30.9.13

Můj kufr letí pryč. A co je v něm?

Můj kufr letí za chvíli do Paříže a mě bere s sebou. V aktuálním hektickém čase nepotřebuju nic víc, než se konečně zastavit, popíjet malá kafíčka na Montmartru, prohlédnout si všechny poklady na jednom z největších trhů St. Ouen, ráno se rozcvičovat svižnou půlhodinovou procházkou od bytu až k "Naší paní" - Notre Damu a vychutnávat si podzimní Paříž, protože na podzim je podle mě nejkrásnější. Tak teď momentálně balím a snažím se prosbami i psíma očima (marně) přemluvit svůj kufr, aby se maličko, aspoň trošku nafouknul...

Zleva: růžové saténové ramínko, kufr s nálepkami, průvodci Paříží, saténové košilky, tělové mléko Annick Goutal Un Matin d'Orage, oblečení, retro brýle a štětec Coastal Scents Pink Kabuki.
Občas ještě vytáhnu na světlo světa můj starý foťák. Tentokrát se pokusil zvěčnit přípravy na cestu do Parisu, a i když mu to moc dobře neostří, jsem pořád ještě ráda, že ho mám (a přibalila jsem ho).

 Zleva: šifónové vintage šaty se třpytivou aplikací v barvě borůvek, stříbrná hvězda (ozdoba na stromeček - už s tím pomalu začínám blbnout), krajkové malé černé a koktejlky s kamínky.

Vždycky si s sebou beru několikery společenské šaty. Pokaždé je užiju, i když to třeba dopředu vůbec neplánuju. Krajkové šaty na všechny možné způsoby hrají prim, ale tentokrát jsem si přibalila i něco výraznějšího.

Zleva na fotce: tělové mléko Fleurs de Bach, tvářenka v tyčince v červeném obalu s puntíky, vanilkový tělový olej, mini krém, retro zrcátko, pleťová mlha "Bunny" od Tony Moly, balzám na rty Rosebud Salve (Minted Rose), dětský jablečný antibakteriální krém na ruce Dulgon, olejíček Tiaré, čistící pleťový krém Dr. Hauschka, pěna Urban Decay, třešňový "zázračný kelímek" Oriflame, víceúčelový pudr na tělo a vlasy od Dr. Hauschka, kosmetický kufřík Elizabeth Arden a tvářenka Hervana od Benefitu.
*
To je jen pár věcí z mojí kosmetické taštičky. Vypadá to, že si beru snad všechno, co mám v koupelnových poličkách, ale kdo mě zná, ten ví, že tohle je jen zlomek. ;-)

 Zleva: dopisní karta Moleskine, brož "Karkulka", pruhované tužky Green Gate, francouzská letecká washi páska a diář Malý princ Moleskine.

Ať už cestuju kamkoliv, beru si s berou vždycky dopisní kartu Moleskine (tahle je v námořnicky modré barvě a hodí se k mému diáři). Karta Moleskine vypadá jako dopisní obálka, uvnitř je 8 stránek a praktická kapsička. Jak postupně zdolávám místa, města, výstavy, kavárny, věže a obchody, prázdné stránky se zaplňují mými poznámkami, vstupenkami, nálepkami, účtenkami nebo hezkými obaly od malých čokolád - to všechno mi dokáže atmosféru dovolené přesně připomenout i po létech snad ještě víc, než fotky v albumech.


Před pár týdny ode mě dostal můj muž ráno k snídani nečekaný dárek. Koupila jsem mu na Aukru dva Cestovní průvodce Paříží a okolím, protože bez nich bychom nemohli nikam jet; na první straně se totiž píše: "Nepouštějte se na cesty, pokud jste si nezakoupili Uhrovy cestovní průvodce po cizině". Takže teď, když už je máme, můžeme konečně vyrazit.


Mám na podzim ráda tělové mléko Un Matin d'Orage od Annick Goutal (na fotce vpravo), které voní jako svěží ráno po bouřce. Líbí se mi, když přesně tak voní "můj podzim" (trošku dobrodružně, trošku tajemně, trošku bouřlivě a trošku něžně).


