6.1.12

Tajemství nového diáře

Asi vám ani nemusím připomínat, že je to za námi - gramodesky s koledama jsou uloženy ve svých obalech, v misce s cukrovím se krčí pár vanilkových osamělců, plechovka s kakaem je prázdná, sváteční broušené misky po babičce se daly v bezpečí skříně do svého ročního spánku a je nejvyšší čas soustředit se na nový rok.
A k němu neodmyslitelně patří další, úplně nový diář (ten starý jste poznali tady), který voní novotou, dobrodružstvím a zvědavostí, je tlustý a plný milých obrázků. Listy jsou zatím skoro prázdné, ale já už do něj začínám vylepovat fotky, kam chci letos jet, co chci letos zažít a už teď se zdá, že bude můj diář zase příjemně plný. 
Takže máte-li i vy svůj denní sešit, ať je veselý, barevný a úkoly a denní povinnosti jsou v něm zaznamenány jen okrajově. ;-) Nezapomeňte si do něj psát, co vám udělalo radost a na jaká setkání se těšíte. Já se teď momentálně těším, že tady na našem blogovém pískovišti společně postavíme nejeden slovní hrad.

 
Na fotkách kromě mého diáře také kultovní japonský panáček Sonny Angel, kterého jsem dlouho sháněla (a nakonec ho obstaral Ježíšek). Uvidíte ho tu docela často, a jsem si jistá, že nikomu z vás nebude vadit, že nemá na sobě nic než čepičku ;-).
Vivi podpis

36 komentářů:

  1. Ten panáčik je zlatučký:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Bonjour Vivi, to je slovní základ, z písku k té cestě pod "Eifelofku":-D
    Teď jsem s hrůzou zjistila, že ještě nemám diář 2012, tudíž nežiji v reálu?!
    Musím to co nejrychleji napravit, aby jsem si tu jen tak "nelevitovala" nad tvrdou kalendářní realitou:-D
    Pozor s tím Sonny Angel, nemusí to být andílek, když nemá ty kalhotky...má sice čepičku, ale ne svatozář! Aby jsi neměla pak "Vivi Sony Angel"
    :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Vivi má nejkrásnější diář! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Anonymní18:02

    už mi nehorázne chýbal tvoj článok :) panáčik je krásny, naozaj rozkošný a určite vadiť nebude a diár ma inšpiroval :) aj keď ten môj pravý zatiaľ nemám, ale v pondelok si ho dúfam zaobstarám už určite a budem si doň zapisovať všetko to, čo ma teší a čo ľúbim :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tiež mám kalendárik ale nie tak krásny ako ty Vivi

    OdpovědětVymazat
  6. čepičkový panáček je prima.

    OdpovědětVymazat
  7. Začátek roku mám vždycky ráda asi jen kvůli tomu, že nastává čas nového diáře:)

    http://luczynky-world.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Anonymní18:46

    nevím co je krásnější? vtipný článek, šíleně krásný paňáček nebo skvělé fotky? prostě VIVI JEDEEEE! :O))))

    OdpovědětVymazat
  9. ...Michelle, ráda vyřídím ;-)

    ...Lezarts, ani nevíš, jak se na tvé postřehy a vtípky vždycky těším! A malý dodatek k tvému předvánočnímu dárku - srdíčko i sob se u nás bezvadně zabydleli! Děkuju :-*

    ...Kami, děkuju za vyhodnocení netušené soutěže o nejhezčí diář! Doufám, že výhra se vyplácí ve zlatě ;-)

    ...Beth, nikdo neumí zapisovat své radosti a sny líp než ty! Tak ať tě rokem 2012 provází ten správný diář!

    ...Ali, hlavní je, co je v něm. Ať v něm máš tedy zapsané především veselé a příjemné věci! Třeba když Johnny vaří soté s kuřetem, hned je důvod zanést to do notesu ;-)

    ...Ami, jo, je to takovej klučík pro úsměv na tváři ;-).

