11.11.12

Moje papírová Paříž aneb pojďte pane, budeme si hrát

Víte, že dělat ze sebe vážného dospěláka je pěkně nemoderní? Je neděle...sluší se, abychom dneska zůstali celý den v pyžamu (bez výmluv, prosím), vzali do rukou pastelky, voskovky, barevné fixy, nůžky a zapnuli tiskárnu. Sluší se, abychom si vlezli od počítače zpátky do peřin, pustili si oblíbený film (což takhle nejmilejší filmy na světě "Láska nebeská" nebo "Lepší pozdě nežli později") a začali stříhat, vybarvovat a udělali si tak doma svou malou Paříž. 
Slibuju vám, že se u toho úžasně odreagujete a možná vám s výrobou pomůže váš muž, svištík nebo pes. Užijte si neděli a nejen tu. Pojďte na chvíli předstírat, že nemusíte platit složenky a řešit rozbité topení, a že jedinou vaší starostí je "hezky to vybarvit".
Tak si pěkně hrajte a klidně i zlobte! Příště se uvidíme až v úterý, ale o to víc se na vás budu těšit! ;-)



Moje veledílo je hotovo. Já si u toho tak krásně zarelaxovala! S vyplazeným jazykem jsem vybarvovala a vystříhávala a nakonec se mi ještě podařilo vyštrachat starou plechovou ceduli "Paris" (vzadu na fotce). Tak takhle má vypadat neděle (a možná i pondělí a úterý...co vy na to?)


Nikdy si nebudu hrát na dospělačku a vždycky budu ráda za to, že jsem duší pořád malá a hravá. Až si "papírovou Paříž" vytisknete, nezapomeňte na to, že je potřeba ji vybarvit. Udělejte načrtnutým klukům kudrnaté vlasy (to já mám ráda!) ;-), zelené kalhoty a úsměvy, papírovým holkám nasaďte barety a na boty jim namalujte růžové mašle. Francouzský obchod "Confiserie" ozdobte veselými barvičkami a pak nasedněte na kreslený bicykl a ujíždějte hodně daleko od dospěláckých starostí...

Papírové městečko si můžete vytisknout TADY.
Vivi podpis

110 komentářů:

  1. Vivi, píšu po dlouhé době ... nějak nestíhám
    Tvoje Paříž je dokonalá, jako bych tam zase byla a procházela se pod Eiffelovkou. Jé to bylo tenkrát krásný!
    Už si ukládám a určitě si budu s Aničkou hrát. Malování a stříhání máme momentálně v oblibě, takže pastelky vůbec neuklízíme a válí se, do slova, po celém bytě. A máš pravdu, krásně se u vybarvování relaxuje. Takže asi i pochopíš, že jsem na nějakou dobu počítač vyměnila za pastelky, fixy a barvičky :)
    Musím si to pořádně užít, protože čas celodenních her se mi krátí. Hola hola práce a školka už pomaloučku volá ;)

    Krásný zbytek neděle přeji
    Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, pastelky po celém bytě...to je můj sen! Tak se dobře bavte a malujte! ;-)

      Vymazat
  2. jéj, takéto články mám veľmi rada! :)
    súhlasím s tvojím názorom, že hrať sa na veľkých dospelákov je trochu... hlúpe (?)...a ešte by som dodala, že to nemusí byť len o kreslení, ale kľudne aj o hopkaní, tancovaní, pospevovaní a tak, proste o hľadaní toho pekného :)
    ja si zvyčajne v tvorivý deň (piatok, nedeľa, niekedy aj streda a iné dni :D) vyrábam náramky alebo píšem poviedky. dnes by som sa mala pripravovať na testy, ale možno z toho vznikne niečo zaujímavé, veď deň je ešte mladý :)

    peknú nedeľu:)

    www.70sukienmala.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, určitě! Co já se tady na blogu už nahopkala, natancovala a naprozpěvovala! ;-) Ať si vymyslíme jakoukoliv "nedospěláckou" zábavu, máme boj proti nudě a stereotypu vyhraný! Povídky a náramky...to z ní perfektně ;-).

