24.11.12

To není pudr, ale mazlíček aneb sladce růžový den

Sobota, za okny mrholivě šedivo...jedinou obranou je útok v podobě cukrově růžové nálady. A k ní se přidal růžový panter, načechraná labutěnka, sametově růžová saténová košilka a pudr, který by si ode mě určitě ráda půjčovala i hvězdná panenka Barbie. Mám zkrátka dneska sladký den a jakmile se mi z té růžové přestane lepit pusa, povím vám o tom maličkém diamantovém stvoření, které mi tu teď dělá společnost.
Nejsem vyloženě "růžový typ" a málokdy se o někom vyjadřuju jako o mazlíčkovi, ale v tomhle případě nemůžu jinak. Vždyť víte, že u mě hrajou velkou roli emoce, moje hravost a lásky na první pohled. Tak tedy...pudr Skin79 Diamond All Day Sun Powder je malý, roztomilý, hebký, voňavý (voní jako můj první pudr...to byste nevěřili, kolik se mi vybavilo vzpomínek) a je lehký jako pírko (na pleti i v kabelce). Navíc má měkce hladivý aplikátor, který když nanáším na pleť, mám pocit, jakoby se kolem mě snášeli bourci morušoví a spřádali svoje hedvábné plány. Ou jé!
Někdy mám ráno hodně času a dopřávám si patlání se vším všudy. Nanáším jeden, druhý, třetí, čtvrtý přípravek, zpívám si, piju mandarinkový džus a nic mě nerozhází. Jenže mnohem častěji mám na "uvedení se do stavu slušně vypadající člověka" jen pět minut a to mi pak kůži zachraňuje jen tenhle pudr. Žádná krycí tyčinka, žádný podkladový krém, žádný make-up...bohatě stačí jen můj pudrový Diamant. Kryje, matuje, obsahuje koenzym Q10 a chrání (SPF 30). Nebudu se tu přiznávat k tomu, že jsem po tomhle pudru zatoužila jen kvůli jeho balení, ale klidně všem svatým nebo všem čertům (vyberte si) odpřísáhnu, že jeho mnohaúčelový obsah nad obalem nakonec zvítězil! Díky němu můžu ráno v koupelně strávit jen pět minut (to abych si pak mohla na hodinku sednout někam na kafe). Díky, drahý "Dajmonde".
Přeju vám, abyste dneska zapudrovali všechny povinnosti a užili si den.



Můj růžový den (sen) se vším, co je k němu potřeba...
Dělat si růžové soboty je hračka...až nechám zrůžovět pondělí, to bude teprve frajeřina! ;-)



Nebojte, nemáte na očích růžové brýle, to se jen díváte na mou růžovou náladu v čele s pudrem Skin79 Diamond All Day Sun Powder.
Pudr obsahuje diamantový a rubínový prášek, a to mi přišlo vhod. Na svůj velký diamantový prsten teprve čekám, takže jsem ráda, že alespoň nějaký diamant je konečně u mě doma.

Nech žijú bratia a sestry z BBcreamshop.sk, ktorí mi poslali balík s púdrom rýchlo (do 2 dní), spoľahlivo a ešte som v ňom našla vzorčeky. Vedia, ako potešiť. A ja som ich tiež chcela potešiť a naučila sa rozprávať slovensky ;-).
Vivi podpis

87 komentářů:

  1. Je to fešák ! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Vivinko!
    Ten je rozkošný! Ty musíš mít doma zaručeně nějakou kouzelnou hůlku jinak to není možné. Kde pořád bereš tak krásné a luxusní výrobky ?! O:) Opět můžu jen tiše závidět jak tvůj dnešní sladký den tak tento milý produkt. Já si jdu posnídat a můj stěhovací v mém případě šedý den může začít :D :) Děkuji za typ a přeji hezkou neděli!

