28.4.13

Ukradený Senzabox...radost nebo zklamání?

Když jsem slyšela slovo "Senzabox" poprvé, okamžitě mě napadlo, že to bude krabička plná senzačních pochoutek. Vždyť co může být senzačnějšího než oříškové a čokoládové M&M´s, tyčinky Hello Kitty, speciální pivo "Mistery high society" od Zlatopramenu nebo plechovkové pivo Duff, které je konečně i u nás v ČR, a které si s Homerem Simpsonem vždycky ráda cvaknu. Kdo by si tedy dle svých snů pod pojmem Senzabox představil krabičku plnou barevných dobrot, tomu by mohlo její otevření přinést zklamání. Ovšem každý, kdo "se vyzná" (a to vy určtitě ano), ten ví, že pošťák od Senzaboxu rád nosí v brašně voňavou krabičku plnou kosmetiky, která ve většině případech přináší radost (pokud ovšem nedojde k jejímu zákeřnému vyplenění dřív, než se stačíte nadechnout).
Jestli tedy dubnový balíček přinesl pošťák s veselou písničkou, proč je to můj první (a zároveň poslední) Senzabox a proč mi z něj nakonec nezbylo téměř nic, na to se teď se mnou můžete podívat. Udělejte si k tomu klidně kávu, já počkám...

Nikdo nemůže ani na chvilku zapochybovat, že tu máme jaro. Dubnový Senzabox má barvu čerstvě posekaného svěžího trávníku s květinově bílou záplavou a uvnitř čekají kosmetické novinky plně odevzdané horlivému zkoušení, testování, očichávání, radování (ovšem možná i odmítavému kroucení hlavy - každá jsme zkrátka jiná...).

Obsah dubnové edice SenzaBoxu (zleva): antiperspirant Rexona Maximum Protection (plné balení 45 ml), Wella System Professional Volumize - šampon (30 ml) a vlasová maska pro jemné vlasy (30 ml) , vonný vosk do aromalampy Yankee Candle, Ziaja krém na ruce (plné balení 80 ml), vzorky bb krémů Skin79 (6 ks), Idéalia Vichy - rozjasňující a vyhlazující péče s kombuchou (15 ml) a od stejné značky vzorek bb krému.

Mít u otevírání Senzaboxu na návštěvě kamarádku, která o podobné krabičce slyší poprvé, není zrovna dobrý tah. Napřed vám z ruky vytrhne revoluční antiperspirant Maximum Protection (přitom převrhne skleničku s džusem). Rexona na trh přinesla novinku, která má chránit proti pocení účinněji, než tomu bylo kdy předtím. Zní to dobře, krásně voní a kamarádka si k sobě krabičku tiskne tak, jakoby ji už nechtěla dát z ruky a v legraci (?) si dává krabičku s Rexonou za košili. Slyším se (a ani tomu nemůžu věřit), jak říkám: "Tak už si ji tam nech".
Stejná situace se opakuje u sáčku, který obsahuje vzorky 6 legendárních asijských bb krémů. Všechny jsem už v minulosti vyzkoušela, a tak sáček se vzorky krémů i Rexona mizí v barevné kabelce mé věrné přítelkyně, a zdá se, že ji nic nezastaví v dalším zkoumání mého Senzaboxu. Praktické cestovní balení vlasové péče System Professional Volumize od Wella Professionals prý chtějí vyzkoušet 4 z 5 žen. Moje kamarádka rozhodně patří mezi ty 4 "zkoušeníchtivé" dámy, takže jak funguje posilňujcí šampon nebo vlasová maska, to se zřejmě dozvím jen z vyprávění. Ve strakaté kabelce zmizely další dva kousky rychlostí blesku.
Pak ale přichází (pro mě) šťastnější část dne - u kozího krému od Ziaji odmítavě kroutí hlavou (fajn, budu mít aspoň dárek pro mamku, která má kozí kosmetiku v oblibě), divně se tváří na vosk do aromalampy (to se mi ulevilo) a krém Idéalia Vichy  už zná. Sláva, přece jen něco nezmizí na dně její obrovské tašky!

Rozjasňující krém Idéalia od Vichy (vpravo kelímek s 15 ml) je příjemným zpestřením Senzaboxu a dobrá volba pro pleť. Pořídila jsem si před časem celé balení a pak dokonce ještě druhé, které jsem ale nakonec dala mamce (stejně tak jí věnuju tohle roztomilé mini balení), protože jsem svoje kosmetické patlání přehodnotila a začala se ubírat přírodním směrem a poznáváním bio kosmetiky. Přestože jsem se značky Vichy nadobro vzdala a nahradila ji přírodními krémy, na růžový kelímek Idéalia ráda vzpomínám. Zajistil mi jemnou a čistou pleť, ubýval pomaličku a hezky voněl. Mini balení je prima způsob, jak ho vyzkoušet a možná se do něj i zamilovat.
Pokud ještě nemáte svou kávu dopitou, zbývá mi vám prozradit, co mi vlastně z celého Senzaboxu zůstalo.

Vonný vosk Yankee Candle do aromalampy je jedinou věcí, která mi z boxíku zbyla. A nejsem z takového skóre vůbec smutná. Naopak, vosk voní a voní (a dalších 24 hodin by neměl ve své voňavé náladě ustat). Narozdíl od některých vosků, které po zapálení začnou být nepříjemně pronikavé, u vosku "A child´s wish" jemná vůně zůstává. Protože jsem velká milovnice svíček YC, udělala mi tahle malá pozornost, byť nekosmetického rázu, velkou radost.

