15.11.12

Hledá se nový diář aneb diářové lahůdky na rok 2013

Choulím se do huňatého svetru, mlsám horkou čokoládu, do sluchátek mi vyzpěvuje miláček dívek a žen Michael Bublé, který má na svědomí mou vánoční náladu, a všechno nasvědčuje tomu, že je ten pravý čas udělat jedno zásadní rozhodnutí pro příští rok. Vybrat si toho pravého! Vybrat si parťáka pro nový rok čili ten nejlepší diář! A můj inzerát zní jasně:
Hledá se krasavec (ať mi nikdo netvrdí, že krása není důležitá), který mi dokáže vykouzlit na rtech úsměv. Neměl by mě stát moc peněz, přesto musí zazářit kvalitou! Měl by dokázat mlčet o mých povinnostech, pokud se mi zrovna nebude chtít nic dělat. Měl by být dost odolný, pružný a musí mít pevný hřbet, aby vydržel moje neustálé osahávání. Nesmí být pecivál, protože se mnou bude opouštět můj domov každý den. Musí mě inspirovat a musí být otevřený všem mým nápadům a bláznivým kresbičkám. Značka: jen ty a já...Na inzerát mi odpověděla spousta diářových zájemců a ty, které jsem nakonec vybrala, vidíte na mých fotkách. Třeba soví diář je tak půvabně ilustrovaný, mintový a miloučký, že má mou přízeň jistou.
Můj nový diář na rok 2013 musí být zkrátka perfektní a zábavný společník. Možná na něj kladu příliš vysoké nároky, ale proč by ne? I já mu mám totiž co nabídnout - ani jeden den z těch 365 se se mnou nebude nudit! A vám zkusím slíbit to samé ;-).



Zleva: soví diář (ukrývá krásné ilustrace a praktickou papírovou kapsičku, má magnetické zavírání a pyšní se skvělou přehledností; když se vám dostane do ruky, přitisknete ho k sobě a už nepustíte), kapesní růžový diář s jemně vytlačovanými motivy ptáčků je vkusným holčičím parťákem do kabelky - zabydlela se v něm i Sarah Jessica Parker ze "Sexu ve městě" a vy víte, jak ta je vybíravá. 
A musela jsem vám ukázat i moje další mazlíky - třpytivý modrý notes se šikovnou gumičkou a vnitřní kapsou na poklady a okrový notýsek s motivem naší matičky stověžaté.  
Dál je na fotce porcelánová mistička (myslím, že je určená na úschovu prstenu s briliantem...já v ní mám zatím jen kancelářské sponky), staré ořezávátko a čokoládová tužka (kupuju si ji v obchodě skoro každý den).



Zleva: část sovího diáře, žlutá čokoládová tužka, třpytivý modrý notýsek s propiskou "Malý princ" (za černou gumičkou je papírová holčička vystřižená z Vogue).



Všechny diáře na rok 2013 a notýsky, které jsem vám dneska představila spojuje kvalita, cenová dostupnost  (okolo 100,-) a radost. Některé si nechám, jiné jsou pro kamarádky, ale jsem si jistá, že jejich praktickou kapsičku na zadní straně využije každý (nahatý panáček Sonny Angel určitě)! ;-)

Papírové poklady (diáře a notesy) z mého článku seženete na www.pg-kalendare.cz
(nebo v Kauflandu, Bille, Globusu, ve vybraných knihkupectvích /Dobrovský, Neoluxor, Kanzelsberger/ atd.)
Vivi podpis

160 komentářů:

  1. Já už svůj diářek :-) Přemýšlím vždycky už od září, abych měla co největší výběr a neprohloupila a opravdu vybrala toho pravého ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Vivi, chápu tu důležitost správně se rozhodnout...je jeden hezčí než druhý! Ale i tza praktičnost nesmí pokulhávat, já si na letošek vybrala - hezký, správná velikost, odlehčený, aby kabelka vážila pod 100 kg, stránky uspořádané tak, jak to mám ráda, ale... ale nedrží rozevřený bez pomoci...hrůza, už se těším, až ho vyměním!
    Přeju hezký den, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko, váha kabelky pod 100 kilo - to je moje nové předsevzetí pro rok 2013. Díky za inspiraci ;-).

      Vymazat
  3. skvely clanok, uz tyzden hladam dokonaly diar, a ten ruzovy asi bude skvely! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si taky myslím...bude to ideální růžový přítel pro "absolutv" ;-) A mají ho i v jiných velikostech.