Zabalila jsem do kufru ještě plno dalších věcí a dokonce je všechny vyfotila, ale v rámci "publikování rozumného množství fotografií k jednomu článku" jsem jich nakonec plno vyřadila. Tuhle jsem ale nechala, protože je na ní pár věcí, mezi kterými jsou veledůležitosti i nějaké zbytečnosti, které si beru na cesty moc ráda. Pruhovaná taška na obuv od Lisbeth Dahl, malá cestovní kafíčka Starbucks, vlhčené intimní kapesníky Lactacyd Femina (moc šikovná věc, aby měl člověk na cestách permanentní pocit čistoty), barevná krabička se šperky, časopis Vogue, na který už se dlouho chystám a pořád nebyl čas si ho pročíst, cestovní lékarnička a do letadla knížka od mého oblíbence (Woody Allen - Vedlejší příznaky).
Tak já frčím, budu na vás často vzpomínat a ve středu se zase přihlásím. Au revoir.

Vivi podpis

88 komentářů:

  1. Vivi, užij si to!!!! L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci a vy všichni ostatní, moji milí čtenáři. Moc děkuju za vaše přání a komentáře. Jste zlatí. A vůbec - myslíte, že by mě to v té Tramtárii bavilo bez vás? Kdepak - jste v Parisu se mnou, minimálně díky tomu, že tu na vás pořád myslím ;-).

      Vymazat
  2. Šťastnou cestu a nádherný pobyt přeju!

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní8:47

    Jů vivi to jsou zas úžasné poklady. Tvůj kufr jsem tu už párkrát obdivovala a obdivuju ho zas. Jedu za pár týdnů také na opožděnou dovolenou, tak se nechávám isnpirovat.
    Cestovní Uhrovo průvodce mě pobavil, je super a dost si věří. :)) A díky za tip na Francouzský týden v Lidlu, ve středu tam jezdíme nakupovat tak přihodím nějakou francouzskou laskominu :).
    Míša

    OdpovědětVymazat
  4. Krasne veci Vivi, uzi si to tam. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Umenie balenia máš dokonalé zmáknuté, ale niečo ti v tom kufri predsa len chýba, nezabudla si ma zabaliť? ;) Júúúj hneď by som išla na malý výletík do Parisu :)) Prajem krásny zážitok.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musela by sis vlézt jedině na záda, kufr už je úplně plný. Ale dámskou společnost při cestování vítám, tak jedeeem! ;-)

      Vymazat
  6. Vivi vezmi mne sebou! Kufr mám velký,můžeš si do něj něco dát :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasnačka, milovnici "krásného toulání" přece nemůžu nechat doma. ;-)

      Vymazat
  7. Krásný válet Vivi, užij si to, nasbírej co nejvíc těch malých pokladů do kapsičky a nezapomeň se nám vrátit! :)))

    OdpovědětVymazat
  8. Anonymní9:33

    Hned bych jela s tebou, ale aspoň využiju ten Francouzský týden v Lídlu. :)) S.
    p.s. máš super čtivo na cesty, tu knížku od Woodyho mám a je boží.

    OdpovědětVymazat
  9. Paříž Ti moc závidím, samozřejmě v dobrém :-). Báječně si to užij a těsím se na zážitky!

    OdpovědětVymazat
  10. Šťastnou cestu Vivi a těším se na tvé francouzské zážitky :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Vivi, příjemnou cestu a pozdravujte Paříž! :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Z Paříže jsme se vrátili před dvěma dny a už tam chci znova... Bylo to nádherné, skvěle nám vyšlo počasí, užívali jsme si kavárny i zastrčené restaurace, parky, pikniky, víno... Ach. Nejkrásnější dovolená! :) Moc si to užij a pozdravuj všechny moje oblíbené uličky.

    OdpovědětVymazat
  13. Milá Vivi, přeji ti šťastnou cestu, plnou nevšedních zážitků a dobrodružství.
    IVA

    OdpovědětVymazat
  14. Anonymní11:02

    Ahoj Vivi ,
    měla jsi sem dát všechny nafocené fotky , protože mě hrozně
    baví si tvoje obrázky prohlížet.
    Přidávám se k ostatním - štastnou cestu.
    Katka

    OdpovědětVymazat
  15. jee super kufr, krásné fotky a užij si to:-)

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  16. Milá Vivi!
    Tak si tu cestu do Paříže pořádně a krásně užij. Vrať se nám plná skvělých zážitků a emocí! Už se těším na tvé povídání a fotky. :-)
    Tvůj kufr musí být kouzelný, když do něho vtěsnáš vše potřebné (i to nepotřebné!!). :-)
    Měj se moc hezky a víš co? Dnes ráno jsem v Lidlu byla a vážně se nám proměnil na Francii! ;-)
    Měj se Vivi a šťastnou cestu. :-)

    OdpovědětVymazat
  17. Jéé ty se máš :)) Strašně závidím v Paříži jsem ještě nikdy nebyla :(( Tak si to pořádně uží a hodně foť. P.S s tím nafukováním kufru, počkej až se budeš balit domu :D

    OdpovědětVymazat
  18. Anonymní12:16

    Kdy se vracíš, kočko? A budou články, když tu nebudeš???