    Panda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Pandičko, no víš, já jsem strašně hodná...málokdy rozbiju míčem okno, netahám kočky za ocásek (i komáry a mouchy vyhazuju živé a s velkou opatrností oknem), pouštím stařenky v metru sednout a převádím slepce přes přechod. No a Ježíšek a můj muž (a další dobré duše) to všechno vidí a tak jsou ke mně štědří a dávají mi dárky podle mého gusta. Jo a taky hodně pracuju ;-).
      Přeju ti, aby nastal bezodkladný přerod stěhovacího šedého dne v růžový a pohodový. :-*

      Vymazat
  3. Pan Diamond vypadá hebce a ta barva je taky úžasná.Určitě se po něm mrknu,protože jestli mi tenhle mazlíček zpříjemní i pondělí,tak není co řešit.Není nad to osladit si den,ať už cukříkem nebo úžasným diamantem...úplně cítím tu hebkost.To je ale krásně sametově pudrové ráno..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Bettynko, přesně tak, krásně jsi to napsala.
      Už nestačí osladit si kávu, jak to kdysi zpíval Kája Gottů. Doba je zlá a musíme si ke sladkým a růžovým dnům dopomáhat nejen oslazenou kávou, ale i sladkými pudříky, diamanty i cukrovou vatou. ;-)

      Vymazat
  4. Milá Lucinko, kéž jsou tvoje všechny dny tak hebké jako růžová sobota, skoro se bojím dýchat, abych ti ten sladký vánek neodfoukla :-) Taky si myslím, že "Dajmond" je fešák, u mně by asi zvítězila forma nad obsahem, i když pudříky na sebe taky sypu. Krásný celý víkend plný barev a vůní...Pusu H.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdepak, Hani. Ty mi moje sladké snění odfouknout nemůžeš, ba právě naopak! ;-) To víš, já už se vidím, jak si do krabičky od toho fešáckého pudru po jeho vypotřebování ukládám všechny možné drobnosti...sponky, vitamíny, gumičky do vlasů..jo jo! ;-)
      Mlask!

      Vymazat
  5. Já bych měla taky lepší den z tohoto pudru, vždyť už jenom to balení je úžasné! :) Takže si užij růžovoučkou sobotu a Diamonda od nás pozdravuj! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klárko, ráda vyřídím, děkuju ;-).

      Vymazat
  6. tenhle pudr se mi zamlouvá :)

    OdpovědětVymazat
  7. Milá Vivinko, koukám, jaký jsi multikulturní a učenlivý člověk :-) Ta slovenská vsuvka mě moc pobavila :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evelinko, ještě mi chybí dopilovat angličtinu, naučit se plynně rusky, italsky, španělsky, francouzsky, japonsky...a mám hotovo. ;-)

      Vymazat
  8. Jé! Tak to je jak pro princezničky :) Moc pěkný!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ano, ano - pro princezničky! :-))

      Vymazat
  9. Vivi ja mam skor sedivu naladu, ale dala som si proti nej ruzovu mikinu. Tak kdo z koho teraz :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá belle Hanele, ty jsi teda filuta! To mě nenapadlo. Pryč s mým černobílým svetrem! ;-)

      Vymazat
  10. No jéje, to je růžovoučko :) Roztomilé jako vždy ;)

    OdpovědětVymazat
  11. Anonymní10:28

    Nejenže jsi mi zpříjemnila sobotní ráno růžovou náladou, ale navíc jsi mě pobavila. Slovenština ti jde!:)) Před měsícem jsem si objednávala BBcream z Japonska,tak že bych se naučila mluvit japonsky? :) Díky Vivi za tvůj humor. Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, já myslím, že když si objednáváš krém z Japonska, je vůči prodejci slušnost naučit se plynně jeho jazyk. ;-) Tak ať ti to jde pěkně od ruky ;-).

      Vymazat
  12. Jé, tak to je vážně mazlík :) Dělaný jak pro princeznu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dělám všechno proto, abych byla malou princeznou, měla šaty z červánků, celý den jenom skotačila s barevným míčem, hrála na loutnu se zlatými strunami a odháněla bohaté ženichy (čekala bych až na chuďase s dobrým srdcem). Tak snad mi k tomu můj pudr pomůže...;-)

      Vymazat
  13. čítam, čítam a zrazu mi niečo nesedí. aha, vivi rozpráva a ne-mluví :D chválim, ešte si sa vyhla aj gramatickým chybám, ktoré by som našla na rýdzo slovenskej stránke :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veď hej, som sa snažila. ;-) Ďakujem veľmi pekne, si zlatá! :-)

      Vymazat
  14. ooh, Vivi, já se nebudu pokoušet rozprávat po slovensky lebo to neviem :)
    milý článek na dobré sobotní dopoledne :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Darinko, ale vieš. ;-) Hovoríš, ako keby bola slovenčina tvoj rodný jazyk.