      Vymazat
  4. Já mám nejradši diáře Paperblanks... zrovna dneska jsem v tramvaji uvažovala, že bych si ho mohla už koupit. Jenom ta cena mě trošku mrzí teda, okolo 380,- :/
    Na druhou stranu vydrží pěkný celý rok a já mám radost pokaždé když ho vezmu do ruky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Belle Hanele, je pravda, že nám diář dělá společnost celý rok, a tak se vyplatí investovat pár kaček navíc do toho pravého. Já dneska ale chtěla v článku ukázat, že i levné diáře a notesy umí být kvalitní a parádní, vlastně srovnatelné s těmi drahými. ;-)

      Vymazat
  5. Taky hledám nějaký ideální diář na příští rok. Letos mám ten růžový co je na první obrázky a jsem s ním moc spokojená. Tak si ho asi pořídí znovu jen v jiné barvě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nikkys, po růžovém diáři u tebe možná přijde na řadu ten tyrkysový (moc se mi líbil, ale růžová vyhrála). ;-)

      Vymazat
  6. Diář na příští rok ještě nemám, takže díky za inspiraci :) nesmím to nechat dojít tak daleko, jako posledně, když jsem si diář kupovala v půlce ledna :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucy, to chápu. Jednou jsem si diář kupovala až v únoru a měla jsem velkou práci dopsat lednové události...to prázdné místo v lednových diářových dnech mě totiž hrozně znervózňovalo. Zato letos vybírám už od léta ;-).

      Vymazat
  7. Ty jsou úžasné! Všechny jsou moc krásné! Mně se osvědčil diář, který má magnet nebo gumičku kolem, aby se neotvíral v kabelce :) Jsem zvědavá, jaký vybereš :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ty si tedy umíš vybrat! Já ten pravý ještě nenašla, ale nechám se inspirovat ...

    OdpovědětVymazat
  9. Anonymní8:27

    Ty jsou nádherné!Nejvíc se mi líbí se sovičkami.Notýsky se dají pořizovat celý rok a já už si oba dva píšu na seznam přání. Krásný článek,Vivinko jako vždy. Káťa

    OdpovědětVymazat
  10. Krásný nový vzhled blogu moje milá! ♥

    OdpovědětVymazat
  11. Vivi, všetky sú veľmi lákavé a krásne :) moje zásadné kritérium však ej, aby diár, ktorý si vyberiem, mal nažltlé listy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nažltlé listy...milovnice vintage, že? ;-)

      Vymazat
    2. práve preto sa chodím inšpirovať na tvoj blog ;D

      Vymazat
    3. A jó, že mi to hned nedošlo!? Moc se z toho těším, děkuju ;-).

      Vymazat
  12. Okamžite si ma presvedčila, že nemá vyznam vyhadzovať tolko penazí za Paperblanks... sú krásne ale ten ružovy je porovnatelny!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) A mají taky kapsičku a gumičku nebo magnetické zavírání! Zkrátka hodně muziky za málo peněz.

      Vymazat
  13. Trefný článek Vivi, já jsem ve stádiu hledání mého nového společníka. Minulý rok jsem objevila diář o velikosti A5 za neuvěřitelných 9 Kč (no bylo to až po začátku roku, tak se není čemu divit a je tak akorát), letos jsem zatím nepochodila. Hledám diář zase ve velikosti A5, aby měl hodně stránek, neb diář je moje druhá hlava a aby mě nestál majlant:) Snad se brzy shledáme:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Letos je hlavní cíl pořídit diář levněji než minulý rok, těch 9,- se mi zdá nějak moc :-D. Ale vážně - chápu, že najít ten správný diář je důležitá věc a zároveň jsem si jistá, že na tebe ten pravdý někde čeká. Sejdete se určitě už brzy a 1. ledna si do něj zapíšeš něco moc hezkého ;-).

      Vymazat
  14. Vivi, nezbývá mi než opět vyřknout to jedno slovo - přesněééé! :) Hledám, pátrám, okoukávám a očuchávám, hladím a ladím. A ne a ne se rozhodnout, ještě pořád jsem nepotkala toho pana diáře s velkým D. Ten co mi tradičně padne do oka, by svou infantilností zlákal kdejaké mrně a já nevím, je-li toto ještě hodno dámy mého věku. Děkuji ti za inspiraci a za to, že vím, že v této nelehké životní situaci nejsem sama. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A nepozná se pravá dáma právě podle toho, že dokáže brát život a své diáře s lehkostí a nadsázkou? ;-) Jen je pak potřeba si dávat velký pozor, aby "infantilní diář" nebyl dámě zcizen nějakým nenechavým mrňousem. ;-)

      Vymazat
    2. Mrňous zcizí a vrátí se slovy: Maminko, tady jsem ti namaloval krásnej obrázek - jak padá kámen klukovi na hlavu :) Nicméně jsi mě přemluvila /a že to dalo hodně práce, viď? :D / vítězí infantilnost nad decentní elegancí na plné čáře :)

      Vymazat
  15. Miluju zápisníky, diáře, kalendáře. Nakoupím, někam založím, pak zase najdu.
    Moc hezká inspirace ;)

    OdpovědětVymazat
  16. Ještě že už můj "dvatisícetřináctkový" diář už čeká netrpělivě v šuplíku na silvestra od té doby, co jsem jím byla obdarována od drahého, protože kdybych si mezi všemi těmi rozkošnými měla rozhodovat sama, tak bych byla do čista ztracená. Sovičky jsou úchvatné, navíc tenhle typ s magnetickým zavíráním mám nejradši a je mou každoroční stálicí :-)

