13.8.12

Slečno, nechcete si poslechnout moje vinyly?

Lákat slečny na sbírku motýlů, to je tak vysoce nemoderní (a snad i nemorální). Dneska (už zase) mnohem víc frčí vinyly, elpíčka, "long play" - říkejte jim jak chcete, taky levný bílý víno, cukrová vata a pro nejsilnější žaludky k tomu všemu ještě čibuk. Stylovou tureckou dýmku ani levný víno u mě sice nenajdete, ale já koneckonců taky nejsem chuligán lákající slečny na svoje pofidérní sbírky do zapůjčenýho bytu s kostkovaným kanapem (já vím, ta moje hrozná představivost!).

Ale vinyly, moji drazí, barvami hýřící vinyly, to ano, ty doma mám. A že je docela často vybírám podle obalů, to vás u mě už dávno nepřekvapuje, viďte? Ale představte si ten pocit blaženosti, když je pěkný nejenom obal, ale i nitro gramofonový desky (když to zkrátka hraje tak dobře, že se vám chce skákat a tancovat, aniž byste předtím museli kombinovat čibuk s tím levným vínem). To je vždycky velká radost (a vzácnost), když se sejde krásný zevnějšek i vnitřek...u desek...i u lidí.


Pro tuhle retro desku bych se klidně i s horou ďáblů poprala...Ale získala jsem ji mnohem mírumilovněji. Prodavač na bleším trhu za ni chtěl peníze a já mu je dala; šlo to jako po másle.


Bert Kaempfert má ty nejoriginálnější LP obaly.
...Do džungle jedině s gramodeskou "A Swingin' Safari". Až vám bude nejhůř, mohla by se hodit. Lvi prej swing milujou! 


Amy Winehouse Lioness: Hidden Treasures (momentálně jedno z nejhranějších elpíček na mém gramofonu).


Na závěr tu mám pro vás malý bonus - kousek z mýho dětskýho deníčku, který jsem si psala jako mrňous. Pořád ráda píšu. Jen jsem papírový dětský deník vyměnila za "blogger". Blog mě baví díky vám a díky vašim úžasným komentářům, který mi tu necháváte. Děkuju vám a myslím, že blog nikdy psát nepřestanu. Vůbec nikdy ho psát nepřestanu. Možná jen někdy. ;)

Vivi podpis

100 komentářů:

  1. Cool inspiracions!
    Kisses
    Aga

    Check my new post
    www.agasuitcase.com

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné a nostlagické, zejména deníček z dětství!

    OdpovědětVymazat
  3. Vivinko, my už doma žádné desky nemáme, pár by se jich možná objevilo u mamky, ale bohužel už není, na čem je přehrát.. Deníček je roztomilý, je vidět, že tě psaní bavilo už jako malou:-)

    Na blogu pořádám GIVEAWAY o kosmetiku Bourjois & L'Oreal a byla bych moc ráda, kdyby ses zúčastnila:-)
    http://illussoire.blogspot.cz/2012/08/bourjois-loreal-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  4. Jemináčku to je krásný příspěvek! Nejsi ty náhodou moje utajené dvojče? Že by tě v porodnici poslali jinam a mě to neřekli? Vinyly jsem měla teda i takové ty doopravdické, DJské.. Cha cha, o tom jsem ještě na blog nepsala, to je na knížku. Darovala jsem je bývalému. A nádherné staré LPčka mám doma u našich. Brácha sehnal mamce gramofon, takže Pavel Horňák, Peter Nagy i pohádky od Wericha frčí. Takové krásy jako ty nemáme... Ale i Hanička Zagorová je príma. :D A NIKDY nepřestaň psát, jo?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Binn, já si taky říkám, že už ten náš podezřele podobný vkus nemůže být náhoda. Dneska se povinně já i Ty vyptáme svých rodičů, jakže to tenkrát vlastně bylo...A nezapomeň sledovat taky jejich neverbálnost...možná budou uhýbat očima nebo se červenat. Vždycky mi bylo divný, že bych byla jedináček...?! ;-)
      Jasnačka, Pavel/Peter/Jan - to je klasische mjůzik!