      Vymazat
    2. veľmi, veľmi ti ďakujem drahá Vivi :)
      mimochodem, už jsem ti říkala, že tahle moje slovenština je raději pojištěná google translate? něco bych dala, ale jistota je jistota :))

      Vymazat
    3. Milá Darinko, všichni milujeme google translate :-D

      Vymazat
  15. Ten pudr vypadá fakt hezky :)

    Vivi, zvu Tě i všechny ostatní Tvé čtenářky ke mě na blog :) Momentálně se můžete zapojit do giveaway :) http://janeandherworld.blogspot.cz/2012/11/100-prispevek-plus-minus.html

    OdpovědětVymazat
  16. Ani som nevedela že značka Skin79 ma aj taketo veci okrem skvelych Bbkrémov :o) To balenie ma vážne dostalo, užasné ! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Patty, když jsem poprvý uviděla "pudrmazlíka", zapomněla jsem na všechny BBkrémy světa ;-).

      Vymazat
  17. Krása :)

    VIANOČNÁ GIVEAWAY o pierkové náušnice u mňa:
    http://sueandcolours.blogspot.sk/2012/11/22-vianocna-giveaway.html

    S pozdravom Sue and colours

    OdpovědětVymazat
  18. tak toto je puder hodny pre princeznu,takže si našiel dobrú majiteľku princeznu Vivi:))
    A ta veta po slovensky je neuveritelna!:D si skvela:*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jaj, ďakujem veľmi pekne ešte raz :-*

      Vymazat
  19. Anonymní12:03

    Si hrozne sikovna. I panter je super! :)

    OdpovědětVymazat
  20. Vivi, nadhera!!! Taky po nem pokukuju, bo to baleniiiiii, aaaach :).
    Jo, slovenstina je krasnej jazyk. Ac to muze vypadat zhuverile, obcas nejaky vyraz do reci prihodim, v praci to nikomu divny neprijde. Bo tam obcas vpadne do veta rusky slovicko, nemecky, o anglickych ani nemluve. A to jsme vsichni Cesi :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Luci, já vím...je tak snadný se nechat zlákat krásným balením (a tím spíš, že obsah je ještě lepší). ;-)
      Myslím, že tvoje cizojazyčné "výpady" nejsou ani tak zhůvěřilé, jako spíš roztomilé! Tak moje milá - Auf Wiedersehen, dovidenia, näkemiin, до свидания, bye! :-**

      Vymazat
  21. Chce se mi napsat Diamond forever! :D

    OdpovědětVymazat
  22. Och, ten vypadá skvostně! Myslím, že bych dokázala tomuhle růžovému cukrátku u sebe poskytnout domov ;-)
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verunko, tohle nebudu dávat svému růžovému cukrátku radši ani číst...co kdyby mi zdrhnul do tvého voňavého domova?! :-o

      Vymazat
  23. Anonymní14:05

    Vyzerá ohromne aj ja teraz rozmýšľam nad nejakým púdrikom. :-) Slovenčina Ti ide skvelo. Inak ja viem tiež viac po česky ako slovensky. Zemepisne pripadám k Slovensku, ale nárečovo mi v Bratislave nikto nerozumie :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Džejno, to já ti rozumím vždycky...pokaždý mi tu necháš milý komentář a tomu se dá snadno rozumět ;-).

      Vymazat
  24. Odpovědi
    1. Příště udělám všechno pro to, aby tě bavil i podnadpis :-D

      Vymazat
  25. Ciao Vivi! I just love this powder! From what you say must be gorgeous and have a lovely scent!^^ I like also the packaging, too precious! Happy weekend my friend, big bacio to you!!:**<3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lu,'sei la mia fata italiana ;-) - Non parlo bene l`italiano.
      Ti voglio bene!
      Grazie mille!