    OdpovědětVymazat
  17. Tak tohle Ti, Vivi, malinko závidím. Už jsem jednou psala, že jsem v tomto tak trochu konzerva a letos budu mít stejný diář jako loni, protože pořizovací cena v plné výbavě byla šílená :-( Nicméně i můj milovaný Filofax se pyšní skvělým designem, kvalitou a spoustou kapsiček. Dokonce má i barevné papíry, velkou plastovou obálku, zvlášť poznámkový blog, který celkem hojně využívám a nechybí ani kalkulačka s pravítkem a vizitkář. Je to můj miláček, ovšem malinko se pronese. Nicméně když pak přijdu někam na schůzku, každý na něj s úžasem hledí. Tak přeji příjemné vybírání a krásný den!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je mi to jasný, milá Báro. Filofax je klasika a nadčasovka. Nevadí, že jsi "diářová konzerva", máš prostě svůj styl a podle červeného diáře bych tě poznala i na dálku. Jo a taky podle vůně ostružin, to se ví. ;-) Navíc to má něco do sebe, mít stejný diář víc let...vznikne nerozlučné přátelství mezi papírem a člověkem. :-D

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    3. Milá Vivi, posílám tedy jednu ostružinovou pusu :-) Balzámek mám doma a je úžasný! Už vím, jaký dáreček dostanou moje kamarádky pod stromeček :-)Díky!

      Vymazat
    4. Jů, milá Báro, tak to mám velkou radost, že je ostružinový balzámek z mojí minulý recenze u tebe, a že jsi s ním spokojená stejně jako já. Takže...pozor...připravit...raz, dva, tři..MLASK!
      (Ta byla!)

      Vymazat
  18. Já mám 18ti měsíční diář od Albi s motivem sloníků :) Je takovej až úchylně hebkej :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Motiv sloníků a úchylná hebkost...to je rajská hudba pro moje diářové uši. ;-)

      Vymazat
  19. krásné diáříky, ViVi jeden hezčí než druhý!!! Mě si můj diář našel včera - klasický A5 týdenní diář v barvě ... no jaké asi - MAGENTA! :D takže ladí s notebookem, myší, mobilem, deskama... :D Ale nějaký malý milý veselý si ještě pořídím. Ten Moleskine mě nedá spát. :)))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Binn, takže včera jsi měla velký den...nový "magentový" přírůstek, to si žádá "Rychlé špunty" a pořádnou oslavu. Já vím, ty si pořád ještě tak trošku myslíš na ten diář Moleskine "Malý princ", viď? Ale něco ti povím - ještě tu budu mít jeden "papírenský" článek, kde představím ještě hezčejší diář s Malým princátkem, než je ten Moleskine. Však uvidíš. ;-)

      Vymazat
    2. vždyť proto čekám, moje zlatá Vivi, vím, že jsi to už kdysi naznačila, že něco takového bude. :D xxx

      Vymazat
    3. Brzičko, moje milá! ;-)

      Vymazat
  20. Zdravím Vivi, kdysi jsem mívala taky úchylku na diaře, ale teď mám už 7 rok černý, kožený od ADK a zdobí ho jen občasné moje malůvky :-), ty vnitřní stránky mám svázané a schovávám si je :-). Přeji dobré pořízení! Krásné dny!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, 7. rok stejný diář? Pro mě nepředstavitelně nepředstavitelná představa! ;-) Zachránily tě jen ty malůvky :-D.

      Vymazat
  21. Vivi, skvelý článok a diáre ktoré si vybrala sú úplná chuťovka :)
    Ja mám sloníkový, asi presne ten ktorý má aj Jeannette (príspevok hore) a trochu ľutujem, že som si kúpila diár na 18 mesiacov.
    Odvážna myšlienka: je možné mať 2 diáre naraz? heh :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá K., musím se přiznat, že diářům "na 18 měsíců" se vyhýbám jako čert kříži. Už jsem takový jednou měla, a zůstalo v něm až příliš smutného prázdného místa, protože jsem si prostě po roce koupila jiný. Ale sloníčky chválím :-D

      Vymazat
  22. Nádherný! Líbí se mi i všechny komentáře a posuzování různých diářků, je to přínosné. Miluju notýsky, sešítky, sešity, diáře, zápisníky, kolibří kalendáříky...malé jsou milé, velké jsou těžké... chápu tu složitost výběru. Ovšem proč já si svůj diář sama vyrábím, když na výběr jsou takové krásy?...(asi proto, že jsem šikovná :-))) A mám ho úplně podle svého a nemůžu brblat :-). ) Přeji všem šťastnou ručku při výběru toho pravého miláčka!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty moje šikovná(!) Hani, můžeš mi věřit, že i když mám velkou slabost pro pořizování si nových diářů a notýsků a čenichání v papírnictvích, ten nejkrásnější diář může být jen ten, který je ručně dělaný. Nedokážu si představit, že by mohl mít konkurenci! Tak pěkně maluj, lep, stříhej a pak si do něj zapisuj jen samé příjemnosti (výstavy, večeře, kina a kávová odpoledne) ;-).

