20.8.12

Moje nejdůležitosti

Obvykle se nehraboším v krabicích s fotkama, nepouštím si k tomu blůs, neliju do sebe Sklepmistra a se slzou dojetí v oku nevzpomínám na to, jak dřív bylo líp. Mě totiž nejvíc baví přítomnost (ovšem se smělými plány do budoucna). Jak říká můj milý muž: "Nejdůležitější je teď." Ale to neznamená, že doma nemám svou vélikánskou, plechovou, těžkou krabici se všemi vzpomínkovými nejdůležitostmi, který jsem za svoje dosavadní poskakování po světě nasbírala. Je v ní tolik mně milých a legračních věcí, že si do ní aspoň jednou za rok vlezu, pouštím si k tomu veselou muziku, piju malinovku a slzy pak sice taky přicházejí, ale jsou od smíchu...naštěstí.
Pojďte se do tý mojí velký krabice schovat se mnou, podívat se na fotky a dopisy a retro paňáčky a vzkazy a malůvky a obaly od žvejkaček a na starý třpytivý samolepky. Je to jen takový malý rande se slečnou Minulostí, ale pak se hodně rychle zase vrátíme do přítomnosti, protože ta je nejzajímavější, plná chutí, vůní, radostí a překvapení. Mějte tu nejkrásnější přítomnost a užijte si pohled do mojí "minulosti" ;-).




Kdo přesně spočítá, kolik je v mojí plechový krabici věcí, ten vyhraje zájezd k moři na 2 měsíce pro 4 osoby.




Velký krabicový mišmaš - tak třeba japonská retro panenka z Tuzexu v modrých kalhotkách, retro peněženka "námořník", první voňavka, moje kresbičky, fotky a žlutý přání od mýho muže k 21. narozeninám.




Vzkazy a malý dopisy, který pořád přibývají, protože si je s mým milým mužem pořád píšeme (uprostřed fotky na růžovým lístku můžete vidět, jak můj muž umí kreslit ko-čič-ku) ;-), obrázek od žvejkačky - je na ní zamilovaný žlutý panáček Pilly a úplně vlevo poznámkový vyšívaný blok.



Můj první doopravdický milostný dopis (bylo mi 15 a psal ho ten kluk, který mi ještě pořád nechává na stolku u ledničky zamilovaný vzkazy), starý panáček z pouti, moje fotka ze školky (můžete si povšimnout, že už jako pětiletá jsem věděla, že flanelová košile a zástěrka s crazy motivy jsou šik). 



Vivi podpis

101 komentářů:

  1. Anonymní9:30

    Ach tak to je krásná kovová krabice plná pokladů...
    Taky bych si měla nějakou takovou pořídit ! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jak ty jsi byla roztomiloučká! Věřím, že jsi do teď. =)
    S tvým mužem, to je prostě nádhera, že Vám to spolu tak drží, moc Vám to přeju, tohle vypadá na jednoduše dokonalý pár. =)
    Já mám svou minulost (a ta ještě není zase tak dlouhá) ukrytou všude možně, ale každým rokem se v něčem přehrabuju a postupně vyhazuju zbytečnosti. Není jich však mnoho. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, milá Rony. Nedokážu si představit větší štěstí než mít po boku mýho muže. Jasně, i všechny možný minulostní důležitosti se občas musí "trošku probrat" - jinými slovy vyházet. ;-)

      Vymazat
  3. Nejmilejší obsah vzpomínkové krabice, jaký jsem kdy viděla :)

    Krásný začátek nového týdne.
    Veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verunko, nevím, jestli to není jen tím, že jsi viděla zatím jen málo vzpomínkových krabic, ale rozhodně mě to těší ;-).

      Vymazat
    2. Věř, že jsem jich viděla dost, ale většina z nich byla přesně taková, jak popisuješ na začátku - sentiment nad dobami minulými. Mimochodem, při stěhování od rodičů jsem našla taky takovou krabici. Jednu plnou barev na vlasy a parfémů či "parfémů", které jsem kdysi používala. A druhou s dopisy, co jsme si psávaly na gymplu s nejlepší kamarádkou v hodinách. Člověk se musí zpětně smát sobě :)

      Měj se krásně!

