11.4.13

Co nosím v kabelce

Chci dělat velikánské žvejkačkově růžové bubliny, nosit tak rozevláté šaty, že mi bude občas vidět prádlo se srdíčky (co se dá dělat), chci posedávat po kavárničkách na nábřeží, pít kávu a předstírat, že ta sklenka bílého nepatří mně, chci vypít moře domácí limonády, chci jen tak běžet, aniž bych před sebou měla ujíždějící tramvaj a chci si udělat culík na stranu. Chci se zkrátka bavit - teď na jaře, v létě, pak na podzim a stejný plán mám i na zimu...ale ta je ještě hodně daleko. 
Čeká nás (prý) docela teplý víkend a já se chystám na malý výlet, kde budu dělat přesně ty věci, které jsem vám před chvílí představila. A že si s sebou beru moje aktuálně nejoblíbenější kabelky od úžasné české značky Dara bags, to už si štěbetají i sovy na střeše. 
Když jsme u těch sov, tak se hned můžete podívat na mojí soví mini kabelku (nebo taky kosmetickou taštičku), do které se vejde víc věcí, než by si dokázal průměrně inteligentní a průměrně vysoký člověk představit. ;-) A ještě ke všemu se jmenuje Huhůůů (určitě tušíte, že něco tak legračního jsem musela mít doma). Pak je tu moje černá kabelka Puzzle Ruby, která byla při výrobě inspirovaná songem Ruby od kapely Kaiser Chiefs. Není divu, že se mi chce tancovat, kdykoliv ji mám na rameni. Tak ať je vám dneska taky do tance! ♥

Soví taštičku Dara bags nosím k černým šatům jako mini psaníčko nebo ji mám v kabelce, kde plní funkci opečovávatelky mých pokladů. Mám v ní věci typické pro každé děvče - sušený ananas, porcelánovou figurku tří soviček, žvýkačky (růžové Chupa Chups nebo jahodové Hubba Bubba), razítko a barevné kancelářské sponky.

Než ke mně taštička z objednávky od Dary doputovala, představovala jsem si ji nějak takhle. Nadýchaně, barevně, ale přece jen byla trochu v mlze...ještě jsem vůbec netušila, co všechno se mnou zažije, co si do ní budu dávat a kam se se mnou podívá. Teď už to vím a musím říct, že je to docela divočina ;-).

Uvnitř je soví kabelka vystlána jemným, kouřově šedým saténem a porcelánové sovy se v ní cítí jako v pokojíčku.

Kabelku Puzzle Ruby jsem si pořídila na "výlety do Paříže". To bylo první, co mě napadlo, když jsem ji viděla. Jenže kdo by čekal, až zavolá Paříž?! Zjistila jsem, že se nemusím nikam trmácet, abych si užívala černou kabelku s milým obrázkem (hlavně ten pejsek..vidíte ho?). Stačí vyjít před dům, do tyrkysových kelímků nalít domácí jablečný mošt a vychutnat si ty nejcennější okamžiky s třikrát podtrženým názvem "tady a teď".

Českou značku Dara Bags a designérku Darinu Hubáčkovou, která ji před 5 lety založila, asi nemusím dlouze představovat. Cožpak Daru všichni nemilujeme?! Kabelky elegantní, hravé, puntíkaté, veselé i klasické, ultra moderní i v retro stylu, hříšné i nevinné, roztančené i klidné, rozhýřené i upejpavé, jednoduché, praktické i roztomile parádivé. Na cesty i na nákupy, do kina i do roboty. Nejenom nápaditý design, ale taky dokonale odvedená profesionální práce a kvalitní ušití ťip ťop mi dává pocit, že kabelkové kousky, které od Dary mám, mi vydrží do roztrhání těla. Ale co vám budu povídat, víc než 2000 různých druhů (to bude dlouhá noc) neposedně čeká na vaše pohledy na Fleru tady nebo na oficiálních stránkách tady.


