6.8.12

Tlusťoučká holka bloguje aneb je to jenom hra

Na mým tabletu ráno nikdy nemívám ekonomiku, ani žádný jiný žhavý novinky z domova a ze světa, ani stav akcií, ani počasí (jak bylo včera vím a jak bude zítra meteorologové netuší). Mám tam vždycky něco zábavnýho, co mi nedovolí chmuřit se. Teď zrovna mi u snídaně dělává společnost blog 22letý tlusťoučký holky z Anglie (odkaz na konci článku pod fotkama), která je šílená (a mě to baví) a ráda si hraje - když se na ni podíváte, tak mi asi dáte za pravdu, že to děvče je zřejmě bez komplexů a dokonce je majitelkou bezva smyslu pro humor - a to já ráda, to se totiž dycinky hodí.
Jednou za čas vám tu ukazuju můj pracovní stůl, protože je pořád jiný, a protože věci kolem mě jsou neuvěřitelná a nekonečná inspirace. Oficiálně pracuju jen 3 dny v týdnu, ale přesto (nebo právě proto) jsou to dny nacvaklé povinnostmi, zodpovědností a úkoly. Můj pracovní stůl ale nevypadá jako "stůl byznysmenův". Jsou na něm mléčný čokoládičky, inspirativní fotky z časopisů a věci, který mě těší. Když sedám k takovýmu stolu, všechny pracovní úkoly zvládám mnohem líp a ráda. Vždyť je to všechno jenom hra. Až budu stará, tak mě nebude zajímat počet vyřízených pracovních e-mailů, ale to, jestli jsem byla v životě veselá a šťastná, no né? ;-)
Doufám, že máte na stole (i v hlavě) taky barevno, a ve čtvrtek se na vás zase těším. Půjdeme spolu do mojí koupelny. Fakt! Ať snim svuj klobouk, jestli vám tu lžu!




Blogařka Georgina na mém tabletu, magnetka se zajíčkem a mléčná čokoláda (v krámku před naším domem se teď prodávají velikonoční čokoládky a myslím, že jsem jediná, kdo je tam v tuhle dobu kupuje...ale když mají táák roztomilý obal...)




Můj pracovní stůl - zleva starý sešit s hedvábným papírem, čokoládky, a zase kafe, dopisy na vyřízení, "pusinkující" vintage pohlednice, tablet Pierre Cardin, nálepky, diář (kam píšu, maluju, kreslím, nalepuju, plánuju) a notýsek "Happy..".

 Blog "cute and big girl" Georginy najdete tady.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
P.S.: trošku nezvykle vstupuju do článku druhý den po jeho publikování, ale chci vám poděkovat za všechny primisimózní komentáře, mezi nimiž byl i jeden od blogerky Dominiky s odkazem na blog dalšího velkého a originálního děvčete - Francouzky Stéphanie: klik sem. A protože jsme tu tentokrát měli zmínky o dvou velmi baculatých blozích, navrhuju, abychom si dneska dali s klidem ke kafi né jeden, ale dva dortíky.  ;-)


Vivi podpis

146 komentářů:

  1. Ach, ráno to mám úplně stejně! Dám si nějakou dobrotu, pustím si jako zvukovou kulisu ten díl Přátel, u kterého jsem večer (v noci/nad ránem) usínala a jdu zkontrolovat novinky na blog. Žádnej protivnej e-mail, noviny, ani zprávy ze světa; a kurzy, ty mě neberou skoro nikdy. (Dnes mi jako první děláš společnost ty :) )

    Slečna vypadá sympaticky, nicméně na mě je až moc cukrkandlová :)

    Krásný den, S.

    http://svetpodles.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá S., mám radost - to je pocta, že ti lezu do počítače takhle brzy po ránu a jako první! ;-)
      Já zase usínám u Simpsonů a to jsem nedávno někde četla, že se má usínat bez jakýchkoliv zvukových vjemů; to u mě vážně nehrozí, Homer a Bárt totiž hrozně řvou.
      Mě zase skoro nikdy neberou zprávy ze světa, ale kurzy a akcie, to mě zajímá moc (ale až odpoledne).
      Jasně, slečna Georgina je takový "velký cupcake" a je extrémně sladká, ale mně se líbí její odvaha, ona určitě vůbec neřeší, co si o ní myslí druzí. A to mě baví.

      Vymazat
    2. Jo, tak ta odvaha tam bude a velká. S Houmím jsem měla taky několik(set)krát spací aféru, ale teď vede Joey prostě!

