10.1.13

Zkrášlující olej Monoi aneb každý den na Tahiti

Venku je šedo, sychravo a do našich zimou znavených těl by se mohl snadno vloudit splín. Proto je potřeba tasit všechny zbraně a nenechat nic náhodě. Postupujte, prosím, dle mých rad a pokynů: na hlavu si nasaďte věneček z gardénií, oblékněte si modré šortky s puntíky, vylovte z hlav i šuplíků zářivé obrázky horkokrevných Tahiťanek (my se tu dneska pořádně zahřejeme) a přičichněte spolu se mnou k nejpopulárnějšímu přípravku obyvatel Tahiti a ostrovů v Pacifiku. Vždycky jsem si říkala, jak to, že všichni ti jihomořští opálení lidé vypadají tak šťastně?! Už vím! Může za to olej Monoi Tiaré Tahiti, který používají už 400 let. Já ho vlastním sice jen pár týdnů, ale šťastný úsměv už se taky dostavil.
Když jsem od Ježíška (děkuju ti, moje milá Suzi, že mě tak dobře znáš a pomáháš Ježíškovi s nadělováním těch nejlepších dárků) dostala tenhle voňavý poklad, věděla jsem, že teď už bude všechno jinak. Už žádné lednové plískanice, splíny nebo šedivé dny. Jak by to bylo možné s tímhle milovaným, sluncem a exotikou prozářeným olejem?! Někdo by možná mohl namítnout, že ze mě mluví jen neobjektivní počáteční zamilovanost. No...možná, ale nepřichází po zamilovanosti Láska?! Já a Monoi se už od sebe prostě nehneme. A proč?
Protože magicky voní, krásně vypadá (přesně takovou lahvičku si moje marnivá koupelna už dlouho přála) a umí dělat pomyšlení unavené pokožce, kterou hýčká jako masážní, tělový a koupelový olej. I nehtům se díky němu daří jako nikdy předtím. A každý, kdo ho zná a používá jako vlasovou kúru, na mě teď jistě spiklenecky zamrkal (víme své a naše vlasy se hedvábně lesknou).
Zkrátka, musela jsem vám o něm napsat - tajemství krásy je tu podle mě od toho, aby se hezky rychle vyzradilo.

Zleva: olej Monoi Tiaré Tahiti ve skleněné lahvičce (tuhne, rošťák jeden, a tak je potřeba ho před použitím nechat chvíli na topení...v létě pak třeba na sluníčku), optimisticky vyhlížející papírová krabička, mnou milované voňavé papírky (ale o těch až někdy příště) a tuzexová panenka (z mojí sbírky pouťových japonských panenek). 
Doufám, že jste se tu dneska díky mým barevným fotkám a olejovému výletu na Tahiti zahřáli a zahnali nevlídnost počasí. Pokud ano, potvrďte mi to, prosím, tady...klik

Zleva: pin-up z mé knížky (jen by mě zajímalo, jestli je ta padající sukně jenom náhoda), legendární olej z Tahiti, vintage karty, které jsem ukořistila v dobách, kdy karban byl mou jedinou obživou a veselý obrázek jižních krajin, 
kde ženy tančí a muži se dívají (no řekněte...není na tom světě přece jenom krásně?!).
 ♥
 Olej Monoi Tahiti je sice božský a téměř bezchybný, ale jedno úskalí by tu přece jen bylo. Po jeho použití se člověk rozzáří (až rozdovádí), má chuť si za ucho připnout velký rudý květ (to je ten známý tahitský ibišek Hibiscus Tahitiensis), na krk si pověsit náhrdelník ze živých květů, vzít do ruky havajskou kytarku a obléknout si rákosovou sukni...a tady je právě to úskalí - rákosová sukně totiž velmi ráda padá z boků dolů...až úplně na zem. Tak pozor na to. ;-)
 ♥
Na stránkách www.yinyang.cz najdete podrobný výčet všeho, co olej Monoi dokáže (a je to příjemně dlouhý seznam).
Vivi podpis

107 komentářů:

  1. Ten Mrazík mě dostal. Bylo mi ještě lépe, žádný spleen...jen pobavení a rozehřátí po ránu. Díky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufám, že jsi Mrazíkovi pěkně slušně a popravdě odpověděla ;-). A jsem ráda, že jsem tě rozehřála, děvče. ;-)

