2.8.12

Legenda mezi krémy aneb 8 hodin krásy

Ách, legendy! Filmoví nadšenci mají svou Marilyn Monroe, hudební nebe Michaela Jacksona, automobilový design Sergia Pininfarina a kosmetický svět má svůj legendární "Osmihodinový krém Elizabeth Arden". Dozvěděla jsem se z "pařížské knížky", že je to krém, který najdete na každé módní přehlídce! Ó, cože? Není snad můj domov s velkým šatníkem a spoustou patlátek taky takové "módní zákulisí"? A jak to, že legendární "osmihodinovku" postrádám?! Trvalo 5 minut, než jsem vygůglila přesně to, co jsem hledala (a vlastně ještě něco navíc) - celou osmihodinovou sadu: krém na ruce, hydratační krém s SPF 15 a ochranný krém na...všechno. Rychlá objednávka a za tři dny byly legendy u mě doma.
Elizabeth Arden věděla, co dělá. A ví to i vizážisti hollywůdských stár. "Eight Hour Cream Skin Protectant" totiž léčí, chrání, utěšuje popraskanou a podrážděnou pokožku a vydrží celých 8 hodin (seděla jsem doma na tvrdý zemi a přesně to počítala). Navíc krém můžete využít i jako lesk na rty (nebo rozjasňovač tváří = obličej pak září). O víkendu mi tenhle krém zachránil kůži spálenou od šajnícího sluníčka (a už teď je mi jasný, že v zimě toho bude muset zachraňovat ještě víc). Osmihodinový krém na ruce se vsákne tak rychle a beze stopy, že si musím psát do "blbníčku", že jsem se s ním už namazala! Krém rozhodně není tím nejvoňavějším, co jsem kdy měla v koupelně, ale pokožka jásá, tak kdo by řešil vůni. Nechci vám radit, nechci vás nutit, ale je to nezbytnost ;-).

Trvalo dlouho, než jsem se naučila kreslit prase, jak otáčí hlavou, ale o to tu dneska nejde. Důležitější je, že jsou na kosmetickém nebi hvězdy, keré nehasnou a bylo mojí blogovou povinností vám o nich dnešní prázdninový, líný den povědět.

Na osmihodinový krém Elizabeth Arden mají spadeno všichni lupiči. Takže už se nemusíte bát o svou peněženku, kreditky, mobil nebo větrový bonbóny...z kabelek se dneska krade výhradně "Ardenka". Doporučuju zapnout zip, zatnout zuby a pokud zloděje přistihnete při činu, namažte mu ruce krémem a vlídně k němu promluvte. Aspoň jeden napravený hříšník týdně z vás udělá lepšího člověka. 

Vivi podpis

84 komentářů:

  1. Krásný článek, Vivi, jako vždy :)
    Koukám na cenu té zázračné sady a jsem mile překvapená...když ji tak chválíš, asi dlouho odolávat nebudu :)
    saras-island.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Sáro, když se sejde skvělý účinek s dostupnou cenou, odolávat není na místě ;-).

      Vymazat
  2. To přesně potřebuji. Kde ji mám koupit nejvýhodněji? Přeci jen jsi si už dala tu práci ty, tak já už nemusím :-) Děkuji.

    Krásný a vtipný článek. Příště ti jej pošlou jako PR zdarma.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dočetla jsem dokonce i na poprvé, ale na podruhé už vím, co potřebuji. Přece jen na mobilu a hned po ránu...

      Vymazat
    2. Marti, než jsem se dostala k internetu a k odepsání, tak vidím, že jsi byla rychlejší. ;-) Na parfums.cz jsem viděla sadu nejlevněji, ale koukám, že teď momentálně čekají na naskladnění. Tak snad brzy..

