9.8.12

Na skok v mojí koupelně

Otevírám vám dveře do mojí koupelny, vítejte. Nejsem ani náááhodou typ člověka, který tam svým zkrášlováním tráví bezpočet hodin za zamčenými dveřmi...zlomila jsem totiž zlatou kliku ve dveřích a ony se teď nedají ani zavírat, natož zamykat. Mívám tedy otevřeno a tentokrát i pro vás! ;-)
Jsem kosmetický lenoch, ale léčím se. Mám teď v koupelně pár přípravků, který mě opravdu baví. A když mě baví, nejsem líná je používat. Léčba zabírá! Taky teď piju hodně domácí rybízový šťávy a mojí pleti se to líbí. A ještě víc se jí líbí pečlivý odlíčení a po něm použití pleťovýho tonika Floral face toner od značky Raw Gaia s božskou vůní. Nasprejuju s ním obličej a vklepám ho prsty do pokožky. Vsákne se okamžitě a "ráno je pak krásnější večera". Možná je to tím, že víc spím - už se v poslední době nekoukávám celou noc na filmy s Brigitte Bardot, a možná je to mým skvělým tonikem, ale ráno si každopádně vystačím už jen s lehkým denním krémem, protože moje pleť prostě nepotřebuje víc. Velký rozdíl oproti dřívějšku.
A ještě něco "do druhý nohy" - oční olej. Netajím se tím, že na oční okolí už léta používám extra panenský olivový olej - v kuchyni do salátů, v koupelně okolo očí. Jsem prostě hospodyňka snů! Jenže i taková snová hospodyňka si chce občas užít něco víc. A já si teď užívám pocitu hojnosti ve formě organických olejů z rakytníku, jojoby, šípku nebo grepových jadýrek - tím vším se chlubí voňavý a vyživující oční olej Revitalisin eye oil
Ačkoliv jsem někdy přírodní kosmetice nevěrná s nestoudnou a zlou chemií, díky oběma přípravkům Raw Gaia tuším, že je se zálety konec a zase ze mě bude děsně hodná, čistě přírodní holka.

Naše koupelna je jednoduchá a světlá. Mám ráda čistou bílou barvu, ale moje rošťácký srdce by si nemohlo odpustit barevně rozverný koutek. V něm barevnost obstarávají lahvičky a patlátka a taky kvítí (tentokrát pugét z mamčiny zahrádky).

 
Zleva na fotce: tyrkysová mistička na šperky, květinový tonikum, oční olej, tuzexová panenka (však ji dobře znáte), mýdlo Lavande Marseille, rtěnka Chanel v obalu, stará figurka.
Jak vidíte, lahvičky "Floral face toner" a "Revitalising eye oil" si na mých koupelnových poličkách blaženě hoví. Ony o mě  dokonale přírodně pečují a já je na oplátku nechávám v přítomnosti drzýho námořníka - zdá se mi to fér.
Vivi podpis

147 komentářů:

  1. to je tvá koupelna? Vivi, ta je tak krásně útulná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Veru, vzhledem k tomu, že se v ní každý den koupám, tak doufám, že opravdu moje je ;-). To by byla sranda, kdybych teď zjistila, že se koupu u cizích :-D

      Vymazat
    2. ty si srandovní :D

      Vymazat
    3. Holky, holky :-D

      Vymazat
  2. Vivi, netušila jsem, že to někdy řeknu ještě někomu jinému, než svému muži a už vůbec ne, že to řeknu ženě, ale: miluji tě! Díky, díky za ta krásná rána s tvými příspěvky a panu Blogovi za skvělý vynález! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ach Reny, jsem závislá na roztomilých vyznáních lásky. Potřebuju každý den slyšet aspoň jedno...dneska mám teda splněno a moc děkuju ;-).

      Vymazat
  3. Vivi, tvá koupelná je krásná :)*
    já miluju tvoje články, vždycky přečtu s jedním dechem a rozveselí mi náladu.Děkuju<3

    OdpovědětVymazat
  4. Anonymní8:20

    Můj bože,ve tvý koupelně chci jíst, spát, koupat se, bydlet!Je Nádherná.
    Recenze udělaná tak jak to umíš jen ty,drahá Viví. Z Krumlova Káťa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, Káťo, ty jsi z Krumlova? To jsem nevěděla! To je moje oblíbený city!

