17.11.13

5 šťastných věcí

Krásné, milé, malé (nebo velké - to je ještě lepší) radosti, které nám každý den život chystá, je dobré si často připomínat a hlavně je nepřehlížet (já už mám na ně vycvičený ostrozrak). A tak tu dneska popíjím horké kakao, zapisuju si do diáře vánoční plány, kreslím do něj soby (už je umím, i když nohy jim zatím dělám trochu křivé), poslouchám růžový gramofon a chystám tu povídání o tom, jaké věci mě právě teď dělají šťastnou. Přeju vám, ať máte takových věcí (nejen) dneska na každém prstě aspoň deset.

Konečně jsem vyfotila část "suvenýrů", které jsem si přivezla z Paříže. Vyšívané boty, korálkové pantofle, notesy, sešity, diáře, kosmetiku, malované misky, kuchyňského trpaslíčka, propisky a tužky, marmelády, koření a čokolády, elpíčka a tak...však mě znáte. A největší radost mi dělá, že jsem tam tentokrát nekoupila žádné zbytečnosti ;-).

Tenhle retro pohled ze 70. let je z antikvariátu a přední strana s legračním pudlem a plavovlasou fešandou není to jediné, proč jsem si ho koupila. Na druhé straně pohlednice je totiž napsáno: "Blanko, ta blondýna se má, viď? Ale pejsan má nějakou zmačkanou hubu. Tvá Růža". Růža je geniální.

Už jsem tam nakoukla. Včera. Do vánoční krabice. A už se začínám pořádně těšit...

Pohled do mého diáře, který už začínám zdobit v duchu blížících se zimních radovánek, mi dělá velkou radost. Tím spíš, že se tam před pár dny objevil zápisek, že mi Ježíšek objednal dvě knížky, které jsem si dlouho přála. Neslyšeli jste náhodou cinkat zvonek? A krucipísek, to se mi asi jenom zdálo...škoda, budu muset ještě nějakou chvíli vydržet.

Každé moje nové boty Tomíček podrobuje důkladné prohlídce. Kontroluje hlavně preciznost ušití, pevnost podrážky, délku tkaniček a stélky a v neposlední řadě pružnost paty - nové podzimní semišové samochodky mi Tomík schválil a to mě moc potěšilo. Však vám říkám, že člověk ke štěstí nepotřebuje zase tak moc. ;-)
Vivi podpis

85 komentářů:

  1. Tolik roztomilých maličkostí by mne také dělalo šťastnou. Pohled je fakt geniální. Pejsek by si jako inspektor u mne užil. Mám pořád nějaké nové boty.

    Krásnou neděli!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Marti, s nadsázkou řečeno - čím víc maličkostí, tím větší štěstí ;-). Tak já Tomíka někdy do tvého botníku pošlu. ;-)

      Vymazat
  2. Ten pohled je dokonalý! Jo a moc se mi líbí tvoje vánoční ozdoby; tyhle staré (jako je ta stříbrná s perličkami) miluju, připomínají mi Vánoce a hlavně chalupu a přes ně praprarodiče, které už nemám... Ale o Vánocích jsou vždycky s námi. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Len, přesně z toho samého důvodu jsem si tyhle ozdoby minulý rok pracně vyhrabávala na půdě u našich...je to taková milá nostalgie ;-).

      Vymazat
  3. Anonymní9:23

    Ahoj Vivi, musím Tě pochválit za pařížský nákup - je úplně dokonalý, nic v něm nechybí a nic v něm nepřebývá ;-) A na stejné dece jako blondýna chci taky lenošit... za pár měsíců... jen co na sebe hodím plavky :-) Krásnou neděli přeje Niki (jo a Tvůj nápad s pravidelným článkem na sobotu i na neděli... mi přijde jako bezva předvánoční dárek nám všem :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Niki, vlastně jsem to i tak zamýšlela...že víkendy na mém blogu bude takový "dlouhodobější vánoční dárek" pro čtenáře, tak jsem ráda, že jsi mi to tady tak krásně potvrdila. ;-) Výborně, mám radost, že se Ti můj pařížský nákup zamlouvá (něco v něm ale přece jen chybí - všechny ty věci, které už se na fotku nevešly) ;-).