      Vymazat
  3. Anonymní8:25

    Momentalne tedy nemam ani muze ani psa, takze si budu hrat sama, ale je to nadherna inspirace a bude to i nadherna nedele! Diky vivi! K.

    OdpovědětVymazat
  4. Jej, to je tak krásné. A tvrzení, že ve světě dospělých to není moderní, je naprostá pravda. Už vidím, jak by se mi v práci smáli. :-) Ale stojí to za to. Takové krásné a milé né nudné nedělní odpočívání.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Danielle, možná by se ti v práci smáli, ale věř mi, že ty bys byla ta, která by se smála naposled (a tudíž nejvíc). ;-)

      Vymazat
  5. Jééé,Paříž je můj sen:-)Včera jsem si zrovna koupila hrneček s Eifelovkou:-)Obrázek ještě nemám:-)Tak máme s Miškou co dnes dělat:-)
    A určitě tykat Luci:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, tak to bude stylovka - vybarvovat papírovou Paříž a přitom popíjet kávičku z hrnku s Eifelovkou ;-). Užijte si to!

      Vymazat
  6. Drahá Vivi..
    Teď jsem dopsala"pohádkový článek"u sebe a koukám,že u Tebe mi ta pohádka nádherně pokračuje:-)
    Jsi neskutečně hravá a nápaditá..Díky Ti za to..Až se mi povede zprovoznit technickou stránku věci,tak myslím,že kluci budou nadšení a já se k nim rozhodně přidám!!:-)
    Krásný veselý den Ti přeji
    Brigit

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Brigit ;-). A chválím všechny ty změny - ať už ve tvém blogovém jméně nebo fotce ;-).

      Vymazat
  7. Ahoj Vivi, to je boží! Tohle jsem měla jako děcko hrozně ráda, i takový ty všelijaký "postrkovací" knížky... ach. Jdu stříhat. (pyžamo mám!)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "Postrkovací knížky" - ty jsem zbožňovala! ;-)
      Jsi vzorná hračička!

      Vymazat
  8. výborný plán na voľný deň. mám moc práce a povinností, čo musím stihnúť, ale keď to takto vidím, vravím si, v nedeli se nedelá, v nedeli se teší!!! a maľuje a strihá a básní. Tak uvidím, ako to skombinujem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Radím zahrabat povinnosti hluboko v hlavě i v šuplíku a nechat vyhrát malování, střihání a básnění. Co můžeš odložit na zítra, odlož na pozítří...Žijem jenom jednou ;-).

      Vymazat
  9. a čo navliekanie korálikov? ja mám pred sebou tie :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Vivi, díky za tip, stáhnuto, budu stříhat a vybarvovat. Jako dekorace úžasné! Z pyžama jsem se teda už přestrojila a vyrážím na nedělní ranní kávu a svatomartinské trhy, ale pak...:) hezkou neděli přeji!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Téri, chápu, že by se na tebe na svatomartinských trzích dívali asi zvláštně, pokud by sis na sobě pyžamo nechala. Takže v pyžamu být nemusíš, ale aspoň mi, prosím, z trhu dones mandličky v cukru nebo co ti spadne za klobouk ;-).

      Vymazat
  11. ★★Draha Vivi,★★
    Tvé příspěvky vždy pohladí duši a potěší ♡, děkuji za krásný příspěvek, který mě na okamžik přenesl do Paříže, kde jsem slyšela i tóny harmoniky a po ránu v pyžamu a županu jsem si připadala jako krásná Francouzka s pověstným šarmem, i když jsem do něj měla hodně daleko.. ;)
    Viva la Vivi :-**

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vratinko, moc děkuju ;-). Člověk může vypadat i brzy ráno, v pyžamu a v županu, jako dokonalá Francouzka...chce to jen mít trošku (hodně) fantazie. A tu my máme, že? ;-))