      Vymazat
  5. Jako vždy krásné počteníčko. Dnes snad ještě víc než jindy, krátké, milé a ten pocit pohody zůstane celý den!

    OdpovědětVymazat
  6. Ten deníček mě skoro až dojal, to je tak roztomilý:))) Já mám schované nějaké deníky z puberty a strašně ráda je čtu:) Na každý stránce tam básnim o jiným klukovi a je to prostě šílený :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) Šílený sice, ale taky milý a koneckonců...všichni si tím musí projít ;-)

      Vymazat
  7. To je zase hezké pondělní čtení :-)
    Já jsem jako malá milovala desky s pohádkama, hlavně Hurvínek frčel, mívali jsme je u dědy...jo a taky hit Holky z naší školky, na to jsme se sestřenicí vydrželi tancovat hodiny a děda nám to tajně chodil vypínat :-) Když už na něj bylo toho Hložka a Kotvalda moc :-)
    A deníček je krásná vzpomínka. Já jsem při stěhování objevila kuriozitku :-) Můj nedokončený scénář k pohádkové divadelní hře, který jsem psala kolem 8 nebo 9 let a slohovou práci z druhé třídy s názvem Jak vyrobit měchačku z klacku :-D Oba psavecké poklady hned putovaly do mé ručně malované truhly od prababičky :-)
    Hezký den!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Báro,
      docela bych se vsadila, že by tvůj dětský scénář předčil co do nápaditosti většinu aktuálně vznikajících scénářů k českým seriálům. Možná bys ho měla z truhly vyndat a zkusit ho odnést do televize...;-)
      A co se týče toho "Jak vyrobit měchačku z klacku", tak to by mě zajímalo. Lámu si nad tím hlavu už léta ;-).

      Vymazat
  8. Jé, ten deníček! Roztomilé :)

    OdpovědětVymazat
  9. Zdravím Vivi,
    vinyly jsou super , taky jich pár doma mám a dokence i gramofon , jen by potřeboval opravit :-), a psaní deníčku mi v dětství a pubertě vydrželo vždy tak maximálně měsíc, zato mám místo deníku sešity na úkoly , kam jsem si lepila své idoly a lístky do kina a na zábavy a disko a psala si k nim různá hesla, která se většinou týkala kluků :-). Blog píšu už druhý rok a sama se divím, že jsem u toho vdržela , ale asi je to tím, že je to hodně o obrázcích a taky je to interaktivní :-). Tak prosím nikdy nepřestaň , ale vůbec nikdy nepřestaň psát blog!Krásné dny!

    OdpovědětVymazat
  10. To jsou úžasné desky! :) Já opatruju jako oko v hlavě LP desky od Beatles... A dětský deníček, to je nádhera sama. Vůbec nikdy nepřestaň psát!

    A kdybys chtěla, podívej se ke mně na blogsale, kde najdeš mimo jiné i parfémky od Diora:

    http://bourjoisgirl.blogspot.cz/2012/08/nabizim.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ó, "platně od Beatles" - to je sen, a pro tebe realita, kterou nikdy, nikdy nepřestávej opatrovat. Možná jen někdy - a to bych se jich pak ráda zmocnila já ;-).

      Vymazat
  11. juuu ja mám tiež strašnú slabosť pre elpéčka...krásne fotky,hlavne tá posledná =)

    OdpovědětVymazat
  12. my máme doma akurát tak elán, karla gota a my fair lady v maďarčine :D

    OdpovědětVymazat
  13. Vivi, zase si pro nás připravila tak príma počtení, že mám chuť juchat a posnídat cukrovou vatu. Navíc ten deníček - musela jsi být už jako dítko úžasné kvítko :-)))