      Vymazat
  2. S vůní kokosu nemůže být žadný ani sychravý den špatný. Tak já honem běžím do koupelny namazat se mým oblíbeným kokosákem, protože dnes to vypadá na bídné počasí... Pěkný den Vivinko :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivetko, on tenhle olejíček sice po kokosu nevoní (teda já z něj kokos necítím), ale sychravé a špatné dny rozhodně zahání ;-). Taky jsem se jím už namazala a koukám, že za okny vysvitlo sluníčko...to nemůže být náhoda ;-).

      Vymazat
    2. Takové náhody se nestávají, to tvůj krásný článek přilákal sluneční paprsky a udělal nám všem den krásnější a voněvější :)

      Vymazat
    3. Ach jééé ♥, moc děkuju :-*

      Vymazat
  3. Jako vždy, skvělý článek. Být ještě trochu delší, tak už sedím a zasněně hledím do dálky a sním o tom, jak se válím na Tahiti.:-D Nene, realita je jiná. Jdu nazout kecky a hurá na cvičení. I tak děkuji za pěkný úvod do sychravého dne. P.S. Že se ta tuzexová panenka ale kouká zamilovaně, co? Pěkný den, Viv.:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Adele, no vidíš a já článek před publikováním trochu zkrátila, aby nebyl tak dlouhý ... chyba :-).
      PS: máš pravdu, kouká zamilovaně jako správná pravá Tahiťanka.

      Vymazat
  4. Super článek. Docela jsem se u něj zasnila a vzpomněla si na léto v Africe(kde jsem letos byla) :-) Jinak jako vždy dokonalé obrázky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Léto v Africe! No páni...běhat bosky a jíst banány v tak stylových končinách, to bych si letos měla taky dopřát. ;-)

      Vymazat
  5. Honem jdu orvat nějakou gardénii :-) Ale ten olej nutně potřebuji...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úplně tě, Ivo, vidím s květem gardénie za uchem ;-)

      Vymazat
  6. Lucinko, já si myslím, že není ani tak důležité o čem píšeš, ale JAK píšeš, a jaké k tomu přidáš obrázky ...prostě je to báječné, úsměvné, milé, optimistické...ty bys snad dokázala "prodat" i všechny ty nejzaprášenější ležáky z obchodního centra :-)...Děkuji za hezké ráno, sluníčko , pusu H.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Hani, nerada ti odporuju ;-), zvlášť když jsi zase tak zlatá a milá, ale je moc důležité O ČEM píšu. Protože mile, úsměvně a optimisticky (jé, děkuju za tak krásný přívlastky) můžu psát jen tehdy, pokud píšu o věcech, které miluju, které mám ráda nebo které mě prostě bláznivě baví. Psát o zaprášených ležácích z obchodů, to by to dopadlo. To ani já neumím ;-).

      Vymazat
  7. Anonymní9:34

    O takovém oleji jsem jaktěživa neslyšela,ale ted ho nutně potřebuju!!!! :)).Už asi vím,do čeho investovat peníze z vánoc :).Japonské panenky ti taky závidím,jsou strašně roztomilé. Krásný den přeje Janča (jana.styblova.eko@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, tahle investice se ti neztratí ;-). A děkuju, panenkám to vyřídím (mám jich zatím jen pár...nejsou vůbec k sehnání).

      Vymazat
  8. Super článek a hlavně ty tvoje obrázky. Ty prostě nemají chybu :)

    OdpovědětVymazat
  9. juuu, to mi pripomnelo muj lonsky vylet na Hawaii. Ze by letos treba Tahiti? ;) Ty tvoje kolaze jsou proste uzasne! Krasny den preju <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ♥. A doufám, že poletíš-li letos na Tahiti, přibalíš mě do kufru (jsem docela malá). ;-)

      Vymazat
  10. Kokos stále ještě nepatří mezi mé lásky, ale nalákala si mě :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Luci, já z olejíčku žádný kokos necítím, jen ty opojné gardénie ;-).