      Vymazat
    3. Veru, já bych klidně i "sentimentila", ale když mě fakt vůbec nechutná Sklepmistr, blues je na mě moc pomalý a když už slzy, tak nad rozlitým mlíkem, ale né nad vzpomínkama ;-).
      Dopisy psaný o hodině ve škole jsou cenný poklady, taky jich mám jednu krabici plnou. Dost často jsem kvůli nim musela "opustit třídu", protože jsem neuměla házet a občas skončily u nohou učitele. ;-) Tvoje půdní nálezy jsi, doufám, svědomitě oprášila a schovala na nějaké čestné místo ve skříni ;-). Máš pravdu, zpětně se sám sobě smát - to je dobrý umět.

      Vymazat
  4. juuuuuuuuuuj ty si bola ale rozkošné dievčatko! aj ja mám tkaú krabicu, mám v nej denníčky, prvý darček od frajera, pohľadnice od kamošiek z dovoleniek, papieriky, papieriky, papieriky :D ako sme si písali keď sme sa v škole cez hodinu nudili :) niekedy si to pozerávam a potom sa čudujem ako rýchlo to všetko prešlo :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím, je to fofr. Papírky psaný o hodinách (hlavně zeměpisu a matiky) mám v úplně jiný krabici, sem už by se mi nevešly ;-)

      Vymazat
  5. Ahoj Viv
    Buď máš asi tak o deset roků víc než jsem si myslela a nebo (pevně věřím, že je to ta správná varianta) jsi se svým mužem mnohem dýl než jsem si myslela :o) ) Tak která je správná? :D

    Já měla taky takovou krabici :o) (kdo by to byl do mě řekl?) Ale pak přišly praktické časy, láska k hladkým moderním líniím a nechala jsem si jen pár skvostů, většinou památku na výjimečné události (stužkovák), první přítel (čti nostalgie na entou:)) a taky všechny dopisy a pohledy z táborů, škol v přírodě a od nejlepší kamarádky (ty jediné ještě přibývají, takže často přemýšlím v čem je budu skladovat až mi bude 60 :D )
    Jo a v tvé krabici je přesně tolik věcí, kolik zajímavých životních příběhů napsaly :o)
    Zzdenika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Zdeni,

      je to tak - jsem se svým milým mužem mnohem dýl, než sis myslela. Poznali jsme se ve 14 letech totiž! ;-))

      Óó, realistická a pragmatická Zdenička že měla taky svou vzpomínkovou krabici??? Tak to jsi mě potěšila a překvapila. Nicméně lásku k hladkým moderním liniím mám taky, takže si dovedeš představit, jak se to ve mně "tluče" :-D

      Dobře, budeš zařazena do slosování o dvouměsíční zájezd pro 4 osoby.

      Vymazat
    2. Jestli zájezd vyhraji, tak beru k nám do páru tebe s přítelem :o) Dva měsíce je dlouhá doba, tak akorát, takže bych to viděla na cestovní šílenství Brazílie, Havaj, U.S.A. To jsou mé sny, které pokud nevyhrají sny zůstanou ještě minimálně pár let :o)

      Ááách, tak jsem si to vždy představovala, že budu mít může od 14 let :o) Tiše, anebo ne - hlasitě závidím!!!

      Ten tlukot jsem i já musela v sobě vyřešit a od té doby je život mnohem snazší (stěžují mi ho životní podkopy :D ). Za vyřešení mého bití v bytí děkuji příteli, který je taky na modernu :o)

      Vymazat
    3. Zdeni, moc krásně a nenápadně ovlivňuješ pořadatele soutěže :-)). Už teď mám cestovní horečku.

      Já vím, chápu. Taky jsem si to vždycky takhle představovala. Ale nejde ani tak o roky, jako o intenzitu a jsem si jistá, že se svým moderním přítelem žijete tak naplno, jako kdybyste spolu byli odjakživa! :-**

      Vymazat
  6. to je supeeeer Vivi :) kazdy detail je perfektny. krasny clanok, mile spomienky. aj ja mam plno skatul s takymito pokladikmi.

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě moc těší, děkuju. Myslím, že všichni nějakou takovou škatuli (nebo jich je víc) máme a přiznat se k tomu přináší úlevu. :-))

      Vymazat
  7. Já mám taky takovouhle krabici zavedenou, ale spíš až teď v dospělosti, moc věcí z dětství tam nemám, což je škoda! Třeba abych měla schovaný první milostný dopis z první třídy, za to bych dala všechno!!! :) Přesně si pamatuju jak vypadal:) Mám ale schovaný třeba papírek, na kterém mi můj současný přítel donesl své telefonní číslo, to je pro mě děsná cennost a krásná vzpomínka :D :D A strašně se mi líbí ten tvůj panáček z pouti!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To telefonní číslo bych si zarámovala a ve zlatým rámu ho pak pověsila ... no asi nad postel. ;-) A je moc dobře, že sis krabici taky zavedla, za 50 let vyvolá hodně úsměvů a roztomilých vzpomínek.