      Vymazat
  4. Anonymní9:26

    Dobré ráno,taky tu sedíte ještě v pyžamech a s kávou?To bude dnes krásný den:-).Taky mám slabost pro Chanel:-) a taky velkou:-).Hned mám lepší náladu když sem nakouknu.A Vánoce?Už se těším:-):-).
    Přeju všem hezkou neděli,bye bye Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Evi, aby moji čtenáři u mého blogu seděli s kávou a v pyžamu, to je vlastně můj sen...a jak je vidět, sny se plní ;-). Nedá se nic dělat, letos bude muset Ježíšek nadělovat Chanel, když pro něj máme takovou slabost, a když jsme byly (skoro) celý rok hodné! ;-) A děkuju Ti moc. :-*

      Vymazat
  5. To je přímo luxusní článek. Neodtrhla jsem se od jediné věty, hrozně mě Tvé články těší, doufám že nevadí že jsem přešla na tykání? :D kdyby jo tak stačí říct stop.! Boty jsou krásné a vůbec všechny věci. Na tomhle blogu se mi strašlivě líbí ta rozmanitost, je to tu jiné než na jiných blozích a právě to se mi strašlivě líbí =).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Blázínku, Vivi tykají všichni, jsem moc ráda, že jsi na tykání přešla, jinak by to ani nešlo. ;-) Mám velkou radost, že tě moje články těší a slovní spojení "strašlivě líbí" je od teď moje nejoblíbenější (když ho budeš v souvislosti s mým blogem používat co nejčastěji, budu nadmíru spokojená) ;-).

      Vymazat
  6. Krásný článek! Já už jsem si včera do pokoje nainstalovala taková malá světýlka (mamka už se bouřila, že je ještě brzo, ale já prostě nemohla odolat) no a když jen pomyslím na ty lesklé ozdoby, které na nás čekají ve skříni... Nemůžu se dočkat!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Kláro, to je perfektní, malá světýlka miluju ;-) (včera jsem je sháněla ve městě, ale ještě je nemají - skandál!) ;-).

      Vymazat
  7. Krasne ranko Viv,
    tak zatimco ty si v klidu popijis to horke kakaicko,tak ja jsem v presu pac sem asi po sto letech zaspala,...no,kdyz mam cas na blog tak to asi neni tako zhave,...ale to vis,po trech letech rano teprv po druhe bez dvojcatek,jsou na malem vylete s tatuldou,tak jsem pred chvilkou s desem vyletla,ale co,vzpruha a pohoda u tvych radustek me zklidnila.Miluji Francii,vzpominky na ni vc.Parize me provazi hlavne u tvych prispevku a dnes tve uzasne nakupy v ni me taaak udelaly stastnou a nedelne naladenou.Kuju.A proto..ty uzasne botky jsou z ktereho kramku?????
    Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Katko, doufám, že jsi den nakonec strávila pohodově, i když začal zaspáním. Protože mám takové tušení, že den bez dvojčátek (i když se ti určitě stýskalo) se dal prožít typicky holčičím způsobem (no jasně - napřed vyžehlit a vyprat, ale taky si udělat pleťovou masku, objednat si krém a nový polštářek z internetu, prohlížet si nové číslo oblíbeného časopisu a třeba přitom vzpomínat na Francii..) ;-). Mám radost, že Tě můj blog těší, mně zase těší tvoje krásné komentáře. Vyšívané botky jsou z jednoho vintage obchodu na Montmartru (až tam pojedeš, dám ti přesnou adresu). ;-)

      Vymazat
    2. Trefilas Vivianko hrebik na hlavicku,nedele byla totalne holcici.
      Poradala jsem totiz se sestrickou jiz treti rocnik naseho garazoveho bazarku,chces li vyprodeje tentokrate jiz s vanocni tematikou a tos mela videt,kolik ulovku a pokladu jsem tam smenila.A tech dobrot a drbu a klaboseni pri br.salatku,rybe a svaracku,ach Viv,priste te nesmim zapomenout pozvat.