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vracím se zhruba za dva týdny. Článkovat budu, to se ví. ;-)

      Vymazat
  19. Paříž, to zní svůdně. Dost mě taky láká :-) Takové místo, kde jsem ještě nebyla a ráda bych. Tak tak tiše závidím :-) Ne, kdepak, přeju šťastnou cestu! Kufr že by potřeboval nafouknout? No, kolikrát mám pocit, že kufr by se možná i nafoukl, ale ani já, ani aerolinky by ho už asi neuvezly :-)))) A tak karta Moleskin, to slyším poprvé, to se mi líbí! Fotky do alb už většinou nějak zapomenu vyvolat a zařadit :-)

    OdpovědětVymazat
  20. Měj se tam pohádkově, chtěla bych umět balit jako ty! :)
    Jane

    OdpovědětVymazat
  21. Jé, taky bych si hned zajela... :) No, aspoň mám pravidelný přísun francouzštiny ve škole :))

    OdpovědětVymazat
  22. Jé Vivi, ty se máš. Moc moc moc si to v Paříži užij.
    Krásný podzim Majka

    OdpovědětVymazat
  23. Dear Vivi, hope you have an amazing time in Paris, have fun and enjoy your holiday! You are very well organized, your suitcase includes the best and the perfect items for the trip. Hugs and kisses my friend ♥

    OdpovědětVymazat
  24. Juuj Vivinko viem ze to nie je pekne, ale celkom ti zavidim. aj ked som sa len vcera vratila po niekolkych dnoch z prahy :) tak si to tam krasne uzi :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  25. Anonymní15:15

    Musím říct Vivi, že jsem tě viděla naživo jen jednou, ale tvůj styl ve skutečnosti je stejný jako na tvém blogu=úžasný!Úplně na tobě ty krásné šaty vidím (nejvíc se mi líbí ty vintage,ty jsou dokonalost sama). Doufám, že nás nezklameš a uděláš z Paříže nějaké reportáže. ;))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéje, tak doufám, že jsem zrovna nedělala nějaké opičky a skopičiny, jak je mým dobrým zvykem. ;-) A jinak děkuju moc. ;-)

      Vymazat
    2. Jo a reportáž bude, to je jasná věc. ;-) Taková menší už ve středu.

      Vymazat
    3. Anonymní23:49

      Vivi né žádné opičky jsi nedělala :)). Jsi taková malá a krásná a šla jsi s nějakým klukem a smáli jste se na sebe (v Budějkách na Lannovce).
      Super tak se těším na středu na reportáž.

      Vymazat
  26. Ty krajkové malé černé jsou odkud? Mooc se mi líbí ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní15:33

      v clanku je odkaz :o) ja tam okukovala takove dlouhe cerne krajkove saty, hodily by se mi na listopadove plesani, porad mam plesy nejak spojene spis s dlouhymi saty :o)
      zdravi janca

      Vymazat
    2. Milá Papayo, ještě k Tvému předchozímu komentáři. Škoda, že jsme se v Parisu minuly - byla by to stylovka, kdyby se dvě české blogerky sešly na pařížském kafi. ;-) Tak příště. A pozdravovat budu, spolehni se. ;-)

      Malé černé jsou z Butiku Radost: konkrétně ty moje oblíbené, které jsou na fotce, najdeš tady:
      http://www.i-radost.cz/luxusni-male-cerne-vel-vel-vel-p-2892.html


      Vymazat
    3. Jančo, úplně tě chápu, taky jsem na plese ráda za princeznu v dlouhých šatech. Trendy jsou ale "zkracovací", takže krátké plesové šaty se prodávají nejvíc. Ale je mi jasné, že máš na mysli ty dlouhé krajkové šaty s výstřihem na zádech (ty jsou namouduši super sexy elegantiš) ;-).

