12.9.13

5 věcí, které mě dělají šťastnou (v září)

1. vintage asijský talíř se zajíčkem a "trocha toho Chanelu" - je prima se občas rozmazlit a odměnit (za šikovnost) něčím, co si člověk nekupuje každý den. Starý talířek z Etsy.com, kožená mašlička do vlasů a tmavě růžová rtěnka Chanel - to jsou mé zářijové odměny (ovšem nutno podotknout, že září ještě zdaleka nekončí, což je špatná zpráva pro mou peněženku, ale dobrá zpráva pro mě).

2. Stříbrný přívěsek na klíče LOVE - koupila jsem si ho před pár dny na nádraží v Praze, těsně předtím, než jsem po náročném dni odjížděla domů. Připomněl mi přívěsek, který měla na klíčích Carrie ve filmu Sex ve městě 1 (dala jí ho její asistentka, "aby Carrie našla lásku"). Já už svou lásku dávno mám, ale není od věci si to často (třeba i přívěskem na klíče) připomínat a tvářit se přitom přihlouple a šťastně.

3. Být doma a užívat si to - to je přesně to, co mě příliš neláká v létě. V horkých měsících chci být venku, sbírat zážitky, prožívat dobrodružství, někde se chladit a chodit na točenou zmrzlinu, ale v září už na mě pomalu, zlehka sedá touha uvelebit se doma na měkkém koberci, pustit si pár oblíbených vinylů, nazout si papuče (víte, ty tyrkysové s růžovými bambulemi), číst si a popíjet přitom zázvorový čaj. Jsem na konci léta úplně jiný člověk (vybouřený a na nějaký čas docela klidný), než na jeho začátku, ale moc mě tyhle změny baví.

4. Náš pejsek Tomík má nového kamaráda. Je stejně velký, veselý a...fiktivní. Jmenuje se pan Pantoflíček a tráví spolu teď spoustu času. Nakreslila jsem ho našemu ňafuprdkovi Tomovi, aby měl radost, a aby si dělali společnost. Vždyť přece nikdo nechce jít po té dlouhé cestě sám.

5. Barevné ponožky H&M Divided (černé s tygrem, fialové s kočkou a růžové s mopsíkem). Veselé ponožky ke mně zkrátka patří, nikdy jim v obchodě neodolám. Dřív jsem se hodně extravagantně oblékala, ale postupem času jsem (téměř) všechno své výstřední módní smýšlení nasměrovala ke svým chodidlům. Mám jen několikery háčkované jednobarevné ponožky a jinak mám šuplíky nacpané těmi nejlegračnějšími a barevně rozvášněnými ponožkami. Když vám zazvoním u dveří, budu mít na sobě možná nudné černé šaty, ale nechte mě se zout...myslím, že budete překvapení! ;-) 

Tak, to byl zářijový výběr "5 věcí, které mě dělají šťastnou". Doufám, že jsem vás třeba inspirovala k tomu se odměnit (ó ano, za šikovnost přece) ;-), potěšit sebe nebo někoho, koho máte rádi, začít se těšit na dobu, kdy budeme víc času trávit doma a zkrátka si vychutnávat zářijové dny, které bývají hezčí, než by se na první pohled mohlo zdát. A ještě vám chci říct - moc mě to tu s vámi baví a jedna z důležitých věcí, která mě dělá šťastnou (v dubnu, v červnu, v září - prostě kdykoliv) je, že tady mám tak úžasné čtenáře (moc děkuju za vaše komentáře, e-maily i dopisy). ♥
Vivi podpis

64 komentářů:

  1. Jéé Tomík má krásného kamaráda, škoda jen, že je fiktivní. S těma odměnama máš pravdu. Zasloužím si něco moc fajn, za to jak jsem šikovná :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Claire, já jsem ráda, že je jen fiktivní, dva takové čerty bych už doma mít nemohla. ;-) No jasně, jsi nejšikovnější - chce to rtěnku Chanel! ;-)

      Vzkaz pro všechny: děkuju vám za nádherné a moc milé komentáře - potěšily všechny do jednoho. ♥