      Vymazat
  23. Vivi ten sovickovy som aj ja pozerala, ale uz mam vybrany iny.Je tmavo fialkovy, su na nom farebne sovicky, dostatok miesta na popisky, uzatvaranie na gumicku a este aj zalozka aby som sa nestratila. Treba len ho ist do obchodu co najskor kupit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dominiko, podle tvého popisu to vypadá, že jsi našla ideálního diářového přítele na rok 2013. Buďte spolu šťastní! ;-)

      Vymazat
  24. Jéé :) tímhle článkem jsi mi má drahá Vivi udělala velkou radost :)
    Miluju diáře a jejich vybírání. Škoda, že na celý rok potřebujeme jen jeden jediný, protože já bych nejraději používala všechny ty krásné, co mé oko spatří.
    Člověk by ani nevěřil jak těžké je pravý diář najít :) u Tebe se mi nejvíc líbí ten soví a pak Pražský stověžatý :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem moc ráda, že se ti moje diářové úlovky líbí ;-). Já mám momentálně už pět horkých kandidátů na diář 2013. Ten "sovičkový" a růžový stojí ještě v konkurenci s jedním z Ebay, pak s diářem Malý princ a pak s takovým obyčejným, ale moc milým diářem. Beru do ruky jeden, pak druhý a pořád váhám. Však to znáš ;-).

      Vymazat
  25. Zdravím tě Vivinko,
    na tenhle článek jsem už čekala od doby kdy jsi se zmínila, že o diářích nějaký uděláš. Moc jsem se těšila a měla jsem proč :) Krásné diáře jsi nám ukázala. Ten soví je roztomilý! Děkuju moc za inspiraci a přeji krásný den :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věrná pandičko, moc mě těší, že jsem se ti strefila do diářové noty a těším se, až mi prozradíš, jaký diář na rok 2013 jsi nakonec vybrala. Chtělo by to nějaký s motivem pandího medvídka..;-)

      Vymazat
    2. Vivinko o ničem jiném nesním.V ČR k zakoupení jsem bohužel zatím žádný nenašla :( Až si vyberu ten správný diář určitě ho zveřejním na svém blogu :)

      Vymazat
    3. Pandičko, budu na tebe myslet a kdyby moje pátravé oko někde vidělo "medvědí" diář, okamžitě si vzpomenu na Vendy a dám ti vědět. ;-)

      Vymazat
    4. Jee ty jsi hodná :*

      Vymazat
  26. Ahoj Vivi. Opět mi bereš dech, jsou nádherné! Včera jsem koukala v Kauflandu, že ten růžový mají. Já tam jela pro skoro přesně ten (no, dobře, A5, fialový a jen s pár kytkami vlevo dole, ale jinak stejný - od stejné firmy), ale bohužel jej neměli, jen podobné. Tak jsem odjela zklamaná a musím hledat dál... :) Děkuji za inspiraci!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Runo, myslím, že sis vysnila tenhle diář: http://www.pg-kalendare.cz/cs/produkt/95-tucson-vivella-denni-a5-tmave-fialova-kvetiny-diar-2013-15-x-21-cm-pgd-da5tu-480k
      V e-shopu ho mají a v obchoďáku ho beztak ještě v nabídce budou mít; viděla jsem ten samý v Kauflandu předevčírem. Tak to nezvdávej! ;-)

      Vymazat
    2. Ano, Vivinko, přesně ten to je! :) Ty jsi ale pátračka. Moc se mi líbí... Ale hlodá ve mně myšlenka vyrobit si vlastní. :D Ještě uvidím, jak to dopadne. Když seženu tento, tak je rozhodnuto. Když ne, budu muset zapojit kreativní část svého já. :) Krásný večer přeju.

      Vymazat
    3. Milá Runo, jak tě tak "poslouchám", zdá se mi, že příští rok budeš mít tak jako tak moc krásný diář - buď tenhle fialový nebo ručně dělaný a "šitý na míru" (ach anooo). ;-)

      Vymazat
  27. Anonymní10:21

    Viví, po tvém článku jsem se hned začala pídit, zda bych takový
    diář a sešit koupila i u nás v obchoďáku, kde mamka pracuje a
    mají je tam!!! OBa mi koupí, ale dá až k svátku! Jak psala Runa, ten
    růžový je nej! :))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je paráda! Kéž bych taky měla svátek a mamku, která dělá v obchoďáku ;-).

      Vymazat
    2. Anonymní18:02

      Viví, už mám oba domaaaaaaa! :)))))

      Vymazat
  28. Ty jsou krásné. :)
    Já většinou dostanu nějaký k Vánocům... :)

    OdpovědětVymazat
  29. Ty si to zase tak moc pěkně napsala. Při čtení tvých článků pokaždé teču jako ta čokoládová tužka.:-D Máš talent na milé věci a milé texty. Moc se mi líbí ten soví diář. Oceňuji tu papírovou kapsičku, kterou jsem v diáři zatím nikdy neměla a pokaždé by se hodila. Když totiž otevřu diář, vysypou se na mě alespoň 3 nějaké vizitky, papíry, účtenky... Takže letos už jen s kapsičkou! No, a kdyby měl taky mint barvu, popřípadě jinou pastelkovou, tak bych se taky nezlobila. Tvůj článek mě přivádí k tomu, že letošní diářové výběrové řízení bude mnohem složitejší, než kdy dřív.;-) Krásný den, naše milá Vivi.:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Adele, to je moc milý, děkuju ti ;-).
      Jak ti rozumím! A ano, bez kapsičky to letos nepůjde! ;-)