Vyzkoušela jsem si SenzaBox a okouzlující moment překvapení, který krabička přináší. Bavilo mě díky ní potěšit sebe i lidi okolo, ale přiznávám se, že bych tak jako tak většinu věcí z boxu sama nepoužívala a nakonec všechno rozdala. Už jsem si příliš zvykla na filozofii a účinky kosmetiky značek, které "staví na přírodě", a proto vím, že je můj první Senzaboxík zároveň mým posledním. A v souvislosti s tím mám jedno velké kosmetické přání do budoucna - je jím krabička krásy plná přírodní kosmetiky. Úplně to vidím před očima...všechno je bio-eko-recyklo, z krabičky kouká Dr. Hauschka, Lush, Bio Bachovky, Saloos, Lavera, Logona nebo třeba Monoï z Tahiti. A protože věřím, že sny se plní, snad se takové "biokrabičky" jednou na českém trhu dočkám...

Vivi podpis

124 komentářů:

  1. Milá Vivinko! Já jsem z celé krabičky nějak nemohla přijít na chuť právě vosku, ale díky Tobě jsem teď i z toho vosku paf :) Ty to umíš vždy tak hezky napsat, že je to radost číst! :) Přeji pěknou neděli!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Skodulko, to mě těší, že jsem Tě nalákala na jedinou věc, která Ti z boxíku nevyhovovala ;-). Až nám bude vosk "Dětské přání" vonět z aromalampy, tak si na sebe vzpomenem ;-).

      Vymazat
  2. Milá Vivinko, bio krabička je skvělým nápadem! Myslím, že kdy daly hlavy dohromady takové bio nadšenkyně jako jsi ty, Bebe a třeba Luc., to by byla krabička jedna báseň!!!! PS: Káva mi vystačila opravdu tak akorát na ten článek a děkuji, že jsi počkala, než jsem si ji uvařila :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evelinko, hlavy dohromady by museli dát spíš nějací marketéři, sponzoři a podobné "hlavy pomazané", ale jsi moc milá. PS: na Tebe vždycky ráda počkám ;-).

      Vymazat
  3. Vivinko,
    právě jsem dočetla nejoriginálnější článek o otevírání Senzaboxu :)! A co se týče bioboxíku, je to skvělý nápad.. Ačkoliv přírodních věcí nemám mnoho, zajímá mne to a toto by byl skvělý způsob vyzkoušet co nejvíce věci ... Je to ve hvězdách, ale třeba se už nějaký bioboxík vymýšlí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za milý kompliment. Máš pravdu, třeba se už opravdu nějaká "alternativní" krabičky krásy chystá.

      Vymazat
  4. Podle mě se tenhle měsíc povedla))

    OdpovědětVymazat
  5. Anonymní8:43

    Konečně někdo, kdo přišel s jiným článkem o Senzaboxu, než kterých je na blogách tuny! Kávu jsem si u něj s velkou chutí vypila, pobavila jsem se, zatoužila po tom vosku :) a doufám, že zítra bude další článek!? :))
    Krásně prožitou neděli přeje Katka S.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mám radost, děkuju.
      Ó, ano, další článek už je připraven a nedočkavě se těší...buď na zítřek nebo na úterý. ;-)

      Vymazat
  6. Vivi, Ty mi mluvíš z duše! Boxy jsem si na začátku objednávala jak divá, protože koupit si takové velké "Kinder vejce" s kosmetikou je pro takové velké dítě jako jsem já prostě bájo! Jenže pak jsem postupně zjišťovala, že se mi hromadí pro mě nepoužitelné věci a i ty použitelné se už nedají nikam vměstnat. Senzabox dubnový jsem si objednala s tím, že je to ten poslední z posledních /vzorkům BB krémů jsem prostě nemohla odolat :)))/ Poslední dobou jsem totiž zamilovaná do odličovacích olejů, kokosových, konopných a levandulových matlátek, růžové vody a mám připravený další seznam toho, co chci nutně zkusit! Hlasuji tedy s Tebou za eko-bio-box! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Reny, velké Kinder vejce - to jsi nazvala opravdu trefně, to je přesný! ;-)
      Chápu, úskalí hromadění nepotřebných mazadel "krásné boxíky" mají. Na druhou stranu mám kamarádku, která má neuvěřitelnou kosmetickou spotřebu - za týden je schopná spotřebovat celý sprcháč, celé tělové mléko atd., takže ta nad SenzaBoxem hýká blahem a stěžuje si, že boxy nevychází aspoň dvakrát do měsíce ;-).
      Jsem ráda, že se taky přesouváš na cestu nechemické kosmetiky. Já osobně mám o sto procent příjemnější pocit, když mám v koupelně kosmetiku netestovanou na zvířatech, obsahující přírodní složky a oleje...úplně jinak si pak rozmazlovací kosmetické rituály užívám.
      Tak jo, Tvůj hlas je započítán! :-)

      Vymazat
  7. Musím říct, že "káva" je sice skvělý slovní obrat, ale na mě zafungovala ponejvíce ta fotka, takže jsem si ji vážně musela v půlce Tvého článku uvařit :D. Zatím se od jakýchkoliv -boxů držím dál, protože jsem náročně nenáročná v kosmetice a z tohoto balíčku by mi vyhovovala snad jen ta svíčka (, která má okouzlující název :)). Rovněž jsem vě většině případů zastánkyní přírodní kosmetiky a snad to někoho ted napadne. ! Děkuji za článek, dobře jsem si početla. PS. Snad jste se s kamarádkou aspoň složily :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Figurko, to je právě ono - zajímavé slovní obraty se musí ještě doprovázet fotografiemi, aby správně zafungovaly ;-).
      Vidím, že se úplně shodneme a jsem ráda, že se ti článek líbil.
      PS: Složila se jen kamarádka a na to její "složení" padla láhev bílého :-).