      Vymazat
  11. Anonymní10:50

    Pro mě je to úplná novinka a tvoje úžasné povídání ve mně způsobilo, že ho chci za každou cenu :-D Že bych si ho přála jako odměnu za ukončený semestr? Uvidíme :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andy, nedokážu si představit lepší odměnu za ukončený semestr než je tenhle olejíček ;-). To já se na konci semestru vždycky odměňovala třema topinkama v menze (chudý študent, no) ;-).

      Vymazat
  12. Mrazík mě fakt dostal. Olej neznám, ale popídím se po něm. Nějaký doping bych v tomhle pošmournu vážně potřebovala!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi

    1. To se ví, Ali, bez dopingu to teď asi nepůjde. Já se dopuju olejíčkem, pořádným hrnkem kávy a veselýma brožema, který jsem si teď vydatně nakoupila. ;-)

      Vymazat
  13. Drahá Vivinko..
    To je hezký dárek..Moc Ti to přeju..Já bych si za nás všechny přála,aby někdo vynalezl olej,kterým když se natřeme,tak od nás odrazí všechny trápení a negace..Jéééé to by byl ráj:-)Ale ono to máme stejně všechno v hlavě,takže by byl potřeba olej na mozek:-):-)
    Krásné novoroční pohlazení milá má..
    Bi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Brigitko, děkuju za krásná slova...ty to se mnou tak umíš! ;-) Chystám se brzy začíst do dárku od Tebe a už se moc těším, co nového se dozvím.
      Víš, já věřím na sílu aromaterapie, na sílu vůní...a tenhle olejíček alespoň pro mě má tu vzácnou moc, že mě opravdu zbavuje chmurných myšlenek (i tak se snažím, aby jich bylo co nejmíň, ale i Vivi je jenom člověk) ;-). Ta vůně je nepopsatelná...připomíná mi takovou tu bezstarostnost, kterou člověk zažívá v dětství...
      A ještě jednou děkuju za všechno, moje drahá blogová mámo. :-)

      Vymazat
  14. Anonymní11:34

    Jejda takový super článek!:)) Já bych potřebovala olej, který by plnil přání.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Eli ;-).
      Tak tenhle olejíček minimálně jedno přání plní - člověk se díky jeho vůni přenese za hranice všedních dnů (ostatně - to je taky jeden z důvodů, proč se s ním pořád patlám) ;-).

      Vymazat
  15. ja se na tvuj blog nesmim divat, vzdy mam pak chut koupit si vse o cem pises!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ale víš jak bys pak byla šťastná, kdyby sis koupila všechno, o čem píšu? :-D

      Vymazat
  16. Anonymní12:29

    Nádherný!

    OdpovědětVymazat
  17. Milá Vivi, přímo brilantně jsi to napsala, přesně tak, jak to umíš jen ty! Monoi se u mě těší také veliké oblibě a spiklenecky mrkám, protože nejen na vlasy je to opravdu báječná věc. Dneska si dám večer vanu plnou gardénií :-) Krásný den!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ó, Báro, od takové znalkyně mě kompliment obzvlášť těší! Večer si k tobě vlezu do vany, ať neplýtváme horkou vodou ;-).

      Vymazat
    2. Zrovna jdu napouštět :-)))

      Vymazat
  18. Anonymní13:46

    Musím uznat, že mě má náhodná návštěva ani pozdější bližší prozkoumání nezklamalo. Jsi opravdu úžasně pozitivní člověk a hlavně to umíš přenést na ostatní! A taky máš smysl pro detail, to já ráda :)

    Olej zní jako kouzlo, ale to se dalo čekat. Existuje víc druhů takových "tajných" olejů, každý národ má svůj.. Jen my musíme být odkázáni na to, kdy to kdo objeví a doveze :) A do tohohle počasí je rozhodně jako dělaný!

    K té padající sukni - nemůže to být tím, že olejíček kůži taaak zvláční, že prostě cokoliv sklouzne dolů? (takový několikanásobně účinnější efekt z reklamy na Veet;))

    Díky za lepší den a přeji také ten nejkrásnější.

    L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá L., tak to mě opravdu moc těší. ♥
      Já myslím, že i my máme takový svůj "tajný olej" - slunečnicový (litr za 35,- a to Myslíš, že existuje přímá spojitost mezi padající sukní a olejíčkem Monoi...a víš, že budeš mít, holka zlatá, pravdu?!
      A děkuju za krásný komentář.