      Vymazat
    3. Jak je velká Džordžína, tak je velká její odvaha ;-).
      Ty jedna prostopášnice, ty to takhle střídáš, jo? :-D

      Vymazat
  2. no ja vstanem a idem aspon curat, lebo inak zapnem komp a uz sa od neho neodlepim. iba ked musim do prace:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá počítačová maniačko (to jsme asi všichni), doufám, že dneska už jsi vyčuraná ;-)

      Vymazat
  3. the stuff look so cute

    OdpovědětVymazat
  4. Vivi, máš krásný pracovní stůl! Ten můj tak hezky nevypadá, ale je tam několik věcí, co mi zpřjemňují pracovní den, třeba hrneček s kočkama od kamarádky, barevné tužky a fixy... :) A po ránu nečtu nic, jen provedu běžnou úpravu zevnějšku, nasnídám se a frčím do práce, tam tedy e-maily bohužel musím číst, ale odpovídám na ně později - ono to neuteče. A dnešní ráno mi opět zpříjemňuješ ty. :)

    Slečna vypadá sympaticky. :)
    Přeji hezký start do nového týdne!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, děkuju za milý komentář i za přání, jsem ráda, že je u tebe na stole taky veselo (hrnek s kočkama to jistí).
      Mně slečna až tak sympatická nepřijde :-), ale její pokoj i vzhled je tak zábavný, že mi vždycky zvedne náladu.

      Vymazat
  5. Anonymní8:07

    Vivi, nejenomže jsem přilepená k tvému blogu, ale ted přibyl ještě blog báječné Georginy :), která mě začala bavit už při rychlém prohlédnutí odkazu. Na čtvrtek jsem už ted zvědavá! KáŤa.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Káťo, děkuju za komentář i e-mail, odpovím cobydup. ;-) A jsem ráda, že tě Džordžína zaujala.

      Vymazat
  6. No to je nádhera, Vivi! Já se stále ke krásnému pracovnímu stolu nedostala! Nějak mám smysl spíš pro hardcore. :D Teď píšu v kuchyni na jídelním stole, ze kterého jsem stáhla ubrus, protože ho peru. Čistá minimal. :) Alespoň jsem však své pracovní věci sladila do mé milované růůůůůůžovéééé (magenty.) A to mě vždy potěší. ještě před rokem bych na strohý klasický černý IBM notebook a nudnou černou Nokiu nedala dopustit. A BIG GIRLS are beautiful. :) I když já radši formuju postavu zpátky k únosnosti. pac a pusu Binn a Little Dee. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Binn, u tebe úplně stačí, že máš barevno v hlavě, nemusíš mít nutně tisíce barev i na stole ;-). Ať se vám daří, Šmoulové!

      Vymazat
  7. Tvůj článek mi zase zpříjemnil pondělní ráno, takže hurá do práce. :) A děkuji za tip na velmi zajímavý blog! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ta slečna má moc krásný design blogu a navíc skvělé fotky:-) Těším se na čtvrtek:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jó, Džordža to umí! Ale musí jí bejt dneska hrozný horko ;-).

      Vymazat
  9. ta holka má opravdu dobrý blog, krásné fotky a příjemný design :)

    OdpovědětVymazat
  10. Máš krásny pracovný stôl tvoj diar je jednoducho krásny :) Zbožňujem tvoje články :) A tá slečna je zaujímava :)

    OdpovědětVymazat
  11. Néé, Vivi, klobouk rozhodně nejez, dneska by se Ti mohl třeba hodit (ne, že by to říkali meteorologové, ale z postele mě vyhnalo velké vedro už časně), my Ti věříme :-) Čokoládka s tak krásným zajdou musí udělat radost i na Vánoce (i když konkurence v kolekci je veliká)... Přeji co nejbarevnější pracovní den a ve čtvrtek se těším do koupelny, i když mi něco říká, že to bude stát velké přemáhání neutrácet :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teri, nechci předbíhat, ale máš vážně dobrý odhad ;-)

      Vymazat
  12. veľmi milý a pozitívne vplývajúci stôl :)
    prajem pekný zvyšok dňa Vivi

    OdpovědětVymazat
  13. Georgina je fakt vtipná. Stejně jako ty. těším se na koupelnu.

    OdpovědětVymazat
  14. Přesně tak, ráno si taky radši pročtu nějaký fajn blog než třeba noviny, kde je vždycky akorát denní porce katastrof. Tvůj pracovní stůl je veselý a hravý stejně jako tvoje příspěvky tady :) Těším se už teď na čtvrtek ;)
    Zdraví Eve.h

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsi zlatá, Evi, i já se na tebe budu těšit ;-)

      Vymazat
  15. Ty nálepky jsou super krásné!!!

