8.4.13

5 věcí, které mě dělají šťastnou (v dubnu)

Se železnou pravidelností (podruhé) se tu potkáváme u rubriky "5 věcí, které mě dělají šťastnou". V poslední době jsem poznala nové sympatické lidi, objevila parfémové novinky i báječné knížky pro prázdninové čtení, vedla jsem velmi milý 4 hodinový rozhovor se svým akčním dědou (86 let, má dvě ženy a každý den je obě navštěvuje!), našla jsem v domě u našich plno pokladů z dětství, navštívila různá nová místa a taky jsem si dokoupila nejlepší rtěnku na světě od Clinique, o které jsem si myslela, že už se nevyrábí. To je radostí! Jak se ukázalo, nejtěžší je pro mě vybrat do článku jen 5 věcí. Nakonec jsem se s tím popasovala a vy se zase dneska můžete podívat, co mě těší v mém bytě, jaké kluky mám nejradši nebo jak skvělá je vůně domácího chleba. 
Minulý "šťastný" článek si můžete připomenout tady a pokud máte chuť, napište mi, jaké věci dělají šťastnější den vám. ♥

Protože často pracuju doma, krejčovská figurína Polly je součástí mého domova i práce. Snažím se, aby jí to vždycky slušelo.
Zleva na stěně: LP desky Calypso a Claudine, vintage krabička Benefit a "oftalmologický" obraz "Nejdůležitější je teď".

Když náhodou (na chatě) pořídím takhle vzácně klidnou fotku mých dvou kluků, vím, že štěstí nenajdu v loterii, ale na gauči ;-).

I na krátké procházce se toho dá spoustu vidět a zažít. Doporučuju mít pořád při ruce foťák, protože třeba zátiší "mušky-včely-slunečnice" se nevidí každý den.

 Občas mi ke štěstí stačí nový lak na nehty a objevování krásy v něčem úplně obyčejném...třeba v krystalkách cukru.

Když jsme byli před týdnem na návštěvě u mých rodičů, mamka ráno pekla chleba. Po celém domě se linula hřejivě  domácí vůně a snídaně byla nejlepší na světě. Stačilo pár soust ještě teplého krajíce, domácí sýry a mléko a měla jsem pocit, že život je prostě dokonalý. ;-)

Vivi podpis

107 komentářů:

  1. Krasne Vivi, zvlaste ta druha fotka, vcetne popisku;-) Stesti si zaslouzis a je skvele, ze vis, kde ho najdes:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc vám všem děkuju za krásný komentáře, udělali jste mi velkou radost. ♥

      Vymazat
  2. Nejlepší na životě jsou malé radosti, ty každodenní - od krystalů cukru až po úsměv cizího člověka na ulici.
    P.S.: Ta slunečnice je krásná - můj sen je proběhnout se ve slunečnicovém poli, uprostřed si sednout a sledovat otáčející se "hlavy"

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kubo, takže romantici nevymřeli?! To je výborná zpráva! Až budeš sedět mezi slunečnicemi, určitě udělej foto a pošli! ;-)

      Vymazat
  3. Krásný článek Vivi, na každém dni je třeba hledat vždy to lepší a myslet pozitivně. Proto k tobě štěstí přichází. :) Já mám hned šťastnější den, když svítí slunce, když mi někdo něco pochválí. když mi rozkvete květina, o které jsem byla přesvědčená, že mi už nikdy nevykvete a když najdu u nás v sekáči, kde všechno stojí 20,- nějakou zatraceně pěknou věc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všechno za 20,- - to je můj nejoblíbenější slogan ;-).
      Máš krásné radosti...tak to má být. :-*

      Vymazat
  4. Moc e mi líbí tvůj přístu k životu. Tolik lidí čeká, až si je štěstí najde a nechápou, že je mu třeba mu pomoci. Slunečnice mám ráda, jsou to nejoblíbenější květiny mé maminky, často jí je kupujeme. Asi bych neuměla vybrat 5 věcí, které mi dělají radost. Jsou bohužel dny, kdy mám pocit, že je vše černé a nepotěší mě vůbec nic, ale to asi máme občas každý, a jsou dny zalité sluncem, kdy se raduji úplně ze všeho. Ale určitě by vše točilo kolem mé rodiny a domova. Teď mě třeba těší naše 3 "těhotné" krevetky, hrozně mě baví pozorovat, jak si na bříšku svá vajíčka natřásají.
    Tvé fotky jsou jako vždy úžasné, tvoji kluci jsou jak ze žurnálu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Ali, krásně jsi to všechno srhnula. I mně dělalo problém vybrat do článku "jen" 5 věcí, ale to považuju za dobré znamení. Někdo by možná nedal dohromady ani 2 věci, které ho těší. Krevetky pozdravuj, ať se čile natřásají ;-).