      Vymazat
  8. tenhle měsíc se mi Senzabox moc líbí :)
    jů, pivo Duff už je konečně u nás! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak jsem tak SenzaBox a jeho složení pozorovala každý měsíc na jiných blozích, tak musím říct, že je na něm vidět pokaždé taková něžná "vymazlenost"...opravdu se snaží svoje fanynky potěšit a to se rozhodně počítá! Možná by tam příště mohli dát malou plechovku Duff - to pivo totiž fakt nemá chybu. ;-)

      Vymazat
  9. Vivi, i v tomhle s tebou souhlasím. Měla jsem doma dva Senza a teď naposledy jeden Ladybox a akorát se mi doma kupí vzorky, které nestíhám zpracovávat a které si pak stejně v normálním balení nekoupím, vyjma snad jen úžasné krémy na ruce od Crabtree. V dubnovém Ladyboxu byla ale organická péče o vlasy a ta mi udělala moc velkou radost, takže kdyby se narodila nějaká Biokrabička, budu nadšený odběratel :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Myyno, tvůj hlas pro Biokrabičku je zaznamenán a jsem za něj moc ráda :-), a teď nezbývá než doufat, že můj blog čte nějaký bohatý byznysmen, který by měl chuť do projektu "BioBoxu" zainvestovat ;-).

      Vymazat
  10. Ja jsem zatim krabicka Senzabox/Ladybox nejak nepodlehla, mam rada u kosmetiky "to svy jisty" a zatim me tedy moc nelakaji:) Ale kdyby byl Senzabox plny senza dobrot jako prvi fotce, urcite bych si udelala rocni predplatne:) Jinak zkousela uz si vsechny Zlatopramen drinky? Me laka Pina Colada:)
    Ale vosk Yankee Candle, obzvlaste tato vune je super prekvapko. Kdybys otevirala box s mou pritomnosti, tak bych ti ji zabavila zase ja :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc dobře ti rozumím. Pokud nepropadneš tomu kouzlu překvapení (ovšem to je pak dobré nečíst blogy, kde se to odtajněnými krabičkami jenom hemží) ;-), tak si s klidem můžeš ponechat "to svý jistý".
      Testování Zlatopramen drinků je zahájeno (mám doma celou sérii) a teď to chce ugrilovat cukety, obléknout se do koktejlek a pořádně to se "zlatopramenovými" pivíčky na zahradě, pod rozpáleným sluncem rozjet! ;-)
      Jsem ráda, že jsi u otevírání boxu právě Ty nebyla...to už by mi fakt nezbylo vůbec NIC! ;-)

      Vymazat
  11. moc pěkně napsané. Z boxů taky hodně rozdávám, hlavně teda mamce. Senzabox mi přišel též, ale asi je to moje poslední krabička. Nějak už to kouzlo pominulo, procházela jsem e-bay a našla plno roztomilých věcí, které si objednám místo beautyboxů. Ono "ušetřených" 600,- je celkem dost :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá kočko, moc dobře vím, že ty máš e-bay ráda ;-) a zrovna nedávno jsem se na tvém blogu zamilovala do "ťuťu ňuňu" krému na ruce - to je prostě rozkošník. ;-)

      Vymazat
  12. Uplne genialne napisany clanok :)

    OdpovědětVymazat
  13. v boxoch uz skoro vsetky bio znacky boli, len teda neboli vsetky v jednom boxe...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prima, tak jsi alespoň mohla bio kosmetiku vyzkoušet. Je moc dobře, že se některé přírodní značky v boxíkách občas objevují. V mém vysněném bioboxu bude ale jenom přírodní kosmetika a každý měsíc budu moct vyzkoušet novinky z přírodního kosmetického světa přesně podle mého "nechemického gusta". To pak bude teprve jíízda! ;-)

      Vymazat
    2. Myslim, ze Ladybox daval na svojej FB stranke anketu, o aky iny druh boxu by bol zaujem. Boli tam rozne v ponuke, box pre domacich mazlickov, box s jedlom atd.. A bol medzi nimi aj biobox, tak snad v buducnosti sa dockas :-)

      Vymazat
    3. To je skvělá zpráva. I ten box s jídlem zní velmi zajímavě ;-).

      Vymazat
  14. Anonymní9:17


    Ahoj Vivi,

    úžasně napsaný článek. Nápad s bio boxem mě dostal - takový box bych si koupila okamžitě. Bohužel jinak mě LB a SB nebaví, je tam většinou jen chemická kosmetika a občas se sice objeví něco přírodnějšího, ale jinak to pro mě prostě není.

    Také (a hlavně díky tvému blogu) jsem začala více mířit do světa přírodního mazání a zpátky už se vracet nebudu. ;)

    Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, to je senza ;-). Přírodní kosmetice třikrát hurá!

      Vymazat
  15. Budu tedy doufat s tebou, aby něco takového bio přišlo na trh, věřím, že by po tom byla mnohem větší poptávka. Krabička je však hezká, hned bych si ji vzala domů. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Rony, už nás tu doufám tolik, až mě to samotnou překvapilo. ;-) Tak hej, sponzoři, kde jste?!

      Vymazat
  16. Teda Vivi, ty jsi nejštědřejší člověk, kterého znám!