      Vymazat
  12. Závidím ti takovou neděli. Já budu sedět u bioly, dějepisu a literatury :/

    musliwithmilk.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cammie, já si právě myslím, že není co závidět. Takovou neděli můžeme mít všichni. Aspoň kousek z ní urvat jen pro sebe a trošku se pobavit. Povinnosti počkají, ty ještě nikdy nikomu neutekly. ;-)

      Vymazat
  13. Ačkoliv jsem spíše tvůj "tichý" čtenář (s radostí čtu každý tvůj článek! :)), tentokrát mi to nedalo..už mám svojí Paříž vytisklou a nedočkavě čeká na vybarvení (práce chviličku počká :)). Výborný nápad, zvedlo mi to náladu :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zany, mám velkou radost vždycky, když se mi nějaký "tichý čtenář" odhalí a ty jsi mi napsala tak milý a potěšující komentář, že jsem opravdu moc ráda, že ses mi tu dneska "rozpovídala" ;-).
      Nezapomeň si k tomu vybarvování udělat horkou čokoládu nebo kakao - zapomněla jsem v článku zmínit, že to je nutnost. ;-)

      Vymazat
  14. Ťuťu. :)) Tohle je roztomilé. Mě můj malý bráška zase neustále nutí kreslit žáby a autobusy... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že tuším, co teď bude muset "za trest" kreslit tvůj bráška. Žab a autobusů už bylo dost! ;-)

      Vymazat
  15. jejda, to je pěkňoučké!!! Super, tak jako vím co dělám příští neděli :D

    OdpovědětVymazat
  16. šikulka! asi se také nakazím tou kreativní náladou:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyhle kreativní viry se šíří rychle a to je moc dobře ;-).

      Vymazat
  17. to je zlaté :)))) asi tomu podlahnem :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně, radím bez meškání lehnout nebo podlehnout! ;-)

      Vymazat
  18. tak toto je prekrásne :) idem relaxovat a vystrihovat :)

    http://catherinestyl.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  19. Ty jo, tohle je fakt krásný blog, jsem ráda, že jsem tě našla! :)

    OdpovědětVymazat
  20. Krása!!! Jiné městečko by nebylo?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alenko, bylo ;-). Když se podíváš na stránky, na které je v článku odkaz, je tam i spousta jiných vystřihovánek a měst. Dokonce se tam dá vystřihnout i kocour...takže Edgárek by měl určitě radost. ;-)

      Vymazat
  21. Anonymní12:12

    Prosím si víc takových článkůůůůů,
    aspoň čtyři denně! :)))
    Jana

    OdpovědětVymazat
  22. Hi Vivi! You win the award for the most adorable blogger:))) I'd love to spend the whole sunday in pajamas too lol since is so pouring down here and is chilly! Your drawings just cheered me up!:) Happy sunday my dear, big kisses!:***

    OdpovědětVymazat
  23. Nádhera! Asi učení ekonomie odložím a vrhnu se mé "veledílo", které mám už pár dní rozkreslené :)

    OdpovědětVymazat
  24. tak toto je nádherne<3 :) ak sa budeš nudiť môžeš spraviť niečo take aj mne ale s motívom londýna ;) :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Iko, já se nikdy nenudím ;-) a ty nebuď lenoch a pěkně si městečko vystříhej a vybarvi. V odkazu najdeš i všelijaká jiná města, možná i Londýn. Účelem a cílem je si hrát, holčičko ;-).

      Vymazat
  25. Vybarvování asi přenechám těm svišťům, jak píšeš. Já se vrhnu na pletení, to je taky prima relax. ...nebo šití. Nejlepší je ten asi minutový pocit po té, když něco došiju a dožehlím a vezmu si to na sebe. Ách!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takže chápu i tebe, když tvoříš tak nádhernou Paříž a vybarvuješ a užíváš si to.