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
  16. Anonymní10:26

    Krásný článek! Mám dva dotazy. Odkud jsou ty nálepčičky
    a kde scháníš staré pohledy. Jeden takový jsem doma
    kdysi měli, ale bůh ví kde skončil.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nálepky kupuju na Ebay.co.uk a pohledy sháním různě. I když nedá se říct, že bych je sháněla, spíš si jen tak občas nějakým udělám radost, když se mi hodně zalíbí. ...na bleších trzích, v antikvariátech, na Aukru, občas nějaký dostanu. :-*

      Vymazat
  17. To počasí mě pobavilo :D Také mi přijde, že předpověď počasí meteorologové nějak tipují...
    A tvůj pracovní stůl je super! :) Já začínám pracovat až od září, takže se pokusím to mít také takové roztomilé a pozitivní jako ty :)
    saras-island.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, to teda tipují ("Bude jasno až polojasno, přechodně oblačno, místy dešťové přeháňky a kvečeru bouřky - za tohle bych taky chtěla dostávat zaplaceno) ;-)...je lepší si naslinit prst a vyjít před dům, jako to dělaly naše pra(pra)babičky, když chtěly vědět, "odkud vítr fouká" ;-).
      V září v novém pracovišti bude Sára zářit! ;-)

      Vymazat
  18. Jeee, krasny pracovni stul! Mam to podobne, na stole vzdy plno cokoladicek, pohledu a jinych "nesmyslu", se kterymi je den hned barevnejsi.

    Moc hezky clanek! :-)

    http://klaraspoint.blogspot.be/

    OdpovědětVymazat
  19. Tu pohlednici chci taky:))) To já mám na stole jen časáky a spoustu popsaných papírů s červenými korekturami, takže to u mě vypadá jak ve škole:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako ve škole? Tak v tom případě si připrav žákajdu. Komentuješ u mě tak hezky, že ti dávám jednotku s hvězdou. To tě doma vaši pochválí, viď? ;-))

      Vymazat
    2. A můžu dostat ještě jednu, když ti přinesu švestičky ze zahrádky? :)

      Vymazat
    3. Úplatky neberu, drahý Hujere. Jedničky si musíš poctivě zasloužit. Leda...ledaže by byly třešně (do bublaniny, víš?) ;-)

      Vymazat
  20. Tak to se musí hned lépe pracovat! Já jsem ve fázi výměny práce, a tak se mi do aranžování nějak nechce :( Nevím, co bude dál, ale kytku a vintage diář samozřejmě mám, aspoň něco :))
    ~ The Diary Of Pie Rette ~

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Výborně, hodná holka! Tak ať výměna proběhne přesně tak, jak má!

      Vymazat
  21. U takového stolu se musí ale bezvadně pracovat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě líp by se ale u něj podle mě lenošilo ;-)

      Vymazat
  22. Love the items on your workplace! My fave is the cute chocolate bar:D
    xx chris

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dear Chris, I understand it ... chocolate is a drug ;-)

      Vymazat
  23. Podívala jsem se na slečnin blog a dnes už ani nemusím svou denní dávku čokolády... :) Nicméně i přes veškerou trochu děsivou sladkost vypadá slečna sympaticky, určitě s ní bude legrace i reálném světě.
    Jen mimochodem, nebojíš se dávat si na tablet magnety? Přeci jen, tyhle věci se snadno zmagnetizují a potom neběhají tak, jak mají. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děsivě sladká! To je ten správnej výraz! Člověk jí buď miluje nebo nesnáší (za mě samozřejmě první možnost).
      Ahááá, tak pro to mě ten můj tablet neposlouchá tak jak má! Aspoň je vidět, co jsem ochotná podstoupit pro fotku na blog ;-).

      Vymazat
  24. Vivi moje milá...

    Děkuju za tuhle větu: "Až budu stará, tak mě nebude zajímat počet vyřízených pracovních e-mailů, ale to, jestli jsem byla v životě veselá a šťastná, no né? ;-)"

    :-*

    Přesně tohle jsem potřebovala slyšet...

    Bebe

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) Klidně jsem ti tuhle větu mohla říct už minulý rok ;-).