Vivi podpis

97 komentářů:

  1. to sú krásne farebné fotečky :) sovičková taštička je skvelá :)
    Veronika

    OdpovědětVymazat
  2. Jééé ;) zatím mám doma jen praktické kabelky v základních barvách :) ale když se dívám na ty úžasné sovičky, pejska a slečnu s deštníkem a pejskem.... ♥ musím si nějakou takovou pořídit :) naprostá nádera Vivi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Jane, ó, tak to je potřeba svým praktickým kabelkám pořídit nějakou rozvernější kámošku, když má být to jaro..:-)

      Vymazat
  3. Ta soví taštička je prostě dokonalá!!! Úplne jsi mě na ni nalákala, já ulítávám na všem sovím :-) Chválím!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi

    1. Sovy hýbou světem ;-).

      Vymazat
    2. Pane jo, sovička je fakt krásná! :)) Mám je strašně ráda!

      Vymazat
  4. Ty jsou úžasné... :) V sovi kabelce chci bydlet! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky bych se do ní nejradši někdy schovala ;-).

      Vymazat
  5. Milá Vivi ještě jednou děkuji za zastavení na mém blogu a moc milý komentář. Já si k tady k Tobě chodím vždycky pro dávku inspirace, roztomilosti a rozvernosti a především pozitivity. Moc se mi líbí Tvůj originální kreativní pohled na život. Umíš udělat z kosmetické taštičky krásný zážitek....Ať se Ti výlet vydaří a splníš si všechno, o čem jsi psala....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vůbec není zač děkovat, milá eM. Píšu jen to, co si myslím. ♥ Mám velkou radost z tvého komentáře. Děkuju ;-).

      Vymazat
  6. Moc hezký článek, ty fotky vypadají vesele :)

    Jinak tě zvu na svojí GA http://nikol-kach.blogspot.cz/2013/04/prvni-giveaway-pro-vas.html byla bych ráda za tvojí účast.

    OdpovědětVymazat
  7. Najmilšia Vivi,
    úvodom môjho komentára ťa čo najsrdečnejšie pozdravujem a chcem ti povedať, že čítať tvoje články je ako čítať si staré dopisy - dopisy z kedysi:)))
    Na malý výlet utekám už za chvíľočku, ale na tom priemerne inteligentnom:D a priemerne vysokom človeku a na tej rozmazanej foto sa budem smiať celú cestu tam a späť:) A nikto nebude vedieť, prečo;)
    ...prosím, nepožičala by si mi na tú dnešnú cestu nejakú taštičku? Máš takú jednu, ktorú som obdivne obzerala už v minulom článku, položenú na časopisoch... vieš, ktorú myslím? Takú milunkú, so sovičkami..... :P ;))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Lucinko, už úvod tvého komentáře mě moc potěšil, protože vím, jak bývaly staré dopisy veselé, legrační a plné roztomilostí. A byl z nich cítit klid a neuspěchanost a vlastně přesně to je mým blogovým cílem. Tak si to tvé přirovnání beru velmi osobně a příjemně k srdci :-).
      Tobě požičám všetko na celičkom svete, aj to niečo so srdíčky :-D.

      Vymazat
    2. :D A friend in need is a friend indeed!♥ :-*

      Vymazat
    3. A jinými slovy...ať je nouze nebo veselo, přátelé jsou pořád tělo na tělo :-)))

      Vymazat
    4. ...a hádaj, kto mal copík na stranu, keď ti piekol uvítacie koláčiky :P hih

      Vymazat
    5. Hádám, že přesně ten samý člověk, který už brzy dostane od pošťáka něco pro radost ;-).