    Kdyby se náhodou neobjevil někdo, kdo rozšíří bioboxíky, pust se do toho sama :)). My, tvé čtenářky, tě rozhodně podpoříme ;)).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Klér, já vím, že mám zlaté čtenářky plné energie a podpory, ale musely bychom napřed vysypat kasičky a spočítat, jestli na to budou naše pětikoruny stačit ;-). A kdyby nestačily, tak bysme si daly aspoň dva dorty a vídeňský kafe.

      Vymazat
    2. Bioboxík je fajn nápad, ale dva dorty a vídeňský kafe s tebou je mnohem lepší nápad! Už teď se mi sbíhají sliny ;)).

      Vymazat
    3. Tak platí! Sejdeme se u fontány zítra v sedm ;-).

      Vymazat
  17. Anonymní9:41

    Já budu doufat s Tebou, že se někdo ohodlá přírodní box vydávat - hned bych si koupila předplatné :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všechny "přírodní ženy" spojme se a doufejme...to by v tom byl čert, aby se naše přání někdy nevyplnilo! V jednotě je síla! ;-)

      Vymazat
  18. Jéé Vivinko :) to je krásný článek :))Ty jsi tak štědrá a hodná :)) bio výrobky jsem si oblíbila, když jsem poprvé vyzkoušela kokosový olej od Saloos :)) moje nejoblíbenější kosmetická věcička :)) takový boxík bych si koupila i já :))) nádhernou neděli ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Jane, děkuju ;-). Jéje, moje mamka vždycky říká: "Lucinko, ty jsi tak hodná". A já jí odpovídám: "Mami, tomu se v dnešní době neříká hodná, ale blbá" :-D.
      Tak ale teď už dost žertů - kokosový olej od Saloos je dar z nebes, taky ho miluju a teď si užívám letní edici s tropickou a pomerančovou vůní. Užívej též a měj se krásně ;-).

      Vymazat
  19. Nazdar, Vivčo, díky za tip na další bezva produkt, teda spíš hromadu produktů :o) Senzabox jsem dostala kdysi jeden, snad úplně ten první, ale už je to pěkná doba, pak jsem si jich pár objednala, ale nějak mě neoslnily, tak upadly do zapomnění... koukám, že dost upgradeovaly, takže rozhodně už stojí za to, tož obnovím svojí registraci a určitě si nějakou tu hromadu předplatím. Žij blaze a měj se vintážově ;o)! L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, ty máš dneska superbezva vynikající a rozvernou náladu ;-). Tak si pak "hromadu" pořádně užij a zase mi sem někdy přijď, děvče jedno moje veselý. ;-)

      Vymazat
  20. Takovou biokrabičku bych taky brala! Rozhodně bych z toho využila větši obsah, protože z tohohle bych si nenechala nic :D. Aspoň si zazásobila kamarádku :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, milá Kejty, kamarádky mě milujou :-)).

      Vymazat
  21. Anonymní10:38

    Vivi ty jsi štědrá kamarádka, ale mám to s obsahem boxů stejně. Z boxu bych nevyužila nic, i ta Ideália na mně udělala paseku, podobné balení bylo ve Vichy taštičce v lékárnách. A myslím, že podobné přání nás má více, já bych nějakou přírodnější krabičku uvítala rychlostí blesku! (Vrhla bych se po ní ještě rychleji, než tvá kamarádka po vzorečcích. Zatím si takovou krabičku spíš sestavuji sama, mám doma v jedné od klobouků miniaturky a vzorečky bio dobrot a ráda se v ní hrabu a lovím poklady.

    Ten boxík by určitě měl své předplatitele, snad se toho někdo ujme (mrk, mrk), navíc na rozdíl od klasické kosmetiky se na přírodním poli urodilo mnoho značek, které nemáme moc šanci poznat a byla by to jejich šance.

    Krásnou neděli!
    An

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá An, ty mi tak mluvíš z duše! Čtu tvůj komentář a kývám a kývám hlavou, až mě z toho bolí za krkem (tedy vlastně jsem si od souhlasného kývání odpočinula jen u toho Idéalia od Vichy, který mojí pleť potěšil, ale Dr. Hauschka nebo Lavera umí potěšit ještě mnohem víc). ;-)
      Měj se krásně a voňavě. ♥

      Vymazat
  22. Taky souhlasim s tim, ze je to nejpovedenejsi clanek o boxiku:) moc me bavilo to s kamaradkou:D mimochodem dela to moje mamka:D vzdy kdyz mam vzorecky tak si je zabere:) ale vetsinou to jsou stejne vzorecky na vrasky, tmavy make-up. No znate to;) myslim ze nejaky bio boxik by byl vazne fajn:)

    anasglamour.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem moc ráda. ;-)
      Vzorečky na vrásky a tmavé make-upy, ty ať si klidně naše mamky berou a my se můžeme radovat z toho, že je zatím nepotřebujeme ;-).

      Vymazat
  23. senza box je skvělý nápad,ale já nevím,když vidím kolik toho tam je, radši ty peníze vrazím do nějakého osvědčeného výrobku, ale jednou si ho chci taky objednat a právě toho o čem píšeš se bojím, že budu zklamaná a těch peněz mi bude potom líto)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Teri, boxíky jsou opravdu založeny hlavně na tom momentu překvapení - jak psala Reny, je to takové "Velké Kinder vejce" a je pro všechny, kdo rádi zkouší novinky a kosmetické hity, které se na trhu objevily.
      Já jsem určitě nebyla zklamaná, naopak. Ale vyzkoušela jsem si, že boxíky nejsou pro mě tím pravým, protože používám přírodní kosmetiku a tu tady nenajdu, takže ano, bavilo mě to, ale stačilo to ;-).