      Vymazat
  5. takto nejako si predstavujem kúpeľňu, až raz budem "vo vlastnom"... vivi, je to naozaj nádherné :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nino, jsem si jistá, že až budeš velká, budeš mít tu nejkrásnější koupelnu ;-)

      Vymazat
  6. Chci bydlet ve tvé kouleně! Můžu? Nezaberu mnoho místa slibuju :-)! Krásné a poetické články píšeš! Tleskám!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evelins, to víš, že jo. Musím tě jen upozornit, že to není vůbec velká koupelna, ale víš přece, že tě nikdy nedokážu odmítnout ;-)

      Vymazat
  7. Nádherný baravný kouteček !

    OdpovědětVymazat
  8. Jestli to je opravdu tvá koupelna a jestli tak vypadá vždycky, tak to jsem lehce zklamaná. Já čeklala pořádný ohlušující barevný¨"rachot" a ty to tam máš krásně naskládáno jak z reklamy na Ikeu............snad odpustíš trochu toho škádlení:)
    Jasně že máš krásnou koupelnu a jasně že tam všichni chtějí bydlet (protože s mosazným kolouškem, tuzexovou panenkou a růzovým prasátkem se bydlí nejlíp:-)). Oba ty výrobky vypadají příjemně, hlavně ten olej. Překvapilo mě, že na oči používáš olivový olej. To musím prubnout. Díky za příjemný čtvrteční článek. Zpříjemnil mi ráno. Přeju hezký den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A čí by to asi tak byla koupelna, oslíku? :-D To se na to podívejme! Na někoho je to ještě málo barev?! ;-) Kdepak, Vivi není zas tak barevná, jak to někdy vypadá. Jen tak akurátně ;-). Ikeu mám ráda, tak to je pro mě poklona, ty jedna škádlilko. Esli mám někde opravdu pořádek, tak v koupelně a na záchodě. Ale do mojí kuchyně bych ti nepřála nahlídnout ani náhodou, zvlášť po včerejšku, kdy jsem vařila dva chody "jednou ranou".
      Olej na oči = nutná výbava každé přírodní ženy ;-).
      Taky mi zpříjemňuješ rána (už rok, to to letí), takže je to fifty fifty.

      Vymazat
  9. Skvelá kúpeľňa Vivi:)

    OdpovědětVymazat
  10. Vivi, tvůj barevná koutek v koupelně je nádherný! Já bílou barvu interiéru miluju, proto bude bílá i naše ložnice (zrovna včera jsme si vyzvedli skříň). :)
    Jink do tvé koupelny bych se klidně nastěhovala, vypadá krásně a útulně. Jsem ráda, že se rozbila zlatá klika a tvá koupelny se otevřela i pro tvé čtenáře. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, no páni - to se vám bude usínat a vstávat. Čistě bílá barva na zdech je neušivá a příjemná. My měli na jedný stěně v ložnici světlounce modrou, ale letos musel můj milý muž navlíknout pracovní kalhoty a přemalovávalo se na bílou. Je to zkrátka klasika. Dolaďovat a vyblbnout se pak člověk může snadno na barevných doplňcích. Užij si zařizování, je to vždycky velká radost.
      Ta klika je rozbitá už půl roku, takže dřív nebo později bych vás do koupelny stejně pustila. V naší domácnosti se nic neopravuje :-)

      Vymazat
    2. Vivi, já zapoměla zmínit jeden podstatný detail - ložnice je vymalovaná na fialovo (stejná barva jako obal od čokolády Milka). :D Ale mně se to líbí a v kombinaci s tou bílou to bude podle mě krásný, přítel mi splnil jeden ze snů. :)
      A to mýdlo bych nutně potřebovala. :) Sice by mi až tak neladilo s koupelnou, ale já ych něco vymyslela. :)

      Vymazat
    3. Ahá, takže bílý bude nábytek, stěny fialový...originál! Udělat si z ložnice levandulovou Provance, to je nápad k nezaplacení. Sladký sny, milá Veru ;-).