    ...Anonymní, děkuju za podporu ;-) a myslím, že nejhezčí z toho je panáček ;-D

    OdpovědětVymazat
  10. skvělý nápad! Taky bych si měla začít mezi závěje písemek a úkolů psát něco pozitivního :D

    OdpovědětVymazat
  11. Anonymní19:58

    Milá Vivi, nemohla jsem se dočkat a dočkala. Přeji ti všechno krásné v novém roce a přiznávám se bez mučení, že diář na tento rok ještě nemám, ale orpavdu, fakt přísahám na holej pupek, si ho pořídím. A na tu Eifelku bych ti s sebou nabalila svoji dceru, ta po tom touží asi tak pět let. Krásné dny Majka

    OdpovědětVymazat
  12. Jej, Vivinko,
    to jsem ráda, že ses objevila :)!
    Tak jsi mě přesvědčila, že ten diář si mám konečně pořídit, příklady táhnou.
    A zdravím Soníka - pak kdo si tu rozumí s anděly... :))
    Krásný večer! M

    OdpovědětVymazat
  13. Vivi, diář budeš mít určitě zase krásný, pěkně zaplněný:-). Chlapeček je miloučký:-). Asi budu potřebovat taky diář:-)

    OdpovědětVymazat
  14. ...Crazy pig, to jsi mi udělala velkou radost! Závěje písemek ať vystřídají závěje příjemností ;-)

    ...Majko, jsi moc milá. Děkuju za přání. Těším se z toho, že jsi mi tady tak věrnou a milou společnicí. Doufám, že budeš mít veselý rok a na vaší chaloupce se vám bude dařit perfektně! Přísaha "na holej pupek" zní hodně vážně, takže ti bezvýhradně věřím ;-). Jasnačka, jedeme do Paris s "malou Majkou" ;-))).

    ...Mari, objevím se vždycky, když to nejmíň čekáte...huááááá ;-). Jsem moc ráda, že jsem tě jako příklad "zatahala" a jsem si jistá, že budeš mít ve svém diáři, až si ho tedy pořídíš, spoustu andělských a božských zážitků ;-).

    ...Peťo, tak ano, doufám ;-). Určitě si diář pořiď, vždyť ty ho snadno zaplníš láskou ;-).

    OdpovědětVymazat
  15. Super parťák pre Vivi, je to fešák. Diár už mám (dostala som pod stromček) ale minulý rok som do neho písala len samé povinnosti, termíny a stretnutia. Do nového roka som si nedala žiadne predsavzatie a tuším si dám, že budem do diára zapisovať aj príjemnejšie udalosti ako povinnosti :) Všetko naj do Nového roka.

    OdpovědětVymazat
  16. musím se snad stydět, že stále diář postrádám. a je to, jako by mi chyběl kus těla. snad brzo nějaký pěkný a praktický na policích papírnictví najdu. :)

    měj se krásně a ať se diář plní samými radostnými věcmi třeba jako je Paříž! ♥

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj Vivi, dneska jsem si na Tebe zrovna vzpomněla, že už jsem od Tebe dlouho nic nečetla. Je fajn, že jsi o sobě dala vědět. Tak ať máš diář zaplněný hlavně těmi příjemnými věcmi a událostmi.
    Jana

    OdpovědětVymazat
  18. Milá Vivi,
    nakukuju k tobě často a píšu poprvé. Diář přinesl Ježíšek a rozhodla jsem se psát na každý den jednu věc, která potěšila, pohladila, zkrátka, která udělala radost. Děkuju za nápad :) a do nového roku jen to dobré. Nika

    OdpovědětVymazat
  19. Anonymní9:26

    také jsem si pořídila nový diíř- miluju iáře a všechny možné zápisníčky. Letos jsem s zvolila ten s citáty od mého oblíbeného autora P.Coelha. Je krásně barevný, je v něm spousta místa na všechny mé poznámčičky a ještě ke všemu je plný mouder ;o)

    OdpovědětVymazat
  20. Milá Vivi,
    přeji Ti, aby byl diář plný krásných zážitků.
    Mám stejný diář jako Morgiss, je krásně barevný jako prales v na jihu Ameriky :-)
    Prostě ať se daří ;-)
    Krásný víkend

    Věrka

    OdpovědětVymazat
  21. Zdá se že na nahaté panáčky a panenky máte tak trochu "úchylku":)....tak že alespoň má Vivi kamaráda.
    Jinak velmi pěkně vyjádřeno: bez super diáře nemůže být super rok....a já vám přeju ten nejsuprovější rok, jaký si dovedete představit:)

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj Vivi,
    tak ať je Tvůj diář plný radostných událostí
    a krásný rok 2012 Ti přeje
    Jarka

    OdpovědětVymazat
  23. Ja mám tiež diár :) Neviem si to bez neho predstaviť:)
    Btw, pekný blog!:D

    katys-x.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  24. Milá Vivi, já si snad opravdu taky letos povedu diář a byl by to diář jen na to příjemné a hezké, jak nám radíš. Sonny je parádní! Ať máš diář pro rok 2012 plný jen samých radostí, snů (splněných, co si odškrtneš i nových nesplněných), příjemností a minimum termínů návštěv ordinací (jen preventivní). Čára