      Vymazat
  3. Milá Vivi,
    už v knížce jsem o něm četla, ale snažila jsem se v rámci zachování plusového stavu svého konta taková doporučení přecházet s chladnou hlavou... No joooo, ale když už to říká i Vivi, tak se to jen tak přejít nedá! Takže asi vynechám jeden pár botiček a pořídím si hned celou sadu, protože i hodiny krásy by za to stála :-) A neboooo se obrním trpělivostí a napíšu ježíškovi.... No snad nebude kroutit hlavou jako Tvoje prasátko, to mě vážně pobavilo :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teri, jsem ráda, že se ti moje prase líbí ;-). Já už mám pro Ježíška popsaný celý sešit o velikosti A4. Když se rozdávala skromnost, vůbec jsem se tenkrát nedostala do fronty ;-).

      Vymazat
  4. krásný článek, Vivinko, čuník je boží, krémy zřejmě taky, ale nejvíc... nejvíc se mi líbí tvoje TAŠKA! a šátek. :D pac a pusu!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Binn, ty si dycinky všímáš, čeho nemáš ;-)). Pusa opětována měrou vrchovatou!!

      Vymazat
  5. Vivinko, to zní lákavě!:-) To musím pořádně omrknout:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Milo, zdá se mi, že by v tvém bohatém kosmetickém vybavení "osmička" neměla chybět ;-).

      Vymazat
  6. Vivo, ta taška!!! JÁ OMDLÍM, jak je krásná ... a to z ní vidím jen ucho. Jako krém bezva, ale mé sny teď získaly zcela nové ústřední téma - onu kabelku. Ty jsi zkrátka hvězda!!! Přeju pěkný - vskutku opravdicky letní - den!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ach Roso, ty mě pobavíš za všech okolností, viď? Člověk sedí 8 hodin na podlaze, aby mohl svým čtenářům poctivě zhodnotit deklarovanou osmihodinovou dobu působení krému, a Rosa mi tu kouká jen na uši (tedy ucha...ucha kabelčina).
      Zlatá jsi ;-).

      Vymazat
  7. Milá Vivi, o krému jsem četla už v knížce a stále odolávám. Nicméně díky tvému článku se mé konto opět o něco ztenčí. Bohužel momentálně mají vyprodáno a ani se nedivím, pokud je fakt pravda to, co píšeš. Ale věřím tomu, že ty bys nám nekecala. :) Navíc jsem čekala tak trojnásobnou cenu za tu sadu, ale ona ta suma je celkem příjemná. :) Díky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Veru, ještě když jsem recenzi vkládala, vyprodáno neměli ;-), ale jak jsem psala i Rose v předchozím komentáři - krém jsem zkoušela na vlastní kůži víc než poctivě, na tvrdý zemi sedíc, kolena si otlačujíc, a dobu působení měříc ;-), a všechno je tak, jak má být. Sumička je příjemná, konto se ti zas tak neztenčí :-**

      Vymazat
  8. A jaká je ta suma, pokud se můžu zeptat? :) My neandrtálci, co jsme ještě nečetli pařížskou knížku (achjo) to aspon pro zatím máme jednodušší...nemáme žádná lákadla, která by nás lákala utrácet poslední finance :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci kavárenská, já bych i poslední pětikorunu obětovala něčemu, co se dá někam napatlat, to jsem celá já. Ale tady ta oběť vážně není tak velká. Za sadu tří kousků je to cca 590,-.

      Vymazat
  9. Opět jsem se u tvého článku pobavila :) Nejen, že máš zajímavé tipy na kosmetické zázraky, ale podáváš to naprostosto odzbrojujícím způsobem :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Červenám se od samé radosti - děkuju moc ;-).

      Vymazat
  10. Veľmi rada čítam tvoje články :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A já tě tu vždycky ráda vidím ;-)

      Vymazat
  11. to je skvelé :) to by sa mi zišlo :) vďaka za nápad ;)

    OdpovědětVymazat
  12. Milá Vivinko, jako vždy mě tvůj článek poučil a pobavil :) Zvlášť čuník s otočenou hlavou :D Od Elizabeth Arden mám doma vůni Zelený čaj a podezírám mamku, že mi na ni tajně chodí, protože k Vánocům jsem dostala nové balení :D Každopádně až nebude mé konto ve stavu takového bankrotu (čí to asi bude vina, že?!) tak si na něco od Elizabeth taky políčím.
    Pěkný den přeje Eve.h

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, vypadá to, že máme stejně rošťácké mamky a stejně hubená bankovní konta. To už nemůže být náhoda ;-).