      Vymazat
    6. ♥ňuf-ňuf!♥

      Vymazat
  8. Milá Vivi,môžeš mi,prosím ťa,vysvetliť,ako vieš byť taká rozkošná?:)Ako píšeš,ako vnímaš svet okolo seba,všetky tie milé drobnôstky,ktorými sa obklopuješ,energia,ktorú vyžaruješ aj takto virtuálne :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já su taká rozkošná děvčica odjakživa :-D.
      Ale vážně - jsem moc ráda, že na tebe můj blog působí tak, jak píšeš. To je prostě úžasný! Děkuju moc. A k tomu vysvětlení...jsou i šedivé, tmavě zelené a černé dny, ale snažím se proti nim bojovat kalhotkama se srdíčky a tulipány ve váze. Podlíhat splínu je snadný, ale žijeme jenom jednou, tak nač se dlouho trápit?!
      Měj se krásně, Berny. ♥

      Vymazat
    2. presne - Berny to vystihla aj za mna :) ked sem clovek pride, tak priam citi vsetky tie veci, ktore opisujes a je to veeelmi velmi prijemne a rozkosnicke ;)

      Vymazat
    3. Vy jste miláčkové ;-).

      Vymazat
  9. mňam, žvýkačky od Chuppa Chups zbožňuju.. ale je pravda, že už jsem je dlouho neměla :)
    Střípky z mého života

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejlepší je dát si do pusy tři žvejky najednou, to jsou pak bubliny!

      Vymazat
  10. Tvoje hravost me vazne dostava, vzdycky se musim minimalne pousmat :) Musim se prestat brat tak vazne a poridit si gatky se srdicky :D Krasny den <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano ano, gaťky se srdíčky pro každou mladou dámu! Já to říkám pořád, že si musíme víc hrát ;-).

      Vymazat
  11. Ta tvoje snová představa se mi vážně moc líbí :)! A taky doufám ve slunný víkend, abych konečně mohla dělat něco venku :).

    OdpovědětVymazat
  12. Nádherná taštička! Mě bubliny teda nikdy nešly :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cce to tři žvejky najednou, pořádně rozžvejkat, nadechnout se a...a je tu bublina velká jak balónek z pouti.

      Vymazat
  13. Anonymní9:59

    Žádný jiný blog ani virtuální prostor mě nikdy nenaplní takovou radostí, jako Tvé články! O "ničem", ale v podstatě tma pro mě je schovaná veškerá moudrost světa. Dokázala bych ti napsat esej, jak jsi úžasná, ale pak by Ti naši chlapi asi nechápavě koukali, co to jako dělám... Tak jen vkazuju, jen tak dál Vivi!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá An, nezbývá mi než ti poděkovat za úžasné milé a povzbuzující řádky! ♥ Tu esej klidně někdy napiš, muži mají někdy víc pochopení, než se na první pohled zdá ;-).

      Vymazat
  14. Vivi, to je paráda koukat na tyto fotky. Malá taštička je roztomilá a jako stvořená pro žvýkačky Chupa Chups nebo Hubba Bubba. :) Máš tam krásné poklady. Dívala jsem se na kabelky od Dariny a jsou super. Asi trochu zeštíhlím svoje prasátko a objednám si nějakou malou taštičku do kabelky, protože ta má současná má už nejlepší léta za sebou.. V té černé, co máš, si dovedu představit, jak vypadáš chic. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ♥ Děkuju.
      Někde jsem četla, že ani prasatům nedělá dobře, když jsou až příliš tlustá, takže já to svoje pokladničkové prasátko zeštíhluju neustále a cítí se fit - aspoň nepůjde tak brzy na porážku. ;-) Nejtěžší je vybrat si z toho neuvěřitelného množství kabelek u Dary jen jednu nebo dvě. Mně to trvalo víc než týden. ;-)

      Vymazat
    2. To mi mluvíš z duše, jak s tím prasátkem, tak s tím těžkým výběrem. Vybrat ši bude opravdu těžké, byť ceny jsoz příjemné. :)