      Vymazat
  5. Krásné fotky, krásné popisy... :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  6. Anonymní8:48

    Já tě fakt asi miluju! Markéta :-)

    OdpovědětVymazat
  7. "Vím, že štěstí nenajdu v loterii, ale na gauči." Krásné vyznání! Jsem ráda, že jsi spokojená!

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné a pozitivní, jako ostatně vždy. :)
    Já chci taky, aby mi někdo na snídani upekl domácí chleba. :( Marná sláva, budu muset sama... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak přijď, já dám péct rovnou dva bochníky...Pro An udělám cokoliv ;-)

      Vymazat
  9. Vivi, ale život je opravdu dokonalý, i když to tu a tam malinko skřípne :-) Krásný den!

    OdpovědětVymazat
  10. Anonymní9:22

    Krásný článek, plný dobré nálady a pozitivního myšlení! Nechám se inspirovat a články podobného duchu budu zařazovat častěji.. neprocházím teď nejlepším obdobím svého života, o to důležitější je připomínat si ta pozitiva, která se mohou skrývat i v maličkostech.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen zařazuj, zařazuj, mně se to bude moc pěkně u tebe číst ;-).

      Vymazat
  11. Nejvíc se mi líbí tvůj manžel (je přesně můj typ) ;) a pak hned krejčovská panenka, tu si už dlouho přeju. Nádherný článek, který hezky doplňuje dnešní sluníčko za okny. :)

    OdpovědětVymazat
  12. Anonymní9:47

    to je prostě úžasné, jak se dokážeš radovat i z maličkostí.. tvůj blog prostě miluju :) vždy mi přináší velmi dobrou náladu

    OdpovědětVymazat
  13. Ty me vzdy tak krasne pozitivne naladis! Ja to tvrdim porad, ze radost se da najit v malickostech. Ty, ktere momentalne delaji radost mne, se brzy objevi na mem blogu ;)
    P.S. Tvuj muz je fakt kus ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už teď se těším, až si o tvých radostech u tebe přečtu. ♥
      PS: tak to se shondeme ;-).

      Vymazat
  14. Souhlasím s Tebou, štěstí má člověk doma na gauči a nemusí ho nikde hledat :D

    OdpovědětVymazat
  15. Neviem či som nepozorný čitateľ, ale čo je vlastne tvoja práca ,ak teda to nie je súkromné :) Tá figurína ma zaujala moc :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě to nie je súkromné ;-). Jsem děvče mnoha tváří a profesí, mám spoustu aktivit, ale tebe asi zajímá ta součást mého pracovního života, ke které potřebuju krejčovskou figurínu Polly, že? ;-) Tak tu má na svědomí práce pro můj butik Radost ♥.

      Vymazat
  16. SLnečnica! Neverím! Je krásna... A s tými chlapmi to mám rovnako :D Len namiesto psíka je kocúr :D

    http://lillianasworld.blogspot.sk/2013/03/giveaway-prekvapenie.html

    OdpovědětVymazat
  17. Vivi, prosím, kde kupuješ ty obrazy? Nejdůležitější je teď a ještě jsi tu měla nějaký nápis s láskou - podobný... Díky moc

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní14:22

      Také jsem zvědavá na odpověď. M.

      Vymazat
    2. Holky milé, obraz "Nejdůležitější je teď" byl dělaný na zakázku. Vytvořila ho jedna grafička podle mojí představy...měl vypadat jako tabule u očního lékaře ;-). Dala jsem ho svému muži k narozeninám, protože věta "Nejdůležitější je teď" je jeho...často mi jí říká, když řeším zbytečnosti z minulosti nebo si dělám hloupé starosti o budoucnost ;-).

      Vymazat
    3. Jo, Leňulko, co se týče těch obrázků s "Láskou", máš asi na mysli "Live Laugh Love" nebo "Love is all you need", tak ty jsou z Radosti:sekce - Originální dárky

      Vymazat
    4. Anonymní8:32

      Super super!! Děkujeme!