      Vymazat
  2. Naprosto mě dostal název pro Tomíka - ňafuprdka. To nemá chybu. :)
    Talířek je nádherný a v tmavě růžové rtěnce musíš vypadat uršo skvěle.
    Jinak hned bych si sedla k tobě na chlupatý koberec, vzala svoje papuče s kočkou a poslouchala vinyly. :) Prozatím si ale sednu do křesla, pustím si Frankieho a u toho budu třídit fotky z dovolené.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Verunko, Frankie, křeslo a fotky z dovolené, to všechno zní tak, že se asi zvednu ze svého chlupatého koberce a půjdu za tebou. ;-)

      Vymazat
  3. Také zrovna popíjím zázvorový čaj. Ten můžu a na veselé ponožky mám veselou příhodu. S mým mužem jsem se poznala před skoro dvaceti lety v jazykovce a měl na sobě oblek a vyčuhovali mu černé ponožky s obrázkem dvou "dovádějících" prasátek. To mne dostalo! Postupem času jsem zjistila, že vůbec netušil, co má na nohou za obrázek, protože se většinou oblékal po tmě a ponožky dostal jako dárek. To vůbec nevadí, i tak je s ním velká legrace. Dodnes na to ráda vzpomínám. Jsme šťastní jako ty čuníci :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Marti, moc jsi mě svou seznamovací příhodou pobavila. A protože si myslím, že nic není náhoda, věřím tomu, že i když si tehdy tvůj muž oblíkal ponožky po tmě, určitě mu vedl při šátrání v ponožkovém šuplíku ruku Osud - jak jinak by to celé mohlo dopadnout tak šťastně čuníkovsky? ;-)

      Vymazat
  4. Ahoj, Vivi! Asi se začnu ztotožňovat s náhledem na podzim, který vůbec nemusí být ošklivý, anóbrž děsně prima, v té správné společnosti, u správné desky či filmu, s ňafuprdkou po ruce :-) Začnu dělat seznam filmů, které je potřeba vidět, songů, které je potřeba slyšet, a psích kousků, které je dobré se přes podzim naučit (tedy pes naučit, já ne, pac už zvládám :-)))
    Měj hezký den! L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Luci, to se ví, podzim nemusí být sychravý a šedý, anóbrž děsně prima a anžto senzační ;-). Ty mi tak rozumíš! ;-) ♥

      Vymazat
  5. na roztomilých ponožkách taky ujíždím :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Anonymní9:18

    Ahoj Vivi, ten vintage talířek je neodolatelný! Tvému chlupatému koberci moc sluší :-) Prosím tě, ta knížka "Každý den je výjimečný" je knížka citátů nebo... co je v ní? :-) Krásný a útulný den přeje Niki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní22:30

      Vivinko az budes na internetu, odpovez prosim na muj email (psala jsem dnes odpoledne)!
      A me take zajima, co je to za knizku a kde se da sehnat? :o) Rozhodne ma velmi zajimavy a pravdivy nazev. :o)
      Krasne dny tobe i tvym ctenarum preje Eva

      Vymazat
    2. Milá Niki a Evo, děkuju vám ;-). Knížka Každý den je výjimečný je o tom, jak si prostřít stůl milým a netradičním způsobem a jak vlastně každý den v týdnu může být neobyčejný díky úplně malým drobnostem. Tady najdete víc informací:
      http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/30233989/

      Vymazat
  7. joo, tak ten přívěsek mi hned evokoval sex ve městě.)
    moc hezký!

    OdpovědětVymazat
  8. Opět hezké věcičky Vivi. Na barevných a obrázkových ponožkách si taky ujíždím už děsně dlouho a ty tvoje zvířátkové jsou moc pěkné. PS: Nechceš někdy pofotit tvoje rtěnky? Nejlíp na puse nebo aspoň něják. Hrozně ráda si prohlížím barvy rtěnek a všech možných mazátek na pusu, je to další z věcí na kterých si ujíždím, a mohla by to být fajn inspirace nejen pro mě! Vím že nejsi klasická kosmetická blogerka ale ty bys to určitě vymyslela něják originálně,tomu věřím;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Radko, děkuju za tip na další článek. Mám takový tlustý sešit a do něj si píšu náměty na články od svých čtenářů. Napsala jsem si tam i ten tvůj. Taky mám pro různá pusopatlátka a rtěnky slabost, takže moc ráda takový post někdy udělám. Brzy se snad konečně dostanu i k tomu, abych vás všechny pozvala do své koupelny, tak si všechny mé holčičí poklady prohlídneme pořádně zblízka ;-).♥