      Vymazat
  26. Vivi, to je úžasně bezstarostný článek! Moc chválím. To je neděle snů! Já taky raději relaxuji u pletení, navíc jsme stříhali, vybarvovali a lepili nedávno sněhuláky :-) Že ty ses taky nechala inspirovat projektem Ženy ženám? :-) Taky se čas od času (a doufám, že stále častěji)snažím dělat věci, které chci jen já, ne které se ode mě očekávají. A protože si práce a povinností přes týden užiji až až, za chvíli vyrážím na výstavu užitného umění od Jana Kaplického. Jsem moc zvědavá a pokud se tam bude smět fotografovat, přivezu snad i pár fotek. Krásnou neděli a díky za tento blog.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Báro, projekt Ženy ženám mě inspiroval jen k jedné věci - uvědomila jsem si naplno, že jsem to jen já sama, kdo rozhoduje o svém životě a o tom, abych byla šťastná. Můj vlastní život je mou inspirací, a proto si tak ráda hraju (a někdy přitom dokonce zapomínám i na placení složenek). ;-)
      Užij si výstavu, už předem tuším, že bude skvělá! Doufám, že zážitky z ní pak uvidím u tebe na blogu. ;-)
      I já díky tobě..

      Vymazat
    2. Krásně jsi to napsala! Taky mám jednu "nezaplacenou složenku", nicméně jsem ráda, že ji můžu příští týden zaplatit :-) Na blogu je malý příspěvek z výstavy.

      Vymazat
  27. Paříž je moje oblíbenkyně, a když jsem si četla tento článek, tak mi to přivedlo tuto atmosféru. Děkuji moc!:)

    OdpovědětVymazat
  28. takýto papierový Paríž mať doma :**♥

    OdpovědětVymazat
  29. Píšete moc krásný komentáře, mám z nich radost, děkuju ;-).

    OdpovědětVymazat
  30. Vivi,
    vypadá to kouzelně, možná se pokusím i já přemoct svou děsivou nešikovnost a také mini Paříž vyrobit :). Mimochodem moc se mi líbí nový design ;) :).
    Juno

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Juno, ó, děkuju! Mám tu nový design teprve 10 minut a ty už sis všimla...:-**

      Vymazat
  31. To je úžasný!! :) A pěknej novej design! :))

    OdpovědětVymazat
  32. Milá Vivinko,
    již od brzkého rána jsem někde lítala a tak až teď jsem si konečně mohla přečíst tvůj krásný článek O:)Celý den se na to těším! To je tak roztomilý ty malůvky!!!<3 Už tisknu papírové městečko a při nejbližší příležitosti si jej vybarvím! A nový růžový design je moc hezký!
    Hezký zbytek neděle přeji :)))

    Panda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní17:37

      Tres mignon, ma belle amie! Dobre, ze umime byt porad detmi, ses bajecna !!!! Je t´aime bien! Michelle

      Vymazat
    2. Anonymní17:40

      Jeste musim moc pochvalit Vivin novy kabatek na zimu, super design!
      Michelle

      Vymazat
    3. Pandičko Vendy, tak to jsem moc ráda, že se ti u mě líbí nový design i pařížská inspirace. Já si zas dneska užila "tvůj čaj o páté". :-**

      Michajlíku, ty blázínku bláznivej! To se ví, ty a já = navěky přáteluchy a navěky dětmi. ;-) Jsem štěstím bez sebe, že se ti můj nový blogový kabátek líbí. A musím ti říct, že od tý doby, co jsi mi psala o tý horký "čekuládě s pomorančem" Lindt, nemyslím na nic jinčího. ;-))

      Vymazat
  33. To je super :) ! Vrhnu se na to příští víkend ! :) tyhle "dětské" omalovánky, vystřihovánky a tak mám pořád ráda :D