      Vymazat
  8. Taky mám sbírku pokladů, je to taková malá dřevěná krabička, ale místa je v ní pořád dost... Občas dělám to co ty. Kouknu do ní a pak pláču... =D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Říkejme tomu klidně, že jen krájíme cibuli ;-)

      Vymazat
  9. jeej, kráásnučké :) ty si bola (a určite si) veľmi zlatá :)
    aj ja mám takúto krabicu, vlastne ich je viac ako jedna :D mám tam všeliaké spomienky, vrátane vreckoviek spod kávičky a podobných hlúpostičiek, ktoré vždy niečo pripomenú :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Drahá Sue, no já jsem určitě velmi zlatá pořád :-D
      Milé hlúpostičky ;-)

      Vymazat
  10. Taky mám krabici se vzpomínkami. Sice si tam ukládám věci tepve chvíli, ale je to super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lepší s ukládáním začít pozdě, než-li později! ;-)

      Vymazat
  11. Vivi, Ty jsi ta nejmilejší ko-čič-ka, kterou znám! Navíc si mě dneska úplně nalákala prohrabošit se trochu i svými starými poklady, vždycky u toho nadělám spoustu bordelu, ale je to úžasný odpočinek a zdroj dobré nálady. I když úsměv mi vykouzlil i pohled do Tvé krásné krabice :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Jéé to kočičkový ořezávátko jsem měla taky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ali, to je tak úžasný retro ořezávátko! Růžový je kočička a pak modrozelený je pejsek nebo slon (těžko se to poznává, fakt). ;-)

      Vymazat
  13. Luci to máš ale nádherné nejdůležitosti!!! Zasáhl mě extrémně žlutý panáček, neb jsem na ně téměř zapomněla - to byly takové boží obtisky na ruku, že? :) Krabici mám taky, původně to byl dětský papírový kufřík, ale byl tak zničen, že se odporoučel, a teď to zachraňuje obyč. bílá Ikea, ale jen dočasně, než seženu něco hezkého. Jako máš ty.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Drahá Binn, ano ano, Pilly a jeho obtisky na ruku! ;-) Jenže já je šetřila a šetřila a pak už byly starý a neobtiskávaly se :-)
      Papírový kufříky se teď zase vyrábí, doporučuju.

      Vymazat
  14. Sklepmistrem jsi mi pripomnela stare dobre casy mladi a rozvernosti, kdy jsem se sluzkou v oku a Sklepmistrem v ruce s kamaradkou rozjimala o zivote az do rana.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doporučuju Sklepmistra (i když já vím, že je příšerně sladký) zase zakoupit a prožít s ním a s kamarádkou další jímavou noc.

      Vymazat
  15. Lucko, jako 5ti letá jsi byla k sezrani! :)

    OdpovědětVymazat
  16. Já jsem kdysi dostala záchvat a všechno vyhodila :)) Ale mám ráda vzpomínkové akce s kamarádkami, kde nesmí chybět fotky :))
    ~ The Diary Of Pie Rette ~

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Znám, taky už jsem pár takových záchvatů měla, ale pořád ještě dost věcí zbylo. Retro mejdan je určitě senzační věc! ;-)

      Vymazat
  17. Vivi, když si člověk myslí, že už viděl vše z Tvých pokladů, tak mu naservíruješ ještě truhlu důležitostí:-D. Řekla bych, že tam máš 3421 věciček - vyhrávám zájezd? Dva měsíce by bodly:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Víš, Luci, taky se snažím soutěžit a počítám to už od rána. Zhruba za měsíc bych se mohla dobrat konkrétního čísla a hned pak sdělím výsledek. ;-)

      Vymazat
  18. Ahoj Vivinko, já teda takovouhle krabici nemám, ale ráda si při nějaké dojemné muzice čtu ve starém deníku, jak jsme s přítelem spolu začínali a nebo prohlížím naše společné fotky v počítači.