      Vymazat
    2. awww♥♥♥ no no, you do!:) Love you too Vivi! ♥TVB♥

      Vymazat
    3. I´m so happy!!! :-D

      Vymazat
  26. haha, já jsem příznivec růžové, hlavně starorůžová je mocmoc skvělá :)

    OdpovědětVymazat
  27. ty to mas vzdy tak nadherne napsano, ze mam chut si jej jit hned koupit! http://katefashionstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně to si taky myslím. :) Jen nevím, jestli si koupit pudr nebo mě láká některý z BB creamů. TO je dilema :) Zdraví Lenka

      Vymazat
  28. Je to krásný ♥ Víš, co mě u Tvých fotek vždycky napadne? Kam doma dáváš všechny ty drobnosti, které na kolážích vidíme..... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje milá, mám doma takový dřevěný sekretář ze starožitnictví a v něm je spousta plechových a pruhovaných krabic a v nich jsou schované moje "cennosti". Vystaveno mám jen pár maličkostí...to je tím, jak se ve mně pere minimalismus s touhou mít všechny poklady světa. A taky si na focení někdy půjčuju věci z mého obchodu (různé vintage košilky a retro pohlednice). ;-)
      A děkuju ♥

      Vymazat
  29. Ten je kouzelnej... To jsem nevěděla, že Skin79 dělá i něco jinýho než BB. :) Mimochodem... už několikátý post si říkám, jestli jsi nezměnila styl titulního názvu. Jestli ano, chválím, je moc krásný, jestli ne, zalézám do kouta a hrabu se pod koberec...

    Krásný den, Vivinko!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Runo (když ty mi tak krásně píšeš "Vivinko" a já nevím, jestli se hodí psát "Runičko") :-), kdepak, nikam nezalízej, nikam se nehrab...jsi pozorná! Mám tu asi druhý týden nový vzhled blogu (jsem moc ráda, že se ti líbí). ♥

      Vymazat
    2. Ach, Ty jsi tak milá... :) Runa je pracovní jméno pro blog a v podstatě všechny mé aktivity už velmi dlouho, ale přátelé mi říkají "Miti" nebo zdrobněle "Mitinko" (vzniklo to nějak na střední). Na blogu jsem se pod touto přezdívkou ukazovat nechtěla (aby se nevědělo... znáš to :D), ale přesto si mě stejně okolí našlo (Google+ je snad ještě větší zlo než FB :)), a tak jej prozrazuji Tobě.

      Nový vzhled je opravdu krásný, takový čistý a něžný... Moc se k Tobě a Tvým pohádkovým slovíčkům hodí. Mám Tě ráda.

      Hezký zasněžený den! :)

      Vymazat
    3. Mitinko, děkuju za prozrazení tvého malého tajemství (moc se mi jméno "Miti" líbí) ;-).
      Děkuju Ti, jsi úžasná :-*

      Vymazat
  30. Naše Vivi ví, co je nejlepší :-) Vypadá úžasně a lepší takový diamant, než žádný! :-) Krásný podvečer, Vivi!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda, milá Báro...lepší malý diamantový zázrak v hrsti, než velký diamant na střeše. Hezky si užij večer, noc a nedělní den. :-*

      Vymazat
  31. Panebože tak tohle by u mě byla láska na první pohled :D Vypadá strašně roztomile :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, Riki, taky jsem se zamilovala téměř okamžitě. ;-)

      Vymazat
  32. Slovenský závěr mne hodně pobavil.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na takový blbůstky tě užije, viď? ;-))

      Vymazat
  33. Bezkonkurenční slovenština:-)

    OdpovědětVymazat
  34. Óoo aj ja mám dnes ružovú náladu. A ten púder je taký pekný, vyzerá luxusne, vystaviť na toaletný stolík.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jů, já tak ráda slyším, že má někdo růžovou náladu. Bravo! ♥

      Vymazat
  35. Waw waw waw! Vivi, ty si literat! uplne si ma roztopila a zacukrovala do tej ruzovej nadhery :* Byt mala a vidiet toto, tak uz ma od obrazovky pocitaca neodlepi nikto :) Dajmondy a este ruzove...ze si aj ty vo vnutri taka mala princeznicka? :)
    ...Ta slovencina na konci, velmi ma zahrialo pri srdiecku. :*
    Tvoja Tin

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje Tin, ty jsi zlatá. To jo...jsem úplnej "Hemingvej" ;-)
      Anooo...malá princeznička...z vnútra aj z vonku ;-).