    OdpovědětVymazat
  14. úplně jsem vzpomněla na dobu, kdy jsem jako posedlá lítala po antikvariátech a skupovala elpíčka - abych si čím měla "vydekorovat" pokoj! :D

    OdpovědětVymazat
  15. Deníček je roztomilý a já se asi půjdu prohrábnout starými deskami. :)

    OdpovědětVymazat
  16. Když jsem byla děcko, rodiče měli desky v parádním pokoji, kam se nesmělo. V normálním pokoji bylo jen desek pár, ty co se zrovna hrály, ale vedle jich byly haldy a spousta pohádek. Když jsem byla nemocná, mohla jsem si je libovolně pouštět....to bylo krááásný. Dodnes si vzpomínám na Zuzanku a strašidýlko, Mániččinu sprchu, Hurvínek a sněhulák, no byla jich spousta. Když jsem pak byla starší, sehnala jsem na dovolené v Bulharsku Phila Colinse:-)
    Dneska se ti článek obzvlášť povedl. A ten list z deníčku mě pobavil (ale i dojal)....neplánuješ kariéru scénáristky telenovel, určitě by jsi kvalitu posunula o několik příček výš.
    Díky za pěkné počtení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No páni, ve vaší uzamčený třináctý komnatě bych se spolu se svým gramofonem vyřádila!
      Máš pravdu...už se mi v hlavě rodí nápad. Bude to o Chosém Fernandu a Juliettě Chartinézové, on miluje ji, ona jeho, ale pořád jim někdo v jejich lásce brání. Myslím, že by to mohlo mít úspěch. Něco tak originálního tu totiž ještě nebylo, no né? ;-)
      P.S: na to, že nemáme doma televizi, se docela vyznám, že? ;-)

      Vymazat
  17. to bolo krásne, Vivi. včera v televízii Forrest Gump, dnes na vintageblogu tento parádny článoček :) baví ma spomínať (aj na to, čo som nezažila)

    OdpovědětVymazat
  18. Doma máme taky pár desek, ale není, kde je přehrát :) .. Taky jsem byla lákaná na sbírku motýlů :D, ale to bylo víc ze srandy, než aby to člověk bral vážně ;)

    OdpovědětVymazat
  19. Super platne, musím aj ja prehrabať komoru, či tam nejaké nenájdem :)A denníček? Aké roztomilé, aj ja si svoj občas rada čítam a smejem sa :D a to teda dúfam, že blog nikdy písať neprestaneš !:)

    OdpovědětVymazat
  20. Desky sice žádné nevlastím, ale moc bych chtěla, doufám, že se k tomu brzy odhodlám :)

    OdpovědětVymazat
  21. Miluju jejich obaly :) A ten deníček je ták roztomilý :)

    OdpovědětVymazat
  22. Tenhle blog mě baví číst a nikdy ho číst nepřestanu. :-)
    Gramofon sice nemáme, ale nedávno jsem koupila LP Lonarda Cohena a ráda bych si ho přehrála... Desky z mládí mě teda moc nelákají. I když - takový Žentour nebo Tublatanka, to by šlo. Občas na tomhle ujedu na youtube. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, jen jestli! Možná jen někdy, viď?
      Všeho nechej a ať už tě vidím psát dopis Jéžiškovi! V pytli s dárky by měl tentokrát stoprocentně mít gramofon pro tebe, jinak to nevidím! ;-)

      Vymazat
  23. Krásné desky :)) Já je sice nesbírám, ale deníček jsem si poctivě psala taky a zpětně si ho pročítat...to je děsná sranda :D
    Měj se krásně, Vivi, a díky za milý článek :))
    saras-island.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  24. Tak tomu říkám barevné obaly na desky :) My máme doma taky pěknou sbírku, neb moji rodiče už míří oba k šedesátce. Táta byl velký rocker, tak tu máme všechny kapely z let šedesátých, dokonce i nějaký Hendrix nám tu trůní mám dojem... Mimochodem taky jsem si psala deníček cca od 9 let :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, to je fantazie! Hendrix by neměl chybět v žádný gramosbírce!
      Doufám, že jsi v psaní deníčku nikdy, ale opravdu nikdy nepřestala. ;-)