      Vymazat
  11. Krásná koupelna, taková útulná :) Opět super článek :)

    OdpovědětVymazat
  12. Vivinko, ty o sebe umíš krásně pečovat!:-) Já poslední dobou používám přírodní kosmetiku hlavně na vlasy, silikony už mi nějak nevyhovují:-( Koupelnu máš opravdu nádhernou, takovou čisťounkou a útulnou:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Milo, ona nám ta přírodní kosmetika zkrátka dělá přece jen líp. A mám z jejího používání i lepší pocit, než když na sebe patlám ty silikonový a chemický srágorky. ;-)

      Vymazat
  13. Krásné Vivi, tam se musí zkrášlovat jedna báseň :)
    ~ The Diary Of Pie Rette ~

    OdpovědětVymazat
  14. I like natural products! These look so good! love the cute images of these post,
    kisses chris

    OdpovědětVymazat
  15. líbí se mi lahvičky tvých miláčků a to já si vždycky myslela, že moje polička je nejhežčí :D
    můj peeling Neutrogena a pleťová voda Niva hold nikdy nevyhrajou nad tvými úžasnými flaštičkami, takové elegantní, holka, ty si žiješ! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo, jako prase v žitě :-))

      Vymazat
    2. fakt tě žeru! :) člověk se s tebou snad vždycky musí smát! :))

      Vymazat
    3. A já se zas musím spokojeně usmívat, když čtu tvoje milý komentáře. Dostaneš za to spoustu pus, koukej :-******

      Vymazat
  16. ty kokos v porovnani s tvojou krasnou kupelkou sa teraz citim, ako keby byvam v ghette:-)

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj Vivi:) Nádherne vzletný minimalizmus. Krásne doplnky, nádherné fľaštičky . Radosť začínať a končiť deň v tak nádhernej miestnosti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A což teprve taková koupel odpoledne! ;-)
      Děkuju moc, Ajko.

      Vymazat
  18. V tak nádherné koupelně bych taky trávila čas moc ráda :) Musím naše popohnat s tou rekonstrukcí :D Mimochodem olejíčky jsou taky moje kosmetická láska. Od té doby, co jsem je zkusila jsem úplně zahodila krémy a jinou drogerkovou chemii. ;)
    Pěkný čtvrtek přeje Eve.h

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, mě stejně nejvíc baví to, když se byt nebo dům zařizují, takže si tuhle kreativní činnost a zábavu maximálně užij a nikam nespěchej ;-).
      Olejíčky jsou parádní vynález a díky tomu očnímu se můžu dosytosti smát, aniž bych si musela dělat starosti, že to moje pleť odnese na vráskách :-)

      Vymazat
    2. Anonymní18:14

      Vivi,jak ten olejíček ubývá? Něspotřebuje se moc rychle??? Díky J. S.

      Vymazat
    3. Neubývá vůbec. Je ukrytý v tmavě modrý skleněný lahvičce s šikovným aplikátorem a stačí jen kapička a oční okolí se krásně vyživí a promastí. Takže mám pocit, že ho budu mít navěky ;-).

      Vymazat
  19. Vivinko, máš krásnou útulnou a stylovou koupelnu... tam se někdy ocitnout, tak už mě odsud nikdo nedostane ;)

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj Vivi,
    opět jako už posté se blaženě rochním v tvém příspěvku, který je naprosto protikladem toho, co si přeji mít doma a přitom mě tááák hezky chytne za srdce a já se vidím jak se koupu ve vaně na zlatých nožičkách, která stojí uprostřed koupelny. Naprosto se propadám do doby začátku minulého století, kterou tak zbožňuji z knížek Nicholase Sparkse (věřím, že ho znáš :o) )
    Pěkný den Zdeňka :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Zdeni, vždycky, když sem přijde taková pragmatická realistka jako jsi ty a vysekne mi tu nějakou pochvalu, tak jsem štěstím bez sebe. Protože zaujmout někoho, komu se líbí úpně jiný styl, to se mi zdá nereálný, a přesto se to povedlo ;-).

      Nicholas Sparks mi zpříjemnil už pár večerů. Útěk do samoty a Noci v Rodanthe (dobře znám i film) jsou zatím dvě jeho knížky, který mám na nočním stolku. ;-)

      Vymazat
  21. No Vivinko, to je nádhera, co nám ještě tajíš?:-) Myslím, že Tě baví i různé tvary a obaly lahviček, viď? Jsi takový sběratel hezkých věcí;-). A zkrášlováním možná netrávíš tolik času, ale ingredience máš tedy v malíčku!!!
    Krásný letní den:-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šárko, děkuju. Kompliment od takové estétky jako jsi ty je pro mě ctí. Ach, to ano - bez krásných lahviček bych se neobešla.

