10.11.12

Ruměnec ve tváři aneb jsem Hervana od Benefitu

Říkají mi Hervana a mluví se o mně jako o pudru na obličej, tvářence nebo jako o zázraku. Pro přátele jsem ale prostě jen "božská Hervana" - můžete mi tak říkat i vy. Benefit mě pro život dokonale vybavil. Jsem složená ze čtyř odstínů nebeských barev, které když se dají do víru tance, vznikne na tváři přirozený, jemně narůžovělý jas. Stačí jeden tah a čtyři andělské barvy tvář božsky rozzáří. Někdo se bojí, že smíchání všech odstínů může na tváři působit klaunsky, ale takové řeči mají na svědomí jen ďábelští našeptávači, kteří mi závidí mou popularitu. Každý, kdo mě vyzkouší, totiž pozná, že jeho pleť je díky spojení všech odstínů svěží a zářivá jako nikdy předtím. Se mnou má každý pocit, že se ocitl v nebi (a kdo mě používá, už nemusí pro svou dobrou karmu udělat nic víc).
Jak si mě jednou pořídíte, už se mě nezbavíte. Téměř neubývám. Strávíme spolu několik sladce růžových let, za to vám ručím. Na pleti vydržím celý den a voním! Voním tak, že si budete přát, abych se změnila v parfém, ale já zůstávám dál božskou tvářenkou, tak jak jsem zvyklá. Navíc v pudrové podobě jsem tak krásná! Hovím si v malé originální krabičce s magnetickým víčkem, uvnitř mám praktické zrcátko a nejjemnější štěteček s dřevěnou rukojetí.
Ale už dost té pozornosti nebo se budu červenat....Mimochodem...neviděli jste dneska Vivi?



Přečetla jsem si, co o sobě Hervana v článku tvrdí, a i když je na můj vkus až moc sebevědomá, musím jí dát za pravdu! 
Tvářenka Hervana od Benefitu sluší všem. Světlým i tmavým typům a dokonce i kolouškům. Tenhle můj starožitný díky Hervaně vypadá, jako kdyby ho právě sundali z výrobního pásu...zkrátka jako nový.



Na fotce vidíte mou Hervanu po několikatýdenním a každodenním používání = vypadá téměř stejně, jako když byla nová. Neubývá! Je jako z pohádky, kde máte bezedný čarovný měšec, ze kterého můžete pořád brát zlaťáky, a přesto ani jeden neubyde. Hervanu můžete používat každý den, a zdá se, že nemění podobu ani obsah. Sice bych ještě radši ten bezedný měšec (možná ho v Sephoře taky budou mít), ale prozatím mi pohádka s názvem "Hervana" bohatě stačí.

P.S.: a zítra si tu budeme hrát a hrát!
Vivi podpis

74 komentářů:

  1. Krásné sobotní ráno Vivinko, já tak obdivuji, jak umíš psát! Máš naprostou pravdu, tvářenka zní malinko snobsky a namyšleně, ale myslím, že ve skrze je to hodná holka :-)! A další pravdu máš v tom, že je opravdu skvělá! Já na ni nedám dopustit! Hezký víkend Vivinko přeji :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evelin, moc děkuju za pochvalu ;-). Jsem ráda, že máme stejný "tvářenkový vkus" a musím se Hervanky trošku zastat. Ano, sebevědomí má vyvinuté silně, ale je tak skvělá, že si takovu sebedůvěru může dovolit. Má být nač pyšná! ;-)

      Vymazat
  2. Absolutně to nepotřebuji, ale píšeš tak lákavě, že chci a chci! :)
    Krásný víkend,
    Veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verunko, myslím, že přesně ty věci, které člověk vůbec nepotřebuje se nakonec stanou těmi nejnepostradatelnějšími - a to mluvím z vlastní zkušenosti. ;-)

      Vymazat
  3. Krásné sobotní ráno Vivi,
    tak tuhle "sebevědomou tvářenku, která neubývá by chtěl snad každý a já nejsem vyjímkou. U nás v Sephoře jsem ji ale neviděla :((( Od Benefit tam mají totiž málo výrobků. Ten koloušek je ták roztomilý!
    Hezkou sobotu :) Těším se na zítřejší článek!