      Vymazat
  18. Tvůj manžel je fešák (můj typ ;-) Krejčovskou figurínu bych moc chtěla, ale nemám ji už, kam umístit. Pořád šiju, takže by se fakt hodila. Mě dělá šťastnou hlavně moje rodina, i když nová rtěnka Chanel není také k zahození :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I můj typ ;-).
      No vidíš, Marti, a já nešiju vůbec a figuríny mám tři. Je na tom světě nějaká spravedlnost?!
      Materiální štěstí musí jít ruku v ruce s tím duchovním, to se ví. Ať žije Chanel!

      Vymazat
  19. Vivinko,mluvíš mi z duše.Tolik lidí hledá štěstí..a ještě tohle a ještě tamto..a přitom je štěstí doma na gauči♥Vidět své milované,že oni jsou šťastní.To je přeci to,co bychom měli najít a už nikdy nepustit.A pak už jen si tak v klidu žít a dělat si malé radosti..Potěšit maminku,překvapit přátele,opečovávat svého milého,polechtat mazlíčka nabříšku a sobě třeba uvařit dobrou kávu a usmívat se protože na světě je moc krásně.Já se teď usmívám,neboť na mě mrká lišák podšitý a jen on ví,kdo ho teď podrbe na bříšku:-D Moje nejšťastnější chvilka je když se sejdeme všichni doma,vím,že jsou všichni v pořádku.Poklábosíme,co je nového a obejmeme se.Vidět po dlouhé době sluníčko a navonět se oblíbenou vůní:-D..Vivi,myslím,že Ty a Tvoji dva kluci si zasloužíte štěstí plnou náruč,z celého srdce,už napořád..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bettynko, zdá se mi, že už je ti dobře, že jsi zdravá, a že zase můžeš psát tak nádherné povzbuzující komentáře! ♥ Děkuju mockrát a lišáka podšitého pozdravuj. ;-)

      Vymazat
  20. Báječné fotky jako vždy :) Ti tví dva kluci jsou fešáci :)

    OdpovědětVymazat
  21. Uzasny clanok Vivi :) Ide z neho neskutocne pozitivna nalada a hlavne dokaz toho, ze stastie sa nemusi hladat v materialnych veciach :)

    OdpovědětVymazat
  22. Zdravím a mávam všetkým (ľuďom, zvieratkám, veciam), ktoré robia Vivi šťastnou:)
    A to nielen-preto-lebo: Šťastná Vivi = Šťastní My :))) A s voňavým domácim chlebíkom - ach, Šťastná to Ja! Už bežííím... ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ááá, Vivi je vážně šťastná, že má na blogu tak úžasné lidi!

      Vymazat
    2. To my radi, Vivíí, lebo tvoje príspevky sú so železnou pravideľnosťou sladké ako c.u.k.r. :))

      Vymazat
    3. Jsi drahoušek ♥

      Vymazat
  23. krásný článek :-)

    OdpovědětVymazat
  24. Krásný pozitivní článek, Vivi :)

    OdpovědětVymazat
  25. Anonymní14:05

    Já se bohužel tak krásně radovat nedokážu. Všechno mi dělá starosti a radostné věci pak ani nezaznamenám. Od té doby, co čtu tvůj blog (asi půl roku) jsem ale svůj přístup, změnila nebo se o to spíš snažím. Tvůj dnešní článek s psím a mužským fešákem mě zase povzbudil v hledání nejen toho pravého (je mi jasné, že tvůj muž asi hned tak volný nebude) :))), ale i v hledání malých každodeních radostí. Betty boop v komentářích to schrnula moc krásně!
    Vše nej přeje Lucka S.

    OdpovědětVymazat
  26. Asi dojdu požádat svého dědu, aby mi upekl chléb. Nějak jsem na něj po tvém článku dostala chuť!

    OdpovědětVymazat
  27. krásny článok:) mňa robia šťastnou maličkosti a obyčajné veci ako napr. ked sa po dlhej a nekonečnej zime konečne objaví vonku slniečko:)

    OdpovědětVymazat
  28. Anonymní15:22

    S tím dědou jsi mě dostala. To je ďábel :D

    OdpovědětVymazat
  29. To je krásy najednou :). Moc se mi líbí tvůj pohled na svět Vivi, a taky to, jak mi stále svými články připomínáš, co je to krásné, z čeho se jde těšit a jak na to často zapomínám a neměla bych ;)

    OdpovědětVymazat
  30. Jéé :) Taky mám radost z úplných maličkostí , myslím , že někdy lidi okolo opravdu překvapuje , jak vyskočím a blbnu , když dostanu nějakou maličkost ... ;) A taky si užívám všechno okolo , všechno fotím a ve všem vidím krásu ... :)
    Krásný věcičky !
    Já pekla chleba včera ! :D :))

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gabulko, tohle umění radovat se z maličkostí si nikdy nenech nikým vzít...;-)
      No jé, to jsi mi měla přinést aspoň dva krajíce (ten od mamky už mám snědený).