      Vymazat
  24. Už niekoľkokrát som mala nutkanie si objednať niečo podobné,ale zakaždým ma odradili práve ponúkané značky.80% mojej kozmetiky tvoria prírodné produkty,ku zvyšným zatiaľ hľadám ich prírodnú alternatívu.
    Preto ma zakaždým poteší,ked prídeš s nejakou novou,mne neznámou značkou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Berny, úplně tě chápu, shodneme se. A už teď ti můžu slíbit, že tu brzy představím plno bio a přírodních kosmetických novinek. ;-)

      Vymazat
    2. Juu,Vivi je proste super! :)

      Vymazat
    3. A Berny dává príma komentáře :-). ♥

      Vymazat
  25. Ano, já do žádného toho boxu jít nemůžu, dokud to nebude vše vegan, cruelty-free... hezky přírodní... senzabox by se mohl rozšířit o nějaké vyplnění toho, o co máš zájem, třeba se toho dočkáme už do roka, protože o samotný senzabox bude větší zájem :) Mě by bohatě stačily jen ty vzorečky a minibalení, jsem hodně nenáročná v ohledu velikosti, ale musí to být přírodní no :)
    A aspoň, že jsi pro to našla i tak uplatnění a mohla darovat :) z toho je nakonec možná i někdy lepší pocit, než z čistější pleti :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kristýnko, je pravda, že by nemusel hned vznikat úplně nový box pod jinou značkou, ale SenzaBox by mohl přijít třeba s nějakou odnoží, která by představovala krabičku s bio kosmetikou, na kterou by se vrhlo asi plno lidí, jak to tady tak čtu. ;-)
      Krásná slova nakonec ♥ - máš úplnou pravdu..radost z dárku je lepší než dokonalá pleť ;-).

      Vymazat
  26. Všechny boxy mě nechávají naprosto klidnou, nikdy jsem si žádný neobjednala a nemám to v plánu (i když bio box je dobrý nápad).

    Mě mnohem víc zaujal ten první obrázek a ty dobroty na něm. To od Zlatopramenu zkusím, klasické pivo nepiju, ale ty jeho různé "holčičí" varianty můžu :-). A pak ta tyčinka Hello Kitty - kde jsi ji sehnala a jaká je (myslím příchuť a cca složení :-D)?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsi můj člověk, když tě první fotka zaujala nejvíc ;-). Zlatopramen má teď limitky v podobě Mango Mojito, Piña Colada a High Society...a vypadá to na pořádný mejdan! :-D
      Tyčinka Hello Kitty je kokosová, obalená čokoládou a pak jsem ještě měla od Kittinky příchuť "lesní jahody" s bílou čokoládou. Mají je třeba v Globusu nebo v malých sámoškách typu Spar. ;-)

      Vymazat
  27. Jako žrout bych brala ten první boxík :D
    Přiznávám, že mne tyhle krabičky krásy vůbec nelákají. Sedla by mi třeba půlka věcí a to bych si tu půlku asi ani sama nekoupila, protože by mě zas tolik nezaujala v obchodech. Prostě si radši vybere výrobky sobě na míru a dárky známým a rodině také :)
    P.S. Prosím tě, jaký je ten Duff? :) Vždycky na něj v Intersparu koukám, ale nikdy ho do košíku nestrčím, protože mi chutná málokteré pivo...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidím, že s "prvním boxem" ještě udělám díru do světa :-).
      Duff...ó, Duff je nejlepší pivo na světě. Co miluje Homer, to milujeme i my! ;-) Nejsem pivař a odborník (dám si občas malého Kozlíka k obědu a jinak dávám přednost holčičím pivům jako je třeba letní plechovkový Zlatopramen s pomerančem a skořicí nebo s citrónem), ale dobře vychlazený Duff znamená MÍR :-D. A navíc kultovní stylová plechovka poslouží třeba jako úložiště na tužky. Zkrátka myslím si, že by v Intersparu měla aspoň jedna "duffová" plechovčička skončit ve tvém košíku. ;-)

      Vymazat
    2. No já právě taky jsem jen na ty slabší piva :) Hmm tak asi dnes přemluvím muže na intesparovou návštěvu :D A musím vzít i taťkovi, protože Houmíka máme rádi taky :))
      A děkuji za odpověď :)

      Vymazat
    3. Milá Nikol, nemáš vůbec zač.
      Duff je trošku do sladka, takže by Ti mohl vyhovovat. My jsme si na něm před chvíli u oběda pošmakovali ;-).
      Intersparová návštěva a nákupy piva Duff - to zní jako maximálně dobře využité nedělní odpoledne. ;-)

      Vymazat
    4. Tak už Duffík doma, jsem na něj zvědavá :)

      Vymazat
    5. Paráda! V tom případě přeju báááječný večer ;-).