      Vymazat
  25. Vivinko, Tvé průlety časem jsou vždycky krásné. Opravdu doufám, že blog nikdy psát nepřestaneš. Opravdu nikdy...:-)

    OdpovědětVymazat
  26. Anonymní11:23

    Kouřící čibuk a levný víno 8-)) Jsem sice
    abstinent, ale dala bych si obojí, hlavně
    když to bude tady u tebe na blogu, Vivinko!!!
    Simča

    OdpovědětVymazat
  27. článok je supeer :)

    OdpovědětVymazat
  28. Vivi, ten deníček je super. Nevím, proč jsi mi připomněla Pipi Dlouhou punčochu! :)

    OdpovědětVymazat
  29. ahojkyy, v prvom rade Ti chcem poďakovať za milý koment u mňa, veľmi ma potešil! :))
    a aj ja Ťa musím follownúť pretože máš neskutočne krásny blog a aj s peknými myšlienkami :)) tu napríklad posledná veta v prvom odstavci..
    Sue http://kuceravasue.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj Viv,
    jsem ráda, že jsi deník vyměnila za bloggera, protože jinak bysme neměli to štěstí tě poznat a bavit se pravidelně nad tvými články.
    Pěkný den :o)

    OdpovědětVymazat
  31. Anonymní11:43

    kráááásný! odkuď máš prosím tě ty korálky s písmenky???

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koupila jsem je na Aukru za pár kaček a užije se s nima spousta švandy! Doporučuju ;-).

      Vymazat
  32. Milá vivi, opět jsem si zpříjemnila start nového pracovního týdne tvým hravým a vtipným článkem. :) Ta poslední fotka mě dostala, to je něco úžasného!
    A až pojedu do džungle, kde budou lvi, tak si vezmu s sebou desku swingu. :D

    OdpovědětVymazat
  33. heh, koukám, že už jako malá jsi věděla, co budeš v budoucnu dělat.. :D :)

    OdpovědětVymazat
  34. Hele, koukám na ni, koukám na něj! Tvoje brejlatá kočka + můj Miro Žbiro doma = slušelo by jim to spolu. Nedáme je dohromady? Že by "Sezonná láska" ... :o).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tvůj kuplířskej nápad se mi víc než zamlouvá a až se nám z toho "brejlatýho svazku" něco narodí, darujem ti bielý kvet...;-) Takže domluveno!

      Vymazat
  35. Moje milá Vivi,
    hned je den příjemnější, když si člověk přečte tvůj vtipně napsaný článek. :)
    Pravděpodobně se budu opakovat, ale poslední fotka nemá chybu, a věta "Možná jen někdy." Je prostě bezkonkurenční. :)

    OdpovědětVymazat
  36. To je úžasné...K narozeninám jsem dostala taky "vinatge" věci-Magazín Kina od roku 1965 do roku 1969/1970. Je to úžasný pocit mít tak něco krásně starého u sebe doma.).
    P.S.:Zrovna před třemi dny jsem se rozhodla psát deník. Uvidím, jak dlouhou mi vydrží...Díky za inspiraci větou:"Možná jen někdy".)!

    OdpovědětVymazat
  37. Vivi tak já mám doma vinylů více než dost, ale samé Queeny atd., takže těžká klasika anebo pořádný "rokec" :)) Akorát můj kocour mi je devastuje, nevím proč, ale nejradši si brousí drápky na Jaggerovi, chudák Mick, ten je úplně rozdrásaný :)))
    ~ The Diary Of Pie Rette ~

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak teď jen nevím, jestli se tvůj kocourek snaží dostat tak blízko k Jaggerovi z lásky nebo jestli už to nemůže poslouchat! Ale když už, tak snad je to ta první možnost..;-)