      Vymazat
  8. Super článek ! Naladil mě a cítila jsem tu Vánoční atmosféru :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Príma, to byl můj cíl trošku si tu už "zavánočit" ;-).

      Vymazat
  9. tento článok ma nastavil na príjemnú vlnu, píšeš výborne ! :))

    akovradiu.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. Presne toto som teraz potrebovala :) Spŕšku tvojich milých slov a krásne fotky, ktoré vždy premenia nudne vyzerajúce ráno na skvelý zážitok :) ♥
    Tomík je tak strašne podarený :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, to jsou tak krásný slova, že letos ani nebudu muset topit - takové komentáře totiž hřejou líp než kamínka ;-).
      Tomík je "strašně podařený" rošťák! ;-)

      Vymazat
  11. Mě udělalo dneska radost, že jsem konečně zkoukla nové díly mých oblíbených seriálů, včera si předělala nástěnku do vánočna a teď stahuji další vánoční film, které v prosinci plánuji shlédnout. Taky tak miluješ tu vánoční prosincovou atmosféru? Podle toho co píšeš věřím že jo :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Darinko, narazila jsi na najvětší milovnici Vánoc na světě - musím se tady moc krotit, abych vánoční články nezačala publikovat už začátkem července. ;-) Vánoční nástěnka a vánoční filmy - ó anoooooo! ;-)

      Vymazat
  12. Hahahah,Tomík je svetový! :) Je to taký malý-veľký smieško:)) Vždy sa poteším jeho fotkám a nezbednostiam,je to pampúch <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pampúchovi všechno ráda vyřídím. ;-)

      Vymazat
  13. Anonymní11:19

    pani. takle kdyz to vidim, tak se na vanoce taky zacinam tesit. potrebovala bych kolem sebe vic takovychto natesenych tvari:)

    OdpovědětVymazat
  14. Poslední fotka je dokonalá :-) Tomík je prostě mazel

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bude poctěn, až mu to vyřídím ;-).

      Vymazat
  15. Tomík je úžasňák, Ty mé psí potvory mi boty tak akorát žerou, na kontroly je neužije!!!!!! A Vánoce, ááách. V oknech už mám hvězdičky a baněčky. A zítra budu tvořit obrovský adventní kalendář. Do každého dne jedna radost pro každého člena rodiny. Letos se těším víc než malá....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Beckie, tak to jsi můj člověk. ;-) Obrovský adventní kalendář - to zní jako sen všech milovníků Vánoce. ;-)

      Vymazat
  16. Krásný a milý článek se spousto hezkých a roztomilých věciček, taky už jsem nakoukla do krabice s vánočními ozdůbkami, ale překonala jsem se a zase jsem ji schovala :D A psík je úžasný! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Nikol, taky jsem krabici nakonec ještě zavřela, ale už se moc dlouho neudržím...;-)

      Vymazat
  17. Tomíček je úžasný <3 :D A ta blondýna je nádherná!

    OdpovědětVymazat
  18. Milá Vivi,

    opět krása nesmírná sledovat tvůj blog a hlavně Tomíčka! Je rozkošný :) Už na mě jde taky pomalu ta Vánoční atmosféra. Včera započala perníčkovým latté v Costě a malinkými Vánočními nákupy :)

    Měj se krásně drahá :)

    Pandička

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pandičko, moc děkuju, však víš, že tě tady vždycky ráda vidím a Tomík taky ;-). Perníčkové latté, vánoční nákupy...jo jo a jo! ;-)

      Vymazat
  19. Anonymní12:26

    Ahoj Vivi,
    už jsem ti dlouho nenechala komentář, ale každý tvůj článek je krásným pohlazením a inspirací.
    Fotky jako vždy nádherné a vtipné. Dnes jsem den nezačala zrovna nejlépe, ale po přečtení
    tvého článku jsem se začala usmívat a nabrala nový dech. Děkuji za všechno, co tu děláš.
    Jana Novohradská

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, ani nevíš, jak jsi mě potěšila. ♥

      Vymazat
  20. Nádherné fotky, tvoje příspěvky mě opravdu moc baví!:)

    OdpovědětVymazat
  21. To jsou krásné poklady. A pejsek je úžasný. :)) Miraculous Style GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  22. Ja už viem. Už to celé chápem. Už to všetko zapadá. Už je jasné, po kom si, Vivinko má, taká superská. Po Tomíkovi!:-D (...alebo je to naopak?...;-)
    ♥♥ ( - jedno je pre Tomíčka, oki?;-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dandelijonko moje, to je přece jasné, že geny udělají své ;-).
      Serdéčko už jsem předala ;-).

