27.11.12

Velká radost z maličkostí aneb lep a na nic víc se neptej

Každá hezká věc bude ještě hezčí a každá ošklivá věc zažije "Proměnu", o které se nesnilo ani Kafkovi. Stačí na skleničku od jahodové marmelády nalepit barevnou pásku s puntíky a efekt je stejný, jako když princ políbí žábu. A to všechno díky barevným kolečkům se samolepícími rýžovými páskami. Jak já se díky nim vyřádím! Kam je nalepím, tam se na mě smějí. Co s nimi ozdobím, to mi dělá radost.  Ať žijí washi pásky!
Parádím s nimi dopisní obálky, dárky, svůj diář, poznámkové sešity i vánoční přání. Přichycuju s nimi na dveře nebo na zeď fotky, pohledy a inspirativní obrázky. Už dávno nelepím nákupní seznamy a vzkazy na ledničku žvejkačkou (nebo snad někdo něco říkal?), ale připevňuju papírky různobarevnými japonskými páskami, radost pohledět! A co teprve polepit s nimi obyčejnou tužku, skleničku od kafe, vázu, mobil, hrany dřevěných poliček v kuchyni, starý lustr, květináč, svíčky, mističky od léků...A což takhle s nimi ozdobit úplně všechno?! Taky mi s nimi můj muž přelepuje pusu, když moc mluvím (ovšem v tom případě trvám na jasně růžové washi pásce, která jde dobře k mojí pleti)! Velká výhoda je, že z pusy, hladkých povrchů (dokonce i z papíru) a zdí se dá washi páska lehoučce sejmout a znova a znova použít.
Tak tahle vypadá moje velká radost z maličkostí. Doufám, že se dneska budete těšit se mnou! :-*



Možná se na vaší kuchyňské lince už taky brzy objeví mlsný a nenápadný dotaz "kdy začneš péct?". Odpovědět můžete stejně jako já všeříkajícím vepsáním datumu do růžové washi pásky (vepsaný text se dá snadno smáznout a datum v případě potřeby "zaktualizovat". Možná začnu péct 8. 12., ale pravděpodobnější je, že o týden později zavolám svojí mamce a vysvětlím jí, že ta naše trouba zase nějak špatně hřeje...(stejně je maminčino vánoční cukroví vždycky nejlepší).
Na fotce: ubrousek se švédským trpajzlíkem a vánočním receptem na "cookies", modrá a zelená voskovka i vzkazy jsou na dřevěné skříňce přilepené transparentními washi páskami.



Mám ráda všelijaké sáčky a pytlíčky, protože v nich bývá buď překvapení nebo svačina. Takový jednoduchý bílý sáček má velkou moc - můžete s ním někoho nečekaně potěšit. Stačí do něj vložit malou čokoládu, oplatku, pětikorunu (stovka by byla lepší, ale doba je zlá) nebo důležitý (zamilovaný) vzkaz, přelepit barevnou washi páskou a dozdobit nějakou nálepkou (momentálně u mě frčí švédské samolepky s vánočními perníčky). Na pásku můžete ještě napsat pár slov nebo upřesnit adresáta a servírovat spolu s ovocnými košíčky a horkým ranním čajem. Vsadila bych se, že dostanete za tohle milé překvapení nějakou sladkou odměnu...!



Zleva: můj zasněžený dopis Ježíškovi, obyčejný jelení lůj zkrášlený vánoční washi páskou s puntíky a kostičkami, bílá plastová krabička na vitamíny ozdobená "vyšívanou" washi páskou a známky na dopise pro Ježíška - to je zase jen a jen washi páska. A moje nejoblíbenější slovo je...washi páska (uhádli jste!). ;-)
A na závěr dva mé osvědčené rychlé tipy, jak ještě japonské pásky využít. Přelepuju s nimi roztančená klubíčka s provázky (a vždycky tak snadno najdu jejich konec) a pak je tu růžová páska pro ty, kteří moc mluví nebo předčasně uždibují napečené cukroví.

Roztomilý obchod www.washipasky.cz není potřeba dlouho představovat. Určitě ho většina z vás miluje stejně jako já. A pokud ho náhodou ještě neznáte, doporučuju ho bez meškání poznat.