      Vymazat
  31. Krásný příspěvek :))))

    http://nikol-kach.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  32. Hrozně se mi líbí, jak je tvůj blog jiný :). Tvé články mám čím dál tím raději :)!

    OdpovědětVymazat
  33. Dear Vivi♥ Things that make you happy, make me happy too:) How sweet! The homemade bread must have been one of the most delicious things in the world! When I read your words, it was like I also felt the yummy fragrance:) Wish you always much happiness, everyday! Hugs to you my friend♥

    OdpovědětVymazat
  34. Perfektní článek Vivi :)). Mamka také peče často domácí chleba a i zaplétá houstičky.. zbožňuji tu vůni, jak se line po celém domě. Mimochodem, kluky máš pěkné! :)
    Střípky z mého života

    OdpovědětVymazat
  35. Tyhle články jsou nej. Vivi:)

    OdpovědětVymazat
  36. Milá Vivi,

    skvělý článek, který o tobě zase prozrazuje něco víc :) Jelikož moje babička je švadlena tak podobnou figurínu má a už odmalička toužím po tom, že si ji jednou dám do své šatny O:) Tvoji dva kluci jsou roztomilý :) A čerstvě upečený chleba to je pohádka!

    Měj se krásně! Přeji ti týden plný sluníčka!

    Pandička

    OdpovědětVymazat
  37. Nádherný článek! Tukrejčovskou figurínu bych taky chtěla a tvoji dva kluci na gauči jsou skvělý! :)

    OdpovědětVymazat
  38. Jste nejmilejší na světě. Děkuju ♥

    OdpovědětVymazat
  39. Já ráda objevuji krásu ve vločkách sněhu. Všichni na mě vždycky na ulici koukají jako na blázna, když chytám vločky do rukavic a zkoumám jejich jedinečnou strukturu :) Cukr jsem ale nikdy nezkoumala. Je zajímavé, že je také každý krystalek tak jedinečný... nikdy jsem si nevšimla, že má každý docela jiný tvar.

    OdpovědětVymazat
  40. Figurína musí být praktická věc! :)))
    fotky jsou moc pěkně! :))
    domácí chleba naprosto zbožňuji!

    OdpovědětVymazat
  41. Anonymní19:42

    ...

    El

    P.S.: Příště řeknu víc ♥

    OdpovědětVymazat
  42. Vivi, krásno-krásne, tiež mám najradšej ten pocit, keď si uvedomím, že najkrajšie veci na svete a tie, ktoré ma robia šťastnou, sú v skutočnosti tak prirodzené a jednoduché.. skvelé a domáci chlebík je mňam ! Krásny článok, musím sa priznať, že ma veľmi ma potešil

    OdpovědětVymazat
  43. Ahoj Vivi, vidím, že si šťastný mladý človek. Čo dodať, vychutnávaj si život plnými dúškami. Pre mňa je šťastie, keď som aspoň na chvíľu ako-tak zdravá. Je to pocit na nezaplatenie.
    Emily

    OdpovědětVymazat
  44. Rubrika 5 věcí je moje oblíbená a 2. fotka se mi moc líbí ;). Taky bych chtěla psa, ale momentálně nemám zahradu, takže stále čekám..slunečnice jsou podle mě nejhezčí kytky:)

    OdpovědětVymazat
  45. Mezi věci, které mě dělají šťastnou, rozhodně patří vaše komentáře. Jste tak milí! ♥

    OdpovědětVymazat
  46. krásné fotky :) a domácí chlebík ? mnam :))

    OdpovědětVymazat
  47. Vivi, moc krásný článek jsi napsala. Spousta lidí hledá štěstí a při tom se stačí jen rozhlédnout. Mně udělá den šťastnější třeba snídaně připravená od přítele, když se kolem moji blízcí smějí a pocit štěstí zažívám pokaždé, když se sejdeme já , mamka, mamky přítel, můj přítel a ségra a všechno je v pohodě a nikomu nic nechybí. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verunko, jo, to je to pravý štěstí. ♥

      Vymazat
  48. Anonymní23:05

    Vivinko, budou častěji články na téma 5 štastných věcí??? Prosím! :)

    OdpovědětVymazat
  49. Ach Vivinko, už bych se konečně měla od vás šťastných lidiček naučit, jak se radovat z takovýchhle maličkostí. Mám poslední dobou pořád nějak zamračeno... A fotka tvých kluků je prostě nej ;)
    Zdraví Eve.h

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, pevně doufám, že jarní sluníčko (a třeba i můj blog) odvanou všechny mraky a budeš nejveselejší ;-).