      Vymazat
  28. Anonymní12:21

    Nejhezčí článek o krabičce krásy jsi napsala,lépe to ještě nikdo nenapsal.Samozřejmě se najde někdo,kdo to bude chtít napodobit,ale to má smůlu...Jako ty,tak krásně,to stejně nenapíše.Prostě jsi nej..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jů, jsem tvou chválou zaskočená, překvapená a zároveň potěšená! Děkuju, mám radost. ♥

      Vymazat
  29. Anonymní12:37

    Ach, ty tvé fotky.. jsou zkrátka nádherné :) O článcích nemluvě :)

    OdpovědětVymazat
  30. Krásný článek, ten bio-box, to by bylo! Já jsem si ještě žádnou krabičku neobjednala a u toho nejspíš zůstanu...
    Nějak mám ráda svoje oblíbence, od kterých vím, co čekat. Konzerva, no .D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, milá Arwen. A ber to takhle - "konzervy" vždycky přesně ví, co chtějí a to je přece sexy! ;-)

      Vymazat
  31. Kávu jsem si udělat nestačila, teprve se mi vaří voda :) Já krabičky krásy ignoruji, většinou v v nich také nenacházím kosmetiku, kterou bych si představovala. Myslím, že bych stejě jako ty využila jen ten vonný vosk a ostatní věci rozdala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Ann, je pravda, že i když věci z krabičky člověku nesednou, kamarádky to jistí ;-). A jejich radost = moje radost, takže se to nakonec vyplatí ;-).

      Vymazat
  32. To je snaď prvá recenzia boxiku s tak putavým príbehom:)) a bio box je moc zaujímavý nápad, myslím že toho sa tiež raz na trhu dočkáme.
    DanyLoveLife

    OdpovědětVymazat
  33. Dear Vivi, I didnt know about SenzaBox! It is so full of great goodies! I'd love to try everything! The Yankee candles are too good and relaxing! Happy Sunday my friend, love and hugs to you♥

    OdpovědětVymazat
  34. Hello from Spain: a great idea. You are very cute. Keep in touch

    OdpovědětVymazat
  35. Boxíky jsou Kinder vajíčka pro dospělé holky :-) Taky jsem kdysi neodolala a pořídila si Lady box. Hezké, ale také jsem vše rozdala :-) Tudíž byl také můj poslední.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Ivo, jen ta bílohnědá čokoláda v těch našich velkých Kinder vajíčkách chybí. ;-)
      Alespoň sis ho vyzkoušela...zkusit se má všechno ;-).

      Vymazat
  36. Anonymní16:01

    Krásné fotky a při čtených tvých článků se pije káva opravdu dobře. O Senzaboxu jsem ještě nikdy neslyšela a když vidím té kosmetiky v něm za super cenu, mám sto chutí ho objednat. Objednávala jsem zatím jen Lady box, o kterém jsi tu jednou psala a s tím jsem byla nad míru spokojená. Je čas zkusit novinku ;)) M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 100 chutí - to už je pořádná nálož odhodlání. ;-) Jsem ráda, že jsi díky mě jeden z boxíků vyzkoušela a jsi s ním spokojená. Tak to bude opravdu asi chtít Senzabox "do druhé nohy". ;-)

      Vymazat
  37. Ty jsi taková dobrá duše, já také kamarádkám rozdávám kosmetiku. Ten první balíček by byl super pro děti a nejen pro ně, ale moc zdravého v něm není :-), ale tak dobrého!

    Jinak tyto boxíky mne nikterak nelákají. Lepší je výměna mezi blogerkami (blobox nebo tak něco).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Marti, no vidíš, tak to jsme dvě dobré duše ;-). Podle mě opak je pravdou - pivíčko je zdravé (kvasnice, víš?) a čokoláda je přece ideální pro růst kostí :-D.
      Blobox, to slyším prvně ;-).

      Vymazat
  38. Tak ten sladký box na první fotce bych brala všema deseti! :) Zbožňuju "ememesky"! Když jsem dostala nějaký ten kosmetický box, vždycky jsem se podělila s mamkou, je fakt, že málokdy v tom boxu objevíš všechno, co se ti hodí... Krásnej článek Vivi!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ememesky bývají tou nejlepší večeří ;-).
      A moc děkuju. :-*

      Vymazat
  39. Anonymní18:49

    Ty pobavis, at pises o cemkoli. Senzabox uz chci
    delsi dobu vyzkouset a jak vidim vse tak krasne
    nafocene, uz asi neodolam.
    PS: Vivi, ten peknej chlapik z tveho minuleho clanku, to je tvuj muz?
    Pardon, ze jsem tak zvedava. :@)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdá se, že je ten správný čas požádat pošťáka, aby Ti Senzabox doručil ;-)
      P.S. přesně tak - je to MŮJ muž :-D.

      Vymazat
    2. Anonymní2:55

      :@))

      Vymazat
  40. Jéhehe, Viví, vypiť Houmrovi pivo, to by sa nemuselo vyplatiť:D Aj keď tebe by to ten dobráčisko určite odpustil, keby si naňho hodila svoj nevinný pohľad;-) (no a dala mu všetky sladkosti z prvej foto:).
    To ja už som svoj najúžasnejšíí Vivibox dostala a jsem nesmírně spokojená zákaznice;)) ♥
    Snáď modré ptačisko pristane na rybníčku čím skôôr!:-***

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Lucinko, Homera znám jako svý boty už asi 15 let a moc dobře vím, co na něj platí. ;-)
      Vivibox!! Ty jsi prostě miláček!♥♥♥

      Vymazat
  41. Milá Vivi,
    ty dokážeš psát tak hezky neobyčejně o krabičce krásy. :) Musím přiznat, že jsem si box objednala hlavně kvůli tomu, že jsem někde viděla, že tam bude Yankee Candle a ty já moc ráda. Nakonec mám radost z celého balíčku, ale mám obavyz toho, co se mnou udělají BBčka - přeci jen obsahují silikony a vzhledem k tomu že si můj obličej lebedí s krémem od Lumene (který by neměl obsahovat silikony a má být z 80% přírodní), tak jsem z nich rozpačitá... No uvidíme, ale takový balíček krásy s bio výrobky by rozhodně k zzahození nebyl. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verunko, jsem ráda, že se ti moje psaní líbí ;-). Svíčky nebo vosky YC potěší vždycky, taky mám pro ně slabost. BB krémy mojí pleti vyhovovaly (až na některé tmavší odstíny), přestože jsem ji taky navykla na přírodní krémy, takže připrav se na nejlepší, ale počítej s nejhorším ;-).