    OdpovědětVymazat
  34. Moje milá Lucinko, tak to se ti povedlo ( opět! ), hned tolik krásného a mně milého najednou...Ty, Paříž, pastelky, pyžamo, neděle...jenže já byla v tom nevlídném dni na posledním golfovým turnaji a když mi to nešlo, říkala jsem si: dobrý, Hani, nic se neděje, užij si to, na čísle nezáleží...a bylo to fajn a užila jsem si to i v dešti a zimě a pak měla výbornou ( francouzskou ) cibulačku a teď jsem si doma uvařila čaj ( protože pěkně vymrzlá - ale to mám ráda ) , vytiskla jsem si Paříž a jdu si vybarvovat a lepit, vždyť víš, že to je můj kůň :-) ( A Paříž v krabičce, to je prostě vychytaný... už na tom dělám, už na tom makám...to bude dáreček :-) ) Vydařený večer Ti přeji. ( doufám, že budeš na webináři )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, jsem moc ráda, že jsem se strefila do tvého "koně" a úplně tě vidím, jak ještě golfem a chladem prokřehlá usedáš k horkému čaji, bereš do rukou pastelky a tvoříš tak, jak to umíš jen ty. ;-)
      Sejdeme se na webináři, určitě, a už teď se na tebe ohromně těším. V osm večer na viděnou, zlatá moje! ;-)

      Vymazat
  35. Teda Vivi, to je paráda. Už vím, čím se zabavím, až zase budu mít dlouhou chvíli, vytvořím si svoji vlastní soukromou Paříž. Díky za milý článek :)

    OdpovědětVymazat
  36. joo, budeme si hrát! :)
    podívat se do Paříže je jeden z mých snů,tak díky tobě alespoň do té papírové :) moc hezký!
    a za ty chutě se omlouvám :P

    OdpovědětVymazat
  37. Moc milý jste, holky. Pusu všem :-**

    OdpovědětVymazat
  38. také jsem dnes vymalovávala, sice ne Paříž, ale králíčky s dcerkou :-)
    Moc krásná 3D Paříž, chtěla bych mít cit pro vintage-design jako máš ty!!! Hetký zbytek neděle a příjemný začátek pracovního týdne všem

    OdpovědětVymazat
  39. Vivi, pastelky a Paříž - lepší kombinace na neděli ani být nemůže. Já ji teda strávila na dvou fimech v kině a jinak menším úklidem, který se rázem proměnil ve větší po tom, co přítelovi spadl pětilitrový gel na praní a rozbilo se víčko, rázem byla "vypraná" půlka koupelny. :D
    Jinak já si občas barvím i v práci, sice zvýrazňovačema a Edingama (těma hlavně na černé díly, sakra červený mi ve čtvrtek došel), ale bez barviček to prostě nejde. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, s pastelkama je svět hned barevnější a s pětilitrovým pracím gelem zase voňavější. ;-)

      Vymazat
  40. Vivi! To je krása, krása! Paríž a vyfarbovanie a pastelky a Láska nebeská...ooo. takto má vyzerať ideálny deň ! (svet? :)

    OdpovědětVymazat
  41. Tak tak, každý je tak stár jak se cítí. :) Moc se těším, až budeme s přítelem bydlet jen sami a uděláme si víkendové lenošení v postýlce. Mimochodem tvoje papírová Paříž mi připomněla jak ráda sedávám u snídaně v jedné brněnské pekárně, kde mají po zdech fotky starých francouzských kaváren zvenčí. Miluju tu atmosféru :)
    PS: Ještě jednou děkuji za mailík, vrátila jsem se zpátky ke starému designu, abys nejen ty mohla zuřivě komentovat ;)
    Zdraví Evule

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak takové snídaňové sedánky bych si taky nechala líbit. ;-)
      P.S. príma, jsem ráda, že jsem tě trošku "popostrčila" a všechno bude u tebe jako dřív. ;-)

      Vymazat
  42. Jé, vidím, že jsme dnes s vypláznutým jazykem skončily obě dvě. :D To mě těší =) ... Vypadá to úžasně, jak já si to tvoření znovu zamilovala ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vážně - co jinýho v neděli dělat, než mít vyplazený jazyk a kreslit? ;-)

      Vymazat
  43. Anonymní20:41

    Láska nebeská je můj nej nej nej film, Vivíku!!!Dneska jsi mi udělala zas velikou radost svým článkem. Těším se na další. Zdraví Sasha :)

