30.12.16

Nejlepší diář na nový rok...co v něm je a jak ho ještě vylepšit

Velká výhoda toho, že spolu kamarádíme je, že vám vůbec nemusím vysvětlovat, jak je to s výběrem diáře. Že vy prostě chápete, že vybírat diář na celý dlouhý rok je úkol zásadní a veledůležitý. Vy rozumíte tomu, že diář není jen pár listů spojených dohromady, ale že je to opravdový přítel. Že je to společník, kámoš, rádce i našeptávač. Jaký diář, takový rok. Volbu diáře zkrátka nejde jen tak podcenit.

Tenhle růžový fešák tu před vámi postává jen tak pro inspiraci, aby vám ukázal, co je v něm i vedle něj, a taky aby si trochu snil. Protože naše diáře sní a my to, o čem sní, musíme přeměnit ve skutečnost. Taková je dohoda. ;)

Co je uvnitř?


Pojďme si teď můj diář otevřít a trochu se v něm porochňat. Každý den mi můj diář pokládá 3 všetečné otázky: 1) Co mi dnes udělalo radost? 2) Čím jsem dnes udělala radost někomu jinému? 3) Za co jsem dnes vděčná? 

Ptá se hezky, viďte? Díky němu se vždycky večer zamyslím a i kdyby to měly být úplné hlouposti, snadno v paměti vystopuju pár radostných událostí uplynulého dne. Někdy dokonce přes den dělám cíleně dobré skutky, abych si je pak mohla pěkně zapsat (to jsou finty teda). ;) Takže co mi udělalo radost hned v prvním dni nového roku? Byla jsem po Silvestru zrovna dost líná, ale aspoň jsem se konečně dokopala vytáhnout svůj psací stroj, nacvakat na něm dopis, popíjet šampaňské, co zbylo ze silvestrovské noci, a připadat si u toho skoro stejně tak pohodově a kůl jako spisovatel Paul Varjak ve Snídani u Tiffanyho

Díky svému novému diáři tedy každý den udělám radost sobě, nikdy nezapomenu na to potěšit někoho druhého a navíc si uvědomuju, jak velkou vděčnost cítím. Moc důležité věci pro dobrý a šťastný rok.


Na každý měsíc jsou v diáři připravené tipy, co můžete ve svém životě změnit, co udělat pro sebe, pro ostatní, jak pomoct zvířatům, rostlinám, jak být zdravější, jak líp jíst nebo třeba jak si uklidit (v hlavě i doma).

A taky se to v diáři hemží spoustou citátů. Vlastně je jich tam 365 - na každý den v roce jedno moudro. Každé ráno se nechávám inspirovat citátem, který na mě na "čerstvé" stránce diáře vykoukne a který mi dost často pomáhá nastartovat nový den.

Tipy, jak si ho ještě trochu vylepšit


Víte, že si své diáře každoročně hýčkám a mazlím. Chci, aby byly plné fantazie, obrázků (nalepených i namalovaných) a barevných stránek. Nejspíš proto, že chci, aby takový (barevný a veselý) byl i celý můj rok, který s diářem strávím. Už jsem vám tu dala všelijaké tipy a nápady, jak si vést diář, dokonce už v roce 2011 jsem tu měla článek Léčivé diářové zápisky, který vás tehdy překvapil. Zkrátka jak si z obyčejného diáře udělat barevného kámoše se spoustou malých vylepšovadel, překvápek a tajností, to je věčné téma. Pokračujeme v něm...

Vnitřní desky diáře je vždycky fajn trošku okořenit, nejlíp tím, co máme nejradši. V mém diáři v úvodu nechybí obrázek čtoucí Audrey, oblíbený citát a další bombarďácký záležitosti, které mě rozveselí pokaždé, když diář otevřu.


V poslední době jsem si oblíbila "fotodokumentaci". Pár let už nedám z ruky svůj růžový Polaroid, takže mi pomáhá s dokumentováním změn v mém bydlení, s focením výletů nebo nákupních úlovků. Fotky si pak washi páskou přilepím do diáře a při jeho prohlížení si okamžitě vybavím "co-kde-a-jak". A dělám to tak i s normále foťákem (fotky pro diářové účely si nechám jednoduše vyvolat ve Fotolabu a nebo je vytisknu v tiskárně).