    OdpovědětVymazat
  25. Mám radost z vašich milých přání (děkuju!) i z toho, že jsem některé z vás namotivovala k "lepšímu" diáři. A teď vám řeknu, co jsem si krom jiného napsala do diáře dneska já: „Věnuj se věcem, které můžeš změnit. Co změnit nemůžeš, na to neplýtvej časem ani energií.“ (z rozhovoru s Hankou Maciuchovou, která v něm zmínila tuto pravdu, kterou ji vštípil její tatínek). Do kamene vyrýt!! ;-)
    Mějte se krásně.
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  26. Milá Vivi,
    přeji Ti krásný nový rok a diář plný radostných vzpomínek! Já si letos koupila ještě miniaturnější než loni:-). Posílám pozdravy:-*

    OdpovědětVymazat
  27. Vivi, víš, že jsem si na tebe vzpomněla, když jsme otevřela nový diář (už uprostřed prosince :o)). Mám ráda nové diáře, stejně jako jsem měla ráda v září nové sešity, je to taková předzvěst zatím netušeného...
    Přeji ti, aby rok přinesl jen samé veselé zápisky do tvého diáře!
    Pa, Helena

    OdpovědětVymazat
  28. ...El Familia, je to pravda pravdoucí! Jak vidím někde něco nahatého, už to musím mít doma :-)))) A moc děkuju za úžasné komentáře.

    ...Sharko, budeš muset příští rok přesedlat na větší formát diáře, jak tě znám, máš tolik práce a plánů, že se ti to do malého notýsku ani nemůže všechno vejít ;-).

    ...Helčo, těší mě, že tvůj nový diář evokuje vzpomínku na mě. Tak doufám, že se do něj budeš dívat hodně často a tím pádem na mě často vzpomínat :-*

    OdpovědětVymazat
  29. Milá Vivi, také jsem si po tvém vzoru pořídila diář. Budu se snažit do něj zaznamenávat všechny ty pěkné věci, které si přeji a doufám, že těch nepříjemných tam bude co nejméně.
    Přeji ti v novém roce 2012 mnoho zdraví, lásky a hodně tvého písmenkování, které mne vždy potěší.
    Iva

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj Vivi, taky mám nový diář, tlustý, červený, a píši do něj gelovými fluorescenčními fixky. Ať to má letos šťávu!!! To samé přeju i Tobě a Tvému blogu, xxx Binn

    OdpovědětVymazat
  31. Anonymní8:41

    no ona malá Majka není až tak malá, letos jí bude 28 a měří 180 cm, ale i tak bych ti ji s sebou nabalila. Majka

    OdpovědětVymazat
  32. ...Ivo, vyjádřila jsi to přesně a krásně! Mé písmenkování mě baví o to víc, když tu mám tak milé Ivy ;-)

    ...Binn, ať je Tvůj šťavnatý diář přeplněný veselými dny! Děkuju za všechno!

    ...Majko, tak to je pravda, že by se "malá Majka" těžko vešla do kufru, ale nějak si s tím poradíme. Když tak pojedeš místo ní Ty - "velká Majka" ;-). Měj se krásně, ať se Ti všechno daří a pozdravy pro malou-velkou Majku (teď už jsem se do těch velikostí trochu zamotala) ;-).

    OdpovědětVymazat
  33. Anonymní13:36

    děkuju za pozdravy. Já bych se ti do kufru na výšku vešla, ale zas bys mě musela trošku sešlápnout. Možná nejlíp by se ti vezla malé majky majka, ale ta je zas moc upovídaná, to by ses třeba taky vůbec nedostala ke slovu. Majka

    OdpovědětVymazat
  34. Jé Vivi díky moc za komentář, mohla by jsi mi prosím poslat kontakt na toho prodejce, objednám si ho taky :-) Jen mě zajímá, jestli jsi ho objednávala od toho od kterého ho mám vyhlídnutého já :-) Moc děkuju :-) A mám mu napsat, aby uvedl hodnotu zboží nižší?
    Měj se krásně a ještě musím pochválit tenhle nový diář - vypadá skvěle!
    Užij si krásný víkend...

    OdpovědětVymazat
  35. ...Majko, já se dostanu ke slovu vždycky a všude ;-). A na tu hromadnou výpravu už se těším ;-).

    ...Simčo, je to Sellzzang a nic mu psát nemusíš. Určitě to pošle tak, abys clo neplatila. Děkuju za chválu a měj se krásně.
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  36. jééé,skvělý diář :) A opožděně ti přeju hodně štěstí v novém roce :))*

    OdpovědětVymazat