      Vymazat
  23. Hello from Spain: I like your shopping in Paris. Your house is very trendy. Also, your cat is lovely. Christmas is a very nice time ... keep in touch

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thank you very much, my dearest Barbie. ♥

      Vymazat
  24. Vivi! Ty maš stále tak krásne fotky na blogu :-) Cítim sa ako keby som mala už dnes vianoce pretože to všetko posobi tak "teplo a dobre" :)

    Vivinátorka Ika ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jupíjou, tak to jsem moc ráda, Vivinátorko ;-).

      Vymazat
  25. keď som videla ten džem, hneď som si spomenula na leto, viem, že kazím vianočnú atmosféru, ale, nedalo sa mi inak, ešte jeden tuším máme v chladničke. a pohľadnicu s takou zadnou stranou by som si zrejme kúpila aj ja :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady jsou povoleny všechny asociace...i ty letní ;-).

      Vymazat
  26. Jéé, tak ten text té pohlednice mě dostal :D Strašně moc krásné věci Vivi, jako vždy :) Moc se mi líbí ty hrnečky? a mistička na první fotce :)

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
  27. Začnu odzadu - kontrola bot, zvláště zimních je zcela nutná!! Adélka mi teda hlavně kontroluje vložky, pokud se jí zdá asi méně teplá, jednoduše ji vyndá a rozkouše :-)
    Musím Ti pochválit nákupy z Paříže, jsou nádherné! Ježíšek už se blíží, to je jasné a představ si, že já jsem - poprvé v životě - mu napsala dopis, reps. e-mail! Kopii jsem přeposlala manželovi a synovi :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To víš, názor Adélky musíš chtě nechtě respektovat ;-).
      Ty to máš s tím rozkopírovaným dopisem pro Ježíška tak perfektně vymyšleno, mám se ještě hodně co učit. ;-)

      Vymazat
  28. Když mi bylo devět, dala jsem si inzerát do časopisu Vlasta, kde jsem poprosila o zaslání pohledů, které jsem sbírala! Nekonečno milion pohledů mi přišlo.. a všechny nesou příběhy, jen hrstka jich byla prázdných. Děkuji za připomenutí, až budu u rodičů, udělám si příběhové dopoledne. :)) PS: Buď šťastna!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Inzerát v časopisu Vlasta, díky kterému si i po letech uděláš příběhové odpoledne, to zní jako voda na můj mlejn ;-), prostě perfektní! ♥
      PS: tak jo, ale ty musíš být taky! ;-)

      Vymazat
  29. U tebe se člověk vždycky může spolehnout na něco originálního. Suvenýry jsou prostě boží a ten nápis na pohlednici mě dostal!:D :-)

    OdpovědětVymazat
  30. Tyhle články mám nejradši ♥

    OdpovědětVymazat
  31. beriem to ako povolenie objednat si cosi male, rozkosne :) aby som mala krajsi den (dokonca dva dni, jeden den vyberania a druhy den rozbalovania na poste). a ta pohladnica :) takych by sa mohlo posielat viacej aj dnes... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ovšem, objednávka čehosi malého a rozkošného povolena. ;-) Tak já ti někdy pošlu pohled s pejskem, co má zmačkanou hubu ;-).