      Vymazat
  15. Anonymní11:07

    Vivi, ty jsi moderní, vtipná a nebojácná.
    Vracím se sem každý den a i když tu pokaždé není nový článek,
    usmívám se nad těmi staršími.
    Kabelky jsou krásné a už jsem si tři vyhlédla, nejsem totiž
    žádný troškař. :)
    Ze sluných Třebohostic zdraví Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, to je zlaté. ;-) Děkuju.
      Jasně, kdo by troškařil, když se jedná o parádu! ♥

      Vymazat
  16. Culík na stranu! Nosila jsem ho, když jsem měla kratší vlasy, asi ve druháku na střední, teď s těmi dlouhými už to nevypadá tak správně (správně = hlava napůl jako Minnie the Mouse :))
    Výlet si užij, já doufám, že nás předpověď neklame a opravdu bude hezky a budu moci třeba i jít fotit. A kabelka "pařížská" je moc moc pěkná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Kristýno, teď jsi mi připomněla culík na stranu, ale ten vysokááánsky posazený nahoře na hlavě :-)...ten jsem milovala ve třetí třídě. A pak taky culík tzv. ananas...jé, zlatý časy to byly! A ať žije Minnie!

      Vymazat
  17. Mě se strašně líbí a sovičková taštička :D

    OdpovědětVymazat
  18. Ach Vivi, ty tvoje krásné barevné věci. Ty člověku hned vyčarují úsměv (nebo teda aspoň mě! :)).. Miluju Tvoje fotky stejně jako Tvůj blog. A ty Tvé články? :) Radost je číst! :)

    Vendul

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dostaneš srdíčka: ♥♥♥ ;-)

      Vymazat
    2. Děkuji Ti :* <3
      Ty bys zasloužila tisíc srdíček za krásný barevný blog a příjemné čtení :)

      Vymazat
    3. Zlatá jsi. Budu se snažit, abys na můj blog měla pořád tak krásně milý názor. ;-)

      Vymazat
    4. O to se vůbec nemusíš bát! :)
      Já a zlatá? To ne.. To Ty jsi zlatá :)

      Vymazat
    5. Vendulko, tak to je bezvadný. ;-) A TY jsi zlatá! :-D

      Vymazat
  19. Vivinko su nadherne, tie sa musia nosit jedna basen :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jaj, ty se nosí prakticky samy :-)

      Vymazat
  20. Vivi, jak je možné, že mi v kabelce chybí Chupa Chups žvýkačky ?! Vždyť jsem je dříve měla tak ráda♥´. No nic, musím si je do své Pařížské kabelky pořídit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klér, to je přece proto, že ty jsi slečna Lentilková!

      Vymazat
  21. Značku znám, okukuji ji na Fleru už hooodně dlouho. :) A dobrůtky v kabelce nosím taky! :D V taštičce Essence z kolekce Home Sweet Home, kterou jsem dostala od sestřičky k narozkám. Není nic lepšího, než si po cestě zobnout bonbónu. :) Ted mi Lidl přichystal skvělé překvapení - nové MELOUNOVÉ Bliki (kdo nezná, něco jako Tic Tac). Jsou boží! :))

    Krásný den, Vivinko!
    Runa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Runi, Dara je na Fleru kabelková královna. Je to ráj. ;-)
      Cože? Melounové Bliki...ty musí být moji!

      Vymazat
  22. Já bych chtěla vidět to roztomilé srdíčkové prádlo :-)

    Neboj, nemusí být nutně na tobě... Jinak kabelky jsou kouzelné a vše ještě musím řádně prozkoumat a udělat si radost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobře, Marti, hned jak se trošku opálím ;-).
      To se ví, musíme si dělat radost. ;-)

      Vymazat
  23. Obrázek na druhé tašce je dokonalý, také se mi hned vybavila Paříž :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hello from Spain, i like Chanel lío stock. Nice kit. Keep in touch

      Vymazat
  24. Soví taštička je prostě dokonalá!!:-))
    Ta druhá...to je fakt jasná Paříž...;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, jsem moc ráda, že se ti moje kabelkové úlovky líbí. Kabelku už mám a teď ještě tu Paříž ... ;-)