      Vymazat
  38. Ahoj, další zajímavý a upoutávající článek,moc mě to baví :-)a novinka... tak už něco málo mám na blogu jde o můj diář a život v celku co mě baví tak mrkni a neboj zvládnu i kritiku :-D

    http://diary-hayley-rosse.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  39. Hi Vivi! you always write the most adorable posts! your piece of diary is priceless!! so cute and with the name of the blog all around!!^^ Kisses dear and have a great week!:*

    OdpovědětVymazat
  40. cool photos, I like the style..

    http://steph-g.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  41. Jak vám mám poděkovat za tu spoustu roztomilých komentářů?! Nestíhám odpovědět na každý zvlášť, ale čtu je všechny důkladně, usmívám se nad nimi, mám z nich velkou radost a děkuju vám za ně! Jste zlatíčka!!!
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  42. Prosim, opravdu nikdy neprestavej, moc me bavis, mam pocit jako bych te znala uz leta a hrozne rada sem chodim ctu tve vtipne poznamky a koukam na vesele obrazky:)

    OdpovědětVymazat
  43. vyhrabať denníček z detských čias je teda niečo! tiež som minule na ten môj natrafila :DD bolo zaujímavé ho čítať :D

    OdpovědětVymazat
  44. Anonymní17:42

    Jupi, jupi! Vivi pri pondelku! Takhle si predstavuju krasny zacatek noveho tydne!
    Nikdy nikdy nikdy neprestavej, prosim! Skvely clanek!
    Muj muz ma obrovskou sbirku vinylek! A u nas driv nejvic frcel (mimo Hurvinka :)) Kaja Gott, Hana Hegerova, Matuska a Michal Prokop. :-)
    Ten denicek je tak roztomily! Ja zase hrozne rada psala pohledy, basnicky a vzkazy rodicum. Moje maminka ma uschovanych hodne mych "perel". Snad je nikdy nepouzije proti mne! :)
    Lucie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucinko,
      mám velkou, velikou radost, že se mi tě podařilo svým článkem potěšit až do dalekých koutů světa. Pondělní a čtvrteční články jsou tu u mě pravidlem.
      Myslím na tebe dneska díky rannímu e-mailu celý den!
      Šijou se mnou všichni čerti při představě "obrovské sbírky vinylek"! Páni, to je hotový poklad.
      Jasnačka... Kája, Hanka, Walda - to je základ státu, rozšafná klasika ;-)!
      U nás doma je to podobný - moje mamka má stohy mých vzkazů a obrázků a dopisů z tábora. Tak ať tvá maminka "perly" pečlivě opatruje. Zrajou jako víno ;-).

      Vymazat
    2. Anonymní21:58

      Dekuju moc, zlata Vivi!
      Takze pondeli se posunuje na 2. nejoblibenejsi den v tydnu (hned po ctvrtku)!

      Vymazat
  45. Jojo, na cukrovou vatu by mě asi nalákal kde kdo... :)

    OdpovědětVymazat
  46. Na sbírku vinylů bych se ukecat nechala :). I když vinyl je už vymírající druh :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kejty, doufám, že vinyly svou osvětou na blogu před vymřením zachráním ;-).

      Vymazat
  47. LucinkoVivinko !
    Nevím co je to čibuk , ale to nevadí k tomu abych se u tvého článku ze srdce neusmívala ! :)
    A moc ti děkuju že jsi splnila mé dávné přání , aby jsi nám zase ukázala jak jsi psávala jako malinká Vivinka ! :)
    Takové krásné písmo ! A ten deníček jsi nepodvedla ,protože jsi jen " přesedlala " na blogový deníček což je moc dobře protože ten můžeme číst i ostatní , deníček by jsme nemohli ... ! :) ;)

    Pusu v klusu ! :)


    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gabulko, čibuk, to je stylová turecká dýmka, nic pro Tebe ;-).
      Jsi zlatá, děkuju moc za tvou další milou návštěvu (a chválu) u mě. :-***