      Vymazat
  19. hned mě zaujal, vypadá báječně! :)

    OdpovědětVymazat
  20. Ciao Vivi♥ I'd love to get a Monoi oil too, in winter with the cold the skin is always so dry and it is a very useful and good product, also for hair! Lol, love your little doll, wonder how your collection looks:)) Dear, I'm little in delay but will make soon a surpise:) Mwah! Big hugs and kisses to you!!:***♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dear Lilli, oh yes, Monoi Tiaré is absolutelly gorgeous ;-).
      Thank you for your amazing comments - you're so kind! And thanks for your friendship! ;-)
      Send you a big hug and many kisses! ♥

      Vymazat
  21. och toto tak dobre padlo na tento obzvlásť zimnozimný deň.. a hneď som ho gúúúúglila aj tu u nás na Slovensku.. odložím si nejaké euráče bokom,lebo toto musím mať,ak sa chcem cítiť ako na Tahiti :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A pak už bude stačit jen obléknout si rákosovou sukýnku...;-)

      Vymazat
  22. tohle jsem potřebovala-slunce do mraků :) jinak ta havajská kytarka je ukulele

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Slunce do mraků - to je přesně to, oč tu běží. ;-)
      No, taky jsem si napřed myslela, že to je ukulele, ale bylo mi odborníkem vysvětleno, že je to speciální havajská kytara ;-). Tak či onak, hlavně když se na to dá hrát pořádně zvesela!

      Vymazat
  23. To je uplna trefa Vivi! Musime sa splinovym naladam ubranit stoj co stoj! :)
    Najradsej by som ti poslala skutocne male hrejive slniecko, posielam ale aspon veselu pusu a mrazikovsky stipancek na licko :*
    T.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Tin, ty mi hřejivý sluníčko posíláš vlastně neustále! ♥

      Vymazat
    2. zlatuch! :) ♥

      Vymazat
  24. Anonymní17:17

    Vivi, Vivi, Vivi! Ten článok a tiež slečna z Tahiti sú rozkošné :) rovnako ako tvoj blog, ktorý je stále rovnako milý a veselý a príjemný :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bethinko, já tě tak ráda vidím zase na blogosféře! Děkuju ti moc ;-).

      Vymazat
  25. mrazíka nemám ráda:DD
    do mého těla se zatím splín nevloudil, ten příjde až se dozvím známky z pololetních testů a roztaje sníh..:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marfuša ho taky neměla ráda (a jak dopadla) :-D.
      Myslím, že to nebude tak horký...však víme, jak se splínu bránit ;-).

      Vymazat
  26. Ten olej chci, ale 300,- nevím :), už toho mám doma tolik, že už se vždycky rozmýšlím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teress, no právě, člověk toho má doma spoustu a nakonec to ani všechno nepoužívá a nespotřebuje. Proto si ráda připlatím a dopřeju něco, z čeho se pak raduju až do samého dna (tj. vypotřebování lahvičky). A samozřejmě úplně nejlepší je, když se takový poklad obdrží jako dárek :-)

      Vymazat
  27. Anonymní19:47

    me se moc libi, jak si s kazdym clankem hrajes. Fotky, pismenka, vsechno me bavi. jsi nej! 8)
    pavlina

    OdpovědětVymazat
  28. Milá Vivi :)zamilovala jsem si Tvůj způsob, jak krásně aranžuješ všechno na fotkách :) to je tak překrásné :)))) Můžu se zeptat, kolik hodin Ti trvá takovýto jeden článek? :)))) Je to něco úžasného jak je všechno pečlivě promyšleno do detailu :)))
    Přeji krásný večer :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Jane, děkuju, moc jsi mě potěšila ♥. Mám velkou radost, že se ti moje fotky tak líbí, každý tvůj komentář je vždycky úžasně milý.
      A k tvé otázce - můj muž říká, že mi každý článek trvá - cituju: "hrozně dlouho", nemám prý se s tím tak mazat :-), ale když já to neumím odbýt. Průměr jsou tak dvě hodiny, ale ani se neptej, jak to vypadá, když mám "blbý den". :-)
      Měj se krásně.