Vivi podpis

102 komentářů:

  1. Washi pásky? To neznám... Budu se jim muset mrknout na zoubek :D.

    OdpovědětVymazat
  2. Vivi, opět jsi mi svým bezva článkem zpříjemnila ráno. :) Washi pásky vypadají super a to by bylo něco pro s dekorováním. :) Jen přítel by mi asi občas tu pusu zalepil, protože jsem upovídaná až až. :D
    Přeji ti krásný týden. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, tak to je super, že washi pásky využije i tvůj přítel ;-)

      Vymazat
  3. Drahá Vivi, děkuji za úterní ráno, které je díky tvému článku hned příjemnější. Obchod s washi páskami znám dobře. Ježíšek je bude letos potřebovat na balení dárků. Má totiž rád bílý hedvábný papír a pomocí washi pásek dárečky pěkně dozdobí :-) Krásný den!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Báro, vidím, že Ježíšek má vytříbený vkus. Doufám, že bude balit hedvábné balíčky i u nás doma ;-).

      Vymazat
    2. Vivi, o tom nepochybuji! Pokud je Ježíšek stejně kreativní jako ty, budou balíčky úžasně zabalené!

      Vymazat
  4. ^^ Ach Vivi! Vidím, že barevnou a hravou dušičku máme obě.. :))

    OdpovědětVymazat
  5. skvele som sa nasmiala :D ako si vedela, že už len toto mi k predvianočnému darčekovému šialenstvu chýba? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda. No, mám docela dobrý odhad...;-)

      Vymazat
  6. Vivi,
    zdařilá reklama na washi pásky :-)
    I já už jsem nedávno podlehla a pásky objednala pod stromeček, raději pro všechny členy rodiny tu svoji, abychom se nehádali ;-)
    Barevnému dni vstříc!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když washi pásky miluješ, není co řešit ;-)

      Vymazat
  7. Anonymní9:58

    Jak jsem jen bez nich mohla být? :) Je to nádhera, už šmejdím v jejich obchůdku :)
    Míša

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stejnou otázku jsem si položila taky, i když už před dvěma lety ;-).

      Vymazat
  8. To je zase krása,Vivi! :) Kreativní osůbko jedna! :)))

    OdpovědětVymazat
  9. To je nádhera Vivi, tvoje články jsou prostě super :) Líbí se mi jak se raduješ z každé maličkosti :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ach Vivi, to mě nadchlo. :) Děkuju za potěšení u dnešního ranního kafe. A koukám, že bude pokračovat dál, protože ty pásky - to je něco pro mě! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tomu říkám "potěšení, který nikdy neskončí" - tak to má být ;-).

      Vymazat
    2. Když budu potřebovat, tak si uškubnu trochu radosti. :) :D

      Vymazat
  11. Kto by si myslel, že farebné pásky majú toľko využití? :D Ty si jasný príklad toho, že sa dá tešiť aj z tých najmenších maličkostí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá K., a představ si, že mají ještě mnohem a mnohem víc využití. Fakt ;-)

      Vymazat
  12. Vivi, jsi tak úžasná .... díky tobě jsem si uvědomila, že psaní deníku může být stále zábava a ne povinnost, do které se nutím, abych v něm vůbec něco měla. Teď si tam lepím fotky, kreslím obrázky a je to mnohem veselejší způsob. Na víc - měla jsem pocit, že za chvíli skončí škola a tím i mé malůvky a podobné blbnutí s deníčkama. Omyl, vždyť ty sama ve škole nejsi a stále nás takto inspiruješ. Velké díky. =)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rony, to mám velikou radost. Vždycky mě moc potěší, když někoho inspiruju k hravosti. Já to beru takhle - "Škola končí, život začíná", a proto dál lep, maluj a blbni, jo? ;-)

      Vymazat
  13. Anonymní11:39

    Jee vdaka ti za komentar aj tebe napečiem :P a idem omrknut tu stranku lebo tieto veci sa mi mocne pozdavaju! :)

    OdpovědětVymazat
  14. Anonymní11:43

    Vivinka, ďakujem za úžasný článok. Ani si nevieš predstaviť, ako sa mi vďaka nemu (tebe) zdvihla nálada. K.

    OdpovědětVymazat
  15. Hi Vivi! So agree, the smallest things got the the best joy!:) Im lost in your photos, too adorable! Yum, your mom's Xmas cookies must be heavenly:P I just adore the letter for Santa Claus, I have to write one too:P You are totally adorable dear!! Have a great day bella, un bacio grande!!:**

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thank you so much, my dearest Ludo (Lilli or Lu) ;-). Hope you have a wonderful day full of things that makes your heart happy ♥.