      Vymazat
    2. Aha ! :) Děkuju za vysvětlení ! :)

      Nemáš vůbec zač ! :)
      Dělám to z lásky ! :* :)

      Vymazat
  48. Congratulations for your blog.I'll follow you.
    X.O.X.O
    Jenn

    http://sweetdreamsjp.blogspot.com.es/

    OdpovědětVymazat
  49. skvělé jako vždy: )! http://katefashionstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  50. Viviiii to nema chybu, hlavne ta bodka na konci. krasne pobavila :) posielam vrucne objatie :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  51. Draha Vivi, mame toho tolik spolecneho az tomu neverim. Vinyl miluji!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už o našem osudově shodným vkusu vím dávno, drahoušku ;-).

      Vymazat
  52. Drahá Vivinko..
    Opět si rozesmála má očka těmi krásnými barvami a mou Duši si nesmírně potěšila svým deníkem:-)Paráda,funguje to,sny se plní a ty dětské obzvlášť..Určitě nikdy nepřestaň psát..
    Chyběla by si mi♥

    Měj krásné dny a hodně piš..
    Brigit

    OdpovědětVymazat
  53. uplne najzlatsie ako si sa zaprisahala ze nikdy neprestanes! a neprestan :) blogosfera bez teba = núúúúďooo :(
    A lvi milujou swing, ale takovi ti party lvi! ako ja :DD
    PS: mna na tu zbierku motylov este nikto nelakal, ale bojim sa, ze ja hrozne zvedava a take nieco este nevidela, a teda by som sa asi zlakat nechala :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Meli, jasnačka. Lvi milujou hlavně swingující tygřice s růžovou hřívou, to je známá věc ;-).
      Já vím, já vím, má milá, tebe by člověk zlákal na kostkovaný kanape pod jakoukoliv záminkou - brouci, elpíčka, motýlí křídla...bereš všechno :-)

      Vymazat
  54. úplne zbožňujem platne, praskot, šum, mierne preskočenie, započúvanie sa a zrazu rozčúlenie,že už je koniec platne, zbožňujem klásť ihlu na platňu a sledovať ako sa to točí a točí, taktiež som si písala denníky, ešte si pamätám ako na jednom boli kone a polamala som zámok, alebo ďalší s hello kitty :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Četla jsem tvůj komentář asi třikrát - krásně napsaný, tak jak to mám ráda ;-).

      Vymazat
  55. Milá Vivi! Je pravda, že v blogger svete som ešte nováčik a veľa nepozretých blogov mám ešte pred sebou, s istotou môžem povedať, že aspoň zatiaľ máš ten najlepší blog, ktorý som videla a čítala. Určite sa sem rada zas vrátim! Pekný deň :)

    Ak by si mala záujem a chuť, niečo z môjho života: http://peaceragazza.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z toho mám velikánskou radost, děkuju :-**

      Vymazat
  56. Vivi, u Vašich příspěvků se vždycky pobavím, super blog :-)) Hezký den Jana

    OdpovědětVymazat
  57. Anonymní19:18

    Ahoj Vivysku,

    moooc krasny vobaly na desky! sak ja taky vybiram podle vobalu, a kdyz pak jeste hezky hrajou, to je zuzo, vid? :)

    Denicek je boziiiiiiiiiii, hlavne nikdy, opravdu nikdy neprestavej psat, jo? Slibujes?

    Mam te mooooc rada, ty moje!

    Tva Myska

    OdpovědětVymazat
  58. Hi! Thanks for your comment! What a cute blog. What about follow each other? I follow you right now! xoxo

    OdpovědětVymazat
  59. Vivinko, tenhle prispevek je proste nej nej nej!!!
    Uz ho ctu asi po pate a nemuzu se porad vynadivat na ty krasne obaly desek a na ten tvuj denicek....nostalgie a humor, ktery zahreje u srdce.
    Ja tvuj blog proste miluju a sledovat ho neprestanu nikdy, proste vubec nidky!!!