Nálepky mám všudekamsepodíváš, jsou mojí velkou vášní a radostí. A hlavně - od té doby, co jsem pochopila, že "šetřit" je a nenalepovat, je proti nálepkovým pravidlům (každá samolepka totiž touží být nalepená a chce zdobit něco...cokoli...papíry, notebooky, penály, diáře, čela a těla...prostě cokoli), baví mě to s nima ještě víc než dřív. Proto doporučuju - dodržujte nálepkové pravidlo a lepte je. Nalepené vás potěší mnohem víc než uvězněné v šuplíku nebo krabici. Fakticky.


Razítka, to je něco jako nálepky, ale ještě lepší. Razítka umí dělat obrázky neomezeně, a když je dost inkoustu, můžete s nima potiskat celej svět. Ty jo...to je nápad, co?


Co ještě je v mém diáři? Obrázky věcí, které strašněnutněpotřebuju (ta kabelka, že jo? no jo), tetovačka s vlaštovkou (nalepim si ji asi přes prsa nebo na čelo, ještě jsem se nerozhodla) ;), zasněžená kočka (tenhle obrázek mám ráda moc) a taky si do diáře lepím obrázky míst, po kterých se mi stýská (Paříž, ach to je jasný) nebo věcí, které jsem si koupila a ze kterých mám radost (vpravo dole je vystřižený obrázek zlaté lištičky - v reálu dřevěná brož, kterou teď špendlím na všechny kabátky a tlusté svetry). Tak asi tak...a ještě víc, ale to zas někdy příště.


Život už mě naučil ledaco, třeba i to, že aby se v něm člověk neztratil, potřebuje mít správně nabroušený jazyk a správně nabroušené pastelky. S tím druhým mně osobně pomáhá ořezávátko s přiblblým buldočkem - jedna z mých nejoblíbenějších věcí v mém "soukromém papírnictví" (teď navíc slouží i jako hlídač mého diáře). Jen promluvit...

A to je pro dnešek všechno. Omluvte mě, prosím, letím si něco (důležitého samozřejmě) zapsat. Protože co je psáno, to je dáno a co je dáno, to je skorojakobytobylojisté. Tak báj báj.

Najdete mě i tady: Instagram Vivi


Vivi podpis

59 komentářů:

  1. Milá Vivi, na tvůj diářový článek jsem se moc moc těšila a byla hrozně zvědavá, jaký diářový krasavec vykoukne letos. No krasavec to teda je! a ještě k tomu růžový :-) a k němu suprový článek se spoustou fotek (Ty víš jak po ránu potěšit :-*). Já se letos poctvivě taky vrhla do diářový "evry dej" a každý den píšu nějakou radost, přidám nálepku, obrázek nebo washi pásku a v neděli je to pak radost pohledět jaký jsem měla barevný a spokojený týden :-). Taky jsem koupila diář někdy v listopadu spíš z nutnosti, ale nakonec jsem ho nechala na ty nepříjemnější a pracovnější věci a dva dny před Vánoci jsem ještě ulovila na yuppi.cz pudrově růžový s ananasy!!!, který mi dokonce stihli poslat ještě pod stromeček, oh jak já byla šťastná! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vivi přesně takový článek jsem tento týdne potřebovala, protože jsem zatím měla akorát mrzutou náladu a určitě jsem nikomu neudělala radost. Ani sobě. Na sasmolepkové pravidlo jsem taky přišla. Šetřit si samolepky nikomu neprospěje :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Samolepkove pravidlo je moc prima a doma ho dodrzujeme, ale je dobre mit i zasobu pri ruce, abych si i ja mohla neco nekam nalepit. I mamnky maji pravo mit samolepky!
    Moc prima clanek, ktery mi vykouzlil nejeden usmev na rtech. Diarum zdar a Vivi zvlast!