      Vymazat
  30. PS. Jo a ještě jsem zapomněla napsat, že se mi moc líbí čokoládové pastelky, mňam :-)Kde je kupuješ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Hani, pastelky z čokolády a taky malé "Ajfelovky" plněné nugátem a čokoládové opice (jooo!) a čokoládové veverky a dráčky a autíčka (Vivi se prostě vyřádí) prodávají v pekárně poblíž mojí kanceláře. ;-)

      Vymazat
  31. som unesená z toho ružového! ja mám zatiaľ "iba" levanduľový, ružičkový, vareškový z Apetitu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nino, to "iba" si dala do uvozovek trefně. Sázím se totiž, že je moc hezoučký! ;-)

      Vymazat
  32. Ow, I love diaries and I'm trying to find an awesome one for next year, too ;D
    x, Lara
    http://rockteraptor.blogspot.fi/

    PS. Perhaps you like my vintage dress that I wore in my yesterdays post ;3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thanks, dear lady. I will check your blog...;-)

      Vymazat
  33. Vivi, ty zase lákáš! Měla jsem už vyhlédnutý ten kalendářík, jak jsi tady zmiňovala nedávno, ale když vidím ten soví... Ještě ty jejich stránky pořádně prozkoumám, doufám, že by bylo možné ososbní vyzvednutí:) Sovičky má mamka ráda, tohle by jí určitě udělalo velkou radost:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Milo, jen inspiruju ;-). Diáře, notesy a kalendáře mnou zmiňované firmy se dají koupit v e-shopu, ale i v knihkupectvích Kanzelsberger, Dobrovský nebo Neoluxor, v obchodních domech Tesco, v hypermarketech Kaufland, Interspar a Makro, v papírnictvích atd. Takže ten svůj vybraný určitě seženeš. ;-)

      Vymazat
  34. Anonymní12:07

    Jééé ten sovičkový je božský!! škoda jen, že ho nemají ve formátu A5 :( a máš hodně vtipně napsané požadavky na diář :D článek mě pobavil
    http://kosmetickykufrik.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eli, potěším tě - ve formátu A5 ho mají taky: http://www.pg-kalendare.cz/cs/produkt/93-tucson-vivella-denni-a5-ruzova-ptaci-diar-2013-15-x-21-cm-pgd-da5tu-464p

      Vymazat
    2. Anonymní16:27

      Ihned jdu objednávat!! :D

      Vymazat
  35. Och ten so sovou je úťasný :)) Inak: Označila som ťa v jednej tagovke :-) Budem rada ak sa zapojíš. Viac sa dočítaš tu: http://dr3amingsisters.blogspot.sk/2012/11/tag-11-zaujimavosti-o-mne.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Simo, děkuju :-* Ráda bych se tagu účastnila, ale už mě nominovalo téměř 30 blogerek a není bohužel v mých silách v "tagování" pokračovat, ale vážím si toho, že sis vzpomněla zrovna na mě ;-).

      Vymazat
  36. Kapsičky v zadní předsádce jsou geniální:) Všechny diáře jsou tip ťop a hned bych si vybrala. Ovšem nejvíc mé oko dnes přitáhly kreolské čoko pastelky, to jsou krasavice:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tutto a Bene, já vím, jak máte rádi čokoládu! Na tu vás utáhnu vždycky ;-).

      Vymazat
  37. Já jsem na růžovou :-)Ale krásné jsou všechny!!!

    OdpovědětVymazat
  38. Hi Vivi! If I see these diaries without know the owner I could bet they are yours! They are too adorable and so you!!! Just love love the owls one^^ and also the pink one! Are you the little girl in the frame?:P Kisses dear and have a great day!:*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My dear Lilli, you are again so sweet! Can you please write me your home address? I have a surprise for you. ;-)

      Vymazat
    2. you are the most adorable blogger I have met Vivi! Just wrote you♥

      Vymazat
    3. Omg, I´m so happy! Thank you very much, my darling! ♥♥♥

      Vymazat
  39. Joo, diář ještě nemám, zato jsem si pořídila kalendář s Audrey Hepburn..aspoň něco! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kalendář s Audrey Hepburn? Ó, tak v tom případě už nepotřebuješ nic víc! ;-)

      Vymazat
  40. nový diář taky budu potřebovat, tak to jdu omrknout! :)

    OdpovědětVymazat
  41. Vypadají krásně!! :)

    OdpovědětVymazat
  42. moc pěkné diáře :)

    OdpovědětVymazat
  43. Milá Vivi diáře jsou krásné, ale nejvíc mě zaujala porcelanová mistička. Moje maminka má stejnou a jako malá jsem se na ni chodila pořád dívat :-) měla ji vystavenou vedle porcelánové popelky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Lauren, doufám, že v ní maminka má, narozdíl ode mě, briliantový prsten. ;-) Já tuhle mističku našla nedávno na půdě v mojí skříňce s poklady, když jsem byla navštívit rodiče (vždycky při podobných návštěvách letím na půdu "hrabat"), takže je to pro mě taky takový "staronový" poklad.