      Vymazat
    4. Děkuji za odpověď, ty šaty budou asi moje :-). Jsou nádherné..tak mám aspoň motivaci vydělávat a šetřit :). Taky bych se s Tebou v Parisu bývala moc ráda potkala. A ti průvodci nemají chybu, přesně takovéto staré knihy miluju! :) S nimi se určitě neztratíte. A letíš tam dovolenkově, pracovně či obojí?

      Vymazat
    5. Jsem moc ráda, že se Ti šatky líbí; já bych je nejradši nosila od rána do večera. ;-)
      Jedu naštěstí opravdu jen dovolenkově, i když jak se znám, nějakou práci si tam určitě najdu. ;-)
      Příště se nesmíme minout a dáme si v nějaké stylové kavárně pravou pařížskou snídani (čili rumové dortíky a silné kafe) :-). Měj se krásně.

      Vymazat
  27. Ten kufřík je krásný, ale zdá se mi, že je docela mi, že je docela maličký, není?:) Já teď taky balím, letím na Taiwan, na dva měsíce. Asi nejvíc mě zaujala ta dopisní karta, kde jí seženu? Vždycky se mi papíry a obálky válí po kufru a to není hezké..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Ivo, není tak malý, jak se může na fotce zdát, i když...pro mě je jakýkoliv kufr na světě šíleně maličký. Nakonec k němu máme ještě dva další! ;-)
      Zkus mrknout na internetu (dřív jsem si Moleskine kupovala na www.penshop.cz),teď už si papírové poklady od Moleskine kupuju v jednom kamenném budějovickém papírnictví.

      Vymazat
    2. Děkuju za tip, kouknu tam!:)

      Vymazat
  28. Moc si to tam užij!:)
    Paříž je hrozně krásná :)

    OdpovědětVymazat
  29. Prekrásne :) Môžem sa opýtať čo za značky sú tvářenka s puntíky a vanilkový tělový olej?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Luci, tvářenka s puntíky je značky Technic Vintage, je rozjasňující a krásně růžová. Vanilkový olejíček je od Tiaré Tahiti a brzy na něj, stejně jako na parfém Vanilka Tahiti budu dělat recenzióne - tyhle věcičky si totiž zaslouží, aby se o nich psalo. ;-)

      Vymazat
  30. Anonymní15:57

    Ahoj Vivi,kráááásně si Paříž užij,hned bych jela s tebou.Už se těším na článek z Paříže a fotky.Nikdy jsem tam nebyla,ale snad někdy-možná.Ivka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Ivko, v tom případě budu věřit, že Ti Paříž svými fotkami, které se tu brzy objeví, aspoň zprostředkovaně trošku přiblížím a Ty se tam už brzy podíváš. Je to zvláštní, ale Paris má neuvěřitelné kouzlo, přes to všechno, jak je někdy proradná. ;-)

      Vymazat
  31. Aáach, Paríž na jeseň....lepšie si si už ani vybrať nemohla... :) Nadherny vylet vam zelam!
    PS: a vdaka, ze si nam ukazala tvoje suprove balenie a cestovne drobnosti, velmi zlate a prakticke vecicky, co si so sebou nosis :)

    OdpovědětVymazat
  32. Anonymní17:07

    Vivi, ten sáček na obuv je parádní! A mám za to, že Tvůj výjimečný cestovní kufřík schová všechno, co je potřeba. Protože je prostě kouzelnej :-) Niki

    OdpovědětVymazat
  33. Všem vám moc děkuju, jste zlatí. ♥♥♥

    OdpovědětVymazat
  34. Při čtení jsem byla nervozní, jako bych měla jet. Bohužel až někdy jindy. Prosím, uzij si to i za mne!

    OdpovědětVymazat
  35. Aaach ty sa máš .. nikdy som vo francúzsku nebola a nie to v Paríži :/ Ale uži si to tam :) Potom očakávame fotky :P Príjemnú cestu :)
    L a - S i s s i

    OdpovědětVymazat
  36. Ja a môj chlap sa raz chceme pozrieť do Normandie, je to jeho sen a mňa tak trochu na to naočkoval. Aj do aríža by som sa chcela pozrieť... Potom očakávam príspevok ako sa ti tam páčilo :) Prajem šťastnú cestu a tíško závidím...
    Gold Phoenix

    OdpovědětVymazat
  37. Ach, Paříž... Kdysi jsem jí měla od manžela slíbenou - až děti odrostou. Nuž, to už se mi nesplní.... Já i dcerka po Paříži toužíme, jednou se tam určitě vydáme - tedy ona stoprocentně s nějakou svou velkou láskou. Doporučím jí, aby s tím neotálela jako já. Tak tu krásnou Paříž pozdravuj i za mne. A moc děkuji za milá slova na blogu.