    Panda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pandičko, tak to budeš muset na vaši Sephoru udělat nátlak, aby rozšířila sortiment.
      Děkuju, jsi moc milá jako vždycky :-**

      Vymazat
  4. Anonymní9:08

    to je jedna z vecí od Benefitu, ktorú by som rada vyskúšala, snáď sa mi to niekedy podarí :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Toužím po ní! Od teď :D Děkuji za inspiraci, Vivi... :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak tu ti závidim! Je to strašně nakažlivý číst všechny ty vychvalující články a nakonec jí doma nemít :/ :) Moc pěknej článek!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klári, zasloužila bych zamknout klávesnici aspoň na týden, abych tě netrápila ;-).

      Vymazat
  7. ty Tvoje články se tak božsky čtou! asi nutně potřebuji svojí Hervanu! ♥

    OdpovědětVymazat
  8. Vzbudila jsi ve mně touhou po tomto exkluzivnim kousku, Vivi!

    OdpovědětVymazat
  9. Ach, Vivi, ty tvoje články jsou tak nádherné..Dokážeš (nejen) mě tak navnadit, že už na ni koukám na internetu. Je radost Tě číst, což nemůže tvrdit má peněženka ;) :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Vratinko, brebtající peněženku umlč navždy nebo aspoň na chvíli naplň a dál mi piš tak krásný komentáře...úplně se vznáším štěstím ;-).

      Vymazat
  10. Anonymní11:23

    Krásný sobotní den,
    tak v pátak jsem psala, že bych nechtěla být milionářka, ale dnes a po všech těch úžasných Po-Ne potřebných věcech, kterými nás zásobuješ veřejně hlásám. CHCI být MILIOnářka!!! Ještě, že mám Sephoru přes půl republiky....Pavlina alias Albert tů

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pavli, doufám, že se Albertíkovi dobře daří a už má hotovou aspoň nohu/ruku/čenich...A přidávám se do klubu těch, kdož chtějí být milionáři. Mně zatím nezbývá než hodně pracovat...;-)
      Krásný víkend!

      Vymazat
    2. Anonymní13:54

      Albert už má všechny části ušité, hlavu a ocásek přetočnou rozžehlenou už jen otočit na líc zbytek, naplnit, zkompletovat, ušít vytvořit FEJS :-)) bez makeupu outfit a tradááááá. Pár drobností... dlouho si ho tu nechci nechávat dva dohromady nejde převálcovali by mě. Pavlína

      Vymazat
    3. Pavlí, úplně se mi tají dech. Takže já a Albert...už možná brzy...! Těším se, pozdravujte ho a ať se má k světu! :-*

      Vymazat
    4. Anonymní14:04

      Ano ano už je to tak. Nejtěžší je kompletace, a vylaďování to víte Seladon do toho bude kecat čumáček trochu do prava ouško do leva... a já jsem perfekcionalista, tak se od něj nechám dobrovolně týrat. Pavlína

      Vymazat
    5. Já se úplně stejně chovám u svojí švadleny, tak to vypadá, že Albertík je po mně. Výborně! ;-)

      Vymazat
  11. Vivi, článek opět pobavil! Akorát bych potřebovala tiskárnu :-) Krásný den!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Báro, já už tiskárnu zkoušela vyrobit z plastu a pak z papíru, ale nakonec jsem začala jen víc chodit do práce, protože vytištěné peníze mi nikde nechtěly přijmout, tak je zkouším vydělat :-D. Měj se krásně :-*

      Vymazat
    2. Vivi, to já taky, ale mám k tomu doma ještě dva poklady, z nichž jeden ten menší se bez mámy ještě neobejde, protože má teprve rok a půl. Ale jak dokončím školu, chtěla bych se naplno začít věnovat tomu, co mě baví a co studuji. Ale ne na darmo se říká, kdo si počká, ten se dočká :-)

      Vymazat
    3. Baruško, no jasnačka, všechno bude...Obdivuju tě, že při svištíkách zvládáš ještě školu. Mám ještě živě v paměti (ostatně, není to tak dlouho), jak jsem na vejšce bojovala s časem a se všema těma diplomkama a státnicema a zkouškama a ještě jsem musela stíhat "filmový kluby" a večerní posezení u vína...;-) Tak ať všechno zvládneš! Jo a kdybys náhodou přišla na to, jak vytisknout aspoň pěstistovku, dej mi, prosím, vědět....doufám, že mě teď nezatkne FBI...myslíš, že čtou můj blog????

      Vymazat
    4. Vivi, vejšku bych s dětma nedala ani omylem! A myslím, že čtou! Tvůj blog musí číst každý! :-)

      Vymazat
    5. Báro, jen neříkej, ty zvládneš všechno!
      Nestraš mě, každý snad můj blog přece jen nečte :-D! Úplně vidím ty tajný agenty z FBI, jak se diví, k čemu potřebuje koloušek tvářenku. ;-) To jim nevysvětlíš!