      Vymazat
  9. S trojkou 100% suhasim, mam to uplne rovnako a Chanel ruz, ooch! <3

    OdpovědětVymazat
  10. Mám to úplně stejně - v létě jsem pořád venku, ale jakmile se ochladí, mám ráda domací teplo, pohodu, zázvorový čaj a teplé ponožky. Letos to na mě přišlo ještě dřív, než předchozí roky. "Trochou toho Chanelu" bych taky rozhodně nepohrdla a barevné ponožky mám moc ráda. Zrovna včera jsem si všimla, že je mají v Gatu jen za 29 Kč. Už jsem ale pospíchala, tak tam pro nějaké zaběhnu jindy. Nosit barevné ponožky má také jednu velkou praktickou výhodu, většinou je totiž každá úplně jiná a dobře se potom skládají do páru. To ty přítelovo černé a bílé, to ji jiná liga. Než rozluštím která bílá patří ke které bílé, zabere mi to minimálně o polovinu času víc, než ty moje.:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Adele, tak do Gatu se rozhodně zajdu mrknout. Děkuju za tip (a ne abys tam všechny veselé ponožky vykoupila; nech aspoň desatery pro mě) ;-).
      Máš pravdu, naše nepřehlédnutelné ponožky nám usnadňují práci i při praní a skládání. Ovšem já teď přišla na novou fintu - kupuju mému muži ponožky s proužky (zatím je nechce nosit, ale to chce čas...) ;-).

      Vymazat
    2. Viv, tam jich mají tolik, že by to nevykoupilo ani několik Adél.:-D Tak budu držet palce, abys nakonec ponožky s proužky nekupovala zbytečně.;-)

      Vymazat
  11. Ahoj Vivi! :-)
    A víš co? I mě to tu s vámi nesmírně moc baví! ;-) Miluji tvé psaní a tvé překrásné a hravé fotky. A také vím, že ti píši skoro pokaždé, ale já si prostě nemohu pomoc - miluji vintageblog!!!! :-)

    :-DDDDD Musím se smát, protože slovo ňafuprdka čtu poprvé a hned mi vyloudilo úsměv (co úsměv- vyloženou radost) na tváři! :-DDD Naprosto překrásně jsi toho svého ňafuprdku vyfotila a pan Pantoflíček je určitě skvělý kamarád, který Tomíčka nikdy nezradí. ;-)

    Já jsem se nedávno dočetla, že kočky trpí schizofrenií - tudíž můj Kenny je rozpolcená osobnost, tak má hned několik kamarádů. No tak proč by nemohl mít Tomíček Pantoflíčka, že jo? :-)

    A Vivi - tvé pantoflíčky s bambulkami jsou neodolatelné!!!!!!! :-) Tudíž dobrá, když u nás zazvoní nějaká tuze příjemná osůbka, tak jí hned přiměji, aby se zula a budu koukat, zda na mne z bot vyskočí tygr, nebo mopsík, či kočička. ;-) A když ano, budu vědět, že jsi to ty a rychle dám vařit kafíčko, abych tě mohla s láskou pohostit. :-)

    Vivi, měj se nádherně a buď tu s námi ještě hroooooooooooozně dlouho šťastná. Protože já tvé psaní zbožňuji - je to obrovské pohlazení a je tu tak krásně vesele a barevně - to mám moc ráda. :-)

    Krásný den ti Vivi přeji. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsi velký poklad, Šárko! ♥ Jen si nepomáhej, já mám vždycky velikánskou radost, když tu od Tebe vidím komentářový dopis. ;-)
      Tak to kafčo rozhodně neodmítnu a pokud tu budu mít pořád tak úžasné a fantastické komentářové reakce, budu tu ještě hrooooooooooooozně dlouho šťastná. Moc Ti děkuju.