      Vymazat
  32. Ahoj Vivi!
    Tak to jsi mi udělala velkou radost! :-)
    Vidíš, já kdybych psala tento článek, tak bych tam měla ještě jednu položku - Vivi stránky! Neb pokaždé, když sem zavítám, tak mám hned radost. :-)
    Ohledně vánoční krabice - nakukuji s tebou a tetelím se štěstím!!! :-)
    Jéé, ty máš Tomíčka, který má hlavu v botě a já zase Kennyho!! :-) Ale nejčastěji mi studuje bačkory na doma a pořád ty a samé! :-DDDDD Asi vždy zapomene, že je už kontroloval! :-DDDD Jen ho vždy varuji, aby se nenadechoval moc zhluboka, aby nám nezaspal Vánoce! :-DDDDDD
    Ten pohled je boží a ten vzkaz na něm také! :-)
    Vivi měj se krásně a souhlasím - radost nám může udělat i ta největší maličkost! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Šárko, Ty mě vždycky rozdovádíš, to snad ani neni možný. Ty všechno znáš - Radovana a výrostka Huga, berušky do vlasů, mrkací pohledy, vysouvací pastelky i bobosáně :-) a ještě ke všemu už víš o životě své a taky to, že maličkosti dělají velké věci - JO! ;-) Pozdravuj Kennyho. ♥

      Vymazat
  33. Anonymní20:13

    Hezký nedělní večer, nejsem tu sice porpvé, ale poprvé se přistihuju, že musím taky napsat. Díky dnešnímu článku jsem totiž nahlédla do vánočních krabic a ...prostě už jsou u nás skoro vánoce, neodolala jsem a dost dekorací a potřebností už vyndala a ted tu na ně koukáme, jestli jsem se náhodou nezbláznila. Ozdoby na stromeček jsou ale ještě v krabici, teda některé, některé už visí venku na stromech. A taky jsem zjistila, že máme málo potřebných sněhuláků, svícnů a jiných doplňků, musím kouknout na naše oblíbené obchody, máte taky prosím nějaké? My chodíme na petit.art, noblesse.cz nebo br, tu snad znají všichni:-) A taky butlers.cz, tam už jsem taky skoro pečená vařená. Díky za případný typ a krásný předvánoční čas. Vendula.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Vendulo, tak to jste se přistihla u sympatické činnosti - muset mi sem dát komentář ;-). Díky tomu o Vás vím a "zhmotnil" se mi další skvělý čtenář. Ani nevíte, jak vám rozumím - zjištění, že mám málo potřebných sněhuláků, svícnů apod., mě čeká každoročně a můj muž nechápe (tři velké krabice plné vánočních dekorací nestačí?) ;-). Já se přiznám, že nakupuju hodně na Etsy.com, protože tam je milión pokladů. BR to je klasika (zrovna před týdnem mi od nich přišel balík), pak třeba ještě vpokojicku.cz nebo pekny-domov.cz Zkrátka je těch nákupních pokušení hodně. Tak se zase někdy stavte, budu ráda (a můžeme si tykati) ;-).

      Vymazat
  34. RETRO pohled s pudlem nemá chybu :) opravdu geniální úlovek od Růůůži ;)

    OdpovědětVymazat
  35. Ten pes je boží :d A pobavila mě pohlednice :D

    OdpovědětVymazat
  36. Tomík je úžasný! :))
    A pohled mě pobavil. :D To vlastně i Tomík.. :D

    OdpovědětVymazat
  37. Anonymní20:52

    Vivi ty máš supr čich na dokonalé souveniers. :o) Já si vždy přivezu odevšad nějaké blbosti, ale ty si vozíš takové krásné věcičky. No a že ti ježíšek objednal knížku Chanel a Vogue living, to mě podrž! Ježíšek ti nadržuje! :o))) Díky za víkendové články, byly nejhezčí.
    Lenys

    OdpovědětVymazat
  38. Krásné radosti, Vivi. Krabice s ozdobami je krásná a Tomík nemá chybu!
    Přivezla jsi si parádní věci z Parisu a doufám, že oboje botky uvidíme ještě jednou celé. ;)
    Vánoce už také cítím ve vzduchu a během týdne si chci pověsit svítící hvězdu do okna, kterou mi vyrobil můj muž. :)