    OdpovědětVymazat
  19. 985 věcí...:-)
    Ta fotka je kolorovaná, nebo máš opravdu tak hnědé oči? Byla jsi opravdu krásná pětiletá princezna. Asi taky vyhrabu svoje staré fotky.
    Parádní krabice. Já takovou taky měla, ale jednou mě popadla taková ta nálada "čo bolo, to bolo" a všechno jsem vyhodila. Alespoň se můžu pokochat u tebe na blogu:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, má milá, myslím, že s tímhle číslem daleko nedojdeš. Musíš přidat ;-).
      Fotka je neupravovaná čili nekolorovaná; měli jsme v rodině známýho "barevnýho" fotografa, takže mám minimum černobílých fotek a samý barevný, což mě ale docela mrzí. Sice jsem takhle hnědý oči měla a pořád mám, ale co naplat, když jsem dycinky chtěla modrý nebo zelený :-)
      Čo bolo to bolo :-) a záchvaty vyhazování dobře znám, ale něco se vždycky povede "zachránit".

      Vymazat
  20. Je hezké, když někdo sbírá takovéhle věci! :) Kdykoliv se můžeš podívat a vzpomínat a to je fajn!

    OdpovědětVymazat
  21. Já si nechávám dopisy a pohledy (pokud mají nějaké překvapení, tak to schovám taky):)

    OdpovědětVymazat
  22. Na to nejde říct nic jiného než jedno jůůů a jééé. Krásné poklady máš. :) Já mám takto schované milostné dopisy a vyznání i ze základky, co jsem dostala. Přítomnost je samozřejmě lepší a plánování do budoucna také, ale občas nezaškodí trošku zavzpomínat prohrábnout "staré" poklady. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásně jsi to vyjádřila, neuměla bych to líp ;-).

      Vymazat
  23. Vivi, ty jsi byla ale roztomiloučká! :) Tvůj muž má pravdu, opravdu je nejdůležitější teď :) Ale přesto si vždy ráda zavzpomínám nebo si jdu vysnít něco budoucího... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eliško, to je dobře, to je v pořádku. Je fajn vzpomínat i dělat si plány. Hlavně když se při tom nezapomíná na to, že žijeme teď, v přítomnosti ;-).

      Vymazat
  24. vivi!! this post is so adorable! you were too sweet and think u still now! kisses and happy week dear!:*

    OdpovědětVymazat
  25. Ja síce nemám krabicu, ale nástenku a pri pohľade na ňu sa mi stále vrátia tie príjemné spomienky a pocity :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak tě chápu! ;-) Mám v pracovně nástěnku, v kanceláři nástěnku, na chatě nástěnku. A pořád mám pocit, že jich není dost ;-).

      Vymazat
  26. Lucinko
    Výhra na dovolenou k moři na 2 měsíce pro čtyři osoby je sice skvělá , ale mnohem mnohem lepší - ba ne nejlepší by bylo kdyby jsi byla v současti výhry ty ( jako že s výhercem strávíš tu dovolenou ) To by byla dovolená ... ! :)
    A protože tuhle soutěž CHCI vyhrát tak tipuju 1206 ! :)
    Doufám ,že vyhraju !!! ;)
    A ty jsi tak roztomilá holčička a takovýma kukadlama ! :))

    Žiju v přítomnosti , ale moc ráda nahlížím do budoucnosti - jak jsem vyhrála zájezd k moři s Vivinkou !!! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gabulko, jsi moc milá, jako vždycky, ale musím ti předem domluvit, protože to by byla dovolená za trest. Já jsem totiž hrozně divoká a nahlas zpívám, za chvíli bys mě měla plný zuby :-)
      Ale jednou si spolu určitě zatancujem!
      Do slosování budeš zařazena za snahu se zalíbit pořadateli čili mně ;-).

      Vymazat
  27. Vivi, to je opravdu dojemné, jak krásný vztah se svým mužem i po tolika letech máte :)) No jo, gentlemani ještě zcela nevymřeli :))) Já bohužel takovouto krabici nemám, protože se obávám, že by tam byl jen deníček typu: v pondělí se mi líbí Marek, v úterý Marek je blbec, ve středu miluji Honzu, ve čtvrtek: proč se mnou nechce nikdo chodit? No, ještě že je tohle už za mnou :))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Michelle, řekla bych, že kdybys takový deníček nabídla tvůrcům telenovel a nekonečných seriálů, okamžitě by po něm jako po zdroji velké inspirace skočili ;-).