    OdpovědětVymazat
  4. Vivinko, ani nevíš, jak jsem se na tento článek těšila. :) Díky tvým diářovým článkům ten můj pracovní neni žádný suchoš, u některých kolegů vyvolává úsměv a díky výzdobě se i úkoly odpracovávají lépe. A ten soukromý nezůstává pozadu. ;)
    Tvůj diář je jedna velká nádhera a doufám, že je nevyhazuješ. Navíc si díky těm otázkám si člověk uvědomí, jak je na světě hezky. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Milá Vivi,
    máš moc krásný diář. Moc se mi líbí citáty a tipy, které obsahuje.
    Díky Tvé pečlivosti se z relativně obyčejné věci stává klenot.
    Btw. Já letos vsadila na diář se slonem, snad mi přinese štěstí a nespočet zážitků.
    https://www.instagram.com/p/_zHN55hy9S/?taken-by=vercaschu
    Přeji krásný den :-)
    http://veronikascorner.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní11:31

      Také mám diář se slonem. Kupuji si slony každý rok a zatím štěstí přinášejí. :-)))

      Vymazat
    2. Tak to jsem moc ráda :-))

      Vymazat
    3. Anonymní18:00

      Já také. :-))

      Vymazat
  6. Ten je úžasný! Moc se mi líbí ty otázky pro každý den. A ještě ho tím provedením dotahuješ k dokonalosti... :)
    Jediná věc, co mě trošku vylekala, je ta fotka zboku - to je opravdu tak hrubý? Musí být i těžký, ne?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Tlapko, těžký diář není, teda aspoň mně se nezdá (měla jsem minulý rok velký diář od Kate Spade a tenhle je o polovinu lehčí, takže si pískam). ;) Nevím jak myslíš to "hrubý", ale řekla bych, že o hrubosti nemůže být ani řeč - je to pan Jemnocitný elegán. ;) Pravda je, že listy jsou poměrně silný a pevný (tj. neprůhledný), což je fajn, protože jsem zvyklá si do diáře psát i fixama, takže občas jsem měla u diářů problém, že se fix propisoval na druhou stranu, což tady nehrozí. Sláva. ;)

      Vymazat
  7. Anonymní11:23

    Ahoj Vivi,s takovym krasnym diarem to bude jiste ruzovy rok.:o)Chci se te zeptat,co delas se starymi diari,zzda je schovavas nebo vyhazujes a pak kolik korun stoji jedna fotka do polaroidu? Chtela by jsem si ho koupit,ale mam strach ze fotky stoji hodne.Vim,ze driv vysla treba i na stovk u.Dekuji. Jitka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jíťo, kdepak, nevyhazuju. Všechny diáře mam uložený v jedný krabici a kupodivu ji docela často otevírám a hrabu v těch starých diářích, třeba abych se podívala, kdy jsem byla naposledy u zubaře nebo v kterým roce jsem se poprvý zamilovala. ;)
      Ty jo, přesně nevim, myslim, že jedna fotka vyjde kolem dvaceti nebo pětadvaceti korun, ale za ten zážitek to stojí. ;)

      Vymazat
  8. Ahoooj, Vivi, díky Tobě je můj letošní diář vzorně předzásoben různými samolepkami a obrázky a krásnými známkami... Ačkoliv... vzorně nebude ten nejvhodnější výraz, protože všechny ty roztomilůstky používám všelijak, jen vzorně rozhodně né ;-) Coby papírenská holička (což není slovo odvozené od slovesa holit, ale asociace na slovo závislost, akorát že papírenská holička je mnohem radostischopnější než alkoholička, k peněžence (tedy... ne vždy...) šetrnější než shopoholička a života si užívá daleko víc než workoholička), takže coby papírenská holička jsem nad Tebou a Tvým nádherným diářem dnes zaplesala, až mi srdíčko radostí poskočilo! A jak tak koukám na ta prima razítka... jen co dorazím dnes domů, tak vytáhnu ta svoje tiskátka a provětrám jim faldy :-) Krásně jiskřivý lednový den Ti přeju!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždycky mě hrozně mrzí, když tvoje komentáře dočtu. Chci číst dál a víc, chci se usmívat a smát do-ne-ko-neč-na. ;)chtělo by to román velkej a tlustej jako od Huga. Přemejšlej o tom, Niki Krásná (teda Krátká, promiň) ;).