      Vymazat
    2. Já ti tedy Vivi věřím. :) Ale mám jen obavu, abych pak neměla na obličeji nějakou zkázu. Sice mám pihy, které spoustu nedokonalostí skryjou, ale stejně při bližším ohledání jsou pak nějaké nedostatky vidět. :)

      Vymazat
    3. Důvěřuj, ale prověřuj ;-). Zkus si bb krém aplikovat třeba o víkendu a brzy poznáš, jak se s ním pokožka snáší a kdyby to nebylo to pravé ořechové, tak krém smyješ, pleť očistíš, dáš si decku bílého a pleťovou masku a druhý den budeš zase jako panenka. A pak je tu ta druhá možnost, že ti bb krémy sednou a zamiluješ si je. Jsem zvědavá, jaká varianta u tebe vyhraje. ;-)
      Já se teď přímo bezhlavě zamilovala do Peach Sake Pore od Skin Food /je to BB krém s nádhernou meruňkovou vůní a na pleti je nej/.♥

      Vymazat
  42. Mluvis mi z duse! Kolegynka se prisla pochlubit presne timhle Senzaboxem a ja jen se zklamanim zjistila, ze bych jej vlastne nechtela protoze jedine co mi tam "voni" je ten vosk. Taky se totiz ubiram prirodnim smerem. Zacala jsem Lush kosmetikou na vlasy, Saloos na telo a Dr.Hauschka na oblicej. Bylo by skvele, kdyby nekdo prisel s bioboxem! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Hany, tahle velkolepá "komentářová diskuze" se chýlí pomalu ke konci a já s údivem pročítám všechny komentáře, které mluví téměř jednohlasně: "my chceme BioBox" :-D. Doufám, že nás někdo vyslyší ;-).
      A mimochodem...máš vynikající kosmetický vkus (vlastně zcela shodný s tím mým) a to mě moc těší.

      Vymazat
  43. Vivinko, napsala jsi článek úžasně a já neodolala a senza box jsem objednala. Nejvíc se těším na vosk a na krémík Vichy, který jsi tu vychválila. Děkuji za tipy a těším se na další článečky.

    OdpovědětVymazat
  44. Ahoj Vivinko, já moc na kosmetiku nejsem a tak reklamním kampaním všech těch "boxů", ale takový ňamkový box to bych si dala líbit ;)

    OdpovědětVymazat
  45. * reklamním kampaním odolávám. Chybička se vloudila... :)

    OdpovědětVymazat
  46. Nádherný článek doplněný krásnými fotografiemi. Já na tu kosmetiku zase tam moc nejsem, takže jsem ho ještě nezkoušela, ale vypadá to pěkně. :)
    Style Without Limits

    OdpovědětVymazat
  47. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Udělala jsem tam hrubku jako Brno, tak ještě jednou... pardon.
      Milá Vivi, jak jsem slíbila, tak činím a podávám zprávu o mýdlech Tahiti Tiaré: krásně pění, málo ubívají, nevysušují (mám suchou pokožku), ale nijak nevoní po jasmínu ani po santalu, které jsem si objednala. Což mě osobně ani nevadí, ale někoho by to mohlo zklamat. Voní velmi klasicky mýdlově, skoro jako mýdlo s jelenem :), které mě voní čistotou, takže u mě dobrý. Každopádně, můžu doporučit, článek je aktuálně u mě na blogu. Měj se krásně! :)

      Vymazat
    2. Ne, já to prostě nedam... už jsem jak spam. Samozřejmě UBÝVAJÍ.

      Vymazat
    3. Milá Myyno, na tvůj článek už jsem koukala a je úžasný. Krásně propracovaný, a mám chuť si díky němu pořídit další kousky z Tahiti :-)).
      PS: a ta hrubka byla náhodou roztomilá ;-).

      Vymazat
  48. Článok nemá chybu! Užasný a frásne fotky :)

    OdpovědětVymazat
  49. si strašne šikovná :) vždy ma baví čítať tvoje články

    OdpovědětVymazat
  50. Vivinko, krásný článek a na konci mi úplně mluvíš z duše.. takovou ekologickou krabičku (nebo sáček?), kde by byl Dr. Hauschka, Lavera nebo Weleda a Sante bych si taky moc přála ;)

    OdpovědětVymazat
  51. Děkuju vám všem za nejmilejší komentáře. Mám z nich velkou radost. ♥

    OdpovědětVymazat
  52. ahoj Vivi este raz :)
    velmi by ma zaujimal tvoj postupny prerod k bio-prirodnej kozmetike...preco si sa na nu dala a vsetko okolo toho. ci kvoli svojej pletke, alebo z puhych sympatii?..mam kamosku, ktora presla podobnou zmenou a dokonca je predplatitelkou tvojej vysnenej bio krabicky ;) (zije v UK). ..snad sa aj ty tu u nas dockas :)
    inak super si to popisala :) u mna podobne- senzabox fajn na vyskusanie, no asi aj posledne objednanie..a stastna tvoja kamoska :)
    vdaka, tin