      Vymazat
  50. Anonymní12:24

    Moc krasny a pozitivni clanek !!!!! kucííí jsou na jednicku s hvezdickou, proste bozi a slunecnice pripomina leto a slunicko a to uz hrooozne chybi !!!! S laskou vzpomina M.

    OdpovědětVymazat
  51. Anonymní12:29

    Jinak ja dite prazsky domaci chleba nikda nemela.....
    (me staci kurka staryho chleba :-(
    :-)

    OdpovědětVymazat
  52. Anonymní12:31

    ja se opomnela podepsat, ja anonym jeden, psano z Prahy tvym ditetem bezchlebovym, nemocnym, s rymou, Misuli :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Michajličko, vždyť tebe a tvoje komentářiska bych poznala mezi všema lidma na světě široširým ;-).
      To ti budu muset někdy přivézt bochník čerstvě upečenýho chleba. Všude je sice chleba o dvou kůrkách, ale ty budeš papat jen pěkně nadýchaný bochníčky, nic starýho. ;-)
      Na mejlačisko odepíšu hned zejtra, Pucifousko :-**

      Vymazat
  53. Moje milá, posílám Ti veeeeelkou pusu! :*

    OdpovědětVymazat
  54. Vivi, tak ten chleba ti naprosto závidím. To co je dnes v obchodech je děs :/. Mě dělají radost takové ty každodenní maličkosti. Třeba právě teď vykukuje sluníčko a mám z toho radost a taky jsem si udělala jahodové smoothie ;).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jahodové smoothie se skvěle hodí k domácímu chlebu, aspoň myslím. ;-) Mňam.

      Vymazat
  55. Moc hezká článek, taky mi mimo jiné pocit dokonalosti navozuje jídlo. Mám to např. s lilkem, na jakýkoliv způsob :).

    lifeinimperfection.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lilek? No tak to je štěstí s velkým Š. Dokonalé ;-).

      Vymazat
  56. Krásné radosti :-)
    Já nevím, jak to děláš, ale při čtení tvých článků se cítím vždycky tak útulně :-)jako bych šla na kafíčko ke staré kamarádce a probírala všechno krásné, co jsme zažily :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Mishko, to je tak milý! Děkuju moc. ♥

      Vymazat
  57. Mám milá, víš, že si tímhle článkem shrnula holčičí štěstí? Moudrost stáří, milující chlapi (a psi), dobré jídlo a trocha těch kosmetických radostí a hadříků...co víc potřebujeme :o)
    Měj hezký večer, pa Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko, jsem ráda, že to tak cítíš a vlastně máš pravdu. Co víc si přát, než lásku a nějakou tu materiální drobotinu k tomu ;-).
      Jsem ráda, že jsi ke mně zase zaskočila. ♥

      Vymazat
  58. A pozdravuj rodiče! Myslím že právě od nich se line ta vůně chleba s domácí pohodou a štěstím přes tvůj domov do těch našich. Usmívám se, když vidím pohodový úsměv tvého syna s pejskem, když se dívám na ten mikrosvět na slunečnici i krystalky cukru. A zátiší s figurínou mi připomíná, jak moc a ráda jsem dřív šila a vždy jsem si ji přála mít. A v tom tvém pokoji by se taky hodilo pobýt, pouštět si hudbu a možná i pracovat. Obraz je vážně originální jakož i LP desky na zdi. Kolik podob má štěstí!? Ať jich pro sebe a pro nás ještě hodně objevíš:-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Oli, děkuju za další tvůj krásný komentář. Je moc milý a povzbuzující. Je úžasné, jakým způsobem funguje interakce a předávání radostí a energie mezi mnou a vámi - čtenáři. Mám velikou radost. ♥
      Jsem ráda, že se ti líbí u mě doma, někdy budeš muset zajít na doopravdickou návštěvu. Myslím, že tu společně objevíme ještě nejmíň tisíc (nebo radši milión) podob štěstí. Už teď se na všechno to objevování těším.
      PS: doufám, že tě nezklamu - na druhé fotce není můj syn, ale můj právoplatný muž. ;-) Ovšem docela by se mi líbilo mít jednou takového syna, protože je to ten nejmilejší, nejpozornější a nejhodnější člověk na světě.