      Vymazat
  22. Roztomilá koupelnička :))
    Já zase ujíždím na kokosovém oleji. Patlám se s ním po celém těle, dávám si ho i na obličej a do vlasů...a je úžasný! :))
    saras-island.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sáro, kokosový olej je taky moc príma. Já jsem velký olejový milovník, je to taková čistá přírodní cesta ke kráse ;-)

      Vymazat
  23. Ve tvé koupelně je skutečně krásně, takovou příjemnou koupelnu bych si taky dala líbit! Tak se jdu inspirovat a jdu s tím svým kutlochem, co se nazývá koupelna, taky něco udělat! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klárko, ono stačí málo. Někdy třeba jen vybílit a postavit na okno v koupelně vázičku s pivoňkama a radostná změna je hned na světě.

      Vymazat
  24. Milá Vivi, vidím, že i koupelnu máš vintage:)) je úžasná a nádherná!!! A ano, píši se závistí tyto slova :((( sakra..ne, ne drahá Vivi, jsem ráda, že lidí jako ty, kteří si přizpůsobí interiér čistě sami sobě a nespokojí se s průměrností ještě žijí mezi normálními lidmi :))) Bylo mi jasné už, když jsi v minulém článku psala, že nás vezměš do koupelny, že tvá koupelna bude něco extra :)) a nezklamala jsi..ostatně jako vždy :))) Já mám taky v koupelně doplňky z Manufaktury :))) Drahoušku, to zrcadlo sis sama upravovala?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Michelle, děkuju za moc milý komentář. Tolik chvály jsem nečekala ani ve snu. Mně totiž, asi jak jsem na to u nás doma zvyklá, zas tak zvláštní koupelna nepřijde. O to větší radost mám, že se ti líbí.
      Zrcadlo je, drahá Michelle, dílo milované i zatracované Ikey. Byla to limitovaná edice, koupila jsem ho před 4 lety a ještě se mi neokoukalo.

      Vymazat
    2. :)) To je vážně z Ikey??? Tak to bych nikdy netipla, jelikož mi na Ikeu přijde moc zdobené :)) Do tvé koupelny se výborě hodí :))!!

      Vymazat
    3. Ono záleží na tom, jakou má Ikea zrovna kolekci. Někdy je ryze švédská, někdy hozená do francouzskýho stylu, někdy minimalistická, někdy zdobená. Kamarádka si teď zrovna u nich koupila zrcadlo ve zlatým rámu jako z doby Ludvíka XIV. ;-)

      Vymazat
  25. Vivi, máš to tam opravdu krásně vymyšlené a člověk má pocit, že by se tvůj dům mohl stát domem pro exkurze.
    Koloušek je opravdu roztomilý a věřím, že ti to hlídá velmi pečlivě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Rony, ona je to docela malá koupelna, exkurze by musela chodit po dvou, max. po třech lidech, takže by se to asi časově nedalo stíhat, ale děkuju za tip, jak si něco přivydělat, kdyby bylo nejhůř :-D

      Vymazat
  26. Vivi máš nádhernou koupelnu! :)

    OdpovědětVymazat
  27. To je ale krásná koupelna! Tam se musí koupat jedna báseň. :) (Nějak mě nenapadá nic chytřejšího, jsem ohromena. :) )

    OdpovědětVymazat
  28. Okamžite chcem tvoju kupelnu, tolko romantiky a krásy!

    http://stylishfox.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každou středu v 19 hodin si u nás můžeš dát vanu ;-)

      Vymazat
  29. ja odpadnem :) keby som si neprecitala, ze ide naozaj o tvoju kupelnu, tak by som s najvacsou pravdepodobnostou si myslela, ze si tu dala fotku nejakej kupelne z casopisu o byvani :) jednoducho nadhera!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a já zas kdybych tě neznala a nevěděla, že jsi vždycky upřímná, tak bych si myslela, že přeháníš ;-) Moc děkuju za kompliment, mám radost, že se ti to u mě doma líbí ;-)

      Vymazat
  30. To si děláš srandu, že máš tak nádhernou koupelnu :-D je dokonalá, hned se k tobě přestěhuju :-D..takovou koupelnu jsem si vždycky přála :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zlato, tak si přej dál, protože co si člověk hodně přeje, to se mu splní ;-).