      Vymazat
  25. Nemůžu si pomoct, Georgina na mě působí šíleně přeslazeně a tak "nevinně" panenkovsky :-/
    Já ráno naopak ráda vyřizuju emaily, koukám na počasí, všechny své oblíbené stránky... Asi to bude tím, že snídám dost málo :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejlepší na Georgině je, že si na nic nehraje. Je prostě taková. Má ráda dětinský, roztomilý věci, má svůj úžasný obchod plný věcí, které sama vytváří a krásně maluje. Je to takový tvořivý kreativec a kreativní tvořivec. Jak už jsem tu psala, nejde o to, že je přeslazená, spíš o to, jak se nebojí prezentovat svou infantilnost v té své velikánské podobě ;-). Ta její jinakost je zábavná, a proto je taky tak populární. Znám ještě jeden blog, kde jsou prezentovaný starý potrhlý dámy v úžasně ulítlým oblečení (někdy ho tu zmíním) a to je to samý - je to ďábelsky nenudný! ;-)

      Vymazat
  26. Ty tvé kompozice mě nikdy nepřestanou bavit! :) Ale co to je za zelenou věc co ti leze z kafe (nebo do kafe)? :O :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ach Momonko, ty jsi tak všímavá!!!! To je velbloud, fakt. A mám ještě opici! Jsou průhledný a dají se dát na okraj skleničky nebo hrnku. 21. století a jeho výdobytky ;-).

      Vymazat
  27. jej to si pozriem, a kiez by moj pracovny stol bol taky krasny ako ten tvoj :D

    OdpovědětVymazat
  28. myslím, že něco jsem o tý holce už viděla/četla :D ty vlasy si stoprocentně pamatuju! :D
    a ty čokoládičky se zajíčkem vypadají mňamóžně :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No je fakt, že pokud jsi Georginu už někdy viděla, tak jsi na ní určitě zapomenout nemohla - ani kdybys chtěla :-)
      Jo jo, velikonoční čokoládičky já v létě nejradši! ;-)

      Vymazat
  29. oh my!! vivi your desk is too adorable! totally love it!! I want it too!:D kisses dear and have a nice week!:*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thank you, my Lilli. Your are my darling! So! ;-)

      Vymazat
  30. A navíc jsem si nevšimla ani jednoho negativního komentáře. To kdyby blogovala tady ... :D. Její šaty se mi moc líbí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ona celkově těch komentářů u článků tolik nemá, ale má tam zapnutý jejich schvalování. A když si někdo zapíná schvalování komentářů, mám z toho vždycky takový pocit selekce, třídění těch "hezkých a ošklivých" ;-). Nicméně máš naprostou pravdu, v Čechách by jí lidi sežrali. Míň šedi a víc tolerance by to chtělo na Čechy ;-). Nebo nám křivdím? ;-)

      Vymazat
  31. Znám ji už dlouho, stejně jako její sestru (http://charlotte-sugarandspice.blogspot.cz/) a je fakt, že se tam chodím kochat barvičkami a jejich doll stylem :) Na sebe bych si to sice nikdy nevzala a upřímně si v tom ani neumím představit nikoho jiného než je dvě, ale mile se na všecky ty cupcakes a strawberries kouká :)

    Měj krásný den! :)
    Veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, Verunko, ty jsi zlatá. Její sestru jsem vůbec neznala. Vnímám to přesně jako ty. To, že se mi líbí Georginin sweet styl neznamená, že bych nosila sukni s kolouškama a kabelku ve tvaru psa, ale krásně se na to kouká ;-).

      Vymazat
  32. Fabulous pictures !
    Following you,please follow back to keep in touch through comments

    OdpovědětVymazat
  33. Jéšmarjá!!!! Já si ten blog otevřela a úplně se lekla. Ta holka je fakt ďábel. Já se dnes fotila, že bych zas napsala něco na blog (napíšu, ale asi beze mě ☺)a usoudila jsem, že jsem na té fotce poněkud špekatá, takže nebude ke zveřejnění. Ach jak jsem byla bláhová ☺.
    Tvůj pracovní stůl je super!! Krásný čokoládíčky a samolepky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takže se můžeme těšit na fotku na tvým blogu, že? ;-) Jasně, komplexy a všechny nepříjemnosti jsou jen v našich hlavách, ne v postavách ;-).

      Vymazat
    2. Což o to, já bych tam tu fotku i dala. Post už mám i rozepsaný, ale nějak mi z lišty zmizela ikona pro vložení fotky. Nevím, co s tím....

      Vymazat
    3. Klasika. Na bloggeru věčně něco mizí, mě na to pomáhá Neurol a trpělivost ;-), obvykle (pokud jsi na něco nemačkla a lištu třeba omylem neodstranila) se problém "sám" vyřeší tak do dvou dnů.