      Vymazat
  16. Už vím o co se jedná, ale do rukou se mi zatím nedostaly. A kdy začnu péct? Už brzy:)

    OdpovědětVymazat
  17. mne sa tak páčia tie tvoje koláže! ako čitateľka to veľmi oceňujem, že si dáš tú námahu a chystáš ich :-) a tie pásky nepoznám :-o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Suzi, děkuju. Ani nevíš, jak taková pochvala potěší! ♥

      Vymazat
  18. Drahá Vivinko..
    díky,že mi čteš myšlenky,protože teď na ně myslím hodně často,děkuji,že ulevíš mé peněžence,která je beztak nabitá k prasknutí:-):-),děkuji za velké pobavení u Tebe,protože Tvé veselé obrázky mě vždycky dostanou,děkuji za Tvoje nápady a jestli budeš mít čas tak mrkni ke mě,protože jsem Tě nominovala do bogové"11",aby si nám na sebe něco prozradila..A jak to už na srdcové cestě bývá,účast zcela dobrovolná..
    Krásný den.
    Bi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Brigitko, já to říkám pořád...peněženka by neměla být těžká, to si pak člověk akorát ničí záda, když nosí v kabelce takovou tíhu (je potřeba jí průběžně "odlehčovat" ;-)
      Mockrát ti děkuju za nominaci. Moc si toho vážím, ale byla jsem nominovaná už od 38 blogerek (holky moje zlatý jste!) a nedá se to zvládnout. Ale přesto mám velkou radost, že sis vzpomněla zrovna na mě. Děkuju ti! ♥

      Vymazat
  19. Fakt díky jako! Teď si je musím objednat! Ale budu z nich mít uplně stejnou radost jako ty, to si piš!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Silvi, tak vidíš ;-). Radosti neni nikdy dost. A já vždycky, když se můj muž nevěřícně dívá, co mi to zase přišlo poštou za roztodivné věcičky, říkám mu: " A kolik stojí radost?" ;-)

      Vymazat
  20. šialená baba toto :D

    OdpovědětVymazat
  21. to je úžasné:))) a ty fotky!

    OdpovědětVymazat
  22. To vubec neznam, ale libi se mi to:-)

    OdpovědětVymazat
  23. Anonymní17:01

    Maličkost, ale milá.
    To víš - já si ji pořídím a budu mít doma celý prosinec přelepenou pusu jako ta slečna na fotce

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z vlastní zkušenosti vím, že s přelepenou pusou se dá docela dobře žít...zvykneš si. ;-)

      Vymazat
  24. Moc pěkné fotky! A já ty pásky vůbec neznám... Budu je muset očíhnout :-)

    OdpovědětVymazat
  25. Píšete mi úžasný komentáře a já z nich mám velkou radost. Díky moc ♥.

    OdpovědětVymazat
  26. Anonymní17:39

    Získala jsem závislost.. a asi né sama, v e-shopu mizí pásky před očima :) úžasný obchůdek - díky.
    Ani

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Ani, no jo, docela jsem si svým článkem naběhla. Včera jsem si doma domluvila, že mi budou koupeny k Mikuláši další pásky a než jsem se dostala k jejich objednání, "ty moje" už nejsou skladem. ;-) Ale i tak jsou jich tam ještě mraky, tak přeju príma vybírání (určitě si v mezičase budeš číst "Pod toskánským sluncem", jak tě znám) :-D

      Vymazat
    2. Anonymní18:18

      Já si tu knížku ještě ani nekoupila, ale myslím, že budu muset ;)vybírám dárečky pro ostatní a letos se mi daří dělat to včas. V "páskárně" nakoupeno, překlikávám na dobre-knihy - docela mě zaujala knížečka líných radostí: http://www.dobre-knihy.cz/krasna-literatura/humor-a-satira/kniha-linych-radosti.html - už jsem v ní listovala v knihkupectví, ale z těch já musím rychle utíkat, abych nevykoupila celý sortiment... :D
      A

      Vymazat
    3. Ani, ó, tak ty máš nákupní večer...co může být lepšího? Jsem ráda, že sis washi pásky objednala, protože si s nima užiješ plno legrandy, to se vsadím.
      "Líné radosti" - ty miluju ;-). Knížku ale neznám a hned se mi zalíbila. Pandička Vendy (v komentáři pode mnou) nedávno upozorňovala na knížku "Řekněte si Maňána" http://www.dobre-knihy.cz/zdravi-zivotni-styl-a-kucharky/osobni-rozvoj/reknete-si-manana.html (takže si k ní na seznam "Doporučené literatury" připisuju i Líné radosti) ;-).
      Vůně knížek, která ve mně probouzí touhu narvat si půlku sortimentu do košíku, mě taky asi jednou zabije :-D.