      Vymazat
  44. diár nejako nie ale denník poriadne veľký mi treba nájsť ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dáváš mi náročný úkoly, ale dobře, je to pro mě výzva :-)

      Vymazat
  45. the dairies are too cute.
    xo sabbi

    OdpovědětVymazat
  46. diare su milunke..najviac ma oslovil ten s vtacikmi mint farby..ja som si pred par dnami hladala na ebay, ale pod 10 eur som nenasla..:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dorotko, diáře na ebay jsou docela drahou záležitostí. Ten můj z minulého roku stál 25 euro (jauvajs). ;-)

      Vymazat
  47. Ahoj Vivim to jsou tak překrásné diářě, asi budu muset napsaj Ježuchovi, páč to nikoho nenapadne!!!a já bysem si takovej nějakej ták přála!!! Krásný den!! Romča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Romčo, namoč pero do kalamáře a sepiš Ježuchovi hodně dlouhý seznam tak, jak to dělám i já ;-).

      Vymazat
  48. Vivi, máš krásné favority :) Já už mám koupené tři diáře, ale pro který se nakonec rozhodnu, to je ve hvězdách :)

    OdpovědětVymazat
  49. Anonymní16:07

    Taky už bych se měla začít porozhlížet po svém diářku..:-) Hned v pondělí udělám velký nálet na papírnictví! :-) Jinak tvůj výběr se mi moc líbí! :-)

    OdpovědětVymazat
  50. Ten zelený je úžasný ! :-)

    OdpovědětVymazat
  51. Anonymní16:50

    Dobrý večer Vivi, dnes jsem si ráno přečetla vás článek a neodolala jsem. Když jsem šla o polední pauze do Teska kupovat něco dobrého, skončili mi v košíčku také tři diáře. Jeden pro mne, další pro kolegyně. Koupila jsem jim ty kapesní růžové, aby se nehádali a sobě modrý. Darovat krásný diář je vynikající nápad, děkuji za něj :)
    Marie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemáte zač, Marie, jsem ráda, že jsem vás inspirovala. ;-)

      Vymazat
  52. Já už mám doma krásný růžový :)

    OdpovědětVymazat
  53. nádherně napsaný článek a krásné diáře:)
    Ráda bych Tě pozvala ke mně na blog na Giveaway:)
    www.adele-fluff.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  54. Vivi díky za připomenutí že je opravdu už načase nějaký ten diář zakoupiti :o)

    OdpovědětVymazat
  55. Diář na rok 2013 jsem dostala jako dárek k narozeninám a už se nemůžu dočkat, až začnu zapisovat :)

    OdpovědětVymazat
  56. Drahá Viv,
    děkuji Ti za krásný inspirativní článek, který mě nakopnul k akci, abych konečně napsala ten slibovaný email, takže možná, že už se Ti hřeje ve schránce... :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verunko, děkuju moc! Brzy odepíšu :-*

      Vymazat
  57. Zdravim od vanilkovych vencekov a zo zavalenia diarov a zositkov, ktore tu mam na stole okolo seba ;) Inak mne sa velmi pacia aj tvoje hracicky co tam figuruju len tak nenapadne.
    PS: a este k tym znameniam...ten tip nevysiel. no vysiel tip c.2! :) trojka bol kozoroh. Hned mam pocit, ze ta poznam o nieco viac :)
    paa Tina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, ty už pečeš na Vánoce?! To jsem ráda, že sis všimla mých malých hraček :-D
      Přiznám se ti, že já znamením vůbec nerozumím, ale stejně by mě zajímalo, jaký tip byl číslo 1...;-)

      Vymazat
    2. Cosi, venceky pekne kupene zatial iba. A to vies, ze vsimla..:)

      Noo, ved ani ja poriadne ;)len ma bavi tipovat to u ludi. U teba bola prvym tipom Panna, taka jemna a nezna. No zaroven aj ten ohen a huzevnatost barana sa neda upriet... ;)

      Vymazat
    3. Milá Tino, jaj, však ty kúpené sú také dobré! ;-)
      Ó, to je fajn, že jsem ti přišla něžná a jemná jako Panna. A ono by to tak snad i bylo, kdybych si svou něžnost nekazila svým bláznivým temperamentem...chvíli křídla a svatozář, chvíli rohy a kopýtko...to jsem celá já :-D.

      Vymazat
    4. :) Ja myslim, ze take rozky a podobne vedia byt aj uzitocne. Ja napriklad nicim takym nedisponujem...a niekedy by som aj rada. To vies Vahava Panna z prelomu znameni...skoda reci ;)
      PS: Dakujem ti za ten najlepsi vanilkovo- cokoladovo kolouskovy napad! :*

      Vymazat
    5. Tino drahá, růžky se někdy hodí, ale vadí mi při nošení čepice.
      Já mám slabost pro něžné a křehké bytosti...Panny. ;-)
      P.S.: hlavně ho musíme realizovat. ;-)

      Vymazat
  58. Vivi, nadherne, vzdycham jako obvykle. Chystam podobny clanek, ale s uplne jinymi diari :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucí, tak už se moc těším na tvou inspiraci! ;-)

      Vymazat
  59. Mám zásadní otázku: kde kupuješ ty čokoládové tužky? Je to nějaká značka?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alenko, já si vždycky koupím tři čokotužky, nacpu si je do pusy najednou a tím končí můj pracovní den :-)). V tý rychlosti, v jaký je sním, jsem si ještě nevšimla, co je to za značku. Asi "Kohinor" :-D. Rozhlížej se ale v cukrárnách nebo pekárnách, dost často je v podobně zaměřených obchodě vídám.