      Vymazat
  34. Ten blog už jsem znala, pobavil mě tvůj popis:) Akorát je zvláštní, že mě u toho napadl pravý opak - že právě ty komplexy má... Přijde mi, že lidi kteří jsou nějak nejistí někdy inklinujou k takovým extrémům, jako by chtěli dát světu jiný důvod k reakcím, než je ten jejich skrytý komplex... Nevím no, každopádně jestli takle chodí každý den, chce to odvahu:) A tvoje pracovní místečko mě nadchlo, já miluju všechny možný hezký sešity, nálepky a takový blbůstky a taky si tim zpříjemňuju povinnosti:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Komplexy se projevujou různě, ale zrovna dneska jsem četla na blogu její sestry, který mi tu jedna čtenářka doporučila, že sice není se svou postavou zrovna dvakrát spokojená, ale nemá ani důvod se kvůli tloušťce někde ukrývat nebo trápit ;-). Je spokojená ve svým životě, má ráda hezký, roztomilý oblečení a věci a proč by takový šaty měly nosit jen štíhlý holky? Napsala to dobře a pokud i upřímně (a já lidem vždycky věřim), můžeme jí její sebevědomí závidět. Tak mě to utvrdilo v tom, že tohle sesterský duo komplexy nemá, ale to víš, do hlav ani do duší jim nevidíme (a možná je to tak dobře). ;-)
      Nálepky a blbůstky - každodenní nutnost! ;-)

      Vymazat
  35. I´m happy, thanks, sweetie! :-*

    OdpovědětVymazat
  36. Do koupelny se rada mrknu, jsem strasne zvedavka, mozna proto me tolik bavi sledovat soukrome blogy:) Mas hezky stul, plny krasnych veci, proste jako je Vivi sama a na blog slecny se rada kouknu, neb rada poznam svet slecny s nadhledem, protoze i ten se dycinky hodi:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanýžko, tak príma, jen se koukej - na Georginu klidně hned, na mou koupelnu až za dv dny ;-).

      Vymazat
  37. Cute!!!!! Thanks so much for following me. I'm now following you back sweetie!
    Grace xoxo
    http://bonjourgrace.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. You're welcome, darling. I love your blog!

      Vymazat
  38. stůl vypadá podobně jako ten můj, časopisy, jídlo, roztomilé (ale prázdné) obaly od čokolád. :) a do toho mi zvoní telefon - to pak většinou plivu čokoládu na obaly od časopisů a večer se divím, od čeho mám špinavou kabelku. :D

    jinak blog tlusťoučké holky znám, je fakt šílená, ale i odvážná - já bych se takhle nefotila, být jí. za to má můj obdiv. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to už jí obdivujeme dvě. ;-) Ba né, ona má těch obdivovatelů hodně a mezi nima nejsou jen tlouštíci, ale i holky štíhlý jako laně, no né? ;-)

      Vymazat
  39. tak na tuhle tloustoučkou krasavice se budu muset kouknout! a Vivi, prozrad "co pracuješ" (tenhle češtinářský obrat mě dostal včera v rozjezdu) :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Luci, co pracuju? ;-) Šaty, vůně, kabelky, nový i vintage a práce se mi líbí hezky, protože v obchodě dělám majitelku. :-) No není ta čeština krásná, zvlášť když spolu dvě Češky mluví jako Afričanky?
      A teď zrovna, i když už bych měla mít na očích očimhouřku a na rukách krém a v hlavě sladký sny, píšu nový článek do časopisu B. Living.

      Vymazat
  40. Drahá Vivinko..
    Naprosto s Tebou souhlasím,že náš život je dost deprimující na to,abychom ještě četly nějaké hrůzné zprávy,ale je dost krátký na to,abychom se nabažily všech radostí a blbovinek,třeba těch od tlusťoučkých holek,nebo těch,které vymýšlíš právě Ty..:-)
    Bude z Tebe jednou skvělá,hravá a kreativní maminka..
    Veselé velikonoce Ti přeji a těším se na další lumpačiny..
    Posílám velkou vysmátou pusu
    Brigit

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úžasný komentář, moje milá blogová mámo Brigit. ;-) Jsem moc ráda, že toleruješ moje zlobení a dokonce se někdy ke mně ještě přidáš. Od tebe jsem ještě nikdy nezažila žádné zákazy televize nebo sladkostí, ani když jsem tady na blogu lumpačila přespříliš. Děkuju a vysmátá pusa je opětována!

      Vymazat
  41. ta cokolada si ziskala me srdce!