      Vymazat
    4. Anonymní18:44

      Děkuju za další bezva tip - podle 3 stránkové ukázky na netu (http://www.ceskaskola.cz/2012/03/reknete-si-manana-i-vykonni-lide.html) to bude něco pro mě - píšu na seznam k zakoupení/vypůjčení/přečtení. A seznam začíná být dlouhý :)
      A.

      Vymazat
    5. Tak jsme se vzájemně bezvadně inspirovaly, to mám ráda ;-).
      Co se seznamů týče, tak já už píšu na třetí stránku :-D.

      Vymazat
  27. Milá Vivi,
    tak tohle je boží článek! Miluji washi pásky stejně jako ty a díky tobě mám teď spoustu nových typů jak je využít. Já je nejvíce používám v diáři, fotoalbech a deníčku . Ach je to Super! Jsi skvělá! Přeji hezký zbytek dne. :*

    Panda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pandičko, já věděla, že Ti článek o washi páskách udělá určitě radost. ;-)
      Děkuju, nápodobně ♥.

      Vymazat
  28. Psaníčko ježíškovi nemá chybičku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A kdybys ještě věděla, co je v něm! ;-)

      Vymazat
  29. Náhodou já už se moc těším na pečení cukroví! Teprvě potom se mi nastartuje ta správná vánoční nálada :)) Jinak máš to všechno krásně uspořádané a roztomilé...jako vždy :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klári, což o to, já bych se na pečení taky těšila, ale nejsem v tom zrovna dobrá ;-).

      Vymazat
  30. Vivinko, to jsi zas něco ukázala. hned běžím prolézt obchůdek a k Vánocům si možná nějaké daruju.. nebo už k svátku? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucinko, no jasně, k svátku! ;-) Svátek 13. prosince se sluší náležitě oslavit a vylepit washi páskama na zeď pořádně velkou gratulaci k tak pěknýmu jménu ;-).

      Vymazat
  31. Anonymní20:43

    Tvůj blog mě baví,je moc fajn.

    OdpovědětVymazat
  32. Anonymní20:50

    Dnes jsem se na tyhle roztomilé pásky dívala v Europarku Štěrboholy a moc se mi líbily,nechápu,proč je nemám.Určitě se pro ně vrátím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Víš, že mě ani nenapadlo, že je mají i v kamenných obchodech? To budu muset udělat nájezd. Děkuju za tip. ;-)

      Vymazat
  33. Mne sa také skrášľovacie veci ako sú tie pásky veľmi páčia, ale ja keď si také kúpim, tak mi je to ľúto použiť :D Takisto ako keď som bola malá a dostala som nové nálepky alebo niečo podobné, tak som ich odmietala niekam nalepiť, lebo boli také pekné, že mi to prišlo ako veľká škoda :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Ballerinko, já to měla jako malá úplně stejně. Nedávno jsem objevila plný kufřík "ušetřených" nálepek (bohužel už nelepí). Až nedávno jsem objevila tajemství, že nálepky chtějí být nalepovány, že washi pásky chtějí sloužit k dekoraci, sešity chtějí být celé popsané, čokoládové opičky chtějí být snědeny, krémy patlány...zkrátka nic nešetřit! ;-)

      Vymazat
    2. Tak ja to teda skúsim. Prekročím svoj tieň a odteraz budem nálepky nalepovať!

      Vymazat
  34. Jéé tvůj blog je skvělýý! už Te sleduji pár dnů a jsem nadšená! :) Krásné články i fotky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je príma, moc mě to těší. Děkujůůů!