      Vymazat
  12. Ahoj Viv, skvělé ponožky, děkuji za doporučení, jelikož hned zítra si je půjdu koupit:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V tom případě dneska už bys je podle mých propočtů měla mít na nožce. Tak ať tě těší každý den ;-).

      Vymazat
  13. Zdravím Vivi,
    skvělý článek jako obvykle a od začátku do konce jsem se musela jen usmívat, a tak to mám u každého tvého článku. Za to ti patří velké díky. Děkuji, že jsi!

    Ty pafotle s těmi bambulkami jsou boží, ale u mě doma by neobstály, protože by se na ně vrhl buď kocour nebo fretka, možná oba. No a ty ponožky...já nemám slov, jak jsou nádherné. Opět krásná inspirace.
    Podzim pro mě vždy byl hodně depresivní, ale od té doby, co jsem narazila na Vintage Blog a tebe, Vivi, tak se snažím dívat na svět optimisticky a dělám si často radosti, které jsem dříve vůbec nevnímala. Každý den je krásný, pokud se na něho správně podívám. :-)

    Zrovna jsem přes sebe vzala brevnou deku, uvařila si ovolný čaj a koukám se z okna, jak se krásně barví listí na stromech. Podzim už není chmurný, ale barevný.

    Děkuji ti Vivi, že jsi!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdeni, takové řádky jsou jako vlití energického elixíru do žil. Jsem tak šťastná, že jsem svým blogem způsobila, že se teď díváš na svět radostněji a optimisticky. Jsi živým důkazem toho, že tohle místo má smysl, že není jen o ukazování hezkých věciček, ale že kdo chce, může si tu najít inspiraci pro to víc si užívat života a radovat se z maličkostí - a to je můj cíl, to je to, proč tu jsem a proč s takovou vervou bloguju. ;-) Ono totiž čekat, že se stane něco velkého a převratného a pořád si říkat "až jednou"...to bysme se taky nemuseli dočkat. Žít se musí TEĎ a ne "až jednou". Jsi zlatá, mám velkou radost, že jsi mi napsala.

      Vymazat
    2. Anonymní20:46

      Ahojky vivi,mám to úplně stejně jako Zdenka. Patří ti za to velký dík!

      Vymazat
  14. Zrovna nedávno jsem si chtěla koupit nové ponožky... držela jsem v ruce jakousi nudu (paní prodavačka tvrdila, že je to oblíbená klasika... asi měla nakázáno prodat, prodat, prodat) a pak ji zase vrátila zpátky. V HM jsem byla kupovat věci pro malou, ale těchto ponožek jsem si nevšimla! Taková škoda! Občas mám tendence brát si každou ponožku jinou, ale zatím jsem nesebrala tu odvahu... jen asi jednou zcela náhodou. Děti, které jsem učila, si všimly a podivovaly. Že už i malé děti mají pocit, že je to něco podivného :-) To spíš my bychom se měli učit od nich, než oni od nás. Některé věci určitě :-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oblíbená klasika, zajímavý vzor, hezký materiál - to všechno mi zní jako řeči z 80. let; takovou prodavačku je lepší přivázat ve skladu k židli a pustit jí Toma a Jerryho (a mezitím si koupit podle své intuice a svého srdce nějaké prďácké a srandovní ponožky) ;-). Malé děti jsou až příliš odrazem svých rodičů...trošku škoda. ;-)

      Vymazat
  15. jejda tie ponozticky s mopsikom su super :) inak uz dva tyzdne chodim po obchodoch a surfujem na nete a vyberam ten spravny odtien chanel ruzu. zatial sa neviem rozhodnut, tak som si dala inspiracnu fotku aspon na plochu telefonu :D

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Domi, já chodila po obchodech měsíc, než jsem sehnala ten správný odstín. Máš tedy ještě dva týdny čas...vybereš tu nej, to se vsadím ;-).