    OdpovědětVymazat
  42. aaach tie cokolaaadky!! :) Vivinko poznam este jednu taku holku, co nema komplexy. ak si zmyslim, napisem ti jej link :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ach jaj, znám asi tu holku, co nemá komplexy. Z čeho by taková krásná perla oreneta taky měla komplexy, že? To se to někomu lehce říká, když se dral při rozdávání půvabu úúúplně dopředu ;-))).
      Zlatá jsi! :-*

      Vymazat
    2. ojojoooj komplexov by sa naslo, ale nehovori sa o nich ;)
      tu je link tej francuzskej holky http://www.leblogdebigbeauty.com/

      Vymazat
    3. Á, tak to je super. Přibývají mi tu děvčata bez komplexů a tentokrát je z Francie! Blog neznám, ale rozhodně ho brzy pořádně poznám, protože při prvním "ohledání" mi připadá skvělý. Děkuju ti moc za bezva tip. :-*

      Vymazat
    4. Nie je za co, rada :) a ja dakujem tebe (ved vies) si zlaticko :)))

      Vymazat
  43. já si teda dva dortíky nedám, zato k obědu si udělám palačinky O:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O lalá, s tebou obědvat, to musí být radost ;-).

      Vymazat
  44. Ahoj Vivi, mám na tebe dotaz (doufám, že si vzpomenu, že jsem ho měla a zase se sem pro odpověď vrátím :D :D )

    1) možná bych se porozhlédla po nějakém LEVNĚJŠÍM skoro primitivním tabletu, nedoporičíš mi nějaký? Nebo respektive přímo ten tvůj?

    2) Chci se zeptat, jestli už náhodou nevíš, zda je kniha CHANEL SA VIE o Coco v české verzi.

    Už jsem zvědavá na koupelnu! :) M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nenene, tím jsem se tě dotknout nechtěla :D nepomlouvám tvůj tablet!
      Jsi super, moc ti děkuju! M.

      Vymazat
    2. Nebuj, nedotkla. Sebevědomí mého tabletu je neotřesitelné ;-)).
      Nemáš zač, ráda jsem poradila.

      Vymazat
    3. Ahoj Mari,

      1) nebudu si brát osobně, že zrovna po mě chceš informace o PRIMITIVNÍCH tabletech :-))) Ten můj je opravdu hlavně taková designová hračička, ale supr, já jsem s nim spokojená - tablet Pierre Cardin. Je jednoduchý, nic náročnýho, opravdu na zpríjemnění času v kavárně nebo na hry ;-)

      - tablety od P. Cardina v černém a bílém provedení koupíš třeba tady (za 5600,-):
      http://www.azhobby.cz/tablet-android-multimedialni-tablet-pierre-cardin-f117-bily/116309p/


      Ale pozor - teď je mnohem levnější v akci tady:
      http://aukro.cz/tablet-pierre-cardin-7-desingovka-za-super-cenu-i2525863769.html

      2) Bedlivě to sleduju a trošku rozčileně dodávám, že přesto, že měla vyjít už mimulý rok, stále ještě v češtině není k sehnání. Ale nic ty se nebuj, až vyjde v ČR, hned o tom budu tady na blogu informovat ;-).

      Snad jsem ti odpověděla dostatečně, měj se príma.

      Vymazat
  45. Vivi, kéž bych měla tak optimistický přístup k životu jako Ty, paráda, Tvoje články mě vždy nabijí :-) A ta Georgiana je strašně roztomilá a cool, jako by vyskočila z Alenky v říši divů, díky za seznámení s jejím blogem ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ali, mám velkou radost, že se ti to tady u mě (a vlastně i u Georginy) líbí. Jo, to je přesný - velká Alenka v říši divů. ;-)

      Vymazat
  46. super tip na blog:) obdivuji na ní, že se nestydí za svý tělo a dokáže jej přijmout takové jaké je, to bych taky chtěla umět:/:D

    http://blesitrh.blogspot.cz (kdyžtak má stránka se jmenuje bleší trh, protože se stěhuji do UK a nechci vyhazovat věci do popelnice > snažím se je prodat.. ale myslím, že brzy založím opravdový blog:D)

    OdpovědětVymazat
  47. obdivujem dievčatá, ktoré si vedia robiť srandu na svoj vlastný účet, mne to bohužiaľ nejak nejde :/
    a tvoj stôl zbožňujem a dostala som chuť na čokoládu, ale asi to nechám na lyžicu nutelly :D

    pozývam ťa na giveaway :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že jedna lžíce stačit nebude, ale nechci tě strašit ;-).
      Pozvání přijímám.