      Vymazat
  9. Anonymní12:46

    Ahoj Vivi, krásný diář plný inspirací :-) Chtěla jsem se Tě zeptat,kde sháníš tak úžasné samolepky, jestli máš nějaký oblíbený e-shop?
    Děkuji a přeji krásný den. Michaela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Míšo, jsem ráda, že se Ti diář i samolepšata líbí. Sháním je různě - většinou je ale (naštěstí) nacházím v různých tajemných balíčkách, který mi posílají nebo dávají čtenáři a kamarádky k Vánocům a narozkám a tak. Jinak kupuju nálepky v Levných knihách, na svetpasek.cz, na washipasky.cz a občas objevím pěkný třeba i na Aukru nebo na Etsy.com. Tak ať seženeš nějaký krásný a můžeme pak spolu polepit celej svět...plán je jasnej. ;)

      Vymazat
  10. Tak tohle je paráda! Nádherný diář a upřímně musím říct, že ted trošku lituju koupě diáře dřív, protože vypadá nádherně. Strašně se mi líbí samolepky, lepítka, washi pásky a různé zdobení v diáři... moc pěkné!! :)

    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
  11. Ja som si tento rok kúpila DOKIBOOK diár z Aliexpressu:) je krásny a som s nim veľmi spokojná! Nálepky, washi tape a farebné fixky to je moje :) krásny diár Vivi:)

    OdpovědětVymazat
  12. Milá Vivi, tvůj krásný diář mě více než zaujal :) Nicméně to nic nemění na faktu, že jsem se zamilovala do nápadu koupit si razítka ♥ nějaká veselá a barevná. A taky mě zaujalo tvé buldočí ořezávátko, to bych taky brala hned.
    Jsem ráda, že jsi aktivnější než minulý půlrok. Stýýýskalo se mi :)

    OdpovědětVymazat
  13. Vivi, to je taková nádhera!:) Já jsem ulovila diář českého papírnictví Papelote a jsem nadmíru spokojená:)

    www.stylishcoffee.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Anonymní17:59

    Ach tak jsi mě zase dostala. Diář jsem už sice měla koupený a pár týdnů si do něho zaznamenávám vše podstatné, ale dnešním článkem jsem zjistila, že se neobejdu bez růžového diáře pro radost. No vivi ty mi umíš zamotat hlavu. 8-)
    Krásný rok ti přeje Ivča

    OdpovědětVymazat
  15. Ten diářek je taaak úžasný ♥ miluji vše, co v něm je - citáty, obrázky, všetečné otázky na konci dne, obal - prostě vše! Musím říct, že já jsem v roce 2015 pilně zapisovala na konci ne vždy aspon jednu věc, která mi udělala radost - proto se mi tak moc líbí, že v tomhle jsou na to přímo kolonky!
    Já si letos koupila úžasný diář s Minnie, která mi zdobí i vnitřní část - ovšem něco za něco, musela jsem se vzdát denního diáře a pořídit si týdení.. proto jsem si na tyhle zápisky typu "co mi dnes udělalo radost" vyčlenila jeden speciální bloček navíc ;)
    Tak krásný rok 2016 s tím Pravým diářem! :)

    OdpovědětVymazat
  16. Máš to skvěle zorganizované! :)

    OdpovědětVymazat
  17. Děkuju vám moc za senzační komentáře a vzkazy; vy vážně víte, jak mi udělat radost. ♥

    OdpovědětVymazat
  18. Krásny článok a ešte krajší diár. Minulý rok si ma inšpirovala k vylepšovaniu toho môjho chudáčika a ja som si nakúpila nálepky a potom som ich pekne syslila v krabičke :-) no jo :-) Ale zlepšujem sa :-) Ďakujem ViVi
    Lenka

    OdpovědětVymazat
  19. Úplně nejvíc se mi líbí ty každodenní tři otázky.. To je něco tak neuvěřitelně dokonalého <3. Ten kdo to vymyslel by si zasloužil Nobelovku! A nebo jakoukoliv jinou cenu za ten nejvíc nejlepší nápad :o). Vivi, letošní rok se určitě budeš každý den usmívat (jak by ne, když si budeš muset vzpomenout na tři super věci každý večer ;o)) a já doufám, že Ti to vydrží prostě už navždycky :o). Užívej si krásné dny! Pááá :o*

    OdpovědětVymazat
  20. Tak ten je vážně luxusní a koukala jsem i na web, jsou všecky úžasné! A je fakt, že na tyhle maličkosti každý den při tom šíleném tempu zapomínáme!