      Vymazat
  25. Já zbožnuju tvoje články a poslední dobou se nemůžu dočkat dalších,dalších a dalších :) :) Ty sovičky jsou bezvadné! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je žůžo, mám radost, děkuju. ♥

      Vymazat
  26. Ta taštička je překrásná! Taky si budu muset podobnou pořídit :) A šaty si myslím, co nevidět užiješ, příští týden má být až 20°C ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No neříkej, 20 stupňů?...tak to už je na opalovačku a popíjení drinků na houpacím lehátku. ;-)

      Vymazat
  27. Vivi, mluvíš mi z duše, kabelky to já moc ráda :o). Sůvičky od Dary jsou báječné, já sama od ní mám doma asi dva kousky a jsem naprosto spokojená! PS: doufám že počasí nezklame, užij si krásný víkend :o)!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Deni, tak to je paráda, že se tu tak pěkně schází "Dara fanynky". Někdy si kabelky od Dary vezmeme a vyrazíme do města na zmrzlinu, jo? ;-)

      Vymazat
    2. Tak to beru, dnešní sluníčko na zmrzku úplně láká, asi ji půjdu hned někam otestovat ;o)

      Vymazat
  28. Uplne som odpadla z tej davky energie a radosti ! :D
    Kabelocky zlate a ta kresba na druhej z nich je genial. Uz aby si ju vencila v Parizovi.... a ja by som sa ihned pridala tiez!
    t.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taká zlatá jsi, veľmi pekne ďakujem. ♥

      Vymazat
  29. Tyjo , takhle mimochodem začíná pokaždé moje věta u Tebe ... ;)
    To mluví úplně o Tobě , vypadá to úžasně , je to plné záhadných a skvělých věciček ...
    Prostě krása ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to bych se měla přejmenovat z Vivi na "Tyjo". ;-)
      Jsem ráda, Gabulko, že jsi spokojená ;-). Děkuju.

      Vymazat
  30. Dear Vivi♥ I didnt know this Czech brand, it is too adorable, love the owl purse and the bag, they both are so you:))) Seems you carry yummy things inside:)) Chupa Chups got good stuff indeed:) Enjoy your trip in the weekend my friend, many hugs and kisses to you♥ Love!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sì, perfetto per la primavera. ;-) Grazie, miele Lilli.
      Un bacione e buona giornata. :-**

      Vymazat
  31. Vivi, ta soví kabelka je nádherná! Tu musím mííít taky :)

    OdpovědětVymazat
  32. Krásný článek, ta soví kabelka!!:)

    OdpovědětVymazat
  33. Anonymní18:19

    Draha Vivi,uz nekolikrat jsem v nejakem tvem jinem clanku videla tvou sovi tasticku D.B. a hned jsem se po ni zacala pidit.Nakonec jsem sice u Darabags koupila tasku jinou, ale stejne si poridim u tuto se sovickami!Skoda jen,ze nemam takovy krasny obsah jak ty,ktery bych do ni davala :o)).At se ti splni na vylete vse,co si prejes :o)).Misa

    OdpovědětVymazat
  34. Kdo by se nechtěl jen tak bavit :) Je přeci krásné, když jarní větřík ohýbá lem sukně (ale jen tak umírněně, když je větřík příliš silný a vyhrnuje sukni až příliš, už se mi to tolik nelíbí :D) a cuchá vlasy. A tyhle klasické bublinové žvýkačky mám také ráda. O značce Dara bags, musím se přiznat, slyším prvně. Leč velmi mne zaujala, děkuji za insporaci :)

    OdpovědětVymazat
  35. Vivinko, teraz si sa presne trafila do môjho vkusu :) Tiež nosím v kabelke často chupa chups žuvačky, kupujem ich vo veľkom a skladujem v skrini s oblečením a potom mi od nich voňajú svetre :)

    OdpovědětVymazat
  36. Pekný článok. Tie taštičky sú krásne! :°)

    OdpovědětVymazat
  37. Báječné, krásně nafocené a veselou náladu dodávající. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vivi já opravdu ty tvoje články miluju!