      Vymazat
  48. Drahá Vivi .-) Blog slečny mě zaujal, ale ne tak jako Tvůj :-) Máš krásný stůl, taky mám stůl ale pod hromadou papírů, katalogů, propisek a lepících pásek (Ty MILUJI :-)) se tomu nejspíš nedá říkat ani stůl :-D A ještě abych stihla jít hned po probuzení na PC, jejda to je nad mé síly :-) E - maily si pročítám až večer a beztak je skoro většinou všechny smažu .-) Krásný týden .-) Popelka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaká jsi zlatá! :-)
      Čím plnější stůl, tím větší inspirace. ;-) Lepítka mám taky moc ráda, hlavně lepící pásky z rýžového papíru, nejlíp s puntíčkama.
      Dávej pozor na střevíček, Popelko, a měj se krásně.

      Vymazat
  49. Anonymní14:50

    To bys nebyla ty, aby jsi neměla tak úžasně vybavený stůl! Je to velmi originální životní styl a já se u každého článku můžu jen a jen divit a usmívat :) Ne závidět, závist je zlá a nic mi nebrání udělat si svoji pracovní plochu veselejší :) A pracovat tři dny v týdnu? Všech sen. Ještě spešl napíšu, že je krásné dostat celý kufr věcí od kamarádky! :) A že jsem na dovolené potkala holčičku a ta se jmenovala Vivien a rodiče na ni volali Vivi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsi moc milá, mám velkou radost, že ti moje články loudí úsměv na rtech ;-).
      Ono je to tak, že pracuju 7 dnů v týdnu, ale jen 3 z nich se věnuju svojí obživě - butiku a zbytek dnů všelijakým projektům, časopisu BL, blogu a to všechno mě baví (neživí), takže to nepovažuju za práci ;-).
      Ó, já tě v převlečení za malou Vivien pronásleduju i o dovolený? No potěšpánbu! ;-)
      Děkuju moc za komentář, vždycky mě potěší, když se tu objevíš.

      Vymazat
  50. Skvělé jako vždy, děkuji za bomba počteníčko : ), http://katefashionstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  51. Má milá Vivi! Jsem zpátky v Čechách i v blogovém světě a myslím, že si ve svém dětském (ano, dětském) pokojíčku budu muset zařídit taky takový krásný pracovní koutek. Děkuji Ti za inspiraci! P.S. Stýskalo se mi! S láskou Suzanne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Suzanne, výborně. Tvůj návrat dneska oslavím, protože i mně už po tobě přepadlo stejskání..

      Vymazat
  52. Hei! I just found your blog and it is amazing!

    I am following your blog and I hope you will follow mine too!

    xoxo,
    Ana V

    OdpovědětVymazat
  53. :D ten blog znám! Její vlasy, šaty, šperky i všechno ostatní vypadají jako dortík:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano ano ano, Georgi je takový náš sladký dortík.

      Vymazat
  54. oh thanks so much for ur sweet comment Im delighted to follow u to. fabulous blog so glad to meet u. kisses from ur new Irish follower xx leonie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oh, thank you, our vintage blogs = love for each other ;-).

      Vymazat
  55. teď zrovna mám na stole bordel,budu muset trošku poklidit. :D

    OdpovědětVymazat
  56. great pictures! i want some chocolate now! haha

    OdpovědětVymazat
  57. Anonymní21:39

    Blogerka, terá ti dělá u snídaně společnost je opravdu taková už podle fotky maličko šílená, ale jak říkáš ty, je to přece moc dobře..! :-)
    Tvůj pracovní stůl je skvělý a Velikonoční čokoládička je originální..:-D Jinak, máš moc pěkný diář.

    PS: Konečná kapitola životu bez otce přibyde na blogu zítra ráno, ale ten hapyend.. no uvidíš sama..

    OdpovědětVymazat
  58. Anonymní0:15

    Moje mala Viviskova,
    je to tak a ne jinak, clobrda si musi delat male radustky kazdy den a to uz od rana, dobrou snidosku, cokoladicku, a secicko barevny a krasny kolem nej byti musi, to je pak jednomu veselejc na svete .... a protoze ja jsem taky rada na svete, delam to stejne,mam te moc rada a smlsni si na velikonocni coklosce, mam te jeste radci nez kdy driv !!! (pokud to vubec jde) a tesim se na koupelnovy clanek :)
    Tvoje Misuli

    OdpovědětVymazat
  59. Anonymní9:20

    Přeji ti krásný den,milá Vivinko.
    Moc ti děkuji za odkaz na Georginu-je skvělá.
    Má svůj svět a svoji cestu po které si jde...moc se mi líbí.
    Užívej léta a třeba zase někdy papá.