      Vymazat
    2. a myslim to uplne vazne :) A este nieco- podla mna mila Vivinka nam raz napises aj knihu. A viem, ze bude skvela! A velmi ti v tom drzim palce...lebo talentom sa nemrha.. ;)
      Jupi, prinzeznicky zu najzlatsie...v kutiku duse verim, ze raz princeznicku Vivi uvidim aj na vlastne oci :*

      Vymazat
    3. Milá Tinuško, já bych hrozně chtěla na vlastní oči vidět princeznu (a ty víš, jak to myslím) ;-). Zboříme hranice a Česko splyne se Slovenskem a my se ocitneme u jednoho hrnku se spoustou horké čokolády...;-)
      Jé, to je milý! ♥ Tak platí, napíšu knížku a tiskárnu požádám o tři výtisky - jeden pro tebe, jeden si nechám na památku a třetí dám za trest nepříteli :-D

      Vymazat
  36. Tak ten je nádherný! Často kupuji věci pro užitek jen proto, jak vypadají..to je taková moje úchylka :D

    OdpovědětVymazat
  37. Vypada uzasne, nikdy jsem o nem neslysela :-)

    OdpovědětVymazat
  38. no to by bylo úžasné, kdyby se i Vivi dala na instagramování! I když mě tam nesleduje moc lidí, fotím a přidávám tam fotky jen tak pro sebe a neskutečně se z toho těším! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Darinko, ještě nemám ani soukromý účet na Facebooku ;-), takže dělám jen malé krůčky (aktuálně zrovna ten, že přemýšlím o založení FB, který už má asi úplně každý člověk na světě kromě mě).A pak...pak zkusím ten slavný Instagram..když vidím, jakou z něj máš radost, úplně mě to nutí se do instagramových vod taky vnořit ;-).

      Vymazat
  39. Napadá mě k tomu jen jedno: Diamonds are forever. V tomhle případě tehdy Diamond is forever. :) A slovenská vsuvka mi pobavila, jsi super, Vivinko. :)

    OdpovědětVymazat
  40. Hi dear Vivi! This powder looks amazing, and the packaging is beautiful! My "G+" on the latest posts, and my bloglovin "♥likes" on all your posts there! Thank you so much for stopping by and for your sweet comment, hope you have a wonderful weekend full of things that makes your heart happy<3

    x♥x♥

    "Saúde & Beleza - Health & Beauty"




    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dear Marie, you are so sweet! ;-) Thanks, lady.

      Vymazat
  41. Anonymní22:39

    Viví a hodí se pudr i pro hodně světlou pleŤ???

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám hodně světlou pleť. Pudr má růžový nádech a se světlou pletí nádherně splyne a vytvoří takový "zdravý efekt". Takže má odpověď je jedno velké "ANO". ;-)

      Vymazat
  42. Tak to balení je naprosto k pomazlení! Ani se ti nedivím :D.

    OdpovědětVymazat
  43. Ou, tak tohle je úžasné! Taky nejsem zrovna 'růžový typ', ale růžovou kosmetiku přímo zbožňuju, a tohle je teda něco! Opravdu přesně pro mě, jen ta cena ... ale jestli budu mít po vánocích více peněz, určitě se po něm poohlídnu ;)

    OdpovědětVymazat
  44. Milá Vivi, ďakujem za milý odkaz na mojom blogu. Včera som u teba strávila nejaký ten čas, predovšetkým pátraním po tejto recenzii, nakoľko som si rozbila púder a všetok obsah sa rozletel po obchode :) Teda, čo to som pozbierala s cieľom zahladiť stopy, ale to si už patlať na tvár nebudem :))) Mojou veľkou láskou je BB krém tejto značky, preto ma tvoja recenzia inšpirovala vyskúšať aj púder, nehovoriac o jeho roztomilom balení, s ktorým budem machrovať všade :) A samozrejme, jeho cena ma donúti ho nosiť pre istotu v kabelke obalený do bublinkovej fólie :))) Nuž, teším sa až dorazí, maj sa krásne! A nezabúdaj prispievať, nech mám čo čítať :)

    OdpovědětVymazat
  45. ja som sa prave chystala dnes na velky kozmeticky nakup (makeup+puder+maskara) a teraz to prave prehodnocujem a rozmyslam, ze idem do toho a dam na vase odporucanie Vivi a Miska :) pytajte si potom provizie z bbcreamshop.sk :D

    OdpovědětVymazat
  46. Holky, jste nejmilejší, děkuju ;-). Mám radost, že vás inspiruju, a doufám, že růžový mazlík bude Vaší koupelně slušet stejně jako té mojí ;-).

    OdpovědětVymazat