    OdpovědětVymazat
  44. Ukážková Eiffelovka :)

    OdpovědětVymazat
  45. jeej Vivi a vynoveny webik- velmi pekne! :) A presne tak, hrat sa na vaznych dospelakov je otrava!...a podla mna aj zbytocnost :)) A super- takymito a podobnymi vecickami som travila detstvo...:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ...Vivusik a dakujem za najuzasnejsi komentik u mna, odpisala som ti tam :). Velmi si ma potesila... A samoska, ze do Giveaway sa mozes zapojit aj ked nemas FB! :) Viviiiii ideees!

      Vymazat
    2. Milá Tino, děkuju, jsem moc ráda, že si ti "vynovený webík" páčí ;-). Taky jsem trávila dětství malůvkami a vystříháváním, ale nepodařilo se mi (říkám naštěstí) z těhle blbinek vyrůst ;-).
      Jů, tak to je senzace, ráda se účastním. A snad už se taky brzy odhodlám mít svůj vlastní, soukromý a dospělácký FB. ;-)

      Vymazat
  46. Anonymní23:18

    Ten new design překvapil!:o) Nádhera! J.K.

    OdpovědětVymazat
  47. Vivi musíš ke mě na blog !!!!
    Jinak super článek...zase jsem se nasmála.
    pa Vlaďka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vladíku, zastavím se určitě a ty mi už pak musíš dát vědět, kdy si spolu vypijeme kafe (nebo něco ostřejšího). ;-)

      Vymazat
  48. Jůůů to musím mít taky!
    Já to vybarvím a ten můj vystříhá.. Dělba práce musí být! :)

    Tínka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tínko, přesně tak - manufaktury fungují nejlíp. Ten dělá to a ten zas tohle a všichni dohromady udělají moc! ;-)

      Vymazat
  49. jee tak to je bezva :) tvoje malá paríž se ti opravdu moc povedela :) musím se přiznat že já si maluju docela často :)

    OdpovědětVymazat
  50. Anonymní13:37

    ááááááá, to je boží! Paříž je nejkrásnější místo na světě ))

    OdpovědětVymazat
  51. Máš to moc pěkné, Vivi :)

    OdpovědětVymazat
  52. Anonymní14:32

    Moc jsi mne potěšila svým článkem.Ač je mi přes padesát,na Tvém blogu jsem našla spousty článků ,co mne také oslovily.Miluji županový dny,svařené víno,pastelky i Lásku nebeskou Lepší pozdě nežli později.To jsou odstresovávací filmy a ještě jestli jsi neviděla-Pod Toskánským sluncem,taky prima film pro pyjama party!Kabátek na zimu Tvému blogu sluší a já Ti přeji moře hravých dní a hodně spoko čtenářek.Marcela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hezký den, Marcelo,
      dovolím si tykat. Mám velkou radost, že jsi mi napsala, je to vždycky pro mě úžasná radost, když se mi na blogu "odtajní" nový čtenář. Ach ano, pyžamový (nebo županový) dny, svařáček, horká čekuláda ;-), filmy...to jsou nejlíp strávený dny.
      Asi před rokem, když měl můj blog ještě dupačky, jsem o filmu Pod toskánským sluncem psala tady. Je to můj zamilovaný film. A musím Ti doporučit ještě jeden film "Prázdniny" (hraje tam například Kate Winslet nebo Cameron Diaz a je od stejné režisérky jako mnou zmiňované filmy "Lepší pozdě nežli později" atd.). Má roztomilou vánoční atmosféru...skvělá podívaná!
      Tak ti moc děkuju a zase se mi sem brzy vrať. ;-) Budu se těšit.
      Vivi

      Vymazat
    2. Anonymní16:00

      Mám Tvůj blog v oblíbených záložkách,dokonce u Tebe i soutěžím.Prázdniny film znám,dokonce jako i ty ostatní mám na CD.Jinak film Pod Toskánským sluncem je podle knih Frances Mayes-pod Toskánským sluncem,La Bella Toskana a toskánsko na každý den,úžasné čtení kde se dozvíš další pokračování příběhu z filmu.Také děkuji a přeji Ti krásný podvečer!Marcela