      Vymazat
  38. Puntíkaté!!! Tos mi teda nasadila brouka do hlavy... A vůbec, strašně by mě zajímalo, co je na tom razítku :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Myyno, a puntíkatých dokonce spoustu! ;-)
      To bys neuhodla...na razítku je švadlenka se starým šicím strojem a pod tím nápis "Děkujeme"...je to razítko z mého obchodu. ;-)

      Vymazat
  39. Děkuju všem za krásné komentáře, jste moji milí čtenáři. :-**

    OdpovědětVymazat
  40. Anonymní0:32

    Ahoj Vivi,

    takže ti právě přibyl jeden krk do vaší rodiny, který budete muset brzo živit. Na základě tvého odkazu na kabelky Dara Bags totiž zkrachuju O:)


    El

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá El, místa je u nás dost, tak neváhej ;-).

      Vymazat
  41. Po kabelce od Dara bags taky tajně toužím, ale bohužel nějak nejsem schopná na ni našetřit. Třebas jednou až nebudu chudá studentka :) Mimochodem ten tvůj víkendový plán ti moc závidím a doufám, že se ti všecko podaří zrealizovat ;)
    Zdraví Eve.h

    OdpovědětVymazat
  42. tiež milujem bubliny ale skoda, ze tieto zuvacky sa velmi rychlo vyzuvaju.. ale sem-tam melonova hubba-bubba musi byt!!

    http://www.h-illa-rious.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  43. Viv, na tvém blogu jsem našla odkaz na posts genius- chtěla jsem se zeptat, ty jsi tam zaregistrovaná? psala si už nějaké články pro ně?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Dullsi,
      na základě tvého komentáře mi přišlo ještě pár e-mailů s dotazem, jak to celé funguje, tak s dovolením odpovím i sem.
      Postsgenius.cz je v Čechách hodně známý projekt, který funguje tak, že se zaregistruješ a zpřístupní se Ti poptávka různých firem po PR článcích. Pokud některá z poptávek vyhovuje zaměření Tvého blogu, tak můžeš napsat článek a nabídnout ho poptávající firmě. Za takový článek, je-li firmou vybrán, je Ti potom zaplaceno.
      Můžeš mrknout na článek na tomhle blogu, tam je shrnuto, jak můžeš získat peníze psaním článků:
      http://100zpusobujakvydelatpenize.cz/jak-vydelat-penize-psanim-clanku
      V postgeniu jsem registrovaná, ale zatím jsem se ještě k bližšímu prozkoumání nedostala, dost bojuju s časem a články zatím píšu jenom pro radost. Ale kamarádka prostřednictvím Postg. už několik článků publikovala a všechno funguje v pohodě. Jen je potřeba si vybrat dobré téma, aby se to člověku dobře psalo ;-).

      Vymazat
  44. Před časem jsem si koupila kabelku od Dary na cestu do Paříže :-) jsou vážně skvěle vypracované. A jeden praktický poznatek, vyprala jsem ji bez úhony v pračce!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsou skvělé zprávy ;-). S tou pračkou to možná někdy zkusím, až budu mít víc odvahy (já mám nápad - hned jak se opiju, to mívám kuráž) ;-).

      Vymazat
  45. Já ani nevím, co bych měla napsat, snad jen, že jsem si právě přečetla moc milý článek, který zanechá hřejivý pocit a že jsem tomu ráda. Díky Vivi :-)

    OdpovědětVymazat
  46. nejvíc ti závidím vykukující chanel ! :p

    OdpovědětVymazat
  47. Anonymní21:12

    Překrásné!

    OdpovědětVymazat
  48. Taštička se sovičkami je úžasná.

    OdpovědětVymazat