      Vymazat
  13. Milá Vivi a nemohla by jsi mi vygooglovat a vyzkoušet nějaký krém, ale zaručeně dobrý na artrózu?
    Kosmetické krémy, už nepotřebuji, neb vrásky nebolí a díru do světa v Hollywoodu, už stejně neudělám:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Renčo, vrásky budu mít brzy i já - okolo očí - z tvých zaručeně vtipných komentářů. Tak píště vážně, ať se tu tolik nesměju ;-).

      Vymazat
  14. tiez o nom uz dlho premyslam ci kupit alebo nie, ale ty si ma presvedcila, ze jednoznacne aaaano! :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  15. asi jsem divná, ale ten krém mi nějak za srdce nechyt nebo co, já budu dále věrná své induloně a na pleť Vichy, co už se mnou :D nedám si říct :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, dokud bude na trhu modrá Indulona, ostatní krémy mají utrum ;-).

      Vymazat
  16. Taky jsem si na tento krém dělala dlouhou dobu zálusk, až jsem si ho pořídila a zjistila jsem, že je to taková tužší vazelína :-) Na mě tedy trošku víc mastnější. Na popraskanou a suchou kůžičku kolem nehtů je však super ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ali, osmihodinový krém na ruce není mastný ani trošičku; vlastně jsem nikdy neměla krém, který by působil tak suše, ale při tom pokožku tak príma zvláčnil. Klasická osmihodinovka, která se používá i jako lesk na rty nebo tváře, je mastnější a musí se s ní opatrně. Každý si asi najde místo, kde je nejúčinnější ;-).

      Vymazat
  17. Anonymní10:51

    Milá Vivi, tys seděla na tvrdý zemi 8 hodin a testovala ardenku jo? Tak tomu teda nevěřím ani náhodou. Teda leda že bys před sebou měla obrovský zrcadlo a hleděla do něho a pozorovala ty jeho úžasný účinky. A přestaň mě navádět na nový nákupy nebo se do té Třeboně letos nepodívám. A to máme předtím ještě naplánovaný Lipno. A úúúúúúúž se to krásně blíží. Tak krásný líný den ti přeju, já mám teda fakt fofry. Majka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Majko, já pro kosmetickou recenzi udělám cokoliv a sedět na tvrdý zemi třetinu dne ještě není tak velká oběť, to bys měla vědět. ;-) Počkej, jak se ti Ardenka bude hodit na Lipně - víš, jak tam pálí sluníčko?
      Pozdravuj tam v těch našich jihočeských hvozdech a né aby ses mi tam utopila!

      Vymazat
  18. Anonymní11:23

    MIlá Vivi, pašík se Ti povedl náramně! Já naštěstí osmihodinovému krému stále úspěšně odolávám (a to i po "pařížské knížce"), ale mám doma osmihodinovou tyčinku na rty, kterou v sadičce nemáš - a to je veliká škoda, protože bys z ní byla určitě neméně nadšená. Je to zřejmě nejlepší patlání na pusu, co jsem zatím potkala!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mordie sapristy a já váhála, že si koupím sadu s touhle tyčinkou...nalákala jsi mě a určitě si ji "dopořídím" ;-)

      Vymazat
  19. No, tak to vypadá více než dobře Vivi! Až vypotřebuji svých dvěstěpadesáttři načatých krémů, objednám! :DD
    ~ The Diary Of Pie Rette ~

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lépe bych to nenapsala:DD...Ja jsem ale asi zaryta Loccitanka:)....M*

      Vymazat
    2. No jo, načaté krémy, to je úděl všech patlalek, i můj.