    CHIC SICILY

    OdpovědětVymazat
  60. Krásný blog :) http://colorwardrobe.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  61. Very nice photos and really beautiful blog! :) Lovely inspirations, Vivi! :) A big kiss and goodnight! :)

    OdpovědětVymazat
  62. Great photos!! I love love vintage :D You got a new follower girly!

    Follow back?

    http://xxxloveisbeautyxxx.blogspot.ie/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sorry this is my blog: http://indefinitestyle.blogspot.com/

      Vymazat
  63. Vivi, doufám, že to někdy bude velmi málo!:-) A můj švagr te'd taky lákal ženy na sbírku motýlů, pořídil si ji totiž opravdu do ložnice!:-) Musím uznat, že je to velmi dekorativní a tu pravou už naštěstí našel;-). Krásný vinylový den!

    OdpovědětVymazat
  64. Ta poslední fotka, ten deníček je hrozně prímovej =) Opravdu, moc hezký a roztomilý. Já si kdysi deníček taky psala,ale vydržela jsem u toho jen chvilku. A bůh ví kam se poděly, asi se bud spálily nebo leží někde na skládce, kdo ví. Ted je můj deníček tak trochu blog =) A taky je vtipné si číst třeba článek, co jsem psala touhle dobou loni =D

    OdpovědětVymazat
  65. já strašně miluju se hrabat v těch starejch deskách :D
    a tvůj deníček je roztomilej :D a hlavně si nedělala chyby, což já v těch letech dělala chyby jak prase :D:D

    OdpovědětVymazat
  66. Skvělé fotky a skvěle napsané ))

    OdpovědětVymazat
  67. Moc vám děkuju za komentáře. Mám z nich velikou radost :-**

    OdpovědětVymazat
  68. Anonymní11:54

    Vivi ty jsi úplně nejlepší, číst tvé příspěvky je neskutečná radost ! :))

    A sbirku LPíček mám doma taky, bohužel ale nemají tak krásné obaly jako ty tvoje.. zato hrají největší hitovky os Hanky Zagorové a Pavla Nováka ! :)))

    Michell

    OdpovědětVymazat
  69. Hi dear, thanks for stopping by my site, these vintage images are so sweet!

    OdpovědětVymazat
  70. Vivi, to je nejvíc nejvtipnější deníčkový odstavec na světě!!! :-DDDD

    OdpovědětVymazat
  71. Vivi, tak ta poslední fotka je nejdokonalejší a nejvíc nejlepší a hrozně roztomilá :)

    OdpovědětVymazat
  72. No tak ten závěr je úžasný! Nikdy blog nepřestaň Vivi psát! :). I já měla spoustu deníčků a psala do nich podobná prohlášení ;)

    OdpovědětVymazat
  73. tak toto mi vycarovalo usmev na tvari, diky za zprijemneni meho dne <3

    OdpovědětVymazat
  74. Ahoj Vivi, náhodou jsem narazila na tvůj blog. Hrozně se mi líbí, s jakým nadšením píšeš. Určitě nepřestávej psát. :)

    OdpovědětVymazat
  75. Mockrát děkuju za komentáře a pusu v klusu posílám všem! :-***

    OdpovědětVymazat
  76. Poslední fotka mě opravdu pobavila :) je rozkošné, jak přemýšlí malé děti. Ta naivita a představa dokonalého světa, že všechno je skvělé, úžasné a kouzelné. Je škoda, že z toho jednoho dne vyroste každé dítě, brala bych ty roky zpět :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím, že z toho každý dítě nevyroste - jsem toho zářným důkazem ;-).

      Vymazat
  77. Hi Vivi!
    I love the vintage pics and I like your blog so much :) I'm following you back!

    xoxo

    http://breakfastinthefrontrow.blogspot.com.es/

    OdpovědětVymazat
  78. Jo <3 Vivi, French dinner at home byla skvělá volba k psaní dopisů ;) děkuji :* Safienka

    OdpovědětVymazat