      Vymazat
  31. Krásna kúpeľna, biela je základ:) páči sa mi tá jednoduchosť a vlastne si môžeš stále meniť farby doplnkov.
    A keď vidím komentár nadomnou, len súhlasím. Fakt som si aj ja pri prvom pohľade myslela, že ide o nejaké INSPIRE photos :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Simčo, jak už jsem tu v komentářích někomu psala, jsem hrozně překvapená, že mezi vámi slaví naše koupelna takový úspěch. Mně zas tak zvláštní nepřipadá - asi jak jsem na ni zvyklá. A inspirovat se mým photem klidně můžeš ;-).

      Vymazat
  32. krasna,utulna kupelna len ma tvoj blog obvinil ze chcem kopirovat ked som si chcela otorit clanok a facebookovej reklame na druhom okne :D:D:D:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Nicol, úplně přesně nevím, co že to vlastně můj blog udělal za lumpárnu, ale klidně mu aspoň na týden zakážu televizi :-D

      Vymazat
  33. Nádherný koupelnový koutek, ani se nedivím panence, že je tak zasněná :-) Kdo by nebyl v na tak příjemném místě :-) Pěkný den ♥

    OdpovědětVymazat
  34. beautiful photos! The bathroom looks so damn cute <3

    http://thesmallnoble.blogspot.de/

    OdpovědětVymazat
  35. tvoja kúpeľňa je taká rozkošná :)

    OdpovědětVymazat
  36. Anonymní13:16

    Koupelna je nadherna, takova cista a jednoduse krasna. Tise ti ji zavidim:. A ten olej na očka musíííím míííííít!
    Dík za tip
    www.beautyinatub.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, je vážně skvělý. Sázím boty, že s ním budeš spokojená. A voní! ;-)

      Vymazat
  37. tak to je pohádková koupelna! :) úplně jsem se zamilovala do toho zrcadla, krása. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Nikol, zrcadlo je sice fešácký, se sametovou stuhou a krajou, ale někdy mi ukazuje takový lži (přece nemám tak strašně rozcuchaný vlasy po ránu!!), že si myslím, že je poruchový ;-).

      Vymazat
  38. Máš veľmi utulnu kúpeľnu :) je krásna :) super článok :)

    OdpovědětVymazat
  39. Anonymní13:35

    Hůů, to pleťové tonikum mám doma tiež (milujem tu jeho vôňu) a mydlo mám v bielej farbe!! Akurát tá krásna kúpeľňa chýba 8-P

    OdpovědětVymazat
  40. krasne to tam mas! Aj ja si prajem bielu kupelnu! ako pre princeznu :) A namornik je drzy, haha! Snad nenadava ako namornik :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Melisko, námořník nadává jako dlaždič, ale né v přítomnosti dam s růžovými vlasy - k těm je naopak velmi galantní, protože mu připomínají pannu (tu mořskou samozřejmě) ;-)). Takže můžeš být úplně klidná.

      Vymazat
    2. :) juj! to je dobre!

      Vymazat
  41. Máš vážně moc pěknou koupelnu, je hodně světlá a útulná :).

    OdpovědětVymazat
  42. och Vivi v tvojej kupelni by som prespavala!! nadhera

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Domi, tobě bych ustlala pěkně pohodlně - na měkkým sofa, ve vaně se spí blbě ;-)

      Vymazat
  43. Bože. Tenhle blog je pro mě vlna inspirací! :D Za prvé nadšeně oznamuji, že jsi mě nakopla do té koupi tabletu a dostanu ho za pár dnů nebo týdnů k narozeninám :) a vůbec mě nanapadlo, že pleť kolem očí se vysušuje, asi budu muset začít taky mazat :D. Dneska jsem zkoušela pár vychytávek na obličej a výsledek přišel ihned. Jsem prostě nadšenec dne. Děkuji ti :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ó, výborně. Zrovna jsem na tebe včera myslela, jestli jsi dala na moje tabletový doporučení. Tak to mám velkou radost, že budeš mít tabletíka a určitě začneš pařit "android" hry. Nejlepší je "Bablbí" s bublinkama nebo Pacman :-DD
      Milá Mari, jsem přímo rozradostněná z toho, že tu u mě nacházíš inspiraci. Nadšenec dne? Tak to je krásně řečeno ;-).
      Oční okolí se vysušuje úplně nejvíc. Maž maž olejíčky, ať vydržíš dlouho krásná :-D