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Tinuško, přechod na přírodní kosmetiku byl dán hlavně mojí náturou - mám ráda značky, které smýšlejí "bio-eko-recyklo" a všechno to vlastně začalo značkou Lush, která má v téhle oblasti vynikající nápady. A miluju zvířata - takže kosmetika netestovaná na zvířatech pro mě vždycky hrála prim a od toho byl už jen krůček ke kosmetice, která je bez chemie. Mám mnohem větší radost z koupelnových lahviček, flakonků a patlátek, když vím, že byly vyrobeny v souladu s přírodou, a že jimi nezatěžuju svůj organismus. A postupně jsem objevila, že to, co umí chemie, to zvládne příroda ještě líp. A jak voní! ;-) Takže sama si kupuju jen kosmetiku netestovanou na zvířatech a přírodní, ale nebudu lhát - pokud dostanu jako dárek mléko od Chanel nebo mi třeba Ježíšek přinese parfém od Marca Jacobse, nějaké té nevěry vůči "přírodě" se přece jen občas dopustím :-) - jsou to výjimky, které potvrzují pravidlo ;-).
      Měj se krásně a děkuju Ti za Tvoje úžasné komentáře.

      Vymazat
    2. Vivinecka, ja ti dakujem za uzasne opovede ;)
      (..A hlavne clanky, a vobec za cele okienko k tebe- tvoj blog :) )
      Hmm..takze takto nejako je to s tebou...Mne je prirodna kozmetika cim dalej sympatickejsia (aj vdaka tebe ;) ), aj ked pri nej bojujem s pocitom, ze nezabera az tak..a stale hladam svojich biohrdinov :) No a kedze vecne riesim podrazdenost pokozky, tak sa samozrejme snazim patrat...(to ma vlastne k patlanickovaniu doviedlo)
      Inak, Vivik mam v hlave jeden napad a stale sa odhodlavam ti ho predostriet, no uz to asi prislo :) Viac na maili...
      Krasny vecer este :*

      Vymazat
    3. Tinuško, ty jsi tak zlatá! Děkuju mockrát, každý tvůj komentář je radost číst, usmívám se od ucha k uchu ;-).
      Dneska už je přírodní kosmetika na takové úrovni, že jsou její účinky srovnatelné (a podle mě i lepší), než u chemické kosmetiky, která sice zafunguje zpravidla rychleji, ale přírodní kosmetika účinkuje trvale, důkladněji a ještě z ní má člověk skvělý pocit.
      Až budeš mít někdy náladu, pošli mi adresu...ráda bych Tě potěšila nějakým přírodním vzorečkem...co třeba Dr. Hauschka? Vím, že jsi zmiňovala, že bys ho ráda vyzkoušela. ♥

      Vymazat
    4. To sa strasne tesim, ze ta moje komentare dokazu potesit. Niekedy si pripadam ako papagajik, ktory sa stale opakuje a blaboce pobluznene o tom, ako sa mu tu vsetko paci...no neda sa inak :D
      To sa velmi tesim Vivinka, z tejto tvojej odpovede, pretoze pri prirodnej kozmetike mam aj ja nejako lepsi pocit (napriklad som uplne namotana na Saloos uz dlhsie...) no na druhej strane na to asi treba aj davku trpezlivosti...
      Ty si zlatuch najzlatsi, ze si to s huschkom pamatas!♥ :*
      Dakujem ti.. A zelam ti najvonavejsi maj! :) (aj ked tusim, ze ty mas pohodicku za kazdeho pocasia..)

      Vymazat
    5. Jaj, klidně buď papagájik a opakuj stále to samé...tak krásných slov se NIKDY NIKDY NIKDY nenabažím. Jsem moc šťastná, že se ti u mě líbí, juchů juch. ;-)
      Ještě ti večer odepíšu na mejlíka ♥

      Vymazat
  53. Krásný článek. Možná to někdo psal, ale v dubnovém ladyboxu byly dva produkty od kiss my face. Byl to šampon a kondicionér v cestovní verzi a jsem z nich nadšená. Je to bio-eko-recyklo kosmetika a na svém blogu chystám článek. Snad vyjde ještě dnes. Tak pa koukni na: www.fashiontasteshop.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, děkuju za tip. Kosmetiku Kiss my face vůbec neznám, budu ji muset brzy pořádně prozkoumat ;-).

      Vymazat
  54. Tak teď jsem se musela smát. Čtu tvůj článek a kývám hlavou. Většinu obsahu mi vždycky rozebere mamka a nebo kámoška. A teď tu sedí mamka vedle mě a čte mi přes rameno a říká "to má za tři stovky vosk do aroma lampy, to se jí to vyplatilo" očividně pořád nechápe, že tam jde o překvápko a udělat jiným radost. Mimochodem mě po jednom nájezdu mamky zbyla za tři stovky jen ta krabička. To se taky vyplatilo :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Sandro, to se nám ti rodičové tedy vyplatí ;-))

      Vymazat
  55. V Německu jsou už samozřejmě napřed! :) http://www.biobox.me/Biobox-bestellen/Biobox-Beauty-Care-Abonnement::9.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ovšem, vždycky pár kilometrů napřed. Grrrr. ;-)
      Psala jsem do Senzaboxu, zda neplánujou "bio vydání", ale bohužel jsem se nedočkala odpovědi; tak třeba nestíhají odpovědět, protože pilně pracují na BioBoxu ;-).

      Vymazat
  56. milý článok, narazila som naň úplne náhodou..a teším sa...http://www.biobeauty.sk/77-biobeauty-krabicka-krasy - posielame aj do ČR, síce je poštovné trošku vyššie ako na SR, ale ak by Vás to potešilo... za registrácu na našom eshope Vám radi zašleme zdarma aspoň vzorky :)

    OdpovědětVymazat