      Vymazat
  35. Tak jsi mě dostala, opět :-) Tak dlouho jsem odolávala. Na tolika blozích je viděla. Ale dnes jsem podlehla a objednala :-)
    Už se těším, jak se s nimi vyřádím. Možná bych jimi mohla rozveselovat seminárky...třeba by pak profesoři byli vstřícnější a hodnocení schovívavější :-) Ale spíš jimi budu dětem dělat po domě šipky a lepit obrázkové vzkazy, až zase bude příliš nevlídno na venkovní radovánky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Báro, to je senzace, že jsem tě popostrčila k pořízení washi pásek, protože se vsadím, že díky nim budeš mít u zkoušek jen samý jedničky. A ten nápad se šipkama a obrázkovými vzkazy hodnotím jedním velkým "ano!"...anebo ti dám do indexu jedno velké "výborně"! ;-)

      Vymazat
  36. Milá moje, naběhla jsem na návštěvu už včera, jenže pak byla rychle odvolána a nestihla se už vrátit :-(. Ty víš, žes mi kápla do noty, lepítka miluju a samozřejmě jich mám hafo. Úplně nejmilejší je ta s notičkama, se srdíčky a pak ta nej nej nej I love Paris. Kdysi už jsem si je sama začala vyrábět, ještě nebyly v prodeji - to se vezme malířská "tejpovací" páska a potiská se razítky a je to :-) Ale ty pravé a originální jsou samozřejmě nejlepší, tvoje růžovka mě uchvátila . Jdu si něco polepit ...:-) a tobě přeji krásný den a posílám sluníčko ze Šumavy . Pusu H.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Hani, tak to jsi mě úplně dostala! Dobře vím, že s páskama a všelijakýma lepítkama umíš zázraky, ale že sis dokonce tvořila svoje vlastní "washi pásky", tak z toho mi už jde hlava kolem! Ty jsi neuvěřitelná, vid´?! ;-)
      Děkuju za to sluníčko i za pusu (u nás je sice zamračeno, ale pusu poslat taky můžu a ráda). ;-)

      Vymazat
  37. Takový serepetičky to je moje, o těch páskách jsem nikdy neslyšela, kde se dají sehnat? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Marki, jsem ráda, že ses o existenci pásek u mě dozvěděla a tvůj domácí úkol zní: zjistit z článku, kde se dají sehnat. :-)

      Vymazat
    2. Já jsem magor, já ten poslední odstavec přehlídla, bóóóže :D děkuju!

      Vymazat
    3. Jsi moc roztomilá a z domácího úkolu máš jedničku! Šikovná ;-).

      Vymazat
  38. Anonymní9:11

    Pásky se mi strašně zalíbily a určitě si je v tom obchůdku koupím. Mají jich tam snad milión, ale nejvíc se mi líbí ty růžové a světle modré s puntíky. Děkuju za tip a těším se na další články.
    Zuzka (susie.kanokova@senam.cz)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzi, máme úpně stejný "vašipáskový" vkus ;-)

      Vymazat
  39. Anonymní9:32

    Kočenko, uplná bomba! Ty pásky jsou super typy.. asi si to koupím na ústa celé mé rodiny.. haha :D Jinak ještě nepeču ale chystám se letos zkusit nějaké nové recepty.. jsi úžasná a miluju tvou fantazii)) Chtěla bych tě moc moc moc poznat! Ale věřím, že se někdy potkáme )))*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Johanko, jo, to určitě udělej. Každá rodina občas někdy až moc mluví ;-)).
      Věřím, že se někdy sejdeme (pokud možno u kávy a nějakých tvých dobrot, které upečeš) ;-).

      Vymazat
  40. veru veru, z maličkostí sa treba tešiť :o))

    OdpovědětVymazat
  41. rada čítam tvoje články pri neskorých raňajkách s teplým čajom v ruke ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Sabi, přesně takhle si představuju svou ideální čtenářku. Číst mé články u snídaně, s teplým čajem v ruce...to je přesně ono! ;-)

      Vymazat
  42. Vivi, kam ty na ty super nápady chodíš!:) Mimochodem diářek od Paperblanks už mám, sehnala jsem ho u Dobrovského. Chodím tam docela často, ale z neznámého důvodu jsem je vždy minula:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Milo, tak to je paráda, že ses inspirovala mým "diářový článkem" o Paperblanks. Moc mě to těší, tím spíš, že sis nemohla vybrat líp...určitě spolu strávíte skvělý rok 2013. :-*