      Vymazat
  44. Is this your bathroom? Love it!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Of course, my darling. Thank you :-***

      Vymazat
  45. Ty jsi si určitě na nějakou fotku z časopisu typu Elle decor nebo Luxusní bydlení dala ten nenápadný nápisek www.vintageblog.cz, že jo? ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty bys nebyla dobrý detektiv, Marti :-D. Ale beru to jako velký kompliment a jsi moc milá :-*

      Vymazat
  46. Milá Vivi, tvá koupelna má vkus stejně jako ty i tvůj blog :) Mně se líbí ta čistá, něžná bílá barva a k tomu vkusné a zároveň hravé doplňky, k tomu pak už stačí tvých pár poetických slov a já se mám čím kochat při odpolední kávičce :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivetko, děkuju moc; s tebou se popíjí virtuální kafíčko jedna radost.

      Vymazat
  47. hmmm, už vím, co nemám... poličku na patlátka a rozverný koutek! :D teda ale mám tam v koupelničce takovou "římsu", tam se toho taky najde... ale taková krása ne!!! Jdu se koupat k Tobě, vivi! ručník mám! :D

    OdpovědětVymazat
  48. To je koupelna jak z nějakého "dizajn" magazínu, naprosto nejluxusnější!!!

    OdpovědětVymazat
  49. Milá Vivi,
    tvá koupelna má vkus a neobyčejné kouzlo. Krása!

    OdpovědětVymazat
  50. hey dear you got a beautiful blog....visit mine if you get time...we can follow each other..
    love,
    www.poetashwin.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  51. Ahojky Vivííí,
    máš neobyčejné kouzlo člověka potěšit..opravdu se zájmem jsem se začetla a to také nepatřím mezi make-upistky :o)zdravíme růžového VS hafíka v námořnickým tríču..toho jsem zřejmě prošvihla, ale štěkají na mne doma už 2 :o)) měj príma den..papa Věrka

    OdpovědětVymazat
  52. Tak já ještě vlastní koupelnu nemám, ale už vidím, že takovou podobnou bych chtěla! Je vintage a je krásně probílená.

    OdpovědětVymazat
  53. Milá Vivi,
    až jednou budu mít vlastní koupelnu, chci ji mít zařízenou přesně jako Ty! :)
    Juno

    OdpovědětVymazat
  54. hezoučká koupelnička, mám tip na tu budoucí svou. :))

    hledám tedy ty Tvé zázračné olejíčky a tonika a píšu si na seznam "koupit z další výplaty" :) a rakytník na oči, že bych tam napatlala babiččinu marmeládu? mému žaludku prospívá skvěle. :)

    OdpovědětVymazat
  55. To zrcadlo je úžasny ! :)

    OdpovědětVymazat
  56. Lucinko,
    Moc ráda chodím k tobě do koupelny ( moc hezky to tam voní :) a také miluju bílý nábytek ( mám ho teď taky ) Je to taková čistota ... ;)
    A to zrcadlo je jako od princezny ( teda vlastně néé jako ale doopravdy ;)
    Rozhodně nás vezmi ještě hodněkrát do koupelny a kamkoli jinam my za tebou půjdem kamkoli ! :) Teda alespoň já jo ! ;) :*

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gabulko, jsi k zulíbání jako vždy ;-), děkuju moc. :-**

      Vymazat
  57. opět skvělý článek, máš krásně zařízenou koupelnu, přesně můj styl! http://katefashionstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  58. I když je vidět jen malý kousíček, koupelna je krásná a je to přesně to, co bych jednou chtěla do domečku (mít svůj malý útulný domeček je totiž můj sen - a nebýt v něm sama).

    Olivový olej na oční okolí je super nápad.. (i když ještě mnohem lepší je si ho koupit v obchodě jako výrobek jen na oči). Já si ho občas dám do vlasů a také je krásně vzpruží.. :)

    OdpovědětVymazat
  59. Vivinko, přesně takhle jsem si tvou koupelnu představovala :) Milá a útulná :)

    OdpovědětVymazat
  60. Máš krásnou koupelnu Vivi :))

    http://fashionpuding.blogspot.cz/

    ..