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  21. Vivi, tvůj článek nemá chybu. Uvědomila jsem si, že se po celou dobu jeho čtení přihlouple usmívám. Udělal mi radost. Fakt.

    OdpovědětVymazat
  22. Milá Vivi,
    zdravím po dlouhé době. Nevím, jestli si mě ještě pamatuješ, na starém blogu jsem měla přezdívku Rony. Jak tak sleduju, nezměnila ses a radost z maličkostí máš stále a dokonale ji umíš přenést na ostatní. :) Moje trable s diářem jsou vyřešené tak, že mně je kupuje k narozeninám, které mám v listopadu, kamarádka a já jí nový na Vánoce. :)

    OdpovědětVymazat
  23. Vivi, už vloni jsem se u Tebe inspirovala a svůj diář si taky vylepšovala, ale na Tebe zkrátka nemám. Tvůj diář je úžasný a Ty umíš krásně rozjasnit den. Jsem ráda, že jsem Tě ve virtuálním světě našla :-)

    OdpovědětVymazat
  24. Diář je boží, škoda, že nedělají větší formát..... :-(
    Měj krásné dny, Klárka.

    OdpovědětVymazat
  25. Anonymní10:34

    Úžasná isnpirace a tvůj vnitřek diáře je top!Díky VIvi!

    OdpovědětVymazat
  26. S týmto diárikom bude každý deň úchvatný, to mi je jasné. Ja tiež nedám dopustiť na ten svoj, hoci je o niečo strohejší, ale zasa krásny červenýýý!

    OdpovědětVymazat
  27. Tak už vím jaký diář si příště pořídím :D Teda krása....Já mám obyčejnej modrej ze spořky :D

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj Vivi! :-)
    Tak to jsem si sedla na zadek! Diář je fantastický! Ke všemu růžový! ♥♥
    Moc se mi líbí vnitřek. :-) A hlavně se mi tuze líbí, jak ho dále zdobíš ty! :-)
    Jsem na tom stejně, nálepky a razítka, to je velká vášeň! ♥♥♥ Slintám tu nad nálepkou Totoro a nebo sérií malé holčičky! ♥♥♥

    Pomalu ani nemůžu psát natož mluvit, jak jsem ohromená všemi fotkami! ♥♥

    Měj se moc krásně Vivi! ♥ Ahooooooooooooooooooooooooooooooj! ♥♥♥

    OdpovědětVymazat
  29. Tak to je naprosto boží článek :)
    Já jsem nedávno objednala diář z eBay a strašně se na něho těším. A k němu samozřejmě spoustu nálepek.

    Simple living – Novinky z podzimního nákupního seznamu

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj, hezký článek. Do nového roku jsem si začala dělat něco podobného, akorát to není diář (mám totiž pocit, že bych tam neměla co psát, jen jak jdu do práce a z práce :)), ale takový notýsek. Píšu si tam pozitivní věci a citáty (vytasím ihned, když potřebuji připomenout něco hezkého). Zdobím jej zatím nesměle, ale pod tvým vlivem budu snad odvážnější :) Brousím si zuby na věci ze světapasek.