      Vymazat
  43. pekny napad,vzdy ked si pozeram tvoje fotky tak sa tak jemne prihluplo usmievam na monitor maju krasnu atmosferu:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "Přihlouplý úsměv" mých čtenářů - to je můj hlavní cíl. Děkuju ti, že se mi to v tvém případě daří :-)

      Vymazat
  44. Ahoj Vivi,
    krásný příspěvek! Úplně mě dostal ten polepený jelení lůj! Zrovna nedávno jsem na podobné ozdobné lepící pásky narazila, ale nekoupila jsem si je a jak vidím, byla to chyba! Pěkný den. Marie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Majunko, jedním jsem si jistá - na koupení washi pásek není nikdy pozdě. Tak příště ...a až si pásku opatříš, vsadím se, že budeš mít nejvyparáděnější jelení lůj ;-).

      Vymazat
  45. Drahá Vivi,
    opět krásný článek! Už aby byly Vánoce! Jejda, teď mě napadá, že mému dopisu pro ježíška přeci jen něco chybělo. Že by to byly washi pásky ;)? Krásný večer Viv!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Klér, nechci tě strašit, ale podle mě Ježíšek trvá na dopisu ozdobeném washi páskami. Já být tebou, tak to neriskuju a aspoň jednu (vánoční s puntíky) si pořídím ;-).

      Vymazat
  46. Kdyby mi tak někdo k rannímu čaji přiložil takovou milou obálku (samozřejmě ozdobenou washi páskami), byl by můj den asi nejkrásnější na světě. Teď ještě někoho takového najít (a hlavně, aby znal washi pásky :)).
    Moc milý článek, děkuju!
    Juno

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Juno, momentálně Ježíškovi dost pomáhám, takže když mi pošleš na e-mail svou adresu, nějak už to s tou milou obálkou zařídím (a washi pásky znám) :-D

      Vymazat
  47. Anonymní5:56

    Vivinko, tenhle clanek je tak mily a roztomily! :-) Uz ho ctu po nekolikate, je to jako obejmuti nebo pohlazeni... Nemuzu se prestat usmivat! Dekuju!!!!
    Lucie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucinko, ani mi sem radši už nepiš. Když si představím, jak jsi milá a jak mě vždycky potěšíš a zároveň se s tebou nemůžu sejít, tak mě to až rozlítostní. Proč je Mexiko tak daleko?!

      Vymazat
  48. Milá Vivinko :) nejprve bych Tě chtěla strašně moc pochválit, za to, jak stíháš tak často přispivát na blog :) a zárověň Ti poděkovat, za to, jak skvělou náladu mi přináší každý další článek :))) Jsi prostě naprosto úžasně pozitivní a nápaditý člověk :) Tvé články už nečtu jen já, ale i moje mamča se setřičkou :) Byla by škoda se o tu radost nepodělit :))
    Před chvilinkou jsem si dočetla článek o Tvých domácích lázních :) a úplně jsi mě naladila na vanu plnou voňavé pěny :) sice zatím ne s produkty od Bacha :) ale dopis Ježíškovi se mi teď prodloužil o pár přání :))) Takže už se těším po Vánocích až to všechno vyzkouším :)))

    Měj se nádherně :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Jani, čtu si tvůj komentář a mám pocit, jako kdyby mi dal někdo sto tisíc (nebo rovnou milión). Moc jsi mě potěšila. Opravdu mám velkou radost, že Tvou rodinu baví můj blog a je pro vás inspirací. Slibuju, že neusnu na vavřínech a pojedu dál na plný plyn ;-).

      Vymazat
    2. Jéé tak to jsem ráda, že máš takovou radost :) já jsem ráda že jsi ráda :D :)) Těším se na další články :) a moc děkuji za komentář u mě :))) umíš úžasně zahřát u srdíčka :) ♥

      Vymazat
    3. Jsi zlatíčko, milá Jane. Víc nemám slov...♥

      Vymazat
  49. To je tak neskutečně milý, pozitivní, úžasný, dokonalý. Miluju Tvůj blog, Tvůj styl psaní a všechno. V příštím životě si přeju být sestřičkou Vivi, Ježíšku! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na to se dá napsat jen jediná věc - doufám a klidně se za to budu i modlit a klečet na hrachu, aby Ježíšek tvoje přání splnil ;-)). LOVE!

      Vymazat