    OdpovědětVymazat
  61. zbožňujem tvoju kúpeľnu, je jemná a zároveň tak vintage a hravá a mať takúto kúpelňu asi si tam nasťahujem notebook a perinu do vane nech mi je pohodlne :D

    OdpovědětVymazat
  62. Ahoj Vivi,
    napsala jsi pro nás nádherný článek a ještě jako bonus jsi nám odtajnila svá zkrášlovadla!! Koukám, že taky miluješ spousty lahviček, přípravků, serepetiček:))) Mým favoritem je jednoznačně orientální sklenička.
    Dík za vše a tvou upřímnost!
    papa Vlaďka

    OdpovědětVymazat
  63. Vivi, proste takova roztomila vintage koupelnicka...a to levandulove maxi mydlo musim taky mit!!!!:)

    OdpovědětVymazat
  64. Ách, takovou koupelničku chci taky mít.. to je něco pro praktické romantičky! ;) A to zrcadlo je kouzelné!? :) Mrknu i na tu kosmetiku, potěšila jsi mou přírodně naladěnou mysl!

    OdpovědětVymazat
  65. Juuuu, to je zase komentářůůů :-))) Úžasné!!! Miluji tu tvou koupelnčiku a HLAVNĚ TO ZRCADLO! Je prostě nejbáječnější a nejsnovější na světě! Jsem taky za přírodní kosmetiku a olivový olej...zbožňuji tvůj orientální kelímek na šperky, přesně moje gusto...posílám pozdravy a pusu :-*

    OdpovědětVymazat
  66. Tééda, krásný barevný koutek:) Taky si takový pořídím v novém bytě:) Je nutno mít pohodlno i v koupelničce, krása:)

    OdpovědětVymazat
  67. Děkuju vám všem za krásný komentáře, mám z nich velkou radost. Bohužel není v mých časových silách na každý odpovídat zvlášť, ale vězte, že každý pečlivě čtu a moc mě bavíte! Ještě jednou tisícerý dík.
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  68. moc se mi líbí to tvé zrcadlo :))

    OdpovědětVymazat
  69. To je parada, Vivinko:) Moc se mi libi tva zaliba v svetle i rostacky koutek, ale nejvic asi princeznovske zrcadlo, takove bych take brala:)

    OdpovědětVymazat
  70. Milá Vivi,
    olivový olej používám podle Tvého doporučení, je bezva :).
    Koupelnu máš moc pěknou, i s barevným koutkem, i když zlaté kliky je mi trochu líto :).
    Měj se moc hezky, letně!

    OdpovědětVymazat
  71. Milovaná Vivinko,

    děkuji za pohled do Tvé krásné koupelny. O očním oleji slyším poprvé. Léta na očka používám olej ricinový - je takový hutný, takže se jen tak nevsaje, nesmyje do polštáře a ráno...no očka vyžehlená i po probděné noci...:-)

    Pusu a dobrou!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Luci, ricinový olej zní výborně a zdá se, že zkrátka olejíčky v našich kosmetických srdcích bodují. Já teď nedám dopustit v péči o oční okolí na ten od Raw Gaia a odličuju se olivovým olejem. Skvělá přírodní péče ;-)

      Vymazat
  72. Milá Viv, máme stejná mýdla! Hádám že nejen já ho kupovala ve Francii :-) koupelna je krásná. Myslím že už jsem jí v jednom postu viděla.. Nu, máš to moc útulně zařízené :)

    OdpovědětVymazat
  73. Heey! Love this post. I'm a beauty product junkie myself. Thanks again for visiting my blog and commenting. I hope you follow me back! Hope you have a lovely weekend! =D

    OdpovědětVymazat
  74. úžasná koupelna, takovou bych taky brala, fakt krasa

    OdpovědětVymazat
  75. Anonymní10:43

    A ten olivový olej zabírá? :) Kdyžtak odepiš prosím na blog, tady bych to asi nenašla nebo si nevzpomněla a přišla o krásné okolí očí!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Ester, já si extra virgin olivovým olejem jemně a zlehounka odličuju oči (dávám ale pozor, aby se mi nedostal přímo do očí, to nesnáším u jakýhokoli přípravku) a oční okolí se tím pak příjemně promastí a vyživuje. Ovšem teď aktuálně mi vyhovuje oční olej, který zmiňuju v článku - Revitalising eye oil - po kterým se mi pleť kolem očí krásně vypnula a je hlaďounká. Takže jo, zabírá to ;-)

      Vymazat
  76. Máš krásnou koupelnu. Musí být útulná :-)

    OdpovědětVymazat
  77. Ach Vivi ja nemala čas ani k tebe zájsť ... moc sa ospravedlňujem ... ale vážne teraz nestíham... ale ako pozerám tak v kúpeľni máš same super veci ...