    OdpovědětVymazat
  60. Děkuji za milý komentář u mě na blogu, velice to potěší =)
    Ty čokoládičky bych koupila taky, ať už třeba jen kvůli obalu, je úžasný =)
    Na Georginu už jsem taky narazila, je úžasné, jak má ten svůj svět a nic víc =)

    OdpovědětVymazat
  61. no wow! ta je teda naozaj velka! :O budem asi chvilku sledovat, vyzera ze je tam zabava! dakujem za tip na blog :)
    a co sa tyka ci budem v zivote vesela a stastna alebo pocet vyrizenych emailov - myslim si, ze je to prve dolezitejsie! <3 a ano, dala som si dva dortiky!

    OdpovědětVymazat
  62. Děkuju vám za nejmilejší komentáře! Jste všichni/všechny zlatíčka! :-****

    OdpovědětVymazat
  63. your blog is so beautiful! i'm quite upset that i don't speak your language thus i can't understand a lot of things i see here :( but for the record, the blog is neatly arranged and have a beautiful composure. <3



    WWW.FASHIONGEEKSCLOSET.COM

    FGC x PILE OF THREAD Giveaway for Indonesia-based Readers!

    OdpovědětVymazat
  64. Oh I love your blog. Its really great.
    -follow each other ?
    http://nikonandfashion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  65. love the collage!

    www.giornalismodimoda.blogspot.it

    OdpovědětVymazat
  66. nice notebook and stuff to keep you busy. great pics. :) hope you have a great weekend!!

    jasmine

    OdpovědětVymazat
  67. hi there on bodyy-rockk.blogspot.co.uk is a new post it will be nice to me if u will see what is there
    u can find something for u
    thanks :*

    OdpovědětVymazat
  68. Thanks, thanks, thanks :-**

    OdpovědětVymazat
  69. Milá Vivi, ty jsi též velmi inspirativní, né jen tvůj stůl. Máš skvělý blog na který se určitě každý rád vrací. :)

    OdpovědětVymazat
  70. WHAT AN AWESOME POST.HOPE YOU CHECK OUT THE PROVERBS...AND BECOME APART OF IT BY JOINING.

    http://theproverbs.net

    OdpovědětVymazat
  71. Miluju ty tvoje serepeticky tak hezky vyskladane vedle sebe :) a diky za tip, jdu na ni ;)

    OdpovědětVymazat
  72. Great post!

    Elle
    new post!
    http://redischic.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  73. Já to tady tak miluju ... <3

    OdpovědětVymazat
  74. Such a cute chocolate wrapper :)

    OdpovědětVymazat
  75. Your blog is so great! Love it so much)))
    Maybe we can follow each other, dear? I'm waiting you and I'll follow you back for sure!

    http://myfiercefashion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  76. Thank you, děkuju! :-**

    OdpovědětVymazat
  77. Your blog is amazing !
    Love it :)
    check out mine : http://cherrybombiezz.blogspot.com/
    Following you now .
    xoxo

    OdpovědětVymazat
  78. interesting pictures <3

    xx
    sartob

    OdpovědětVymazat
  79. Mám další doporuč honeybeeinthecity.blogspot.com, má taky růžové vlasy, o pár kilo míň než Georgina a je vždycky jak ze škatulky :)
    A moc ti děkuju (i můj milý) za ten milý komentář na sthlm blogu, moc mile potěšil. :)

    OdpovědětVymazat
  80. Zlatíčko, další absolutně perfektní článek. Moc jsi mě potěšila :) ♥
    Georginu znám. Strašně se mi líbí ten její sladký styl! A obdivuji na ní, že z takových věcí udělala svou přednost. Je skvělá!

    OdpovědětVymazat
  81. Vivi, ty máš tak perfektný blog! :)

    OdpovědětVymazat
  82. Má úžasný blog :)

    OdpovědětVymazat
  83. A teď jsem zjistila, že jsem narazila na článek, který jsem od tebe ještě nečetla :) A přišel mi dopis...Vivi, přišel mi dopis! A já ho strašně moc utajuji před dětmi, protože by mi ho hned určitě rozebraly do těch nejmenších detailů (a že jich tam máš;)..a určitě odepíšu! Ani nevíš, jak se mi ten den dneska zlepšil..culím se tu jako sluníčko na hnůj (neber to nijak špatně :o)..rozradostněně mávám z Liberce, pac a pusu, Saf

    OdpovědětVymazat