    OdpovědětVymazat
  39. Vivinka, tá blondýna se ale má, viď? :D Vidím, že máš pomocníka odborníka, tak to má byť, kontrola, aby sa paničke chodilo ako v bavlnke ! jeej a vianočná krabica , poviem ti tajomstvo, ja tajne pokukujem po všetkých tých krásnych a lesklých a farebných a ligotavých vianočných ozdobách v obchodoch a rozmýšľam, koľko ich ešte potrebujem.. určite veľa, však??
    Tvá Basha ♥

    OdpovědětVymazat
  40. Ten pohled je úžasný!
    A na Vánoce už se taky nesmírně těším a chystám se pomaloučku polehoučku. Budou nádherné, jako vždy :)
    Užívejme radostí! :)

    OdpovědětVymazat
  41. Mas zlateho havkaca ;)
    Pozyvam ta do mojej giveaway http://bynicka.blogspot.sk/2013/11/christmas-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  42. Vivinka, to je nahodicka, presne dnes som si rano pomyslela na nasu vianocnu skatulu, ako sa asi ma ;) Som strasne rada, ze tu uz vidim tu tvoju :) A uz sa normalne tesim s tebou na knizky!
    Posielam Tomikovi i tebe bozteky :**
    t.

    OdpovědětVymazat
  43. tá pohladnica je fakt super .. pýtala si sa akú to mám farbu na vlasoch tak mám tam dve jedna bola penová wellatonka a odtieň tuším vulcanic red a druhá bola žiarivá medená palette :)

    http://byfoxygreen.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  44. Jů, no ty krásné vánoční ozdobičky... Už aby tu byl ten čas! ;)

    OdpovědětVymazat
  45. Všem vám moc děkuju za úžasné komentáře. Jste bezva. ;-) ♥

    OdpovědětVymazat
  46. Tomíček je vytrvalý a hlavně důkladný průzkumník, na jeho dobrozdání můžeš jistě dát.
    Krásná fotečka! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda, milá Vendy. Jakmile Tomík nové boty zhodnotí jako nevhodné, mažu je do obchdu vyměnit. Na Tomíka já dám ;-).

      Vymazat
  47. Anonymní18:02

    Vivi tvoje fotky naprosto miluju. Jak si s nimi dovedeš hrát, to je úžasné. Vždycky mě rozveselíš. Klobouk dolů. 8-)
    Krásné dny přeje Zuzka

    OdpovědětVymazat
  48. P.S. ty věcičky jsou kouzelné, z celého tvého psaní dýchá pohoda, sakra, já se snad začnu těšit na vánoce! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, ♥ mám radost, že se třeba i díky mě budeš těšit na Vánoce trošku víc...já už se nemůžu dočkat ;-).

      Vymazat
  49. existuji dva blogy, ktere mi zarucene vzdy zvednou naladu a takovym zvlastnim zpusobem pohladi po dusi. Jeden z nich je ten Tvuj ;) jsem rada, ze nejsem jedina co uz pomalu od zari mysli na Vanoce :) ted sedim na nemocenske a vyrabim si doma vlastni vanocni ozdoby a uz se nemuzu dockat na 1.12. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Onni ;-), tak to jsi mě moc potěšila. Přiznám se bez mučení, já na Vánoce myslím už od srpna ;-). To bude nádhera - vlastní vánoční ozdoby. Být Tebou, tak snad ani nečekám na 1.12. ;-)

      Vymazat
    2. No kdyby to bylo na me, tak zdobim stromecek uz v listopadu, ale odnesla jsem si z domova, kde jsem byla dycky za magora, ze musim pockat aspon do 1.12. :D

      Vymazat
  50. Anonymní11:32

    Vivi prosííím, piš víc těchle článků.Všechny tvoje jsou skvělé,ale tyhle miluju nejvíc a nejvíc mě inspirují!!

    OdpovědětVymazat
  51. Michala15:36

    Krásný článek. Chtěla jsem se zeptat, co je to za boty? Podobné jsem našla tady https://www.eobuv.cz/damske.html ale béžové s pejskem jsou super! Díky Míša

    OdpovědětVymazat