      Vymazat
    2. Nádhera! Kde ten malý zázrak nejlépe pořídím?.... :-)

      Vymazat
    3. Odkaz na obchod i přímo na olejíček je dole v článku...stačí kliknout ;-)
      anebo kopírovat tady: http://eshop.yinyang.cz/product_info.php?cPath=87&products_id=502

      Vymazat
  29. Milá Vivi, tenhle článek by snad rozehřál i toho Mrazíka a možná by i trochu roztál sníh a led na Sibiři. :)
    Nedivím se, že se po něm rozdovádíš, když si tvé vlasy, nehty, pokožka a nevím co ještě chrochtá blahem. A s tou sukní z rákosu, no bože, tak by spadla, myslím, že naší mužové by z toho měli radost, ale alespoň u nás by tomu nemohl přihlížet už nikdo jiný. :D
    Já měla olejíček Monoi de Tahiti a byl fajn, tak že bych vyzkuošela třeba tento? Nebo vlastně za necelý měsíc mám svátek, takže to rodině samozřejmě nenápadně nadhodím. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zlatá jsi jako vždycky ♥ A s tou sukýnkou máš pravdu...jednou za čas prostě spadnou musí :-D

      Vymazat
  30. Aaaach, Vivi, tento článok je presne to, čo som potrebovala. Ani nevieš, ako dobre mi padol v tejto zime :)
    Mala by som na teba jednu otázočku :) Čo je to za knižku, kde sú tie pin-upky?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Donny, tak to je skvělá zpráva. ;-)
      Knížku s pin-upkama najdeš tady

      Vymazat
    2. Oooo! Ďakujem strašne krásne za odkaz :)
      Dúfam, že sa s ňou čoskoro zoznámim aj osobne! :)

      Vymazat
  31. Anonymní6:28

    vivi, ty seš ale číslo. Nevím jestli by mě víc vykouzlil na tváři úsměv ten tvůj popisovaný olejíček, ale u tvé připomínky o padající sukni se tu culím jak měsíček. Díky za krásný začátek dne. Majka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ať už ti tu, milá Majko, kouzlí úsměv cokoliv, jsem za to moc ráda. ;-)

      Vymazat
  32. Anonymní11:48

    Muj malej nejmilejsi Vivysku,

    hned si letim olejicek objednat, vypada uuuzasne a urco i bezvadne voniii, ty me dycinky tak naladis, holka moje!
    Pidalko, musis napsat nekdy o tech vonevejch papirkach, vubec tvy dite nevi, vo co go !!! skandalos grandos !!!:)
    Pidalinko, preji ti nejkrasnejsi rocek 2013, stopro bude ten nejlepsi a nejkouzelnejsi!
    Posilam pusu a mam te moc rada,
    Misulin

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Michajličko, já už tě ouplně vidim, jak s tímhle úžasným olejíčkem děláš matlámo patlámo a pak voníš jako pravá tahitská orchie a tvůj meduidek se nebude moct tý vůně nabažit ;-)).
      Voňavý papírky mušíš mít; však brzy o nich napíšu víc.
      A vždyť víš, jak mám já ráda tebe! ♥

      Vymazat
  33. ta tuzexová panenka je rozkošná!:))

    Ráda bych tě pozvala na mou giveaway!:)
    http://dumspirosper0.blogspot.cz/2013/01/giveaway-01.html

    OdpovědětVymazat
  34. Sukénku a podprsenku z kokosových ořechů.... Jó, to by se někde na Tahiti žilo. Byla bych snědá krásná tanečnice, okolo sebe spoustu nápadníků, jedla bych ovoce a mořské plody, občas bych si zaplavala v moři a vystavovala svou pokožku sluníčku.
    Škoda, že některé sny se ale neplní. Vábný olejíček ihned omrknu a zařadím na svůj nákupní seznam. Jsem totiž holka olejíčková.
    Opět děkuji za krásný a milý článek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to já zas, milá Šárko, věřím na to, že sny se plní (všechny). Jen jim člověk musí hodně věřit a hodně pomáhat k uskutečnění. ;-) Jestli jsi olejíčková holka, tak je tenhle drahoušek Monoi Tiaré Tahiti pro tebe tím pravým ořechovým ;-).