    OdpovědětVymazat
  31. Anonymní20:13

    Dobrý den Vivi,, odhodlala jsem se vám napsat, protože váš blog čtu již druhým rokem s tím, že jsem přečetla zpětně všechny články od roku 2011 a musím říci, že jste zásadním způsobem změnila můj život. Jsem rozený pesimista, proto vidět kolem sebe malé hezké věci nebylo nic čím bych se zabývala. Otevřela jste mi oči a nyní se raduju jako malé dítě. Psala jsem vám jednou také dopis na papíře a děkkuji za krásnou odezvu, které se mi dostala. Vaše drobné papírové dárky mám stále na očích. Diář jsem se rozhodla zakoupit, velmi mne zaujal. Doufám, že brzy přijde a těším se až si do něj budu zapisovat podobně jako vy.
    Děkuji za vše.
    Renata
    Kralupy

    OdpovědětVymazat
  32. Anonymní9:55

    Vivinko, já bych asi strašně nutně potřebovala vědět, odkud máš nálepku s králíčkem I love it a razítko s ježkem. Mám totiž pocit, že bez nich bude můj život o ničem. Tvůj diář je nádherný a věřím, že tak nádherný bude i celý tvůj rok :) Jak se má Tomíček? Dlouho jsem ho tu neviděla :( Měj se krásně! Káťa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Káťo,razítko s ježečkem je z Tigeru a nálepku s králíčkem "I love it" mam od kamarádky. Probůh, nechci si ani představovat, co by se stalo, kdybys razítko a samolepku nesehnala. Kdyby měl být bez nich tvůj život o ničem ;-), tak to mi rozhodně napiš svou adresu na mejl...protože se mi zdá, že já to bez ježečkovýho razítka a králičí samolepky nějak zvládnu. ;-)
      PS: můj mejl je: vivavintage.cz@gmail.com
      PS2: Tomíček se má k světu, má kámoše Míšu a oba Tě pozdravujou. ;)

      Vymazat
  33. Tiež si už asi tretí rok vediem poctivo diár, volím si ho podľa dizajnu, zvyčajne mi stačila Ema a Eva diáre, tento rok som však vyberala poctivejšie a prešla všetky dostupné kamenné kníhkupectvá a papierníctva a vybrala si ten najkrajší, aký existoval, niečo s parížskym motívom. Diár je strašne dôležitá vec, tento tvoj vyzerá úžasne a inšpiratívna myšlienka na každý deň? Teda to je fakt niečo, ja takéto výroky a myšlienky milujem, kúpila som si na ne špeciálny malý zápisníček, kam si všetky múdrosti zapisujem, niekedy ich povedia aj ľudia v mojom okolí a to si hned ukladám do mobilu a potom prepisujem.

    OdpovědětVymazat
  34. Jeee miluju tvojí inspiraci, vždy vidím, že se můžu v něčem zlepšit ;) razítka mám taky, jsou boží♥ Jinak diář si vedu ten od Paula Coelha, miluju citáty :)
    měj se krásně♥
    - Šárka -

    OdpovědětVymazat
  35. Vy mi tu necháváte tak krásný zprávy! Děkuju vám za ně mockrát. Mam z nich radost, občas mě rozdojemníte, často rozesmějte a tak vůbec - jste prostě senzační a nejmileljší. Kuju. ♥

    OdpovědětVymazat
  36. Ty si umíš ten diář tak krásně vyzdobit! To já šetřím nejen zmiňované nálepky, ale i onen diář... Je mi líto do něj psát, abych ho nezkazila. Taková kravina a já se stále nemůžu přeočanit. Asi si budu muset jako terapii nasadit čtení tohoto článku :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Ivo, ty si určitě myslíš, že "kdo šetří, má za tři", ale věř mi, že "kdo šetří, ochuzuje se o tu radost z používání" - u nálepek to platí stonásob. ;) Tak lep, piš, raduj se a vsaď se se mnou, že určitě nic nezkazíš. Naopak. ;)

      Vymazat
  37. to je fakt něco tenhle diář :) a ještě k tomu v růžové, boží, začínám o něm uvažovat
    www.andie-chambers.com

    OdpovědětVymazat
  38. Diář vypadá moc hezky, je vidět, že si s ním dáváš opravdu hodně práce! Já jsem taky takový psací, zdobící a deníčkový blázen. Můj poslední úlovek byl ručně šitý zápisník s deskami z japonského papíru a zlatým detailem. Mám ho už asi půl roku a pořád je ještě zabalený, protože je mi líto takovou nádheru popsat :D
    Měj se hezky :)
    www.piosek.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Piosku (Piosko?) ;), protože pro diáře a krásné věci obecně platí úplně stejné pravidlo jako pro samolepky, tj. používat, používat, používat a nešetřit, přimlouvám se za tvůj ručně šitý zápisník, abys do něj psala, malovala a těšila se s ním každý den. On byl pro to vytvořený a je smutný, když je prázdný a pořád ještě zabalený. Věř mi. ;)