    OdpovědětVymazat
  38. moc milý příspěvek Vivi a budu se těšit na vtáhnutí do podzimní Paříže s Tebou. Měj krásný čas!

    OdpovědětVymazat
  39. taketo typy fotiek sami velmi pačia:)) to tričko na lavo na druhom obrazku je pekneee:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní20:39

      Zrovna jsem se na to chtěla zeptat,
      ale měli by to být podle popisku pod forkou šaty.
      Hrozně se mi líbí. Vivi, jestli jsou to šaty, tak odkud
      prosím tě? A ty vpravo s kamínky?

      Vymazat
    2. Ano, ano, jsou to šaty (tedy sukně se dá takovým zvláštním manévrem odpojit a hořejší díl se dá využít i samostatně jako top, takže i nepozorný čtenář má pravdu) ;-). Šaty mám z Radosti, ale jsou to vintage šaty, takže byl jen jeden kus.
      Šaty s kamínky najdeš tady:
      http://www.i-radost.cz/netradicni-spolecenske-saty-vel-vel-vel-p-2891.html

      Vymazat
  40. A ty si zase Vivinko největší lichotilka :-*. Vytvořila si mi i takhle na večer úsměv na tváři, hned se mi bude lépe usínat :-)
    Užívej v Paříži, jednou se tam snad také povídám :-))

    OdpovědětVymazat
  41. Moc krásný příspěvek, opět. :) Já jedu do Francie za necelé dva týdny a už se moc těším!

    OdpovědětVymazat
  42. Jéé Vivinko :) moc si to tam užij :) nádherné věci sis nabalila :) Budeš zářit kočko :*

    OdpovědětVymazat
  43. Anonymní22:56

    Nádherné fotky a stylové věci. To bych také brala. :) Jsem zvědavá na fotky přímo z Paříže. Jana

    OdpovědětVymazat
  44. Krásnw fotky už sa tešíme na fotky z jesenného Paríža ! :)

    OdpovědětVymazat
  45. No tak s tímhle kufříkem bych se taky dokázala někam vypravit. Závidím!

    OdpovědětVymazat
  46. Anonymní8:14

    :) krásne veci ! :)) .. Čo povieš na vzájomné sledovanie ?

    OdpovědětVymazat
  47. Všem děkuju za nejmilejší komentáře a těším se, až se tady spolu zase sejdeme. Přihlásím se z podzimní Paříže pozítří. ;-)

    OdpovědětVymazat
  48. Vivíí, Vivinko! Ja už by som aj skôr napísala, ale bolo mi v tom bránené, vlastným kufrom!:O Žiarli! Postavil sa medzi mňa a počítač a začal vykladať a vykladať, a že prečo ja si do neho také sexi šaty nezabalím, že prečo on nemá na sebe fešácke samolepky, a že ani Uhrovho sprievodcu nemám, že ako sa bez neho teraz zaobídeme... rukami rozhadzoval a na všetky tie tvoje krásne veci ukazoval, nech sa pozriem, ako to má vyzerať... no a myslím, že aj malá Karkulka sa mu veľmi páčila (asi sa zaľúbil). No a že keď to takto pôjde ďalej, zbalí sa a poletí do Francúzska tiež. Hneď zajtra. ;-))
    Zakývame si z lietadla, my deer!♥
    :-***

    OdpovědětVymazat
  49. Vivi, užívej si nádherný podzim v Paříži, kdyby to jen trošku šlo hned bych jela za Tebou třeba jen na víkend ;-). Pozdravuj tam :-)

    OdpovědětVymazat
  50. Anonymní13:27

    Dívám se na všechny věci, které si sebou bereš doslova užasle,je to velká krása.Jen bys mohla eště přibalit mě :D
    Ahoj Silva.

    OdpovědětVymazat
  51. Hmm,to jsem mohla vědět, že i balení u tebe probíhá stylově a netradičně, krása :) A užij si to!