      Vymazat
  20. Hi Vivi! I know the legend of that cream too! Lol Seems it could be miraculous!:D Wanna do a huge stock of it!:P Kisses and happy day dear!:*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dear Lilli, of course...I believe in miracles! ;-)

      Vymazat
  21. Vivi, už jsem Ti to psala, ale opravdu pokoušíš. Protože umíš o výrobcích jak psát, tak je krásně dekorovat a udělat z nich tak něco neodolatelného...:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Luci, děkuju za kompliment. Žijem jenom jednou (podle nejnovějších vědeckých výzkumů) ;-), tak si to musíme užívat a vonět!

      Vymazat
  22. Great post! :)

    xoxo
    http://wildand3.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj Lucinko ! :)
    Právě jsem přijela " vod Vincentky " ;)
    A musela jsem hned napsat !
    A co tu na mě čekalo ? No něco úžasného...
    To , na co jsem tak zvyklá a to bez čeho se neobejdu ! :)

    Bohužel s tímto 8hodinovým zázrakem nemám zkušenosti , ale když to říkáš ty , tak to musí být pravda ! :)

    Pusu :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gabulko, ty mi vždycky napíšeš tak zářivě milý komentář! Děkuju moc. Jsem ráda, že tu po návratu čekaly příjemný články ;-).
      Ano, Vivi zná moc. ;-))
      Doufám, že už máš v pořádku ty rošťárny s pravidelnými čtenáři.

      Vymazat
    2. Lucinko ,
      To jsme ráda , že jsi na mě nezapomněla a ke všemu mi i dnes napsala komentík - strašně moc mě potěšil !

      PS : Nene rošťárny s pravidelnými čtenáři neskončili a tak jsem definitivně přesedlala na ten nový : gabulka-lovelygirl.blogspot.cz :)

      Vymazat
    3. Gabulko, dobře jsi udělala. Nový blog vypadá senzačně a tam už se ti žádní čtenáři ztrácet nebudou, to bych se na to jinak podívala! ;-) Hodně štěstí! :-**

      Vymazat
  24. Milá Vivi,
    líbí se mi ty tvoje obrázkové koláže. To ti jde velice fajně a já vždycky tiše závidím, jak sa ti to povédlo :-)
    Jo a o krému jsem hledala mini info, když jsem četla tu samou knížku. Akorát jsem přece jen víc na tu přírodní kosmetiku, takže jsem krém ani nezkoušela... :-)
    Pac a pusu :-*
    Bebe

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bebe, já vím, já jsem taky víc na "přírodu", ale někdy si zahřeším, nó. ;-)

      Vymazat
  25. Anonymní19:03

    Krém mě láká, ale ještě mnohem víc mě láká umět si hrát se slovy a s fotkama tak jako ty. Prase co otáčí hlavou je božííí!
    Díky za opětovné pobavení, Káťa

    OdpovědětVymazat
  26. No jo, krém je určite super, čo si budeme hovoriť, stars to vedia :) ale viac som preč z tých tvojich obrážtekov. musím skrývať pred šéfom, že sa tu vyžívam namiesto práce :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milý Patapufe, šéf by měl mít pochopení, že aby měl jeho zaměstnanec chuť a energii do práce, musí se odreagovat "u Vivi". Kdyby něco, pošli ho za mnou a já už mu to pěkně vysvětlím ;-).

      Vymazat
  27. zrovna, když hledám pořádný krém - akorát včas. :) další položka na seznam must have. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Výborně, to načasování musí být osud ;-)

      Vymazat
  28. Neviem ako to robis, ale ja ten krem proste musim mat!!! dakujem za tip, tebe rozhodne verim viac ako nejakej reklame :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Tino, ať se propadnu do východního Německa, jestli jsem vám tu někdy kecala. Mně můžeš věřit, urkytě budeš spokojená.