      Vymazat
  16. Vivinka, hned ta prva fotka ma dostala- ten super-zlatunky tanier a k tomu rtenka Chanel...:) ty presne vies, po com tvojim citatelkam srdce pisti.. ;)
    A este by som velmi velmi chcela vediet, ako ti v hlavicke skrsne napad vymysliet Tomikovi kamarata, lebo to je proste TOP! :DD Len som na nich, na tej cesticke neveriacky pozerala....
    Vesele ponozticky to je waw napad :))
    Maj sa krasne ..a veselo si brmbolcuj s tymi rozkosnymi papuckami vo vasom milom domceku :) :*
    t.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Tinuško, mám velkou radost, že Tvoje srdce u mého článku zapískalo - to je radost, to je čest. ;-)
      Ach jéje, kdybys jen viděla, co mě se v hlavě rojí za nápady! Ten s Tomíčkovým kamarádem je ten nejnudnější, ale ty ostatní se zase nedají obvykle zrealizovat, ale nechci se nechávat svazovat realitou (to bych daleko nedošla). ;-)
      Ano ano, budu brmbolcovat, ať už to slovo znamená cokoliv. :-D ♥

      Vymazat
  17. Tomík je miloušek !

    OdpovědětVymazat
  18. Dear Vivi, actually your posts everytime make me happy, you are the sweetest:) Your puppy is so cute, wanna hug him!:) How lovely are the socks, need a pair as these!:) Kisses and hugs my friend♥

    OdpovědětVymazat
  19. Anonymní19:06

    Drahá Vivi, dělají tě štastnou samé krásné věci a chvíle. Pro ponožky jsem si po přečtení tvého článku uháněla a máááám je! :) Všechno je tu vždycky miloučké a nemáš ty děkovat nám, ale my tobě!
    Míša

    OdpovědětVymazat
  20. Anonymní19:49

    Vivinko, ty ponožky tááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááákhle nutně počebuju O:)

    Krásný večer,El

    OdpovědětVymazat
  21. Vivi, ty jsi prostě nejšťastnější člověk (samozřejmě také díky nám čtenářům, to se ví!) Tolik radostí pohromadě! Ve skutečnosti je to jen přístupem, viď, to víme všichni. Ať nám dělají radost zvířecí ponožky, svítící sluníčko (nebo podzimní déšť) nebo nová rtěnka. Je třeba si každý den něco pěkného najít, i kdyby se nic jiného nedařilo. A já si dnes mimo jiné radosti (jako třeba pohled na ráno rozespalou želvounku Boženku) našla tvůj dnešní článek :) Děkuji

    Další zmínka o mé oblíbené Carrie, ty mi děláš radost!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je tak milé! Ano ano, jsem nejšťastnější - jak by to mohlo být jinak, když tu mám Tebe a další zlaté čtenáříky?! ;-) Děkuju moc ♥.
      PS: jo a až mi ve své kavárničce uděláš první kapučíno, můžeme se klidně bavit první půl hodinu jen o Carrie - to já ráda. ;-)

      Vymazat
  22. Tak som tu s tou ponukou citrónového oleja a farebnej osušky za Chanelku!:D;-)
    Chichi, Vivinko najsuprovejšia, ja sa nikdy neprestanem smiať na Tomíkovi:D. Prepáč, ale to sa fakt nedá, on je proste dokonalý ňafuprdko!:D A tie srdiečka medzi nimi, aaach!♥+♥
    A čo, čo ti mám povedať na tie farebné ponožtičky? Som do nich! A do teba, ale to už asi vieš;-) :-** Všetko je tu také krásne a mäkké ako tie ružové bambulky na najkrajších papučkách na svete... LOVE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dandíčku, neříkej dvakrát - já to fakt ráda vyměním ;-).
      A kdo chce, může Tomíka před Vánoci vidět naživo....hmm...;-)).
      Ó, však starý pánko Ježiško už chystá niečo farebné ponožtičkové pre takú jednu zlatú slečnu, čo si léta na ptáčikovi modrém...♥

      Vymazat
  23. Anonymní17:42

    Vivi, ty jsi žůžová! I love you. L.

    OdpovědětVymazat
  24. Vivi ten názov pre Tomíka ňafuprdko ma dostal, milé ale nasmiala som sa:) Ja rada obdarúvam blízkych ale hlavne seba niečím pekným, napríklad aj super rúžom :)

    OdpovědětVymazat
  25. Rtěnku Chanel ti závidím, taky bych jednu chtěla:-)

    můj blog: http://havlikovakarolina.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  26. Jů, ty ponožky mě obzvlášť pobavily. Vždy, když člověk sklopí hlavu, uvidí tak něco veselého. :))

    OdpovědětVymazat
  27. Ten přívěsek na klíče je hrozně krásný.