      Vymazat
  12. Anonymní12:07

    vyrážím do města a letím pro ni mílovými kroky, ach bože :))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ó, letíš do Sephory? Výborně - tak mi, prosím, vezmi sadu 6 mini lesků od Benefitu "high flyin´glosses" - to je totiž moje nová touha. ;-)

      Vymazat
  13. Aww Vivi! I'm in love with the first photo! It seems from a fairy tale^^ Btw, just love this blush, I'd love to try it too!! The shades of pink are really nice! Happy weekend dear! Big hugs!!:***<3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My fawn loves Hervana and I love your lovely comments, my darling. I have christmas gift for you!!! :-**

      Vymazat
  14. Otvářenkovaný koloušek je parádní.) Ne tuhle, ale jinou tvářenku od Benefitu jsem kdysi nadšeně používala, jenže pak mi jednou někdo (kluk samozřejmě) řekl, že mi to vůbec nesluší, že to s ní neumím, a od té doby mi leží netknutá v poličce. Snad bych to mohla už zlomit - na tom klukovi už mi dávno nezáleží a koloušek mě vážně dost navnadil:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten blbec! :-)
      Kluka vyhodit (to už jsi udělala - výborně!), tvářenku začít hned používat - to jsou moje cenné rady ;-).

      Vymazat
  15. Krásná, taky ji mám, používám ji pravidelně a musím teda říct, že už trošku ubývá... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už trošku ubývá? Tak doufám, že to jsou slova vyřčená po dvou letech intenzivního používání ;-).

      Vymazat
  16. Toto potrebujeeeem !!!

    OdpovědětVymazat
  17. hervana hervana každy mi o tebe rozprava :D:) zrejme po nej skočím tiež pretože mojej bledej pleti nepristane žiadna licenka .) a možno bude táto ta prava! :-)
    Vivi prestan s recenziami šetrím peniaze na vianoce nemôžem utracať :*:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Iko, a proto tu teď často dělám recenze, že se dá o všechno napsat Ježíškovi. V lednu si už člověk bude muset všechno opatřit sám, ale teď stačí jen vzít tužku a papír a začít slovy "Můj milý Ježíšku, byla jsem celý rok šíííleně hodná, takže mi přines:.....". A je to ;-).

      Vymazat
  18. Nemám :( Ale pokukuju a tys mě navnadila ještě víc!

    OdpovědětVymazat
  19. Tvoje články se mi moc líbí, jak dokážeš promluvit za jiné lid, věci ale přitom to píšeš ty, moc mě to u tebe baví ;-) těším se na další skvělý článek :-)

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj Vivi, kolouškovi to moc sluší, je to fešák!

    OdpovědětVymazat
  21. Ake zlatulinke fotky, srnatko i licenka. Je rozkosna. Sice ich vlastnim uz viac nez dost, ale s touto by sme si 100percentne rozumeli ;))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sto tvářenek za tuhle jednu, to mi věř. ;-)
      A děkujůůů!

      Vymazat
  22. Ta tvářenka je nádherná věc, krásně to o sobě napsala ;D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím, ona o sobě vážně umí moc pěkně mluvit ;-).

      Vymazat
  23. Ještě jsem nikdy u nikoho neviděla tak krásnou recenzi jako tady! :) Po tvém článku mám chuť vlítnout do Sephory a vykoupit jim to tam! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klárko, tak v tom případě jsem už rozhodnutá - příští recenzi na mém blogu zase píše stydlivostí a pýchou zrůžovělá Hervana ;-).
      Ale vážně - jsem moc ráda, že se ti moje recenze líbila. ;-)

      Vymazat
  24. Hih koloušek je rozmilej..

    OdpovědětVymazat
  25. Vivi, měla bys psát reklamy. Není to náhodou tvoje zaměstnání? :D
    Měj se!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kejty, jak to udělat, aby mi za moje lákavé články firmy začaly platit?! Zatím se musím "držet svého kopyta", a doufat, že jednou si mého talentu v Holyvůdu všimnou :-D

      Vymazat
  26. Ráda jsem tě poznala, Hervano. A tobě Vivi, děkuju, že jsi nás představila ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I pro mne byla čest vás poznat, drahá Eve. S úctou vaše Hervana.