      Vymazat
  60. ja si vacsinou vyhliadnem nejaky, ktory pribalia na konci roka k casakom:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně, diář v Elle 2013 mi taky neunikne. ;-)

      Vymazat
  61. Diář si musím taky už koupit a nějakej takovej by se mi fakt šiknul!:))

    OdpovědětVymazat
  62. Všetky sú krásne :)
    Ten ružový diár som videla v ALLTOYS hračkárstve. Asi si ho pôjdem kúpiť

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý tip pro ostatní, Angie, díky. ;-)

      Vymazat
  63. Mila Vivi,
    predne se moc omlouvam, ze jsem se k tvym milych clankum nedostala drive, ale tak potrestala jsem tim hlavne sebe samu:)
    Vsechny diarky jsou moc kouzelne, ja nechavam vyber na Mikulasi nebo na Jeziskovi a zatim se vzdy trefil bud ten nebo ten, do meho vkusu:) Akorat jsem trochu neorganizovany clovek a povinnosti vetsinou pisu na hrbet ruky, cemuz se nejeden clovek divi. Ale za posledni rok plnim diar listecky z kin a divadel, ruznymi uctenkami i vpisky, abych si to dulezite z roku prei jen zachovala:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanýžko, tak ráda tě tu zase vidím!
      Jsem zvědavá, jaký diář ti tentokrát "vánoční pánové" (ať už Ježíšek nebo Mikulajda) přinesou. Já měla vždycky popsané hlavně dlaně...u zkoušek. ;-)
      Za obsah diáře máš ode mě vélikou pochvalu, tak to má vypadat. ;-)

      Vymazat
  64. Vivinko,

    potěšila jsi mě zmínkou o Sarah Jessice, která má podobný diář, jako jsem si letos vybrala já. :) Určitě ho na blogu za čas také představím, byla to láska na první pohled a tmavě růžový měli poslední, asi jdou na odbyt.. :)

    OdpovědětVymazat
  65. tie diáre sú krásne, ten soví a aj ten modrý ani si neviem vybrať... :)

    OdpovědětVymazat
  66. Ten soví je nejlepší! Ten bych brala hned! Já už doma svého krasavce mám a snad to se mnou ten rok přežije :D.

    OdpovědětVymazat
  67. Děkuju vám mockrát, že mi tolik a tak krásně píšete! Jste úžasný!

    OdpovědětVymazat
  68. Anonymní22:51

    Já ani letos neodolala krásnému ilustrovanému diáři s citáty Paula Coelha :-)

    OdpovědětVymazat
  69. Svetr, čokoláda a vánoční nálada? To beru:-) Hezký den, Vivi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Ami, tak to jsem moc ráda. Vánoční nálada už mě úplně pohltila, chybí mi jen ryba se salátem a může začít chodit Jéžišek. ;-)

      Vymazat
  70. ja by som si mala tiež pomaly začať zháňať nejaký pekný diarík :)

    OdpovědětVymazat
  71. Vivi, ty máš ale krásný výběr. Ten růžový a se sovičkami mi zaujal nejvíc! :) A kamarádky budou tedy pěkně obdarovány.
    Já už začínám také shánět nějaký diář, přemýšlím nad Paperblanks a brouzdám po Ebayi. Doufám, že nějaký krásný, velký, aby se mi tam vešly všechny moje zápisky, ale aby mi neutrhl rameno v kabelce, seženu. Na gymplu jsem mívala nádherný A5 - růžovo bílý (postupný přechod z růžové do bílé) a s květem Gerbery. Každopádně jsi mi inspirovala a čokoládové pastelky bych si dala, ale přijde mi, že je škoda je jíst. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verunko, doufám, že pak tvůj diář uvidím u tebe na blogu...hořím zvědavostí, jaký nakonec vybereš. Tužky mi napřed taky bylo líto jíst, ale už jsem to překonala. :-D

      Vymazat
  72. jeee to je nadherne! ja teda akorat pouzivam notepad od Moleskin, ale uplne jsi me nadchla, poohlednu se po poradnych diarich! (me nikdo nikdy nedonuti vkladat vsechno akorat do smartphonu phe! tak neromanticke a nekreativni! ;) )

    OdpovědětVymazat
  73. Děkuju vám všem za úžasný komentáře, jste nejlepší! ;-)