      Vymazat
    2. Jéje, tak je dobrý faux pas. Já když mluvím o svých klucích,tak to je můj muž a jeho věrný obraz - náš syn.:-)
      K Tvému přání - nejsem sice žádná vědma, ale tak jsem ti to nějak nepřímo předpověděla. Protože ten tvůj si jistě svou kopii zaslouží, je prostě nej. Jenom aby se pak tobě z toho nezamotala hlava, až se ti budou na té pohovce hromadit.

      Vymazat
    3. Ale kdepak faux pas, milá Oli. Je to moc milé a roztomilé "nedorozumění". ;-) Beztak jsem o 1 měsíc starší než můj muž, takže s přimhouřením několika párů očí bych mu možná mohla dělat maminku ;-).
      V tvé věštecké kouli jsou k vidění moc zajímavé věci. Jsem zvědavá, co přinese budoucnost. Pohovku máme velkou ;-).
      Pozdravuj své dva kluky ;-).

      Vymazat
  59. Milá Vivinko :))*
    Jééé já bych tě tak chtěla znát osobně :))) Tvůj blog je takové úžasné místečko, kde když jsem, tak se prostě nemůžu neusmívat :)i ty milé komentáře pod články :)) to je tak pěkné si to číst :)) nic negativního ani špatného :) jenom úžasně milé slůvka :))) tady vždycky zapomínám na všechny problémy a starosti :)) moc Ti děkuju za to, jaká jsi ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Jani, děkuju za nádherná slova. Můj blog tvořím nejen já, ale taky moji čtenáři a věř, že jsem neskutečně vděčná za to, že nemám mezi čtenáři zlostné lidi nebo škarohlídy. Jsem za to moc vděčná. Děkuju, děkuju všem, děkuju tobě. ♥
      PS: a osobní setkání...to bych si nechala líbit! ;-)

      Vymazat
    2. ♥ uděláme někdy velký sraz Vivi a všichni její čtenáři :) to by byla nádhera :)))

      Vymazat
    3. Anooooooooooooooo :-D

      Vymazat
  60. Z příspěvku vyzařuje taková pohoda! Fotka miláčků Tě musí vyloženě nabíjet energii :-)
    Vůně čerstvě upečeného chleba je ta nejkrásnější, kam se na ní hrabou všechny parfémy...

    OdpovědětVymazat
  61. Příště se ke klukům přitul i Ty, ať obšťastníš taky nás, zvědavky:)

    OdpovědětVymazat
  62. Dědeček je pěkný filuta. Musí s ním být legrace:)
    Moc milý článek! Něco takového jsem zrovna potřebovala. Trošku vřelosti, radosti, něhy...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Šárko, děda je opravdu rošťák a obdivuju jeho energii ;-).
      Jsem moc ráda, že jsem se Ti trefila do nálady. :-*

      Vymazat
  63. Milá Vivi, měly by se psát na blogy a povinně, může to opravdu pomoci tomu, kdo dá ztěží dohromady dvě. Třeba pak přijde na to, jak je život krááásnýýý;-). U mě čokoláda, kytky, vůně všeho druhu, koupel ve vaně, dlouhý spánek, sluníčko a taky mí dva kluci. Do pěti se prostě nevejdu!!!
    Měj se fajn a ať se daří:-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Šári, to jsi mi připomněla, že ještě když jsme byli s mým mužem na škole a bydleli na koleji, tak jsme měli večer takový rituál - každý z nás "musel" říct 5 věcí, které ho ten den rozradostnily. A to bys nevěřila, kolik takových věcí se dalo v hlavě vypátrat i v tak zvaném dni "Blbec" ;-)
      Máš krásné radosti, jen co je pravda! :-*

      Vymazat
  64. Anonymní18:32

    Také se přidávám a přimlouvám, aby jsi podobné články psala častěji. nejlépe každý den :D
    Plno lidí nechápe, že štěstí je v maličkostech. Čekat na velké události by mohlo být hodně zdlouhavé :D. Vivinko těším se na další článek. Míša

    OdpovědětVymazat
  65. Anonymní17:57

    Krásnej chlap na té druhé fotce! Škoda, že neni volný. :)

    OdpovědětVymazat