    OdpovědětVymazat
  28. Taky se letošní září (mnebo alespoň podzim) chci odměnit Chanelkou. Takovou vínoou, z podzimní kolekce...jen se obávám, že v ČR nebude k sehnání. Tygříka jsem si pořídila na svetru,chtěla jsem v sobě probudit alespoň trochu té dravé šelmy, abych se nabudila ke školním výkonům. Bohužel mi jaksi nedošlo, že šelmy obvykle když neloví, tak spí. Takže jsem ještě pasivnější.

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj, zrovna jsme našly tvůj blog a úplně ho milujeme!Jsme tvými novými čtenářkami, tak doufáme, že nám můžeš oplatit follow. Hrozně se nám líbí tenhle článek. :) Ano, mít lásku na klíčích je potřeba, aby si na ni člověk ani na chvilku nezapomněl, protože All you need is Love. :)
    Krásnou neděli!
    XX
    -Audrey and Pearl
    http://audreyandpearl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  30. Moc vám všem děkuju za úžasně milé komentáře. ♥

    OdpovědětVymazat
  31. být doma a užívat si to je to nejlepší co může být! ♥
    jinak recenzi k voňavce od Versace - Bright Crystal už jsem psala zde - recenze už je tady ;) - http://theczechdoll.blogspot.cz/2013/08/versace-bright-crystal_28.html

    OdpovědětVymazat
  32. Veľmi milý článok, treba sa tešiť aj z maličkostí ako je imaginárny psí priateľ. :)
    Rozkošné

    OdpovědětVymazat
  33. Jéé to jsou nádherné věci Vivi :) a ten přívěsek Love ♥ v listopadu jedu s přítelem do Prahy, třeba na něj taky narazím, je úžasný :))))

    OdpovědětVymazat
  34. Vtipné, barevné ponožky nosím ráda :) občas si získají i pozornost druhých :D

    OdpovědětVymazat
  35. Moc se mi líbí tvůj blog a tvé texty!

    http://latereza.blogspot.cz/ *

    OdpovědětVymazat
  36. Mockrát vám všem děkuju, holky zlatý. ;-) ♥♥♥

    OdpovědětVymazat
  37. Vivinko nějak jsem ve shonu minula tento článek ale dnes mi udělal fakt radost, jak to umíš jen Ty....trocha Chanelu by mě taky potěšila, to se Ti nedivím :-), přívěsek od Carrie moc dobře znám a připomenul mi, že jsem už chvilku Carrie zanedbávala taky, nakreslený společník pejskovi, to prostě nemá chybu!!! I já začínám byt papučoidní k podzimku a teda ponožky jsou fakt boží!!! Díky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mám velkou radost, milá eM. Děkuju - za tvé milé komentáře, za tvé věrné návštěvy i za to, že se ti všechno líbí. ;-)

      Vymazat
  38. Vivi zase krásný a moc příjemný článek jako vždy :)

    A nominovala jsem Tě na Veratile Blogger Award.. Nevím jestli už jsi tenhle článek někdy psala nebo ne, ale doufám že Tě alespoň nominace potěší :)
    http://www.fashionpicnicblog.blogspot.cz/2013/09/versatile-blogger-award.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Nicco, děkuju za krásnou nominaci. Sice se podobných "tagů" neúčastním, ale to nic nemění na tom, že jsi mě moc potěšila. Děkuju, vážím si toho, jsi zlatá.♥

      Vymazat
  39. Anonymní20:45

    :-) "Pan Pantoflíček" bol imaginárny klokan v mojom milovanom filme Čokoláda. Mal " chorou nožku" ale tá sa mu našťastie do konca filmu uzdravila. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tomíčkův imaginární přítel Pan Panfolíček se jmenuje po imaginárním klokanovi z Čokolády - je to totiž taky můj milovaný film. ;-) Juliette Binoche a Johnny Depp, to je zkrátka sázka na jistotu.

      Vymazat