      Vymazat
    2. Myslela jsem, že mi tohle odepíšeš. Vivi, ty jsi věčná optimistka a já zase pesimistka. Ale snažím se s tím něco udělat k lepšímu. Snad se časem polepším.

      Vymazat
    3. Milá Šárko a v tom případě mám pro tebe dobrou zprávu. Já jsem dřív byla hrozný pesimista, ale uvědomila jsem si, že tím si kazím radost ze života, a tak jsem se snažila to různými technikami změnit. Podařilo se to, myslím, ale nejde to ze dne na den. Tak věřím, že tě třeba aspoň můj blog bude postupně, nenápadně a nenásilně ;-) směrovat k optimističtější mysli. ♥

      Vymazat
    4. Tak uvidíme Vivi. Pracuji na tom, ale občas zapomínám a pak se sama divím. Není to jednoduché, změnit se. Tvůj blog k tomu určitě značnou mírou přispívá, o tom žádná:*

      Vymazat
    5. Všichni občas zapomínáme...ale vždyť i chmury a slzy jsou lidský. Smát se a mezitím chvilku plakat - to je život. Když jsem smutná, vždycky se dívám do svého diáře na "šťastné dny" (už léta mi pomáhá jejich zapisování...zkus to taky ;-) http://www.vintageblog.cz/2011/08/tajne-diarove-zapisky.html

      Vymazat
  35. úžasné, jako vždy:), http://katefashionstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  36. Teda já tu nebyla tak dlouho, že se až stydím...A dneska si zase pročítám články a jako vždy se usmívám jako blbeček. Ty tak skvěle píšeš a dokážeš člověku skvěle zlepšit náladu. A teď mám chuť odjet někam do teplých krajin. :)

    OdpovědětVymazat
  37. No taky nestačím zírat..takhle dobře jsem si dlouho nepočetla, píšeš poutavě a prostě...jsem celá paf, skvělý článek a svým textem jsi zmiňované produkty vyzdvihla ještě o něco výš, protože normálně by mě zase tolik nezaujal, ale takhle jsi navodila super atmosféru a chuť zkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  38. Juuu...Vivinko,
    to je tak úžasné! Děkuji za skvělý typ! To by se mi zrovna docela hodilo jdu to okouknout:) To jsi mě velmi potěšila tímto článečkem, ostatně jako vždycky i ty jedna jak ty to jen děláš :) Moc se mi líbí ta tvá panenka! Přeji hezký víkend :*

    Pandička

    OdpovědětVymazat
  39. Anonymní6:04

    Anoooo, je mi teplo, Vivinko! Vylet na Tahiti me docista rozhicoval! I kdyz je pravda, ze vzteky me rozpaluje taky obden postak, pac mi drze do oci tvrdi, ze kde nic - tu nic...
    A hrozne se mi libi, ze jsi nam odhalila Tvoji temnou minulost - karban!! :-D
    Lucie

    OdpovědětVymazat
  40. Skvělý článek a fotky k němu mě úplně dostávají:)))

    OdpovědětVymazat
  41. Moc Vám všem děkuju za komentáře, jste moje kočky. ;-)

    OdpovědětVymazat
  42. úžasné, škoda len, že sa vôňa nedá preniesť tiež blogovým článkom :) :)

    OdpovědětVymazat
  43. Ako čítam zloženie, typický kokosový olej, ten mi sedí bohužiaľ len v lete :( Vonia aj po kokose či po niečom inom?
    caramel-b.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Po kokosu nevoní vůbec. Voní po gardéniích a to sice neskutečně nádherně. ♥

      Vymazat
  44. Tyhle oleje voní nádherně a čím větší vedro, tím lépe jsou tekuté, takže léto je pro ně ideální!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Svatá pravda, tak už aby tu to sluníčko bylo ;-)

      Vymazat
  45. Jé to by bylo proměnit leden v červenec :)

    OdpovědětVymazat
  46. Anonymní16:11

    Vivinko, tvá recenze mě pořádně chytila za srdce! Olejíček musím ve své olejíčkové sbírce mít :D Děkuji ti za radu a rychlou odpověď na můj email. Jsi moc hodná. S pozdravy Katka Doubková