      Vymazat
    2. A to by byla teda hoooodně dlouho telenovela :) Že mě to nenapadlo dřív - díky Vivi, jako správný agent máš 5% podíl na mém zisku ze scénáře "Kterak děvčiča z Moravy ke štěstí přišla"

      Vymazat
    3. Michelle, drahoušku, tenhle byznys s tebou se mi bude moc líbit. Název skvělý, nápad taky, jen ten podíl budeme muset ještě trošku upravit. Asi o jednu nulu přidanou za číslici 5. ;-)

      Vymazat
  28. Vivi, já jsem vždycky tak strašně ráda za tvůj komentář :)
    Jééj to je krásné, taky bych si takovou krabici měla pořídit ať mám pak na co vzpomínat :)
    A musím říct že si byla strašně roztomilá :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem moc ráda. Zase ti někdy nějaký napíšu ;-).
      Pořiď si krabici bez meškání, až budeš v důchodu, užiješ si s ní švandu.
      Byla??? Já doufala, že pořád ještě jsem děsně roztomilá. :-D

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    3. Jojo, to budu taky ráda :-) To není špatný nápad :DDD
      Noo tak to se omlouvám, samozřejmě že jsi pořád roztomilá :) :D

      Vymazat
    4. Milá Catie, já jsem sice děsně roztomilá, ale asi jen půl hodiny denně :-)) Děkuju za moc milý komentáře.

      Vymazat
  29. Vnukla si mi skvelý nápad! ;)

    OdpovědětVymazat
  30. Vivi, jaká výhoda, že tvoje minulost se zatím složí do jedné krabice! Mojí raději moc nekonzervuji, protože nevím, kam bych zaparkovala stěhovák:-))) (po včerjšku, by bylo potřeba k němu přiobjednat přívěs):-( Ale do budoucna stále koukám, i když pochroumaným, krasohledem:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Renatko, to víš, to si dá někdo na hlavu zlatou korunku, koupí dorty a frkačky a přijímá gratulanty s horou darů a pak se nelze divit, že k přemístění všech pokladů by nestačil ani stěhovák s přívěsem. ;-) Já myslím, že tvůj krasohled je jako nový a vidí čirou, nadějnou a sladkou budoucnost ;-).

      Vymazat
  31. jeeeee to je strašne milé :)

    OdpovědětVymazat
  32. To mi připomíná jak jsem se dřív pořád babrala v minulosti, teď se pořád zaobírám budoucností a snažím se každý den si připomínat "dělej něco skvělého teď, ne až za týden!"
    A touhle pomyslnou krabicí (mám ty věci totiž roztroušené po všech možných šuplících a skříňkách :D) se probírám pokaždé, když uklízím ;D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musíš si na Vánoce pustit "dysnyovskou" pohádku s těma třema duchama - duch Minulosti, duch Přítomnosti, duch Budoucnosti - tam ti přesně ukážou, jak na tyhle tři potvory vyzrát ;-).

      Vymazat
  33. Vivi božíííí! Tomu říkám pohádková krabice:-)

    OdpovědětVymazat
  34. vivi, gratulujem ti k úžasnému a asi dokonalému mužovi :)

    OdpovědětVymazat
  35. Tedy to je krabice, přímo kouzelná. Je mi líto, že takovou nemám. Nevadí, hledím do budoucna a těším se na ty dva měsíce :- ) 2436

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Losuje se hned jakmile to sama spočítám, drahá Marti ;-).

      Vymazat
  36. Dokonalý pár! Fakt krása.... nemám slov..

    OdpovědětVymazat
  37. Anonymní16:24

    Prohrabovat se starými fotkami atd. je jeden z nejlepších relaxů, jaký znám...
    tvoje vzpomínková krabice je prostě úžasná, hrozně milá :)

    OdpovědětVymazat
  38. Moc vám děkuju, zlatí jste! :-*

    OdpovědětVymazat
  39. Skvěle, jako vždy! Kate

    OdpovědětVymazat
  40. Vivi, má podobnou krabici, nebo spíš je jich několik (ta tvoje je moc krásná) a otvírám je moc ráda - bývají to veselý chvilky :o).
    Přeji krásný večer, Helena

    PS: byla si už ve školce krásná holka!

    OdpovědětVymazat
  41. krásne vecičky 8) ja mám tiež taký box všetkého, ale nie taký rozsiahly ako ty, skôr zbieram pohľadnice, tých mám plno a nie a nie ich vyhodiť 8D

    OdpovědětVymazat
  42. Anonymní14:56

    To je krásné! Mít takovou truhlu Ti závidím - nikdy nic nezapomeneš a můžeš se potom krásně vracet do vzpomínek :)
    A vzkazy s milým jsou parádní :)
    Krásný dne, Vivi!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Ally, měj ji taky a budeš mít stejně hezkou "truhlu" legračního vzpomínání ;-).