      Vymazat
  29. já také nedavno podlehla a koupila protectant v nádherném výročním limitovaném retro obalu. Fakt krásnýýý :-) Přiznám ale, že ta vůně není nějak to úplně pravé ořechové pro můj zhýčkaný nosík
    např. Zde obrázek http://www.magicmakeup.co.uk/p9886-elizabeth-arden-eight-hour-cream-skin-protectant-limited-edition-30ml/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím, když chci něco voňavého, tak po tomhle krému nesahám. Ale osmihodinovka na ruce voní hezky. Nicméně ještěže se mi nedostalo do rukou to limitovaný balení, to je nádhera a okamžitě bych ho musela mít, ať to klidně smrdí! ;-)

      Vymazat
  30. Úžasný článok Vivi, vyzerá to naozaj skvelo ! Na zimu si ho musím zaobstarať aj ja :) A prasiatko? To je naozaj skvelé ! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A umím ho ještě nakreslit, jak zvedá levou zadní nožku ;-).

      Vymazat
  31. Vidím, že tě kreslení prasete muselo zabavit. :D:D Povedlo se ti. :D
    Tahle osminová kouzla vypadjí opravdu zajímavě a s tvým doporučením ještě víc. Kolikrát si za život řeknu, tohle vyzkouším, a stejně na to kašlu, takže budu doufat, že se bez toho zatím obejdu. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Rony, určitě se bez toho obejdeš. Člověk se obejde "bezevšeho", spíš jde o tu radost, kterou si čas od času (třeba dobrou kosmetikou) může udělat ;-). Já zkouším zase naopak všechno, co mě jen napadne, ale až si jednou budu chtít koupit vilu u moře a bude mi do její koupě chybět milión, půjdu se podívat do koupelny na všechny ty krémy, za který jsem ho utratila. ;-)

      Vymazat
    2. Tak to je dost dobrá představa :D :).

      Vymazat
    3. Spíš jsem myslela, že mě polituješ :-DD

      Vymazat
  32. Sakra, a mně se povedlo na tu knihu zapomenout. Už takhle nevím, jak vyjdu s penězi v srpnu, a ty mi to ještě musíš takhle připomenout? Vivi, to se nedělá! :-D
    Krém mě sice nezaujal, ale prasátka ano! :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A já to tu připomínala v dobrý víře, že "se to dělá" ;-).

      Vymazat
  33. bomba jako vždy : ), http://katefashionstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  34. hey :) my blog today about a new post. You must to see this you don't have a choice xD
    Thanks for spending time on this comment sweetie :)

    OdpovědětVymazat
  35. HI, kesses!! :)

    www.giornalismodimoda.blogspot.it

    OdpovědětVymazat
  36. Anonymní9:52

    Moc roztomilý článek. Ta věta se zloději krémů mě také pobavila. Musím si dávat pozor :o))

    OdpovědětVymazat
  37. No Vivi, ty mě snad chceš finančně zruinovat! :D Ale jdu do toho, protože podle tvého popisu tento krém potřebuji jako sůl! :)
    A tvé malůvky jsou opravdu kouzelné, vždycky pobaví! ;)

    OdpovědětVymazat
  38. Všem vám děkuju za príma komentáře :-***

    OdpovědětVymazat
  39. hi dear,

    amazing pictures! i really like your blog

    would you mind and take a look at my blog? We can become friends too :)

    XO, Carmen
    www.mydailyfashiondosis.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  40. Já od ní mám bázi pod make-up a určitě stojí za vyzkoušení :)!

    OdpovědětVymazat
  41. Hi Vivi!! Here I am as promised! Your blog is great!! Can't wait to see the next post!! :)

    OdpovědětVymazat
  42. Your blog is gorgeous. I just signed up as your latest follower - I hope you follow me back!
    http://coastal-style.blogspot.com

    Melissah from Coastal Style

    OdpovědětVymazat
  43. Elizabeth Arden miluju, hlavně její vůně... :) A děkuji za tip, musím se po nich hned podívat :D "Kort", když to je součástí každé přehlídky ;)

    OdpovědětVymazat
  44. Tak o téhle kosmetice jsem neslyšela, ale věřím, že je skvělá. Prasátko je povedené :D
    Mimochodem, děkuji za komentář :).

    OdpovědětVymazat
  45. Díky moc všem :-**

    OdpovědětVymazat
  46. 8 hodin krásy? Tak to musím mít... děkuji za tip, Vivinko :)

    OdpovědětVymazat