na každou ženu ten "její parfém" čeká, jen někdy trvá dýl, než na sebe narazí ;-).

      Vymazat
  41. hezký a zajímavý výběr parfémů, líbí se mi :) až budu někdy zase v parfumérce, kouknu se po nich. já znám jen Chanel a tem mi společně s Mademoiselle voní :)

    nominovala jsem tě v mém jedenáctkovém tagu :)

    OdpovědětVymazat
  42. Dobrý večer Vivi :)
    Máš opravdu překrásnou sbírku, která lahodí mému oku a předpokládám, že i můj nosánek by byl ve svém živlu. Musím se přiznat, že flakónek parfému Annick Goutal Petite Chérie je nejkrásnější jaký jsem snad kdy viděla! Miluju tyrkysovou barvu a věřím, že v tak krásném flakónku se skrývá úžasná vůně. Moc pěkný článek Vivinko! Dokázal mi vytvořit úsměv na tváři takhle při neděli a to se jen tak nikomu nepodaří!
    Hezký zbytek neděle a těším se na zítra ;)

    Panda

    OdpovědětVymazat
  43. Tak to je teda překrásná sbírka, Vivi. Určitě bych si vybrala..nejlépe všechny:). A chtěla bych vidět ten tvůj Řád za šikovnost:)

    OdpovědětVymazat
  44. Řeknu ti ale, že je máš krásně barevně sladěný :D A parfémů není nikdy dost, jeden na léto, na zimu.... pak samozřejmě podle nálady. Soutěž jo? Tak to už jsem natřesená :D

    OdpovědětVymazat
  45. Vivi dneska si me dojala... jako uplne. Me tatka taky vzdycky nosi kyticky fialek...
    A ty flakonky Annick Goutal jsou ... no prostě kouzelné.

    OdpovědětVymazat
  46. Vivi, to je ale výbornej systém odměn :D
    Měla bych taky začít praktikovat.

    A parfém od Chanelu Chance jsem měla taky, ale ten už teda zmizel. Rychlostí blesku, až mi to bylo líto. Ale ta vůně, ta byla nezapomenutelná :)

    http://maplecupcake.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  47. Vivi chcem tvoju domácu drogériu ... resp. parfúmeriu ..

    OdpovědětVymazat
  48. Máš teda pěknou sbírku :-) já jsem o proti tobě naprostý aromatický vyvrhel :-D..ale dneska jsem se odměnila krásnýma červenýma zimníma botkama s platformou <3 hned jak jsem se uviděla musela jsem je mít :-D

    OdpovědětVymazat
  49. Nejhorší je, že já se poslední dobou odměňuji, i když žádný úkol nesplním. Ostuda. Jinak tvá sbírka je úžasná.

    OdpovědětVymazat
  50. Vivi, máš krásnou sbírku parfémů. Chanel Chance je u mě top stálice a mít parfém od Annick Goutal je můj sen. :)
    Navíc je třeba se odměňovat. :)

    OdpovědětVymazat
  51. pěkná sbírka! Chanel Chance znám a líbí se mi! sama nejvíc používám Kelly od Hermese, akorát teď jsem ji už docela dlouho v parfumeriích neviděla - zatím mám zásobu a modlím se, aby ji tu nepřestali prodávat:)

    OdpovědětVymazat
  52. I love everything here honey,amazing!;)
    xx
    B.
    http://www.beeswonderland.com/

    OdpovědětVymazat
  53. No tak tie flakóny sú božie. ja sa odmeňujem asi každým druhom kozmetiky, ak mám pre čo :)
    Inak na svojom blogu som ťa otagovala, a ak máš čas a chuť, viac info nájdeš na mojom blogu v príspevku TAG 11-11-11-11 Budem zvedavá na tvoje odpovede. Ak príspevok spravíš budem rada, ak mi dáš vedieť :) Zuska

    OdpovědětVymazat
  54. Vivi ty milovníčka Aničkiných voňačiek:-) tiež mám zálusk na tú fialkovú :) a po tvojom opise nie je čo riešiť ...tuším si tiež zaslúžim nejakú odmenu:))))Prajem ti krásny začiatok týždňa.

    OdpovědětVymazat
  55. ja mam v zozname este niekolko parfemikov, ale ak by som pomyslala na ich kupu, vysluzim si v domacnosti, ze som marnotratna :(

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  56. Krásný blog, děkuji za koment, sleduji tě. Pokud tě můj blog zaujal, ráda tě uvítám mezi svými čtenáři :)

    http://majafashionlover.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  57. Všem děkuju za veleúžasně milé komentáře, mám z nich velkou radost!

    OdpovědětVymazat
  58. Vivinka, vzdy sa chodim na tvoj blog rada pozerat, lebo okamzite z neho nasavam francuzsku atmosferu, ktoru tak zboznujem, mas velky talent na pisanie. Podla mna mozes uplne bez problemov napisat: "So sarmom Parizanky II" :)

    OdpovědětVymazat
  59. jééé, já se též odměňuji parfémy, miluji nové a nové vůně, proto si je raději kupuji ve 30 ml balení. Mno, ale když jsem před měsícem zjistila, že jich mám na poličce 15, tak jich třetina musela pryč .... a ehm, nové jsou už na cestě, aby těm 10 sirotečkům nebylo smutno :-)
    A. Goutal jsem ještě nikdy nezaregistrovala, určitě prozkoumám! A propos parfémové poličky mají na svou marnivost nezadatelné právo.

    OdpovědětVymazat
  60. Tedy Vivinko to je ale krása, vážně! :O

    OdpovědětVymazat
  61. Vypadají roztomile - tolik Aniček pohromadě:) Je třeba se takhle odměnit! Veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aniček není nikdy dost, a tak těm svým holkám Goutalkám musím čas od času přikoupit sestřičku ;-).

      Vymazat
  62. Anonymní20:54

    Vivi, prosímtě, cco je ta vysoká flaštička na první fotce vzadu za Chancí? VYpadá to jako nějaká skutečná vintážka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli myslíš tu úplně vlevo s růží, tak to je tělový pudr od Marks&Spencer s vůní růží. Myslím, že ho v nabídce ještě mají! Voňavá věcička ;-).

      Vymazat
    2. A možná jsi myslela tu lahvičku vpravo za Chancí a to by, prosím pěkně, byla skleněná lahvička ve vintage stylu, kterou mají v Madal Balu nebo v obchůdkách s různými dárky a mejdlíčky. Dá se do ní nasypat třeba tělový pudr a předstírat, že jsme zpátky v minulosti ;-).

      Vymazat
  63. Krásné parfémky, a ty lahvičky... Parfémy střídám, přesto mám už ten "svůj". Od Guerlaina L´Instant Magic. Mňam! :-)

    OdpovědětVymazat
  64. Ahoj máš moc krásnou sbírku jen mohla bych se zeptat kde jsi sehnala miniaturku chanelu ? Díky moc :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Hannie, děkuju za pochvalu. Moje sbírka se utěšeně rozrůstá ;-). Miniaturky Chanel sháním na Aukru (dá se poštěstit), v bazárkách nebo na bleších trzích. Mám už jich asi pět, takže sběratelské štěstí nechodí jen po horách :-D.

      Vymazat
    2. Děkuji za radu :) a moc miluju tvůj blog jen tak dál :) jsi supeeer :) ♥

      Vymazat
    3. Nemáš vůbec zač, Hannie. A děkuju, jsi drahoušek ;-))

      Vymazat