      Vymazat
  43. já nemám slov. ♥
    Snad jen, Lucinko, že mě Tvé články dokáží vždy nabít pozitivní energií. Jsi božská!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anetko, tvůj komentář si zarámuju - hrozně pěkně se totiž čte ;-).

      Vymazat
  44. Vivi, to je krásný! :) Já zatím na svoje nejdůležitosti (tohle slovo ode dneška zařazuji do svého slovníku, pokud ti to neva :D) žádnou krabici nemám, ale snad mi v blízké době nějaká ideální cvrnkne do nosu, protože si tyhle věcičky také střádám a zaslouží si svoje speciální místo :)
    saras-island.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně, slovo "nejdůležitosti" je ode dneška tvý!
      Paráda, mám radost, že jsem tě inspirovala k založení krabice s poklady ;-).

      Vymazat
  45. Anonymní17:19

    Nejmilejsi Vivysku,

    ctouc si te, dostala jsem ti ouplne melancholickou naladu ... moc moc krasny nejdulezitustky mas, achich a ta fotka, ses nejkrasnejsi na svete !!!!!!!!!
    A ty doupisacky od pana Bozskeho, achich achich, srdicka, kocicky, bajo, panacci, krasa prefelika... ale mas recht, ze nejdulezitejsi je ted, ale stejne hezky, motz motz.

    Libam te na licka ruzolici :)
    Tva Misuli

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miško plyško, melanchólii? Já myslela, že se mi tu rozesměješ nad vzpomínkama na svoje anarchistický punkerský období a růžový vlasy a nášivky "Punk není mrtvej". ;-)
      Ty jsi přeféliká kamaráďucha moje nejmilejší! :-***

      Vymazat
  46. ah! genialna je ta kocicka! kiezby mne nakreslil chlapec niekedy nieco :'(
    sa maaaas!
    tolko pokladov <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Až přijde dneska tvuj chlapec domů, dostane fixky, tužku, gumu a bude Melise povinně malovat vobrázky až do rána!!! ;-)

      Vymazat
  47. Nádhernej článek, fotky a taky blog moc se mi tu líbí máš dalšího nového čtenáře :)

    OdpovědětVymazat
  48. Naprosto nejlepší výlet do minulost...miluji takové krabice a krabičky :-) A článek se mi dneska líbil o to víc, že byly dokonce čtyři fotky ;-)...tooolik krásných a zajímavých věcí...až ty jednou budeš mít děti, budeš jim u toho moct tolik vypravovat, co jsi už všechno prožila a zažila :-))) Pusu, S.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsi zlatá, Sandy, děkuju ;-). Moje dřívější pravidlo "dvou fotek" už nedodržuju, takže občas jich tu bude hromada...třeba čtyři najednou ;-).

      Vymazat
  49. toho panáčka (medvídka?) jsem měla taky. Jéé Bajo, to jsem měla ráda a sbírali jsme s bráchou obrázky. Miluji podobné krabice a poklady.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Ami, já myslela, že je to myška, ale odjakživa špatně rozeznávám zvířata, tak to je možná medvídek ;-). Bajo - to v našich myslích nikdy nezestárne ;-).

      Vymazat
  50. Vivi, boží krabice:-), hned bych si pohrabala, jakto, že žádnou takovou vzpomínkovou truhlu taky nemám? Tleskám a díky za krásný milý výlet do historie:-)

    OdpovědětVymazat
  51. No jooo, je vidět, že jsi kramářka už od mala :-D taky si nějaké ty poklady takhle schovávám, ale takovou sbírku tedy nemám - paráda :-)

    OdpovědětVymazat
  52. Your pictures brighten my day. It's always so full of life and vibrant colors. =)

    OdpovědětVymazat
  53. tohle je nejlepší!!!! :) a nejlepší taky je, že ten kluk co ti psal zamilovaný psaníčka ti je píše doted! :)

    OdpovědětVymazat
  54. Anonymní10:58

    Nejrkásnější je, že ti ty vzkazy nechává ten stejný kluk :))

    OdpovědětVymazat
  55. krásna krabica, aj ja mám podobnú :)

    OdpovědětVymazat
  56. Ach, toto me naprosto dojalo! Ten stejny kluk? To je krasne vedet, ze takova laska porad jeste existuje. Tak jeste spoustu krasnych vzkazu, ktere se budou hromadit v tve uzasne krabici ;)) A moc dekuju za tve premile komentare! <3

    OdpovědětVymazat