    OdpovědětVymazat
  52. ♥♥♥ Moc děkuju, holky zlatý. ;-)

    OdpovědětVymazat
  53. Anonymní20:10

    Vivi, veľa myslím na teba a želám ti nezabudnuteľné dni v Paríži !
    Marta♥

    OdpovědětVymazat
  54. Ach Vivinko, ani nevíš, jak moc ti to přeju a závidím zároveň. Je to nádhera! Tedy ne jen cesta do Paříže, ale i vymýšlet a balit ty nejúžasnější a nejstylovější věci, co člověk doma má. Pozdravuj ode mě pařížskou siluetu a vyřiď jí, že se tam určitě brzy zase vrátím.
    Pac a pusu Eve.h

    OdpovědětVymazat
  55. Anonymní23:46

    To jsou ale přenádnerné věcičky!:) Pro mě bys sem mohla klidně dát všechny fotky, ať je jich třeba milión, já si je ráda prohlédnu!
    V Lidlu jsem byla, nakoupila a nestačila jsem se divit, kolik to stálo...:) Ale mňamky tam mají parádní.
    Mohla bych se zeptat, odkud máš tu taštičku na léky? Něco takového by se mi hodilo!;)
    Měj v Paříží krásně!!
    Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Jani, děkuju, moc jsi mě potěšila. ;-)
      Představ si, že taštičku na léky jsem si koupila před pár lety v jednom stánku na pouti. Když jsem byla malá, prodávaly se na pouti perníčky, žužu, panenky a papírové růže, teď si z pouti lidi nosí lékárničky a odšťavňovače. :-) Každopádně se ale můžeš v lékárně nebo v drogérce zeptat na "cestovní lékárničku", třeba ti nějakou takovou podobnou nabídnou.
      Děkuju za přání, i Ty se měj krásně.

      Vymazat
    2. Anonymní22:14

      Děkuju za radu. Vím, že mívají podobnou v Tchibu, ale zatím jsem na ní neměla štěstí...
      S tou poutí mě to moc nepřekvapuje. Letos jsem byla po dlouhé době a nestačila jsem se divit, jak to tam vypadá a co všechno se tam prodává...:)

      Vymazat
  56. Dopisní karta od Moleskine mě teda dost zaujala. Taky shromažďuji všechny vstupenky, letáčky a někdy i účtenky z kavárny :-)
    Jak jsem zahlídla diář Malého prince, tak na letošek už je taky v prodeji :-)

    OdpovědětVymazat
  57. jaj Vivi, tak si mi spríjemnila ranné vstávanie, ďakujem <3

    OdpovědětVymazat
  58. Jéje, Vivi, nejsem závistivý člověk, ale výlet do Paříže ti závidím. Hned bych vyrazila také. :)
    Sbalila jsi se určitě dobře. Hlavně ty šaty - ty lososové a šedé bych brala hned (i když včera mi dvoje krásné konečně dorazily). Prozradíš, odkud jsou? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Verunko, tak to už se těším, až na tobě tvoje nové šatky uvidím. Tyhle moje jsou z Butiku Radost (v článku hned pod jejich fotkou najdeš odkazy). První šaty (ty šedé) jsou vintage, byly jen v jednom kuse, ty lososové jsou tu:
      http://www.i-radost.cz/netradicni-spolecenske-saty-vel-vel-vel-p-2891.html

      Vymazat
  59. Milá Viv, moc si to tam užij, je tam krásně teplo, sluníčko svítí..nebo aslespoň ještě v neděli, když sem odjížděla tak svítilo.

    OdpovědětVymazat
  60. Moc luxusné fotky! :)

    OdpovědětVymazat
  61. Moc všem děkuju za komentáře, mám z nich velikou radost. Jste zlatí, milí a chocholatí. ;-) ♥

    OdpovědětVymazat
  62. Když jsem jel začátkem letošního května do Paříže, zrovna měli v LIDLU ten francouzský týden. :-D

    OdpovědětVymazat
  63. Velmi krásně zpracované :-)

    http://beautyane.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  64. Ahoj, mohla bych se zeptat, jestli nevíš, kde bych tu dopisní kartu sehnala? Jednou jsem ji měla, ale teď vůbec nemám páru, kde ji koupit. Nebo pokud máš tip na jinou praktickou věcičku na psaní dopisů... Mimochodem tvoje fotky jsou úžasné <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Báro, dopisní karta je značky Moleskine, kterou prodávají kamenný i internetový papírnictví, tak věřím, že když trošku zapátráš, seženeš. ;) Děkuju moc za pochvalu fotek. Mám teď takovou "nucenou" fotící pauzu, ale už se těším, až se zase do focení pustím. Papa

      Vymazat