      Vymazat
  39. Ahojky Vivi, objevila jsem tě nedávně a musím říct, že tvůj blog je krásný relax :o) Diář vypadá úžasně, doteď jsem si psala jen upomínky do mobilu, ale tohle je super nápad! Půjdu si ho vybrat do jejich prodejny.
    Chtěla jsem se zeptat, kdo je autorem té krásné kočičky se sněhem na hlavě?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Lindo, to jsem moc ráda, že si ke mně na blog chodíš relaxovat, od toho tu jsem. ;)
      Ráda bych Ti poradila, kdo je autorem, ale obrázek jsem dostala v dopise od jedný kamarádky, je vystřižený z časopisu a autora už se asi jen tak nedozvíme. Ale kdyžtak mi písni na mejl (najdeš ho nahoře v záložce "Kontakt"), něco mě napadlo. ;)

      Vymazat
  40. Teď už vím, kde jsem udělala chybu. Chce to denní diář! :) Děkuji za velkou inspiraci a barevné potěšení oka. Jako vždy :) Jolana

    OdpovědětVymazat
  41. Anonymní17:46

    Prosím další článek a víc, víc, nejvíc, nejlíp všechny fotky z tvého diáře! Je to nádhera. Ty prostě umíš pozitivně naladit!

    OdpovědětVymazat
  42. Sluncie21:08

    Milá Vivi,děkuji za úžasný článek!!Ne vlastně ne-děkuji za tu hromadu úžasných článků.Doteď jsem si myslela že ve svých 27.letech jsem opravdu podivínka když sbírám samolepky,propisky,deníčky a ulítávám si na jejich zdobení a zkrášlování.Vidím ale že je nás mnoho a je to super!!Tvůj blog je však nej a přijít sem je pro mně jedna velká inspirace a relax.Takže jsem v březnu k narozkám dostala od muže nádherný "Diář pro radost" v krásném vintage obalu a konečně,poprvé v životě rozmazluji i svůj diář (samozřejmě až po celodenním rozmazlování mého malého prince a jeho tatínka) :-) Každý den poctivě píšu,lepím,maluji a je to super.Patří Ti veškerá má úcta a poděkování za to, že tolika lidem dodáváš tvůrčí inspiraci a hlavně radost!!!:-) Jen víc a víc takových žen!:-)Děkuji!!!!

    OdpovědětVymazat
  43. Ach...strašne sa mi tvoj diár páči. Mám rada ľudí ktorí majú všetko také veselé a usporiadané na nič nezabúdajú pretože si to zapisujú. :)
    S pozdravom -Annie <3

    www.annslifea.blogspot.sk <3

    OdpovědětVymazat
  44. Krásny pracovný diár, to je presne čo dokáže nielen uľahčiť prácu, ale ju aj odľahčiť, naplniť krásou a veselosťou, to sa potom hneď inak pracuje :)
    dá sa ešte zohnať?

    OdpovědětVymazat
  45. Moc krásný článek a ještě hezčí diář. Já používám svůj diář hlavně k práci, takže je plný poznámek, které na pohled nevypadají příliš upraveně. Ale já se v nich tak vyznám, nelepím žádné obrázky a samolepky, ale píšu barevně. Zvýrazňovače to je moje :-)

    OdpovědětVymazat
  46. hi, your post is very helpful for me. Finally, I found exactly what i want. If you need information regarding yahoo mail then you can visit our site yahoo mail gratis mail

    OdpovědětVymazat
  47. James Cooper11:03

    Shanghai Kacooler Auto Parts is one of the best Marine Drawer Fridge supplier and manufacturer. We sell the whole quantity of vehicle fridge freezer that are built with the high quality of materials.

    OdpovědětVymazat