      Vymazat
    3. Juchů, to mě moc těší.
      Máme stejný vkus na filmy a jak vidím i na knížky. Všechny mám doma! Do druhého dílu knížky jsem se nemohla začíst a vlastně pořád ji mám nedočtenou, ale plánuju, že o nějakém dlouhém zimním a sychravém večeru ji ještě zkusím. ;-) Mám z našeho setkání opravdu radost! ;-)

      Vymazat
  53. Ahoj Vivi máš moc hezký blog a krásně píšeš:) Moc jsem si tu početla:) a ta papírová Paříž je úžasná, jsi šikulka:) Já si kreslím akorát s mladším bráškou, ale musím se přiznat, že mě to pak chytne, víc než jeho!:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Markét, moc děkuju! ;-) Já jsem byla o sourozence ošizená, ale nejsem žádný rozmazlený jedináček, to zase ne...no, možná jen trošku. ;-)

      Vymazat
  54. Hrať sa na dospeláka je tá najnevkusnejšia vec na svete! :) Tvoj článok som zbadala dosť neskoro na to, aby ešte stále bola nedeľa, ale sľubujem, že tú nasledujúcu už budem mať okolo seba celú Paríž :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá, na malování a celý den v peřinách není nikdy pozdě. Možná je to dokonce ještě lepší udělat si takový kreativní den v pondělí. ;-)

      Vymazat
  55. Tvořivost je krásná věc, obzvlášt, když to člověk umí :)

    OdpovědětVymazat
  56. Hlasku "Pojdte pane, budeme si hrat" proste miluju...hned se mi vybavil ten hlas a vubec vse, detstvi, bezstarostnost, vecernicky a...domov:)
    Diky Vivi, zahralo me to moooc u srdce!

    CHIC SICILY

    OdpovědětVymazat
  57. Vivi, Ty jednoduše děláš radost kudy chodíš:) Tentokrát tu u monitoru štěstím záříme 2. Dcera je celá natěšená až bude malovat kudrliny snad i Eiffelovce.

    OdpovědětVymazat
  58. Uááá, stránku jsem si uložila :). Já mám v práci na stole napíchané fotky měst. Dřív to byly krásné londýnské a pařížské, poslední rok zatlačily do pozadí Chicago :).

    OdpovědětVymazat
  59. Super, dobrý nápad na zábavu, Kate

    OdpovědětVymazat
  60. Anonymní19:25

    No nádhera :)) Láska nebeská je jeden z mála filmů, který právě pro kouzelnou vánoční atmosféru můžu sledovat každý rok :)

    OdpovědětVymazat
  61. to je prima nápad, už jsem nadchla dcerušku a zítra musíme vytisknout a budeme stříhat, vybarvovat, lepit a skládat. Slibuji i návštěvu v reálu :-).

    OdpovědětVymazat
  62. Dneska, ačkoliv dost dlouho po tvém článku, jsem zasedla a začla tisknout. Já si k tomu vytiskla i Vítězný oblouk, abych toho měla více a už se strašně těším až si to zakomponuji na poličku do nového pokoje, který budeme dělat už brzičko :-))

    OdpovědětVymazat
  63. Jelikož ted ležím v posteli protože jsme nemocná :( a ukrutně se nudím takže jdu vyrábět!!! Ani nevím jak jsem na tenhle článeček najela, ale Paříž je vytisknutá, pastelky nachystané a já si jdu zkrášlit svoji poličku krásy na tu se můžeš podívat tady: http://kosmetika-blogspot.blogspot.cz/2014/01/ma-policka-krasy.html , takže třeba tě inspiruji :)

    OdpovědětVymazat
  64. Pro vás pro všechny, abych poděkovala za tak úžasné komentáře: ♥♥♥

    OdpovědětVymazat