    OdpovědětVymazat
  74. Zrovna před týdnem jsem byla v knihkupectví v Nové Karolině a viděla jsem tam Tvůj tolik opěvovaný diář pro letošní rok, vypadal kouzelně, takže teď, i po tomhle článku jenom váhám, zda mám jít (jako obvykle) do obyčejného tenkého praktického za třináct káčé nebo se poohlédnout po nějakých větších krasavcích :).
    Juno

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Juno...radím poohlédnout se po větších krasavcích. ;-)

      Vymazat
  75. Mít takové krásné diáře, nikomu je nedám :D Akorát nevím co bych do nich pak už psala..
    Jsou nádherné všechny!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luss, psala bys do nich spoustu příjemností a plánů a radostí - nakonec by ti ještě nestačilo místo. ;-)

      Vymazat
  76. Vivi, a nevyštrachala by jsi pro mě nějaký diář, který by za mě občas myslel:-)
    Ale nejvíc se mi líbí brusličky, vyvolaly u mě vzpomínky zapsané do diáře mého dětství...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Renatko, ono všechny diáře za tebe budou myslet, ale musíš si někam zapsat, že si máš do diáře všechno psát a pak si na další papírek napiš, že máš diář nosit všude s sebou...aspoň já to tak dělám. ;-)

      Vymazat
  77. Vivi , Vivi, ako to ty robíš? Samí krásavci! Ja by som si nechala všetky diáre a rozdelila by som to - do jedného by som písala, čo chcem dnes robiť, do druhého čo musím, do tretieho ... ach..niečo by som už vymyslela ;)
    Ale prosím, mňa zaujala čokoládová tužka! To je klasická malá mňam-mňam čokoládka? NIkdy som to nikde nevidela! A to by mi teda niečo čokoládové v pastelových farbách určite neuniklo! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bashi, vezmi své diáře, své knížky, své malé kabelčičky a šperky a přijed za mnou. Nakoupím ti tolik čokoládových tužek (jsou hrozně dobré a docela velké a jen za pět korun), kolik se jen do tebe vejde. Platí? ;-)
      Ten diář, do kterého by sis psala "čo musíš" bych hned vyhodila. Povinnosti má Viv nerada :-D

      Vymazat
  78. Anonymní0:13

    Na diare moc nejsem, ale tvoje fotky a popisky me privedly na myslenku, ze si taky jeden musim poridit ;).

    OdpovědětVymazat
  79. Mám úplně stejný soví diář a nemůžu se na něj vynadívat. Nejradši bych kvůli němu posunula čas dopředu, abych ho už mohla nosit :))

    OdpovědětVymazat
  80. Krásné ráno Vivinko.
    Díky moc,že jsi mi opět poradila kam se kouknout,v pravou chvíli a skvělý čas,nebot diář vybírám si zas a tentokrát bych ráda i nějaký zápisník..ty muchovské mě taktéž nadchly..
    Můžeš mi prosím pomoci s termínem magnetický diář?co si pod tím mám představit?
    Děkuji za nápady milá má..
    Zvu tě k sobě na malou filozofickou úvahu:-)
    Posílám ti velkou pusu Bi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Brigitko, děkuju ti za milý komentář. Muchovské notýsky taky neušly mému zvídavému oku, vypadají krásně. Co znamená magentický diář, to úplně jistě nevím, ale vím, co jsou diáře s magnetickým zavíráním - mají skrytý magnetek, díky kterému se diář "sám" zavře a neunikne z něj žádná vizitka nebo vložený papírek. Tuhle šikovnou vymoženost má třeba můj "soví diář". Magnet není vidět, ale je tam, je. ;-)

      Vymazat
    2. Díky Ti milá..
      I za tu nádheru ,co jsi opět u mě zanechala:-)
      Krásný den..
      Bi

      Vymazat
  81. Anonymní19:24

    To je krása moct si vybírat diář :)) Já ráda popisuji z jedné strany popsané papíry, takže by mě diář asi znervoznoval, ale je fajn kupovat si něco krásného :)

    OdpovědětVymazat
  82. Anonymní15:02

    Nejmilejsi Vivysku,
    Opet tu vzdycham nad tou krasou! Diar je straaaasne dulezita vec, to se vi! Clobrda ho ma kazdej den na vocich a kazdej den mi se na nej mel diarik smat !;) ses velika sikulinka!!! Libam te a uz se taaaak tesim na vanoce, tvy dite blaznivy se jalo dnes nakupovat vanocni to papiry a masle! Vse bude letis cervene a tmavozelene se zlatou masli ;) nasli masli, moc te miluju, paaaaaaa
    Micheline

    OdpovědětVymazat
  83. Soví diář bude můj! :)

    OdpovědětVymazat
  84. Letos jsem nakoupila na Fleru několik diářů pro sebe a pro kolegyně k vánocům. A teď mám problém si z nich jeden vybrat... :-)

    OdpovědětVymazat
  85. Podobný jako ten sovičkový jsem dostala od kamarádky k narozeninám. Je ale fialový s Malým princem. Už se nemůžu dočkat, až si do něj začnu v lednu zapisovat! :-)

    OdpovědětVymazat
  86. milujem všelijaké bloky a diáre, a ten so sovičkou je úžasný:)
    Ďakujem za návštevu blogu:)

    OdpovědětVymazat