      Vymazat
  27. Ó božská Hervana osobně, to mě velice těší a také se těším jak pyšně si ji ze Sephory ponesu společně s rozjasňovačem pod očka, to pak na každého jen zamrkám, začervenají se mi dolíčky a koloušci těšte se :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Adriano milá, já už úplně vidím, jak si vykračuješ s pruhovanou bíločernou taštičkou ze Sephory a v ní si neseš tyhle poklady. Chtěla bych si v tu chvíli vykračovat vedle tebe a mít taky něco v "sephorský taštičce". ;-)

      Vymazat
  28. Hervana se mi taky líbí! s tím ubýváním.. nebo tedy spíš neubýváním je to skvělý. já mám tvářenku od Bourjois, používám jí téměř každý den od května a přijde mi, že je pořád stejná jako při prvním otevření :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nat, já teda nevím, jak to ty holky tvářenky s tím neubýváním dělají, ale mají za to u nás rozhodně velké plus ;-).

      Vymazat
  29. Páni fakt Vivi,dělej do reklamy,protože,když už i malý Bambi používá tuto tvářenku,tak není,co řešit..Musí být užasná,protože pokud drží i na srsti lesních zvířátek,mohla by mít úspěch i u mě :-D Je nádherná a neubývá,tak co víc si přát...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Betty, koloušek je porcelánový, takže si nepředstavuj, že tvářenka drží na chlupaté srsti...ačkoliv, kdo ví. ;-) Je pravda, že je to moje nejlepší tvářenka, jakou jsem kdy měla a to potvrdím i v televizi, pokud mě najmou do reklamy...ale zatím to vypadá tak, že si budu muset vystačit jen se svými upřímnými názory a reklamu na prací prášky a nápady od Maggi nechám jiným (na to, že nemám televizi, toho vím o reklamách docela hodně ;-)).

      Vymazat
  30. Vivi, proč ještě neděláš kreativce? Reklamní agentury by se o tebe popraly. Píšeš tak skvěle recenze, že by si to každý podle mě koupil. :) Tahle tvářenka je ale opravdu krásná a jestli voní, mmm to by bylo něco pro mě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verunko, děkuju za kompliment, ale já už svou práci, která mě moc baví, našla a o jinou nestojím (v reklamce už vůbec ne; kdyby mě do recenzí a článků někdo nutil, tak by se ztratila ta radost, kterou z nich mám) ;-).
      Voní a jak! ;-)

      Vymazat
  31. Hervana - to zní tak kouzelně, jako zaklínadlo. Mám stejný pocit , že tohle absolutně nepotřebuju, ale přece musím mít! No já vím, že ne, ale kdybych pocítila tu potřebu, vím kam jít :-) Zdravím koloucha a přeji vybarvenou neděli :-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanka = Hervanka...Hani, mně se zdá, že ať chceš nebo ne, vy dvě jste si souzeny! ;-)

      Vymazat
  32. Anonymní17:10

    Vivi,povině mi začneš připlácet na domácnost,páč jsem včera po tvé recenzi donutila sestru
    jít do Sepfory a koupili jsme si Hervanu obě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Strašně krásně voní a ten obal! Jsem bledá jak mrtvola a ségra zase věčně leze do solárka,ale sluší mě i í!Ještě bych potřebovala něajký pudr,který by mi nedělal z obličeje masku. 8))) (můžeš napsat na můj e-mail,jaký pudr mi doporučíš?) jitka.hlavackovasunny@seznamcz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní17:52

      Zlatinko, tve obrazky jsou jako z pohadky, tvarenka vypada supeeer, zitra hned letim do Sephory !!! Libam te na vonava licka, Misulinek xxx

      Vymazat
    2. Holky, vy jste se mi tu nějak spojily do jedný :-)

      Jitko, tak to jsi mě pobavila. Je to fakt zvláštní, ale Hervana sluší světlým i tmavým typům. Já jsem úplná "Sněhurka" a díky Hervaně mám zas zdravou barvu. Napíšu ti mejl, spolehni se. ;-)

      Michajličko, jsi zlatá a milá jako vždycky. Mám velikou radost, že sis koupila rozjasňující korektor i POREfessional (děkuju za mejlandu) a vypadá to, že si brzy dáme všechny v Sephoře rande...už se tam začínáme pěkně scházet, jak tak sleduju komentáře :-D.

      Vymazat
  33. so lovely gazelle figure :)

    OdpovědětVymazat
  34. Jelenček! Ja milujem jelenčeky, keď ich vidím niekde, tak to ostatné ma už ani nezaujíma :)

    OdpovědětVymazat
  35. to je jedna z věci od benefitu kterou nutně potřebuju :)

    OdpovědětVymazat
  36. :))) Ty jsi božská!

    OdpovědětVymazat