    OdpovědětVymazat
  47. Na olej z tahiti už jsem se chystala léta, ale tím, že není dostupný v běžné síti, tak sem se ke koupi vlastně nikdy nedostala, stále bylo něco důležitějšího... Mezitím jsem si zamilovala kokosový olej a teď jsem si díky tobě opět připomenula svoji starou touhu... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Pipi, staré touhy nerezaví ;-)

      Vymazat
  48. Aloha :)) olejíček by se mi šikl na moje nehty, těm se nechce odjakživa moc růst :)

    OdpovědětVymazat
  49. Anonymní17:03

    Ahoj,
    díky za cool příspěvek o olejíčku. Je opravdu super, dá se použít na milion způsobů (no, milion ne, ale na hodně ;-)). Kdysi jsem ho taky dostala jako dárek, nejdřív jsem moc nevěděla co s tím, protože jsem spíš používala tělové mléka a myslela jsem, že oleje jsou moc mastné, ale po vyzkoušení jsem se zamilovala nejen do té vůně. Já ho kupuju na www.tahiti-tiare.cz, ale díky i za tip na ten jingjang.
    Linda Beníšková

    p.s. Nevíte někdo, jak voní ta toaletka tiaré?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lindo,toaletku mám a voní úžasně. Jako olejíček. Mám sadu. :)) Nejradši bych měla od Tahiti tiare všechnoooooooooooooo! :))
      Janča

      Vymazat
    2. Anonymní23:06

      Holky ja se z vas zblaznim!Napřed jsem si koupila olejíček,co ho tu vivi doporučovala a ted vidim,ze existuji dalsi stranky a maji tam dokonce i vonavku!!!Budu o ni hodne hodne premyslet,jestli voni jako tento olej,musi byt ma.:-D K.

      Vymazat
  50. Anonymní18:38

    Ahoj,
    tak jsem neodolala a koupila si tu toaletku (můžeš za to i ty, Jani B. :))) ) a jsem úplně vyřízená. Nakapala jsem si trochu na zápěstí a teď k němu pořád čichám jako pejsek :))). Je fakt úúúúúúžasná. Děkuju holky a Vivi díky za blog!!!! :*
    Linda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Lindo, tyhle diskuze mají mocnou sílu. Teď totiž na toaletku budu myslet jako zdivočelá i já. :-) Vůni olejíčku Tahiti Tiaré mám moc ráda a mít stejně voňavou i toaletku...to zní jako sen! ;-)
      Plno vůní a barevných dnů přeje Vivi :-**

      Vymazat
  51. Anonymní23:39

    Ahoj Vivi a všechny holky zblázněné do monoï!:)
    Kamarádka Alena, kterou jsem taky uvrtala do olejíčku, přišla na další způsob, jak využít toaletku - pár kapek do aroma lampy a doma je jako na Tahiti! Dobré, že? :))
    Hezké jaro (samozřejmě s monoï) přeje
    Linda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lindo, ach tahle nevyčerpatelná "Monoi alchymie" mě ohromně baví. Toaletku ještě nemám (zatííím), ale zkusím do aromalampy kápnout olejíček...mohlo by to mít stejný nebo podobný efekt. Jdu to zkusit teď hned, nevydržím čekat ;-).
      Ať nám voní po olejíčku Monoi celý svět! :-).
      Pa, Vivi.

      Vymazat
  52. Jupii da se sehnat v Praze na Revolucni! Jednu dobu jsem pouzivala kokosovy olej z DM a taky byl porad tuhy jen v lete pri vedrech to byl olej...zkusim tento :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, milá Hany, že nebudeš zklamaná! ;-)

      Vymazat
  53. Anonymní13:59

    Nejdražší Vivi,

    opět jsi nezklamala!!!! Super cool článek, bomba fotečky!!! Ty bys svýma článkama nalákala každého, snad i úplně mrtvého ;-). Už jsi měla ten vanilkový parfém? Jo a taky mají nový olejíček - kokos. Zkusíme? ;-) Já asi zas neodolám. Božéééé, at na mě spadne pytel s penězi - a utratím je všechny za monoï! ;-)

    Pa

    Linda

    p.s. A taky nutně potřebuju růžový tulipán ;-)

    OdpovědětVymazat