    OdpovědětVymazat
  78. Vivi,abych to lépe asimilovala, prosím vše jemně protřepat, nemíchat a servírovat s ledem:-)
    Lezarts 007

    OdpovědětVymazat
  79. Ahoj,

    jsem ráda, že si navštívila zase moje stránky a děkuji za krásný komentář. Tvoje koupelna je boží! Opravdu! Krásně nafocené!

    Jinak, kdyby si chtěla něco nabatikovat, ráda ti to udělám, protože já bych batikovala až bych brečela,ale nemám už pro koho =D Kdyby si měla zájem, tak se ozvi, na stránkách v tom článku o batice je mail a domluvíme se. Byla bych moc ráda.

    Jinak piš a fot dál, si v tom dobrá! =)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Dullsi,
      jsi moc hodná, děkuju za nabídku. Já už jsem si svoje batikovací období odbyla, a i když se mi batika pořád líbí (tak trochu z nostalgie na čundry a letní fesťáky), tak dneska už si ji ráda prohlídnu jen na druhých ;-). Ale můžeš třeba zkusit batikovat a pak svoje výrobky prodávat na Aukru nebo aktuálně populárním votočvohozu. Hodně štěstí! ;-)

      Vymazat
  80. Všem moc děkuju za lovely comments ;-)

    OdpovědětVymazat
  81. krasna presvetlena kupelna...

    OdpovědětVymazat
  82. Skvělý článek, musím říct že tvůj blog je velice originální a vtipný, díky tobě jsem se rozhodla si také založit blog, takže velké díky. Tvůj originální koutek je okouzlující :-) panečku to se v ty koupelně musí ale relaxovat :-D Jsi také moc odvážná když jsi nás zavedla do svého soukromý a to ještě k tomu do koupelny :-) Od teď hodlám tvůj blog pravidelně navštěvovat je fantastický :-) zatím se měj a těším se na další článek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je báječná zpráva, že jsem někoho inspirovala k založení blogu. Přeju tvému blogovému nováčkovi, aby se mu dařilo a byl plný originálních nápadů! Hodně štěstí ;-).
      Budu se na tebe zase brzy těšit a moc děkuju za milý slova :-***

      Vymazat
  83. Anonymní22:43

    Vivysku,
    motz motz krasna koupelnucha ...to je strasne dulezity, jak vime, obklopovat se krasnyma vecma. Radovat se z malickustek a bejt stastna na svete. Velkou pusu Tva naolejovana Misulina

    OdpovědětVymazat
  84. veľmi pekná!simple but efective (dnes to moc čatso používam v komentároch :DD)

    OdpovědětVymazat
  85. máš nádhernou koupelnu a věcí máš teda asi 554616x víc jak já! :D

    OdpovědětVymazat
  86. Pidifousci, moc vám všem děkuju za komentáře - velká radost pro mě!

    OdpovědětVymazat
  87. Nezmůžu se bohužel na nic jinýho než TO JE NÁDHERA.. ♥

    OdpovědětVymazat
  88. Máš úžasnou koupelnu :)), nemám ráda takové ty přeplácané barevné koupelny ;)A ten článec celý úžasný :)
    Angie :)

    OdpovědětVymazat
  89. oh, dokonalá kúpeľna ! milujem bielu a milujem tento štýl
    a ďakujem ti za krásny komentár, veľmi ma potešil :)) máš velmi pekný blog :)

    OdpovědětVymazat
  90. Ty květinové vody a tonika od Raw Gaia jsou boží, náhodou jsem jednu dostala a už bez ní nemohu žít. Nic jiného si tak ráda na obličej nešplíchám - a od té doby nikde žádný pupínek! A krásně voní. Bambucké máslo mají taky fajn. A čokoládové bábovičky do koupele! :-)

    OdpovědětVymazat